|
|
#181 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maybe Baby - poroniłam, ale się nie poddałam
Mój od czasu do czasu robi mi niespodzianki
Ale zazwyczaj jest tak jak u Ciebie - albo zamiast prezentów po prostu razem gdzieś wyskakujemy na weekend
|
|
|
#182 |
|
tut tuut
|
ImageUploadedByWizaz Forum1448970717.700456.jpgImageUploadedByWizaz Forum1448970750.235560.jpgImageUploadedByWizaz Forum1448970778.469231.jpg
Tak a propos tradycji
|
|
|
|
|
#183 |
|
Zakorzenienie
|
Silly kupiłam te same czekoladki Filipowi tylko z autami
tylko nie wiem po co, bo nie daje mu słodyczy, hehe
|
|
|
|
|
#185 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny
![]() Cytat:
chociaż też polecałabym pójście na USG - zeby sprawdzić czy organizm na pewno się oczyścił
|
|
|
#186 |
|
tut tuut
|
Wiecie co, krzyczec mi sie chce na ten watek czerwcowek :/ co za jakis pechowy, tfu. Kolejna dziewczyna dzis sie z nim zegna. Tfu na psa urok zeby juz reszta szczesliwie dotrwala do rozwiazania....
|
|
|
|
|
#187 |
|
Zakorzenienie
|
O raju :-(
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#188 |
|
Zakorzenienie
|
Ola, a Ty jak się czujesz? Choroba odpuszcza? Myślałaś o tej kontroli?
|
|
|
#189 |
|
tut tuut
|
Dzieki Kasia. Chorobsko odpuszcza szczesliwie, przynajmniej tyle dobrze. No i Julo wyzdrowial, a to najwazniejsze.
Umowie sie do gp po powrocie z walii. Dzis jeszcze jakas krew mi poszla, wiec w przyszlym tyg wbije do lekarza i poslucham co ma mi do powiedzenia i zaoferowania. Chwilowo zapalilam sie do ciazy, znaczy mysle ze hormony jeszcze szaleja i maja przedziwne pomysly. Kazalam sie hormonom w mozg popukac i poczekac az swiadomie podejme jakas decyzje :P |
|
|
|
|
#190 |
|
Zakorzenienie
|
No to się cieszę, że jest lepiej oraz że młody juz jest zdrowy
![]() Czyżby hormony tez czytały nasz wątek? A ja jutro zamierzam zrobić sobie krótki trening jogi. Myślę, że nie ma co czekać, w końcu to nie żaden sport wyczynowy
|
|
|
#191 |
|
tut tuut
|
Fajnie z ta joga, kurde, tez sobie jakis ruch powinnam znalezc. Mysle ze spoko mozesz, tym bardziej ze gino powiedzial ze jest ok. Zanim zajdziesz to sie troche porozciagasz
![]() Nie wiem co hormony czytaja, ale ja sie dzis zagapilam na zdjecie Jula w rozku pomyslalam ze czerwcowego bym w cieply rozek nie zapakowala, ale tak listopadowiatko..... A gdzies ten rozek na dnie szafy lezy...
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#192 |
|
Zakorzenienie
|
Joga fajna sprawa, jak ktoś się nie lubi pocić i lubi wszystko robić powoli i bez stresu to polecam
Ja to lubię takie ładne i spokojne sporty. Kiedyś biegałam. Ale jakoś teraz nie sprawia mi to już przyjemności. Ola, coś czuję, że będziecie mieli w listopadzie podwójne wydatki ;-) Ja oczami wyobraźni widzę podwójne urodziny, bo nasza chrześnica jest z listopada... Może mąż i jego siostra mają w genach listopad zakodowany... :-P
Aparatka od 11.10.2014 (góra). Dół od 11.04.2015. Edytowane przez kat123 Czas edycji: 2015-12-01 o 22:15 |
|
|
|
|
#193 |
|
Zadomowienie
|
kat, silly, bojatoja ściskam Was mocno kochane
![]() A wszystkim Wam życzę dużo sił, optymizmu i żebyście ujrzały dwie kreseczki wtedy gdy tego zapragniecie!!! Trzymajcie się dziewczyny. Macie moc!!!
|
|
#194 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki anuszka !
i Tobie życzę zdrowia i powodzenia!
|
|
|
#195 | |
|
tut tuut
|
Cytat:
Ania, dzieki ze zajrzalas w nasze skromne progi Spokojnej ciazy a nasze maluszki beda po prostu ciut mlodsze ![]() No Kasiu, moze wlasnie listopad jest nam pisany?
|
|
|
|
|
|
#196 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny powodzenia! <3
|
|
|
|
|
#197 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Ja za chwile jadę na zakupy. Ja pierwszy raz poroniłam w marcu, właśnie termin miałam na listopad. No i w koncu jutro jadę do Krakowa porobić te badania o których ostatnio pisałam. Stwierdziłam, że nie będę czekać, a poza tym wyniki mogą być nawet po miesiącu. Lękam się ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
|
#198 |
|
Zakorzenienie
|
Ola, wszystko się okaże - ale cichutko mam taką nadzieję
listopad,grudzień,styczeń ... Byle była zdrowa ciąża i zdrowe dziecko ![]() Olinka, dzięki i wzajemnie! Bojatoja, udanych zakupów! A dziś robisz te badania? Powodzenia, trzymam kciuki! A ja jeszcze w łóżku. Nie mogę się dziś wygrzebać :-P
Aparatka od 11.10.2014 (góra). Dół od 11.04.2015. Edytowane przez kat123 Czas edycji: 2015-12-02 o 12:57 |
|
|
|
|
#199 |
|
Zakorzenienie
|
Raaaaajuuuu! U Was też dziś tak ciemno, szaro i ponuro? Jak już wypełzłam z łóżka (w bólach) to się dowiedziałam czemu to było takie bolesne - pada, pochmurno, ciśnienie pewnie kiepskie. Głowa boli :-/
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#200 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jutro jadę zrobić badania mąż wziął wolne i jedzie ze mną. Przy okazji pojedziemy na uczelnie bo nie odebrałam jeszcze dyplomu, a broniłam się ponad rok temu.U nas taka sama pogoda, szaro buro i ponuro
|
|
|
|
|
|
#201 |
|
Zakorzenienie
|
Super! A ja dalej nie zaczęłam o nich myśleć. Ratunku
![]() Co studiowałaś?
|
|
|
#202 |
|
Zakorzenienie
|
Teraz robiłam magistra z Zarządzania finansami
Ale licencjata mam z całkowicie innego kierunku, który uważam za swój błąd życiowy Gdybym miała kasę to poszlabym się dalej uczyć (coś związanego z tym kierunkiem z mgr). Ale teraz budowa domu, ja siedzę na wychowawczym więc funduszy brak. A chciałabyś iść gdzieś na studia, masz to w planach? |
|
|
|
|
#203 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam mgr filologii polskiej, lic. z filologii i historii i podyplomówkę z wiedzy o społeczeństwie... Starczy mi na razie
Choć gdybym nie zaszła w ciążę pewnie byłabym w trakcie edukacji wczesnoszkolnej lub informatyki :-P Bo takie były początkowo plany. Ale teraz już się wstrzymam, na uczelnie mam dość daleko i nie wyobrażam sobie w ciąży jeździć samej po 150 km w jedną stronę ---------- Dopisano o 14:00 ---------- Poprzedni post napisano o 13:57 ---------- A czym jest ten życiowy błąd? Zarządzanie przyszłościowe Też coś kiedyś o tym pomyślałam... Ale serce rwie się do szkoły (niestety), a na razie miejsc brak. 2 lata po studiach pracowałam,ale wiecznie na zastępstwo - a teraz nawet tego nie ma :-(
|
|
|
#204 |
|
tut tuut
|
Hejka
leje, wieje, ale juz bym kolejnego dnia w domu nie wytrzymala. Bylismy z mlodym na zajeciach adaptacyjnych w przedszkolu, a teraz pociag, duze miasto i shopping yuppi ![]() Julo w pociagu, z waflem teatralnym w raczce, dumny i blady ![]() A ja wlasnie po edukacji wczesnoszkolnej, wspaniala praca
|
|
|
|
|
#205 |
|
Zakorzenienie
|
Ja najbardziej lubię pracować w szkole podstawowej... Uczyłam w 4-6 a z maluchami miałam świetlicę w innej szkole. Fajnie było i tęsknię bardzo za pracą :-( No i siedzę w nadziei jeszcze, ale ile można? Będzie trzeba zacząć się chyba rozglądać za czymś innym...
Czemu blady ? :-P Co tam ciekawego zamierzasz kupić?
|
|
|
#206 |
|
tut tuut
|
Takie powiedzonko, dumny i blady
![]() Jakies ciuchy moze, i to co Julo odemnie wycygani dawno sobie torebki nie kupilam, hmmmm generalnie tak rozrywkowo jedziemy. Synus ma charakter ze mnie, takie nosidupki jestesmy. Gdzies pojechac, zjesc w knajpce, polazic ![]() ---------- Dopisano o 14:09 ---------- Poprzedni post napisano o 14:07 ---------- Ja pracowalam w przedszkolu, uwielbialam to ![]() Ok, zaraz wysiadka, odezwe sie pozniej
|
|
|
|
|
#207 |
|
tut tuut
|
ImageUploadedByWizaz Forum1449068046.340479.jpg
Dziecko mi ugrzezlo w Lego Shop. Szybko stad nie wyjdziemy
|
|
|
|
|
#208 |
|
Zakorzenienie
|
Wyszło już? hihihi raj
|
|
|
#209 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No trudno sie dostac do pracy w szkole. A na pewno musi to być ciekawa praca. Ale w sumie gdzieś do biura to też ciężko znaleźć etat. Ja leżę w łóżku i czytam białą masajkę. Jutro rano muszę wcześniej wstać, bo jedziemy na te badania. Mąż próbuje ululać Filipa, ale słyszę, że jeszcze bryka
|
|
|
|
|
|
#210 |
|
tut tuut
|
Ja dzis tez wieczor z ksiazka, dorwalam najnowszy tom Rybaltowskiej
wczoraj sie polozylam o 2:30 ![]() ---------- Dopisano o 20:18 ---------- Poprzedni post napisano o 20:12 ---------- Tia, po polgodzinie chyba w tym roku pod choinke znowu lego tylko drugie takie pudlo jak ma teraz to juz nam do domu nie wejdzie potem jeszcze 40 minut w sklepie Apple bo to kolejny konik dziecka, i dopiero udobruchany pobuszowal ze mna po sklepach. Jako ze z poprzedniego rozmiaru ciuchow zaczal mi wyrastac jakos szybko ostatnio to ubran dzis duza torba. Glownie z Minionkami, na specjalne zyczenie Panicza ![]() Aaach, i jeszcze wizyta w grocie Mikolaja, bo juz sie pojawil. Obiecal dziecku duuuuuzo zabawek pod choinke, chyba bede lapac dziada przed Wigilia zeby sie wywiazal z obietnicy :P bo sam dal Julkowi czekoladke, reniferka i zdjecie z soba na pamiatke
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:09.

Ale zazwyczaj jest tak jak u Ciebie - albo zamiast prezentów po prostu razem gdzieś wyskakujemy na weekend 

tylko nie wiem po co, bo nie daje mu słodyczy, hehe

21.06.2014r.

a nasze maluszki beda po prostu ciut mlodsze