|
|
#181 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Rozstanie z facetem, część XIX
Cytat:
I gierczą sobie razem
Popełniam błędy, tracę kontrolę i czasem jestem trudna do zniesienia. Ale jeśli nie potrafisz znieść mnie, kiedy jestem najgorsza, to CHOLERNIE pewne, że nie zasługujesz na mnie kiedy jestem najlepsza." MM. |
|
|
|
|
#182 |
|
Zakorzenienie
|
Na moje rozumowanie coś mu z blondzią nie poszło, pokłócili się, rozstali i próbuje znów wkupić się w Twoje łaski aby kobietę jakąś przy boku mieć. Tak to wygląda dla mnie.
|
|
|
|
#183 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Huraaaaaa, odchodząc, oddał Ci piękną przysługę! |
|
|
|
|
#184 |
|
Zadomowienie
|
Najważniejsze, że powiedziałam iż uczucie trochę przygasło po jego ekscesach i obrażaniu mnie i nie wiem czy chcę z nim być.
|
|
|
|
#185 | |||||
|
Nie depcze krokusów
|
Howdoi - cieszę się, że bierzesz to na spokojnie.
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Niech MOC będzie z Tobą!!
|
|
|
#186 |
|
Zadomowienie
|
Malla, no o dziwo od jakiegoś miesiąca jestem MEGA spokojna !
![]() aż sama jestem w szoku
|
|
|
|
#187 |
|
Zakorzenienie
|
I ja się melduje.
Mogę sobie pogratulować. Mimo, że eks pisze praktycznie codziennie, to wiem, że- poradziłam sobie. Nie płaczę co noc. Planuje wakacje już bez Niego i mam zamiar bliżej zintegrować się z kolegą z pracy. Czuję, że jednak wszystko się ułoży. choć dopada mnie czasem chandra, jak kolejny z rzędu weekend spędzam sama w domu.
|
#188 |
|
Raczkowanie
|
Malla, nie wiem czy potrafię, siedzę i partze na walizki, jest mi tak strasznie żal, tak chciałabym, żeby mnie przytulił... Jak można skazywać kogoś na takie cierpienie.... Wszystko bym wybaczyła, żeby tylko on się zmienił i był ze mną... a on nawet nie życzył mi dobrze, nawet nie powiedział żegnaj, nic!
|
|
|
|
#189 |
|
Nie depcze krokusów
|
Głupi, bardzo głupi...
|
|
#190 |
|
Rozeznanie
|
napisze wam coś ciekawego : kiedyś wspominałam ze chcę iśc to takiej jedne wróżki. ja jeszcze się nie wybralam, ale moja siostra poszła (pierwszy raz kobite na oczy widziała) i pierwsze co od niej usłuszała, (zaraz po dzień dobry) to pytanie kim jest x (tu padło imię mojego eksa!!!) bo będzie chciał z nią porozmawiać ale ona ma go unikac (???) ale numer, nie. chyba się jedna do niej wybiorę, bo dużo jej powiedziała też z przeszłości i to było prawdą. zobaczymy czy przyszłość się sprawdzi
![]() a tak wogóle to jestem załamana egzaminem który mam za tydzień bo nie wiem jak się na niego nauczę, a to jest kluczowy egzamin najgorsze jest to że moj umysł odmawia wspołpracy bo w tym tygodniu już wycisnęłam z niego baaaaaardzo duuuuuuzo
|
|
|
|
#191 |
|
Nie depcze krokusów
|
a jak ma eks na imię?
|
|
#192 |
|
Rozeznanie
|
Teraz jeszcze na pocieszenie, wiem, że zostałam sama, całkiem sama z tym rozstaniem. Najchętniej bym poszła do niego i błagala, żeby wrócił, cobym sie nie czuła taka samotna.
Nie bójcie sie, nie zrobie tego Myslałam , że bede miała chwile by pogadac z przyjaciolkami,a tu chyba nie bardzo. No cóz...
|
|
|
|
#193 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Myślisz, że to przez dzidzię?
|
|
|
#194 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#195 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
I na wietrze nawet nic nie grozi mi ^^ A komputery? Wiesz co to programowanie? UTK? Chodziłam do technikum informatycznego ale to nie dla mnie. Grafika? Owszem. Ale jak masz zrobić program jakiś to sorry ale się rzygać chce Więc jestem na budowlance I będe projektować domki
|
|
|
|
|
#196 |
|
Rozeznanie
|
czyta ktos w ogóle co pisze?
|
|
|
|
#197 |
|
Raczkowanie
|
[1=da0d8bfe13c8e7b1f0a4503 9ef3ea24cd6d05a3f_5e64359 42e329;27406455]
minie trochę czasu i co raz łatwiej będzie Ci znosić jego widok. wiem, że ja nie wymarzę go zupełnie z pamięci, bo wg mnie jest to niemożliwe wobec osoby, która tyle dała, ale z czasem naucze się życ z tą świadomością, że już nie jest mój. i z każdą z nas stąd tak będzie ![]() a co do ewentualnego 'oświecenia' i zrozumienia swojego błędu, ja wyznaję banalną zasadę- 'jeżeli coś kochasz, puść to wolno. Jeśli wróci- jest twoje. Jeśli nie - nigdy twoje nie było'. on jechał samochodem z kimś, a ja akurat szłam ze sklepu, musiał mnie widzieć ale ja w ciągu sekundy zobaczyłam że to on, no to głowa do góry, cycki do przodu i nie patrzałam [/QUOTE]Myślę jednak, że dopóki nikogo nie poznam będzie ciężko znosić mi jego widok niestety. Z pamięci też się go pozbyć nie umiem, bo w dalszym ciągu mam chwile słabości i wtedy zaczynam zanim tęsknićI bardzo dobrze zrobiłaś
|
#198 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#199 |
|
Rozeznanie
|
Nawet nie chcę myslec czy on kogos ma... Bardzo prawdopodbne, że znalazł sobie kogos, ale raczej bardziej jednorazowo (znam go trochę..)
Ja mam ogólnie świetny znajomych, nawet przyjaciól, ale oni kompletnie nie wiedzą jak to wszytsko wygląda, nie mamy czasu na szczera rozmowe, mieskzmay teraz daleko od siebie i tak to wyszytsko wygląda... ;/ |
|
|
|
#200 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Precz z moich oczu!... posłucham od razu, Precz z mego serca!... i serce posłucha, Precz z mej pamięci!... nie tego rozkazu Moja i twoja pamięć nie posłucha. Nie kochasz go. Ok. Jest Ci obojętny. No ale.. 8 lat ? Człowiek nie jest w stanie nie myśleć o kimś kto kiedyś był dla niego najważniejszą osobą. Można sobie ułożyć życie z kimś innym ale obrazy z przeszłości powracają jak komar na lato I nie muszą to być wcale same złe wspomnienia.
|
|
|
|
|
#201 |
|
Raczkowanie
|
No k..... nie wytrzymam! Kocham go tak samo, jak nienawidzę. Nie wyrabiam już, cały czas płacz e, nie umiem się ogarnąć. I na dodatek ta myśl, żałuję, że nie ubłagałam go po raz kolejny, że znów nie powiedziałam sobie, że jakoś to będzie....
|
|
|
|
#202 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
nie błagaj... na facetów to gorzej działa. |
|
|
|
|
#203 |
|
Rozeznanie
|
Flanelka raz Cię tak potraktowął, to potraktuje kolejny... Teraz pocierpisz raz, a tak to skazałabyś się na pernametne cierpienie, aż został by z Ciebie strzepek nerwów.
Ja co prawda nie miałam z eksem jakis burzliwych sytuacji, ale i ta teraz jestem spokojniejsza osoba. Jak mi się zatęsni to sobie po cichu popłacze, czy poprzymulam, ale sie nie denerwuje, nie wyprowadza mnie z równowagi... Nawet mogę sobie ironicznie stwierdzić: same plusy. |
|
|
|
#204 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#205 | ||
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#206 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#207 |
|
Raczkowanie
|
Nie będę błagać, nie mogę. to dopiero 2 dni, wiem, że zbyt krótko ale jest mi tak źle... fiksuję. Już nie raz były takie akcje z nim ale zawsze jakoś to było. Nie wiem co mam zrobić, siedzę na czatach i szukam facetów, założyłam już 3 profile na portalach randkowych. Nie wiem co zrobić, jak odejść myślami od niego.
|
|
|
|
#208 |
|
Rozeznanie
|
ja zaczynam być na siebie bardzo zła, że się wplątałam w taką cholernie dziwną relacje z 'nowym'
najgorsze że zaczęły się ploty w pracy, wiec jestem spalona. Na dodatek w sobotę mamy imprezę z ludźmi z pracy, więc tym bardziej jak zacznie się temat 'pana doktora' to chyba schowam się pod ziemię
|
|
|
|
#209 |
|
Rozeznanie
|
Ehh Shinn a ja tak chcialabym wiedzieć co robi, z kim i gdzie się bawi (bo, że to robi to wiem na pewno)
Wiem, że ten nastrój to efekt przemęczenia i negatywny skutek olewki przyjaciół, ale tak czy siak, jestem emeocjonalnie rozwalona (który raz juz to pisze?) |
|
|
|
#210 |
|
Rozeznanie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:59.

I gierczą sobie razem

rozumiem jakbyście były po 30 to można narzekać wtedy i rozpaczać. Ale 21? 24? Toż to jeszcze kupa czasu na znalezienie męża idealnego 

najgorsze jest to że moj umysł odmawia wspołpracy bo w tym tygodniu już wycisnęłam z niego baaaaaardzo duuuuuuzo