|
|
#181 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mój chłopak śpi czasem z siostrą.
Cytat:
czyli jezeli mialabym cos tolerowac, to najpierw sprawdzam czy jakby mi do domu wlazlo, to tez bym tolerowala i dopiero wtedy mowie o tym czy toleruje czy nie. |
|
|
|
|
|
#182 |
|
Raczkowanie
|
A my jako naród mamy tendencję do chwalenia się swoją tolerancją. A jak przyjdzie co do czego to tolerancja magicznie znika.
|
|
|
|
|
#183 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#184 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i pisałam o tym, choć nie bezpośrednio; ja bym się już chyba wyprowadzała z takiego związku. Oczywiście można ewentualnie jeszcze spróbować porozmawiać, ale jeśli dalej by się denerwował i traktował mnie jak powietrze - skończyłoby się pewnie na opierniczu i kłótni dla oczyszczenia atmosfery dalej bez efektów? Dla mnie koniec związku, bo to ja powinnam być w nim najważniejsza, bardziej niż siostry czy ktokolwiek inny
|
|
|
|
|
|
#185 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a wychodzi na to,ze pan to traktuje inaczej, wiec wyszukiwanie powodow niby dlaczego tak sie dzieje (ze siostra), to juz bez sensu (bo to raczej juz skutki). Jak sie kiedys chlop porzadnie w jakiejs bujnie, to i kwestia stosunkow rodzinnych zostanie unormowana. Chyba,ze pan chory, to juz nie tak hop siup. |
|
|
|
|
|
#186 |
|
Raczkowanie
|
Przeczytałam wątek pobieżnie....nasuwa mi się tylko jedno słowo: patologia....chociaż u mojej koleżanki było podobnie, matka spała z dwudziestokilkuletnim synem...raczej normalne to nie jest...
|
|
|
#187 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Brat z siostrą się wychowywali razem, znają się. I sorry, ale swoim zachowaniem ranią Autorkę. bo moze miedzy nimi oprocz tych dziwnych sytuacji nie ma, ale Autorka nie dostała konkretnej odpowiedzi na swoje wątpliwości od swojego Tz'a, wiec wiadomo co ma w głowie...jeden wielki burdel i wszystko bierze pod uwagę. |
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#188 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#189 |
|
Przepompownia Ścieków
|
A on jest odpowiedzialny za to, jak traktuje swoją dziewczynę.
|
|
|
|
|
#190 |
|
Zakorzenienie
|
Dokładnego przebiegu tej rozmowy nie znamy. Z resztą ciężko ocenić faceta, czy dobrze traktuje swoją partnerkę, na podstawie tak lakonicznych, do tego jednostronnych opisów
|
|
|
|
|
#191 | |
|
Ante Pante
|
Cytat:
ja rozumiem, że nie można nikogo pochopnie oceniać, ale już bez przesady (pomijając w ogóle to, ze ten wątek to prowo) TY obracasz się w takim a nie innym środowisku, dla CIEBIE takie zachowania są spoko. Dla większości nie. Rób ta co chceta, ale najpierw uprzedź drugą stronę, że to , to i tamto.
|
|
|
#192 |
|
Przepompownia Ścieków
|
Autorka milczy, co może świadczyć rzeczywiście o trollowym wątku. Ale jeśli jest on prawdą, a dziewczyna pisze jak było, to gość ma dziwne podejście do swej ukochanej kobiety i ja na jej miejscu poczułabym się zdradzona w jakiś sposób.
|
|
|
|
|
#193 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Zresztą to jest pierwszy post w wątku (edytowany przez autorkę ) Edytowane przez Weronika__ Czas edycji: 2015-07-17 o 09:01 |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:52.

i pisałam o tym, choć nie bezpośrednio; ja bym się już chyba wyprowadzała z takiego związku. Oczywiście można ewentualnie jeszcze spróbować porozmawiać, ale jeśli dalej by się denerwował i traktował mnie jak powietrze - skończyłoby się pewnie na opierniczu i kłótni dla oczyszczenia atmosfery
dalej bez efektów? Dla mnie koniec związku, bo to ja powinnam być w nim najważniejsza, bardziej niż siostry czy ktokolwiek inny
- Chris Bunch