|
|
#181 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Okazja w moim mieście!
W GC we Wrocławiu widziałam przecenione Allure
|
|
|
|
|
#182 |
|
niecnotliwa dziewica
|
W Warszawie w perfumerii "The first" w podziemiach Dworca Centralnego widziałam Romę LB i Theoremę. Cen nie sprawdziłam, ale zdaje się, że obie pozycje są dość poszukiwane...
|
|
|
|
|
#183 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale powiedzcie mi gdzie moge kupic Tygrysa Kenzo!!!!???????????? |
|
|
|
|
|
#184 |
|
Raczkowanie
|
To raczej pod okazję sie nie klasyfikuje, ale mnie bardzo zaskoczyło. W sobotę byłam w krakowskiej Sephorze w Empiku. Nie było testera Angela, a własnie chciałam sie nim spryskac, więć zapyatałam jedną z pań, czy jest. Otworzyła szufladę z perfumami i co zobaczyłam w środku : CZERWONĄ KULĘ LE FEU!!!
Zapytałam, czy dobrze widzę, a ona na to, że tak, że to był zapach limitowany i że już go nie sprzedają w Sephorze. Wyszłam z tamtąd w lekkim szoku, jakbym zobaczyła .... ducha (?)
|
|
|
|
|
#185 |
|
Raczkowanie
|
Do Evee Tygrys
Dezodorant szklany i balsam do ciala jest w perfumerii w Gdyni. Podaje numer telefonu +58-661-80-90. Jesli chcesz moglabym kupic, to prawie obok mnie.
|
|
|
|
|
#186 |
|
Raczkowanie
|
W Gdańsku widzałam dziś Organzę Indecence, 15ml za 60zł.
Nie jest to zbyt tanio ale jest
|
|
|
|
|
#187 |
|
Raczkowanie
|
OI jest też (co prawda nie w moim mieście, ale w necie) w internetowej perfumerii e-perfumy.pl http://www.e-perfumy.pl/linia.php?sid=40113108111&l=132
Podaję dla wszystkich z Was, które zmęczyła walka o OI na Allegro ;-). Pozdrawiam |
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#188 |
|
Zakorzenienie
|
w wrocku w superpharmie na oławskiej jest przecena 70% wszytskich AA
plus inne wybrane o 40 %.eshh tylko zazdrościc
|
|
|
|
|
#189 |
|
Zakorzenienie
|
to teraz szukamy kogoś z wrocka, kto by nam te cuda posprawdzał
![]() hop hop, jest tam kto ?
|
|
|
|
|
#190 |
|
Zakorzenienie
|
info o promocji mam z grupy uroda,dziewczyna kupila Pampelune 125 ml za 89 zł niestety bylo juz ich mało
![]() zapewne na alergro bedzie wysyp po normalnych cenach :-/ |
|
|
|
|
#191 |
|
Zakorzenienie
|
jak zawsze
czemu mi się nigdy promocje nie trafiają
|
|
|
|
|
#192 |
|
Raczkowanie
|
czy ktoś wie gdzie w warszawie można jeszcze powąchać Escade Island Kiss??
|
|
#193 |
|
Zakorzenienie
|
Paula, dzieki za info, jak znajde jutro chwile to ide polowac
![]() Jakbyscie cos konkretnego chcialy i to akurat bedzie (i wystarczy mi funduszy ) to moge Wam zakupic
|
|
|
|
|
#194 |
|
Zakorzenienie
|
To Ty sie rozejrzyj i daj cynk, czy cosik fajnego było
|
|
|
|
|
#195 |
|
Zakorzenienie
|
Hohoho ja również muszę sie wybrać do Supherpharmy i sprawdzić czy aby napewno AA w przecenie i może uda mi się coś upolować
|
|
|
|
|
#196 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
. Chodzi za mną już od jakiegoś czasu Pamplelune, ale zdecydować się jakoś nie mogę . Może gdyby cena była wyjątkowo atrakcyjna?...
|
|
|
#197 |
|
Zakorzenienie
|
Demoniku, Pamplelune nie bylo
![]() Promocja -70% obejmuje nie tylko serie AA, ale WSZYSTKIE zapachy Guerlain. Cena AA, to 89 zl za 125 ml i 61 za 75ml. Dostepne byly tylko : Anisia Bella, Foliflora, Lemon Fresca, Orange Magnifica oraz ostatnia 75 ml buteleczka Mentafolii ( druga zgarnelam ja ).Zwrocilam tez uwage na 'czteropaki ' Samsary I Shalimara, 4 buteleczki po 15 ml, kosztowalo to cudo 90 kilka zl. Sama nie kupilam bo i Samsary i Shalimara mam pod dostatkiem ale mysle, ze to fajny gadzet ![]() Na niektore zapachy innych firm byla promocja -40%, ale sie nie skupialam na nich, bo taniej mozna dostac te zapachy na allegro, w kazdym razie zadnej perelki nie bylo. |
|
|
|
|
#198 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mam taka możliwośc dopiero jutro. Mskladaczku- czy było jeszcze sporo tych flaszeczek? Jest szansa, ze uchowaja się do jutra? Dałabym Ci znać okolo 13 |
|
|
|
|
|
#199 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny kupicie mi mentafolię gdyby jeszcze była ?
|
|
|
|
|
#200 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Cytat:
.Dzięki
|
|
|
#201 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja i tak tam jutro moge byc dopiero ok. 15
|
|
|
|
|
|
#202 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sprobuje tam callnac i poprosic o odlozenie, moze na to pojda... |
|
|
|
|
|
#203 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#204 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny z Wrocka, mam ogromna prośbe, właśnie zadzwoniłam do Superpharm i zrobiłam sobie rezerwacje na Mentafolie, została ostatnia buteleczka odłożona na moje nazwisko, najpóźniej dzisiaj trzeba ja odebrac, inaczej przepadnie, czy któras z Was będzie tam jeszcze i kupi mi, od razu zrobię przelew na konto wraz z kosztami przesyłki, bardzo proszę
|
|
|
|
|
#205 |
|
Zakorzenienie
|
aha dla tych, które by chciały dzwonić podaje numer telefonu 071 347 25 00
|
|
|
|
|
#206 |
|
Zakorzenienie
|
Mad, dzwonilam przed sekundka, prosilam o odlozenie mentafolii, pani pospisywala wszystko, po czym poszla na moja prosbe zobaczyc, czy woda stoi jeszcze na polce i juz nie bylo... Powiedziala, ze ktos ja przed chwila kupil.
Upewnij sie czy woda jest odlozona dla Ciebie, czy nikt jej nie buchnal zanim pani zdazyla ja z polki pod lade schowac ![]() Jak bedzie, to moj P. moze po drodze z pracy ja kupic. |
|
|
|
|
#207 |
|
Zakorzenienie
|
Pani odłożyła pod lade i dołączyła karteczkę z moim nazwiskiem, tak mi powiedziała przez telefon, więc możliwe że to ja ja teoretycznie już kupiłam, zreszta zaraz naskrobię Ci dobra duszo PW
|
|
|
|
|
#208 |
|
Zakorzenienie
|
Normalnie skandal!
Mad, ja bylam w Superharmie, bo TZ pozniej niz planowal dzis skonczy prace.
Wchodzac zauwazylam, ze nagle pojawily sie na polce kolejne Metnafolie, Herba Fresca, Pamplelune! ktorych wczesniej nie bylo w ogole. Wzielam Pamplelune dla mojej mamy, podchodzi do mnie pani i mowi, ze "juz nie ma promocji, dzis zostala odwolana". Odlozylam je na polke i poprosilam o Mentafolie, ktora miala byc na nazwisko X odlozona. Ta zdziwona zaprowadzila mnie do drugiej 'pani' i stwierdzily, ze nic nie bylo odkladane. Tlumaczylam jej, ze w okolicach godziny 14 byl wykonywany tel w sprawie mentafolii i pani przy telefonie poinformowala, ze sa odlozone i podpisane i ze oczekuje, ze sprzedadza mi je po takiej cenie, na jaka sie umawialysmy. Pani nadal twierdzila, ze one niczego nie odkladaja(!!!) ![]() Wkurzona poprosilam kierownika, przyszla menadzer i z usmiechem na twarzy powtorzyla, ze promocja zostala zatrzymana przez centrale o godzinie 12 i nic sprzedac mi nie moze!!! Poklocilam sie z nimi i wyszlam. Zachowanie tego sklepu zalosne! Mad jest mi strasznie przykro. Odeslalam Twoje pienadze. Geoniu nawet nie masz co jutro testowac ![]() Juz tam nic, nigdy wiecej nie kupie! |
|
|
|
|
#209 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Normalnie skandal!
Madziu nic sie nie przejmuj, nie Twoja wina. Juz zadzwoniłam do nich i uzyskałam szczegółowe informacje, jutro do mnie oddzwonia na komórkę, gdy wyjaśnią sprawę z pracownikami.
|
|
|
|
|
#210 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Normalnie skandal!
Ale numer...
Mad jeżeli Ci nie załatwia Mentafolie po cenie okazyjnej to powiedz że rozgłos im zrobisz u Nas. Pewnie wyniuchały biznes i odłożyły dla siebie. Nie daj się zbyć!!
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:46.

Zapytałam, czy dobrze widzę, a ona na to, że tak, że to był zapach limitowany i że już go nie sprzedają w Sephorze. Wyszłam z tamtąd w lekkim szoku, jakbym zobaczyła .... ducha (?)

czemu mi się nigdy promocje nie trafiają 

. Może gdyby cena była wyjątkowo atrakcyjna?...