My, Zdrowizny robimy wszystko,by ON SIĘ PATRZYŁ,łacznie z traceniem zbędnych kg!PART3 - Strona 71 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-07-04, 13:21   #2101
Sunsett
Zakorzenienie

Dot.: My, Zdrowizny robimy wszystko,by ON SIĘ PATRZYŁ,łacznie z traceniem zbędnych kg

Cytat:
Napisane przez Nowa_Nadzieja Pokaż wiadomość
oni tam na pewnoe tupią nóżkami i czekają na Ciebie,wiec szkoda ze nie wziełaś

bo wczesnie poszłam spać wczoraj,już po 1 spałam

na mniejsze zło czyli na Komorowskiego ja sobie obiecałam,że chociaz nie będę miała na kogo głowsowac i tak będę chodziła,bo nie lubię niektórych ludzi,którzy ani razu nie poszli na wybory ale krytykowac i marudzić to oni najlepiej potrafią
No niestety taka polska mentalność , najłatwiej jest narzekać , ale żeby spróbować sobie pomóc, to już nie bardzo... To dobrze, że wypełniasz obywatelski obowiązek Ja się cały czas zastanawiam, ale dla mnie i jeden i drugi są porażkowi, więc ewentualnie pójdę i wrzucę pustą kartkę , no ale obowiązek wypełnię

Cytat:
Napisane przez Anastazja86 Pokaż wiadomość
Sunset-powodzenia w szkole i trzymam kciuki za egzamin no i oczywiście za pracę w Norwegii a co to by była za praca? jakieś sprzątanie?
Nadziejka- szkoda że pogoda się zrąbała...ale ponoć od środy znowu mają być upały
egzaminy mam zdane
teraz tylko obrona za tydzień i chulaj dusza piekła nie ma
u mnie jest skwar jak nie wiem co, ani jednej chmury na niebie o 10 były 33 stopnie w słońcu jest chyba z 40 jestem cała mokra
zaraz zmywam się do domu tzn czekam aż koleżanka napisze egzamin i jedziemy autem chociaż tyle dobrego że oszczędzę sobie jechania pociągiem z tymi smrodami
Sprzątanie biurowców , po 8 godzin dziennie 5 razy w tygodniu
Gratuluję zdanych egzaminów, pięknie się spisałaś Ale nie mogło być inaczej
No to faktycznie nieźle u Ciebie grzeje U mnie troszkę popadało, ale teraz znowu wychodzi słonko
To dobrze, że koleżanka się napatoczyła, bo to faktycznie nic miłego podróżować z niedomytkami w takich warunkach

A ja byłam w biedronce Okres się zbliża , bo żrę jak najęta i drze mnie do słodkiego W ten oto sposób mam na swoim koncie grześka w czekoladzie i loda rożka Teraz znowu wróciłam do komputerowej i będę tu kwitnąć jeszcze 2 godziny
Sunsett jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-04, 14:02   #2102
Nowa_Nadzieja
Zakorzenienie

Dot.: My, Zdrowizny robimy wszystko,by ON SIĘ PATRZYŁ,łacznie z traceniem zbędnych kg

Cytat:
Sunset-powodzenia w szkole i trzymam kciuki za egzamin no i oczywiście za pracę w Norwegii a co to by była za praca? jakieś sprzątanie?
Nadziejka- szkoda że pogoda się zrąbała...ale ponoć od środy znowu mają być upały
egzaminy mam zdane
teraz tylko obrona za tydzień i chulaj dusza piekła nie ma
u mnie jest skwar jak nie wiem co, ani jednej chmury na niebie 10 były 33 stopnie w słońcu jest chyba z 40 jestem cała mokra:
zaraz zmywam się do domu tzn czekam aż koleżanka napisze egzamin i jedziemy autem chociaż tyle dobrego że oszczędzę sobie jechania pociągiem z tymi smrodami
no to gratuluję!!!

leee to pojedziesz jak burżuj dobrze ze nie bedziesz musiała wąchać smrdów
Cytat:
Napisane przez Sunsett Pokaż wiadomość
No niestety taka polska mentalność , najłatwiej jest narzekać , ale żeby spróbować sobie pomóc, to już nie bardzo... To dobrze, że wypełniasz obywatelski obowiązek Ja się cały czas zastanawiam, ale dla mnie i jeden i drugi są porażkowi, więc ewentualnie pójdę i wrzucę pustą kartkę , no ale obowiązek wypełnię

Sprzątanie biurowców , po 8 godzin dziennie 5 razy w tygodniu
Gratuluję zdanych egzaminów, pięknie się spisałaś Ale nie mogło być inaczej
No to faktycznie nieźle u Ciebie grzeje U mnie troszkę popadało, ale teraz znowu wychodzi słonko
To dobrze, że koleżanka się napatoczyła, bo to faktycznie nic miłego podróżować z niedomytkami w takich warunkach

A ja byłam w biedronce Okres się zbliża , bo żrę jak najęta i drze mnie do słodkiego W ten oto sposób mam na swoim koncie grześka w czekoladzie i loda rożka Teraz znowu wróciłam do komputerowej i będę tu kwitnąć jeszcze 2 godziny
dokładnie obowiązek musi byc spełniony!!

spokojnie u mnei identyko poszłam do sklepu kupiłam taki butet surówek i do tego sos do spagetti i zjadłam sobei na obiad no i oczywiscie lodem dopchnełam

ej a Kinia ni ma bronic 7? bo tak jakoś mi się wyjade
Stary 2010-07-04, 14:12   #2103
Sunsett
Zakorzenienie

Cytat:
no to gratuluję!!!

leee to pojedziesz jak burżuj dobrze ze nie bedziesz musiała wąchać smrdów

dokładnie obowiązek musi byc spełniony!!

spokojnie u mnei identyko poszłam do sklepu kupiłam taki butet surówek i do tego sos do spagetti i zjadłam sobei na obiad no i oczywiscie lodem dopchnełam

ej a Kinia ni ma bronic 7? bo tak jakoś mi się wyjade
BUkiet surówek ? Taka mieszanka różnych różnorakich ? No to czym się przejmujesz? Ja zjadłam dwie kanapki , loda i grześka I jeszcze obiad na mnie czeka w domu, kotletki , nowe ziemniaczki i mizeria ahh
Dzisiaj bym mogła nie przestawać jeść

A nawet nie wiem ,wyleciało mi z głowy , bo dawno się tutaj nie odzywała ale gdzieś na początku lipca z tego co pamiętam
Stary 2010-07-04, 14:18   #2104
Nowa_Nadzieja
Zakorzenienie

Cytat:
BUkiet surówek ? Taka mieszanka różnych różnorakich ? No to czym się przejmujesz? Ja zjadłam dwie kanapki , loda i grześka I jeszcze obiad na mnie czeka w domu, kotletki , nowe ziemniaczki i mizeria ahh
Dzisiaj bym mogła nie przestawać jeść

A nawet nie wiem ,wyleciało mi z głowy , bo dawno się tutaj nie odzywała ale gdzieś na początku lipca z tego co pamiętam
mhmm,3 rózne surówki,jak na talerz wyłozyłam to był niezły kopiec i to za 2 zl a bo się najadłam spagetti i szczerze mówiąc jeszcze bym zjadła

ale obiadek u mnei mama pojechała chlac do ciotki na imieniny wiec musze sama kombinować obiad

tak mi sie wydaje bo 7 mam dentystę i tak jakoś skojarzyłam ze ona wtedy broni

a w ogóle chyba już na dobre zostałysmy we 3
Stary 2010-07-04, 14:23   #2105
Sunsett
Zakorzenienie

Cytat:
mhmm,3 rózne surówki,jak na talerz wyłozyłam to był niezły kopiec i to za 2 zl a bo się najadłam spagetti i szczerze mówiąc jeszcze bym zjadła

ale obiadek u mnei mama pojechała chlac do ciotki na imieniny wiec musze sama kombinować obiad

tak mi sie wydaje bo 7 mam dentystę i tak jakoś skojarzyłam ze ona wtedy broni

a w ogóle chyba już na dobre zostałysmy we 3
Za 2 zł to bardzo się opłaca U mnie też są takie rzeczy, ale o wiele droższe

Haha oj biedactwo To może Ci jakichś ciast imieninowych przywiezie

No ja nie wiem , możliwe A co się z ząbkiem dzieje ?
No też to zauważyłam, od x czasu nikt się nie odzywał Ja was nie opuszczę !!
Stary 2010-07-04, 14:33   #2106
Nowa_Nadzieja
Zakorzenienie

Cytat:
Za 2 zł to bardzo się opłaca U mnie też są takie rzeczy, ale o wiele droższe

Haha oj biedactwo To może Ci jakichś ciast imieninowych przywiezie

No ja nie wiem , możliwe A co się z ząbkiem dzieje ?
No też to zauważyłam, od x czasu nikt się nie odzywał Ja was nie opuszczę !!
tak własnie postanowiłam ze jak nei bede miała co jesc na obiad to to bede sobei kupowała

eee lepiej nie zapomniałam jej przypomniec zeby sie nei chwaliła ile miałam procent z matury!! pewnie juz cała rodzina wie ze zje*ałam

a bo ostatnio jakoś mnie pobolewa i taki dziwny posmak mam w buzi ,tak jakby metalem,sama nie wiem jak to nazwać,wiec sie zapisałam

ja tez nie!!D: nie ma tak dobrze! dupę bede truła do konca
Stary 2010-07-04, 14:39   #2107
Sunsett
Zakorzenienie

Cytat:
tak własnie postanowiłam ze jak nei bede miała co jesc na obiad to to bede sobei kupowała

eee lepiej nie zapomniałam jej przypomniec zeby sie nei chwaliła ile miałam procent z matury!! pewnie juz cała rodzina wie ze zje*ałam

a bo ostatnio jakoś mnie pobolewa i taki dziwny posmak mam w buzi ,tak jakby metalem,sama nie wiem jak to nazwać,wiec sie zapisałam

ja tez nie!!D: nie ma tak dobrze! dupę bede truła do konca
No i dobre postanowienie, samo zdrówko

Ma się czym chwalić, przecież oprócz wosu, który nie tylko Tobie nie poszedł, zdałaś bardzo ładnie

Ja coś czytałam kiedyś o tym metalicznym posmaku , ale teraz sobie nie przypomnę, skąd się to brało. Też tak miewałam, masz rację lepiej idź i sprawdź

Truj truj, takie trucie to sama przyjemność

Własnie napisał K W ogóle w nocy też mi pisał smski , ajajaj ale fajnie

Edytowane przez Sunsett
Czas edycji: 2010-07-04 o 14:41
Stary 2010-07-04, 14:43   #2108
Anastazja86
Zakorzenienie

Sunset- to dobra robota z tym sprzątaniem, moja znajoma sprząta na promach w Norwegii i zarabia na polskie 6000zł nie wiem ile to koron norweskich jest
Nadziejka-ale miałaś obiad u mnie chyba nie ma w sklepiku koło domu takich zestawów sałat i to za 2 zł? takich cen to u mnie na bank nie ma

ja też zauważyłam że zostałyśmy we trzy ale mam nadzieję że zostaniemy na wieki

wróciłam
jeszcze się przejechałyśmy na 5 min nad jezioro i się wje.ałyśmy w ciuchach do wody ale jakie orzeźwienie zaraz chyba wyłożę się na balkon bo gdzieś do 16 będzie słońce na bank ale najpierw idę do sklepu i z psem muszę sobie jajka kupić bo nie mam co zjeść na obiad a jestem mega głodna
Anastazja86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-04, 14:44   #2109
Sunsett
Zakorzenienie

Nadziejko , poczytałam o tym metalicznym posmaku i znalazłam albo od wątroby, albo od tego , że dziąsła Ci krwawią, albo od ... ciąży
Właśnie ja kiedyś o ciąży czytałam , że to ciąża może powodować taki specyficzny posmak
Stary 2010-07-04, 14:46   #2110
Nowa_Nadzieja
Zakorzenienie

Cytat:
No i dobre postanowienie, samo zdrówko

Ma się czym chwalić, przecież oprócz wosu, który nie tylko Tobie nie poszedł, zdałaś bardzo ładnie

Ja coś czytałam kiedyś o tym metalicznym posmaku , ale teraz sobie nie przypomnę, skąd się to brało. Też tak miewałam, masz rację lepiej idź i sprawdź

Truj truj, takie trucie to sama przyjemność

Własnie napisał K W ogóle w nocy też mi pisał smski , ajajaj ale fajnie

ale i tak wole,żeby się nie chwalila

no ja czytałam ze to problemy z zoładkiem są,ale mnie nic nie boli ,tylko ząb,zresztą nawet jak się całowałam z R to się pytał,czy nie cyckalam łyżeczki bo taki smak mam

ooo,i co tam Ci ciekawego pisał?
Stary 2010-07-04, 14:46   #2111
Sunsett
Zakorzenienie

Cytat:
Sunset- to dobra robota z tym sprzątaniem, moja znajoma sprząta na promach w Norwegii i zarabia na polskie 6000zł nie wiem ile to koron norweskich jest
Nadziejka-ale miałaś obiad u mnie chyba nie ma w sklepiku koło domu takich zestawów sałat i to za 2 zł? takich cen to u mnie na bank nie ma

wróciłam
jeszcze się przejechałyśmy na 5 min nad jezioro i się wje.ałyśmy w ciuchach do wody ale jakie orzeźwienie zaraz chyba wyłożę się na balkon bo gdzieś do 16 będzie słońce na bank ale najpierw idę do sklepu i z psem muszę sobie jajka kupić bo nie mam co zjeść na obiad a jestem mega głodna
To jest jakieś 12.000 koron norweskich A ja na tym moim sprzątaniu miałabym ponad 2 razy tyle , dlatego tak mi zależy na tym, żeby to wypaliło

Ja też mam taką nadzieję Jak któraś się odłączy to ja się tam przejadę i spiorę dupska

O ja , to ładna desperacja, skoro w ciuchach wlazłyście No ale przy takim upale to wcale się nie dziwę
Stary 2010-07-04, 14:50   #2112
Nowa_Nadzieja
Zakorzenienie

Cytat:

wróciłam

no za 2 zł i jakies tam grosze,chyba2.30 ale nie jestem pewna ale jakie dobre

Ty to jestes ale jak tak goraco to sie nei dziwie
Cytat:
Nadziejko , poczytałam o tym metalicznym posmaku i znalazłam albo od wątroby, albo od tego , że dziąsła Ci krwawią, albo od ... ciąży
Właśnie ja kiedyś o ciąży czytałam , że to ciąża może powodować taki specyficzny posmak
ciąza wez mnie nie strasz
Stary 2010-07-04, 14:51   #2113
Sunsett
Zakorzenienie

Cytat:
ale i tak wole,żeby się nie chwalila

no ja czytałam ze to problemy z zoładkiem są,ale mnie nic nie boli ,tylko ząb,zresztą nawet jak się całowałam z R to się pytał,czy nie cyckalam łyżeczki bo taki smak mam

ooo,i co tam Ci ciekawego pisał?
Jest się czym chwalić, więc niech się chwali

No to miejmy nadzieję, że to jednak okaże się jakaś błaha przyczyna, a nie poważny problem

A w nocy pisał , że jest aktualnie w .... i właśnie wrócił do hotelu i nie może zasnąć i myśli o gwiazdce przy której zasypiał tydzień temu i w ogóle takie dość gorące i czułe te smsy były , bardzo miło mi się zrobiło A teraz to tak o, pytał co robi gwiazdka
I właśnie nie wiem , napisać mu o tych pieniądzach kiedy mu oddam ,czy nic nie wspominać i po prostu oddać wtedy , kiedy będę ,miała ? Poradźcie
Stary 2010-07-04, 14:52   #2114
Nowa_Nadzieja
Zakorzenienie

Cytat:
To jest jakieś 12.000 koron norweskich A ja na tym moim sprzątaniu miałabym ponad 2 razy tyle , dlatego tak mi zależy na tym, żeby to wypaliło

Ja też mam taką nadzieję Jak któraś się odłączy to ja się tam przejadę i spiorę dupska

O ja , to ładna desperacja, skoro w ciuchach wlazłyście No ale przy takim upale to wcale się nie dziwę
wow to niezła kasa no to trzymam koniecznie kciuki zeby wypaliło

zapraszam zapraszam!
Stary 2010-07-04, 14:53   #2115
Sunsett
Zakorzenienie

Cytat:
no za 2 zł i jakies tam grosze,chyba2.30 ale nie jestem pewna ale jakie dobre

Ty to jestes ale jak tak goraco to sie nei dziwie

ciąza wez mnie nie strasz
No powaga, z resztą wystukaj w google i sama zobaczysz
Stary 2010-07-04, 14:55   #2116
Nowa_Nadzieja
Zakorzenienie

Cytat:
Jest się czym chwalić, więc niech się chwali

No to miejmy nadzieję, że to jednak okaże się jakaś błaha przyczyna, a nie poważny problem

A w nocy pisał , że jest aktualnie w .... i właśnie wrócił do hotelu i nie może zasnąć i myśli o gwiazdce przy której zasypiał tydzień temu i w ogóle takie dość gorące i czułe te smsy były , bardzo miło mi się zrobiło A teraz to tak o, pytał co robi gwiazdka
I właśnie nie wiem , napisać mu o tych pieniądzach kiedy mu oddam ,czy nic nie wspominać i po prostu oddać wtedy , kiedy będę ,miała ? Poradźcie
eee na pewno,może mi się ząbek psuje i to dlatego

ojojojo jakie to słodkie fajnie ze się odzywa tylko szkoda ze tak daleko jest

ja bym mu oddała jak bedziesz miała i tylko napisała,że przepraszasz za zwłoke i tyle

---------- Dopisano o 14:55 ---------- Poprzedni post napisano o 14:54 ----------

Cytat:
No powaga, z resztą wystukaj w google i sama zobaczysz
własnie czytam i po prostu oczom nie wierze jak nie żoładek,to zawał,albo grzybica,nawet pochwy!
Stary 2010-07-04, 15:02   #2117
Sunsett
Zakorzenienie

Cytat:
eee na pewno,może mi się ząbek psuje i to dlatego

ojojojo jakie to słodkie fajnie ze się odzywa tylko szkoda ze tak daleko jest

ja bym mu oddała jak bedziesz miała i tylko napisała,że przepraszasz za zwłoke i tyle

---------- Dopisano o 14:55 ---------- Poprzedni post napisano o 14:54 ----------

własnie czytam i po prostu oczom nie wierze jak nie żoładek,to zawał,albo grzybica,nawet pochwy!
No miejmy nadzieję

Oj szkoda, ale co poradzić... dobre i takie od czasu do czasu
Napisałam, że przepraszam za zwłokę, ale trochę poszłam w plecy z tym kołem i końcem miesiąca mu oddam wszystko

Zawał No z tym to ktoś grubo poleciał Ty się lepiej połóż na oddział na obserwację, a nie do dentysty

Ok ja zmykam na zajęcia, nareszcie się doczekałam W domu będę koło 18 ,więc do spisania robaczki
Stary 2010-07-04, 15:13   #2118
Nowa_Nadzieja
Zakorzenienie

Cytat:
No miejmy nadzieję

Oj szkoda, ale co poradzić... dobre i takie od czasu do czasu
Napisałam, że przepraszam za zwłokę, ale trochę poszłam w plecy z tym kołem i końcem miesiąca mu oddam wszystko

Zawał No z tym to ktoś grubo poleciał Ty się lepiej połóż na oddział na obserwację, a nie do dentysty

Ok ja zmykam na zajęcia, nareszcie się doczekałam W domu będę koło 18 ,więc do spisania robaczki
olepszy rydz niz nic

to ja się najem przed tym zawałem a pozniej położe i nei bede się ruszała

w ogóle internet w takich momentach jest najwiekszym złem! ja pamietam dostałam strasznego uczulenia,jak bym wpadła w pokrzywy ,całe nogi,rece,brzuch no calutka i mama do mnie"zeby to nie była łuszczyca" no to ja internet,google jak się naczytałam to ryczałam całą noc ze ja mam łuszczyce a jak poszłam do deramtologa to się okazało,że za dużo białka wpieprzałam

to baw się tam dobrze
Stary 2010-07-04, 16:02   #2119
Anastazja86
Zakorzenienie

Nadziejka- zawał? ciąża? co Wy czytacie nie mam pojęcia co to może być ale nie czytaj lepiej za dużo a z tą łuszczycą to mnie rozje.ałaś swoją drogą straszna choroba..
Sunset- wow no to mnóstwo kasy za to sprzątanie i co chcesz jechać tam na stałe? bo Ty masz tam chyba ciocię? i u niej byś mieszkała? powodzenia na zajęciach

ja wróciłam ze sklepu i standardowo rozje.ała mi się torebka po drodze nakupiłam jajek, chleba, serków, wody, piwa, czekoladę dla Tż i colę
teraz przygotowuję sobie jajka sadzone, bo padam z głodu
Stary 2010-07-04, 17:41   #2120
Sunsett
Zakorzenienie

Cytat:
olepszy rydz niz nic

to ja się najem przed tym zawałem a pozniej położe i nei bede się ruszała

w ogóle internet w takich momentach jest najwiekszym złem! ja pamietam dostałam strasznego uczulenia,jak bym wpadła w pokrzywy ,całe nogi,rece,brzuch no calutka i mama do mnie"zeby to nie była łuszczyca" no to ja internet,google jak się naczytałam to ryczałam całą noc ze ja mam łuszczyce a jak poszłam do deramtologa to się okazało,że za dużo białka wpieprzałam

to baw się tam dobrze
Oj tak , najedz się obowiązkowo na zapas

To racja, internet jest w takich chwilach najgorszym przekleństwem Ja miałam mnóstwo razy takie sytuacje , tylko, że chodziło o ciążę Naczytałam się pierdół, a później "odczuwałam" wszystkie te objawy u siebie i nie pomogło piętnaście testów, nie pomogło, że seks był 'bezpieczny', ze pojawił się okres, musiałam iść do gina, zbadać się i dopiero jak on mi powiedział, że nie jestem w ciąży , to uwierzyłam teraz już mi to trochę przeszło
No ubawiłam się po pachy głupol

Cytat:
Nadziejka- zawał? ciąża? co Wy czytacie nie mam pojęcia co to może być ale nie czytaj lepiej za dużo a z tą łuszczycą to mnie rozje.ałaś swoją drogą straszna choroba..
Sunset- wow no to mnóstwo kasy za to sprzątanie i co chcesz jechać tam na stałe? bo Ty masz tam chyba ciocię? i u niej byś mieszkała? powodzenia na zajęciach

ja wróciłam ze sklepu i standardowo rozje.ała mi się torebka po drodze nakupiłam jajek, chleba, serków, wody, piwa, czekoladę dla Tż i colę
teraz przygotowuję sobie jajka sadzone, bo padam z głodu
No pieniądze dobre Na stałe to nie, ale na dłuższy czas na pewno Chciałabym zarobić sobie na dobry samochód i coś odłożyć , a co jakiś czas zjeżdżać do Polski przykładowo na dwa tygodnie, czy na dłużej... Ja tam mam kupę rodziny , mój tata też tam co jakiś czas jeździ , więc mieszkałabym tam z nimi No ale na razie nie ma co planować, zobaczymy czy wypali

Ty to masz jakiegoś pecha do tych reklamówek A to na ulicy się rozwaliła ? Jak sobie poradziłaś?
Zakupy konkretne

Ja niedawno wróciłam Właśnie zjadłam sobie obiadek Chwilkę sobie odpocznę i pewnie koło 19 standardowo pojadę do dziewczyn
Stary 2010-07-04, 17:54   #2121
Anastazja86
Zakorzenienie

Cytat:
Oj tak , najedz się obowiązkowo na zapas

To racja, internet jest w takich chwilach najgorszym przekleństwem Ja miałam mnóstwo razy takie sytuacje , tylko, że chodziło o ciążę Naczytałam się pierdół, a później "odczuwałam" wszystkie te objawy u siebie i nie pomogło piętnaście testów, nie pomogło, że seks był 'bezpieczny', ze pojawił się okres, musiałam iść do gina, zbadać się i dopiero jak on mi powiedział, że nie jestem w ciąży , to uwierzyłam teraz już mi to trochę przeszło
No ubawiłam się po pachy głupol

No pieniądze dobre Na stałe to nie, ale na dłuższy czas na pewno Chciałabym zarobić sobie na dobry samochód i coś odłożyć , a co jakiś czas zjeżdżać do Polski przykładowo na dwa tygodnie, czy na dłużej... Ja tam mam kupę rodziny , mój tata też tam co jakiś czas jeździ , więc mieszkałabym tam z nimi No ale na razie nie ma co planować, zobaczymy czy wypali

Ty to masz jakiegoś pecha do tych reklamówek A to na ulicy się rozwaliła ? Jak sobie poradziłaś?
Zakupy konkretne

Ja niedawno wróciłam Właśnie zjadłam sobie obiadek Chwilkę sobie odpocznę i pewnie koło 19 standardowo pojadę do dziewczyn
ja jakoś nigdy nie obawiałam się o ciążę, tzn robiłam w życiu z 3 razy test ciążowy ale tak to nie miałam jakiś takich faz jak Ty
fajnie, ja nie ma nikogo za granicą, tylko znajomych, a wiadomo jak się jedzie do rodziny to inaczej
no mam pecha bo zawsze za dużo kupuję rozwaliła mi się z 5 m od sklepu więc cofnęłam się po jeszcze jedną reklamówkę

ja jestem w trakcie sprzątania..wytarłam kurze na razie aha i umyłam gary biorę się teraz za odkurzanie
Stary 2010-07-04, 18:33   #2122
Sunsett
Zakorzenienie

Cytat:
ja jakoś nigdy nie obawiałam się o ciążę, tzn robiłam w życiu z 3 razy test ciążowy ale tak to nie miałam jakiś takich faz jak Ty
fajnie, ja nie ma nikogo za granicą, tylko znajomych, a wiadomo jak się jedzie do rodziny to inaczej
no mam pecha bo zawsze za dużo kupuję rozwaliła mi się z 5 m od sklepu więc cofnęłam się po jeszcze jedną reklamówkę

ja jestem w trakcie sprzątania..wytarłam kurze na razie aha i umyłam gary biorę się teraz za odkurzanie
Ja z początku się tak zadręczałam, teraz już luzik na ogół

No pewnie u rodziny zawsze lepiej Chociaż niekiedy miewałam ich dość ...
Najlepiej jest u siebie

Ano widzisz, to przez to się rozwalają reklamówki, bo kupujesz bez opamiętania To przynajmniej tyle, że nie rozwaliła się jak byłaś gdzieś dalej ...

Ja też miałam sprzątać łazienkę, ale najadłam się i mi się odechciało, najchętniej poszłabym spać

W ogóle to dziwny przypadek dzisiaj miałam. Rano szłam do garażu i minęłam się z takim facetem. On mieszka na moim osiedlu z żoną i dwoma córeczkami, wygląda bardzo młodo, ale po wieku córek wydaje mi się, że z 30 lat ma . I zawsze, jak mnie widzi, to nie tyle się na mnie patrzy, co wręcz gapi, dzisiaj rano było to samo . No ale zignorowałam to jak zawsze. A wracałam z uczelni i minęłam go na głównej drodze , gość mi mrugnął światłami :/ Nie wiedziałam o co chodzi, zapięłam pas bo pomyślałam, że może gdzieś stoi policja, no ale nikt nie stał :/ Dziwny typ...
Mam "szczęście" do żonatych
Stary 2010-07-04, 18:43   #2123
Anastazja86
Zakorzenienie

Cytat:
Ja z początku się tak zadręczałam, teraz już luzik na ogół

No pewnie u rodziny zawsze lepiej Chociaż niekiedy miewałam ich dość ...
Najlepiej jest u siebie

Ano widzisz, to przez to się rozwalają reklamówki, bo kupujesz bez opamiętania To przynajmniej tyle, że nie rozwaliła się jak byłaś gdzieś dalej ...

Ja też miałam sprzątać łazienkę, ale najadłam się i mi się odechciało, najchętniej poszłabym spać

W ogóle to dziwny przypadek dzisiaj miałam. Rano szłam do garażu i minęłam się z takim facetem. On mieszka na moim osiedlu z żoną i dwoma córeczkami, wygląda bardzo młodo, ale po wieku córek wydaje mi się, że z 30 lat ma . I zawsze, jak mnie widzi, to nie tyle się na mnie patrzy, co wręcz gapi, dzisiaj rano było to samo . No ale zignorowałam to jak zawsze. A wracałam z uczelni i minęłam go na głównej drodze , gość mi mrugnął światłami :/ Nie wiedziałam o co chodzi, zapięłam pas bo pomyślałam, że może gdzieś stoi policja, no ale nikt nie stał :/ Dziwny typ...
Mam "szczęście" do żonatych
to dobrze że Ci przeszło bo takie myślenie że jest się w ciąży to masakra jakaś
ja też się jakaś senna zrobiłam a tu jeszcze trzeba popracować
może się zakochał i wcale mu się nie dziwie
nie przejmuj się ja też mam szczęście do starych żonatych pierdzieli

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-07-04, 18:53   #2124
Sunsett
Zakorzenienie

Cytat:
to dobrze że Ci przeszło bo takie myślenie że jest się w ciąży to masakra jakaś
ja też się jakaś senna zrobiłam a tu jeszcze trzeba popracować
może się zakochał i wcale mu się nie dziwie
nie przejmuj się ja też mam szczęście do starych żonatych pierdzieli
No masakra, tylko stres niepotrzebny

Ano , mi też by się dzisiaj przydało coś poczatować , ale nie wiem, czy dam radę , bo strasznie mnie spanie łamie już teraz, a co będzie później No to zbijaj tam fortunę i jak już zbijesz, to się podziel

Ohohoh, ale posłodzone No może, następnym razem odwzajemnię to uczucie i pokażę mu fakolca

Starych ,żonatych pierdzieli Pięknie to ujęłaś Aż tak dużo się ich przewinęło ?

Ja jadę do dziewczyn, ale posiedzę z półtorej godzinki i wracam do domu , bo zmęczona jestem cosik Więc do spisania
Stary 2010-07-04, 19:13   #2125
Anastazja86
Zakorzenienie

Cytat:
No masakra, tylko stres niepotrzebny

Ano , mi też by się dzisiaj przydało coś poczatować , ale nie wiem, czy dam radę , bo strasznie mnie spanie łamie już teraz, a co będzie później No to zbijaj tam fortunę i jak już zbijesz, to się podziel

Ohohoh, ale posłodzone No może, następnym razem odwzajemnię to uczucie i pokażę mu fakolca

Starych ,żonatych pierdzieli Pięknie to ujęłaś Aż tak dużo się ich przewinęło ?

Ja jadę do dziewczyn, ale posiedzę z półtorej godzinki i wracam do domu , bo zmęczona jestem cosik Więc do spisania
stres na pewno a po co się stresować, seks to zabawa a jak się człowiek ma tak stresować to lepiej wypić szklankę wody zamiast sobie użyć
podzieliłabym się gdyby nie długi
ja zawsze pokazuję fakolca i działa
oj wielu ich było do mnie właśnie takie staruchy zarywają po 30stce i od zawsze tak było chyba wyglądam za poważnie
baw się dobrze

ja odkurzyłam i umyłam podłogi i teraz zasiadam do czata
Stary 2010-07-04, 20:19   #2126
Sunsett
Zakorzenienie

Cytat:
stres na pewno a po co się stresować, seks to zabawa a jak się człowiek ma tak stresować to lepiej wypić szklankę wody zamiast sobie użyć
podzieliłabym się gdyby nie długi
ja zawsze pokazuję fakolca i działa
oj wielu ich było do mnie właśnie takie staruchy zarywają po 30stce i od zawsze tak było chyba wyglądam za poważnie
baw się dobrze

ja odkurzyłam i umyłam podłogi i teraz zasiadam do czata
Zdecydowanie wolę sobie użyć zamiast tej szklanki wody

No dobra, to jak spłacisz długi to się podzielisz Przynajmniej tyle, że nie jestem sama z tym piętnem

No to będę i ja pokazywać w takim razie

Ee może faktycznie za poważnie wyglądasz Ja miałam jednego starszego i jest nim K , ale jakoś tak nie czuję, że on jest sporo starszy A tak to nie miałam żadnej przygody z podstarzałym facetem

No to piknie wysprzątałaś ! To teraz możesz mi łazienkę wysprzątać , jak już się tak rozpędziłaś

A ja nie posiedziałam zbyt długo, bo straszne spanie mnie zabrało i taka zmulona byłam więc stwierdziłam, że lepiej posiedzieć w domu
Wracałam z garażu i podszedł do mnie taki chłopaczyna z osiedla i zapytał, czy umówię się z nim " na randkę " Rozje*ała mnie ta propozycja doszczętnie, odmówiłam oczywiście

I tak siedzę i myślę, na co mam ochotę Miałam gonić po piwko , ale się rozmyśliłam... i chyba sobie zrobię kaszkę mannę

Edytowane przez Sunsett
Czas edycji: 2010-07-04 o 20:20
Stary 2010-07-04, 20:31   #2127
Anastazja86
Zakorzenienie

Cytat:
Zdecydowanie wolę sobie użyć zamiast tej szklanki wody

No dobra, to jak spłacisz długi to się podzielisz Przynajmniej tyle, że nie jestem sama z tym piętnem

No to będę i ja pokazywać w takim razie

Ee może faktycznie za poważnie wyglądasz Ja miałam jednego starszego i jest nim K , ale jakoś tak nie czuję, że on jest sporo starszy A tak to nie miałam żadnej przygody z podstarzałym facetem

No to piknie wysprzątałaś ! To teraz możesz mi łazienkę wysprzątać , jak już się tak rozpędziłaś

A ja nie posiedziałam zbyt długo, bo straszne spanie mnie zabrało i taka zmulona byłam więc stwierdziłam, że lepiej posiedzieć w domu
Wracałam z garażu i podszedł do mnie taki chłopaczyna z osiedla i zapytał, czy umówię się z nim " na randkę " Rozje*ała mnie ta propozycja doszczętnie, odmówiłam oczywiście

I tak siedzę i myślę, na co mam ochotę Miałam gonić po piwko , ale się rozmyśliłam... i chyba sobie zrobię kaszkę mannę
ja też wolę sobie użyć
taaa tak się rozpędziłam że szok a co do łazienki to musiałam wanne wyszorować bo była czarna po tym jak umyłam nogi
uuuu widzę podryw kontrolowany rozumiem że był kiepski skoro odmówiłaś
ja też miałam iść po piwko ale koło mnie sklepy zamykają o 18 więc postanowiłam nie iść dalej jak ja dawno kaszki manny nie jadłam może jutro sobie zrobię na śniadanko jak nie zapomnę

kurcze czatuję od godziny i jeszcze nic w sumie nie zarobiłam wchodzą i wychodzą zboczuchy, chyba na cycki liczą...a ja zrobię im niespodziankę i chyba dupę pokażę

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-07-04, 20:40   #2128
Sunsett
Zakorzenienie

Cytat:
ja też wolę sobie użyć
taaa tak się rozpędziłam że szok a co do łazienki to musiałam wanne wyszorować bo była czarna po tym jak umyłam nogi
uuuu widzę podryw kontrolowany rozumiem że był kiepski skoro odmówiłaś
ja też miałam iść po piwko ale koło mnie sklepy zamykają o 18 więc postanowiłam nie iść dalej jak ja dawno kaszki manny nie jadłam może jutro sobie zrobię na śniadanko jak nie zapomnę

kurcze czatuję od godziny i jeszcze nic w sumie nie zarobiłam wchodzą i wychodzą zboczuchy, chyba na cycki liczą...a ja zrobię im niespodziankę i chyba dupę pokażę
Moja wanna taka sama i dokładnie po tym samym Rozumiem, że śmigałaś w japonkach ?

No nie był zbyt rewelacyjny Tzn z wyglądu ujdzie, ale straszny chlor Jak nie jest w pracy, to chodzi pijany

A ja mam sklep czynny do 22 i w sumie nie wykluczam tego piwka dzisiaj , w końcu nie piłam już tydzień !

Ja mam kaszkę z biedronki , Mleczny start waniliowy

No to wio, wyskakuj ze spodenek Oj czubie
Stary 2010-07-04, 20:46   #2129
Anastazja86
Zakorzenienie

Cytat:
Moja wanna taka sama i dokładnie po tym samym Rozumiem, że śmigałaś w japonkach ?

No nie był zbyt rewelacyjny Tzn z wyglądu ujdzie, ale straszny chlor Jak nie jest w pracy, to chodzi pijany

A ja mam sklep czynny do 22 i w sumie nie wykluczam tego piwka dzisiaj , w końcu nie piłam już tydzień !

Ja mam kaszkę z biedronki , Mleczny start waniliowy

No to wio, wyskakuj ze spodenek Oj czubie
oczywiście że w japonkach tzn później w klapkach bo mi się palec obdarł od japonek i sobie zmieniłam
e no to dyskwalifikacja na miejscu nie lubię mężczyzn którzy nadużywają no chyba że jedno piwko dziennie to rozumiem, ale jak piszesz że chodzi pijany to jedno piwko to na pewno nie jest
oooo no to jak tydzień nie piłaś to musisz naładować akumulatory
lubię tą kaszkę i też ją mam w domu jeszcze mam malinową
ale bym była bogata jakby weszli a tu na kamerze moje dupsko na bank by zostali
Stary 2010-07-04, 20:55   #2130
Sunsett
Zakorzenienie

Cytat:
oczywiście że w japonkach tzn później w klapkach bo mi się palec obdarł od japonek i sobie zmieniłam
e no to dyskwalifikacja na miejscu nie lubię mężczyzn którzy nadużywają no chyba że jedno piwko dziennie to rozumiem, ale jak piszesz że chodzi pijany to jedno piwko to na pewno nie jest
oooo no to jak tydzień nie piłaś to musisz naładować akumulatory
lubię tą kaszkę i też ją mam w domu jeszcze mam malinową
ale bym była bogata jakby weszli a tu na kamerze moje dupsko na bank by zostali
Ja dzisiaj w japonkach cały dzień Tak je wyszorowałam , nakremowałam stópki i ledwo wyszłam z domu i się potknęłam, szurnęłam nogą w piasek i od nowa miałam stopy jak rumunka

No właśnie, a on nie dopuszcza do kaca , pije na okrągło Często ja się budzę, a on dopiero do domu wraca, nie moja liga zdecydowanie Ja też nie cierpię, gdy facet nadużywa Wiadomo każdemu się zdarzy chlapnąć, nawet spić się, ale bez przesady

No muszę, ale nie wiem kiedy Dzisiaj chyba jednak odpuszczę, ale to jeszcze nic nie wiadomo

A jak ta malinowa smakuje ? Ja jadłam tylko waniliową i bananową, waniliowa rządzi trochę chemią zajeżdża ,ale i tak jest niezła

No to widzisz, jest to jakiś sposób wtedy byś nas na pewno obdzieliła
A wczoraj gadałam z takim jednym kolesiem , sprytny bo podał mi swojego maila i kazał się odezwać ,gadałam z nim z 6 minut i chciał się spotkać w realu Był w Berlinie w interesach i spał w hotelu , dawał mi 500 € za seks Oczywiście powiedziałam , że nie ma sprawy !

Edytowane przez Sunsett
Czas edycji: 2010-07-04 o 20:56
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości