|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#181 | |
|
Przyczajenie
|
Dot.: 15-20kg do zrzucenia mamy, z początkiem stycznia odchudzanie zaczynamy!
Cytat:
A możesz dać jakąś wskazówkę jak znaleźć ten program, no i kiedy chcesz zacząć?
|
|
|
|
|
|
#182 |
|
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny dołaczam się do Was
ja juz mam 9 kg za soba jeszcze kolejne 9 razem damy rade
|
|
|
|
|
#183 |
|
Zakorzenienie
|
Witam wszystkie nowe Dziewczyny na wątku
Ja jestem właśnie po konsumpcji obiadu, nie wiedziałam co mi wyjdzie, ale był pyszny, mniam agusia_264, dawno rezerwowaliście miejsca? My chcemy dopiero w sierpniu, liczymy na jakiegoś lasta. No, i u mnie jeszcze jest kwestia urlopu, nie wiem w których dniach września go dostanę.
|
|
|
#184 |
|
Raczkowanie
|
69love69, ja przeczytałam i witam cię wśród nas
) Mam nadzieję, że teraz będzie to twój ostatni powrót - z nami ci się uda ! )Nie wiem, czy mogę tak bezczelnie zejść z tematu - ale napiszesz coś więcej o tym dancehall ?
|
|
#185 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chodzę z 1,5 roku ale z przerwami niestety ![]() Wrzucam link do filmu jakby ktoś nie wiedział kompletnie jak to wygląda ![]() http://www.youtube.com/watch?v=mpJbGJbK-D8 Można się porządnie poruszać, spocić i też jest to fajna forma tańca bo nabiera się takich kobiecych ruchów w obrębie bioder i w ogole potem można się wić na imprezach ![]() no i to nie tylko trzęsienie tyłkiem tylko dużoooo fajnych kroków ![]() Gorąco polecam
|
|
|
|
|
|
#186 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry na wieczór, co tam?
|
|
|
|
|
#187 |
|
Przyczajenie
|
Czesc dziewczyny
Witam takze nowe blogowiczki U mnie idzie dobrze jak narazie , wczorajsza kolacja byla troche wieksza niz zakladalam (bo w restauracji) ale nie bylo zle. Mimo iz dietowo idzie dobrze to jednak mam zero ruchu (nieliczac obowiazkow domowych) , rowerek stacjonarny stoi w kacie i jakos nie umiem sie na niego wdrapac. Ale dzis robie 30 min i na wieczor chce zrobic 100 brzuszkow i stopniowo bede zwiekszala dawke. W poniedzialek wazenie , wiec musze sie zdyscyplinowac co do cwiczen Co do Waszej rozmowy o grze to moj maz wygral kinecta w jakims konkursie w pracy, ale poki co niezbyt sie z tego cieszylam bo balam sie ze zamieni lapopa na to, ale jak mowicie ze na tym idzie sie poruszac to moze razem bedziemy laczyc przyjemne z pozytecznym Moje dzisiejsze menu: sn: 1,5 grahamki z serkiem i papryczka II sn : kawa z mlekiem 1,5% i lyzeczka cukru obiad: piers z kurczaka z ryzem i surowka kolacja: jajecznica z 1 jajka na mleku z kromka grahama pewnie jeszcze przegryze jakies jablko lub marchewke ![]() ![]() ![]() P.S. Narobilyscie mi smaka tym gadaniem o wczasach Moze sie tez gdzies wybierzemy hehehe w koncu bede juz laska
|
|
|
#188 |
|
Rozeznanie
|
Ja również po kolacyjce:
pół grahamki z pasztetem i ogórkiem + parówka + troszkę sałatki z gyrosa Buu i w ogóle tak jakoś smutny wieczór nastał u mnie... miałam iść z kumpelami do miasta ale oczywiście muszę się uczyć bo mam kolokwium w poniedziałek a mało co umiem... a do tego jeszcze jakoś tak czuję się jak balon czuję się gruba wrr niektóre ubrania stają się za ciasne i przeraża mnie to! czuję się jak stara panna... nieatrakcyjna itd... pomocy! cel na jutro? iść w końcu na basen... i zacząć od przyszłego tygodnia chodzić minimum 2 razy w tygodniu... osiągnę cel? miejmy nadzieję!
|
|
|
|
|
#189 |
|
Raczkowanie
|
Moja kolacja: sałatka z tuńczyka ;x Nigdy więcej. Jednak tuńczyk to nie dla mnie, jutro będę musiała wymyślić coś innego.
Hehe, ja dzisiaj, jutro i może pojutrze też odpoczywam od wszelkiej aktywności fizycznej i daję mięśniom odpoczynek po tym tygodniu ) Zaczynam od poniedziałku z treningiem na rowerku. Oj, to jest coś. Ostatnio pot ze mnie ciurkiem kapał i wcale nie przesadzam )katarzyna_91 - najtrudniej jest zacząć ! A potem to już sama frajda... Szkoda, że nie mieszkasz gdzieś blisko, bo ja szukałam towarzystwa na basen... A tak to zacznę dopiero od lutego chodzić )
|
|
#190 |
|
Rozeznanie
|
Bayoo - a skąd jesteś?
Wiem wiem ale pokonać ten 1 kg... wrr wiem jak to było z dwa lata temu co schudłam 10kg na początku było trudno a później nie wiedziałam kiedy to zleciało... najprzyjemniejszy był moment jak siostra wróciła z Holandii i była zdziwiona jak schudłam... pamiętam to jak dziś...
|
|
|
|
|
#191 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przypomniałaś mi o tuńczyku!dzięki, bo właśnie dzisiaj myślałam co jadłam ostatnio odchudzając się, a tuńczyk jest pycha
|
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#192 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
osobiscie polecam riomare ale sa za...cie drogie niestety, za to pyszne , naprawde duze kawałki ![]()
|
|
|
#193 |
|
Przyczajenie
|
czesc dziewczyny
czy mozna sie do was przylaczyc? ja jestem na diecie do 1200kalorii schudlam 30 kg zaczynalam z waga 125kg
|
|
|
|
|
#194 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
|
#195 |
|
mimi30
|
hej |
|
|
|
|
#196 |
|
mimi30
|
|
|
|
|
|
#197 |
|
Przyczajenie
|
najwazniejsze jest nastawienie psychiczne
wiem to po sobie,ze psychika jest bardzo wazna czas chudniecia to ciezki wyczyn ja mialam kiedys powieszone zdjecie na lodowce z waga 125kg jak ssalo mnie z glodu i dopadaly mnie chwile slabosci to mowilam sobie... zryj dalej to zawsze bedziesz tak wygladala i zapijalam woda...
|
|
|
|
|
#198 |
|
Przyczajenie
|
dziewczyny ale zelazna zasada to nie podzerac po 18stej
dziekuje za wsparcie damy rade wiosna tuz tuz.. |
|
|
|
|
#199 |
|
Zakorzenienie
|
Madziulka jeżeli myślisz że tyle Ci starczy jedzenia na caly dzień i że dasz radę, i że mądrze będziesz chudła, to sory resory, ja tyle to ja na śniadanie zjadam z samego rana, a 2,5 godziny później drugie śniadanie i kolejne 2,5 godziny później porządny obiad.
Woda tak - jak najbardziej na plus... i tyle w temacie. Trzeba jeść zdecydowanie więcej by nie zaburzyć sobie przemiany materii
|
|
|
|
|
#200 |
|
Przyczajenie
|
musimy i wytrzymamy dziewczyny
|
|
|
|
|
#201 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Podziwiam. ![]() Może napiszesz coś więcej jak Ci się to udało,to naprawdę imponujące. Pozdrawiam i trzymam kciuki. |
|
|
|
|
|
#202 |
|
Przyczajenie
|
ile wody dziennie wypijacie bo ja 2litry nieg ze 3 herbaty gorzkie przed kazdym posilkiem wypijam szklanke wody z plastrem cytryny chrom lykam aby mi sie odechcialo slodkiego
|
|
|
|
|
#203 |
|
Zakorzenienie
|
Mariola gratuluje, bardzo ładny wynik... przez jaki okres czasu schudłaś 30kg i jak to zrobiłaś? Może ktoś z Nas skorzysta z Twoich rad
|
|
|
|
|
#204 |
|
Przyczajenie
|
jem chlebek razowy 3 kromeczki na sniadanie np z twarogiem lub wedlina lub czyms innym po sniadanu kawa z mlekiem
nie slodze na obiad staram sie zjesc zawsze talerzyk zupy i warzywa gotowane typu mrozonki czasem piers z kurczaka z pol torebki ryzu , filet rybny z warzywami jem ze 4 lyzki ziemniakow z miska surowki lykam chrom 2 litry wody nieg herbate czerwona pije w kostkach a na kolacje jakis owoc
|
|
|
|
|
#205 |
|
Przyczajenie
|
Wczoraj pisała że mi idzie jak z płatka a dzisiaj męka
![]() Cały dzień czułam ssanie z głodu a przecież kalorii wychodzi mi ok.1400(chociaz nieliczę). Może to taki protest organizmu bo kiedys dostawał full wypas a teraz to głodówka dla niego ![]() Zaobserwowałam też,że nie mogłabym nie jeść węglowodanów typu chleb,kasza bo źle sie czuję,boli mnie głowa,jestem rozdrazniona itp. Jutro będzie lepiej a od poniedziałku planuje marszobiegi które kiedys uprawiałam i było suuuuper. Szłam rano na 40 mintow marszobieg i wracałam jak nowo narodzona,pełna energii... Buziaki kobitki Do jutra |
|
|
|
|
#206 | |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze, u mnie dziś było nieco gorzej niż sobie zaplanowałam, tzn nie jakieś wielkie grzechy typu paczka chipsów, ale idealnie to też nie było. Pocieszam się, że jutro będzie dużo lepiej pod kątem dietetycznym no i pobiegam troszkę więcej niż wczoraj
Boże, Dziewczyny, jak ja bym już chciała zejść poniżej 70kg ![]() ---------- Dopisano o 22:15 ---------- Poprzedni post napisano o 22:13 ---------- Cytat:
|
|
|
|
#207 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Nawet moja dietetyczka mi to powiedziala, ale mniejsze porcje i regularne , zbilansowane posilki Nie wiem ile tam bedziesz na tej uczelni, ale po powrocie powinnas jeszcze zjesc cos ala obiadokolacje - mozesz to zrobic nawet do 20 i tak pewnie nie chodzisz wczesnie spac, wiec zdazysz przetrawic lekki obiadek - pamietaj ze chodzi nam o to by nabyc zdrowych nawykow i aby efekty byly stale , a nie " chudne bo nie jem a jak zaczne to znow przybieram"Jeszcze taka uwaga, bo kilka pisalo o bananach - Nie wiem czy to sie tyczy kazdej diety, ale u mnie np wlasnie banany i winogrona byly zakazane, wiec moze lepiej stosujcie jakies inne owoce . Zycze dietowego weekendu i do uslyszenia MARIOLE witam i gratuluje takiego spadku ! Tak trzymac
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#208 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny co do bananów, to w kilku programach czytałam, że przy odchudzaniu - mniej kaloryczne, bodajże z niższym IG są banany jeszcze bardziej zielone niż żółte, czy też aż rozpadające się, zbrązowione...
|
|
|
|
|
#209 |
|
Przyczajenie
|
dziewczyny
|
|
|
|
|
#210 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jak to zrobiłaś kobieto cudowna?!
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:09.

A możesz dać jakąś wskazówkę jak znaleźć ten program, no i kiedy chcesz zacząć? 

24.03.2012 
ale mysle ze nie jest zle
i

Boże, Dziewczyny, jak ja bym już chciała zejść poniżej 70kg 
jak to zrobiłaś kobieto cudowna?!