Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLVI - Strona 7 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-01-31, 18:13   #181
Vampi_z_piekla_rodem
Zakorzenienie

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLVI

Dziwi mnie przedostatni chyba vlog Laury i temat kwiatków, najpierw buduje historię,że dostała już drugi bukiet w ciągu dwóch dni i jak widać ktoś chce bardzo zapunktować, a następnie mówi,że nie będzie tego komentować. Myślałam,że ostatnia refleksja nad pokazywaniem życia osobistego w filmikach była szczera.

"Give me reason but don't give me choice.
'Cause I'll just make the same mistake again.."
Vampi_z_piekla_rodem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-31, 18:19   #182
Jamaika88
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mevi_evi Pokaż wiadomość
U mnie to samo, odłożę telefon na chwilę i już nagle tyle postów do nadrobienia! Jutub urodowy chwilowo mnie nudzi, bo wszystko tam jedno to samo...

---------- Dopisano o 18:01 ---------- Poprzedni post napisano o 17:56 ----------

Hashimoto, PCO czy jakiekolwiek inne choroby powodujące wahania wagi to udręka. Sądzę, że ogólnie zdrowe, sensowne odżywianie w granicach rozsądku jest pomocne i korzystne i dla chorych i dla zdrowych. A kombinowanie i udawanie, że niby nie jem glutenu i nabiału, ale wciągnę pizzę z podwójnym serem to paranoja. Nie można być trochę w ciąży, tak i nie można być na diecie odchudzającej i nie być. Niepotrzebnie Laura to rozdmuchała i szumnie nazwała wielką akcją. Wystarczyło powiedzieć, że chce po prostu zmienić styl odżywiania na zdrowszy. Nikt by wtedy jej nie rozliczał z każdej kalorii.

Za Laurą nie przepadam, ale tutaj muszę trochę stanąć w jej obronie. Przecież sama przyznała się, że tą pizzą złamała swoje zasady, mogła to wyciąć i udawać, że wszystko gra, nie zrobiła tego. Zresztą coś kojarzę, że ona mówiła na początku, że postara się nie jeść glutenu, nie zarzekała się, że zero glutenu od teraz! Najlepiej wcale nie mówić o dietach, zmianach w żywieniu, bo ludzie zaczną rozbijać wszystko na czynniki pierwsze i analizować skład każdego kęsa.
Jamaika88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-31, 18:25   #183
smerffie
Zakorzenienie

Cytat:
U mnie to samo, odłożę telefon na chwilę i już nagle tyle postów do nadrobienia! Jutub urodowy chwilowo mnie nudzi, bo wszystko tam jedno to samo...

---------- Dopisano o 18:01 ---------- Poprzedni post napisano o 17:56 ----------

Hashimoto, PCO czy jakiekolwiek inne choroby powodujące wahania wagi to udręka. Sądzę, że ogólnie zdrowe, sensowne odżywianie w granicach rozsądku jest pomocne i korzystne i dla chorych i dla zdrowych. A kombinowanie i udawanie, że niby nie jem glutenu i nabiału, ale wciągnę pizzę z podwójnym serem to paranoja. Nie można być trochę w ciąży, tak i nie można być na diecie odchudzającej i nie być. Niepotrzebnie Laura to rozdmuchała i szumnie nazwała wielką akcją. Wystarczyło powiedzieć, że chce po prostu zmienić styl odżywiania na zdrowszy. Nikt by wtedy jej nie rozliczał z każdej kalorii.

INSTA
smerffie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-31, 18:31   #184
evvelinek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Arturo Sadi Pokaż wiadomość
ciało piekne? ok zacytuje teraz Ciebie , " a kto wyznacza trend pieknego ciała"
no bo chyba nie tu
https://www.instagram.com/p/BAxrB8gr...en-by=iamiskra

" dla mnie sa w sam raz i co teraz/" ano nic ;-) dla mnie kuper definitywnie za duzy ;-) i daleki od ideału ;-)

https://www.instagram.com/p/BAafT_2L...en-by=iamiskra

no gdzie taka waltornia ludzie ??? ;-))))))
nie wnikam w treść powyższego posta, ale jeszcze niecałe 2 lata temu > https://www.instagram.com/p/l7e6lYrk8Y/ i https://www.instagram.com/p/d41CazLk...en-by=iamiskra całkiem przeciętna figura
ja sie nie znam, może istnieją jakieś specjalne ćwiczenia, które potrafią takie cuda zdziałać..
evvelinek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-31, 18:45   #185
szatanica1989
Zakorzenienie

Jeśli chodzi o figurę, u nas w rodzinie duży tyłek jest dziedziczny - moja mama ma niecałe 160 cm wzrostu, ale tyłek solidny, chociaż jest dość szczupła. Ja mam duży tyłek, mój brat również - jak krawiec brał miarę z niego to śmiał się, że ma 4 cm tyłka ponad "normę". Nie przepadam za swoim tyłkiem, może jak go wyćwiczę to się to zmieni - z kolei mój Tż go uwielbia, kiedyś usłyszałam, że to moja najlepsza część ciała Najlepiej czułam się ważąc 55 kg, co prawa nie miałam prawie cycka, ale wyglądałam dużo lepiej niż przy 68 kg. Marzę o zejściu do 60 kg, ale nie idzie mi to dobrze, niestety. Podobają mi się najczęściej kobiety o figurze Nissiax, dość drobne, ale mam też swoje typy jeśli chodzi o wąską talię, większy biust i pupę. Nie znoszę swoich ud, bioder - szerokie, idealne do rodzenia dzieci

Piszę.
szatanica1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-31, 18:47   #186
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Venin Pokaż wiadomość

I nie zdążyłam zacytować, Munka -tak, film ogólnie bardzo mi się podobał, będę go polecać dalej Nadal siedzi mi w głowie.
Mnie też siedzi, a widziałam 3 lata temu :P

Dzisiaj obejrzałam Michaela http://www.filmweb.pl/film/Michael-2011-617933 i klimat bardzo na tak, fabularnie też, rozwiązane tak sobie - można zbaczyć, jeśli tematka porwań, przetrzymywania, pedofilii i ogólnie pojętego zwyrolstwa jest na tapecie filmowej.

No i przed chwilą skończyłam Polowanie http://www.filmweb.pl/film/Polowanie-2012-640318 solidny, dobry film, którego największym plusem jest zdecydowanie główny bohater i to, jak został zagrany - miazga. Emocji dużo, raczej smutnych chwil przewaga, polecam. Ale też polecam Oskarżonego w tym temacie - zakończenie robi robotę, wbija w fotel na długi bezruch - http://www.filmweb.pl/film/Oskar%C5%BCony-2005-250574
Munkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-31, 18:52   #187
_Morticia
.

Bogusia i kosmetyki z których jest bardzo ale to bardzo zadowolona, bo są bardzo bardzo fajne

Normal is an illusion. What is normal for the spider, is chaos for the fly.

_Morticia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-31, 18:55   #188
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez evvelinek Pokaż wiadomość
nie wnikam w treść powyższego posta, ale jeszcze niecałe 2 lata temu > https://www.instagram.com/p/l7e6lYrk8Y/ i https://www.instagram.com/p/d41CazLk...en-by=iamiskra całkiem przeciętna figura
ja sie nie znam, może istnieją jakieś specjalne ćwiczenia, które potrafią takie cuda zdziałać..
Myślę, że odpowiednią dietą i konkretnymi ćwiczeniami w dużym natężeniu można zbudować spory zadek - jeśli ktoś tu się faktycznie na tym zna, niech zatwierdzi albo zaprzeczy proszę.

Myślę, że to może być kluczem - https://www.instagram.com/p/-rbEq2Lk...en-by=iamiskra
https://www.instagram.com/p/98wreYrk...en-by=iamiskra
https://www.instagram.com/p/9mHlG_Lk...en-by=iamiskra
https://www.instagram.com/p/9gE_xrrk...en-by=iamiskra
Stary 2016-01-31, 19:04   #189
Arturo Sadi
Zdegustowanie

Cytat:
Są gusta i guściki. My wolimy takie ciała, Ty wolisz inne. Na całe szczęście świat jest tak stworzony, że każda potwora znajdzie swojego amatora.
Najważniejsze to żyć w zgodzie. My nie narzucamy nikomu takiego stylu życia ani figur i super by było, gdyby w drugą stronę też to działało

" my " czyli kto ? i komu ? bo to dosc ciekawy temat do dyskusji ;-)
i jeszcze , czyje sa "gusta" a czyje "guściki" ;-)???

Stary 2016-01-31, 19:08   #190
ladyfinger88
Raczkowanie

ale ładnie tutaj Madzik wyszła
https://www.instagram.com/p/BBNjUP4C...adziklifestyle

Edytowane przez ladyfinger88
Czas edycji: 2016-01-31 o 19:09
ladyfinger88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-31, 19:12   #191
201705230905
Konto usunięte

Jakoś nie widziałam, żeby Arturo narzucał komuś swoje zdanie, masakra
201705230905 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-31, 19:12   #192
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ladyfinger88 Pokaż wiadomość
ślicznie, trzeba oddać
Stary 2016-01-31, 19:13   #193
bubus900
Zakorzenienie

Doncze ma fajną figurę. Ciekawa jeste, jak Hania XS wygląda teraz.
Stary 2016-01-31, 19:16   #194
mevi_evi
wow

Cytat:
Napisane przez Arturo Sadi Pokaż wiadomość
" my " czyli kto ? i komu ? bo to dosc ciekawy temat do dyskusji ;-)
i jeszcze , czyje sa "gusta" a czyje "guściki" ;-)???

my, czyli zwolenniczki porządnych zadków, a komu? Zwolennikom mniejszych zadków, innych kształtów i wymiarów itp. Bardzo długo można dyskutować o wyższości Bożego Narodzenia nad Wielkanocą, ale po co? :p

Skoro już tak bardzo rozdzielasz gusta od guścików to niech umownie będzie, że gusta są większe a guściki mniejsze.

Taki jakiś ten wątek o dupie Maryni się zrobił :p

mevi_evi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-31, 19:16   #195
evvelinek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Munkaa Pokaż wiadomość
Myślę, że odpowiednią dietą i konkretnymi ćwiczeniami w dużym natężeniu można zbudować spory zadek - jeśli ktoś tu się faktycznie na tym zna, niech zatwierdzi albo zaprzeczy proszę.

Myślę, że to może być kluczem - https://www.instagram.com/p/-rbEq2Lk...en-by=iamiskra
https://www.instagram.com/p/98wreYrk...en-by=iamiskra
https://www.instagram.com/p/9mHlG_Lk...en-by=iamiskra
https://www.instagram.com/p/9gE_xrrk...en-by=iamiskra

jak faktycznie można taki zadek zbudować ćwiczeniami to trochę szok mimo że wiadomo, że trzeba do tego predyspozycje mieć na wstępie.
evvelinek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-31, 19:17   #196
mevi_evi
wow

Cytat:
Napisane przez malwine55 Pokaż wiadomość
Jakoś nie widziałam, żeby Arturo narzucał komuś swoje zdanie, masakra

A czy ktoś mu to zarzucił? Wymiana zdań i poglądów to jeszcze nie jest narzucanie niczego nikomu.
Peace.

mevi_evi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-31, 19:18   #197
Nomi_
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez szatanica1989 Pokaż wiadomość
Jeśli chodzi o figurę, u nas w rodzinie duży tyłek jest dziedziczny - moja mama ma niecałe 160 cm wzrostu, ale tyłek solidny, chociaż jest dość szczupła. Ja mam duży tyłek, mój brat również - jak krawiec brał miarę z niego to śmiał się, że ma 4 cm tyłka ponad "normę". Nie przepadam za swoim tyłkiem, może jak go wyćwiczę to się to zmieni - z kolei mój Tż go uwielbia, kiedyś usłyszałam, że to moja najlepsza część ciała Najlepiej czułam się ważąc 55 kg, co prawa nie miałam prawie cycka, ale wyglądałam dużo lepiej niż przy 68 kg. Marzę o zejściu do 60 kg, ale nie idzie mi to dobrze, niestety. Podobają mi się najczęściej kobiety o figurze Nissiax, dość drobne, ale mam też swoje typy jeśli chodzi o wąską talię, większy biust i pupę. Nie znoszę swoich ud, bioder - szerokie, idealne do rodzenia dzieci
Chyba mamy podobne figury (i podobną wagę, tylko biodra bym od Ciebie pożyczyła, bo akurat biodra mam wąskie (a do tego duże uda i pupę, mały biust, dość wąskie ramiona, brzuch nigdy nie chce być płaski, nawet jak byłam bardzo szczupła i ćwiczyłam, to był taki lekko wypukły).
Marzę o kobiecej figurze, ale już takiej mieć nie będę przecież, za późno na to by mi jeszcze biust urósł.
Stary 2016-01-31, 19:26   #198
kirja
Raczkowanie

Witam wizażanki
Odnośnie Andziaks to dzisiaj znowu na snapie prosiła czy ktoś za nią nie odrobi zadań z polskiego i matmy, bo ma całą kartę pracy z każdego przedmiotu do oddania na już. Wywód zakończyła "ja teraz idę się położyć, a jak wstanę to mam nadzieję, że ktoś się zgłosi"
kirja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-31, 19:30   #199
fableux
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kirja Pokaż wiadomość
Witam wizażanki
Odnośnie Andziaks to dzisiaj znowu na snapie prosiła czy ktoś za nią nie odrobi zadań z polskiego i matmy, bo ma całą kartę pracy z każdego przedmiotu do oddania na już. Wywód zakończyła "ja teraz idę się położyć, a jak wstanę to mam nadzieję, że ktoś się zgłosi"
"W tym roku mam maturę. Jeszcze nie wiem co chcę studiować, ale na pewno chcę iść na studia"
fableux jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-31, 19:30   #200
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Witam wizażanki
Powiedz, że żartujesz...
Pa ra no ja.
Stary 2016-01-31, 19:32   #201
201605301111
Konto usunięte

Cytat:
Witam wizażanki
ktos zrobi za mnie konspekt?
pojedynczo, pojedynczo, nie pchać się

---------- Dopisano o 19:32 ---------- Poprzedni post napisano o 19:31 ----------

Cytat:
Napisane przez fableux Pokaż wiadomość
"W tym roku mam maturę. Jeszcze nie wiem co chcę studiować, ale na pewno chcę iść na studia"
proponuje jej zrobic ankiete jaki kierunek studiuje największa ilość jej widzów... zeby jej miał kto rzeczy ogarniac na uczelnie
201605301111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-31, 19:33   #202
201607111008
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez fableux Pokaż wiadomość
to kiedy zamierza się dowiedzieć? Został jej tydzień na złożenie deklaracji. Ogólnie te żebranie o zadania to jakaś zenada. Gdyby wzięła się do pracy to spokojnie już dawno by to zrobiła
201607111008 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-31, 19:37   #203
floooowers
Raczkowanie

I dlatego nie idę na studia.. po co to się męczyć

---------- Dopisano o 19:37 ---------- Poprzedni post napisano o 19:33 ----------

ja tam już wszystkie studniówki w swoich rejonach obrobiłam, ale może gdzieś jeszcze są, a jak nie to na następny rok

Stary 2016-01-31, 19:39   #204
aimra
Rozeznanie

Twarz miesiąca (inspirowana makijażem z ulubieńców roku) u Katosu

btw używacie/lubicie tusz Lash Sensational? Ostatnio otworzyłam, po kilku użyciach jestem załamana, robi mi straszną tradżę z rzęs. Może nie taką straszną, ale nienawidzę koślawo pogrubionych, posklejanych rzęs, a taki właśnie efekt mi robi. Jestem zwolenniczką idealnego rozdzielenia i uzyskania objętości tą drogą a nie za pomocą grubych pachołków.

Edytowane przez aimra
Czas edycji: 2016-01-31 o 19:49
aimra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-31, 19:39   #205
kirja
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Munkaa Pokaż wiadomość
Powiedz, że żartujesz...
Pa ra no ja.
chciałabym, gdyby jeszcze była mega zajęta, ale ta szkoła jej wypada raz na dwa tygodnie?
kirja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-31, 19:43   #206
GgochaA
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez PlantsOnMyPlate Pokaż wiadomość
to kiedy zamierza się dowiedzieć? Został jej tydzień na złożenie deklaracji. Ogólnie te żebranie o zadania to jakaś zenada. Gdyby wzięła się do pracy to spokojnie już dawno by to zrobiła
Jaka deklaracja? Pytanie z ciekawości, za tzw. moich czasów podanie o studia składało się w wakacje je poprzedzające.
GgochaA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-31, 19:45   #207
201605301111
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez GgochaA Pokaż wiadomość
Jaka deklaracja? Pytanie z ciekawości, za tzw. moich czasów podanie o studia składało się w wakacje je poprzedzające.
maturalna, zapewne
201605301111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-31, 19:47   #208
201607111008
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez GgochaA Pokaż wiadomość
Maturalna. Termin zawsze była jakoś do końca pierwszego tygodnia lutego. A skoro nie wie jakie studia, to nie wie pewnie też jakie przedmioty będzie musiała zdać
201607111008 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-31, 19:50   #209
GgochaA
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez PlantsOnMyPlate Pokaż wiadomość
Maturalna. Termin zawsze była jakoś do końca pierwszego tygodnia lutego. A skoro nie wie jakie studia, to nie wie pewnie też jakie przedmioty będzie musiała zdać
Aha, nie wiedziałam że tak jest, ale myślę że pewnie mniej więcej wie co ją interesuje tylko nie jest jeszcze zdecydowana na konkretny kierunek.
Co chce zdawać na maturze pewnie już wie.
GgochaA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-31, 19:51   #210
floooowers
Raczkowanie

awangarda od kitulca

coś w sam raz na co dzień

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości