|
|
#181 |
|
BAN stały
|
Dot.: odkryłam cudowną odżywkę do włosów.....
dziewczyny powiedzcie mi czy odzywka avon naturals herbal care hair repairing jest rzeczywiscie dobra czy tylko ladnie pachnie.to jest taka w sprayu.mam ja ale nie wiem co o niej myslec bo coprawda mam odlotowy zapach przez kilka godzin na wlosach ale czy ona ma czemus sluzyc
?
|
|
|
|
|
#182 |
|
Raczkowanie
|
najlepsza jest maska matrix sleek look
zaręczyny: 11.10.2008 ![]() ślub cywilny: 6.12.2008 ![]() ślub kościelny: 18.07.2009 ![]() Edytowane przez daisydee Czas edycji: 2006-07-05 o 18:45 |
|
|
|
|
#183 |
|
Zakorzenienie
|
A ja dziś kupiłam Hegron. Butelka nie wygląda, jakby wyprodukowana była w Holandii. No cóż, ważna jest zawartość. Mam nadzieję, że zdziała cuda, bo Wax nie daje rady.
|
|
|
|
|
#184 |
|
Raczkowanie
|
Kurcze tez musze kupic ta odzywke skoro tak chwalicie
|
|
|
|
|
#185 |
|
Raczkowanie
|
Dla mnie najlepszą odżywką jest Dove do włosów suchych i zniszczonych. Włosy są po niej mięcitkie jak kaczuszka i świetnie się rozczesują
Wypróbujcie!
|
|
|
|
|
#186 |
|
Zakorzenienie
|
Świetna odżywka, używam
Jest bajecznie tania - tutaj mówicie, że kosztuje 7 pln, ja kupiłam ją za ... 2,80 ![]() Jest tylko jak dla mnie za rzadka |
|
|
|
|
#187 |
|
Raczkowanie
|
Polecam Wam jeszcze jedną rzecz(odkryłam pod wpływem opini na kafeterii) która świetnie działa na włosy:maska do włosów hair repair(czy jakoś tak)z lini własnej rossmana.Włosy gładkie, miękkie, lśniące i nieobciążone(ale puszą się mniej).Koszt to ok 4,5 zł
|
|
|
|
|
#188 |
|
Rozeznanie
|
Czytam,że niektóre z was maja problem ze znalezieniem tej odżywki. Informuję,że jest ona w każdym Kauflandzie.Właśnie mam ja na włosach, jak wysuszę to zobacz efekt, mam nadzieje,że będzie choć w 25% taki jak mówiłyście
|
|
|
|
|
#189 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niektóre robią coś tam więcej, ale to naprawdę tylko "cośtam".
|
|
|
|
|
|
#190 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#191 |
|
Raczkowanie
|
ja takze obstawiam dove granatowy. jezeli chodzi o szybkie nalozenie i wygladzenie włosów to jest niezastapiony. uzywam aktualnie razem z szamponem, jest dosc wydajny.
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#192 |
|
Raczkowanie
|
Odżywka Dove granatowa jest super a z połączeniem z szamponem daje super efekt! polecam! Teraz mam zamiar kupić odżywke z firmy hegron ale nie umie jej znalez :-(
|
|
|
|
|
#193 | |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Cytat:
miałam tą samą odżywkę,bo pani w drogerii uparła sie ze jest fantastyczna, a nawet mozna ją spotkać w zakładach fryzjerskich. Miałam tą do spłukiwania do spłukiwania, i po nałożeniu włosy były takie, jak bym wogóle nic nie nakładała- nie dały się rozczesać, były bez połysku, plątały się ciągle, sianowate i suchutkie. Nie polecam. Proponuje elsewe loreal różową , lustrzany blask, czy cośtam, z proteinami perły, lub gliss kur z jedwabiem, albo nawet normalnego timoteia z mleczkiem waniliowym- jest o niebo lepszy od tego hegronu! |
|
|
|
|
|
#194 |
|
Rozeznanie
|
Wreszcie wytropilam tą fioletową odzywke
Lubię odzywki bez splukiwania ale nie spotkalm jeszcze takiej która by ładnie nabłyszczała..A tu dzieki nafcie chyba no efekt poprostu bombowy odtąd ida w kąt wszelkie sera antifrizz - ta odzywka przypomina mi działanie serum Friedy Frizz Ease (ten o wyzszym stopniu wygładzania) z którego to baaaardzo byłam zadowolona.Zmniejsaz puszenie się wlosów, nabłyszcza, podkreśla skręt loków - bomba (tak powtarzam sie ) i towszystko za 7 zlotych, podzczas gdy przecietnie za podobnie dzialajcy kosmetyk tj. serum płace 50 pln za buteczynkę co najwyżej 100 ml .. napewno bedzie ze mna na dłuuuugo
|
|
|
#195 |
|
Rozeznanie
|
Namówiłyście mnie. Musze sobie kupić!
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#196 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja ze swojej strony rowniez polecam odzywkę Hegron.Mam tę z fioletową nakrętką,a poniewaz jest bardzo płynna,przelałam ją do buteleczki z atomizerem-spryskuje włosy po umyciu.
|
|
|
|
|
#197 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam tą odżywke Hegron i jestem z niej absolutnie nie zadowolona,każdy włos potrzebuje innego kosmetyku nie inaczej.
|
|
#198 |
|
Zadomowienie
|
Ja na przykład nie lubię odżywki granatowej Dove.. nic nie dawała moim włosom. Za to super jest odżywka Crema Midollo a placenta (przeciw suchym i łamiącym się włosom)- 1000 ml. kosztuje ok. 25 złotych a włosy są po niej cudowne. Jest w bardzo podobnym opakowaniu jak Hegron.
|
|
|
|
|
#199 |
|
Zakorzenienie
|
jeszcze nie probowalam tej odzywki, ale mam nafte kosmetyczna
myslicie ze cudowne dzialanie tej odzywki to jej sprawka? mozeby dolac ja do innej odzywki?
|
|
|
|
|
#200 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, poszukuje tej odżywki Creme Voeding....czy któraś z Was orientuje się gdzie w Krakowie można ja kupic?
|
|
|
|
|
#201 |
|
Zakorzenienie
|
ja kupiłam dawno temu odżywkę Hegron kiedy chciałam zapanować na elektryzujacymi się włosami. Była fajna, podobała mi się, i naprawdę włosy się po niej nie elektryzowały
Teraz znowu zobaczyłam ja, tym razem w Supermarkecie i kupiłam ja. Polecam ją serdecznie
|
|
#202 |
|
Zakorzenienie
|
tak czytam Wasze opinie i przegladam stronke tego hegrona, mam pytanie, czy ktoras z Was natrafila na produkt tej firmy, ale nadajacy puszystosc i objetosc wlosom? bo na tym mi zalezy, a poki co na stronce nie ma takiej informacji. moze ktorys produkt daje taki efekt?
|
|
|
|
|
#203 |
|
Wtajemniczenie
|
Wczoraj udało mi sie kupic ta odzywke HEGRON - Creme Voeding...i mam pytanie. Ja w ogole nie uzywam odzywek bez spłukiwania a ta wlasnie taka jest... Ile jej trzeba nałozyć?? zeby nie obciążyć włosów??
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#204 |
|
Raczkowanie
|
Ja jej daję minimalnie (rozcieram najpierw na rękach), kiedy dałam więcej to po prostu spływała mi po włosach. Nawet używana kilka dni z rzędu nie obciążała mi włosów, tylko ten zapach
|
|
|
|
|
#205 |
|
Raczkowanie
|
zachęcona przez was kupiłam ją dzisiaj
no i jak będę niedługo myła włosy, będzie miała swój chrzest bojowy ![]() kupiłam ją będąc w sklepie z mamą gdy tylko ją zobaczyła, powiedziała, że też jej kiedys używała i podobała jej się ![]() czy po wyschnięciu czuć na włosach ten zapach? |
|
|
|
|
#206 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Faktycznie efekt po tej odzywce jest zblizony.Czy wiesz gdzie w Polsce dostane to serum John Freida?
|
|
|
|
|
|
#207 |
|
Przyczajenie
|
Witam!
Nie chce zakladac nowego watku wiec dolacze sie do tego. Przechodzac do sedna. Poszukuje odzywki/maski (laik ze mnie totalny) takiej jak na zdjeciu pod ponizszym linkiem. W sumie poszukuje to w tej chwili za duze slowo. Poki co chcialbym sie dowiedziec jakiej to jest firmy. http://img467.imageshack.us/my.php?i...can0001qg4.jpg Z gory dzieki za pomoc! Pozdrawiam. |
|
|
|
|
#209 |
|
Przyczajenie
|
hmm
.... ja chyba też jak znajdę to sobie kupię tą odżywkę ...
|
|
|
|
|
#210 |
|
Zakorzenienie
|
gdzie ja mozna sotac w krakowie?
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:51.

?

Faktycznie efekt po tej odzywce jest zblizony.Czy wiesz gdzie w Polsce dostane to serum John Freida?