|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#181 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnice, cz. XV - koniec zimy w naszych progach, śnieg zaskoczył nas na dro
mnie po prostu rozbrajaja te nowe mody na takie prezenty Komunijne jak i to, ze jak sie na wesele do kogos idzie to trzeba 1000 zl do koperty wlozyc zeby sie Mlodym wesele wrocilo... jak sie nie ma pieniedzy to sie wesela nie robi a nie liczy na to, ze sie wroci z kopert
![]() co to sie teraz dzieje to wlosy na glowie deba staja
Edytowane przez Caroline1920 Czas edycji: 2011-05-04 o 21:35 |
|
|
|
#182 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnice, cz. XV - koniec zimy w naszych progach, śnieg zaskoczył nas na dro
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 21:36 ---------- Poprzedni post napisano o 21:36 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#183 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Choć ostrzegam, że jak się wciągniesz, to ciężko później Ci będzie przejść obojętnie obok lumpeksów![]() Pokaż jakieś swoje łowy![]() http://wiadomosci.dziennik.pl/wydarz...yc-grozne.html Cytat:
Zdjęcia potrafią przynieść wiele radości ![]() http://www.youtube.com/watch?v=vtmlnZWPF2U uwielbiam
osłoń mnie zielenią jestem jesienne nagie drzewo z zimna drżę Edytowane przez Janis_ Czas edycji: 2011-05-04 o 21:40 |
||
|
|
|
#184 |
|
Zakorzenienie
|
Hoppi, no wlasnie mi tez sie tak wlecze...
Ale pocieszmy sie, ze zblizamy sie juz do konca ![]() Gwiazda, widzialam juz Was na naszce ![]()
|
|
|
|
#185 |
|
Zakorzenienie
|
Kilka moich fotek
![]() 1. i 2. Widok z naszego tarasu tak to nazwijmy ![]() 3. Szymbark - najdłuższa deska świata - ponad 36 metrów 4. i 5. Szymbark - dom do góry nogami 6. 7. 8. 9. Widoczki kaszubskie 10. Sopot
|
|
|
|
#186 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
|
|
|
#187 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#188 | |
|
Zakorzenienie
|
Janis, jutro cos wstawie
![]() Gwiazda, mieszkam tak blisko, a jeszcze nigdy nie bylam w Krzywym Domku! hehhe na wyjezdzie lowilam pierwszy raz ryby i tak mi sie spodobalo, ze jutro jedziemy z TZ i jego kolega na caly dzien ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:45 ---------- Poprzedni post napisano o 21:44 ---------- Cytat:
![]() ![]() Ja tylko raz slyszalam od kogos ten tekst, strasznie mnie smieszy, wiec z checia go uzywam ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#189 |
|
Zakorzenienie
|
Gwiazda super foty
![]() Ten domek jest świetny, widziałam już go kiedyś.
|
#190 |
|
Zadomowienie
|
Gwiazdka świetny ten dom 'do góry nogami'
I w ogóle piękne widoczki
|
|
#191 |
|
Raczkowanie
|
Dzięki
Wpadłam niby tylko na chwile, a tu nowy wątek nagle Moja koleżanka zdawała prawko 7 razy i dalej nie zdała. Egzaminator tak chamsko jej powiedział na koniec, żeby sobie nerwy podleczyła.. (Ja to bym chciała mieć prawo jazdy, ale bez zdawania, egzaminów i stresów, po prostu umieć jeździć i mieć na to papier, koniec )Zmykam do TŻta
|
#192 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też mieliśmy możliwość kajaków itp. ale za zimno było a od wody to jeszcze bardziej ciągnęło To czas się wybrać! Wrażenie śmieszne, jak na karuzeli
|
|
|
|
|
#193 |
|
Zakorzenienie
|
Gwiazdka jestem zakochana w tych zdjęciach
|
#194 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki Dziewczynki
Teraz zauważyłam, że na zdjęciu z deską macie mojego TŻta od tyłu, dresiarz - ja noszę dres ![]() ---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 21:52 ---------- Widoki piekne, naprawde. Myślę, że latem jest jeszcze piekniej. W sumie to chyba w każdą porę roku tam jest ślicznie - złota jesień, biała zima, zielona wiosna i słoneczne lato
|
|
|
|
#195 |
|
Zadomowienie
|
A ja właśnie przerzuciłam zdjęcia z aparatu i też Wam kilka różności pokażę
![]() Po kolei - niezapominajki koło mojego domu rodzinnego, kocica i jej foch w stylu 'już nie chcę więcej zdjęć, przestań za mną biegać z aparatem' , ciuszki, które dostałam od mamy i na koniec okulary biedronkowe
|
|
#196 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fajnie ze weekend sie udal ![]() U nas tez ciagnelo od wody, ale mimo wszystko TZ dal sie namowic. Potem, juz w kajaku, myslalam, ze mnie z niego wyrzuci ze zlosci - zerwal sie straszny wiatr i ciezko nam bylo wrocic do brzegu ![]()
|
|
|
|
|
#197 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#199 |
|
Zakorzenienie
|
Janis kicia śliczna !
|
|
#200 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja się cieszę, że mimo niepogody TŻ spacerował. Bo on ciepłolubny strasznie jest W drodze powrotnej trochę pobłądziliśmy, bo nawigacja kierowała nas na autostradę a chcieliśmy ją ominąć, a w końcu TŻ sie wkurzył i wjechał na nią. Mi za to odbijało, zarzuciłam nogi na deskę rozdzielczą i śpiewałam razem z radiem. Zdecydowanie miał mnie dość Dobrze że Cię nie wrzucił a jeszcze lepiej że wróciliście
|
|
|
|
|
#201 |
|
Zadomowienie
|
Dziękuję
![]() Honey kicia ma już 12 lat, ale (odpukać w niemalowane) wspaniale się trzyma ![]() Btw. właśnie słyszę, jak mój współlokator krzyczy na swoją dziewczynę
osłoń mnie zielenią jestem jesienne nagie drzewo z zimna drżę Edytowane przez Janis_ Czas edycji: 2011-05-04 o 22:11 |
|
|
|
#202 |
|
Zakorzenienie
|
Janis, jak zwykle wszystko ma fajne
|
|
|
|
#203 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moja kicia już taka duuuża ! Ostatnio dostała.. ruję. ![]() Tak dziwnie się zachowywała, że jak stałyśmy z mamą i bratem tak pobiegliśmy z nią do weterynarza bo się bałam, że coś z nią nie tak.. (przeczulenie po króliku.) Lekarz się zaśmiał ale powiedział, że to dobrze że tak ją obserwujemy i w razie wątpliwości z nią przyszliśmy. ![]() No dokładnie.
|
|
#204 |
|
Zadomowienie
|
Ee tam, kocica nadrabia +10 do fajności
![]() Honey w końcu wiosna, to i kotom hormony szaleją Moje kocice są w miarę spokojne, bo dostają zastrzyki hormonalne, za to kocury - w tym Czarek przede wszystkim - są w swoim żywiole
osłoń mnie zielenią jestem jesienne nagie drzewo z zimna drżę Edytowane przez Janis_ Czas edycji: 2011-05-04 o 22:18 |
|
|
|
#205 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Za to później kochana! jak się tuliła, mruczała. ![]() Wykorzystałam to, bo na co dzień to taki dzikus jest. Biega,skacze, jeszcze jakby mogła to by latała. ![]() A no Czarek pewnie szczęśliwy jest. Pamiętam jego wzrok, pewnie na to podrywa kotki.
|
|
#206 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z całym szacunkiem, ale z takim podejsciem to własnie swiat bedzie sie powoli staczał, jesli Ty i masa innych osob w koncu nie pwoeicie DOSC. Dzieciaki to dzieciaki. Trochę miłosci, zaangazowania i wiele, naprawde wiele mozna w nich zmienic. Wiadomo, że na wycieczce nie chodzi o to, żeby mu opowiadać o cudach, objawieniach itd. tylko ogólnie powiedziec co i jak... To ma byc dla niego wesoły czas. Zdjecia z takiej wycieczki moga byc póxniej naprawde super wspomnieiem. Co do Biblii- wybacz, ale bardzo mnie zdziwiła Twoja wypowiedź. Cóż.. dopiero sie ucze, że dla niektorych Biblia nie jest w ogole do zycia potrzeba. Wolny kraj..owszem. PIszesz, że dziecko tego nie doceni. Owszem, tylko jak bedzie troszke starsze to ta Biblia mu sie przyda. Wiem po sobie, ile razy ją przeglądałam, czytałam sobie fragmenty itd.. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Zastanów sie sama, ile czasu twoja siostra spedza przy komputerze, a ile spędzałaby, gdyby mogla do niego przysiąsc np dopiero o okreslonej godzinie, gdyby nie miala go na wylacznosc? Cytat:
Hmm.. dorosłe baby, a oczywistych rzeczy nie widzą.. no nie mogę tego pojąć
|
|||||
|
|
|
#207 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A Czarek to typowy maczo Ciekawe, ile dziewczyn miał już w tym roku Teraz na szczęście już jest spokojny, bo ten najbardziej gorący okres minął, ale wcześniej to w domu pokazywał się tylko raz dziennie, żeby coś zjeść
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#208 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale moja się strasznie męczyła.. A co tam Czarek będzie tracił czas na siedzenie w domu jak ma taki raj.
|
|
#209 |
|
Zadomowienie
|
sweet super to wygląda na tych fotach, naprawdę
|
|
|
|
#210 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Druga rzecz-co ja mogę zmienić w dzieciach? Będę miala swoje to wychowam je najlepiej,najporządniej jak potrafię...póki co nie mam na to wpływu. Kolejna rzecz- jeżeli Ty nie widzisz problemu w tym,że chrześnik rok temu dostał super wypasioną rzecz a osoba mająca komunię w tym roku dostanie zegarek i medalik to fajnie,ale dzieciak nie musi tego zrozumieć. Pokora pokorą ale tak samo mi byłoby przykro,że mój brat dostał na 18 X pieniędzy a ja dostałabym dwa razy mniej. Bo właśnie zmierzam do tego,że nie powinno się nikogo faworyzować,bo nie jest to miłe. I owszem rodzice chrzestni mając na koncie więcej chrześników powinni od początku brać to pod uwagę. I ja od początku pisałam,że laptop/lustrzanka to zły pomysł (lustrzanka to już w ogóle) ale skoro już rok temu była komunia to warto skupić się na uczuciach dziecka...nie od dziś wiadomo,że dzieci liczą na prezenty a Ty ciągle skupiasz się tylko na życiu religijnym. Dziecko to dziecko wiadomo jak sobie pościelisz tak się wyśpisz (jak wychowasz takie będzie) ale nie wymagajmy cudów od ośmiolatka... Sweet i my wszystko pojmujemy,Ty chyba nie pojmujesz,że takie są czasy i się tego nie zmieni...po prostu. Nigdy nie będzie jak kiedyś. I raczej ja już nie mam na to za specjalnego wpływu,bo znajdzie się setka innych,którzy stwierdzą,że teraz jest lepiej,co dla mnie jest bzdurą. Świata nie zmienię...tak to już jest. Kiedyś cieszyły mandarynki,mięso,potem rower,jeszcze potem hulajnoga a teraz...no wlasnie. Nie kupimy tego co 10 lat temu bylo super extra,bo teraz moze juz nawet tego niema... Edytowane przez tobiaszowa Czas edycji: 2011-05-04 o 22:49 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:40.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)