|
|
#2101 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Panny Młode Kielce - część V :D
Cytat:
|
|
|
|
|
#2102 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() także to zależy od dnia ale fakt jest fakt niby mówią, że aa 6 tygodni wystarczy, ale jak otworzą kalendarz to jest cały zapisany. Także powtórze za koleżanką lepiej iść teraz i chociażby zaklepać datę. Żeby miał Ciebie w kalendarzu bo potem jak mu kartki braknie to będzie lipa
|
|
|
|
|
#2103 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
więc po świetach ide
|
|
|
|
|
#2104 |
|
Raczkowanie
|
agulack mojej ciotki kotka bedzie niebawem rodzila. Ona jest kotem "europejskim"
a jej "partner" persem. Takze sama jest ciekawa co z tego wyjdzie Co do rozmiarow stanikow to ja sie dziewczyny zalamalam ostatnio, bo na plantach na mnie jak na idiotke patrzyli jak sie pytalam o stanik rozmiar 70 Najwiecej oczywiscie na 75. Wiec stwierdzilam ze biedne te dziewczeta kieleckie sa ze im sie wciska staniki nie w ich rozmiarze. Bo jakos nie wierze ze te wszystkie mlode chuderlaki maja rozmiar wiekszy niz 70!
Oświadczył się 1.1.2009 o godz 0:00 Nasz ślub 22.05.2010 |
|
|
|
#2105 |
|
Zakorzenienie
|
Alice to pomyśl jak na mnie patrzyli jak zapytałam o 65
|
#2106 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
podobno w triumfie na sienkiewce jest brafitterka ale ja nie wiem czy na pewno bo jestem netowe zwierze mnie bielizna sama pod drzwi przychodzi i jestem zadowolonahttp://www.atlastravel.nazwa.pl/mariska/ ja na tej stronce sobie wpisalam wymiary wykoczyl rozmiar jaki wyskoczyl i teraz sie nim posluguje i jest wspaniale a mam 70c Edytowane przez kubusewa Czas edycji: 2010-03-23 o 15:21 |
|
|
|
|
#2107 |
|
Zakorzenienie
|
Tak ciężko w Kielcach z doborem biustonoszy.
Jakiś czas temu kupowłam w Julii w Tesco ale tam teraz tego sklepu nie ma. Może w Galerii Zielonej przy hotelu Łysogóry bo tam tez mają sklep. Kupowałam też w sklepie z bielizną w Pasażu Świętokrzyskim. Firma polska -Kris line też całkiem duża rozmiarówka. Ale weselny bezramiączkowiec kupiłam w Krakowie
|
#2108 |
|
Zakorzenienie
|
sjoanna ale jak rozbudują tesco to chyba wróci ta julia, oby
a jak cenowo ten sklep w pasażu? Jak pojadę w jakiś wakacyjny weekend do Krakowa to też kupię ze 3
|
#2109 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
To ma być prezent dla Tz-ta
|
|
#2110 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak ostatnio kupowałam w pasażu to zapłaciłam około 100 zł za ładny biały biustonosik. Ale było to tak grudzień-styczeń. Nie pamiętam dokładnie
|
|
#2111 |
|
Raczkowanie
|
Hej Wam Kochane
Coś Was zaniedbałam, przez to wszystko. Ale momentami już niemam sił na nic. Eh, wszytsko mnie już wnerwia chodzę jak na szpilkach. Muszę się Wam wyżalić 14 kwietnia mam do szpitala a na 15 jestem pisana już na blok operacyjny, BUUU. JEJU mam nadzieje ze ta 5 operacja będzie już ostatnia w moim życiu. Taka, juz jestem słaba, dzisiaj myślałam że już nie dojade do domu. Wszystko te nerwy, człowiek chocby nie chciał ale mysli o tym wszystkim. Dobra, uciekam Kochane bo muszę jechać na uczelnie bo z Panią Magister jestem umówiona. Pozdrawiam Was, buziaczki |
|
|
|
#2112 |
|
Rozeznanie
|
czyli mówicie, że Panorama jest w porządku, a ta sala w Lipie nie bardzo??mi to nawet nie chodzi o wygląd tylko i wyłącznie, tylko bardziej o jedzenie i zadowolenie gości. Cena w Panoramie-mi Pani powiedziała, że 140/os. A coś o sali w Siesławicach słyszałyście??
|
|
|
|
#2113 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:29 ---------- Poprzedni post napisano o 17:21 ---------- Cytat:
Mam nadzieje że jest ten kurs bo my się wybieramy. Tż specjalnie przylatuje z UK.
|
|
#2114 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#2115 |
|
Zakorzenienie
|
Maaaatko dziewczyny no co wy taką jakąś dziwną panikę siejecie.. weźcie się w garść. Jak nie macie pewności to zadwońcie do kacelarii na karczówce...no matko takie sierotki z Was....
![]() Ja jak już pisałam pamiętam, że powiedziane było że zawsze w ostatnią sobotę miesiąca. Naj lepiej jest przyjechać troszkę wcześniej czyli o 8:45 a wykłady zaczynają się o 9:00. Na prawdę zamiast biadolić na forum niech jedna się odważy i zadzwoni tam nie wiem czy mają tam kancelarię czy co innego zadzwońcie
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2116 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#2117 |
|
Zadomowienie
|
Kasiu- trzymaj się mocno i pamiętaj, że wszytko będzie dobrze. Weź do szpitala laptopa i zobaczysz jak umilimy Ci czas
Meana-poduszka rewe ![]() My kupujemy poduszkę na obrączki, dlatego że mój bratanek będzie j nam niósł ![]() My tort i ciasta zamawiamy w cukierni poleconej przez naszą Lowczynię i pan powiedział, że nawet jak przyjdziemy tydzień wcześniej to zrobi ![]() Ja noszę biustonosz 70C i mam ogromny problem z kupieniem takiego rozmiaru. Poza tym nie znoszę głębokich miseczek, wole płytkie i tak na przykład pod koniec września szukałam w sklepach biustonosza i dostałam pod koniec listopada
|
|
#2118 | |
|
Zadomowienie
|
Przez cały tydzień nie miałam na nic czasu i mam mega zaległości w czytaniu
![]() Cytat:
Bo Cię kocham i już,bo z Tobą zawsze jest sens a bez Ciebie go nie ma,bo z Tobą można pójść na koniec świata i nie czuć zmęczenia,bo lubię kiedy się uśmiechasz,bo z Tobą można stracić majątek i nadal być bogatym,Bo Ty i tylko Ty
|
|
|
|
|
#2119 |
|
Zadomowienie
|
margaret-myśleliśmy o tym, ale co z osobami nieco starszymi czy z pokolenia naszych rodziców-oni nie potrafią korzystać z Internetu
|
|
#2120 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pilnuje zeby linia pod biustem byla prosta, nie zaciskam na sile ramiaczek.. w zasadzie ten caly brafittin to jest takie skomasowanie tego wszystkiego co mnie mama uczyla.. zawsze mowila nie laduj cyckow do stanika jak kartofli biust do stanika trzeba wlozyc i najlepiej wziac takiego jednego od samego spodu do gory i dopeiro wkladac do miseczki a najlepiej tak na polzgieciu go wkladac do biustonosza. ja korzystam ze stron: http://intymnie.com/ (daja na dzien dobry karte na 5 % znizki) http://www.e-lady.pl/index.php?from=...FdUf3wodjE6KzA też jest dobra ostatnio kupilam z tej strony http://bielizna-konrad.pl/ pan byl za***iscie mily i wszystko expresowo profesjonalnie zalatwil ja jestem bardzo zadowolona i tak jak mowilam cala bielizna przychodzi mi bezposrenio do samej wycieraczki a jak ktos sie boi ze ooo sąsiedzi zobaczą ze bielizna.. nie ma strachu.. moja paczke ostatnio sasiadka odbierala i nic sie nie poznala ze to majciochy i sexowny staniczek
|
|
|
|
|
#2121 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczynki ciesze się że poruszyłyście temat źle dobranych biustonoszy. Ja nosze 75c ale zauważyłam że jednak niektóre za luźne są pod biustem. Fajnie że podałyście stronki, na pewno sobie poczytam i sprawdzę jak dobrać sobie odpowiedni staniczek
![]() Przyszły mi dzisiaj kolejne próbki zaproszeń i znów jestem zachwycona ![]() Zastanawiam się czy nie zamówić też od razu wkładek do tych zaproszeń z odpowiednim wierszykiem o winko i czekoladki zamiast kwiatów. Kurcze ale ten czas leci jeszcze tylko pół roku.... |
|
|
|
#2122 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) wkładam poduszeczki i noszę Ostrzegam - zakupy bielizny przez Internet uzależniają. Jak już się pierwszy raz przełamiecie i zaryzykujecie, to nie będziecie już więcej kupować w normalnych sklepach
|
|
|
|
|
#2123 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2124 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Też chce tam zamawiać. Ile będziesz płacić za kilogram ciasta i tortu? Co do biustonoszy to noszę 75F i ostatni biustonosz kupiłam w naszym Kielcowie, w takim niepozornym sklepiku w bramie na Sienkiewicza co prawda w takim rozmiarze wybór był mizerny ale mierzyłam kilka, co do ślubnego to pani powiedziała żebym przyszła jak wybiorę suknie to zamówi mi kilka biustonoszy, a nawet jak na żaden się nie zdecyduję to ona i tak sprzeda.
|
|
#2125 |
|
Zadomowienie
|
niunia_leyla- tak tam
Za tort płacę 30 zł(chyba, mam nadzieję, że nic nie pomyliłam) a za ciasta 15 zł za kilogram.
|
|
#2126 |
|
Rozeznanie
|
Dziękuję bardzo, muszę się tam wybrać, bo ciekawa jestem czy upieką mi zwykły piętrowy tort. Coś takiego jak w załączniku (niekoniecznie ozdobiony masą cukrową mógłby być krem na wierzchu i z żywymi kwiatami) bo nie bardzo podobają mi się te stelaże na kilka tortów.
odliczanie Edytowane przez niunia_leyla Czas edycji: 2010-03-23 o 20:24 |
|
|
|
#2127 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Dziękuję ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Na pewno obrączki będą niesione na poduszeczce. Ale jak jest przy zakładaniu? Czy biorę je z tej poduszeczki czy wcześniej kościelny bierze obrączki z poduszeczki i układa je na tym "talerzyku" i z niego biorę obrączkę? Edytowane przez Meana1 Czas edycji: 2010-03-23 o 21:07 |
||||
|
|
|
#2128 |
|
Zadomowienie
|
srubka87 e tam zawsze można poprosić dziecko, żeby sprawdziło w necie stronkę. A poza tym starsze osoby też serfują po necie - przykład moja mama która ma 56 lat a śmiga jak ja
![]() Też się zastanawiamy Nad tą cukiernią ( Szarlotka chyba się nazywa ) i chyba się na nich zdecydujemy ![]() Kilka stron wcześniej była rozmowa o obrączkach. My po świętach idziemy do złotnika, żeby mieć już z głowy chociaż jak byliśmy pytać to Nam powiedział, że zrobienie obrączek to tak z miesiąc czasu trzeba. Mamy swoje złoto wiec obrączki wyjdą Nam za grosze ![]() A po świętach idziemy spisywać protokół aż się boję jak to będzie bo u Nas jest nowy proboszcz i nie ma żadnych przecieków jak to wszystko wygląda
Bo Cię kocham i już,bo z Tobą zawsze jest sens a bez Ciebie go nie ma,bo z Tobą można pójść na koniec świata i nie czuć zmęczenia,bo lubię kiedy się uśmiechasz,bo z Tobą można stracić majątek i nadal być bogatym,Bo Ty i tylko Ty
Edytowane przez margaret82 Czas edycji: 2010-03-23 o 21:23 |
|
|
|
#2129 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=madziastanczyk;1808 6344]Aneczka Panoramę w Chmielniku zdecydowanie polecam!!!
---------- Dopisano o 17:29 ---------- Poprzedni post napisano o 17:21 ---------- Przy potwiedzeniu mszy św. pytałam się o ten nasz kurs przedmałżeński i ksiądz zasugerował mi, abym się narazie poradnią nie martwiła .Nie wiem czy to miało znaczyć,że tej Pani nie będzie w sobotę ![]() A tak wogóle to zamówiłam wczoraj zaproszenia, słuchajcie a jak to jest w końcu z tymi nazwiskami odmieniają się dzy nie , bo już zgupiałam od tego wszystkiego ![]() Dziś byłam u dentysty nawet fajnego, u fryzjera w studio Ewan- za kolor zaplaciłam bagatela 170zł!!! i jestem kurcze bardzo niezadowolona, jeżeli z tego koloru co mam na głowie w ciągu 3tygodni nie wyjdzie jasny lub słomkowy blond, to je tam porostrzelam, dzisiaj już nie chciałam się dodatkowo wkurzać bo w trakcie farbowania dowiedziałam się że moja babcia miała udar. No wszystko się wali na łeb na szyje
|
#2130 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Sunshine
Edytowane przez Meana1 Czas edycji: 2010-03-23 o 21:47 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:20.

bo jeszcze nie wiem jaki chcę tort...

Obejrzałam już masę wzorów zaproszeń i żadne mi się nie podobały. A tu niespodzianka
Nasz ślub 31.07.2010r.