Torty powoli pieczemy bo za chwilę ROCZKI świętujemy - Mamusie IX-X 2010 cz. IV - Strona 7 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-08-10, 09:42   #181
abz
Zakorzenienie

Dot.: Torty powoli pieczemy bo za chwilę ROCZKI świętujemy - Mamusie IX-X 2010 cz. IV

Cytat:
Napisane przez pikaso Pokaż wiadomość
My też niedługo będziemy piekłytorta i chciałybyśmy dołączyć do waszego grona Lena 17.09.2010 51 cm i 2950.
Witaj

Cytat:
Napisane przez viola211985 Pokaż wiadomość
Kurcze a moja mala wczoraj rano wstala z ropiejacym oczkiem i dzis nadal jej ropieje, nie wiem co sie stalo....
Przemywałabym solą fizjologiczną i rumiankiem a jak nie będzie mijało to do lekarza

Cytat:
Napisane przez Weronisia Pokaż wiadomość
Na zdjęciu od lewej do prawej:
Pascal, Ala Wrózki Dzyn, Larysa Superbejbe, Ola Ninaad
Takie małe domowe przedszkole, super

Cytat:
Napisane przez bordowa Pokaż wiadomość
Asia wypadła mi drugi raz z łóżeczka, tym razem na podłogę! Musiałam brać tabletki na uspokojenie... Na szczęście poza guzami nic jej nie jest, ale teraz latam do niej co 5 minut, chociaż wiem, że śpi, ale boję się strasznie
Dodaję zdjęcie, widać na nim tą listwę, na którą się wspina. Jutro łóżeczko idzie do piwnicy, jest niebezpieczne
O Boże! Koniecznie szukaj innego łóżeczka, zwykłe, te z naszych czasów juz można tanio dostać w komisie.

Cytat:
Napisane przez KW84 Pokaż wiadomość
pytałyście jaką spacerówkę kupiliśmy, otóż wybraliśmy Peg perego Vela Easy Drive taki http://www.wozkifoteliki.pl/perego-v...011-p-799.html, kupywaliśmy w hurtowni, dostaliśmy rabacik i wyszło nam za niego 789 zł. Dziś byłam pierszy raz na spacerze, no fajnie się prowadzi, leciutki, małemu się podobało, chociaż do mnie te plastikowe kółka jakoś nie przemawiały. Dla mnie wogóle te wszystkie wózeczki spacerowe to mają taką delikatną konstukcję i wydaja się nie trwałe, no zobaczymy jak sie będzie sprawował w użytkowaniu nasz wózek bo po jednym spacerze wrażenia na razie pozytywne.
Fajny wózeczek, ale dla mnie za drogi, jak będę kupowala spacerówkę to już tańszą.

gabisun, kawał roboty odwaliłaś z tą listą, zaraz zaktualizuje. dzięki

abz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-10, 09:58   #182
ArmadaV
Raczkowanie

Dot.: Torty powoli pieczemy bo za chwilę ROCZKI świętujemy - Mamusie IX-X 2010 cz. IV

Cytat:
Napisane przez weronika23 Pokaż wiadomość
ArmadaV wczoraj patrzyłam na wiadomosci współuczeje, to jest chore, takim to bym

kurcze u nas sloneczko wychodzi a ja mam ostatnio wizyte u dentysty i jeszcze malujemy spiżarke wiec uchnia zawalona i nici ze spacerku z niunia, cholerny grzyb wyszedł
No ja tez bym takich chetnie spalowala ale coz my, mozemy zrobic jezeli wladze nic nie robia.Wiecie taka poprawnosc polityczna, nie chca sobie posuc opini przed Olimpiada 2012 Bo uzycie mocniejszych srodkow mogloby bardzo zawazyc na opinii. Ale spalone domy i niezadowolone spoleczenstwo napewno tego wizerunku nie popsuja.Eh, szkoda gadac, banda idiotow

A co do grzyba to uwazaj, nie jest zdrowy dla maluszka, no i dla nas zreszta tez nie.Trzeba sie go dokladnie pozbyc.Podobno olejek gozdzikowy pomaga

Cytat:
Napisane przez kaska1980 Pokaż wiadomość

Oj powiem Ci że ciężko zacząć mi tę dietę. Zawsze byłam takich normalnych rozmiarów i teraz źle się czuję z tym, że nie mogę nosić rzeczy jakie bym chciała i że nogi grube i biodra i fałda tłuszczu na brzuchu. Ach dużo by pisać nie będę zaśmiecać wątku

Dziś zaczynam, juz wiem że łatwo nie będzie ale w końcu muszę się zabrać za siebie. Wiadomość dostałam i oczywiście będę się dzielić z Tobą informacjami jak mi idzie. A u Ciebie widzę kolejne kg w dół - super
Mam to samo co Ty, nie moge sie odnalezc w moim nowym ciele.A i diete mi trudno zaczac

Cytat:
Napisane przez justysia8522 Pokaż wiadomość
Witajcie Kochane, u nas w końcu słoneczko. Po wczorajszym chlodnym dniu miałam dość Na poprawę humoru TŻ zabrał mnie na grzybki, nawet coś znalazlam Najważniejsze, że pierwszy raz wyszłam bez małej, czułam się jak dzikus wypuszczony na wolność

Armada mam nadzieję, że w końcu opanują sytuację i wszystko wróci do normy. A Wy będziecie spokojniejsi... Londyn uwielbiam ale na szczęście z powodu strachu TŻ przed lataniem samolotem zmieniliśmy plany na wakacje..
Oj jak ja bym poszla na grzybki!!!
Do Londynu narazie sie nie wybierajcie.....

U nas dzis druga nocka w lozeczku, troche krocej spala sama bo po 4 ja wzielam do lozka na cysia. Ale i dziecku sie nie dziwie bo sama nie spalam pol nocy przez nowa sasiadke, ktora zostawila swojego pieska (pitbula) na caly dzien i noc samego. Pewnie poszla sklepy pladrowac z innymi.Wyl i szczekal cala noc. Dobrze,ze sie wyprowadzam....
Stary 2011-08-10, 10:05   #183
Klarissa
Zakorzenienie

Cytat:
Na zdjęciu od lewej do prawej:
Pascal, Ala Wrózki Dzyn, Larysa Superbejbe, Ola Ninaad
Widać, że spotkanie udane.
Super zdjęcie.

Cytat:
Napisane przez eff8 Pokaż wiadomość
ja też mam taki zwykły nocniczek
a moja mała już od 2 tygodni robi kupkę tylko na nocniczek
normalnie nie mogę uwierzyć jak to dziecko tak szybko się tego nauczyło
Ja właśnie odnotowałam pierwszy sukces - siku i kupka do nocnika, co prawda druga część kupki w pampka, ale jak na pierwszy raz i tak super

Cytat:
Napisane przez bordowa Pokaż wiadomość
Asia wypadła mi drugi raz z łóżeczka, tym razem na podłogę! Musiałam brać tabletki na uspokojenie... Na szczęście poza guzami nic jej nie jest, ale teraz latam do niej co 5 minut, chociaż wiem, że śpi, ale boję się strasznie
Dodaję zdjęcie, widać na nim tą listwę, na którą się wspina. Jutro łóżeczko idzie do piwnicy, jest niebezpieczne
Jak jeździłam do rodziców, gdzie nie mam łóżeczka, a odkąd mi mała spadła z dużego łóżka już jej nigdy samej tak spać nie położę to rozkładałam dużą kołdrę na podłodze, a na niej pościel dla dziecka i Natka tak sobie u dziadków śpi na podłodze. Jedyny minus to taki, że jak się rano zbudzi to pełza sobie swawolnie a my nawet nie wiemy Polecam to rozwiązanie zamiast tego łóżeczka, które jest po prostu niebezpieczne.

Cytat:
Napisane przez KW84 Pokaż wiadomość
Klarissa o no to wcale nie macie bliziutko, kawał drogi, a ja tu narzekam na 1,5 ha jazdy do rodziców
Dla mnie długie trasy to nie problem, od zawsze z moim mężem dużo jeździmy w sumie mała się przyzwyczaiła, musiała bo takich ma rodziców

Cytat:
pytałyście jaką spacerówkę kupiliśmy, otóż wybraliśmy Peg perego Vela Easy Drive taki http://www.wozkifoteliki.pl/perego-v...011-p-799.html, kupywaliśmy w hurtowni, dostaliśmy rabacik i wyszło nam za niego 789 zł.
Kurcze, dla mnie to i tak bardzo dużo, szukam spacerówki ale takiej do max. 350 zł albo jakiejś fajnej używki.
Stary 2011-08-10, 11:43   #184
monya4
Rozeznanie

hej!
my byłysmy w miescie po kasiure, mała zrobiła w bezrobotnym i w banku furore do kazdego sie usmiechała ciekawe dlaczego do tesciowej sie tak nie usmiecha

wpadniemy potem

Edytowane przez monya4
Czas edycji: 2011-08-10 o 11:54
monya4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-10, 12:24   #185
martucha84
Zakorzenienie

Weronisia Wróżka_Dzyn Superbejbe Ninaad zazdroszczę spotkania

bordowa ja bym to łóżeczko wypierdzieliła, zdrowie dziecka ważniejsze... a nóż widelec następnym razem skończy sie tragicznie czego nie życze... chcesz ryzykować?

w przyszłym tyg będę na bieżąco całkowicie teraz z przyczajki
Stary 2011-08-10, 13:20   #186
Weronisia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ninaad Pokaż wiadomość
no Ola przecież też
No tak. Obie się dorwały do Pascalciowego smoka

A ja dziś jakaś nie wyspana jestem. Przysnęłam z Pascalciem i wstałam po 11.00
Szybkie zakupy, sprzątanie... bo zaraz wpadnie moja mama
Weronisia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-10, 13:30   #187
Maggie1983
Zakorzenienie

Dziewczyny jestem, zyje

juz jestesmy zdrowe-mialysmy zmiany w oskrzelach
tz na urlopie, wiec nie mam czasu wizazowac

wpadam Wam powiedziec, ze od dzis w carrefourze sa bobofruty w pomocji- 4 za 8 cos i kaszki chyba ryzowe bobovity 2 za 7 cos

napisze cos wiecej jutro, bo dzis jedziemy do babci
Pod moim sercem,inne bije serce:nieznane,a jakie bliskie i kochane.Pod moim sercem małe rączki dziecka,cichutko pukają do mojego serca.Myślę sobie wtedy:może być wspanialej?Noszę w sobie życie, które Bóg mi daje
Maggie1983 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-08-10, 13:38   #188
aaneczka1984
Zadomowienie

weronisia..o zesz Ty!!! taaa..niewyspana jesteś?? jak to do 11 spać?

bordowa..kup kojec..z niego Asia nie wypadnie

a ja zdycham.. okres mam i czuje sie jakby mi stado wielbłądów w brzuchu buszowało Do tego niewysoana jestem..bo tż nie mógł w nocy spać i co chwile mnie budziły słowa "śpisz?" ja na to ze już nie bo mnie obudził..
aaneczka1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-10, 14:01   #189
ninaad
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
Weronisia Wróżka_Dzyn Superbejbe Ninaad zazdroszczę spotkania
hehe trzeba było wpaść
Weronisia ty mnie z tym spaniem nawet nie denerwuj. Choć ja dziś nie powinnam narzekać- mała trochę pomarudziła w nocy ale nawet do niej nie wstałam- obyło się bez butli dziś
ninaad jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-10, 14:16   #190
bordowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
bordowa ja bym to łóżeczko wypierdzieliła, zdrowie dziecka ważniejsze... a nóż widelec następnym razem skończy sie tragicznie czego nie życze... chcesz ryzykować?
Przecież mówiłam, że je wynoszę, już w innym śpi

Kupujemy takie, fioletowe.
http://allegro.pl/lozeczko-turystycz...747788975.html
Stary 2011-08-10, 14:25   #191
monya4
Rozeznanie

czrodziejska moc pajaca ulotniła sie i wstałysmy o 6 i 3 razy sie w nocy budziła

powiedzcie co moge podac małej bo ma chrypke od rana, moze to miec cos wspólnego z zebami????

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-08-10, 14:30   #192
onevittoria
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kaska1980 Pokaż wiadomość
Dziś zaczynam, juz wiem że łatwo nie będzie ale w końcu muszę się zabrać za siebie. Wiadomość dostałam i oczywiście będę się dzielić z Tobą informacjami jak mi idzie. A u Ciebie widzę kolejne kg w dół - super
Dziękuję, jakoś się trzymam, zmotywowało mnie to wrześniowe wesele no i przede wszystkim efekty Chociaż podczas urlopu troszkę się skusiłam na małe "conieco", no ale co było robić jak wszyscy wokół obżerali się lodami i goframi....
Najbardziej mnie wkurza ta skóra na brzuchu, boczki powoli znikają a to paskudztwo siedzi jak siedziało

onevittoria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-10, 14:35   #193
bordowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez monya4 Pokaż wiadomość
powiedzcie co moge podac małej bo ma chrypke od rana, moze to miec cos wspólnego z zebami????
Moja Mała miała chrypkę i skończyło się na antybiotyku, chociaż lekarka nas wyśmiała, że z chrypką przyszliśmy Chociaż w sumie sama nie wiedziała co to jest, więc nie wiem na co ten lek dała.
Obserwuj Małą, jeśli dojdzie katar to może to być przeziębienie lub coś innego. A może po prostu zmarzła w nocy i zaraz jej przejdzie
Myślę, że możesz jej psiknąć jakimś Tantum Verde na przykład i podać witaminę C, żeby nic więcej z tego nie wyszło.
Stary 2011-08-10, 16:45   #194
Weronisia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aaneczka1984 Pokaż wiadomość
weronisia..o zesz Ty!!! taaa..niewyspana jesteś?? jak to do 11 spać?
Cytat:
Napisane przez ninaad Pokaż wiadomość
Weronisia ty mnie z tym spaniem nawet nie denerwuj. Choć ja dziś nie powinnam narzekać- mała trochę pomarudziła w nocy ale nawet do niej nie wstałam- obyło się bez butli dziś
Oj, bo wy mnie nie zrozumiałyście
Ja nie napisałam, że tyle spałam od wczoraj. Tylko, że się położyłam z Pascalkiem, ale chodziło mi o kolejną drzemkę.
On mi się obudził o 6.15
A potem zasnął coś przed 10.00 i wtedy położyłam się z nim i przysnęłam.

Tak dobrze to ja nie mam, zeby sobie spać az do 11. Mogę pomarzyć
Stary 2011-08-10, 16:52   #195
monya4
Rozeznanie

bordowa
dałam jej syrop, no własnie niechciałabym zeby miała antybiotyk

chiałabym sie zapytac jak dbacie o przestrzen miedzy paluszkami u stóp bo dzis zauwazyłam ze mała ma takie czerwone tak jakby strupki miedzy paluszkami i nawet niewiem kiedy jej sie to stało

weronisia
my tez jeszcze bezzebne

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-08-10, 17:08   #196
Weronisia
Zakorzenienie

Cytat:
weronisia
my tez jeszcze bezzebne
Ufff... myślałam, że to tylko my tacy spóźnialscy
Stary 2011-08-10, 17:16   #197
weronika23
Zakorzenienie

ArmadaV na szczescie tylko w śpiżarce ale tam mała nigdy nnie była , jest już wymyte wypryskane i prawie pomalowane mam nadzieje że będzie spokoj
monya4 tak jak [isała bordowa moja miała chrypke i miala tylko tantum verde do psikania
klarissa brawo dla natalki , ja jestem dumna z mojej małej za każdym razem jak sie zalatwi do nocnika
ja już po dentyscie koniec wreszcie , zrobiłam zakupy dla małej oczywiście dostała skafrbonke, sukienke buciki i bluzeczke, kurczed zamiast sobie coś kupić to ja po dziecinnych latam ale to nic
jak przyjechałam wziełam mala na kolana i ona siur i przez pampka wszystko przelalo mi się na spodnie
a teraz to moje dziecie takie grzeczne że pozwoliło mamie wszytskie ciuchy poprasować

z innej beczki to wasze dzieci maja jakies ulubione piosenki bo moja jak slyszy bebe lilly hallo dziadku lub glupotki zaczyna tańczyć i machać łapkami
weronika23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-10, 17:27   #198
aaneczka1984
Zadomowienie

Cytat:
czrodziejska moc pajaca ulotniła sie i wstałysmy o 6 i 3 razy sie w nocy budziła
monya..a moze nei tzreba było sie chwalić? to miało być tajemnica
..tyklko Ty i pajacyk a żeś sie wygadałą..to czar prysł

chrypka napewno nie ma nic wspolnego z zębami...może śpicie przy otwartym oknie i ją przewiało? takie zimne noce sa ze szok..ah lato zapomniało o nas sobie

Cytat:
chiałabym sie zapytac jak dbacie o przestrzen miedzy paluszkami u stóp bo dzis zauwazyłam ze mała ma takie czerwone tak jakby strupki miedzy paluszkami i nawet niewiem kiedy jej sie to stało
eee....no nie wiem..myje Patrysia w sumei nie pucuje mu stup...

Cytat:
Oj, bo wy mnie nie zrozumiałyście
Ja nie napisałam, że tyle spałam od wczoraj. Tylko, że się położyłam z Pascalkiem, ale chodziło mi o kolejną drzemkę.
On mi się obudził o 6.15
A potem zasnął coś przed 10.00 i wtedy położyłam się z nim i przysnęłam.

Tak dobrze to ja nie mam, zeby sobie spać az do 11. Mogę pomarzyć

a tak to sie zgadzam no już myślałam ze Ci tak dobrze było...

Cytat:
z innej beczki to wasze dzieci maja jakies ulubione piosenki bo moja jak slyszy bebe lilly hallo dziadku lub glupotki zaczyna tańczyć i machać łapkami
moj jest fanem wszelkiego rodzaju muzyki..ostatio bujał sie przy eminemie ale disco polo jest the best!
aaneczka1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-10, 18:38   #199
monya4
Rozeznanie

Aneczka
moze jak jutro wypiore pajaca to moc powróci...
a jesli nie.... to bedziemy szukac czego czarodziejskiego w szafie
My nigdy nie spimy przy otwartym oknie bo zaraz mnie rano boli gardło
wczoraj byłysmy u tesciowej i sie platała po podłodze u niej moze od tego bo tam tylko gumoleon miała...

moja piekielnie sie drze jak ja sadowie na nocnik wiec narazie odpuszcze

Ycnan a co z toba???
Stary 2011-08-10, 19:25   #200
pikaso
Zadomowienie

Moja lubi Lazy song, zawsze siedzi i kiwa głową na boki, a tańce wspólne lubi przy każdej muzyce.
pikaso jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-10, 19:35   #201
ArmadaV
Raczkowanie

Cytat:

Kurcze szkoda a juz chcialam zapytac co to za firma..

Cytat:
ArmadaV na szczescie tylko w śpiżarce ale tam mała nigdy nnie była , jest już wymyte wypryskane i prawie pomalowane mam nadzieje że będzie spokoj

No to dobrze, bo ja mam schiza na punkcie plesni i grzybow. Tutaj w UK szczegolnie jestesmy na to narazeni. Ostatnio zaplesnialy mi mokre chusteczki do pupy.

Jesli chodzi o piosenke to sercem mojej corci okolo 5 miesiaca zawladneli "Chlopcy radarowcy" A.Rosiewicza , a ostatnio ma swira na punkcie bajki Pocoyo.

My dzis leniwie spedzilysmy czas w domku, dopiero po 16 wyszlysmy na spacer. Dzwonil moj szef i musze isc do pracy porozmawiac o moim powrocieWcale mi sie o nie podoba, bo byl jakis taki milutki.
A chcialam wrocic tylko na jeden dzien do roboty, ciekawe czy mi sie uda?
Stary 2011-08-10, 20:23   #202
gabisun
Zakorzenienie

Monya chrypka może być też od zębów bo jak dziecko się mocno ślini i ta ślina spływa po gardle to jest podrażnione. Tak gdzieś kiedyś wyczytałam gdzieś

Kupiłam wreszcie nocnik parę dni temu i teraz łapię siki po każdej drzemce zawsze się udaje ,ale z grubszą sprawą jeszcze nie trafiłam no i jak siedzi na nocniku to otwieram bajeczkę i pokazuję zwierzątka żeby nie zwiała

Dzisiaj młoda poszła z dziadkami na spacer za rączkę po osiedlu i przeszła nawet całą długość ulicy

gabisun jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-10, 20:49   #203
bordowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja w sumie tylko myję w kąpieli, nic specjalnie nie robię. Może jej się pocą stópki i to dlatego? Myj jej nóżki częściej i zakładaj świeże skarpetki, może będzie lepiej. No i wietrz czasem.

Cytat:
Asia upodobała sobie reklamę Fanty, niestety już nie puszczają
No i króluje Ewa Farna "Bez łez". I lubi jak jej śpiewam Puszka okruszka

Asia zasnęła bez problemu w nowym łóżeczku, tzn. pożyczonym od rodziców. To jest łóżeczko turystyczne, a więc miękkie z każdej strony i Mała ma nową zabawę - staje, puszcza się, podnosi ręce wysoko do góry, uśmiech na buzię i leci do przodu
Stary 2011-08-10, 21:03   #204
weronika23
Zakorzenienie

bordowa to super że Asia może spać bezpiecznie ty też na pewno jesteś spokojniejsza, moja też lubi spać w turystycznym, babcia sobie zakupila żeby dziecko miało gdzie spać jak przyjezdzamy
weronika23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-10, 21:08   #205
monya4
Rozeznanie

gabisun
a Ty czego nie chwalisz sie o postepach na budowie??
tak mi sie wydawało ze chyba tez to czyt.

bordowa
a powiem Ci ze wczesniej nic takiego nie zauwazyłam przy obcinaniu paznokci...a ostatnio to codziennie chodzi w skarpetkach i bucikach i to moze rzeczywiscie od potu

Wiktoria juz pogardziła którys raz mlekiem nad ranem budzi sie o tej 5 ale pic niechce....w dzien tezwogólemleka nie pije
Podaje któraś mleko krowie???
Stary 2011-08-10, 21:08   #206
ycnan
Zadomowienie

Cytat:
Ycnan a co z toba???
Zaginęłam w akcji

Cytat:
Napisane przez gabisun Pokaż wiadomość
Dzisiaj młoda poszła z dziadkami na spacer za rączkę po osiedlu i przeszła nawet całą długość ulicy
Super ) mój urządza mi maratony w domu. nie mogę nawet na chwilę usiąść, bo zaraz słyszę tupanie i mi znika w kuchni wariat
A co do nocniczka, to ja mojego nie zajmuje niczym, żeby kojarzył nocniczek z sikaniem, a nie czytaniem bajek Na poczatku go wziełam, pokazałam ze to jest nocniczek, i tu robimy siusiu. No i teraz jak go sadzam i mówię "Borysku siusiu. Tu siusiu" to robi Nawet jak dopiero co siknął w pieluchę (przed kąpaniem) to wyciska kilka kropel "dla mamusi". Wtedy muzyczka mu gra, mama klaska, a on się cieszy

Dawno mnie nie było, nowa część się pojawiła, i nie wiem co się dzieje. Nadrabiać nie będe, bo sensu nie ma. Postaram się bywać co jakiś czas, ale nic nie obiecuję, bo za dnia czasu wiele nie mam, jak tak ganiam za Boryskiem
Ale powiem Wam, że jak tak patrzę, jak ten mój malutki dzieciaczke sobie zupełnie sam smiga po pokoju, to mi łzy do oczu napływają ze wzruszenia. Jeszcze rok temu był w brzuszku, jeszcze tak nie dawno mnie do wszystkiego potrzebował, a teraz ma mnie w d***e. jak chce, to wstaje i idzie gdzie chce. Baaardzo się wzruszam jak go tak obserwuje...
ycnan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-10, 21:18   #207
monya4
Rozeznanie

[QUOTE=ycnan;28681489]Zaginęłam w akcji

ja to cie zawsze zmotywuje do napisania czegos
Mi tez sie robi mina niewyrazna jak moja Wiki wszedzie juz sobie dochodzi sama, po kazda zabawke czy chodzi krok w krok za mama
co czasem jest frustrujace
Stary 2011-08-10, 21:56   #208
Superbejbe
Zadomowienie

GG do Superbejbe

Cytat:
Weronisia
fajnie ze spotkanko udane
a te dwie pieknosci pełnoletnie to które?przyznac sie
Przyznaje się do stopy którą widać reszta mnie się nie zmieściła w obiektywie
Stary 2011-08-10, 22:03   #209
Superbejbe
Zadomowienie

GG do Superbejbe

Cytat:
No rzeczywiście. Całkiem o tym zapomniałam
Larysa zabrała mu go z buzi i sobie wsadziła.
Zrobiłam fotkę jak Larysa wkładała Oli smoczek Pascala
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P1090100.jpg (78,8 KB, 72 załadowań)
Stary 2011-08-11, 07:36   #210
ninaad
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Superbejbe Pokaż wiadomość
Zrobiłam fotkę jak Larysa wkładała Oli smoczek Pascala
hehe a tego to jakoś nie pamiętam
ninaad jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości