|
|
#181 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Kurs tańca na rurze - gdzie ?
hejka, czy w poznaniu prowadzone sa takie kursy??
|
|
|
|
|
#182 |
|
Przyczajenie
|
hejka czy ktos wie o kursie tanca erotic dance w rzeszowie?? osobiscie jestem b zainteresowana i gdyby ktos mial jakies info to pls dajcie znac!!!!!!!
|
|
|
|
|
#183 |
|
Przyczajenie
|
a
Edytowane przez Amazon Czas edycji: 2010-05-30 o 23:20 |
|
|
|
|
#184 |
|
Przyczajenie
|
Amazon doskonale Cie rozumiem, ja mialam taki sam z kursami jezykowymi. Mase ludzi chcialo - pelno slomianego zapalu, ale nikt sie nie liczyl z tym, ze za to 3eba kupe kasy dac i tez wyszlam na idiotke
A tak w ogole to tez mam pytanie o rzeszowie - szukam erotic dance ale rowniez interesuje mnie taniec na rurze. jesli ktos ma namiary to pls dajcie znac |
|
|
|
|
#185 |
|
Rozeznanie
|
po wczorajszej imprezie w klubie jak sie dorwałam do rurki na chwile to tak mis ie spodobało kręcenie i widok kolegów :P ze chcialabym sie nauczyc jakis sztuczek hi hi wiecie moze gdzie w kielcach mozna?
przyznam sie szczerze ze nie chce mi sie czytac całego wątku....
|
|
#186 |
|
Raczkowanie
|
Hey dziewczyny !
Może któraś z Was orientuje się czy na terenie Kalisza lub w Ostrowie Wlkp. są prowadzone kursy/zajęcia/szkoła tańca na rorce - Pole Dancing. Przeczytałam cały wątek i nie znalazłam nic, niestety w internecie też nie udało mi się znaleźć inf. Z góry śliczne dzięki Pozdrawiam |
|
|
|
|
#187 |
|
Przyczajenie
|
Jesli chodzi o kurs tanca na rurze w kielcach to ja rowniez jestem zainteresowana, bo mozna powiedziec ze czesc tyg mieszkam w rzwie a czesc w kielcach takze jesli ktos cos wie o takim kursie i cenach to pls dajcie znac!!!!
|
|
|
|
|
#188 | |
|
Ekspert od Dupy Strony
|
Cytat:
)
|
|
|
#189 |
|
Zadomowienie
|
Dodaję kolejną szkołę w Warszawie:
osiedle Stara Miłosna Ul. Jana Pawła II 13 www.mambo-fitness.pl Znalazłam ich ogłoszenie w gazetce osiedlowej : „fitness&show pole dance”. Na stronie w grafiku można znaleźć te zajęcia, bo w zakładce „oferta dla pań” brak – hehe, ciekawe dlaczego Zastanawiam się tylko która szkoła lepsza, ta czy na Ostrobramskiej ( http://www.studioduende.pl/ ) . A poza tym jestem ciekawa, czy któraś wizażanka już się zdecydowała na taki kurs ... może zbierzemy jakąś grupę, razem zawsze raźniej
Podpisz proszę petycję w sprawie ustawy o "ochronie" zwierząt doświadczalnych - eskalacja bezsensownego i ogromnego cierpienia zwierząt (także bezpańskich kotów i psów...) Edytowane przez maxi82 Czas edycji: 2009-11-23 o 12:46 |
|
|
|
|
#190 |
|
Raczkowanie
|
jestem tancerka go go i okreslilabym sie jako sredniozaawansowana, interesuje mnie kurs w okolicach KAtowic z naprawde nie byle jaką instruktorką.
czy macie jakies namiary ?
|
|
|
|
|
#191 |
|
Przyczajenie
|
nieoplacona reklama
Edytowane przez zlosliwiec Czas edycji: 2009-12-04 o 07:31 |
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#192 |
|
Przyczajenie
|
Wie ktoś może gdzie w poznaniu można sie nauczyć tańca a la striptiz albo lap dance??
|
|
|
#193 |
|
Zakorzenienie
|
UP UP! Coś ciszę tutaj mamy...
Znalazłam we Wrocku takie coś : http://gogo.pl/pl/gogoschool.html jutro zadzownię. Która z Was już ćwiczyła i jak to wygląda?
|
|
#194 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
|
#195 |
|
Raczkowanie
|
Missnicolla, co z tym Krakowem. Pisałaś we wrześniu, więc chyba już się otwarliście, a może nie ?? Napisz, bo ja też będę zainteresowana pole dance.
|
|
|
|
|
#196 |
|
Raczkowanie
|
Jeżeli chodzi o Rzeszów, polecam zajęcia Sexi dance
Są super!!!ruchy tancerek go go, układy do piosenek, można świetnie się nauczyć poruszać i przy tym jaka gimnastyka! Trzy dni miałam zakwasy
|
|
#197 |
|
Raczkowanie
|
A może ktoś wie, gdzie można wynająć taką rurkę, bo kwestia nauki to jedno a praktyka to drugie.
Co mi po tym ,że umiem zatańczyć jak nie mam gdzie wykonać tańca dla swojego mężczyzny???? Czy można wynająć taką "rurkę" na tanieć dla swojego supermana? Mi marzy się już jakoś od dłuższego czasu wykonanie takiego super gorącego tańca, ale w jakimś miejscu typowo do tego stworzonym. Nauka mi nie potrzebna opanuję wszystko co zobaczę hehAle chodzi mi o profesjonalne wykonanie, takie by stanął jak wryty hihi dokładnie chodzi o otoczenie, w którym mogłabym profesjonalnie "zaprezentować siebie" swojemu mężczyźnie, myślę, że to byłby prezent dla niego niezapomnianyChodzi właściwiej o to gdzie ? Czy ktoś słyszał ..okolice Kielc? Pozdrawiam Edytowane przez Pysia pl Czas edycji: 2010-02-20 o 01:16 |
|
|
|
|
#198 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#199 |
|
Zakorzenienie
|
Osobiście nie mam ochoty na zrobienie sobie kursu profesjonalnego tańca na rurze, jednak podobają mi się niektóre jego wykonania, np tu:
http://www.youtube.com/watch?v=UOXE_TXLV-w Ale fajnie wywija tymi nóżkami. Chciałaby tak umieć, ale gdybym mogła dojść do takiej wprawy w domowym zaciszu, ale nie mam rury, buuuuuu ![]() ![]()
|
|
|
#200 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczyny, co z Krakowem?
Szukam od dawna i nic... Dajcie znać.
|
|
|
|
|
#201 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jeśli chodzi o ten taniec, który podałaś Nieoficjalnie to jest za bardzo skomplikowany jak na "domowe" potrzeby, powiedziałabym, że to raczej jakaś akrobatyka niżeli taniec erotyczny
Edytowane przez Pysia pl Czas edycji: 2010-02-25 o 23:26 |
|
|
|
|
|
#202 |
|
Przyczajenie
|
Witam, widzialam mnostwo namiarow w Wawie, Krakowie, Wroclawiu nawet .A czy na Śląsku (Katowice, Chorzów) ktos takie kursy organizuje?
Przeczytalam caly wątek i niestety o Śląsku nic konkretnego nie bylo, a jesli przeoczylam to wybaczcie kobitki
|
|
|
|
|
#203 |
|
Przyczajenie
|
..
Edytowane przez mientowy Czas edycji: 2021-03-16 o 18:04 Powód: dopisanie pozdrowień |
|
|
|
|
#204 |
|
Rozeznanie
|
Witam
![]() odświeżam wątek, bo chciałam się od Was dowiedzieć czy już są jakieś kursy tańca w krakowie? było podane kilka linków, ale większość jest nieaktywna i w rezultacie niczego konkretnego sie nie dowiedziałam a google nie chce mi jakoś pomóc ![]() byłabym wdzięczna za wszelkie informacje gdzie, jak, kiedy za ile
|
|
#205 |
|
Raczkowanie
|
Szkoda, że nikt już nie piszę.
Wczoraj oglądałam planete i starsznie mam ochotę. Mogłabym nawet zapłacić 600 stów.Tylko, że nie umiem nic ani się wspinać, jestem chuda nie mam miesni..To chyba się nie nadaje.
|
|
|
#206 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Kurs tańca... na rurze:P
też chciałam kiedyś uczęszczać na taki kurs ;D
|
|
|
#207 |
|
Raczkowanie
|
To czemu teraz nie chcesz?
|
|
|
#208 |
|
Rozeznanie
|
może nie może dozwolone od lat osiemnastu![]() ja też nie jestem jakaś super umięśniona, porozciągana czy coś, ale to właśnie byłaby forma fitnessu i przy okazji super zabawa oraz oryginalna umiejętność
|
|
#209 |
|
Zakorzenienie
|
kurcze dziewczyny a czy w okolicach lublina jet moze taki kurs?
|
|
#210 |
|
Raczkowanie
|
Nie trzeba być super wyćwioczonym ani rozciagniętym żeby nauczyć się pole dancing. Aczkolwiek jeśli ktos by chciał próbować w domu na własną rękę to nie polecam bo a) cieżko jest znaleźć do kupienia profesjonalną rurę, b) mozecie w najlepszym wypadku się nieźle potłuc
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:18.

)