Myślenie, planowanie, staranie, brzuszków głaskanie - DZIDZIUŚ 2012-2015 cz. 6 - Strona 7 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-02-10, 07:51   #181
tynkusia
Rozeznanie

Dot.: Myślenie, planowanie, staranie, brzuszków głaskanie - DZIDZIUŚ 2012-2015 cz. 6

Bikus padlam ze smiechu na lozko! ;D
Avatarek chcialam zmienic, ale jakos kazdy mnie z nim kojarzy moze kiedys odwaze sie zmienic ja tam nie skojarzylam sobie go jakos z ta picicos ;D(nie slyszalam nigdy takiej nazwy). Czasami sie w niego wpatruje i czekam na moment gdy przestanie zuc
tynkusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-10, 07:55   #182
Bika83
Zakorzenienie

GG do Bika83
Dot.: Myślenie, planowanie, staranie, brzuszków głaskanie - DZIDZIUŚ 2012-2015 cz. 6

Cytat:
Napisane przez onyks Pokaż wiadomość
Hej kobitkimamy piątek

No i masz! Nie polecę do Żabci bo tostera nie ma! A miałam jej zabrać

Mój też jest wtajemniczony, nawet telegram mu pokazałam

No właśnie - piątek! Fuck, ferie mi się kończą

Żabcia sobie sama toster dobierze w grudniu, więc leć spokojnie nic się nie martw

I co? Podobał się telegram? Pewnie też chce taki????

---------- Dopisano o 07:55 ---------- Poprzedni post napisano o 07:52 ----------

Cytat:
Napisane przez tynkusia Pokaż wiadomość
Bikus padlam ze smiechu na lozko! ;D
Avatarek chcialam zmienic, ale jakos kazdy mnie z nim kojarzy moze kiedys odwaze sie zmienic ja tam nie skojarzylam sobie go jakos z ta picicos ;D(nie slyszalam nigdy takiej nazwy). Czasami sie w niego wpatruje i czekam na moment gdy przestanie zuc
Nie zmieniaj

A piciszonka to taki nasz nowotwór, bo my mamy swój język dodajemy końcówkę -szon do wyrazów i wychodzą różne dziwolągi już to kiedyś tu pisałam, np ja jestem Małpiszonka, mój mąż Dziubiszonek, w podpisie mam Bejbiszonka a między nogami piciszonkę

O Matko, po przeczytaniu tego co napisałam stwierdzam, że jesteśmy nienormalni
07.02.2012 II
21.10.2012 Emilka
20.04.2014 II
17.12.2014 Jaś

Emilka
Jaś

Bika83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-10, 08:07   #183
Amani
Zakorzenienie

Cześć dziewczyny, wczoraj przespałam praktycznie cały dzień, wchodzę dziś żeby poczytać co słychać u was a tu nowy wątek i tyle stron
Przede wszystkim:

Cytat:
Napisane przez Bika83 Pokaż wiadomość
Witam się w kolejnej części pierwsze to do Guci - BOSKI brzusio , druga sprawa do Ilonki - jak też chcecie Emilkę to ja sie nie obrażę i trzecia sprawa też do Ilonki - teraz już wiesz jak to było kiedy czekałyśmy na Twoje wyniki a Ty się obijałaś z napisaniem

Dobra, a teraz inne sprawy - telegram już mam nawet zapakowany, ale byle jak, bo mi się ręce trzęsły, a trzęsły się BO................
.......................

Beta..................
...................

2179,1

Dziewczynki - ja jestem w ciąży

nie spodziewałam się takiego wyniki, liczyłam na 1400 a tu ponad trzykrotny wzrost
gratula cje i czekamy na wieść z potwierdzeniem bliźniaków

Cytat:
Dziewczyny nie nadążam za Wami

No mąż oczywiście się popłakał..... i płakał długo, no i ściskał mnie ("tylko delikatnie") no i w ogóle..... nie był zły, że mu od razu nie powiedziałam.
Wiem, że czekałyście na bardziej wyczerpującą relację, ale na prawdę nie ma o czym pisać. Oczywiście powiedziałam mu od razu o badaniach, betach itp A telegram wygląda tak:

Oczywiście mąż stwierdził, że go nie zje, i że rodzinkę będziemy informować po wizycie u gina

O.... a przed chwilą zapytał czy Wy wiedziałyście wcześniej powiedział tylko "no pięknie"
Sama teraz w pracy siedzę i łzy mi lecą, musiało to być przepiękne

Cytat:
Napisane przez ilonkaczapela Pokaż wiadomość
Kochane, nie mam jak czytać - doczytam jutro, ale napiszę, że serduszko bije! Wszystko ok, tyko na tarczycę coś dostałam

Z usg wyszło 6 tygodni i 5 dni
gratulacje!!!

-26kg

Amani jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-10, 08:08   #184
onyks
Zakorzenienie

Bikawidziałam po minie, że chce
Fajny ten Wasz język
onyks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-10, 08:09   #185
Bika83
Zakorzenienie

GG do Bika83

Cytat:
Napisane przez Amani Pokaż wiadomość

gratula cje i czekamy na wieść z potwierdzeniem bliźniaków

Sama teraz w pracy siedzę i łzy mi lecą, musiało to być przepiękne
Po pierwsze to dziękuję taaaa..... bliźniaki Wam się marzą, a ja mam się poświęcić???

Dobra, już nigdy więcej żadnych telegramów - potem wszystkie ryczycie
07.02.2012 II
21.10.2012 Emilka
20.04.2014 II
17.12.2014 Jaś

Emilka
Jaś

Stary 2012-02-10, 08:12   #186
onyks
Zakorzenienie

A ja chyba w końcu miałam dziś skok temp

Kurcze, czyściłam wczoraj klawiaturę i zdemontowałam spację, żeby okruchy wytrząsnąć i teraz mi spacja niedomaga!
Stary 2012-02-10, 08:12   #187
tynkusia
Rozeznanie

Cytat:

Nie zmieniaj

A piciszonka to taki nasz nowotwór, bo my mamy swój język dodajemy końcówkę -szon do wyrazów i wychodzą różne dziwolągi już to kiedyś tu pisałam, np ja jestem Małpiszonka, mój mąż Dziubiszonek, w podpisie mam Bejbiszonka a między nogami piciszonkę

Buhahahaha!!!

Zaraz ze smiechu wygryze wszystkie piora z poduchy!
Nie ma to jak dobry humorek po nocy bez minuty snu

Tynkiszonka idzie jesc ! ;D Znowu....

Onyks mi caly komp nie domaga ;D

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-02-10, 08:20   #188
onyks
Zakorzenienie

Oj, a czemu nie spałaś?
Stary 2012-02-10, 08:48   #189
Bika83
Zakorzenienie

GG do Bika83

Cytat:
A ja chyba w końcu miałam dziś skok temp

Kurcze, czyściłam wczoraj klawiaturę i zdemontowałam spację, żeby okruchy wytrząsnąć i teraz mi spacja niedomaga!
Popatrzyłam na wykres - wiesz, skok nie skok, zasada jest taka, że żeby być pewnym, że skok był, to 6 temperatur poprzedzających skok powinno być o 0,2 niższe od tej "skokowej" temperatury.
Ale zaznacz dziś początek FL - zobaczymy jak to będzie wyglądało przez kolejne dni najwyżej sie zmieni FL
07.02.2012 II
21.10.2012 Emilka
20.04.2014 II
17.12.2014 Jaś

Emilka
Jaś

Stary 2012-02-10, 08:49   #190
Gucia0987
Zakorzenienie

Witajcie,

Przede wszystkim Bika super, że wczoraj taki miły wieczór za Wami. No i mąż widać bardzo się cieszy! No to teraz czekamy na wizytę

Ilonka super, że wszystko ok! A tak się martwiłaś Oby tak dalej!

Żabcia ładne te ciemne mebelki! Mnie podobają się też białe do dziecięcego pokoju

Magda myślę, że nie masz wyjścia i musisz zacząć mówić do małej Maja. Jak już czapeczki są z mają to nie da się oszukać przeznaczenia
No i super, że pogadałaś sobie z mężem, wiesz, on zawsze miał sporo czasu dla Ciebie, a teraz studia, sesja, dodatkowa praca itp i mógł poświęcić Ci o wiele mniej uwagi. Musisz też troszkę się do tego przyzwyczaić, bo jak Maja się urodzi to będzie swoją uwagę dzielić na 2 osoby Myślę, że hormony też Ci dają o sobie znać.

Mrowinka udanego weekendu! Gdzieś się wybierasz?

Tynkusia ja też padam przy Twoim avatarku i przez to, że napisałaś, że czasami czekasz aż przestanie żuć, to ja teraz też się na nim zawieszam

Bika piciszonka, a nie czasem cipiszonka??

Baobabek mam nadzieje, że siostra się od Ciebie nie odwróci. Ważne, żeby mieć przy sobie przyjaciółki. Myślę, że jeszcze troszkę czasu minie i koleżanki też zaczną myśleć o dzieciach i wszystko wróci do normy. Trzymam kciuki!

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-10, 08:50   #191
tynkusia
Rozeznanie

Cytat:
Oj, a czemu nie spałaś?
No wlasnie nie znam przyczyn nie spania .. to znaczy podejrzewam, ze moze to byc zwiazane z przeprawadzka, nocnym trybem zycia (uwieeelbialam uczyc sie po nocach) tarczyca i takimi innymi... jestem rozregulowana kompletnie... nie zasne o 22 a jak juz to o 2 sie obudze wyspana. Jak chodzilam do pracy to tak nie bylo. Trzeba sie poprawic
Nadrobilabym jak maz idzie do pracy, ale pod oknem na drzewach zlatuje sie maaasa normalnie masa ptaszkow i tak okropnie i drazniaco cwierkaja, ze nie idzie zniesc tego ;p co innego pare na galazce a tu az czarno i gwarno od nich.

Gucia bo moj avatarek jest taki psiankny, ze az szkoda nie popatrzec na te zujaca mordke XD *skromna*

Edytowane przez tynkusia
Czas edycji: 2012-02-10 o 08:52
Stary 2012-02-10, 08:58   #192
Bika83
Zakorzenienie

GG do Bika83

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość

Bika piciszonka, a nie czasem cipiszonka??
Ty..... a wiesz, że nie wiem..... może dlatego piciszonka, że brzmi ładniej??? Możliwe, że to się wzięło do pici - tak też czasami się mówi na tę część ciała.

Chociaż kiedyś już dawno temu dyskutowaliśmy jak będziemy uczyli dzieci nazywania narządów płciowych, i uzgodniliśmy, że jeśli o faceta chodzi, to "członek" i prosta sprawa, a u kobiety problem, ja się upierałam przy waginie, a mężowi jakoś to tak nie pasowało.... a mi się znowu nie podoba wymyślanie takich dziwacznych określeń.... TŻ mi mówi "siusiak" a ja mu, że przecież nie uczysz dziecka, że ucho to słuchajka, a oko patrzałka, to dlaczego z narządami płciowymi jest taki problem????? Uważam, że to bez sensu.
07.02.2012 II
21.10.2012 Emilka
20.04.2014 II
17.12.2014 Jaś

Emilka
Jaś

Stary 2012-02-10, 09:06   #193
onyks
Zakorzenienie

Cytat:
Popatrzyłam na wykres - wiesz, skok nie skok, zasada jest taka, że żeby być pewnym, że skok był, to 6 temperatur poprzedzających skok powinno być o 0,2 niższe od tej "skokowej" temperatury.
Ale zaznacz dziś początek FL - zobaczymy jak to będzie wyglądało przez kolejne dni najwyżej sie zmieni FL
Tak zrobiłam zobaczymy

Witaj Gucia

Tynkusia, faktycznie fajny ten avatar, też się wpatrzyłam czy przestanie żuć
Stary 2012-02-10, 09:07   #194
agnusek22
Wtajemniczenie

Cytat:
Agnusek ja już bardzo dawno nie jadłam, bo mój mąż robi. I robi najlepszą na święcie, nawet ta z pizzy hut nie smakuje mi tak jak jego
Ja też lubię mężową, ale wczoraj mu się nie chciało robić, a pizza hut za mną chodziła już od tygodnia

Cytat:
Ja tez chce za swoje motto: " olej gulasz i jedz pizzę"

Albo jako tytuł następnego wątku!
Hahahha, jestem za tym tytułem Czuję się już prawie jak jego matka

Cytat:
Napisane przez Today_Tommorow Pokaż wiadomość
Agusek brawo widac ze sie zadomowilas
Jeee, wreszcie magiczny tysiąc przekroczony Teraz będzie już z górki Ale to dzięki Wam, bo tu taka fajna atmosfera

Cytat:
Witam się w kolejnej części pierwsze to do Guci - BOSKI brzusio , druga sprawa do Ilonki - jak też chcecie Emilkę to ja sie nie obrażę i trzecia sprawa też do Ilonki - teraz już wiesz jak to było kiedy czekałyśmy na Twoje wyniki a Ty się obijałaś z napisaniem

Dobra, a teraz inne sprawy - telegram już mam nawet zapakowany, ale byle jak, bo mi się ręce trzęsły, a trzęsły się BO................
.......................

Beta..................
...................

2179,1

nie spodziewałam się takiego wyniki, liczyłam na 1400 a tu ponad trzykrotny wzrost
Bikuś cudownie!!!!!!!!! Może faktycznie masz tam więcej serduszek? Super, że mąż już wie i ten telegram wymiata! No, ale jak mogłaś mu pokazać co tu piszemy Ja swojego odciągam, bo już widzę jakby mi dokuczał

Cytat:
Napisane przez kotekk81 Pokaż wiadomość
haha a Ty pamietasz swoj 1000 post? bo ja za chiny

witam w nowym watku

aaa tam chcialam napisac ze ja tez chce pizze z Pizzy Hut
Polecam naprawdę, szczególnie promocję Festiwal smaku!!! My po zamówieniu od razu dostalismy pierwszy kawałek. I co chwila jakiś inny. Koszt 22zł za tyle ile dasz radę zjeść, a ja pobiłam swój rekord, bo co jedna pizza to lepsza

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Ilonka tylko musimy teraz zapamiętać ten tytuł.
Chyba go zapiszę na kartce

[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;32188393]Żebym to ja wiedziała jak

Ja też. Zwłaszcza 4 sery - na grubym cieście [/QUOTE]

Jadłam

Cytat:
współczuję

A ja sie muszę wygadać. Ostatnia sie z mężem tylko mijamy, mamy mało czasu dla siebie, zapomniałam już co to pieszczoty itp. I to trwa wszystko praktycznie od listopada. Męża studia, praca, potem robił od listopada ten kurs dodatkowy. Cały czas w biegu, w stresie. Teraz jeszcze sesja i sytuacja z pracą. Chodzi zestresowany, nie ma na nic czasu poza nauką. Więc cały dzien praca a jak wróci to tylko obiad i się zamyka w pokoju i się uczy i chodzi spać gdzie o 2 nad ranem. Więc mało co się widzimy. Z dzidziolkiem tez się tylko przywita i potem cały dzień już nic bo kiedy? Zapomniałam już co to są pocałunki czułe, co to jest wieczorne oglądanie filmu wspólne, co to jest wspólny śmiech, itp Nie pamiętam kiedy cos miłego usłyszałam, kiedyś mogliśmy normalnie o czyms pogadać, zrobić coś razem..... no i się poryczałam... do tego mi tez sie to wszystko udziela. Codziennie jakieś stresy jak nie jego praca to studia albo właśnie brak czułości, kłótnie bo mając non stop stresy to o kłótnie nie trudno. Mam dość... Przepraszam bo tu dziś tak wesoło była, ale pękłam bo już bardzo długo to w sobie nosiłam.

I jeszcze przed chwilą mąz zadzwonił, że za 10 min będzie tylko chleb kupi a ja nawet słowa nie powiedziałam bo siedze zaryczana, że az na oczy nie widzę.
Magda mogę Ci przybić piątkę w tym temacie, bo u nas podobnie. Też ciągle w biegu, mąż ma dużo pracy, a właściwie dwie...no ale to dlatego, że robi uprawnienia, myślę, że za 1,5roku u niego się uspokoi...dobrze, że weekendy są nasze A każdą wolną chwilę staramy się wykorzystać maksymalnie. czasem mi smutno - to jasne, ale wierzę, że żeby było lepiej czasem musi być trochę gorzej Trzymaj się dzielnie, bo to na pewno przejściowe!!!

Dzień dobry Szalone Znów tyle stron do nadrabiania, ale dałam radę.
Dziś już piątek...chce się śpiewać "tygodnia koniec i początek"

Mam nadzieję, że humor mi się utrzyma do wieczora

Zawsze będę wierzyć...

agnusek22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-10, 09:11   #195
onyks
Zakorzenienie

Hej Agnusek
Stary 2012-02-10, 09:12   #196
stokrotka24
Zakorzenienie

Dzień dobry
Cytat:

.......................

Beta..................
...................

2179,1

gratulację kochana, jesteś w ciąży cieszę się bardzo

Cytat:
współczuję

A ja sie muszę wygadać. Ostatnia sie z mężem tylko mijamy, mamy mało czasu dla siebie, zapomniałam już co to pieszczoty itp. I to trwa wszystko praktycznie od listopada. Męża studia, praca, potem robił od listopada ten kurs dodatkowy. Cały czas w biegu, w stresie. Teraz jeszcze sesja i sytuacja z pracą. Chodzi zestresowany, nie ma na nic czasu poza nauką. Więc cały dzien praca a jak wróci to tylko obiad i się zamyka w pokoju i się uczy i chodzi spać gdzie o 2 nad ranem. Więc mało co się widzimy. Z dzidziolkiem tez się tylko przywita i potem cały dzień już nic bo kiedy? Zapomniałam już co to są pocałunki czułe, co to jest wieczorne oglądanie filmu wspólne, co to jest wspólny śmiech, itp Nie pamiętam kiedy cos miłego usłyszałam, kiedyś mogliśmy normalnie o czyms pogadać, zrobić coś razem..... no i się poryczałam... do tego mi tez sie to wszystko udziela. Codziennie jakieś stresy jak nie jego praca to studia albo właśnie brak czułości, kłótnie bo mając non stop stresy to o kłótnie nie trudno. Mam dość... Przepraszam bo tu dziś tak wesoło była, ale pękłam bo już bardzo długo to w sobie nosiłam.

I jeszcze przed chwilą mąz zadzwonił, że za 10 min będzie tylko chleb kupi a ja nawet słowa nie powiedziałam bo siedze zaryczana, że az na oczy nie widzę.
dobrze, że pogadaliście sobie i wyjaśniliście, bo w tym szybkim tępie życia faktycznie ciężko znaleźć czas dla siebie, a do tego twoje hormony. Po sesji męża nadrobicie wszystkie zaległości

Cytat:
Kochane, nie mam jak czytać - doczytam jutro, ale napiszę, że serduszko bije! Wszystko ok, tyko na tarczycę coś dostałam

Z usg wyszło 6 tygodni i 5 dni
gratuluję bijącego serduszka cieszę się, że z dzidzią wszystko oki

Boże ile wy piszecie nie jestem w stanie nadążyć za wami, w weekend jadę do szkoły więc też pewnie nie zajżę a w przyszłym tygodniu pewnie będę po remoncie sprzątać. Juz wczoraj regipsy położone i zupełnie inaczej wygląda łazienka

"dwa serca jedno bicie, tylko Ty i Ja na całe życie"

Łukaszek
stokrotka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-10, 09:12   #197
Bika83
Zakorzenienie

GG do Bika83

Cytat:
Napisane przez agnusek22 Pokaż wiadomość
Ja też lubię mężową, ale wczoraj mu się nie chciało robić, a pizza hut za mną chodziła już od tygodnia

Jeee, wreszcie magiczny tysiąc przekroczony Teraz będzie już z górki Ale to dzięki Wam, bo tu taka fajna atmosfera

Bikuś cudownie!!!!!!!!! Może faktycznie masz tam więcej serduszek? Super, że mąż już wie i ten telegram wymiata! No, ale jak mogłaś mu pokazać co tu piszemy Ja swojego odciągam, bo już widzę jakby mi dokuczał

Dzień dobry Szalone Znów tyle stron do nadrabiania, ale dałam radę.
Dziś już piątek...chce się śpiewać "tygodnia koniec i początek"

Mam nadzieję, że humor mi się utrzyma do wieczora
Dlaczego w moim mieście nie ma pizzy hut to ja nie wiem kiedyś była i zlikwidowali..... a przecież Bielsko - Biała to wcale nie małe miasto

Co do tysiąca i atmosfery

Widzisz a mój się nie śmiał - był wzruszony więcej już mu nie pokaże chciałam żeby wiedział jak się cieszyłyście razem ze mną - bo wspaniale zareagowałyście na moją ciążę

Gratuluję humorku oby tak przez cały dzień my wieczorem mykamy na sushi oczywiście dla mnie bezrybkowe
07.02.2012 II
21.10.2012 Emilka
20.04.2014 II
17.12.2014 Jaś

Emilka
Jaś

Stary 2012-02-10, 09:18   #198
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Ty..... a wiesz, że nie wiem..... może dlatego piciszonka, że brzmi ładniej??? Możliwe, że to się wzięło do pici - tak też czasami się mówi na tę część ciała.

Chociaż kiedyś już dawno temu dyskutowaliśmy jak będziemy uczyli dzieci nazywania narządów płciowych, i uzgodniliśmy, że jeśli o faceta chodzi, to "członek" i prosta sprawa, a u kobiety problem, ja się upierałam przy waginie, a mężowi jakoś to tak nie pasowało.... a mi się znowu nie podoba wymyślanie takich dziwacznych określeń.... TŻ mi mówi "siusiak" a ja mu, że przecież nie uczysz dziecka, że ucho to słuchajka, a oko patrzałka, to dlaczego z narządami płciowymi jest taki problem????? Uważam, że to bez sensu.
Powiem Ci szczerze, że nigdy się nad tym nie zastanawiałam i nie wiem jak bym dzieci uczyła... Ale wagina na pewno nie - bo sama tego określenia nigdy nie używam, hmm... sama nie wiem.

To jeszcze pipiszonka i pasuje

Agnusek ja też mam całkiem niezły humor Dzisiaj widzę się z moją świętą trójcą i na samą myśl już się nie mogę doczekać!

Stary 2012-02-10, 09:19   #199
onyks
Zakorzenienie

Cytat:

Gratuluję humorku oby tak przez cały dzień my wieczorem mykamy na sushi oczywiście dla mnie bezrybkowe
Smaczności życzę

Hej Stokrotka a ja mam dziś moty witania się ze wszystkimi a jeszczeAmani byłaHej Amani

piątek

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-02-10, 09:21   #200
Bika83
Zakorzenienie

GG do Bika83

Cytat:

Dzisiaj widzę się z moją świętą trójcą i na samą myśl już się nie mogę doczekać!
"Święta trójca" ?????
07.02.2012 II
21.10.2012 Emilka
20.04.2014 II
17.12.2014 Jaś

Emilka
Jaś

Stary 2012-02-10, 09:22   #201
agnusek22
Wtajemniczenie

Cytat:
Hej Agnusek
Cześć

Cytat:
Dlaczego w moim mieście nie ma pizzy hut to ja nie wiem kiedyś była i zlikwidowali..... a przecież Bielsko - Biała to wcale nie małe miasto

Co do tysiąca i atmosfery

Widzisz a mój się nie śmiał - był wzruszony więcej już mu nie pokaże chciałam żeby wiedział jak się cieszyłyście razem ze mną - bo wspaniale zareagowałyście na moją ciążę

Mój tak po cichu jak go znam też by się wzruszył, ale on w ogóle lubi mi dokuczać i pewnie od tego by zaczął

Dawać tego, co jest odpowiedzialny za brak Pizza hut w BB

Oj, oby mi się humor nie zepsuł Sushi też uwielbiam!!!

Cytat:
Powiem Ci szczerze, że nigdy się nad tym nie zastanawiałam i nie wiem jak bym dzieci uczyła... Ale wagina na pewno nie - bo sama tego określenia nigdy nie używam, hmm... sama nie wiem.

To jeszcze pipiszonka i pasuje

Agnusek ja też mam całkiem niezły humor Dzisiaj widzę się z moją świętą trójcą i na samą myśl już się nie mogę doczekać!
Ja dziś idę potańczyć bez męża Z przyjaciółką

Zawsze będę wierzyć...

agnusek22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-10, 09:40   #202
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
"Święta trójca" ?????
Święta Trójca to ja, moja przyjaciółka i nasz przyjaciel. W sumie święta Trójca Poznaliśmy się na studiach i odtąd jesteśmy nierozłączni, ufamy sobie i kochamy się bezgranicznie

Bika zaskoczyłaś mnie, że w BB nie ma pizzy hut. pamiętam, że była. I teraz w sferze też nie ma?

Stary 2012-02-10, 09:40   #203
Bika83
Zakorzenienie

GG do Bika83

Cytat:

Ja dziś idę potańczyć bez męża Z przyjaciółką
Suuuuuper
07.02.2012 II
21.10.2012 Emilka
20.04.2014 II
17.12.2014 Jaś

Emilka
Jaś

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-02-10, 09:43   #204
Bika83
Zakorzenienie

GG do Bika83

Cytat:
Święta Trójca to ja, moja przyjaciółka i nasz przyjaciel. W sumie święta Trójca Poznaliśmy się na studiach i odtąd jesteśmy nierozłączni, ufamy sobie i kochamy się bezgranicznie

Bika zaskoczyłaś mnie, że w BB nie ma pizzy hut. pamiętam, że była. I teraz w sferze też nie ma?
Bosko a przyjaciel jest gejem??? Sorki, ale pytam, bo ja to taką "trójce" kiedyś miałam, ale kolega był gejem

A co do pizzy hut no to kiedyś była razem z KFC, a teraz nie ma nigdzie, w Sferze też nie w Gemini otwarli KFC, ale pizzy hut niiiiii......
07.02.2012 II
21.10.2012 Emilka
20.04.2014 II
17.12.2014 Jaś

Emilka
Jaś

Stary 2012-02-10, 09:46   #205
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Bosko a przyjaciel jest gejem??? Sorki, ale pytam, bo ja to taką "trójce" kiedyś miałam, ale kolega był gejem

A co do pizzy hut no to kiedyś była razem z KFC, a teraz nie ma nigdzie, w Sferze też nie w Gemini otwarli KFC, ale pizzy hut niiiiii......
jest i jest najlepszy na świecie!

Stary 2012-02-10, 09:50   #206
Bika83
Zakorzenienie

GG do Bika83

Cytat:
jest i jest najlepszy na świecie!

Ha ha ha skąd ja to znam
07.02.2012 II
21.10.2012 Emilka
20.04.2014 II
17.12.2014 Jaś

Emilka
Jaś

Stary 2012-02-10, 10:36   #207
stokrotka24
Zakorzenienie

Cytat:

moja "ulubiona" pani profesor używa ciągle tych słów, że ona kocha studentów bezgranicznie, miłością czystą tak mi się jakoś skojażyło bo jutro mam egzamin z nią

Cytat:
Smaczności życzę

Hej Stokrotka a ja mam dziś moty witania się ze wszystkimi a jeszczeAmani byłaHej Amani

piątek
Cześć

"dwa serca jedno bicie, tylko Ty i Ja na całe życie"

Łukaszek
stokrotka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-10, 10:55   #208
kotekk81
Zakorzenienie

Cytat:

A ten dół to z jakiś konkretynch powodów czy tak sam od siebie???

kochana dol jest konkretny i to bardzo, niestety nie na pisanie "publiczne" (nasza gadulinka Madzia wie o co chodzi bo jestesmy razem tez na innym watku i tam pisalam o tym w klubie)
Cytat:

hahahh ale sie usmialam
Cytat:

Polecam naprawdę, szczególnie promocję Festiwal smaku!!! My po zamówieniu od razu dostalismy pierwszy kawałek. I co chwila jakiś inny. Koszt 22zł za tyle ile dasz radę zjeść, a ja pobiłam swój rekord, bo co jedna pizza to lepsza
oooo jaa az zglodnialam

ale mnie boli glowa i nawet nie bylam swiadoma ze 16 miesieczne dziecko moze miec takie i tyle pomyslow

nie ogarniam

Podczas gdy obrabiasz mi tyłek nie zapomnij mnie w niego pocałować
kotekk81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-10, 11:02   #209
Bika83
Zakorzenienie

GG do Bika83

Cytat:
kochana dol jest konkretny i to bardzo, niestety nie na pisanie "publiczne" (nasza gadulinka Madzia wie o co chodzi bo jestesmy razem tez na innym watku i tam pisalam o tym w klubie)

Oj no to niedobrze dobrze, że chociaż moje "szony" na chwilę Ci poprawiły nastrój jakby co, to zawsze możesz mi na pirv napisać, ale jak się już w K wygadałaś to spoko.... wygadanie się czasami baaaardzo pomaga Powodzenia
07.02.2012 II
21.10.2012 Emilka
20.04.2014 II
17.12.2014 Jaś

Emilka
Jaś

Stary 2012-02-10, 11:11   #210
onyks
Zakorzenienie

Cytat:
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości