Żonki 2009 cz. XXXV - Strona 7 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-12-31, 10:12   #181
india83
Zakorzenienie

Dot.: Żonki 2009 cz. XXXV

Dzień dobry!

Ja od rana krzątam sie w kuchni, musze coś z sobą zabrać na Sylwka. Nie lubie takich niedomówień, wolę jak konkretnie umawiamy sie kto co robi.

A więc mam zamiar zabrać z sobą koreczki 2 wersje z serem i z kurczakiem.

Pierś z kurczaka faszerowaną szpinakiem i serem owinięte w szynkę wędzoną (to co ostatnio wypróbowałam) no i może pokuszę się jeszcze o muszlę faszerowane mięsem mielonym.
Nawet nie wiem ile będzie osób

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
India to czekam na efekt końcowy, jestem bardzo ciekawa. CO do włosów to poczekaj do rana
włosy ładne, zupełnie iny kolor niż wczoraj
Stary 2012-12-31, 10:12   #182
bzyczka1
Zakorzenienie

mieliśmy kiepską noc....Lila obudziła się z płaczem, podałam jej przeciwbóla bo widać było że bolą ząbki, zaraz to zwymiotowała, temperatura skoczyła do 38,5 i tak całą noc. Całe szczęście zwymiotowała tylko raz, ale męczyła ją i temperatura i ząbki, cały czas paluszki w buzi były. Żadne ząbki nie dały nam tak do wiwatu jak 5 teraz :/

Nasz skarb
bzyczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-31, 10:20   #183
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Cytat:
Napisane przez bzyczka1 Pokaż wiadomość
mieliśmy kiepską noc....Lila obudziła się z płaczem, podałam jej przeciwbóla bo widać było że bolą ząbki, zaraz to zwymiotowała, temperatura skoczyła do 38,5 i tak całą noc. Całe szczęście zwymiotowała tylko raz, ale męczyła ją i temperatura i ząbki, cały czas paluszki w buzi były. Żadne ząbki nie dały nam tak do wiwatu jak 5 teraz :/
Biedni

U nas nocki tez dziwne, Agata budzi się koło 5-6 i woła ojca, mam wrażenie, że boi się, że pójdzie do pracy bo przykleja się do niego jak meduza.

Dzięki dziewczyny. Marta mam nadzieje, że w końcu nam się uda. Pamiętam jak nam było dobrze jak byliśmy sami. No nic trzeba zagryźć zęby i walczyć

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-31, 10:33   #184
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cześć

India pokaż się.

Bzyczko współczuję.

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-31, 10:39   #185
india83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
to dobrze ciesze się ze masz bliska osobę obok bo mowienie jednym glosem jest najwazniejsze.. mam nadzieje ze w przyszlym roku uda wam sie znaleźć swoje miejsce na ziemi...

do mojej siostry na sylwestra parapetowkowego przebieranego ;D
pokazesz?

postaramy sie coś pewnie zrobimy ale wyroślismy z czasow zeby pstrykac fotki kiedys na kazdej imprezie kazdy mial aparata a teraz.. nie
W takim razie bawcie się dobrze
PS. Ja nie lubię imprez przebieranych

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Cześć

India pokaż się.

Bzyczko współczuję.
Dziewczyny pokażę się jak zacznę strojenie na Sylwka... bo teraz siedzę w kuchni i wyglądam jak zombi ale i tak zaraz musze wyruszyc do sklepu
Stary 2012-12-31, 10:42   #186
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

India ok, to będę czekała

Stary 2012-12-31, 10:48   #187
Gucia0987
Zakorzenienie

AgatkaL -- kochana życzę Ci aby ten rok był wyjątkowy, aby wasze marzenie się spełniło!

Agatek * -- życzę Ci żebyś odnalazła się w Germani, zeby Ci się tam podobało!

agnes208 -- żeby ten rok nie był gorszy!

agus87 -- życzę Ci realizacji wszystkich planów tych zawodowych jak i prywatnych! Niech Olusia rośnie zdrowo i żebyście nadal byli tak szczęsliwi!

Ana *** -- Tobie życzę, żeby prościej było Ci podejmować decyzje, żebyś była przekonana o słuszności swoich wyborów! Powodzenia w pracy, niech kolejna umowa czeka na Ciebie!

ania20m -- Wszystkiego co najlepsze, niech Kubuś rośnie zdrowo i niech się spełniają Wasze marzenia!

aniaaa84 -- Aniaaaa moja kochana życzę Ci aby ten rok był wspaniały! Aby wszystkie wątpliwości sie rozwiały, żeby remont mieszkanka się skpńczył i żebyście znaleźli swój kawałek świata tylko dla siebie!

anika222-- słonko moje życzę Ci aby ten rok okazał się bogaty w cuda! Żeby zawitała do Was radość! Mocno Cię ściskam i trzymam kciuki za Twojego tatę! Dużo siły zyczę Tobie i całej Twojej rodzinie!
Całusy dla Natalii!!!

Anuulaa -- życzę Ci aby Wasze marzenie się spełniło! Trzymam kciuki!
I mam nadzieje, ze zawitasz do nas, że będziesz z nami pisala, bo brak tu Ciebie

Atomufka-- słonko wszystkiego co Najlepsze! Oby ten rok przyniósł Ci wymarzoną pracę, która będzie sprawiać Ci satysfakcje!

baja_86 -- Bajusia Ty wiesz, czego Ci życzę z całego serca! ten rok będzie wyjątkowy, zobaczysz!

bzyczka1 -- Bzyczko życzę Ci żeby ten rok był wspaniały dla Twojej rodziny. Lilka jest prze cudna! Niech już jej tak zostanie I niech mąż częsciej i dłużej z Wami bywa! Mam nadzieje, że znajdzie inną, lepszą pracę, jeśli tylko na to sie zdecyduje!

celi25 -- Kochana, spełnienia marzeń, a przede wszystkim tego jednego, najważniejszego! Niech ten rok będzie wyjątkowy!

Corii -- tęsknięęęęęę! Kochana spełnienia marzeń i Szczęsliwego Roku!

Daysy85 -- wszystkiego co najlepsze w tym Roku!

ddaaiissyy -- Kochana zaglądaj do nas! Zyczę Ci aby malutka rosła zdrowo i żeby ten rok był dobrym rokiem!

Emilia211-- niech się spełniają Twoje marzenia! Niech malutka rośnie zdrowo i żeby ten rok był bezproblemowy!

gold-fish-- Oj kochana, ten rok zdecydowanie będzie wyjątkowy! Mam nadzieje, że pisany Ci jest lekki poród! mały na pewno przyniesie Wam mnóstwo radości i miłości i tego właśnie ci życzę!

india83 -- Kochana przede wszystkim życzę Ci skończenia obrazu! Czekam na efekty A tak poważnie, mam nadzieje, że Twoja praca i Twoje obowiązki zaczną Ci sprawiać satysfakcje i przede wszystkim nie będzie ona okupiona problemami zdrowotnymi! Trzymam kciuki, zeby wszystko ise pięknie poukładało! Radości, Szczęscia, Realizacji wszystkich planów!

iwka28 -- Kochana, wszystkiego co najlepsze! Spełnienia marzeń w tym Roku! Mam nadzieje, że ten rok będzie dla Ciebie wspaniały!

Justyna33333 -- szkoda, że do nas nie zaglądasz! Życzę Ci aby ten rok był dobry, niech nie będzie gorszy od poprzedniego

kasiaher -- Tobie życzę przede wszystkim zebyś byla Szczęśliwa! Nawet jeśli będzie się to wiązało z ciężkimi decyzjami, kochana bądź SZCZĘŚLIWA!

Katunia -- Pani vice! Kochana niech praca nadal sprawia Ci taka przyjemność, niech Tom rośnie i niech rozwija się nadal tak wspaniale jak do tej pory i kochana spełnienia marzeń!

kitosa -- Wszystkiego co najlepsze!

klion78 -- Klionku ja tęsknię! Mam nadzieje, że u Ciebie wsystko dobrze, że Maks rośnie zdrowo i zyczę Ci spełnienia marzeń!

kliwia -- Kochana dla Was wszystkiego co najlepsze, niech ten Rok będzie wyjatkowy dla całej Waszej Trojki!

kolanka -- Wszystkiego co najlepsze w tym Roku!

ktosia86 -- Słonko Ty moje, życzę Ci aby ten rok był rewelacyjny dla Waszej rodziny! Nich Marcelutka rośnie zdrowo i niech ten rok będzie bogaty w miłość, zrozumienie, radość i szczerość!

kwiatuszekk88 -- Niech ten rok będzie wyjątkowy!

Madzialenka12344321 -- ten rok był dla Was wyjątkowy, życzę Ci aby przyszły nie był gorszy! Niech będzie bogaty w same radości! Mam nadzieje, że uda się Wam ruszyć z budową! No i zyczę Ci aby miłość była obecna, żeby nigdzie się niezapodziała przy nowych wyzwaniach, pracy, codzienności!

Maggie1983 -- życzę ci aby ten rok był wspaniały dla całej Waszej czwórki!

MAGiALENA -- Szczęśliwego Nowego Roku!

martucha84 -- Kochana! Życzę Ci realizacji wszystkich planów! Życzę Ci aby ten rok był wyjątkowy dla Was wszystkich! Niech Wu działa zawodowo, Ty rozwijaj się, edukuj, a do tego ODWAGI do realizacji planów No i Pat niech będzie zdrowy, żeby nie miał już żadnego ataku i niech rośnie pięknie i niech sie tak wspaniale rozwija!

MisQa -- Wszystkiego co najlepsze dla Was Szczęścia!

mona_ja -- Monus ten rok był cudny, bo malutki się pojawił na świecie, przyszły rok będzie na pewno pełny radości z tego jak malutki rośnie, rozwija się. Pamiętajcie też o sobie w tym czasie i wszystkiego co najlepsze!

myszka_maj -- Kochana ja Ci życzę, żebyś była szczęsliwa! Żebyś odnalazła siebie, żebyś mogła zacząć się rozwijać zawodowo i kochana! Spełnienia marzeń!

neska22 -- Wszystkiego co najlepsze! Niech ten rok będzie dobry dla Was!

Rosette -- Kochana moja! Spełnienia marzeń! ty wiesz czego ja Ci życzę z całego serca!

Rybulka -- Rybulko niech ten rok będzie wyjątkowy dla Waszej Trójki!

SAMBAdiJANEIRO -- Sambuś, żeby Niemcy były Waszym kawałkiem świata, szybkiej nauki języka, dobrej pracy i tego, zebyście byli szczęśliwi! Nich ten rok będzie dobry!

Scio -- Kochana przytulam, szkoda, że ten rok kończy się tak słabo, ale! Życzę Ci żebyś znalazła rewelacyjna pracę, żeby Agatka ślicznie się rozwijała i żebyście nadal byli tacy szczęśliwi!

SSR -- kochana żeby Łucja zaczęła spać A tak poważnie, żeby wszystko pięknie się układało!

stokrotka24 -- Stokrotko ten rok będzie wyjątkowy! Życzę Ci żeby to był wspaniały czas dla Was!

Sysunia_d -- Szczęsliwego Nowego Roku!!!!!

śliweńka -- Śliweńko zyczę Ci dużo radości! Życzę Ci tego, żebyś się realizowała, zebyś była zadowolona ze swojego życia!

Zaaaabcia -- dminik przyniósł Wam mnóstwo radości w tym roku, niech następny rok nie będzie gorszy! Kochana realizacji wszystkich planów!

Niu -- Tobie również życzę aby ten Rok byl wyjatkowy! Niech wszystko pięknie się układa, żebyście się przeprowadzili, jeśli faktycznie taka będzie konieczność i żebyście się odnaleźli w nowych okolicznościach!

Witajcie

Po mały wracam. Lecę do k. żeby Wam napisać co się ze mną działo i dlaczego tak długo się nie odzywałam

KOCHANE! SZALONEJ IMPREZY DZISIAJ!!!!!

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-31, 10:51   #188
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Gucia a ja się zastanawiałam gdzie się podziałaś Kochana dziękuję za życzenia Ja również życzę, aby Nowy Rok był jeszcze lepszy niz ten obecny, spełnienia marzeń i... lecę do k.

Stary 2012-12-31, 11:19   #189
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-31, 11:24   #190
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
Teść mnie dziś doprowadził do totalnego rozkładu.
Wiecie o co mnie teściu wyzwał od hołoty itd. Poszli na wesele (pomine fakt, że nie wzięli kasy na prezent i pojechałam go im zawieść, żeby sie nie martwili czy zdążą czy nie), upiekłam dwa serniki. Skonczyłam po 23 i gary wrzuciłam do zlewu, bo padałam na twarz. No i on przyszedł i zobaczył, że nie pozmywałam i zaczął bluzgać. Jest mi za☠☠☠iscie przykro. Najgorze, ze nic nie moge zrobić. Nie moge isc do pracy, bo nie mam z kim Agaty zostawić, a nie wynajme opiekunki, bo wtedy i tak nici z mieszkania, do żłoba nie oddam, bo nie pracuje Coć ostatnio koleżanka mi powiedziała o prywatnym żłobku gdzie pracuje i opłata nawet nie duża, więc chba na poważnie czas pomyśleć o powocie do pracy.
ech dobrze, że mąż przy tobie stoi murem, razem się nie dacie

Guciu aż mi się łezka zakręciła, jesteś niezwykła. I wiesz te twoje życzenia to już tradycja, czekałam na nie Dziękuje Ci za nie bardzo
Tobie życzę abyś spełniła swoje motoryzacyjne marzenie, aby z mężem dalej układało Wam się tak dobrze jak teraz, a może nawet lepiej. No i zawodowo również samych sukcesów Szczęśliwego Nowego Roku

india ja też coś upichcić na sylwka muszę, ale idę na łatwizne sałatka i domowa pizza, ale w końcu to tylko mała domówka z przyjaciółmi. Ach marzy mi się bal, dawno nie byliśmy, trzeba to zmienić!
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-31, 11:28   #191
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2012-12-31, 12:12   #192
Gucia0987
Zakorzenienie

Bajuś przed świętami żywcem nie miałam kiedy usiąść do życzeń, później w święta nie mogłam korzystać z kompa i dopiero dzisiaj stwierdziłam, że na Nowy Rok złożę Wam życzenia

dziękuję, mam nadzieje, że z mężem będzie jeszcze lepiej!

Rossi ale oprócz tego życzę Ci jeszcze mnóstwa innych rzeczy i w sumie mnie zaćmiło i nie wiem czemu Ci nie napisałam Przede wszystkim, żeby z mężem było tak cudnie jak do tej pory, żeby kotek był grzeczny i żeby spełniały sie Wasze marzenia! Żeby nigdy nie brakowało uśmiechu, życzliwości i radości w tym Nowym Roku.

To teraz skończyłam

Idę przygotować jedzenie na wieczór

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-31, 12:20   #193
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Guciu kocham Cię

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-31, 12:33   #194
kasiaher
Wtajemniczenie

witajcie

gucia serdecznie dziękuje za życzenia , jesteś wielka co roku wszystkim odpisujesz fajne życzenia
Tobie oraz twojemu mężowi życzę dużoo... zdrowia , spełnienia wszystkich marzeń zarówno tych wspólnych jak i indywidualnych , mniej uciążliwych obowiązków w pracy, może jakiegoś bobaska ( jak się zdecydujecie) u dużo uśmiechu w nowym roku

przepraszam że się nie odzywam ale mam sajgon z Dominikiem , chory od poniedziałku tzn. raczej od czwartku , no ale zapalenie oskrzeli do tej pory ma do tego ostra angina ropna i objawy zainfekowanej śledziony , maga męcząca gorączka , kaszel mega duży i mokry , dziecko się bardzo męczy i ja razem z nim ... wczoraj mnie złapało a dzisiaj mega katar ból głowy i ogólnie osłabienie , na sylwestra siedzę w domu raczej sama z Dominikiem

cos miałam jeszcze pisac ale jestem mega wyrąbana
te książki Greya co polecacie to jakie tytuły ?
kasiaher jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-31, 13:19   #195
agus87
Zakorzenienie

Guciu dziękuję

SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU ŻONKI
Stary 2012-12-31, 13:22   #196
baja_86
Zakorzenienie

Zdrówka dla wszystkich chorych dzieciaczków

Ktosia pisałaś ostatnio, że masz nowy telefon półdotykowy, co to za model? Jesteś zadowolona? Bo mąż potrzebuje telefon, ale nie chce nowego, bo dość szybko niszczy tego typu sprzęty, więc weźmie moją nokie a ja kupie sobie nowy i tak myślę nad jakimś niezbyt przebajerowanym
Stary 2012-12-31, 13:26   #197
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
ojjj duzo zdrowka!!

Cytat:
Dzięki dziewczyny. Marta mam nadzieje, że w końcu nam się uda. Pamiętam jak nam było dobrze jak byliśmy sami. No nic trzeba zagryźć zęby i walczyć
tule!!

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość
W takim razie bawcie się dobrze
PS. Ja nie lubię imprez przebieranych
ja nie przepadam wiec mam stroj taki hmm przebrany acz..

Cytat:
Napisane przez kasiaher Pokaż wiadomość

przepraszam że się nie odzywam ale mam sajgon z Dominikiem , chory od poniedziałku tzn. raczej od czwartku , no ale zapalenie oskrzeli do tej pory ma do tego ostra angina ropna i objawy zainfekowanej śledziony , maga męcząca gorączka , kaszel mega duży i mokry , dziecko się bardzo męczy i ja razem z nim ... wczoraj mnie złapało a dzisiaj mega katar ból głowy i ogólnie osłabienie , na sylwestra siedzę w domu raczej sama z Dominikiem

cos miałam jeszcze pisac ale jestem mega wyrąbana
te książki Greya co polecacie to jakie tytuły ?
duzo zdrowka !!
50 twarzy Greya
ciemniejsza strona Greya
nowe oblicze Greya
Stary 2012-12-31, 13:40   #198
gold-fish
Zakorzenienie

ŚLICZNIE DZIEKUJE ZA KOMPLEMENTY

Cytat:
a co do pokoju dziecka 2 komody wystarcza
szafe wysoką nie chyba nie
dzieki za podpowiedź

Cytat:
ksiazka dla panieniek z dobrych domow ktore czekaja na ksiecia. i czytają ją coby sie zarumienić
poczekam na ekranizację

Cytat:
Napisane przez SSR Pokaż wiadomość
No my w komodzie trzymamy pieluchy tetrowe, ręczniczki, pampersy i inne ciekawe rzeczy a szafę mamy na ubranka.

Cytat:
Napisane przez neska22 Pokaż wiadomość
co do komody to u nas na pocztku jedna wystarczyła...a jak mały mial 8 miesięcy to dokupilismy mu mebelki z Ikei bo i szafa się przydała na kurteczki itd.... i
aha, dzięki

Cytat:
rok kończy się beznadziejnie, nie ma co świętwać.
Właśnie dlatego spróbujcie spędzić go miło bo podobno jaki poczatek taki cały rok. My rok temu spędziliśmy go we dwójkę, było kameralnie, romantycznie i kurcze... sprawdza się bo ten rok był taki uczuciowy i owocny Życzę Ci żebyś mimo wszystko o północy była pełna pozytywnych myśli

Gucia, powaliłaś mnie dziękuję!

Powiem Wam że będzie mi dzisiaj brakowało szampana no ale cos za COŚ

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
gold-fish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-31, 13:53   #199
ktosia86
Zakorzenienie

Witajcie!

Guciolku jak dobrze, że jesteś! Tęskniłam! Dziękuję za piekne życzenia!

Bajuś mam Nokię Asha 300 http://www.nokia.com/pl-pl/produkty/telefony/300/ jestem baaaaaaaaardzo zadowolona, jest rewelacyjna!

Goldi zawsze możesz napic się picollo Ja w ciąży miałam całą butelkę dla siebie Piękny brzuszek!

Kochane, życzę wam fantastycznej zabawy dzisiaj, nawet jeśli tylko w domu, tylko z mężem, to niech to będzie wyjątkowy wieczór! A w nowym roku wszystkiego tego, czego nie przyniósł ten mijający!

Edytowane przez ktosia86
Czas edycji: 2012-12-31 o 13:55
ktosia86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-31, 13:54   #200
baja_86
Zakorzenienie

Ktosiu dzięki, całkiem fajny
Stary 2012-12-31, 14:18   #201
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

Guciu niesamowita jesteś pochlipałam sobie
kocham Cię miłością przeogromną

Dziewczynki ja również życzę Wam wszytskiego wspaniałego i najpiękniejszego w nadchodzącym Nowym Roku, niech spełnią się Wasze wszystkie marzenia i życzenia:cmok :
Całuski wszystkich razem i każdej z osobna

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-31, 14:20   #202
śliweńka
Zakorzenienie

dziękuję za życzenia i wam też życzę szczęśliwego nowego roku!

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
06.02.2019 Kropek http://fajnamama.pl/suwaczki/kw05lel.png
śliweńka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-31, 14:24   #203
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2012-12-31, 14:30   #204
baja_86
Zakorzenienie

Dziewczyny ja również życzę Was udanej zabawy do rana, a w Nowym Roku spełnienia wszystkich planów i zamierzeń, miłości, szczęścia, zdrowia i żadnych trudności! Niech nam się żyje lepiej a co
Stary 2012-12-31, 14:38   #205
bzyczka1
Zakorzenienie

Lila dalej gorączkuje :/ byłam w aptece po syrop przeciwbólowy bo się skończył...w aptekach armagedon!!!!kolejki aż się zawijają, nie wiem czego ci ludzie tam chcą

Dostałam wczoraj od tż telefon nowy, Samsunga Galaxy Ch@t. Fajniutki jest

Nasz skarb
Stary 2012-12-31, 14:49   #206
india83
Zakorzenienie

Gucia jesteś niesamowita, ale to oczywiście już wiesz ostatnio się zastanawiłam gdzie ty sie podziewasz? zaraz ide sprawdzic w K.

Tobie też wszystkiego najwspanialszego na ten nowy rok, wytrwałosci w sporcie, satysfakacji z pracy i cały czas tego niezwykłego powera i spełniania się u boku kochanego męzczyzny

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
ech dobrze, że mąż przy tobie stoi murem, razem się nie dacie

india ja też coś upichcić na sylwka muszę, ale idę na łatwizne sałatka i domowa pizza, ale w końcu to tylko mała domówka z przyjaciółmi. Ach marzy mi się bal, dawno nie byliśmy, trzeba to zmienić!
ja już wszystko zrobiłam, czyli mam koreczki, piers w szynce ze szpinakiem i muszle z mieskiem mielonym u mnie też domówka, mam nadzieję, że bedzie miło

Kochane wybaczcie, ale nie mam tyle wyrwałości co Gucia, więc pisze do ogólu

Życzę Wam samych radości w 2013 roku, spełnienia marzeń, rozwoju osobistego i zawodowego, życia w miłości i zdrowiu, żebyście były szczęśliwe!!!

---------- Dopisano o 14:46 ---------- Poprzedni post napisano o 14:44 ----------

Cytat:
Lila dalej gorączkuje :/ byłam w aptece po syrop przeciwbólowy bo się skończył...w aptekach armagedon!!!!kolejki aż się zawijają, nie wiem czego ci ludzie tam chcą

Bzyczko pewnie tego samego co ty podobno grypa zbiera żniwa.

zdrówka dla malutkiej, oby szybko przestała gorączkować

---------- Dopisano o 14:49 ---------- Poprzedni post napisano o 14:46 ----------

Cytat:

Bzyczko pewnie tego samego co ty podobno grypa zbiera żniwa.

zdrówka dla malutkiej, oby szybko przestała gorączkować
Stary 2012-12-31, 15:03   #207
bzyczka1
Zakorzenienie

ja tam chciałam syrop przeciwbólowy dla dziecka, a przede mną ludzie brali tabletki na niestrawność, na zgagę, na zatwardzenie....jednak moja potrzeba pilniejsza byla, dziecko w domu z temperaturą zostawiłam a zatwardzenie mogło poczekać spokojnie

Guciu
dziękuję za życzenia

Dziewczyny! oby nadchodzący rok był lepszy albo chociażby tak samo dobry!!!

Nasz skarb

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-12-31, 15:57   #208
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2012-12-31, 16:23   #209
śliweńka
Zakorzenienie

Cytat:

u nas kolejki ale w spożywczych
co do telefonu wiem że fajniutki bo szwagier kupił sobie nowy a dał mi swój i mam od czw też go
Cytat:
zatwardzenie mogło poczekać spokojnie

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
06.02.2019 Kropek http://fajnamama.pl/suwaczki/kw05lel.png
śliweńka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-31, 16:29   #210
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

Guciu

DZIEWCZYNKI!!!
ŻYCZĘ WAM, ŻEBY NOWY ROK BYŁ MILION RAZY LEPSZY OD STAREGO, ŻEBY OMIJAŁY WAS WSZYTSKIE PROBLEMY, ŻEBY W WASZYCH MAŁŻEŃSTWACH CUDOWNIE SIĘ UKŁADAŁO, DZIECIACZKI BYŁY ZDROWE I NIE SPRAWIAŁY ŻADNYCH KŁOPOTÓW. ŻYCZĘ WAM, ŻEBY SPEŁNIŁY SIĘ WASZE WSZYTSKIE MARZENIA-I TE MAŁE I TE DUŻE, SUKCESÓW ZAWODOWYCH, AWANSÓW, PODWYŻEK I ŻEBY SIĘ SPEŁNIŁO WSZYTSKO O CZYM MARZYCIE
neska22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości