Panny Młode Kielce - część V :D - Strona 71 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-03-23, 13:39   #2101
DamiankaKamilka
Raczkowanie

Dot.: Panny Młode Kielce - część V :D

Cytat:
Napisane przez Ifcia513 Pokaż wiadomość
to ja poproszę bo jeszcze nie wiem jaki chcę tort...

powiedzcie mi kiedy najpóźniej muszę zamówić tort na czerwiec? bo ja jeszcze nie wiem ani jaki chce ani skąd
Ja zamawiałam tort na 26 czerwca, u Braci Janusz pod koniec stycznia, i byłam już kolejną osobą na ten dzień. Także dla spokoju, na Twoim miejscu bym sobie chociaż termin zarezerwowała

DamiankaKamilka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-23, 14:12   #2102
kubusewa
Zakorzenienie

Wyślij wiadomość przez MSN do kubusewa

Cytat:
Napisane przez DamiankaKamilka Pokaż wiadomość
Ja zamawiałam tort na 26 czerwca, u Braci Janusz pod koniec stycznia, i byłam już kolejną osobą na ten dzień. Także dla spokoju, na Twoim miejscu bym sobie chociaż termin zarezerwowała
Ja miesiac temu zamawialam na 12 czerwca i bylam pierwsza
także to zależy od dnia ale fakt jest fakt niby mówią, że aa 6 tygodni wystarczy, ale jak otworzą kalendarz to jest cały zapisany. Także powtórze za koleżanką lepiej iść teraz i chociażby zaklepać datę. Żeby miał Ciebie w kalendarzu bo potem jak mu kartki braknie to będzie lipa
Stary 2010-03-23, 14:15   #2103
trooskava
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kubusewa Pokaż wiadomość
Ja miesiac temu zamawialam na 12 czerwca i bylam pierwsza
także to zależy od dnia ale fakt jest fakt niby mówią, że aa 6 tygodni wystarczy, ale jak otworzą kalendarz to jest cały zapisany. Także powtórze za koleżanką lepiej iść teraz i chociażby zaklepać datę. Żeby miał Ciebie w kalendarzu bo potem jak mu kartki braknie to będzie lipa
ja dzwwoniłam do cukierni 2 tygodnie temu i powiedzieli mi za jak na 26 czerwiec to żebym przyszła po świetach więc po świetach ide
trooskava jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-23, 15:08   #2104
Alice the Bride
Raczkowanie

agulack mojej ciotki kotka bedzie niebawem rodzila. Ona jest kotem "europejskim" a jej "partner" persem. Takze sama jest ciekawa co z tego wyjdzie
Co do rozmiarow stanikow to ja sie dziewczyny zalamalam ostatnio, bo na plantach na mnie jak na idiotke patrzyli jak sie pytalam o stanik rozmiar 70 Najwiecej oczywiscie na 75. Wiec stwierdzilam ze biedne te dziewczeta kieleckie sa ze im sie wciska staniki nie w ich rozmiarze. Bo jakos nie wierze ze te wszystkie mlode chuderlaki maja rozmiar wiekszy niz 70!
Oświadczył się 1.1.2009 o godz 0:00
Nasz ślub 22.05.2010

Alice the Bride jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-23, 15:16   #2105
elunka88
Zakorzenienie

GG do elunka88

Alice to pomyśl jak na mnie patrzyli jak zapytałam o 65 70tki sa w galerii czarnowskiej, ale miska A. B już musi mieć 75

Obudził mnie trzepot skrzydeł
Wyjrzałam przez okno
Na parapecie zostało
Białe piórko -
Pamiątka po Tobie
Mój Aniołku

01.12.2012 [*]
elunka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-23, 15:19   #2106
kubusewa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Alice the Bride Pokaż wiadomość
agulack mojej ciotki kotka bedzie niebawem rodzila. Ona jest kotem "europejskim" a jej "partner" persem. Takze sama jest ciekawa co z tego wyjdzie
Co do rozmiarow stanikow to ja sie dziewczyny zalamalam ostatnio, bo na plantach na mnie jak na idiotke patrzyli jak sie pytalam o stanik rozmiar 70 Najwiecej oczywiscie na 75. Wiec stwierdzilam ze biedne te dziewczeta kieleckie sa ze im sie wciska staniki nie w ich rozmiarze. Bo jakos nie wierze ze te wszystkie mlode chuderlaki maja rozmiar wiekszy niz 70!
najlpeiej jest sobie na stronce z przelicznikiem wygenerwowac jaki masz rozmiar i kupic w necie jak nie na jednej to na drugiej stronce stanik sie znajdzie... najwanziejsze jest to zeby sprobowac sie z brafittingiem.
podobno w triumfie na sienkiewce jest brafitterka ale ja nie wiem czy na pewno bo jestem netowe zwierze mnie bielizna sama pod drzwi przychodzi i jestem zadowolona

http://www.atlastravel.nazwa.pl/mariska/ ja na tej stronce sobie wpisalam wymiary wykoczyl rozmiar jaki wyskoczyl i teraz sie nim posluguje i jest wspaniale a mam 70c

Edytowane przez kubusewa
Czas edycji: 2010-03-23 o 15:21
kubusewa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-23, 15:38   #2107
sjoanna
Zakorzenienie

Tak ciężko w Kielcach z doborem biustonoszy.
Jakiś czas temu kupowłam w Julii w Tesco ale tam teraz tego sklepu nie ma. Może w Galerii Zielonej przy hotelu Łysogóry bo tam tez mają sklep.
Kupowałam też w sklepie z bielizną w Pasażu Świętokrzyskim. Firma polska -Kris line też całkiem duża rozmiarówka.

Ale weselny bezramiączkowiec kupiłam w Krakowie

“Your dresses should be tight enough to show you're a woman
and loose enough to show you're
a LADY.”

Edith Head
sjoanna jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-03-23, 15:40   #2108
elunka88
Zakorzenienie

GG do elunka88

sjoanna ale jak rozbudują tesco to chyba wróci ta julia, oby a jak cenowo ten sklep w pasażu? Jak pojadę w jakiś wakacyjny weekend do Krakowa to też kupię ze 3

Obudził mnie trzepot skrzydeł
Wyjrzałam przez okno
Na parapecie zostało
Białe piórko -
Pamiątka po Tobie
Mój Aniołku

01.12.2012 [*]
elunka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-23, 15:56   #2109
agulack
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Alice the Bride Pokaż wiadomość
Alice właśnie takiego kota szukam. Także przekaż cioci że ustawiam się w kolejce po jednego takiego cudaka To ma być prezent dla Tz-ta

agulack jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-23, 15:56   #2110
sjoanna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez elunka88 Pokaż wiadomość
sjoanna ale jak rozbudują tesco to chyba wróci ta julia, oby a jak cenowo ten sklep w pasażu? Jak pojadę w jakiś wakacyjny weekend do Krakowa to też kupię ze 3
Cenowo polskie firmy są tańsze od brytyjskich tylko z rozmiarami zazwyczaj jest kiepsko. Szczególnie jak ktoś nosi 70 FF lub G
Jak ostatnio kupowałam w pasażu to zapłaciłam około 100 zł za ładny biały biustonosik. Ale było to tak grudzień-styczeń.
Nie pamiętam dokładnie

“Your dresses should be tight enough to show you're a woman
and loose enough to show you're
a LADY.”

Edith Head
sjoanna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-23, 16:22   #2111
Kasia1429
Raczkowanie

GG do Kasia1429

Hej Wam Kochane
Coś Was zaniedbałam, przez to wszystko. Ale momentami już niemam sił na nic. Eh, wszytsko mnie już wnerwia chodzę jak na szpilkach. Muszę się Wam wyżalić 14 kwietnia mam do szpitala a na 15 jestem pisana już na blok operacyjny, BUUU. JEJU mam nadzieje ze ta 5 operacja będzie już ostatnia w moim życiu. Taka, juz jestem słaba, dzisiaj myślałam że już nie dojade do domu. Wszystko te nerwy, człowiek chocby nie chciał ale mysli o tym wszystkim.
Dobra, uciekam Kochane bo muszę jechać na uczelnie bo z Panią Magister jestem umówiona.
Pozdrawiam Was, buziaczki
Kasia1429 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-03-23, 16:52   #2112
aaaneczkaaa
Rozeznanie

czyli mówicie, że Panorama jest w porządku, a ta sala w Lipie nie bardzo??mi to nawet nie chodzi o wygląd tylko i wyłącznie, tylko bardziej o jedzenie i zadowolenie gości. Cena w Panoramie-mi Pani powiedziała, że 140/os. A coś o sali w Siesławicach słyszałyście??
aaaneczkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-23, 17:29   #2113
madziastanczyk
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez aaaneczkaaa Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny!
Mam do Was pytanie, czy słyszałyście coś o sali weselnej w Lipie?? I o domu weselnym "Panorama" w Chmielniku?? Będę wdzięczna za każde wskazówki
Aneczka Panoramę w Chmielniku zdecydowanie polecam!!! Ile razy tam śpiewałam nigdy nie było żadnych problemów.

---------- Dopisano o 17:29 ---------- Poprzedni post napisano o 17:21 ----------

Cytat:
Napisane przez wiewi Pokaż wiadomość
Hej
Czy któraś z was orientuje się czy w tą sobotę jest kurs na Karczówce? Bo strona internetowa nie działa

Mam nadzieje że jest ten kurs bo my się wybieramy. Tż specjalnie przylatuje z UK.
co nam zabrała sen
...
madziastanczyk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-23, 17:42   #2114
Maxima86
Rozeznanie

GG do Maxima86

Cytat:
Napisane przez madziastanczyk Pokaż wiadomość
Mam nadzieje że jest ten kurs bo my się wybieramy. Tż specjalnie przylatuje z UK.
My też się wybieramy, bo jak nie pójdziemy teraz to będziemy mogli dopiero w maju

Maxima86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-23, 17:42   #2115
kubusewa
Zakorzenienie

Maaaatko dziewczyny no co wy taką jakąś dziwną panikę siejecie.. weźcie się w garść. Jak nie macie pewności to zadwońcie do kacelarii na karczówce...no matko takie sierotki z Was....
Ja jak już pisałam pamiętam, że powiedziane było że zawsze w ostatnią sobotę miesiąca. Naj lepiej jest przyjechać troszkę wcześniej czyli o 8:45 a wykłady zaczynają się o 9:00.
Na prawdę zamiast biadolić na forum niech jedna się odważy i zadzwoni tam nie wiem czy mają tam kancelarię czy co innego zadzwońcie

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-03-23, 17:44   #2116
madziastanczyk
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez aaaneczkaaa Pokaż wiadomość
czyli mówicie, że Panorama jest w porządku, a ta sala w Lipie nie bardzo??mi to nawet nie chodzi o wygląd tylko i wyłącznie, tylko bardziej o jedzenie i zadowolenie gości. Cena w Panoramie-mi Pani powiedziała, że 140/os. A coś o sali w Siesławicach słyszałyście??
Słyszałam o sali w Siesławicach. Śpiewałam tam w październiku. Jeśli miałabym wybierac miedzy Chmielnikiem a Siesławicami to bezdyskusyjnie PANORAMA!!!!! Z wielu względów...
co nam zabrała sen
...
madziastanczyk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-23, 17:59   #2117
srubka87
Zadomowienie

Kasiu- trzymaj się mocno i pamiętaj, że wszytko będzie dobrze. Weź do szpitala laptopa i zobaczysz jak umilimy Ci czas Współczuję Ci bardzo, ale co nas nie zabija to nas wzmacnia dlatego jestem przekonana, że kto jak kto ale Ty sobie poradzisz ze wszystkim.

Meana
-poduszka rewe
My kupujemy poduszkę na obrączki, dlatego że mój bratanek będzie j nam niósł

My tort i ciasta zamawiamy w cukierni poleconej przez naszą Lowczynię i pan powiedział, że nawet jak przyjdziemy tydzień wcześniej to zrobi
Ja noszę biustonosz 70C i mam ogromny problem z kupieniem takiego rozmiaru. Poza tym nie znoszę głębokich miseczek, wole płytkie i tak na przykład pod koniec września szukałam w sklepach biustonosza i dostałam pod koniec listopada Ale z ciekawości sprawdzę na tej stronie podanej przez Was
Stary 2010-03-23, 18:00   #2118
margaret82
Zadomowienie

Przez cały tydzień nie miałam na nic czasu i mam mega zaległości w czytaniu Teraz siedzę sobie na L4 wiec nadrabiam
Cytat:
Napisane przez srubka87 Pokaż wiadomość
na zaproszeniach chcemy wydrukować nr. do świadków, którzy będą mieli zapasową listę książek(na każdym zaproszeniu będzie napisana dana pozycja, po to żebyśmy nie dostali, np. 3 razy Pana Tadeusza i 4 Nad Niemnem. Natomiast jeśli będę kłopoty ze znalezieniem danej pozycji to goście mogą dzwonić do świadkow, którzy podadzą im inny tytuł). Tak więc z zaproszeniami musimy się wstrzymać przynajmniej 2 tyg- 3 tyg. Tylko nie wiem czy do tego czasu już wyjaśni się sprawa świadkowej...

PS. Co z tą WIOSNĄ?
Tak sobie teraz pomyślałam, że jakimś rozwiązaniem jest założenie bloga, na którym wypiszecie książki które chcecie i podacie adres stronki na zaproszeniach. Wtedy goście będą sobie mogli wejść i w komentarzach pod danym tytułem wpisać że rezerwują tą pozycję. Nie wiem czy to dobry pomysł
Bo Cię kocham i już,bo z Tobą zawsze jest sens a bez Ciebie go nie ma,bo z Tobą można pójść na koniec świata i nie czuć zmęczenia,bo lubię kiedy się uśmiechasz,bo z Tobą można stracić majątek i nadal być bogatym,Bo Ty i tylko Ty
margaret82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-23, 18:13   #2119
srubka87
Zadomowienie

margaret-myśleliśmy o tym, ale co z osobami nieco starszymi czy z pokolenia naszych rodziców-oni nie potrafią korzystać z Internetu Dlatego aby uniknąć niepotrzebnego zamieszania umieścimy na zaproszeniach nr do świadków oraz ich adresy mailowe. Oczywiście rozpatrujemy możliwość stworzenia bloga. Ale wydaje mi się, że nikt nie skorzysta w możliwości zamiany tytułu i raczej jak nie dostaną to kupią kwiaty lub czekoladki

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-03-23, 18:15   #2120
kubusewa
Zakorzenienie

Cytat:
Kasiu- trzymaj się mocno i pamiętaj, że wszytko będzie dobrze. Weź do szpitala laptopa i zobaczysz jak umilimy Ci czas Współczuję Ci bardzo, ale co nas nie zabija to nas wzmacnia dlatego jestem przekonana, że kto jak kto ale Ty sobie poradzisz ze wszystkim.

Meana
-poduszka rewe

My tort i ciasta zamawiamy w cukierni poleconej przez naszą Lowczynię i pan powiedział, że nawet jak przyjdziemy tydzień wcześniej to zrobi
Ja noszę biustonosz 70C i mam ogromny problem z kupieniem takiego rozmiaru. Poza tym nie znoszę głębokich miseczek, wole płytkie i tak na przykład pod koniec września szukałam w sklepach biustonosza i dostałam pod koniec listopada Ale z ciekawości sprawdzę na tej stronie podanej przez Was
Ja nie wiem gdzie inne dziewczyny ewentualnie szukają bo widzę i słusznie, że najpierw chcą przymierzyć.. mnie kiedyś teściowa obradowała takim 70C i tam sobie myslalam ze eee splaszcza mi biust.. ale po tym jak sie przyzwyczailam ze nie trzeba na ostatni a wrecz nalezy zapinac na pierwszy hafcik no i potem weszlam na ten elektroniczny brafitter i okazalo sie ze strzal w 10 kupilam teraz przez neta ktorys biustonosz z kolei i jestem zadowolona ..
pilnuje zeby linia pod biustem byla prosta, nie zaciskam na sile ramiaczek.. w zasadzie ten caly brafittin to jest takie skomasowanie tego wszystkiego co mnie mama uczyla.. zawsze mowila nie laduj cyckow do stanika jak kartofli biust do stanika trzeba wlozyc i najlepiej wziac takiego jednego od samego spodu do gory i dopeiro wkladac do miseczki
a najlepiej tak na polzgieciu go wkladac do biustonosza.
ja korzystam ze stron:
http://intymnie.com/ (daja na dzien dobry karte na 5 % znizki)
http://www.e-lady.pl/index.php?from=...FdUf3wodjE6KzA też jest dobra
ostatnio kupilam z tej strony http://bielizna-konrad.pl/ pan byl za***iscie mily i wszystko expresowo profesjonalnie zalatwil ja jestem bardzo zadowolona i tak jak mowilam cala bielizna przychodzi mi bezposrenio do samej wycieraczki
a jak ktos sie boi ze ooo sąsiedzi zobaczą ze bielizna.. nie ma strachu.. moja paczke ostatnio sasiadka odbierala i nic sie nie poznala ze to majciochy i sexowny staniczek
Stary 2010-03-23, 18:31   #2121
magolina
Wtajemniczenie

Dziewczynki ciesze się że poruszyłyście temat źle dobranych biustonoszy. Ja nosze 75c ale zauważyłam że jednak niektóre za luźne są pod biustem. Fajnie że podałyście stronki, na pewno sobie poczytam i sprawdzę jak dobrać sobie odpowiedni staniczek

Przyszły mi dzisiaj kolejne próbki zaproszeń i znów jestem zachwycona wezwania będą dla znajomych i osób młodszych a dla reszty proste, ładne klasyczne zaproszenia. Teraz tylko kwestia wypisania gości i zamawiamy
Zastanawiam się czy nie zamówić też od razu wkładek do tych zaproszeń z odpowiednim wierszykiem o winko i czekoladki zamiast kwiatów.
Kurcze ale ten czas leci jeszcze tylko pół roku....
magolina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-23, 18:49   #2122
alamig
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kubusewa Pokaż wiadomość
Ja nie wiem gdzie inne dziewczyny ewentualnie szukają bo widzę i słusznie, że najpierw chcą przymierzyć.. mnie kiedyś teściowa obradowała takim 70C i tam sobie myslalam ze eee splaszcza mi biust.. ale po tym jak sie przyzwyczailam ze nie trzeba na ostatni a wrecz nalezy zapinac na pierwszy hafcik no i potem weszlam na ten elektroniczny brafitter i okazalo sie ze strzal w 10 kupilam teraz przez neta ktorys biustonosz z kolei i jestem zadowolona ..
pilnuje zeby linia pod biustem byla prosta, nie zaciskam na sile ramiaczek.. w zasadzie ten caly brafittin to jest takie skomasowanie tego wszystkiego co mnie mama uczyla.. zawsze mowila nie laduj cyckow do stanika jak kartofli biust do stanika trzeba wlozyc i najlepiej wziac takiego jednego od samego spodu do gory i dopeiro wkladac do miseczki
a najlepiej tak na polzgieciu go wkladac do biustonosza.
ja korzystam ze stron:
http://intymnie.com/ (daja na dzien dobry karte na 5 % znizki)
http://www.e-lady.pl/index.php?from=...FdUf3wodjE6KzA też jest dobra
ostatnio kupilam z tej strony http://bielizna-konrad.pl/ pan byl za***iscie mily i wszystko expresowo profesjonalnie zalatwil ja jestem bardzo zadowolona i tak jak mowilam cala bielizna przychodzi mi bezposrenio do samej wycieraczki
a jak ktos sie boi ze ooo sąsiedzi zobaczą ze bielizna.. nie ma strachu.. moja paczke ostatnio sasiadka odbierala i nic sie nie poznala ze to majciochy i sexowny staniczek
Całkowicie się z Tobą zgadzam. Ja również kupuję bieliznę przez Internet, ale ze strony www.☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠. Jestem ich stałym klientem od ponad dwóch lat. Ceny niskie a wzory wręcz niesamowite. Nigdzie w sklepach w Krakowie takich nie widziałam. Gdy jednak okaże się, że wzór/fason/rozmiar mi nie odpowiada, to odsyłam i w ciągu tygodnia zwracają mi pieniążki lub wymieniają. Tak zrobiłam z bielizną ślubną. Kupiłam 75C jak zawsze, jednak ostatnio schudłam i musiałam wymienić na 70C. Tak więc to jest teraz mój rozmiar. A do tych moich starych biustonoszy (mam ich ok.30 ) wkładam poduszeczki i noszę Ostrzegam - zakupy bielizny przez Internet uzależniają. Jak już się pierwszy raz przełamiecie i zaryzykujecie, to nie będziecie już więcej kupować w normalnych sklepach
Stary 2010-03-23, 18:59   #2123
kubusewa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez alamig Pokaż wiadomość
Całkowicie się z Tobą zgadzam. Ja również kupuję bieliznę przez Internet, ale ze strony www.☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠. Jestem ich stałym klientem od ponad dwóch lat. Ceny niskie a wzory wręcz niesamowite. Nigdzie w sklepach w Krakowie takich nie widziałam. Gdy jednak okaże się, że wzór/fason/rozmiar mi nie odpowiada, to odsyłam i w ciągu tygodnia zwracają mi pieniążki lub wymieniają. Tak zrobiłam z bielizną ślubną. Kupiłam 75C jak zawsze, jednak ostatnio schudłam i musiałam wymienić na 70C. Tak więc to jest teraz mój rozmiar. A do tych moich starych biustonoszy (mam ich ok.30 ) wkładam poduszeczki i noszę Ostrzegam - zakupy bielizny przez Internet uzależniają. Jak już się pierwszy raz przełamiecie i zaryzykujecie, to nie będziecie już więcej kupować w normalnych sklepach
nawet mi nie mow.. mam juz 3 nowe staniki co miesiac sobei kupuje nowy .. najpierw same biale a ostatnio popadlam w kolorki.. szal w obledzie

REKLAMA
Stary 2010-03-23, 19:26   #2124
niunia_leyla
Rozeznanie

Cytat:
Zamawiasz w cukierni na rogu Orkana i Warszawskiej?
Też chce tam zamawiać. Ile będziesz płacić za kilogram ciasta i tortu?

Co do biustonoszy to noszę 75F i ostatni biustonosz kupiłam w naszym Kielcowie, w takim niepozornym sklepiku w bramie na Sienkiewicza co prawda w takim rozmiarze wybór był mizerny ale mierzyłam kilka, co do ślubnego to pani powiedziała żebym przyszła jak wybiorę suknie to zamówi mi kilka biustonoszy, a nawet jak na żaden się nie zdecyduję to ona i tak sprzeda.
Stary 2010-03-23, 20:07   #2125
srubka87
Zadomowienie

niunia_leyla- tak tam Za tort płacę 30 zł(chyba, mam nadzieję, że nic nie pomyliłam) a za ciasta 15 zł za kilogram.
Stary 2010-03-23, 20:23   #2126
niunia_leyla
Rozeznanie

Cytat:
niunia_leyla- tak tam Za tort płacę 30 zł(chyba, mam nadzieję, że nic nie pomyliłam) a za ciasta 15 zł za kilogram.
Dziękuję bardzo, muszę się tam wybrać, bo ciekawa jestem czy upieką mi zwykły piętrowy tort. Coś takiego jak w załączniku (niekoniecznie ozdobiony masą cukrową mógłby być krem na wierzchu i z żywymi kwiatami) bo nie bardzo podobają mi się te stelaże na kilka tortów.

Edytowane przez niunia_leyla
Czas edycji: 2010-03-23 o 20:24
niunia_leyla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-23, 21:06   #2127
Meana1
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Lowczyni Pokaż wiadomość
Meanka zazdroszczę Ci że możesz sobie kupić bieliznę przez internet, ja w sklepie mam problem. Mam mało pod biustem a piersi spore, 70-75 D.
Ładne zaproszenia i poduszka na obrączki. Ja nie kupuje niczego na obrączki, z tego co pamiętam one są podawane na takim specjalnym talerzyku I dla mnie prezentują się wtedy idealnie.
Co do kwiaciarki/dekoratorki to raczej będziemy miały tą samą osóbkę
Co do biżuterii ciężko mi cokolwiek dobierać jak jeszcze nie wybrałam sukni hihi
Bieliznę możę i kupię przez internet, ale jeśli będzie tańsza niż w sklepie. Ale najpierw przymierzę w sklepie żeby dobrać idealny rozmiar bo muszę mieć bardzo dobrze dobrany biustonosz, bo mam suknię bez ramiączek.

Cytat:
Napisane przez medioza Pokaż wiadomość
Przepiękne zaproszenia Obejrzałam już masę wzorów zaproszeń i żadne mi się nie podobały. A tu niespodzianka Świetny wybór
Cieszę się

Cytat:
Napisane przez elunka88 Pokaż wiadomość
Meana troszkę drogie te zaproszenia,,,,, ale fakt - prześliczne
Dziękuję

Cytat:
Napisane przez Kasia1429 Pokaż wiadomość
Hej Wam Kochane
Coś Was zaniedbałam, przez to wszystko. Ale momentami już niemam sił na nic. Eh, wszytsko mnie już wnerwia chodzę jak na szpilkach. Muszę się Wam wyżalić 14 kwietnia mam do szpitala a na 15 jestem pisana już na blok operacyjny, BUUU. JEJU mam nadzieje ze ta 5 operacja będzie już ostatnia w moim życiu. Taka, juz jestem słaba, dzisiaj myślałam że już nie dojade do domu. Wszystko te nerwy, człowiek chocby nie chciał ale mysli o tym wszystkim.
Dobra, uciekam Kochane bo muszę jechać na uczelnie bo z Panią Magister jestem umówiona.
Pozdrawiam Was, buziaczki
Kasiu trzymaj się mocno, będzie dobrze trzymamy za Ciebie kciuki.

Cytat:

Meana-poduszka rewe
A jak u Was będzie wyglądać na ślubie sprawa z podawaniem obrączek? Bo wczoraj się właśnie nad tym zastanawiałam jak będzie u mnie i jak jest na innych ślubach i nie mam pojęcia
Na pewno obrączki będą niesione na poduszeczce. Ale jak jest przy zakładaniu? Czy biorę je z tej poduszeczki czy wcześniej kościelny bierze obrączki z poduszeczki i układa je na tym "talerzyku" i z niego biorę obrączkę?

Edytowane przez Meana1
Czas edycji: 2010-03-23 o 21:07
Meana1 jest offline Zgłoś do moderatora  

REKLAMA
Stary 2010-03-23, 21:12   #2128
margaret82
Zadomowienie

srubka87 e tam zawsze można poprosić dziecko, żeby sprawdziło w necie stronkę. A poza tym starsze osoby też serfują po necie - przykład moja mama która ma 56 lat a śmiga jak ja

Też się zastanawiamy Nad tą cukiernią ( Szarlotka chyba się nazywa ) i chyba się na nich zdecydujemy

Kilka stron wcześniej była rozmowa o obrączkach. My po świętach idziemy do złotnika, żeby mieć już z głowy chociaż jak byliśmy pytać to Nam powiedział, że zrobienie obrączek to tak z miesiąc czasu trzeba. Mamy swoje złoto wiec obrączki wyjdą Nam za grosze
A po świętach idziemy spisywać protokół aż się boję jak to będzie bo u Nas jest nowy proboszcz i nie ma żadnych przecieków jak to wszystko wygląda
Bo Cię kocham i już,bo z Tobą zawsze jest sens a bez Ciebie go nie ma,bo z Tobą można pójść na koniec świata i nie czuć zmęczenia,bo lubię kiedy się uśmiechasz,bo z Tobą można stracić majątek i nadal być bogatym,Bo Ty i tylko Ty

Edytowane przez margaret82
Czas edycji: 2010-03-23 o 21:23
margaret82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-23, 21:22   #2129
sunshine8408
Raczkowanie

[QUOTE=madziastanczyk;1808 6344]Aneczka Panoramę w Chmielniku zdecydowanie polecam!!! Ile razy tam śpiewałam nigdy nie było żadnych problemów.

---------- Dopisano o 17:29 ---------- Poprzedni post napisano o 17:21 ----------

Przy potwiedzeniu mszy św. pytałam się o ten nasz kurs przedmałżeński i ksiądz zasugerował mi, abym się narazie poradnią nie martwiła .Nie wiem czy to miało znaczyć,że tej Pani nie będzie w sobotę
A tak wogóle to zamówiłam wczoraj zaproszenia, słuchajcie a jak to jest w końcu z tymi nazwiskami odmieniają się dzy nie , bo już zgupiałam od tego wszystkiego
Dziś byłam u dentysty nawet fajnego, u fryzjera w studio Ewan- za kolor zaplaciłam bagatela 170zł!!! i jestem kurcze bardzo niezadowolona, jeżeli z tego koloru co mam na głowie w ciągu 3tygodni nie wyjdzie jasny lub słomkowy blond, to je tam porostrzelam, dzisiaj już nie chciałam się dodatkowo wkurzać bo w trakcie farbowania dowiedziałam się że moja babcia miała udar. No wszystko się wali na łeb na szyje
sunshine8408 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-23, 21:46   #2130
Meana1
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez margaret82 Pokaż wiadomość
A po świętach idziemy spisywać protokół aż się boję jak to będzie bo u Nas jest nowy proboszcz i nie ma żadnych przecieków jak to wszystko wygląda
Aż jestem ciekawa jak to wygląda. Daj znać jak będziesz po.

Sunshine

Edytowane przez Meana1
Czas edycji: 2010-03-23 o 21:47
Meana1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości