|
|
#2101 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XVIII
Witam ponownie talenty ; )
niestety tymczasowo mnie zablokowali ;/ ale nie było za kim tęsknic ; PKoniecznie. Obowiązkowo nie kłam kochanie ! Naucz się, że pocałunek to nie kontrakt, a prezenty to nie obietnica. Dla ciebie nawet paczka fajek jest bardziej atrakcyjniejsza ode mnie ; / Pretensje . ? Tak mam tylko i wyłącznie do ciebie ! Najtrudniejszy pierwszy krok. Dla Ciebie nie ma takiego numeru. Na zawsze. zrób w końcu ten piep.rzony pierwszy krok |
|
|
|
#2102 |
|
Rozeznanie
|
każdy czegoś pragnie - ja pragnę mieć Cię na zawsze
wmawiam wszystkim ,że wcale za tobą nie tęsknię, że radzę sobie świetnie bez Ciebie jednak w środku aż mnie ściska kiedy myślę o Tobie. 'przestań tak przeżywać, do cholery! to był tylko kolejny palant w Twoim życiu! nie pierwszy i nie ostatni, przywyknij.'
|
|
#2103 |
|
Raczkowanie
|
w końcu znalazła prawdziwą miłość. miłość, która potrwa jakieś trzydzieści sekund. tyle straciłam z obawy przed utratą.. nie mów nic. kocha się za nic. nie istenieje żaden powód do miłości.
|
#2104 |
|
Rozeznanie
|
xsxs- a ponoć trudno jest znaleźć miłość odwzajemnioną.
myszka23101- widzę,że mamy podobny gust ![]() `Ona zrozumiała, że musi o nim zapomnieć. On widząc ją z innym zrozumiał, że ją kocha. -Powinnaś być teraz przy nim. -Ja tylko zachowuję się tak jak on w stosunku do mnie. -Już nie chodzisz z nim? -Nie mamo, dlaczego tak sądzisz? -Widziałam, jak całował się z taką jedną dziewczyną.
|
#2105 |
|
Raczkowanie
|
Zostań, proszę, bo przy Tobie moje miejsce. Zostań, proszę i nie odchodź nigdy więcej...
To prostak, który kocha, rozpal uczuć pożar nadal kocham !! Bo Ty dajesz szczęście mi chcę zostać z Tobą gdy tworzymy wspólne 'my' !! Tłoku and Jula- Zostań Moje: - Jak to jest kochać bez wzajemności? -Wiesz.. napoczątku czujesz ból, nie umiesz sobie z nim poradzic. Chcesz zapomnieć i nie potrafisz. Ale później to staje sie nałogiem, obsesją... Cały czas myślisz o nim. Co byście robili gdybyście byli razem. Każde jego słowo dociera do Ciebie. Każdy gest przeszywa całe ciało. A uśmiech.. to najpiękniejsza rzecz jaką w życiu widzialaś!! -To piękne co mówisz! -Piękne, ale boli!!
|
|
#2106 |
|
Raczkowanie
|
showmeyourteeth, czarnaalbk -
aaa. miło mi. I przytul mnie. I kochaj. Wino w ręce i kac w ciele. I spokój w głowie i miłość w sercu. Bo Twoje dłonie, pasują idealnie do moich. Lepiej zepsuć coś, na czym Ci nie zależało? " -Moja mama zawsze mówiła ''będzie dobrze''. - Tak? A moja "nie garb się". " Dotknij mych ust. O! Tym co masz pod noskiem. Lekko splamione prześcieradło krzyczy 'więcej!' Nadal wszystko co mam w ciele, chce Twego dotyku.
|
#2107 |
|
Zakorzenienie
|
jesteśmy grupą naukowców badających (nie)ludzkie serca. och, nie, on nie był inny. on był po prostu sobą. był swoim własnym ulubionym zapachem. zwariuj mnie, ot tak! a gdyby w Twojej głowie nie działało oświetlenie, wszystko byłoby tak jasne?
|
|
#2108 |
|
Raczkowanie
|
Nie płacze. Nie histeryzuje. Tylko w jej oczach maluje sie ogromny zawód...
|
#2109 |
|
Przyczajenie
|
You are still my favorite!
nadal jesteś moim ulubionym. ![]()
|
#2110 |
|
Raczkowanie
|
Whou <3333 nareszcie! myślałam że się nie doczekam. i już mniej wchodziłam na wizaż aż do tej pory, gdy postanowiłam nadrobić parę stron widzę post od Ciebie <33
![]() chcę widywać Cię częściej słoneczko! widząc Cię ostatnim razem, miałeś ten śliczny sweterek,a pod nim koszulkę, w której tak uwielbiałam zasypiać uwielbiam paryskie powietrze, jest takie świerze i pełne miłości przez pasy, przez światła, biegnę. bo wiem że za nimi czeka na mnie miłość
|
#2111 |
|
Zakorzenienie
|
Przyjaciele nie zostawiają tak po prostu.
Nie jesteś mi przyjacielem. Przysporzyłeś mi zbyt wiele bólu. Nie mam siły na zabawę w przyjaźń. Witaj mój przyjacielu. Znów się spotykamy. Mieć komu opowiadać najgłupsze myśli. Przyjaźń z tobą to najpiękniejsze, co w życiu mam. ale tylko ty rozśmieszasz mnie do łez. |
|
|
|
#2112 |
|
Raczkowanie
|
.
.ja nie chcę odpowiedzi, wolę się czasem zastanawiać. .
|
#2113 |
|
Wtajemniczenie
|
A więc to tak.
Zakochać się nie wolno, nienawidzić tym bardziej. Narysuję ustami na ciele twym ścieżek miłości szlak. Delikatnie zaznaczę drogę na skróty, ale będę wiedzieć o niej tylko ja, obiecaj. Burzyć i niszczyć, wszystko obrócić wnic. Parę chwil dla Ciebie, to chyba i tak za wiele. Zasnę tylko gdy będziesz leżał obok mnie, delikatnie dawał mi do zrozumienia, że to właśnie mnie tu chcesz.
|
#2114 |
|
Zadomowienie
|
straciłam pomysł na resztę życia..
|
#2115 |
|
Zakorzenienie
|
Ja i Ty to coś co jest na pewno, co jest naprawdę!
zachwiana równowaga kubek z kakao nie zastąpi mi Ciebie... "-Nie ma już takich jak kiedyś. - Za dużo napompowanych sztucznych biustów. Ląduje taka na brzuchu i cyc jej strzela jak wytarta opona.Buch !" bądź przy mnie jesli nie ciałem to duszą. chodźmy na spacer... zakochajmy się w sobie na nowo. |
|
|
|
#2116 |
|
Zadomowienie
|
dziewczynom, które urodziny wczoraj miały życzę wszystkiego najlepszego i spełnienia marzeń. Spóźnione , ale szczere, Przepraszam, nie mogłam wczoraj wejść bo od 17 do 22 byłam na warsztatach tanecznych i wróciłam padnięta. ___________ Chyba się domyślasz co teraz zrobię z tym opisem .a tej tylko to w główce. niegrzeczna dziewczynka ![]() cornels , CookieCrisp - ![]() SweetSexyLady - niespodziewałam się aż takiej pochwały, więc naprawdę bardzo dziękuję pyszczku . nie dotykaj - zakazany las jest daleko od mojego domku . Ja jestem grzeczną dziewczynką i tam nie bywam ![]() ___________________ popadam w paranoję. to że ty chcesz, nie znaczy że to dostaniesz. - No. No love. But not to say i love you. ( ang. nie, nie kocham. znaczy kocham, ale nie Ciebie. ) kolejny zły dzień, kolejny zły tydzień , kolejny zły miesiąc. no mój pluszaku, o czym chcesz dziś posłuchać? przerabialiśmy moje wszystkie nieudane miłości , moje porażki , upadki i o facecie mojego życia, który ma inną. Może dziś opowiem ci o tym, jak bardzo jest mi źle z tym wszystkim i że jutro mam zamiar się zabić ?..
|
|
#2117 |
|
Rozeznanie
|
dostajemy ciepłe powitanie owinięte w szron me neonowe oczy są tobą poszczute moje lustra są zabarwione bólem i portretami twojej twarzy jeśli sekundy uleczą rany nałożę te wskazówki na ciebie twoja woń jest rumem, pokój butelką i to utrzymuje mnie w beznadziei nim obudzę jutro jeśli dzisiejszy wieczór kiedykolwiek mógł zmienić sposób w jaki czuję jak nas zapamiętam to zanotuję to póki wystarczy szkła i połknę słowa które miałam zamiar tobie wyrzec |
|
|
|
#2118 |
|
Zadomowienie
|
Moje serce. Moje ciało. Nasza miłość. |
|
|
|
#2119 |
|
Zakorzenienie
|
Być spadającą gwiazdą w czyichś marzeniach i spełniać każde życzenie.
Alkoholik pije dwa razy do roku: gdy pada deszcz lub gdy nie pada. Po co żyjesz na tym świecie, jeżeli nic z tego świata ci nie pasuje? Nie pytaj czemu, zrozum za długo mnie znasz niezależnie czy mnie nie chcesz będę z Tobą k*rwa mać Pamięć to nie spam, będę w niej i w Twoich snach Są takie dni... gdy się nie wie, co dalej będzie... Kiedy wszystko jest błędem i wszyscy są w błędzie... Są takie miejsca, gdzie by się odejść chciało... Nikt nie wie gdzie... Bo wszyscy wciąż wiedzą za mało. Są takie łzy, które nigdy nie wypłynęły... Tylko tkwią w nas... Gdzieś w środku serce rozstrajają. Są tacy ludzie... Za których by się życie oddało Dlaczego... Nikt nie zna odpowiedzi. Nie było pytania... ...wciąż wiemy za mało...
|
|
#2120 |
|
Raczkowanie
|
Z piosenek:
Kochać to nie znaczy zawsze to samo.. Za każdym razem więcej słów, przez które cierpię... Nie wiem jak dalej żyć, gdy nie ma blisko Cię.. To tylko miłość, nie panikuj, nie ma czego tu się bać I prosto w serce zadaj cios... Moje: Dlaczego zawsze to ja cierpię?? Bo to wszystko było za piękne... Magiczne pocałunki - Zimnoo mi... - A mówiłem ci, żebyś się cieplej ubrała W mojej głowie rozbrzmiewa tylko twój głos |
|
|
|
#2121 |
|
Zakorzenienie
|
Ten zabieram
Idealny do mojej sytuacji![]() Nadzieja to patologia okresu dojrzewania,tak samo jak trądzik i buzujące hormony .
Poszukuję : Missi_16 , panna_miodowa , papergirl , TajemniczaPanna ![]()
|
#2122 |
|
Wtajemniczenie
|
Lubie soboty. Lubie czekoladę,papierosy i pomarańcze. I lubię czasem przeklinać. I śmiać się tez lubię. I lubię zaczynać nowe zdania od litery "i". Lubie tez czarny kolor. Ale nie Ciebie ****a,nie Ciebie!!
' i czuć się tą jedyną wśród miliardów, najważniejszą.
tęsknie. nie ważne, czy jesteś jeden kilometr ode mnie, czy tysiąc kilometrów ode mnie... i tak tęsknie . Krzyś: http://www.suwaczki.com/tickers/dxgi3ew1dblq93ps.png Nasze Maleństwo: http://www.suwaczki.com/tickers/orefskjolqcz6tby.png |
|
|
|
#2123 |
|
Zakorzenienie
|
blondii69 -
poprostuAsiss - ja Cię notorycznie okradam grise - cudnaś ![]() ----------- Bo jest parę złudzeń, które warto mieć, by żyć... wiem, wybaczysz mi, że wszystko przeze mnie. Śniegu nie ma, a bałwanów pełno ! Siebie oszukujemy w miarę potrzeb, innych - w miarę możliwości. ![]() Wystarczyła chwila rozmowy i mam ochotę wbić sobie widelec w tętnicę..
|
#2124 |
|
Przyczajenie
|
Świetne te opisy, juz dłuzszy czas zaglądam i kradne
![]() ____ jak dawniej piję herbatę w moim ulubionym kubku, jem pierniki, oglądam powtórkę serialu.. jakby wcale nie zawalił mi się swiat.. Oddam wszystko. Pluszowego misia, który tulił mnie do snu, porcelanową laleczkę której zazdrościły mi koleżanki, ulubioną płytę, plakat idola, nawet wspomnienie pierwszego pocałunku.. chcę tylko odrobinę Ciebie.. Z kostką czekolady pod językiem lubiła snuć fantazje o pięknej miłości, chłopaku z naprzeciwka i serii namiętnych pocałunków. Niestety czekolada szybko się rozpuszcza, a wraz z nimi rozpuszczają się jej marzenia. Pięć fioletowych opakowań po milce, trzy puszki po Red Bull'u, sterta chusteczek na dywanie i stłuczony talerz pod nogami. Nadal chcesz wiedzieć jak się czuję? Siedziałam w pokoju popijając herbatę. Nawet w niej czułam Twoją obojętność.. bo dziś jestem zwyczajną dziewczyną, bez ubarwionych rzęs, bez ułożonych włosów z lodowatymi rękami i mokrymi oczami - marznę od środka. nie wstydzę się swoich słabości, teoretycznie nie. konstrukcja naszego szczęścia jest taka krucha.." Z rozmazanym tuszem , czerwonymi oczami, drżącymi wargami krzyczała , że życie jest piękne. Kiedy jest mi smutno, czytam stare wiedomości od Ciebie i udaję, że otrzymałam je dopiero przed chwilą. Taki mały trick, żeby na mojej twarzy choć przez chwilę gościł szczery usmiech.. I obiecuję Ci, że jeśli któraś złamie Ci serce będę pierwszą, która serdecznie *******nie ją w twarz.. |
|
|
|
#2125 |
|
Konto usunięte
|
Let your smile change the world. But don't let the world change your smile
(ang.pozwól twojemu uśmiechowi zmienić świat. ale nie pozwól światu zmienić twojego uśmiechu) |
|
|
|
#2126 |
|
Raczkowanie
|
Honor splamiony nieodwzajemnioną miłością.
- Szumi mi w głowie... - Znów ćpałaś ? - ... - Gadaj co brałaś ! - miłościnę. - Nie znam... - To się ciesz. Gram w grę pt. "Uwodź,rozkochaj,zniszcz" .Chcesz się przyłączyć ? Ach,no tak - zapomniałam.To przecież Ty wymyśliłeś tą grę ! - Mała czarna ? - Jest. - Czerwone szpilki ? - Są. -Stanik ? - Nie ma. - No i prawidłowo... jeszcze tylko zalotne spojrzenie i... - Gotowa podbić świat ! - Gotowa wykastrować mężczyzn,jednym spojrzeniem. Miłość to dobrowolne wystawianie się na cierpienie,którego nie osłodzi nawet biały rumak. Idiotka ? Ciekawe... Idiotka,powiadasz ? Mylisz się - po prostu nieszczęśliwie zakochana romantyczka z problemami,topiąca życie we łzach.
|
#2127 |
|
Raczkowanie
|
'wszystkie szare dni zmieniasz właśnie ty
'bo teraz każdy zły dzień zamienię w słodki sen 'co wczoraj pytaniem dziś odpowiedzią 'wybieram właśnie cie spośród wszystkich ludzi
|
#2128 |
|
Zakorzenienie
|
Wszystkie jesteście świetne, naprawdę!
Coś ode mnie: " Kocham Cię" rzucone w echa wir. Odbija się w Twych źrenicach. Przenika przez brąz tęczówek. Jeszcze język drga od wypowiedzianych słów. Szybsze bicie serca. Stłumiony oddech. Chwila niepewności. Zaszklone oczy. Jedenaście literek. Jedna po drugiej cichym szeptem wypływa z Twych ust. Powietrze drzy od zawieszonego w nicośći " Ja Ciebie też". Wszędzie pełno Ciebie. Z każdym oddechem. W każdej łzie. Pod każdą powieką. W każdym wyrazie. W każdym śnie. Z wyjątkiem miejsca "obok mnie" .. Dotykaj. Daj poczuć, że jesteś blisko. Bliżej, tak by poplątały się nam rzęsy. Twój oddech na policzku mym. Papierosowa ślina Twa, słodko niech muska usta me. Dotykiem rąk daj poczuć, że pragniesz. Bez słów. Proszę nie mów już. Wyjaśnijmy wszystko bez słów. Mową ust - namiętnością.
|
|
#2129 |
|
Raczkowanie
|
Uderzona w twarz prosiła o więcej... [!]
Znajdę Cię kochanie... Wiem to... Znajdę, bo będę szukać. Nie będę Cię prosić, nie będę na rękach Cię nosić. Za Twe kłamstwa co najwyżej możesz dostać ode mnie kopa w d.... Nic warte są wspomnienia, odchodzę. Miłego wieczorku;p a raczej już nocki;D talenciary ![]()
|
#2130 |
|
Zadomowienie
|
zuzka0
męcisz w mej głowie niemiłosiernie. daj spać, daj żyć. napisz. mój wyświetlacz zapomniał już, jak Cię zapisałam..
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:49.

niestety tymczasowo mnie zablokowali ;/ ale nie było za kim tęsknic ; P