Panny Młode 2015, część 34 - Strona 7 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2014-12-12, 23:15   #181
MajsterkaANB
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode 2015, część 34

Cytat:
Napisane przez duchaa123 Pokaż wiadomość
witam się nie dodali mnie do kalendarza ;(((
nie dostali twojej wizytówki, więc nie mają cię jak dodać ...

MajsterkaANB jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-12-12, 23:18   #182
existence
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MajsterkaANB Pokaż wiadomość
jeśli miałaś religie w szkole średniej musiałam dostać do świadectwa osobne świdectwo z religii :P jeśli go nie masz, a miałam religię w szkole średniej to pewnie będzie to szło jakoś pochytać :P
u nas nie było czegoś takiego tylko ocena z religii na świadectwie normalnie i mam napisane na stronie parafii, że mamy mieć ostatnie świadectwo z oceną z religii

Cytat:
Napisane przez magda_mjt Pokaż wiadomość
Dzięki Misia, już czytam
Ej, w ogóle to wracaliśmy niedawno z CH do domu. Rondo z dwoma pasami, oba pasy zjazdowe z ronda i mają dwa pasy do kontynuacji jazdy. My jedziemy pasem od zewnątrz, obok auto od wewnątrz. I przy zjeździe z ronda widzę, że auto obok ścina zjazd i zajeżdża częściowo na nasz pas. Oboje z M sądziliśmy, że po zjeździe ktoś wróci całkiem na swój pas, ale nie aut bach coraz bardziej prosto przed nas i po hamulcach i my bach prosto w tył/ bok. W☠☠☠☠ na maksa, no bo hello, dwa pasy, a ktoś od czapy nie dość, że ściął zakręt i nam zajechał to jeszcze ostatecznie bez pardonu wjechał przed nas i dał po garach. Lekko uderzyliśmy, bo M solidnie zwolnił, jak zobaczył, że to auto coś nam zajeżdża, no ale jednak. Auto ruszyło, widać, że nic się nie stało. Ale numery spisałam i jedziemy dalej za nim. Człowiek zajechał na parking kawałek dalej, my za nim. Nagle wyskakuje jakaś najeżona laska i z tekstem, że nie będzie dzwonić na policję, bo chyba nic się nie stało my ją nieco zlaliśmy i oboje patrzymy na nasz przód :P... no ale M nerwus na nią wyskoczył, żeby lusterek używała, bo zajechała nam. A ta na to z mordą na nas i drze się, że przecież jej pas się kończył! i że za nią byliśmy! że to nasza wina! Lekko zgłupiałam, bo pasy były dwa, żaden się nie kończył, jechaliśmy na równo, ta nam zaczęła zajeżdżać, więc M mocno hamował i ostatecznie było, że za nią jesteśmy... no ale helloł?! ma menda szczęście, że nasze auto dotknęło jej rejestracją, to tylko naklejka się lekko zarysowała , ale gdyby się coś stało, to byłabym zła, jak nie wiem :P.
dlatego kamerka w aucie to fajna sprawa bo inaczej nie udowodnisz ale no szczyt, ale ludzie są głupi masakra
Stary 2014-12-12, 23:19   #183
asiaczek87
Zakorzenienie

Kamera fajna sprawa, ale jeśli ktoś Ci np. wjedzie z tyłu - nie bardzo się nada trzeba by mieć dwie

1.08.2015

asiaczek87 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-12-12, 23:19   #184
45326ef568a8cdb5ffa32c642ee06bebadb9e802_60456925b2241
Konto usunięte

Cytat:
jeśli miałaś religie w szkole średniej musiałam dostać do świadectwa osobne świdectwo z religii :P jeśli go nie masz, a miałam religię w szkole średniej to pewnie będzie to szło jakoś pochytać :P
Ja nic takiego w LO nie dostałam Tylko świadectwo
45326ef568a8cdb5ffa32c642ee06bebadb9e802_60456925b2241 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-12-12, 23:21   #185
existence
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asiaczek87 Pokaż wiadomość
Kamera fajna sprawa, ale jeśli ktoś Ci np. wjedzie z tyłu - nie bardzo się nada trzeba by mieć dwie
no jak wjedzie Ci z tyłu to:
a) wiadomo, że jego wina
b) chyba że Twoja ale on nie miał kamerki to ma wtedy pecha
Stary 2014-12-12, 23:21   #186
magda_mjt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez existence Pokaż wiadomość
u nas nie było czegoś takiego tylko ocena z religii na świadectwie normalnie i mam napisane na stronie parafii, że mamy mieć ostatnie świadectwo z oceną z religii

dlatego kamerka w aucie to fajna sprawa bo inaczej nie udowodnisz ale no szczyt, ale ludzie są głupi masakra
Koniec końców nas była dwójka, ona była jedna . W dodatku jeśli byłaby jakaś szkoda, to na samym przodzie naszego auta i z boku/ na rogu jej, więc ewidentnie widać by było, że ona zmieniła pas i nie wyrobiła zanim dojechaliśmy. Stąd ona wymusiła, a nie my nie zachowaliśmy bezpiecznego odstępu. No, ale ogólnie porąbana laska jakaś . Ja coś chciałam spokojnie powiedzieć, że były dwa pasy i ona zjechała na nasz, ale w zasadzie mnie zlała tylko dalej z mordą, że jej się pas kończył i że byliśmy z tył i że nie zachowaliśmy odstępu
Stary 2014-12-12, 23:22   #187
Panna_Hanna
Zadomowienie

Panny Młode 2015, część 34

[1=45326ef568a8cdb5ffa32c6 42ee06bebadb9e802_6045692 5b2241;49323308]Ja nic takiego w LO nie dostałam Tylko świadectwo [/QUOTE]

Czyli nie jestem jedyna Prawde mowiac nikt z moich znajomych czegos takiego nie dostawal stad moje zdziwienie...
Panna_Hanna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-12-12, 23:30   #188
magda_mjt
Zakorzenienie

Cytat:
no jak wjedzie Ci z tyłu to:
a) wiadomo, że jego wina
b) chyba że Twoja ale on nie miał kamerki to ma wtedy pecha
Ahha! no i właśnie! takim tokiem szła ta laska. W dupie miała, że ona zajechała nam i przez to byliśmy z tyłu. Od ręki wg niej my jesteśmy winni, bo byliśmy z tyłu. Co z tego, że my już na maksa hamowaliśmy, a mimo to na niej się zatrzymaliśmy. Co z tego, że ona nagle z prawego pasa była na lewym, a my cały czas na lewym. No ogólnie byliśmy źli, bo laska nawaliła, ale z mordą na nas, bo byliśmy z tyłu. No, a to nie koniecznie takie proste i logiczne, że kto z tyłu ten winny
Stary 2014-12-12, 23:30   #189
Anabele23
Zakorzenienie

Magda nie fajnie niestety kamerka nie we wszystkich krajach dozwolona mój szwagier dostał za nią mandat
Stary 2014-12-12, 23:33   #190
claauduss
Rozeznanie

Ale mnie w konia zrobiłyście!!!!!!!!!!

ja tu w poprzednim wątku nadrabiam dzisiejszy cały dzień i czytam czytam i czytam czytam i czytam i już ostatnia strona czytam i czytam i myślę, że w końcu coś napiszę a tu link do nowego wątku i 7 stron

no to czytam dalej...
claauduss jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-12-12, 23:33   #191
MajsterkaANB
Zakorzenienie

07.02.2015

Majsterka: mamusia, narzeczona, nauczycielka w przedszkolu integracyjnym, studentka, kura domowa, szczęśliwa, spełniona, w trakcie realizacji swoich marzeń uczuciowa, zaangażowana, zakręcona ale dokładna.

Majster:
prywatny narzeczony, pracuje na kopalni, w życiu codziennym występuje jako pan złota rączka oraz nerwus o wielkim serduchu, pokochał bezwarunkowo nie tylko mnie, ale również mojego syna - 6 letniego, autystycznego Filipka

My:
-jako para: od 27.04.2010
-jako konkubent i konkubina: 24.11.2012
-jako narzeczeni: od 12.09.2013

Co mamy załatwione:

Ślub w Parafii Trójcy Przenajświętszej o godzinie 14:00

Wesele w restauracji Apogeum
Fotograf i Kamerzysta: ArtFotoVideo,
Muzyka: Dj Primo
Wizażystka: Pro Nails Sonia Wieczorek
Suknia: sincerity 3656, już jest

Garnitur: koloru grafitowego + szara mucha
Buty:

Kolory przewodnie:
fuksja i turkus
Obrączki: białe złoto, klasyczne półokrągłe
Wódka: stock
Tort: piętrowy, cieniowany, turkusowy
Zaproszenia: robione samodzielnie
Piosenka na pierwszy taniec: young and beautiful
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg CAM00619.jpg (96,0 KB, 115 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 20140807_150900.jpg (113,5 KB, 68 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 20140928_162609.jpg (138,6 KB, 61 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1651.jpg (12,4 KB, 13 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg kwiaty.jpg (9,6 KB, 20 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 20140618_231005.jpg (76,8 KB, 98 załadowań)

Edytowane przez MajsterkaANB
Czas edycji: 2014-12-12 o 23:40
MajsterkaANB jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-12-12, 23:33   #192
magda_mjt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anabele23 Pokaż wiadomość
Magda nie fajnie niestety kamerka nie we wszystkich krajach dozwolona mój szwagier dostał za nią mandat
Nie no, tutaj jest dozwolona (przynajmniej nic mi nie wiadomo, żeby nie była ), ale do tej pory jakoś nie czułam potrzeby posiadania czegoś takiego. Ale teraz... coraz bardziej się zastanawiam, bo bez jaj. Ktoś zajeżdża, daje po garach, a potem z mordą wyskakuje. Śmiech na sali. Ma głupia szczęście, że nic się u nas nie stało, bo wtedy chyba sama bym była za dzwonieniem na policję (miałabym może opory, ale tylko dlatego że właśnie na pierwszy rzut oka "my byliśmy z tyłu, więc nasza wina" :/ ).
Stary 2014-12-12, 23:39   #193
existence
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magda_mjt Pokaż wiadomość
Ahha! no i właśnie! takim tokiem szła ta laska. W dupie miała, że ona zajechała nam i przez to byliśmy z tyłu. Od ręki wg niej my jesteśmy winni, bo byliśmy z tyłu. Co z tego, że my już na maksa hamowaliśmy, a mimo to na niej się zatrzymaliśmy. Co z tego, że ona nagle z prawego pasa była na lewym, a my cały czas na lewym. No ogólnie byliśmy źli, bo laska nawaliła, ale z mordą na nas, bo byliśmy z tyłu. No, a to nie koniecznie takie proste i logiczne, że kto z tyłu ten winny
no to właśnie dlatego mówię kamera bo tak uogólniając w 90% przypadków jak ktoś wjeżdża w dupę no to jest jego wina a Wasz przypadek był w tych 10% ale bez świadków bardzo trudno to udowodnić, a że jeszcze laska głupia i szła w zaparte to innej rady ni ma
Stary 2014-12-12, 23:47   #194
magda_mjt
Zakorzenienie

Cytat:
no to właśnie dlatego mówię kamera bo tak uogólniając w 90% przypadków jak ktoś wjeżdża w dupę no to jest jego wina a Wasz przypadek był w tych 10% ale bez świadków bardzo trudno to udowodnić, a że jeszcze laska głupia i szła w zaparte to innej rady ni ma
Słowo przeciwko słowu, w dodatku teoretycznie kierowca naszego auta miał świadka . Ona była sama . No, ale nic, na szczęście nic się nie stało. Choć po fakcie M się śmiał, że zgłosimy w ubezpieczalni, że zajechała i że nam szyba pękła (swoją drogą solidne pęknięcie jest :/).
Stary 2014-12-12, 23:57   #195
Justuus
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asia1905 Pokaż wiadomość
A ja am pytanie zupełnie z innej tematyki polecacie jakaś nawigację na androida? Jutro będę jechać do teściów, pierwszy raz samochodem i chcę jechać z nawigacją, bo nie jestem pewna, którym zjazdem zjechać z autostrady i wolę z nawigacją
A my używany sygic - jest świetna

Magda dobrze ze tylko na tym sie skończyło.

A teraz Dobranoc
Justuus jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-12-13, 00:06   #196
Anabele23
Zakorzenienie

dobranoc dziewczyny
Stary 2014-12-13, 00:31   #197
claauduss
Rozeznanie

Nadrobiłam! Ale tyle tych informacji wszystkich, że już sama nie wiem co napisać... hahaha

moja mama raz widziała się z rodzicami tż jak pojechaliśmy salę oglądać (tata nie mógł). Mamy zamiar zorganizować jakieś spotkanie wspólne ale to dopiero w styczniu a Styczeń będzie baaaaaardzo napięty, bo tż w lutym jedzie do swiss do końca marca... a ślub 25 kwietnia :O

Jutro przyjeżdża mój tż i będziemy nad zaproszeniami siedzieć i szukać garnituru przez weekend

Dziewczyny prawie rok temu usłyszałam tą piosenkę https://www.youtube.com/watch?v=1hW4kswTH_0 i zakochałam się w niej i stwierdziłam, że na pierwszy taniec idealna ale tż się nie podoba (za wolna... ) a jak słucham innych to mi się nic nie podoba, tylko i wyłącznie ta będzie problem.. a jeszcze na podziękowanie dla rodziców trzeba wybrać i jak tort będzie..

Dobranoc
claauduss jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-12-13, 00:39   #198
magda_mjt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez claauduss Pokaż wiadomość
Nadrobiłam! Ale tyle tych informacji wszystkich, że już sama nie wiem co napisać... hahaha

moja mama raz widziała się z rodzicami tż jak pojechaliśmy salę oglądać (tata nie mógł). Mamy zamiar zorganizować jakieś spotkanie wspólne ale to dopiero w styczniu a Styczeń będzie baaaaaardzo napięty, bo tż w lutym jedzie do swiss do końca marca... a ślub 25 kwietnia :O

Jutro przyjeżdża mój tż i będziemy nad zaproszeniami siedzieć i szukać garnituru przez weekend

Dziewczyny prawie rok temu usłyszałam tą piosenkę https://www.youtube.com/watch?v=1hW4kswTH_0 i zakochałam się w niej i stwierdziłam, że na pierwszy taniec idealna ale tż się nie podoba (za wolna... ) a jak słucham innych to mi się nic nie podoba, tylko i wyłącznie ta będzie problem.. a jeszcze na podziękowanie dla rodziców trzeba wybrać i jak tort będzie..

Dobranoc
Piękna, ale faktycznie wolna. Trochę się nie dziwię, że TŻ nie chce, ale też i Tobie się nie dziwie, że ciężko Ci cokolwiek innego zaakceptować . A nie ma może szybszej wersji tej piosenki? Ta, która mi się podoba, nawet dziewczyny już wolniejszą tutaj wrzucały (chyba ex ). Poszukaj, może akurat...

M mnie chyba właśnie obraził . Mówi, że nie wie czy te moje pierniczki w ogóle zmiękną. Wyciągnął jednego, odgryzł (aż chrupnęło ) i podał mi na gryza, więc już mam ugryźć, a ten mi na to "Tobie bym nie rekomendował gryzienia przodem, bo zęby połamiesz"
Stary 2014-12-13, 00:40   #199
viva91
na przekór do celu

Majster, ale mnie zestresowałaś!!!
Cytat:
Dobrze, że potem przeczytałam posty dziewczyn o tym, że nie wszędzie takie świadectwa dają i wystarczy zwykłe świadectwo szkolne, inaczej bym się pocięła

Witam się pierwszy raz w nowym wątku w ogóle Ubraliśmy w pewnej części choinkę, nie założyliśmy jeszcze bombek, chcemy zobaczyć jak Frania ją potraktuje przez noc
Stary 2014-12-13, 00:46   #200
magda_mjt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez viva91 Pokaż wiadomość
Majster, ale mnie zestresowałaś!!!

Dobrze, że potem przeczytałam posty dziewczyn o tym, że nie wszędzie takie świadectwa dają i wystarczy zwykłe świadectwo szkolne, inaczej bym się pocięła

Witam się pierwszy raz w nowym wątku w ogóle Ubraliśmy w pewnej części choinkę, nie założyliśmy jeszcze bombek, chcemy zobaczyć jak Frania ją potraktuje przez noc
uśmiałam się . A jutro będzie "ocena kota: pozytywna" i dawaj z bombkami hahaha
Stary 2014-12-13, 01:26   #201
Kelpie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez joasia-a Pokaż wiadomość
Maaajsterka :-* usuń mnie z kalendarza bo mój post nie działa :P a nowego chyba nie będzie
A czemu nowego nie będzie?

Cytat:
A ja am pytanie zupełnie z innej tematyki polecacie jakaś nawigację na androida? Jutro będę jechać do teściów, pierwszy raz samochodem i chcę jechać z nawigacją, bo nie jestem pewna, którym zjazdem zjechać z autostrady i wolę z nawigacją
Yanosik

Cytat:
Ja miałam ocene z religii na tym samym świadectwie co inne oceny ale Tż mial dodatkowo takie zaswiadczenie ze uczeszczal na religie.

No to po spotkaniu z tesciami. TŻ od razu wypalil że do nas to już nie przyjezdzja. I potem niby w zartach ale tez ze 15 min przed przyjazdem zmieniaja zdanie a u nas wszystkk gotowe. A jak siostra zasuwala w garach to sie smial ze moga czesciej jezdzic do niej bo ile mniej sie narobi i siedzi i czeka tylko az podadza
Tesciowa tak to niby spoko ale TŻ pokretnie sie tlumaczyla. Jutro jak wroce z pracy to bede z nia siedziala. Moze do galerii pojedziemt to latwiej bedzie.
Kelpie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-12-13, 05:47   #202
dotuniek
Zakorzenienie

Dobry, ja już w drodze do pracy a wieczorem po niej do koleżanki na porodówke bo dzwoniła wczoraj żeby ją odwiedzić
Wystarcza świadectwo szkolne z oceną z religii, u nas dodatkowo wpisywane oceny były do indeksu katechizacji w szkole średniej i ja to pokazywałam.

Żona co do nocek to jest bardzo różnie, czasem można się przespać 4 godziny czasem wcale, kiedy indziej godzinę - ja jeśli mam się kłaść na godzinkę czy dwie to tego nie robię bo później jeszcze gorzej się czuję.
dotuniek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-12-13, 07:46   #203
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

Witam sie w nowym watku

będę mamą

kierowca od 7.02.2012
pysia1987 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-12-13, 08:04   #204
Vivienne
... choć nie Westwood

Leb mi peka, koty się tluka od rana. Jak zyc?!

Cytat:
Napisane przez viva91 Pokaż wiadomość
Ubraliśmy w pewnej części choinkę, nie założyliśmy jeszcze bombek, chcemy zobaczyć jak Frania ją potraktuje przez noc
Daj znac jak tam choinka ja w zeszłym roku nie miakam, ze względu na malego kociaka. Teraz znow mam kociaka... i smutno mi ze znow jej nie będę miala
Cytat:
Napisane przez asiaczek87 Pokaż wiadomość
Może ze stresu?
Witam się w Nowej Części
Coś Ty, moj tz sie takimi rzeczami w ogole nie przejmuje :d ostatecznie wixytatdoszla do skutku wczoraj

Stanisław Lem

Vivienne jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-12-13, 08:06   #205
Justuus
Zakorzenienie

Dzień dobry

Magda to chyba nie miałaś kota. U nich rodziców choinka jest niecały tydzień bo kot po niech chodzi naokraglo

A co do kotów. Wczoraj oglądałam filmiki z brytyjskimi - które uwielbiam- i co chwile odzywalam cos tż. Jemu też się podobała (no bo takie pluszaki ). Mam nadzieje ze 'urobie' mego chłopa i za rok będzie kotek
Justuus jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-12-13, 08:15   #206
existence
Zakorzenienie

Pojechaliśmy kiedyś do znajomych których sasiadka na parterze miala takiego kota brytyjskiego i on siedzial na parapecie, okno otwarte my tak patrzymy z tż na tego kota i w śmiech no kurde nie umiem go określić inaczej jak"naburmuszona sowa" to byl jedyny kot tej rasy jakiego w życiu widzialam ale no prawie się udusiłam ze smiechu na jego widok. Wygladal jakby chciał zapomidorzyc kazdemu kto przeszedl kolo tego okna

Wysłane z telefonu.
Stary 2014-12-13, 08:24   #207
joasia-a
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kelpie Pokaż wiadomość
A czemu nowego nie będzie

Ja miałam ocene z religii na tym samym świadectwie co inne oceny ale Tż mial dodatkowo takie zaswiadczenie ze uczeszczal na religie.

No to po spotkaniu z tesciami. TŻ od razu wypalil że do nas to już nie przyjezdzja. I potem niby w zartach ale tez ze 15 min przed przyjazdem zmieniaja zdanie a u nas wszystkk gotowe. A jak siostra zasuwala w garach to sie smial ze moga czesciej jezdzic do niej bo ile mniej sie narobi i siedzi i czeka tylko az podadza
Tesciowa tak to niby spoko ale TŻ pokretnie sie tlumaczyla. Jutro jak wroce z pracy to bede z nia siedziala. Moze do galerii pojedziemt to latwiej bedzie.

Nie bbędzie bo nie mam kiedy i mi się nie chce heh ;P juz nie mogę aż tak sie ujawniać hah

Wlasnie tak czytam, pprzeciw u nas też bylo tylko świadectwo :P i troche strach w oczach ale uff.. Dobrze ze inni maja tak samo :PMajster, a jednak dni skupienia? :P

IIdędo ddentysty eh juz mam dość
Stary 2014-12-13, 08:29   #208
ania9o
Zakorzenienie

Dzień dobry! U mnie niewielka poprawan gardło tak już nie boli ale kaszel mnie dusi :/ idę zaraz zjeść śniadanie i wIac leki.

Nam właśnie nic ksiądz o tej katechizacji nie mówił ale nasze kursy przedmałżeńskie są wydane w naszych szkołach przez naszych katechetów księży wiec logiczne, skoro dostałam kurs przedmalzenski to i na religie chodziłam. A jak nie to będę miała problem bo orygnial mojego świadectwa ukończenia szkoły średniej jest na uczelni bo przecież studiów jeszcze nie skończyłam
Mam nadzieje, ze nie będą od nas tego wymagać jednak ze względu na ten kurs.
I dobrze wiedzieć, że będziemy potrzebowali akt małżeństwa skoro będziemy po cywilnym
ania9o jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-12-13, 08:30   #209
existence
Zakorzenienie

Oj dzoasia powodzonka zeby nie bolało! I milego dzis spotkanka mozna potem liczyć na fotkę gotowego zaproszonka?

Wysłane z telefonu.
Stary 2014-12-13, 08:34   #210
Malwina_89
Zakorzenienie

Dzień dobry

Cytat:
Ja używam wyłącznie Google maps.

Wysłane z telefonu.

Mój zakątek czytelniczy
02.12.2012 r.
52/2013
75/2014
7/2015
Malwina_89 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości