|
|
#181 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: ankieta Tassimo
ja też wygrałam
raczej nie biorę udziało w konkurach jak leci. ten kawowy mnie tylko zainteresował ale kompletnie o nim zapomniałam ![]() Ależ dzisiaj zostałam miło zaskoczona telefonem z wizażu
|
|
|
|
|
#182 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() (a my go wygrałyśmy tak "na zawsze już" czy na czas testów?) Pamiętam, ze udział w konkursie wzięłam jak gdzieś tak w nocy przy karmieniu Młodej ratowałam się wizażem coby nie usnąć podczas karmienia i tylko "w locie" regulamin przeczytałam czy nie ma żadnych kruczków, ze mi ktoś na końcu rachunek wystawi -i teraz się zaczełam zastanawiać...)
|
|
|
|
|
|
#183 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Nie mam ekspresu i nigdy go nie miałam i tak też napisałam. Ciesze się jak diabli. ![]() Raz sie wygrywa, raz nie. Następnym razem Wam sie poszczęści, dziewczyny
|
|
|
|
|
|
#184 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A miałam nie odbierac...tzn telefon by na dole a ja poszłam przewinać córę -i jak nigdy poprosiłam tz o odebranie -a on i woła " wizaż do ciebie" ![]() ot,takie miłe wieści przy zmianie pampersa
|
|
|
|
|
|
#185 |
|
Zakorzenienie
|
Był juz u kogoś kurier?
Ja siedzę jak na szpilkach, ma być dzis lub w poniedziałek -fajnie by było, jakby przyjechał dziś; bo już sie nei mogę doczekac
|
|
|
|
|
#186 |
|
Rozeznanie
|
To właśnie jest najgorsze z tymi kurierami, że człowiek się z domu ruszyć nie może ... Ale warto, Dziewczyny, oj warto czekać
Zresztą i tak dziś zimno, że się nie chce nosa wystawiać na zewnątrz. Na muszę niestety iść na zakupy ...Napiszcie jak kawka ... Czy smaczna ... ? Ja z rozpaczy wczoraj oglądałam na allegro expresy
|
|
#187 |
|
Zakorzenienie
|
ja i tak siedzę uziiemniona z chorymi dziećmi, więc nie odczuwam tego za bardzo....no ale mógłby być.
Zazwyczaj koło południa piję drugą kawę -a dziś czekam, no bo przecież jak kurier przyjedzie to byłaby już z ekspresu
|
|
|
|
|
#188 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie Aga mówiła że kurier będzie w sobotę albo w poniedziałek.
---------- Dopisano o 12:25 ---------- Poprzedni post napisano o 12:22 ---------- A w ogóle to jestem ciekawa czym się kierowali przy wyborze. Bloga nie prowadzę, stażu na wizażu nie mam za wielkiego, udzielam się w zasadzie na jednym wątku, moderatorką nie jestem i nie uważam żebym się wykazała zbytnią elokwencją w pytaniu. ![]() Ale oczywiście się cieszę.
|
|
#189 |
|
Zakorzenienie
|
tam tararam kurier dziś zawitał
właśnie raczę się karmelowym machiato, tż espresso a syn czekoladą - a tak łąpczywie ja pije -podejrzewam, ze chce jak najszybciej skończyć żeby mógł znów włożyć kapsułkę ![]() A na wieczór już mamy znajomych na kawę
|
|
|
|
|
#190 |
|
Zakorzenienie
|
alez ja Wam zazdroszcze
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:27.

i tylko "w locie" regulamin przeczytałam czy nie ma żadnych kruczków, ze mi ktoś na końcu rachunek wystawi -i teraz się zaczełam zastanawiać...)

Czy smaczna ... 

Bloga nie prowadzę, stażu na wizażu nie mam za wielkiego, udzielam się w zasadzie na jednym wątku, moderatorką nie jestem i nie uważam żebym się wykazała zbytnią elokwencją w pytaniu.