|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#181 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Odwyk od zakupów kosmetycznych (grupa wsparcia) - część IX
Witajcie serdecznie po bardzo długiej przerwie,
chciałabym znów dołączyć do odwyku, moja przerwa a dokładnie brak jakiejkolwiek aktywności była spowodowana przedwczesnym urodzeniem mojego kochanego syneczka. Nie miałam głowy do kosmetyków. Ale teraz, kiedy jest już prawie wszystko w porządku mogę w końcu wziąć się za siebie i walczyć z nałogiem kosmetycznym. ![]() A żeby było na temat to zużyłam dziś dezodorant Rexona Crystal Clear Diamond.
|
#182 |
|
Zakorzenienie
|
Moj dzisiejszy atak na Rossmanna. Mialam dwa powody - lakiery L'Oreal w promocji i brak zmywacza do paznokci. Reszta, to zachciewajki :P
Wiecej informacji na blogu ![]() Z nowosci ustrzelilam blyszczyk L'Oreala Miss Candy i pianke pod prysznic Isany
|
|
#183 | |
|
Rozeznanie
|
Hosenka* - fajnie, że wróciłaś i że wyjazd się udał. Zazdroszczę zwiedzania
Cytat:
Wybrałam się do dużego Bootsa, bo u mnie w miejscowości jest dużo mniejszy, chciałam kupić Seche Vite, ale cena skutecznie mnie odstraszyła ![]() Za to kupiłam lakier crackowy, który okazał się totalną porażką i chyba pójdzie do kosza :/ Poza tym dziś siostra sprezentowała mi nowego Rimmela Ojj coś słabo idzie mi ten lakierowy odwyk...
|
|
#184 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Dobrze, że z synkiem już wszystko w porządku Skoczyłam dziś do Rossmanna po lakier L'Oreal-a, wzięłam koralowy nr 208
|
|||
|
|
|
#185 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
za zużycia i za brak zakupów.Cytat:
ja niestety uległam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
, mam ok.50 lakierów do paznokci ale żadnego z L'oreal i niech tak zostanie.
Edytowane przez gabipati Czas edycji: 2012-06-11 o 17:40 |
||||
|
|
|
#186 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
No i wróciłam.
![]() Przyniosłam tylko (!) 3 lakiery Virtual z nowej kolekcji Fashionmania. A z innego bajecznego sklepu farbę do włosów Khadi (hennę) i dwie maseczki do twarzy - sławną Himalayę z miodlą i oczyszczającą Health&Beauty, której próbkę kiedyś miałam i była cudna. Poza tym zrobiłam porządek w lakierach i mam ich dokładnie 11 (w tym już 3 dzisiejsze), ale planuję trochę powiększyć zbiór.
|
|
#187 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czemu moja jest taka słaba![]() Cytat:
![]() U mnie zużycie- żel do mycia rąk bez wody z YR. |
||
|
|
|
#188 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() My również jesteśmy z Ciebie dumne ![]() Cytat:
Ja dziś znów zaliczyłam Rosska, tym razem po pracy, ale udało mi się dorwać szampon Syossa bez silikonu
|
||
|
|
|
#189 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Koralowego jeszcze nie ma. No i ma dobre opinie na KWC.Cytat:
No to mogłaś sobie pozwolić na zakup 3 dzisiaj
|
||
|
|
|
#190 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję.
Obawiam się że tylko chwilowo się czemuś oparłam ale dobre i to.
|
#191 | |
|
Lady of Harley-Davidson
|
Cytat:
![]() dotarł do mnie GLOSSYbox: Clarena luksusowy krem mikrokolagenowy z multipeptydami – 30ml Toni&Guy sól morska w sprayu – 75ml a także zaległy, kwietniowy, po dłuższych perturbacjach :Dermalogica - MultiVitamin Thermafoliant- rozświetlający krem do twarzy o działaniu eksfoliującym 15ml Galenic Aragne - żelowy olejek do demakijażu twarzy i oczu 15ml Pat&Rub - relaksujące masło do ciała 20ml Sanoflore - lekki miodowy krem do twarzy 10ml wypisałam tylko pielęgnację, bo z kolorówki nie odwykuję
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#192 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Uwierz mi, że to w każdej większej stolicy europejskiej jest pełno murzynów wciskających różne kity i wkurzających ludzi. Jak byłam 1,5 roku temu w Mediolanie było podobnie. Co prawda we Francji nie byłam, ale bardzo chciałabym zobaczyć z racji tego że studiuję romanistykę. Interesuję się ich kulturą, językiem, literaturą, sztuką, architekturą, więc to będzie dla mnie nie lada gratka Cytat:
Już teraz wiem. Ale bronzera już i tak nie potrzebuje, bo będę miała z wymianki też Essence, ale Sun Club dla brunetek. Koniku Ty mi oferowałaś kupno bronzera. Zapomniałam Ci podziękować - bardzo miło, że chciałaś się pofatygować. Jak już widzisz będę miała bronzer ale i tak dziękuję bardzo za propozycję |
||
|
|
|
#193 |
|
Zakorzenienie
|
Pamiętam, że jak byłam w paryżu to murzyni sprzedawali pod wieżą Eiffla parasolki, które się mocowało na głowie
Załowalam wtedy, że małych nie mają, bo bym psu kupiła A jak widzieli polaków to krzyczeli do nich: Darmo! Darmo !
Edytowane przez Lynn Czas edycji: 2012-06-11 o 21:52 |
|
|
|
#194 |
|
Zakorzenienie
|
Dlatego ja nawet nie mam zamiaru pojsc do Rosska po te promocyjne rzeczy. Zanim tam dojade to juz wszytsko wykupia a ja nakupię głupot. Lada dzień otwieraja tuz obok mnie rosska
. Już widze się z koszykiem polujaca na CND ![]() Jaki obciach....
|
#195 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ci byli tak czarni, że aż prawie ich w nocy nie widać.W Londynie widziałam zdecydowanie mniej murzynów (za to więcej Hindusów), w Wiedniu - nie kojarzę, nie wbili mi się w pamięć. W zasadzie nie ma co się dziwić, wszak kraje Afrykańskie były koloniami Francji. Francja - kraj nader ciekawy, choć w niektórych aspektach okazuje się, że utarte opinie czy sformułowania typu "Elegancja Francja" nie mają za bardzo pokrycia.
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2012-06-11 o 22:28 |
|
|
|
|
#196 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Gratulacje koniku puder do rzęs , to jest taki proszek w słoiczku który nakładasz na pomalowane rzęsy ale nie wyschnięte i potem znów malujesz tuszem i ten puder dodaje objętości. koshatka gratuluję oparcia się pokusie hosenko super że wyjazd się udał, ja jak słyszę o czarnych to mam dość , nie cierpie ich za to jak się zachowują a wiem coś o tym gratuluję zbiorowo zużyć ---------- Dopisano o 21:28 ---------- Poprzedni post napisano o 21:25 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#197 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale tysiące miniaturowych wieży Eiffla w przeróżnych rozmiarach i promocjach
|
|
#198 |
|
Zakorzenienie
|
A gdzie takie cudo można dostać? Pierwszy raz o tym słyszę
|
#199 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No i moje zaskoczenie było ogromne, gdy zawsze uważałam, że Francuzi są najbardziej romantyczni na świecie, a tak naprawdę to najbardziej zdystansowany i powściągliwy naród. U nich "kocha się" rozumem a nie sercem.Cytat:
|
||
|
|
|
#200 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Akurat jak byłam po lakier, to było ich nadal mnóstwo w każdym kolorze.
|
||
|
|
|
#201 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To obowiązkowa pamiątka z Paryża Ja mam taką maleńką, która już trochę rdzewieje. Moja ciotka też ma podobną, ale sprzed 30 lat i tamta jest jak nowa. Mam pytanie nie związane z kosmetykami Popsuł mi się aparat foto- tzn jeszcze daje robić zdjęcia, ale są niewyraźnie i rozładowuje się co kilka zdjęć. Mogłybyście jakiś polecić ? Chodzi mi o kompakt. Jestem totalnie zielona, a jak czytałam fora, to każdy polecam lustrzankę, tylko że ja jestem dość leniwa i wiem, że na razie nie będzie mi się chciało zagłębiać w teorię, aby robić nią zdjęcia.U mnie kolejne kosmetyki na out: Woda toaletowa So Elixir 30 ml i płyn do mycia pędzli Elf- poleciały na wymiankę. W zamian dostanę wodę Giordani Whie Gold. Edytowane przez Lynn Czas edycji: 2012-06-12 o 07:20 |
|
|
|
|
#202 |
|
Zakorzenienie
|
zywieczdroj - za blyszczyk dalam jakie 31 zeta, bo to nowosc. Troche drogo, ale tak do mnie machal, ze nie moglam go zostawic bez opieki. Na ustach wychodzi taki bezyk z rozowo-zlota poswiata, w sztucznym swietle pieknie sie mieni. Suuuper
Te promocje sa jednodniowe - gazetka z Rossmanna ma nowy uklad, w kazdym dniu inne promocje na inne rzeczy. Niektore trwaja do dwoch dni, jak teraz patrze, ale to max. Najczesciej jeden dzien
Edytowane przez Ł@siczk@ Czas edycji: 2012-06-12 o 07:59 |
|
|
|
#203 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No, ale rzeczywiście, jak tu się nie zaopiekować, skoro macha? ![]() Promocje w Rossku obejmują 2 dni chyba tylko w weekendy, tzn. sobotę i niedzielę, a tak to wszystko obowiązuje jednodniowo. |
|
|
|
|
#204 |
|
Zakorzenienie
|
Tego się właśnie obawiam. Teraz dalsze zakupy w YR zależą tylko od tego czy spodoba mi się coś z limitowanki PN.
|
#205 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() takie są w naturze https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...r-do-rzes.html tylko już bez napisów VL. Tylko nie wiem czy o to właśnie chodzi ![]() a swoją drogą zastanawiałam się nad tym, ale nie wiem czy to coś daje czy pic na wodę ![]() Ja z promocji rosmanowych kupiłam wczoraj sayossa i dziś dwie odżywki eveline I dopiero w week pójdę po pędzel
|
|
#206 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
Tak naprawdę to lubię tylko róże, czerwienie i fiolety, więc tak dużo ich nie ma.
A ostatnio 2 lakiery oddałam siostrze, bo mi się bardzo dublowały kolory.. myślę, że nadrobię braki Twardo się trzymam i nie kupię nic z promocji Rossmanna ani YR.
|
|
#207 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
albo wskazuja gdzie jest wolne miejsce na parking i wzamian chca 1 euro ![]() Trzeba by bylo obfocic zbior ale nie chce mi sie tego wszystkiego wyciagac |
|
|
|
|
#208 |
|
Zakorzenienie
|
Wkurza mnie ta promocja w Rossmannie bo nic nie mogę kupić!
|
#209 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Brawo Ja się ograniczyłam z Rossa do 2 rzeczy. No ale czekam na pakę z YR ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#210 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:06.

Zakupów jak na razie 0.

Teraz dalsze zakupy w YR zależą tylko od tego czy spodoba mi się coś z limitowanki PN.