Majowe Panny Młode - cz. VI - Strona 7 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-12-12, 10:47   #181
santom
Zakorzenienie

GG do santom Send a message via Skype™ to santom
Dot.: Majowe Panny Młode - cz. VI

za 5 miesiecy;D

NA ZAWSZE W SERCU...
santom jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-12, 11:30   #182
ewuszkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ankajja Pokaż wiadomość
Więc: wymyśliliśmy sobie ten termin w listopadzie i nie myślałam że to taki cyrk żeby wszystko pozałatwiać i pozgrywać
ale damy radę 2 maja to środa także jest prościej.sala jest prawiee dogadana, kościółek praaawie zaklepany...sukni brak pozostałe sprawy nie ruszone.
dużym minusem jest to że slub bierzemy w mieście 300km od nas...i cięzko coś załatwić na odleglość.

kiedy zapraszacie gości?
Witaj Wbrew pozorom wszystko da się załatwić nawet w miesiąc, to tylko my tu tak wszystko roztrząsamy, rozkładamy na części i dogłębnie analizujemy od dawna

Cytat:
Napisane przez jagodzia133 Pokaż wiadomość
bolerko świetnie pasuje do sukni brawo
Dziękuję

Cytat:
Napisane przez alwa Pokaż wiadomość
Bolerko cudne, właśnie takie coś bym chciała, tylko chyba z długim rękawem, bo po majowym weekendzie w zeszłym roku obawiam się, że i tym razem będzie zimno
Dziękuję
Szukaj na all, albo tablicy, ja oglądałam ogłoszenia sukni i wypatrywałam mojego bolerka. Z tego co wiem, pani w Agnes mówiła, że jest wersja z długim rękawem.

Cytat:
Napisane przez magdziaS Pokaż wiadomość
Super, gratuluję sukcesów i udanego zakupu

Nie jestem fajnką bolerek, ale u Ciebie to na prawdę ładnie wygląda Aż się dziwie, że to mówię Ale pasuje to bolerko do sukni

Ale fajnie zaproszenia, ciekawe, inne, interesujące, bardzo mi się podobają Lubię taki nowoczesny styl I fajnie pomyślane
Dziękuję Bardzo się cieszę, że się podoba

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
aha to znaczy że te karteczki są tylko dodatkami do zaproszenia, tak? bo nie wiedziałam czy je zamierzacie gdzieś przykleić, czy dołączyć, czy jak
Karteczki są włożone w kopertki z tyłu zaproszenia, żeby się nie rozsypywały.

Cytat:
Napisane przez Veaa Pokaż wiadomość
ja robię bukiet sama, głównie szukam broszek w okazyjnych cenach na ebay co do ceny to ciężko powiedzieć bukiety ślubne potrafią być droższe niż 300 zł ja mam nadzieje że się zamknę w mniejszej sumie na pewno pokaże efekt
Baaaaaardzo mi się podoba bukiet z broszek. Nawet na porzedni wątek wrzucałam chyba zdjęcia i dowiedziałam się jak go zrobić Ale okazało się, że kupiłam suknię dość zdobną i broszki to juz byłoby przegięcie.

Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość
wczoraj mierzyliśmy po raz pierwszy obrączki i dotarło do nas że to naprawdę już niedługo byliśmy w Aparcie ale obsługa do bani i więcej tam nie pójdziemy bo szkoda czasu i pieniędzy, wiemy przynajmniej jakie obrączki chcemy błysk odpada bo TŻ się w takiej źle czuję i świeci mu się na palcu jak lampka bożonarodzeniowa więc wybierzemy z matem i błysk tylko po bokach

zaproszenia nareszcie wybrane i od poniedziałku zaczynam zamawianie

podziękowania dla gości z tego cieszę się najbardziej bo wpadliśmy na genialny pomysł i zamówię w małych doniczkach maleńkie kwiaty, bądź trawkę lub ewentualnie zalążek jakieś roślinki ( to wszystko ustalę jak pójdę do ogrodniczego by mi doradzono ) tak czy siak ustaliliśmy taką właśnie doniczkę i do tego będzie przypięta winietka a na doniczce będzie nalepka z napisem POCZĄTEK NOWEGO ŻYCIA lub OD TEGO SIĘ ZACZYNA __________
Super pomysł z doniczkami Widziałam to gdzieś na necie - takie małe sukulenty, słodkie i można zabrać do domu

My wybraliśmy klasyczne błyszczące obrączki, więc będziemy się świecić

Cytat:
Napisane przez MARGIDA Pokaż wiadomość
dziewczyny w klubie moje zdjęcie z woalką
Super Już sobie Ciebie wyobrażam w całości

Cytat:
Napisane przez Duusiia Pokaż wiadomość
bardzo oryginalne i ciekawe
Dziękuję

Cytat:
zaproszenia będziemy mieli takie ---> http://allegro.pl/show_item.php?item=1935931234 składane
Oooo fajne

A u nas: Kilka zaproszeń wśród znajomych już rozdanych. Najbliższa rodzina dostanie w Święta. A po Świętach rozpoczynamy dalsze wycieczki.

Upatrzyłam sobie w Kruki bransoletkę do ślubu (czyli mój gwiazdkowy prezent od TŻeta) Trochę go naciągnę finansowo, ale przypomniało mi się, że jednocześnie mam imieniny, więć wyrzuty sumienia zmalały

Następne cele do realizacji - obrączki i kurs tańca (to się TŻet ucieszy )

"Kobieta wierzy, że 2 i 2 zmieni się w 5,
jeśli będzie długo płakać i zrobi awanturę"

- George Elliot
ewuszkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-12, 11:35   #183
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Duusiia Pokaż wiadomość
Taką
Ewusia ja też mam koraliki na całym gorsecie, ale wydaje mi się, że haczyć nie będą. Chyba, że masz wyszywany dekolt cyrkoniami w takich metalowych "koronach" to wtedy faktycznie może to być problematyczne.
ja włąśnie mam wrażenie że zdobienie przy dekolcie mojej sukni może haczyć nie jestem pewna, ale tak mi sie wydaje
Cytat:
super wyglądasz
Cytat:
zaproszenia będziemy mieli takie ---> http://allegro.pl/show_item.php?item=1935931234 składane
bardzo ładne

Dziewczyny, co do klubu, to jak do tej pory wysyłałam zaproszenia dziewczynom, które już sie od jakiegoś czasu udzielały, jak nie tutaj, to na PMkach 2012 (bo ja też tam bywam więc jak ktoś sie tam udziela to kojarzę). Nie chcę sama podejmować decyzji, co do jakiegoś limitu czasu czy czegoś w tym stylu, więc wypowiedzcie się co na ten temat sądzicie

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-12, 11:46   #184
Veaa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ewuszkaaa Pokaż wiadomość

Baaaaaardzo mi się podoba bukiet z broszek. Nawet na porzedni wątek wrzucałam chyba zdjęcia i dowiedziałam się jak go zrobić Ale okazało się, że kupiłam suknię dość zdobną i broszki to juz byłoby przegięcie.
rzeczywiście w przypadku zdobnej sukienki taki bukiet to była by przesada , ja mam sukienkę całkowice gładką z małym dodatkiem koronki i z czarną aksamitna szarfa w tali wiec myśle że mi bedzie pasował

---------- Dopisano o 11:46 ---------- Poprzedni post napisano o 11:44 ----------

Cytat:
j
Dziewczyny, co do klubu, to jak do tej pory wysyłałam zaproszenia dziewczynom, które już sie od jakiegoś czasu udzielały, jak nie tutaj, to na PMkach 2012 (bo ja też tam bywam więc jak ktoś sie tam udziela to kojarzę). Nie chcę sama podejmować decyzji, co do jakiegoś limitu czasu czy czegoś w tym stylu, więc wypowiedzcie się co na ten temat sądzicie
ja jestem tylko w jednym klubie na wizazu i w regulaminie mamy napisane że osoba którą chce się przyjąć do klubu musi się udzielać na wątku około 2 miesiące nie wiem jak to jest u Was?

mój blog kulinarny 3x bez! bez glutenu, nabiału i białego cukru!
www.vealovegreen.blogspot.com
Veaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-12, 12:12   #185
Myska0
Zakorzenienie

No w końcu nadrobiłam czytanie

MARGIDA - Ja też chcę być w klubie Sweterki jak dla mnie niestety odpadają, ale wyglądają bosko Także zdecyduję się na coś baaaardzo lekkiego.. I etoli właśnie poszukuję..

kindziulindzia - zaproszenia fajne

My obrączki mamy w środku matowe a na zewnątrz gładkie. Całe z białego złota A odbieramy w styczniu - tylko zastanawiam się czy nie zamówiłam za małej.... Co prawda u jubilera mówili, że jest dobra, ale ostatnio mierzyłam mojej siostry w tym rozmiarze co zamówiłam to troszkę ciężko wchodziła.. A nie chciałabym mieć problemów z założeniem jej na ceremonii... No ale na szczęście od stycznia jeszcze dużo czasu to ewentualnie się powiększy

20.05.2014 ANIA

27.06.2015 JAŚ

26.01.2018 ZUZIA
Myska0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-12, 12:19   #186
magdziaS
Podróżniczka

Witajcie!

Cytat:

podziękowania dla gości z tego cieszę się najbardziej bo wpadliśmy na genialny pomysł i zamówię w małych doniczkach maleńkie kwiaty, bądź trawkę lub ewentualnie zalążek jakieś roślinki ( to wszystko ustalę jak pójdę do ogrodniczego by mi doradzono ) tak czy siak ustaliliśmy taką właśnie doniczkę i do tego będzie przypięta winietka a na doniczce będzie nalepka z napisem POCZĄTEK NOWEGO ŻYCIA lub OD TEGO SIĘ ZACZYNA __________
Bardzo fajny pomysł Jak dla mnie to niestety zawsze jakiś tam dodatkowy wydatek, ale bardzo to pomysłowe i goście będą pozytywnie zaskoczeni

Cytat:
Zaraz zaglądam

Cytat:
wszystkim dziewczynom za 5 miesięcy do ślubu

Jeeeeee

Cytat:

Myślę, że warto wprowadzić jakieś ograniczenie, dla nowych PMek. Bez obrazy dla nowych dziewczyn, ale po to mamy ten klub, żeby się tam dzielić rzeczami, którymi nie chcemy się dzielić na forum ogólnym, czyli nie chcemy, żeby wszyscy je widzieli. Myślę, że jakaś stała aktywność na wątku przez jakiś czas (miesiąc?) byłaby dostatecznym ograniczeniem, bo wtedy wiadomo, które na prawdę do nas dołączyły
Co do dziewczyn z PMek 2012 to ja nie wiem więc się ei wypowiadam, choć zaglądam tam, ale często już się nie udzielam

---------- Dopisano o 12:19 ---------- Poprzedni post napisano o 12:15 ----------

MARGIDA - bardzo podoba mi się ta woalka Sama sobie właśnie szukam czegoś podobnego, tylko nie z siateczką a z tiulem Szkoda, że nie masz zdjęcia z boku, byłoby widać co jest doczepione do woalki

magdziaS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-12, 12:19   #187
kindziulindzia
Zakorzenienie

Cytat:
Witajcie!

Bardzo fajny pomysł Jak dla mnie to niestety zawsze jakiś tam dodatkowy wydatek, ale bardzo to pomysłowe i goście będą pozytywnie zaskoczeni

Zaraz zaglądam

Jeeeeee

Myślę, że warto wprowadzić jakieś ograniczenie, dla nowych PMek. Bez obrazy dla nowych dziewczyn, ale po to mamy ten klub, żeby się tam dzielić rzeczami, którymi nie chcemy się dzielić na forum ogólnym, czyli nie chcemy, żeby wszyscy je widzieli. Myślę, że jakaś stała aktywność na wątku przez jakiś czas (miesiąc?) byłaby dostatecznym ograniczeniem, bo wtedy wiadomo, które na prawdę do nas dołączyły

Co do dziewczyn z PMek 2012 to ja nie wiem więc się ei wypowiadam, choć zaglądam tam, ale często już się nie udzielam
co do pogrubionego mam identyczne zdanie

a odnośnie tych doniczek to koszt takiego podziękowania wyniesie mnie na 1 sztukę w granicach 2zł mam nadzieję że to jakoś przełknę
a totalnie się spłukałam przez weekend bo zrobiłam zakupy świąteczne i jestem goła i wesoła bo zaszalałam z prezentem dla TŻ
19.05.2012
kindziulindzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-12, 12:24   #188
miciaa
Przyczajenie

Cytat:
rzeczywiście w przypadku zdobnej sukienki taki bukiet to była by przesada , ja mam sukienkę całkowice gładką z małym dodatkiem koronki i z czarną aksamitna szarfa w tali wiec myśle że mi bedzie pasował
Jestem bardzo ciekawa Twojej sukienki, sama będe miała czarny pas z kryształkami

Powoli szukam biżuterii i butów, chciałabym jakieś fajne duże kolczyki biało czarne lub srebrno czarne, bransoletka też w podobnym stylu. Poszukuje usilnie kolorowych butów na max 5 cm filetowe, srebrne lub sie (zamsz ?) do których dokupię jakąs fajną spinkę do butów. Jestem zachwycona butami menbur ale obcasy dla mnie za wysokie, nie podobają mi się taneczne i zapinane na kostke. Jakbyście coś widziały zalinkujcie
miciaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-12, 12:25   #189
Myska0
Zakorzenienie

Cytat:

Ja też tak myślę, chociaż zdjęcia wstawiłam na forum i nie jestem w klubie, bo nawet nie wiedziałam, że takie coś istnieje

20.05.2014 ANIA

27.06.2015 JAŚ

26.01.2018 ZUZIA
Myska0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-12, 12:26   #190
magdziaS
Podróżniczka

Cytat:
co do pogrubionego mam identyczne zdanie

a odnośnie tych doniczek to koszt takiego podziękowania wyniesie mnie na 1 sztukę w granicach 2zł mam nadzieję że to jakoś przełknę
a totalnie się spłukałam przez weekend bo zrobiłam zakupy świąteczne i jestem goła i wesoła bo zaszalałam z prezentem dla TŻ
Cieszę się, że się zgadzamy

A co do tych doniczuszek, to nie wiedziałam, że to taki tani interes Spodziewałam się kwoty w granicach 5zł/szt. W takim razie masz moje błogosławieństwo i bez osądzania o rozrzutność możesz kombinować

Jeśli chodzi o kasę niestety też się spłukałam ostatnio i tak jak się spodziewałam sweterek zamówię dopiero po nowym roku. Za to dzisiaj planuję zrobić jakieś małe zakupy z odłożonego budżetu: zawieszki na butelki, figurkę na tort i inne drobiazgi
Zamówiłam TŻtowi też na święta spinki do koszuli, dwa różne rodzaje - mam nadzieję, że będzie zadowolony

Stary 2011-12-12, 12:28   #191
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:
Cieszę się, że się zgadzamy

A co do tych doniczuszek, to nie wiedziałam, że to taki tani interes Spodziewałam się kwoty w granicach 5zł/szt. W takim razie masz moje błogosławieństwo i bez osądzania o rozrzutność możesz kombinować

Jeśli chodzi o kasę niestety też się spłukałam ostatnio i tak jak się spodziewałam sweterek zamówię dopiero po nowym roku. Za to dzisiaj planuję zrobić jakieś małe zakupy z odłożonego budżetu: zawieszki na butelki, figurkę na tort i inne drobiazgi
Zamówiłam TŻtowi też na święta spinki do koszuli, dwa różne rodzaje - mam nadzieję, że będzie zadowolony
to jednak kupujesz zawieszki ?nie robisz ich sama?

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem
madzia2306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-12, 12:30   #192
magdziaS
Podróżniczka

Cytat:
Napisane przez madzia2306 Pokaż wiadomość
to jednak kupujesz zawieszki ?nie robisz ich sama?
Jednak nie. Stwierdziłam, że za dużo roboty mam z winietkami, więc zawieszki sobie daruje, a cenowo nie wyjdzie wiele więcej

Stary 2011-12-12, 12:31   #193
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:
Jednak nie. Stwierdziłam, że za dużo roboty mam z winietkami, więc zawieszki sobie daruje, a cenowo nie wyjdzie wiele więcej
a jakieś konkretne masz już na oku?

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

Stary 2011-12-12, 12:34   #194
magdziaS
Podróżniczka

Cytat:
a jakieś konkretne masz już na oku?
Jeszcze nic konkretnego, na razie przeglądam allegro i sklepy internetowe, ale chyba zdecyduje się na coś z all. Jakieś zwyczajne może nalepki (?) i nie na wszystkie butelki wódki tylko najwyżej na 150 sztuk

EDIT - a Ty Madziu jednak będziesz robiła te wstążeczkowe ? Próbowałaś już z tych wstążek które kupiłyśmy ?

Edytowane przez magdziaS
Czas edycji: 2011-12-12 o 12:36
Stary 2011-12-12, 12:34   #195
ewuszkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Popieram

Co do podziękowań, ja w ramach oszczędności, ale jednocześnie miłego gestu, który mam nadzieję zostanie zauważony chciałabym zrobić takie ciasteczka. Włożyć do woreczka celofanowego jedno z Panem Młodym i jedno z Panią Młodą, przywiesić karteczkę z podziękowaniem i ułozyć na talerzu lub obok dla każdego. Zrobić 200 ciasteczek to pikuś... pomalować gorzej, musiałabym już zacząć wypieki i malowanie. A przede wszystkim udoskonalić malowanie...

Myślicie, że znajdę przepis, który pozwoli leżeć ciasteczkom przez kilka miesięcy?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Ciasteczko Pan.jpg (13,1 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Ciasteczko Panna.jpg (10,4 KB, 8 załadowań)

"Kobieta wierzy, że 2 i 2 zmieni się w 5,
jeśli będzie długo płakać i zrobi awanturę"

- George Elliot
ewuszkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-12, 12:38   #196
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:

ja jestem tylko w jednym klubie na wizazu i w regulaminie mamy napisane że osoba którą chce się przyjąć do klubu musi się udzielać na wątku około 2 miesiące nie wiem jak to jest u Was?
no własnie my jeszcze nie miałyśmy rwgulaminu stworzonego, bo dotychczas była nas po prostu mała grupa w miarę regularnie udzielających sie dziewczyn ale w związku z otwarciem nowego wątku i dołączaniem nowych dziewczyn czas go chyba stworzyć
Cytat:
Wydaje mi się ze miesiac będzie ok czyli Dziewczyny, które są zupełnie nowe, nie udzielały się wcześniej, tylko dołączyły z początkiem tego wątku będą mogły należeć do klubu po pierwszym tygodniu stycznia Oczywisćie jeśli z nami zostaną do tego czasu i będą się odzywać oraz wyślą do mnie PW, bo ja mogę zapomnieć w międzyczasie
na razie wysłałam zaproszenie do kiriii bo jest z nami już od wielu miesięcy, tylko jak akurat zakładałam klub to mniej się udzielała i do eimear bo też była już wcześniej i tu i w PMkach 2012
Cytat:
a co kupiłaś TŻowi?
ja też jestem już goła i wesoła a dopiero 12 grudnia za to mam już prawie wszystkie prezenty co mnie niezwykle cieszy

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-12, 12:38   #197
magdziaS
Podróżniczka

Cytat:
Napisane przez ewuszkaaa Pokaż wiadomość
Popieram

Co do podziękowań, ja w ramach oszczędności, ale jednocześnie miłego gestu, który mam nadzieję zostanie zauważony chciałabym zrobić takie ciasteczka. Włożyć do woreczka celofanowego jedno z Panem Młodym i jedno z Panią Młodą, przywiesić karteczkę z podziękowaniem i ułozyć na talerzu lub obok dla każdego. Zrobić 200 ciasteczek to pikuś... pomalować gorzej, musiałabym już zacząć wypieki i malowanie. A przede wszystkim udoskonalić malowanie...

Myślicie, że znajdę przepis, który pozwoli leżeć ciasteczkom przez kilka miesięcy?
Też świetny pomysł, jak dla mnie tyko za bardzo pracochłonny Chociaż piec ciasteczka to akurat jak piszesz pikuś Ale pomalować je juz bym się bała

Stary 2011-12-12, 12:38   #198
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:
Jeszcze nic konkretnego, na razie przeglądam allegro i sklepy internetowe, ale chyba zdecyduje się na coś z all. Jakieś zwyczajne może nalepki (?) i nie na wszystkie butelki wódki tylko najwyżej na 150 sztuk

EDIT - a Ty Madziu jednak będziesz robiła te wstążeczkowe ? Próbowałaś już z tych wstążek które kupiłyśmy ?
tak będę robiła te wstążkowe nie chce mi się kombinowac z innymi narazie próbowałam zrobic z jednej wstążeczki i nawet znośnie to wygląda

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

Stary 2011-12-12, 12:40   #199
magdziaS
Podróżniczka

Cytat:
Wydaje mi się ze miesiac będzie ok czyli Dziewczyny, które są zupełnie nowe, nie udzielały się wcześniej, tylko dołączyły z początkiem tego wątku będą mogły należeć do klubu po pierwszym tygodniu stycznia Oczywisćie jeśli z nami zostaną do tego czasu i będą się odzywać oraz wyślą do mnie PW, bo ja mogę zapomnieć w międzyczasie
na razie wysłałam zaproszenie do kiriii bo jest z nami już od wielu miesięcy, tylko jak akurat zakładałam klub to mniej się udzielała i do eimear bo też była już wcześniej i tu i w PMkach 2012
No to mamy ustalone

---------- Dopisano o 12:40 ---------- Poprzedni post napisano o 12:39 ----------

Cytat:
tak będę robiła te wstążkowe nie chce mi się kombinowac z innymi narazie próbowałam zrobic z jednej wstążeczki i nawet znośnie to wygląda
Czyli robisz te "na zakładke" Nie kokardkę ? No i dobrze, one chyba są najmniej pracochłonne i ładnie wyglądają

Stary 2011-12-12, 12:41   #200
kindziulindzia
Zakorzenienie

temat wódka

dziewczyny nie wiem czy pamiętacie ale zajmuję się w pracy koncesjami na alkohol i dostałam parę informacji od dostawców, mam dla Was myślę że ważną informację a więc:

- cena wódki od przyszłego roku idzie znacznie w górę podwyżka będzie na poziomie około 10-15% ( więc warto się już zorientować co Was interesuje i jakie ilości chcecie i jeśli macie możliwość to wódkę zakupić na już !!)

- dowiedziałam się także że firmy (marki) wykupują się nawzajem więc co za tym idzie tańsza (czasami gorsza smakowo) wódka może być o wiele droższa niż dobra smakowo wódka

na dzień dzisiejszy nie mogę Wam więcej powiedzieć (tajemnica handlowa ) ale w razie czego będę Was na bieżąco informować
19.05.2012
Stary 2011-12-12, 12:41   #201
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:
No to mamy ustalone

---------- Dopisano o 12:40 ---------- Poprzedni post napisano o 12:39 ----------

Czyli robisz te "na zakładke" Nie kokardkę ? No i dobrze, one chyba są najmniej pracochłonne i ładnie wyglądają
tak te będę robic kupię całą rolkę tej wstązki do tego jakieś ozdóbki i jazda tż mi będzie pomagał

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

Stary 2011-12-12, 12:43   #202
kindziulindzia
Zakorzenienie

Cytat:
no własnie my jeszcze nie miałyśmy rwgulaminu stworzonego, bo dotychczas była nas po prostu mała grupa w miarę regularnie udzielających sie dziewczyn ale w związku z otwarciem nowego wątku i dołączaniem nowych dziewczyn czas go chyba stworzyć

a co kupiłaś TŻowi?
ja też jestem już goła i wesoła a dopiero 12 grudnia za to mam już prawie wszystkie prezenty co mnie niezwykle cieszy
a więc :

- perfumy Chanel Egosite
- bokserki x2 (bo tego nigdy za wiele)
- piżama
- męski zestaw do kąpieli

ale
19.05.2012
Stary 2011-12-12, 12:49   #203
magdziaS
Podróżniczka

Cytat:
temat wódka

dziewczyny nie wiem czy pamiętacie ale zajmuję się w pracy koncesjami na alkohol i dostałam parę informacji od dostawców, mam dla Was myślę że ważną informację a więc:

- cena wódki od przyszłego roku idzie znacznie w górę podwyżka będzie na poziomie około 10-15% ( więc warto się już zorientować co Was interesuje i jakie ilości chcecie i jeśli macie możliwość to wódkę zakupić na już !!)

- dowiedziałam się także że firmy (marki) wykupują się nawzajem więc co za tym idzie tańsza (czasami gorsza smakowo) wódka może być o wiele droższa niż dobra smakowo wódka

na dzień dzisiejszy nie mogę Wam więcej powiedzieć (tajemnica handlowa ) ale w razie czego będę Was na bieżąco informować
Całe szczęście, że juz z TZtem dawno temu zdecydowaliśmy się kupić wódkę
Ale dobrze jest mieć informacje z pierwszej ręki Kindziu

Stary 2011-12-12, 12:51   #204
kindziulindzia
Zakorzenienie

Cytat:
Całe szczęście, że juz z TZtem dawno temu zdecydowaliśmy się kupić wódkę
Ale dobrze jest mieć informacje z pierwszej ręki Kindziu
i tym o to sposobem stanęło że bierzemy Wyborową
19.05.2012
Stary 2011-12-12, 13:01   #205
eimear
Raczkowanie

Cytat:
i tym o to sposobem stanęło że bierzemy Wyborową
My tez mamy Wyborowa
Stary 2011-12-12, 13:04   #206
kindziulindzia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez eimear Pokaż wiadomość
My tez mamy Wyborowa
od cholery jest tych wódek do wyboru, zastanawialiśmy się jeszcze nad Stockiem i Żołądkową De Lux ale wygrała Wyborowa bo po prostu sprawdzona
19.05.2012
Stary 2011-12-12, 14:06   #207
Veaa
Rozeznanie

wyborowa rządzi
my dajemy winietki tylko na pierwsze 100 wódek więcej już nie

Stary 2011-12-12, 14:26   #208
kindziulindzia
Zakorzenienie

Cytat:
wyborowa rządzi
my dajemy winietki tylko na pierwsze 100 wódek więcej już nie
wy też wyborową ? a ile zamówiliście i na ile osób ?
19.05.2012
Stary 2011-12-12, 15:30   #209
Veaa
Rozeznanie

my mamy o tyle dobrze że bierzemy napoje i wódke na WZ mój tato ma restauracje wiec wrzuci to w koszta liczyliśmy 0.5 l na osobę wesele mamy na 80 osób

Stary 2011-12-12, 16:19   #210
eimear
Raczkowanie

Cytat:
my mamy o tyle dobrze że bierzemy napoje i wódke na WZ mój tato ma restauracje wiec wrzuci to w koszta liczyliśmy 0.5 l na osobę wesele mamy na 80 osób
Szczesciara!

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości