|
|
#181 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Ewa Sonnet (?!)
Cytat:
nie musze dodoawać ze wyglada strasznie
|
|
|
|
|
|
#182 |
|
Przyczajenie
|
A ja tą dziewczyne podziwiam za odwage i wytrwałość.Trzymaj się Ewa.
A dla fanów mam fajną stronkę : www.ewasonnet.prv.pl |
|
|
|
|
#183 |
|
Zadomowienie
|
dla mnie Ewa Sonet to tylko biedna lala z nadmuchanymi cycami ,ktore maja nadrobic jej brak talentu bo niestety glosu ani wyczucia nie ma...!!
a ladna buzi...no coz moze nie wystarczyc...
|
|
|
|
|
#184 |
|
Rozeznanie
|
dla mnie to kolejna paczka zapałek.Wypali sie za jakiś miesiąc i zostanie tylko rozdmuchany popiół.Ale jakby jej ze śpiewaniem w ojczyźnie nie pioszło może robić coś innego...może odniesie taki sukces jak i w innycjh krajach w swojej profescji?a tak pozatym to nie ejstem w stanie określić bliżej co ona ma z prawej strony na tej fotce?Wybaczcie fani "talentu"e.s ale ja zaliczam sie do antu fanów a rzekła bym że nasz nowa gwiazda jest dla mnie neutronem.(ach i gratulacje porównania że jej skarb jest jak kogoś głowa-nie pamietam kto to napisał ale spadłam z krzesła)
|
|
|
|
|
#185 |
|
Wtajemniczenie
|
ja jej tylko wspolczuje...oczywiscie mowie o jej biuscie...nie wiem jak Wy ale ja nigdy takiego nie chcialabym miec i nie pisze tego wcale z zazdrosci! Ciekawa jestem jak ona cwiczyla na lekcjach wuefu
masakra mysle ze jej biust naparwde jest uciazliwy, na jej miejscu pomniejszylabym go
|
|
#186 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#187 |
|
Raczkowanie
|
oj przestańcie juz zlośnice.
![]() Może to to głosu nie ma ale utworek wpada w ucho, jakos mnie nawet nie razi to mocno. A dlaczego ? Bo juz słyszałam tyle tandety (królowa Mandaryna, zaraz za nią Doda - choc ta ma głos przynajmnie i Batek wrona udający rickiego martina ...nawet sie nie wykazał inwencją zeby zmienic imię na inne niż Maria - powinni go zamknąc i nigdy nie wypuszczac) Tak więc miejcie litość ona ma 20 lat, jest jescze mlodziutka, nie wiem czy to ona napisała sobie ten tekst, ale za taki utwór jest odpowiedzialny caly sztab ludzi, a jak wiemy sukces ma wielu ojców a porażka jedną matkę, wiec gromy idą na jej łeb.Ktoś ją "wymyślił" na nasz rynek i to ten ktoś wykazal się kompletnym brakiem smaku. Co do biustu....no a jakże ![]() Pewnie jest prawdziwy i fajnie. Przydałby się ktos kto odpowiednio ją - nie lubie tego słowa - wystylizuje i bedzie ok. I nie piszcie juz ze taksty o jej cyckach wynikają z zazdrości, to bzdura. ładne to one są na zdjeciach ale w praktyce, zadna z nas by takich nie chciała. Ale myśle, ze bolesna i trudna operacja zmniejszenia moze jeszcze pczekać - bez przesady. Ot moje skromne zdanie
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#188 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#189 |
|
Zakorzenienie
|
no podobno ma 20...ja tez i nie wyglądam tak staro
ale to może skutki jej"poprzedniej pracy" taa,tera Gwiazdą może być kazda taka ...nie wiem do czego no cóż ,ja mam rozmiar C/D i takie piersi wcale nie są fajne:/ zaczepiają Cię na ulicy jakieś dresiaki z teztami z stylu"ale masz fajne cycki,mała"
|
|
#190 |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze,nie widziałam tego z Wojewódkiem
może wtedy bym ją inaczej trochę postrzegała gdybym ja widziała wtedy??:/
|
|
#191 |
|
Zakorzenienie
|
No tam jakas taka nawet nieśmiała była
|
|
|
|
|
#192 |
|
Zakorzenienie
|
może na necie ten wywiad znajdę
mogłaby spróbować sama napisać tekst,ale też dziwie się Robertowi ze takie badziewie napisał,potrafił o wiele lepsze pisać
|
|
#193 |
|
Zakorzenienie
|
Wczoraj czytałam artykuł o naszych pseudo-muzycznych gwiazdach.Z tego co piszą to wydanie debiutanckiej płyty Ewy Sonnet jest zawieszone.Zapytacie dlaczego? Odpowiedź jest prosta. Wytwórnia płytowa zauważyła,że na wizerunek wokalistki może mieć wpływ pierwszy link jaki się pojawia po wpisaniu w Google imienia i nazwiska tej wokalistki. Sprawdźcie same
|
|
#194 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#195 |
|
Zadomowienie
|
Nie wiem czy jest sens czepiac sie tego,jak Ewa wyglada.Nie podoba mi sie jej przeboj,jesli chodzi o muzyke ,tekst czy mozliwosci glosowe. Podobnie jak otoczka "erotyzmu",moze niekoniecznie zamierzona i wylansowana przez sama Ewe.
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#196 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A tak tylko narobili biednej i skromnej Ewie nadzieji
|
|
|
#197 |
|
Zakorzenienie
|
ZDECYDOWANIE kocham swoje piersi
Myślę,że jej płyta sprzedawałaby się jak ciepłe bułeczki... razem z mandaryną
|
|
#198 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#199 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#200 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hehe
|
|
|
#201 |
|
Raczkowanie
|
A ja jestem w szoku za wasze podejscia do pewnych spraw.Tutaj wychodza pewne cechy charakteru,które pięknie reprezetujecie czytajac to,co piszecie KOBIETY.Naprawde zachowajcie troche klasy.Ja tam osobiscie niewiem jaka tam jest ta cala Ewa Sonnet,ale z cala pewnoscia wkladam ja do jednego worka co Mandaryne i Dode.Tylko nie rozumiez jednej sprawy.Po co komentujecie jej biust w taki a nie inny sposob.Wierzcie mi,ze jakos mloda dziewczynka miaal ogromne kompleksy z tego powodu i zapewnw do teraz ma.i to wlasnie przez takie spoleczenstwo jak nasze i jak Wy dziewczyny!!!Zero jakiejkolwiek tolerancji..no masakra.Ta cala Ewa przynajmniej udaje skromna..jesli nie jest.
|
|
|
#202 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
:pomidor :
|
|
|
#203 |
|
Rozeznanie
|
Poziom niektórych wypowiedzi (a zwłaszcza jego brak) zszokował mnie
. Widać jace tolerancyjnie są osoby i pewnie dziewczynom, które mają duży biust było bardzo miło czytać te komentarze. Normalnie, az sprawdziłam czy czytam Wizaż, czy posty na Onecie.
"Wielu ludzi twierdzi, że sny są czarno-białe, ale ja śnię w kolorze." Richard P. Feynman "Jest coś niedobrego z ludźmi: nie uczą się przez zrozumienie, tylko jakoś inacze, pewnie na pamięć. Ich wiedza jest taka krucha!" Richard P. Feynman |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#204 |
|
Przyczajenie
|
Nie chodzi o biust, ale powiedz czy bylabys zadowolona gdyby twoja nastoletnia córka powiedziala ci ze jej idolka w jej wieku rozbierala sie i pokazywala swoje walory w internecie?
|
|
|
|
|
#205 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#206 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#207 |
|
Zadomowienie
|
Problem w tym, że muzyka Ewy jest kierowana do trochę młodszych osób, a przynajmniej młodsze osoby jej słuchają. Ja mam 18 lat i u mnie w liceum mało kto o niej słyszał, a pewnie jakby wejść do pierwszego lepszego gimnazjum wszyscy by ją znali.
|
|
#208 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#209 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#210 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A jaka wg Ciebie jest odpowiednia reakcja, gdy zwykła rozmowa i pytanie, czy na pewno chce robić akurat to nie przyniosą żadnych zmian w jej planach?Matka powinna się wyrzec takiego dziecka? Odprawić egzorcyzmy? Przestać z nią normalnie rozmawiać?
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:33.

Wyczytałam na jakiejś zagranicznej stronie XXX, że są prawdziwe... W co szczerze wątpię 
nie musze dodoawać ze wyglada strasznie 

klik

ale to może skutki jej"poprzedniej pracy"
...nie wiem do czego
może wtedy bym ją inaczej trochę postrzegała gdybym ja widziała wtedy??:/

A tak tylko narobili biednej i skromnej Ewie nadzieji