Ewa Sonnet (?!) - Strona 7 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2005-09-13, 22:32   #181
satanna
Raczkowanie

Dot.: Ewa Sonnet (?!)

Cytat:
Napisane przez iwciunia
A propos... piersi Wyczytałam na jakiejś zagranicznej stronie XXX, że są prawdziwe... W co szczerze wątpię
SĄ prawdziwe bo widać, że są za ciężkie i straciły sprężystość. poza tym nie wiem czy ktoś świadomie chciałby upodobnić sie do mojej ciotki, która stanik moze kupic tylko na bazarze na stoisku z bielizną XXXL. nie musze dodoawać ze wyglada strasznie
satanna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-09-15, 10:53   #182
kidlerek
Przyczajenie

A ja tą dziewczyne podziwiam za odwage i wytrwałość.Trzymaj się Ewa.

A dla fanów mam fajną stronkę : www.ewasonnet.prv.pl
kidlerek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-09-15, 11:01   #183
kafetka
Zadomowienie

dla mnie Ewa Sonet to tylko biedna lala z nadmuchanymi cycami ,ktore maja nadrobic jej brak talentu bo niestety glosu ani wyczucia nie ma...!! a ladna buzi...no coz moze nie wystarczyc...
kafetka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-09-15, 15:30   #184
n@ta
Rozeznanie

GG do n@ta
Post Dot.: Ewa Sonnet (?!)

dla mnie to kolejna paczka zapałek.Wypali sie za jakiś miesiąc i zostanie tylko rozdmuchany popiół.Ale jakby jej ze śpiewaniem w ojczyźnie nie pioszło może robić coś innego...może odniesie taki sukces jak i w innycjh krajach w swojej profescji?a tak pozatym to nie ejstem w stanie określić bliżej co ona ma z prawej strony na tej fotce?Wybaczcie fani "talentu"e.s ale ja zaliczam sie do antu fanów a rzekła bym że nasz nowa gwiazda jest dla mnie neutronem.(ach i gratulacje porównania że jej skarb jest jak kogoś głowa-nie pamietam kto to napisał ale spadłam z krzesła)
n@ta jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-09-25, 18:50   #185
elly2
Wtajemniczenie

Talking Dot.: Ewa Sonnet (?!)

ja jej tylko wspolczuje...oczywiscie mowie o jej biuscie...nie wiem jak Wy ale ja nigdy takiego nie chcialabym miec i nie pisze tego wcale z zazdrosci! Ciekawa jestem jak ona cwiczyla na lekcjach wuefu masakra mysle ze jej biust naparwde jest uciazliwy, na jej miejscu pomniejszylabym go

elly2 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-09-25, 19:42   #186
aniess
Zadomowienie

GG do aniess

Cytat:
Napisane przez kafetka
dla mnie Ewa Sonet to tylko biedna lala z nadmuchanymi cycami ,ktore maja nadrobic jej brak talentu bo niestety glosu ani wyczucia nie ma...!! a ladna buzi...no coz moze nie wystarczyc...
Chyba jednak nie z nadmuchanymi, lecz naturalnymi
Stary 2005-09-25, 19:47   #187
spilka
Raczkowanie

Cool Dot.: Ewa Sonnet (?!)

oj przestańcie juz zlośnice.

Może to to głosu nie ma ale utworek wpada w ucho, jakos mnie nawet nie razi to mocno. A dlaczego ? Bo juz słyszałam tyle tandety (królowa Mandaryna, zaraz za nią Doda - choc ta ma głos przynajmnie i Batek wrona udający rickiego martina ...nawet sie nie wykazał inwencją zeby zmienic imię na inne niż Maria - powinni go zamknąc i nigdy nie wypuszczac)

Tak więc miejcie litość ona ma 20 lat, jest jescze mlodziutka, nie wiem czy to ona napisała sobie ten tekst, ale za taki utwór jest odpowiedzialny caly sztab ludzi, a jak wiemy sukces ma wielu ojców a porażka jedną matkę, wiec gromy idą na jej łeb.Ktoś ją "wymyślił" na nasz rynek i to ten ktoś wykazal się
kompletnym brakiem smaku.

Co do biustu....no a jakże
Pewnie jest prawdziwy i fajnie. Przydałby się ktos kto odpowiednio ją - nie lubie tego słowa - wystylizuje i bedzie ok.

I nie piszcie juz ze taksty o jej cyckach wynikają z zazdrości, to bzdura. ładne to one są na zdjeciach ale w praktyce, zadna z nas by takich nie chciała. Ale myśle, ze bolesna i trudna operacja zmniejszenia moze jeszcze pczekać - bez przesady.
Ot moje skromne zdanie
spilka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-09-25, 20:18   #188
Nadin
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aniess
Skąd wiesz, że tylko cyce są elementem, którym może się pochwalić? Rozmawiałaś z nią?
A było by o czym?

Nadin jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-09-25, 20:56   #189
Mirianka
Zakorzenienie

no podobno ma 20...ja tez i nie wyglądam tak staro ale to może skutki jej"poprzedniej pracy" taa,tera Gwiazdą może być kazda taka będe okrutna-wolę Mandarynę,przynajmniej jej kawałki się na normalną dyskotekę nadają a Ewy...nie wiem do czego no cóż ,ja mam rozmiar C/D i takie piersi wcale nie są fajne:/ zaczepiają Cię na ulicy jakieś dresiaki z teztami z stylu"ale masz fajne cycki,mała",bielizny znaleźć nie mozna,nie mówiąc o kostiumie...Ja jej już w ogóle współczuje

Mirianka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-09-25, 21:01   #190
Mirianka
Zakorzenienie

Kurcze,nie widziałam tego z Wojewódkiem może wtedy bym ją inaczej trochę postrzegała gdybym ja widziała wtedy??:/

Stary 2005-09-25, 21:09   #191
Ally83
Zakorzenienie

No tam jakas taka nawet nieśmiała była
Ally83 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-09-25, 21:18   #192
Mirianka
Zakorzenienie

może na necie ten wywiad znajdę mogłaby spróbować sama napisać tekst,ale też dziwie się Robertowi ze takie badziewie napisał,potrafił o wiele lepsze pisać

Stary 2005-09-25, 21:24   #193
natii4
Zakorzenienie

Wczoraj czytałam artykuł o naszych pseudo-muzycznych gwiazdach.Z tego co piszą to wydanie debiutanckiej płyty Ewy Sonnet jest zawieszone.Zapytacie dlaczego? Odpowiedź jest prosta. Wytwórnia płytowa zauważyła,że na wizerunek wokalistki może mieć wpływ pierwszy link jaki się pojawia po wpisaniu w Google imienia i nazwiska tej wokalistki. Sprawdźcie same

Bieganie i czytanie
to
klucz do życia

natii4 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-09-25, 21:36   #194
aniess
Zadomowienie

GG do aniess

Cytat:
Napisane przez Nadin
A było by o czym?
Być może tak, nie wiesz tego.
Stary 2005-09-25, 21:42   #195
Sophie86
Zadomowienie

Nie wiem czy jest sens czepiac sie tego,jak Ewa wyglada.Nie podoba mi sie jej przeboj,jesli chodzi o muzyke ,tekst czy mozliwosci glosowe. Podobnie jak otoczka "erotyzmu",moze niekoniecznie zamierzona i wylansowana przez sama Ewe.
Sophie86 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2005-09-25, 21:59   #196
lil' sexy
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez natii4
Wczoraj czytałam artykuł o naszych pseudo-muzycznych gwiazdach.Z tego co piszą to wydanie debiutanckiej płyty Ewy Sonnet jest zawieszone.Zapytacie dlaczego? Odpowiedź jest prosta. Wytwórnia płytowa zauważyła,że na wizerunek wokalistki może mieć wpływ pierwszy link jaki się pojawia po wpisaniu w Google imienia i nazwiska tej wokalistki. Sprawdźcie same
Jakby wcześniej tego nie wiedzieli A tak tylko narobili biednej i skromnej Ewie nadzieji

MD
lil' sexy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-09-25, 22:05   #197
jaszmurka
Zakorzenienie

ZDECYDOWANIE kocham swoje piersi

Myślę,że jej płyta sprzedawałaby się jak ciepłe bułeczki... razem z mandaryną

wyloguj
jaszmurka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-09-25, 22:07   #198
lil' sexy
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez jaszmurka
Myślę,że jej płyta sprzedawałaby się jak ciepłe bułeczki... razem z mandaryną
Chyba jakby dawali 2 w cenie jednej

MD
Stary 2005-09-25, 22:16   #199
natii4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lil' sexy
Jakby wcześniej tego nie wiedzieli A tak tylko narobili biednej i skromnej Ewie nadzieji
Nie wiem czy widzieli czy nie,ale się cieszę,że wstrzymano wydawanie kolejngo muzycznego bubla

Bieganie i czytanie
to
klucz do życia

Stary 2005-09-25, 22:17   #200
Mirianka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lil' sexy
Chyba jakby dawali 2 w cenie jednej

hehe

Stary 2005-09-25, 22:23   #201
sonieczka24
Raczkowanie

A ja jestem w szoku za wasze podejscia do pewnych spraw.Tutaj wychodza pewne cechy charakteru,które pięknie reprezetujecie czytajac to,co piszecie KOBIETY.Naprawde zachowajcie troche klasy.Ja tam osobiscie niewiem jaka tam jest ta cala Ewa Sonnet,ale z cala pewnoscia wkladam ja do jednego worka co Mandaryne i Dode.Tylko nie rozumiez jednej sprawy.Po co komentujecie jej biust w taki a nie inny sposob.Wierzcie mi,ze jakos mloda dziewczynka miaal ogromne kompleksy z tego powodu i zapewnw do teraz ma.i to wlasnie przez takie spoleczenstwo jak nasze i jak Wy dziewczyny!!!Zero jakiejkolwiek tolerancji..no masakra.Ta cala Ewa przynajmniej udaje skromna..jesli nie jest.
Stary 2005-09-25, 22:24   #202
Nadin
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aniess
Być może tak, nie wiesz tego.
Pewnie ale czy ja bym z nią rozmawiała:pomidor :

Nadin jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-09-25, 23:27   #203
Lavenda
Rozeznanie

Poziom niektórych wypowiedzi (a zwłaszcza jego brak) zszokował mnie. Widać jace tolerancyjnie są osoby i pewnie dziewczynom, które mają duży biust było bardzo miło czytać te komentarze. Normalnie, az sprawdziłam czy czytam Wizaż, czy posty na Onecie.

"Jest coś niedobrego z ludźmi: nie uczą się przez zrozumienie, tylko jakoś inacze, pewnie na pamięć.
Ich wiedza jest taka krucha!"

Richard P. Feynman
Lavenda jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2005-09-25, 23:37   #204
angelika281
Przyczajenie

Nie chodzi o biust, ale powiedz czy bylabys zadowolona gdyby twoja nastoletnia córka powiedziala ci ze jej idolka w jej wieku rozbierala sie i pokazywala swoje walory w internecie?
angelika281 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-09-26, 01:16   #205
Złośnica81
Zadomowienie

GG do Złośnica81

Cytat:
Napisane przez angelika281
Nie chodzi o biust, ale powiedz czy bylabys zadowolona gdyby twoja nastoletnia córka powiedziala ci ze jej idolka w jej wieku rozbierala sie i pokazywala swoje walory w internecie?
Jeżeli byłaby dorosła to bym to zaakceptowała - jej ciało i jej decyzja, czy chce je publicznie pokazywać. Ostatecznie nie robi nic złego - nikogo nie krzywdzi, nie kradnie, zarabia tak jak chce. Nie widzę powodów to potępiania.
Złośnica81 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-09-26, 08:22   #206
natii4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Złośnica81
Jeżeli byłaby dorosła to bym to zaakceptowała - jej ciało i jej decyzja, czy chce je publicznie pokazywać. Ostatecznie nie robi nic złego - nikogo nie krzywdzi, nie kradnie, zarabia tak jak chce. Nie widzę powodów to potępiania.
Czyli,że jakby Twoja 18 letnia córka chciała pracować w klubie go-go to też byś to zaakceptowała?

Bieganie i czytanie
to
klucz do życia

Stary 2005-09-26, 09:35   #207
lil' sexy
Zadomowienie

Problem w tym, że muzyka Ewy jest kierowana do trochę młodszych osób, a przynajmniej młodsze osoby jej słuchają. Ja mam 18 lat i u mnie w liceum mało kto o niej słyszał, a pewnie jakby wejść do pierwszego lepszego gimnazjum wszyscy by ją znali.

MD
Stary 2005-09-26, 13:06   #208
Złośnica81
Zadomowienie

GG do Złośnica81

Cytat:
Napisane przez natii4
Czyli,że jakby Twoja 18 letnia córka chciała pracować w klubie go-go to też byś to zaakceptowała?
Gdyby była już samodzielna i niezależna ode mnie to tak, a co innego mogłąbym zrobić? Akurat z tego powodu nie byłabym jakoś super-szczęśliwa, bo pewnie spodziewałabym się po niej większych aspiracji, ale jeżeli tak by zdecydowała, to zaakceptowałabym jej wybór.
Stary 2005-09-26, 16:34   #209
gosi@czek
Raczkowanie

GG do gosi@czek

Cytat:
Napisane przez Złośnica81
Gdyby była już samodzielna i niezależna ode mnie to tak, a co innego mogłąbym zrobić? Akurat z tego powodu nie byłabym jakoś super-szczęśliwa, bo pewnie spodziewałabym się po niej większych aspiracji, ale jeżeli tak by zdecydowała, to zaakceptowałabym jej wybór.
<wow>
gosi@czek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-09-26, 16:39   #210
Złośnica81
Zadomowienie

GG do Złośnica81

Cytat:
Napisane przez gosi@czek
<wow>
? A jaka wg Ciebie jest odpowiednia reakcja, gdy zwykła rozmowa i pytanie, czy na pewno chce robić akurat to nie przyniosą żadnych zmian w jej planach?
Matka powinna się wyrzec takiego dziecka? Odprawić egzorcyzmy? Przestać z nią normalnie rozmawiać?
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości