|
|
#181 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żonki 2009 cz. XXXV
Dzień dobry!
Ja od rana krzątam sie w kuchni, musze coś z sobą zabrać na Sylwka. Nie lubie takich niedomówień, wolę jak konkretnie umawiamy sie kto co robi. A więc mam zamiar zabrać z sobą koreczki 2 wersje z serem i z kurczakiem. Pierś z kurczaka faszerowaną szpinakiem i serem owinięte w szynkę wędzoną (to co ostatnio wypróbowałam) no i może pokuszę się jeszcze o muszlę faszerowane mięsem mielonym. Nawet nie wiem ile będzie osób Cytat:
|
|
#182 |
|
Zakorzenienie
|
mieliśmy kiepską noc....Lila obudziła się z płaczem, podałam jej przeciwbóla bo widać było że bolą ząbki, zaraz to zwymiotowała, temperatura skoczyła do 38,5 i tak całą noc. Całe szczęście zwymiotowała tylko raz, ale męczyła ją i temperatura i ząbki, cały czas paluszki w buzi były. Żadne ząbki nie dały nam tak do wiwatu jak 5 teraz :/
|
|
#183 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U nas nocki tez dziwne, Agata budzi się koło 5-6 i woła ojca, mam wrażenie, że boi się, że pójdzie do pracy bo przykleja się do niego jak meduza.Dzięki dziewczyny. Marta mam nadzieje, że w końcu nam się uda. Pamiętam jak nam było dobrze jak byliśmy sami. No nic trzeba zagryźć zęby i walczyć
|
|
|
|
|
#184 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() India pokaż się. Bzyczko współczuję. |
|
|
|
#185 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() PS. Ja nie lubię imprez przebieranych ![]() Dziewczyny pokażę się jak zacznę strojenie na Sylwka... bo teraz siedzę w kuchni i wyglądam jak zombi ale i tak zaraz musze wyruszyc do sklepu
|
|
#186 |
|
Zakorzenienie
|
India ok, to będę czekała
|
|
|
|
#187 |
|
Zakorzenienie
|
AgatkaL -- kochana życzę Ci aby ten rok był wyjątkowy, aby wasze marzenie się spełniło!
Agatek * -- życzę Ci żebyś odnalazła się w Germani, zeby Ci się tam podobało! ![]() agnes208 -- żeby ten rok nie był gorszy! agus87 -- życzę Ci realizacji wszystkich planów tych zawodowych jak i prywatnych! Niech Olusia rośnie zdrowo i żebyście nadal byli tak szczęsliwi! Ana *** -- Tobie życzę, żeby prościej było Ci podejmować decyzje, żebyś była przekonana o słuszności swoich wyborów! Powodzenia w pracy, niech kolejna umowa czeka na Ciebie! ania20m -- Wszystkiego co najlepsze, niech Kubuś rośnie zdrowo i niech się spełniają Wasze marzenia! aniaaa84 -- Aniaaaa moja kochana życzę Ci aby ten rok był wspaniały! Aby wszystkie wątpliwości sie rozwiały, żeby remont mieszkanka się skpńczył i żebyście znaleźli swój kawałek świata tylko dla siebie! anika222-- słonko moje życzę Ci aby ten rok okazał się bogaty w cuda! Żeby zawitała do Was radość! Mocno Cię ściskam i trzymam kciuki za Twojego tatę! Dużo siły zyczę Tobie i całej Twojej rodzinie! Całusy dla Natalii!!! Anuulaa -- życzę Ci aby Wasze marzenie się spełniło! Trzymam kciuki! I mam nadzieje, ze zawitasz do nas, że będziesz z nami pisala, bo brak tu Ciebie Atomufka-- słonko wszystkiego co Najlepsze! Oby ten rok przyniósł Ci wymarzoną pracę, która będzie sprawiać Ci satysfakcje! baja_86 -- Bajusia Ty wiesz, czego Ci życzę z całego serca! ten rok będzie wyjątkowy, zobaczysz! ![]() bzyczka1 -- Bzyczko życzę Ci żeby ten rok był wspaniały dla Twojej rodziny. Lilka jest prze cudna! Niech już jej tak zostanie I niech mąż częsciej i dłużej z Wami bywa! Mam nadzieje, że znajdzie inną, lepszą pracę, jeśli tylko na to sie zdecyduje!celi25 -- Kochana, spełnienia marzeń, a przede wszystkim tego jednego, najważniejszego! Niech ten rok będzie wyjątkowy! Corii -- tęsknięęęęęę! Kochana spełnienia marzeń i Szczęsliwego Roku! Daysy85 -- wszystkiego co najlepsze w tym Roku! ddaaiissyy -- Kochana zaglądaj do nas! Zyczę Ci aby malutka rosła zdrowo i żeby ten rok był dobrym rokiem! Emilia211-- niech się spełniają Twoje marzenia! Niech malutka rośnie zdrowo i żeby ten rok był bezproblemowy! gold-fish-- Oj kochana, ten rok zdecydowanie będzie wyjątkowy! Mam nadzieje, że pisany Ci jest lekki poród! mały na pewno przyniesie Wam mnóstwo radości i miłości i tego właśnie ci życzę! india83 -- Kochana przede wszystkim życzę Ci skończenia obrazu! Czekam na efekty A tak poważnie, mam nadzieje, że Twoja praca i Twoje obowiązki zaczną Ci sprawiać satysfakcje i przede wszystkim nie będzie ona okupiona problemami zdrowotnymi! Trzymam kciuki, zeby wszystko ise pięknie poukładało! Radości, Szczęscia, Realizacji wszystkich planów!iwka28 -- Kochana, wszystkiego co najlepsze! Spełnienia marzeń w tym Roku! Mam nadzieje, że ten rok będzie dla Ciebie wspaniały! ![]() Justyna33333 -- szkoda, że do nas nie zaglądasz! Życzę Ci aby ten rok był dobry, niech nie będzie gorszy od poprzedniego kasiaher -- Tobie życzę przede wszystkim zebyś byla Szczęśliwa! Nawet jeśli będzie się to wiązało z ciężkimi decyzjami, kochana bądź SZCZĘŚLIWA! Katunia -- Pani vice! Kochana niech praca nadal sprawia Ci taka przyjemność, niech Tom rośnie i niech rozwija się nadal tak wspaniale jak do tej pory i kochana spełnienia marzeń!kitosa -- Wszystkiego co najlepsze! klion78 -- Klionku ja tęsknię! Mam nadzieje, że u Ciebie wsystko dobrze, że Maks rośnie zdrowo i zyczę Ci spełnienia marzeń! kliwia -- Kochana dla Was wszystkiego co najlepsze, niech ten Rok będzie wyjatkowy dla całej Waszej Trojki! kolanka -- Wszystkiego co najlepsze w tym Roku! ktosia86 -- Słonko Ty moje, życzę Ci aby ten rok był rewelacyjny dla Waszej rodziny! Nich Marcelutka rośnie zdrowo i niech ten rok będzie bogaty w miłość, zrozumienie, radość i szczerość! kwiatuszekk88 -- Niech ten rok będzie wyjątkowy! Madzialenka12344321 -- ten rok był dla Was wyjątkowy, życzę Ci aby przyszły nie był gorszy! Niech będzie bogaty w same radości! Mam nadzieje, że uda się Wam ruszyć z budową! No i zyczę Ci aby miłość była obecna, żeby nigdzie się niezapodziała przy nowych wyzwaniach, pracy, codzienności! Maggie1983 -- życzę ci aby ten rok był wspaniały dla całej Waszej czwórki! MAGiALENA -- Szczęśliwego Nowego Roku! martucha84 -- Kochana! Życzę Ci realizacji wszystkich planów! Życzę Ci aby ten rok był wyjątkowy dla Was wszystkich! Niech Wu działa zawodowo, Ty rozwijaj się, edukuj, a do tego ODWAGI do realizacji planów No i Pat niech będzie zdrowy, żeby nie miał już żadnego ataku i niech rośnie pięknie i niech sie tak wspaniale rozwija! MisQa -- Wszystkiego co najlepsze dla Was mona_ja -- Monus ten rok był cudny, bo malutki się pojawił na świecie, przyszły rok będzie na pewno pełny radości z tego jak malutki rośnie, rozwija się. Pamiętajcie też o sobie w tym czasie i wszystkiego co najlepsze! myszka_maj -- Kochana ja Ci życzę, żebyś była szczęsliwa! Żebyś odnalazła siebie, żebyś mogła zacząć się rozwijać zawodowo i kochana! Spełnienia marzeń! neska22 -- Wszystkiego co najlepsze! Niech ten rok będzie dobry dla Was! Rosette -- Kochana moja! Rybulka -- Rybulko niech ten rok będzie wyjątkowy dla Waszej Trójki! SAMBAdiJANEIRO -- Sambuś, żeby Niemcy były Waszym kawałkiem świata, szybkiej nauki języka, dobrej pracy i tego, zebyście byli szczęśliwi! Nich ten rok będzie dobry! Scio -- Kochana przytulam, szkoda, że ten rok kończy się tak słabo, ale! Życzę Ci żebyś znalazła rewelacyjna pracę, żeby Agatka ślicznie się rozwijała i żebyście nadal byli tacy szczęśliwi! SSR -- kochana żeby Łucja zaczęła spać A tak poważnie, żeby wszystko pięknie się układało!stokrotka24 -- Stokrotko ten rok będzie wyjątkowy! Życzę Ci żeby to był wspaniały czas dla Was! Sysunia_d -- Szczęsliwego Nowego Roku!!!!! śliweńka -- Śliweńko zyczę Ci dużo radości! Życzę Ci tego, żebyś się realizowała, zebyś była zadowolona ze swojego życia! Zaaaabcia -- dminik przyniósł Wam mnóstwo radości w tym roku, niech następny rok nie będzie gorszy! Kochana realizacji wszystkich planów! Niu -- Tobie również życzę aby ten Rok byl wyjatkowy! Niech wszystko pięknie się układa, żebyście się przeprowadzili, jeśli faktycznie taka będzie konieczność i żebyście się odnaleźli w nowych okolicznościach! Witajcie ![]() ![]() Po mały wracam. Lecę do k. żeby Wam napisać co się ze mną działo i dlaczego tak długo się nie odzywałam KOCHANE! SZALONEJ IMPREZY DZISIAJ!!!!!
|
#188 |
|
Zakorzenienie
|
Gucia a ja się zastanawiałam gdzie się podziałaś
Kochana dziękuję za życzenia Ja również życzę, aby Nowy Rok był jeszcze lepszy niz ten obecny, spełnienia marzeń i... lecę do k.
|
|
|
|
#189 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#190 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Guciu aż mi się łezka zakręciła, jesteś niezwykła. I wiesz te twoje życzenia to już tradycja, czekałam na nie Dziękuje Ci za nie bardzoTobie życzę abyś spełniła swoje motoryzacyjne marzenie, aby z mężem dalej układało Wam się tak dobrze jak teraz, a może nawet lepiej. No i zawodowo również samych sukcesów Szczęśliwego Nowego Roku![]() india ja też coś upichcić na sylwka muszę, ale idę na łatwizne sałatka i domowa pizza, ale w końcu to tylko mała domówka z przyjaciółmi. Ach marzy mi się bal, dawno nie byliśmy, trzeba to zmienić! |
|
|
|
|
#191 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#192 |
|
Zakorzenienie
|
Bajuś przed świętami żywcem nie miałam kiedy usiąść do życzeń, później w święta nie mogłam korzystać z kompa i dopiero dzisiaj stwierdziłam, że na Nowy Rok złożę Wam życzenia
![]() dziękuję, mam nadzieje, że z mężem będzie jeszcze lepiej! ![]() Rossi ale oprócz tego życzę Ci jeszcze mnóstwa innych rzeczy i w sumie mnie zaćmiło i nie wiem czemu Ci nie napisałam Przede wszystkim, żeby z mężem było tak cudnie jak do tej pory, żeby kotek był grzeczny i żeby spełniały sie Wasze marzenia! Żeby nigdy nie brakowało uśmiechu, życzliwości i radości w tym Nowym Roku.To teraz skończyłam ![]() ![]() ![]() Idę przygotować jedzenie na wieczór
|
#193 |
|
Zakorzenienie
|
Guciu kocham Cię
|
|
|
|
#194 |
|
Wtajemniczenie
|
witajcie
gucia serdecznie dziękuje za życzenia , jesteś wielka co roku wszystkim odpisujesz fajne życzenia Tobie oraz twojemu mężowi życzę dużoo... zdrowia , spełnienia wszystkich marzeń zarówno tych wspólnych jak i indywidualnych , mniej uciążliwych obowiązków w pracy, może jakiegoś bobaska ( jak się zdecydujecie) u dużo uśmiechu w nowym roku przepraszam że się nie odzywam ale mam sajgon z Dominikiem , chory od poniedziałku tzn. raczej od czwartku , no ale zapalenie oskrzeli do tej pory ma do tego ostra angina ropna i objawy zainfekowanej śledziony , maga męcząca gorączka , kaszel mega duży i mokry , dziecko się bardzo męczy i ja razem z nim ... wczoraj mnie złapało a dzisiaj mega katar ból głowy i ogólnie osłabienie , na sylwestra siedzę w domu raczej sama z Dominikiem cos miałam jeszcze pisac ale jestem mega wyrąbana te książki Greya co polecacie to jakie tytuły ?
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
|
|
|
#195 |
|
Zakorzenienie
|
Guciu dziękuję
SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU ŻONKI |
|
|
|
#196 |
|
Zakorzenienie
|
Zdrówka dla wszystkich chorych dzieciaczków
Ktosia pisałaś ostatnio, że masz nowy telefon półdotykowy, co to za model? Jesteś zadowolona? Bo mąż potrzebuje telefon, ale nie chce nowego, bo dość szybko niszczy tego typu sprzęty, więc weźmie moją nokie a ja kupie sobie nowy i tak myślę nad jakimś niezbyt przebajerowanym |
|
|
|
#197 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ja nie przepadam wiec mam stroj taki hmm przebrany acz.. ![]() Cytat:
50 twarzy Greya ciemniejsza strona Greya nowe oblicze Greya
|
|
|
#198 | ||||
|
Zakorzenienie
|
ŚLICZNIE DZIEKUJE ZA KOMPLEMENTY
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Właśnie dlatego spróbujcie spędzić go miło Życzę Ci żebyś mimo wszystko o północy była pełna pozytywnych myśli Gucia, powaliłaś mnie dziękuję! Powiem Wam że będzie mi dzisiaj brakowało szampana no ale cos za COŚ
|
||||
|
|
|
#199 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie!
Guciolku jak dobrze, że jesteś! Tęskniłam! Dziękuję za piekne życzenia! Bajuś mam Nokię Asha 300 http://www.nokia.com/pl-pl/produkty/telefony/300/ jestem baaaaaaaaardzo zadowolona, jest rewelacyjna! Goldi zawsze możesz napic się picollo Ja w ciąży miałam całą butelkę dla siebie Piękny brzuszek!Kochane, życzę wam fantastycznej zabawy dzisiaj, nawet jeśli tylko w domu, tylko z mężem, to niech to będzie wyjątkowy wieczór! A w nowym roku wszystkiego tego, czego nie przyniósł ten mijający! Edytowane przez ktosia86 Czas edycji: 2012-12-31 o 13:55 |
|
|
|
#200 |
|
Zakorzenienie
|
Ktosiu dzięki, całkiem fajny
|
|
|
|
#201 |
|
Zakorzenienie
|
Guciu niesamowita jesteś
pochlipałam sobie kocham Cię miłością przeogromną ![]() Dziewczynki ja również życzę Wam wszytskiego wspaniałego i najpiękniejszego w nadchodzącym Nowym Roku, niech spełnią się Wasze wszystkie marzenia i życzenia Całuski wszystkich razem i każdej z osobna
|
|
#202 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję za życzenia i wam też życzę szczęśliwego nowego roku!
|
#203 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#204 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny ja również życzę Was udanej zabawy do rana, a w Nowym Roku spełnienia wszystkich planów i zamierzeń, miłości, szczęścia, zdrowia i żadnych trudności! Niech nam się żyje lepiej a co
|
|
|
|
#205 |
|
Zakorzenienie
|
Lila dalej gorączkuje :/ byłam w aptece po syrop przeciwbólowy bo się skończył...w aptekach armagedon!!!!kolejki aż się zawijają, nie wiem czego ci ludzie tam chcą
Dostałam wczoraj od tż telefon nowy, Samsunga Galaxy Ch@t. Fajniutki jest
|
|
#206 | |||
|
Zakorzenienie
|
Gucia jesteś niesamowita, ale to oczywiście już wiesz
Tobie też wszystkiego najwspanialszego na ten nowy rok, wytrwałosci w sporcie, satysfakacji z pracy i cały czas tego niezwykłego powera i spełniania się u boku kochanego męzczyzny Cytat:
Kochane wybaczcie, ale nie mam tyle wyrwałości co Gucia, więc pisze do ogólu ![]() Życzę Wam samych radości w 2013 roku, spełnienia marzeń, rozwoju osobistego i zawodowego, życia w miłości i zdrowiu, żebyście były szczęśliwe!!! ---------- Dopisano o 14:46 ---------- Poprzedni post napisano o 14:44 ---------- Cytat:
podobno grypa zbiera żniwa.zdrówka dla malutkiej, oby szybko przestała gorączkować ---------- Dopisano o 14:49 ---------- Poprzedni post napisano o 14:46 ---------- Cytat:
podobno grypa zbiera żniwa.zdrówka dla malutkiej, oby szybko przestała gorączkować
|
|
#207 |
|
Zakorzenienie
|
ja tam chciałam syrop przeciwbólowy dla dziecka, a przede mną ludzie brali tabletki na niestrawność, na zgagę, na zatwardzenie....jednak moja potrzeba pilniejsza byla, dziecko w domu z temperaturą zostawiłam a zatwardzenie mogło poczekać spokojnie
![]() Guciu dziękuję za życzenia Dziewczyny! oby nadchodzący rok był lepszy albo chociażby tak samo dobry!!!
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#208 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#209 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u nas kolejki ale w spożywczych co do telefonu wiem że fajniutki bo szwagier kupił sobie nowy a dał mi swój i mam od czw też go ![]()
|
|
#210 |
|
Zakorzenienie
|
Guciu
![]() DZIEWCZYNKI!!! ŻYCZĘ WAM, ŻEBY NOWY ROK BYŁ MILION RAZY LEPSZY OD STAREGO, ŻEBY OMIJAŁY WAS WSZYTSKIE PROBLEMY, ŻEBY W WASZYCH MAŁŻEŃSTWACH CUDOWNIE SIĘ UKŁADAŁO, DZIECIACZKI BYŁY ZDROWE I NIE SPRAWIAŁY ŻADNYCH KŁOPOTÓW. ŻYCZĘ WAM, ŻEBY SPEŁNIŁY SIĘ WASZE WSZYTSKIE MARZENIA-I TE MAŁE I TE DUŻE, SUKCESÓW ZAWODOWYCH, AWANSÓW, PODWYŻEK I ŻEBY SIĘ SPEŁNIŁO WSZYTSKO O CZYM MARZYCIE
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:08.

bo przykleja się do niego jak meduza.
przebieranego ;D
Kochana dziękuję za życzenia 

dziękuję!