|
|
#181 | ||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 cz VI
Cytat:
) brakuje mi 'żony' ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#182 |
|
Zadomowienie
|
Zdałam
na 4+ Nawet nie wiecie jak się ciesze w koncu bede mogl poswiecic caly swoj czas Bartusiowi. A co u nas słychać: - dla Bartusia obrót z plecków na brzuszek to peska, ciagle by sie obracal juz wcale nie chce lezec na pleckach - wazy 7 kg - rozszerzamy juz diete, jadl narazie marchewke i marchewke z ziemniakiem
26.02.2013 18.11.2014 Edytowane przez iffonka7 Czas edycji: 2013-06-25 o 16:21 |
|
|
|
#183 |
|
Rozeznanie
|
Odp: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 cz VI
Pstryku,ja mialam polkotapczan
Mial w sobie wszystko. Lozko,polki,2 stoliki,szafki,ahhhhh:lov e: Moj mial super sexi ciemna okleine,ktora odchodzila w niektorych miejscach;p i calego obklejalam naklejkami,musial eygladac obrzydliwie![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#184 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
o boze, mialam cos podobnego i czasem balam sie, ze tapczan zlozy sie razem ze mna
|
|
#185 |
|
Zadomowienie
|
Zauważyłyście że jesteśmy chyba jedynymi mamuśkami których dwa kolejne wątki pojawiajà się na dole w spisie najnowszych wątków?
To samo było poprzednio. Inne mamy na odchowalni nie są tak gadatliwe...
|
|
|
|
#186 | |||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
to ty mialas jakas nowsza super-hiper wersje chyba ![]() moj co najwyzej mogl na mnie spasc jak siedzialam przy biurku |
|||
|
|
|
#187 |
|
Zakorzenienie
|
Ojoj, milion pytań, już odpowiadam...
Pstryczku - nie, to nie photoshop, to natura. Fewciu - jest pomadka. W kolorze nude, ale na tych zdjęciach niestety nie widać za bardzo. Później wstawię te lepsze, to będzie dobrze widać. Bokeh - mam przyklejone kępki. Też - z winy zdjęcia - nie widać. Kija - ja raczej nie maluję oczu "na metalowo" - w domyśle chyba na czarno? Na ślub pasuje mi subtelne smokey w kolorze złoto - czarnym. A na co dzień maluję sobie zazwyczaj długie kreski. W załączniku tapczan. Tak dla jaj napisałam, żeby podkreślić beznadziejność zdjęć. Uffff, to chyba wszystko.
|
|
|
|
#188 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#189 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() co Wy gadacie? tapczan? kalkulator? i tak nie kumam Cytat:
Jeszcze mój tż go pamięta Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#190 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ponieważ Ol ucina sobie drzemki ale koniecznie z cyckiem mamy to nadrabiam filmowow i narazie polecam "Sztukę zrywania", świetna komedia i niegłupia. Dziś na tapecie był ostatni Harry Potter i też fajny ![]()
|
|
|
|
|
#191 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#192 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja to jak przez mgle pamietam, bo mialam kilka lat wtedy ;P ale czasem wlasnie takie schizy lapalam
|
|
#193 |
|
Wtajemniczenie
|
Pisałam Wam już ze mój dzieć uwielbia spać w poprzek łóżeczka?
|
|
|
|
#194 |
|
Wtajemniczenie
|
aha, bylam z siostra na akupach, ale takich mini mini, w outlecie..
kupilam sobie spodnice maxi w vero modzie za 30 zl , i siora namowila mnie na gore od stroju w calzedonii za 59 zł (szkoda mi bylo - ale to byl jedyny kroj w ktorych moj brak cyckow wyglad na cycki- male bo male ale cycki )jeszcze tylko ktoregos dnia dokupie sobie tam dol, bo z tych z kolei to moglabym brac co drugi, tak fajnie tylek w calzedoniowych gaciach wyglada tylko czasu na mierzenie juz braklo---------- Dopisano o 16:40 ---------- Poprzedni post napisano o 16:40 ---------- moj to samo
|
#195 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 cz VI
Cytat:
Super wiedziałyśmy że zdasz Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#196 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja to cos czuje ze nawet calzedonia by mi nie pomogla |
|
|
|
|
#197 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Z tym obrotem u nas to samo - plecki poszly w odstawke ![]() Cytat:
Bo ja szczerze mowiac nie bardzo juz wiem jak to jest... |
||
|
|
|
#198 |
|
Zakorzenienie
|
Mi też nie
![]() Moje dziecko w końcu usnęło-dziś miał tylko jedną drzemkę ale za to dwugodzinną. I teraz przy jedzeniu chlapnął ![]() Mąż wrócił z pracy-zrobił mi jedzonko bo akurat karmiłam i pojechał sprowadzić samochód. Wczoraj wyhaczył okazję i teraz będziemy się wozić punciakiem... a tak mi szkoda naszego suzuki
|
#199 | ||
|
Zakorzenienie
|
nie wiem, czy ma wacka
ale takiego dużego, ptasznika, w terrarium sobie siedzi i oplata wszystko pajęczyną; ale to nie jest mój pupilek, tylko mojego brata, bo kupił, zostawił i się przeprowadziłzawsze mieliśmy psa i kota, tylko jak nam ktoś Klakiera otruł parę lat temu, to mama sie zawzięła i już kota nie chciała; teraz ją naszło, żeby Fifek miał się na co patrzeć ![]() Cytat:
![]() Cytat:
powiedzmy, że nikt nie zauważył![]() nie ma co, twardy gość no widzisz, a tak panikowałaś; a jaki słoiczek ci zjada? ten 125 czy 190? bo mi dzisiaj wciągnął cały 190 i w szoku byłam
|
|
#200 |
|
Zakorzenienie
|
Mój też
|
#201 |
|
Wtajemniczenie
|
tam gory maja kiepskie w tej kwestii
|
#202 |
|
Zakorzenienie
|
Ellmi-w życiu nie zniosłabym pająka w domu
Fuuuj ![]() Ale fotke mogłabym zobaczyć tego twojego potwora
|
#203 |
|
Wtajemniczenie
|
Bardzo dziękuję za wsparcie
Już to trochę przegryzałam przez kilka godz,przegadałam z tż i stwierdziliśmy, że pójdę do pediatry naszej i po prostu się jej zapytam co mam robić i czemu ona mi nic nie powiedziała że Blanka ma cos ze stópkami. Zobaczymy co powie,może da skierowanie do jakiegoś ortopedy albo co.A jak nie to sami jakiegoś znajdziemy ale w miare taniego. Bo naprawdę chyba niemożliwe aby było aż tak tragicznie z nią skoro nikt wcześniej tego nie zobaczył. Do tego profesora na razie nas nie stać bo wizyta kosztuje ok 400 zł ![]() Iffonka gratuluje 4+ !!! Black super makijaż ,juz nie moge sie doczekać zdjęć ze slubu
|
|
|
|
#204 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Oskar też przy każdej okazji przewraca się z plecków na brzuszek (czasem na odwrót też) dlatego każde przebranie jego czy zmiana pieluszki graniczy z cudem Nawet czego nigdy nie lubił teraz śpi na boczku-sam się tak układa (identycznie to robi jak ja ta sama metoda ) i bączki idą aż miło a tak czasem się męczył bidulek.
|
|
#205 |
|
Zakorzenienie
|
Black, slicznie! Zazdroszcze Ci tego talentu
ja nawet kreski nie umiem sobie rowno narysowac Bokeh, i ja mialam zaszczyt posmakowac lesnego dzbanu ![]() Ja nie mialam takich rarytasow jak polkotapczan na zwyklej wersalce spalam..Iffonka ![]() Marsii, nie przyjemny typ z tego Twojego brata, jak to mozliwe, ze macie te same geny? ---------- Dopisano o 17:28 ---------- Poprzedni post napisano o 17:26 ---------- Jeny, jak ja bym chciala z powrotem moje male cycki.. teraz mam jednego wa razy wiekszego od drugiego.. |
|
|
|
#206 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#207 | |||
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 cz VI
Cytat:
![]() o właśnie! Cytat:
chyba dobra impreza była skoro się jeszcze nie odezwała ![]() Cytat:
![]() Iffonka gratuluje! Marsi właśnie się zastanawiałam jak Twój brat się zachowuje. Myślę sobie,u mnie tak jest,że jak jestem u siostry czy one u mnie,to nie ma że "jestem gościem". Co za człowiek! Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|||
|
|
|
#208 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
cześć
![]() ale mieliśmy noc... mój Dzieć zaczyna lubić nocne zabawy ![]() Cytat:
![]() a co do wisiadeł, to ja się za głowę złapałam na lotnisku ![]() Cytat:
Ale nawet pani dietetyk na oddziale powiedziała, że Polska jest 100 lat do tyłu jeżeli chodzi o dziecięce testy. Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() lecę dalej nadrabiac
|
||||||
|
|
|
#209 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#210 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:00.

) brakuje mi 'żony' 

Mial w sobie wszystko. Lozko,polki,2 stoliki,szafki,ahhhhh:lov e: Moj mial super sexi ciemna okleine,ktora odchodzila w niektorych miejscach;p i calego obklejalam naklejkami,musial eygladac obrzydliwie
to ty mialas jakas nowsza super-hiper wersje chyba
A na co dzień maluję sobie zazwyczaj długie kreski. 

na zwyklej wersalce spalam..

a potem goraczka mija a w spadku jest jeszcze wysypka. mija wszystko samo, niczym sie nie leczy. (nie mowie tu o goraczce, bo wiadomo....)