|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2101 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: My, Zdrowizny robimy wszystko,by ON SIĘ PATRZYŁ,łacznie z traceniem zbędnych kg
Cytat:
To dobrze, że wypełniasz obywatelski obowiązek Cytat:
![]() Gratuluję zdanych egzaminów, pięknie się spisałaś No to faktycznie nieźle u Ciebie grzeje U mnie troszkę popadało, ale teraz znowu wychodzi słonko ![]() To dobrze, że koleżanka się napatoczyła, bo to faktycznie nic miłego podróżować z niedomytkami w takich warunkach A ja byłam w biedronce Okres się zbliża , bo żrę jak najęta i drze mnie do słodkiego W ten oto sposób mam na swoim koncie grześka w czekoladzie i loda rożka Teraz znowu wróciłam do komputerowej i będę tu kwitnąć jeszcze 2 godziny
|
||
|
|
|
#2102 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: My, Zdrowizny robimy wszystko,by ON SIĘ PATRZYŁ,łacznie z traceniem zbędnych kg
Cytat:
![]() ![]() leee to pojedziesz jak burżuj dobrze ze nie bedziesz musiała wąchać smrdów![]() Cytat:
![]() spokojnie u mnei identyko poszłam do sklepu kupiłam taki butet surówek no i oczywiscie lodem dopchnełam![]() ej a Kinia ni ma bronic 7? bo tak jakoś mi się wyjade
|
|
|
#2103 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Taka mieszanka różnych różnorakich ? No to czym się przejmujesz? Ja zjadłam dwie kanapki , loda i grześka I jeszcze obiad na mnie czeka w domu, kotletki , nowe ziemniaczki i mizeria ahh Dzisiaj bym mogła nie przestawać jeść A nawet nie wiem ,wyleciało mi z głowy , bo dawno się tutaj nie odzywała ale gdzieś na początku lipca z tego co pamiętam
|
|
|
|
|
#2104 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a bo się najadłam spagetti i szczerze mówiąc jeszcze bym zjadła![]() ale obiadek ![]() ![]() tak mi sie wydaje bo 7 mam dentystę i tak jakoś skojarzyłam ze ona wtedy broni ![]() a w ogóle chyba już na dobre zostałysmy we 3
|
|
|
#2105 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie też są takie rzeczy, ale o wiele droższe ![]() Haha oj biedactwo ![]() No ja nie wiem , możliwe A co się z ząbkiem dzieje ? ![]() No też to zauważyłam, od x czasu nikt się nie odzywał Ja was nie opuszczę !! |
|
|
|
|
#2106 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() eee lepiej nie zapomniałam jej przypomniec zeby sie nei chwaliła ile miałam procent z matury!! pewnie juz cała rodzina wie ze zje*ałam![]() a bo ostatnio jakoś mnie pobolewa i taki dziwny posmak mam w buzi ,tak jakby metalem,sama nie wiem jak to nazwać,wiec sie zapisałam ![]() ja tez nie!!D: nie ma tak dobrze! dupę bede truła do konca ![]()
|
|
|
#2107 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ma się czym chwalić, przecież oprócz wosu, który nie tylko Tobie nie poszedł, zdałaś bardzo ładnie Ja coś czytałam kiedyś o tym metalicznym posmaku , ale teraz sobie nie przypomnę, skąd się to brało. Też tak miewałam, masz rację lepiej idź i sprawdź ![]() Truj truj, takie trucie to sama przyjemność Własnie napisał K Edytowane przez Sunsett Czas edycji: 2010-07-04 o 14:41 |
|
|
|
|
#2108 |
|
Zakorzenienie
|
Sunset- to dobra robota z tym sprzątaniem, moja znajoma sprząta na promach w Norwegii i zarabia na polskie 6000zł nie wiem ile to koron norweskich jest
![]() Nadziejka-ale miałaś obiad i to za 2 zł? takich cen to u mnie na bank nie ma![]() ja też zauważyłam że zostałyśmy we trzy ale mam nadzieję że zostaniemy na wieki![]() ![]() wróciłam ![]() jeszcze się przejechałyśmy na 5 min nad jezioro i się wje.ałyśmy w ciuchach do wody zaraz chyba wyłożę się na balkon bo gdzieś do 16 będzie słońce na bank ale najpierw idę do sklepu i z psem muszę sobie jajka kupić bo nie mam co zjeść na obiad a jestem mega głodna![]()
|
|
|
|
#2109 |
|
Zakorzenienie
|
Nadziejko , poczytałam o tym metalicznym posmaku i znalazłam albo od wątroby, albo od tego , że dziąsła Ci krwawią, albo od ... ciąży
Właśnie ja kiedyś o ciąży czytałam , że to ciąża może powodować taki specyficzny posmak |
|
|
|
#2110 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale i tak wole,żeby się nie chwalila ![]() no ja czytałam ze to problemy z zoładkiem są,ale mnie nic nie boli ,tylko ząb,zresztą nawet jak się całowałam z R to się pytał,czy nie cyckalam łyżeczki bo taki smak mam ![]() ooo,i co tam Ci ciekawego pisał? ![]() ![]()
|
|
|
#2111 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja na tym moim sprzątaniu miałabym ponad 2 razy tyle , dlatego tak mi zależy na tym, żeby to wypaliło ![]() Ja też mam taką nadzieję Jak któraś się odłączy to ja się tam przejadę i spiorę dupska O ja , to ładna desperacja, skoro w ciuchach wlazłyście
|
|
|
|
|
#2112 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no za 2 zł i jakies tam grosze,chyba2.30 ale nie jestem pewna ale jakie dobreTy to jestes ![]() Cytat:
|
|
|
#2113 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No to miejmy nadzieję, że to jednak okaże się jakaś błaha przyczyna, a nie poważny problem ![]() A w nocy pisał , że jest aktualnie w .... i właśnie wrócił do hotelu i nie może zasnąć i myśli o gwiazdce przy której zasypiał tydzień temu i w ogóle takie dość gorące i czułe te smsy były , bardzo miło mi się zrobiło A teraz to tak o, pytał co robi gwiazdka I właśnie nie wiem , napisać mu o tych pieniądzach kiedy mu oddam ,czy nic nie wspominać i po prostu oddać wtedy , kiedy będę ,miała ? Poradźcie |
|
|
|
|
#2114 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() zapraszam zapraszam!
|
|
|
#2115 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2116 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ojojojo fajnie ze się odzywa![]() ja bym mu oddała jak bedziesz miała i tylko napisała,że przepraszasz za zwłoke i tyle ---------- Dopisano o 14:55 ---------- Poprzedni post napisano o 14:54 ---------- własnie czytam i po prostu oczom nie wierze
|
|
|
#2117 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Oj szkoda, ale co poradzić... dobre i takie od czasu do czasu ![]() Napisałam, że przepraszam za zwłokę, ale trochę poszłam w plecy z tym kołem i końcem miesiąca mu oddam wszystko Zawał Ok ja zmykam na zajęcia, nareszcie się doczekałam W domu będę koło 18 ,więc do spisania robaczki |
|
|
|
|
#2118 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() to ja się najem przed tym zawałem w ogóle internet w takich momentach jest najwiekszym złem! ja pamietam dostałam strasznego uczulenia,jak bym wpadła w pokrzywy ,całe nogi,rece,brzuch no calutka i mama do mnie"zeby to nie była łuszczyca" no to ja internet,google jak się naczytałam to ryczałam całą noc ze ja mam łuszczyce a jak poszłam do deramtologa to się okazało,że za dużo białka wpieprzałamto baw się tam dobrze
|
|
|
#2119 |
|
Zakorzenienie
|
Nadziejka- zawał? ciąża?
Sunset- wow no to mnóstwo kasy za to sprzątanie i co chcesz jechać tam na stałe? bo Ty masz tam chyba ciocię? i u niej byś mieszkała? powodzenia na zajęciach![]() ja wróciłam ze sklepu i standardowo rozje.ała mi się torebka po drodze ![]() teraz przygotowuję sobie jajka sadzone, bo padam z głodu
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2120 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To racja, internet jest w takich chwilach najgorszym przekleństwem Naczytałam się pierdół, a później "odczuwałam" wszystkie te objawy u siebie i nie pomogło piętnaście testów, nie pomogło, że seks był 'bezpieczny', ze pojawił się okres, musiałam iść do gina, zbadać się i dopiero jak on mi powiedział, że nie jestem w ciąży , to uwierzyłam ![]() No ubawiłam się po pachy Cytat:
Na stałe to nie, ale na dłuższy czas na pewno Chciałabym zarobić sobie na dobry samochód i coś odłożyć , a co jakiś czas zjeżdżać do Polski przykładowo na dwa tygodnie, czy na dłużej... Ja tam mam kupę rodziny , mój tata też tam co jakiś czas jeździ , więc mieszkałabym tam z nimi No ale na razie nie ma co planować, zobaczymy czy wypali ![]() Ty to masz jakiegoś pecha do tych reklamówek Zakupy konkretne Ja niedawno wróciłam Właśnie zjadłam sobie obiadek Chwilkę sobie odpocznę i pewnie koło 19 standardowo pojadę do dziewczyn
|
||
|
|
|
#2121 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
fajnie, ja nie ma nikogo za granicą, tylko znajomych, a wiadomo jak się jedzie do rodziny to inaczej ![]() no mam pecha rozwaliła mi się z 5 m od sklepu więc cofnęłam się po jeszcze jedną reklamówkę![]() ja jestem w trakcie sprzątania..wytarłam kurze na razie biorę się teraz za odkurzanie
|
|
|
|
|
#2122 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No pewnie u rodziny zawsze lepiej Chociaż niekiedy miewałam ich dość ...Najlepiej jest u siebie ![]() Ano widzisz, to przez to się rozwalają reklamówki, bo kupujesz bez opamiętania To przynajmniej tyle, że nie rozwaliła się jak byłaś gdzieś dalej ... ![]() Ja też miałam sprzątać łazienkę, ale najadłam się i mi się odechciało, najchętniej poszłabym spać ![]() W ogóle to dziwny przypadek dzisiaj miałam. Rano szłam do garażu i minęłam się z takim facetem. On mieszka na moim osiedlu z żoną i dwoma córeczkami, wygląda bardzo młodo, ale po wieku córek wydaje mi się, że z 30 lat ma . I zawsze, jak mnie widzi, to nie tyle się na mnie patrzy, co wręcz gapi, dzisiaj rano było to samo . No ale zignorowałam to jak zawsze. A wracałam z uczelni i minęłam go na głównej drodze , gość mi mrugnął światłami :/ Nie wiedziałam o co chodzi, zapięłam pas bo pomyślałam, że może gdzieś stoi policja, no ale nikt nie stał :/ Dziwny typ... Mam "szczęście" do żonatych
|
|
|
|
|
#2123 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja też się jakaś senna zrobiłam a tu jeszcze trzeba popracować![]() może się zakochał nie przejmuj się ja też mam szczęście do starych żonatych pierdzieli |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2124 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ano , mi też by się dzisiaj przydało coś poczatować , ale nie wiem, czy dam radę , bo strasznie mnie spanie łamie już teraz, a co będzie później No to zbijaj tam fortunę i jak już zbijesz, to się podziel Ohohoh, ale posłodzone Starych ,żonatych pierdzieli Aż tak dużo się ich przewinęło ? Ja jadę do dziewczyn, ale posiedzę z półtorej godzinki i wracam do domu , bo zmęczona jestem cosik Więc do spisania |
|
|
|
|
#2125 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a po co się stresować, seks to zabawa a jak się człowiek ma tak stresować to lepiej wypić szklankę wody zamiast sobie użyć![]() podzieliłabym się gdyby nie długi ja zawsze pokazuję fakolca i działa oj wielu ich było do mnie właśnie takie staruchy zarywają po 30stce i od zawsze tak było chyba wyglądam za poważnie![]() baw się dobrze ![]() ja odkurzyłam i umyłam podłogi i teraz zasiadam do czata
|
|
|
|
|
#2126 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No dobra, to jak spłacisz długi to się podzielisz ![]() No to będę i ja pokazywać w takim razie ![]() Ee może faktycznie za poważnie wyglądasz Ja miałam jednego starszego i jest nim K , ale jakoś tak nie czuję, że on jest sporo starszy A tak to nie miałam żadnej przygody z podstarzałym facetem ![]() No to piknie wysprzątałaś ! To teraz możesz mi łazienkę wysprzątać , jak już się tak rozpędziłaś A ja nie posiedziałam zbyt długo, bo straszne spanie mnie zabrało i taka zmulona byłam więc stwierdziłam, że lepiej posiedzieć w domu ![]() Wracałam z garażu i podszedł do mnie taki chłopaczyna z osiedla i zapytał, czy umówię się z nim " na randkę " ![]() I tak siedzę i myślę, na co mam ochotę Miałam gonić po piwko , ale się rozmyśliłam... i chyba sobie zrobię kaszkę mannę
Edytowane przez Sunsett Czas edycji: 2010-07-04 o 20:20 |
|
|
|
|
#2127 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() taaa tak się rozpędziłam że szok uuuu widzę podryw kontrolowany rozumiem że był kiepski skoro odmówiłaś![]() ja też miałam iść po piwko ale koło mnie sklepy zamykają o 18 więc postanowiłam nie iść dalej jak ja dawno kaszki manny nie jadłam może jutro sobie zrobię na śniadanko jak nie zapomnę![]() kurcze czatuję od godziny i jeszcze nic w sumie nie zarobiłam wchodzą i wychodzą zboczuchy, chyba na cycki liczą...a ja zrobię im niespodziankę i chyba dupę pokażę |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2128 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No nie był zbyt rewelacyjny Tzn z wyglądu ujdzie, ale straszny chlor Jak nie jest w pracy, to chodzi pijany A ja mam sklep czynny do 22 i w sumie nie wykluczam tego piwka dzisiaj , w końcu nie piłam już tydzień ! Ja mam kaszkę z biedronki , Mleczny start waniliowy No to wio, wyskakuj ze spodenek |
|
|
|
|
#2129 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tzn później w klapkach bo mi się palec obdarł od japonek i sobie zmieniłam![]() e no to dyskwalifikacja na miejscu nie lubię mężczyzn którzy nadużywają no chyba że jedno piwko dziennie to rozumiem, ale jak piszesz że chodzi pijany to jedno piwko to na pewno nie jest![]() oooo no to jak tydzień nie piłaś to musisz naładować akumulatory lubię tą kaszkę i też ją mam w domu jeszcze mam malinowąale bym była bogata |
|
|
|
|
#2130 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak je wyszorowałam , nakremowałam stópki i ledwo wyszłam z domu i się potknęłam, szurnęłam nogą w piasek i od nowa miałam stopy jak rumunka No właśnie, a on nie dopuszcza do kaca , pije na okrągło Ja też nie cierpię, gdy facet nadużywa Wiadomo każdemu się zdarzy chlapnąć, nawet spić się, ale bez przesady ![]() No muszę, ale nie wiem kiedy Dzisiaj chyba jednak odpuszczę, ale to jeszcze nic nie wiadomo ![]() A jak ta malinowa smakuje ? Ja jadłam tylko waniliową i bananową, waniliowa rządzi trochę chemią zajeżdża ,ale i tak jest niezła ![]() No to widzisz, jest to jakiś sposób A wczoraj gadałam z takim jednym kolesiem , sprytny bo podał mi swojego maila i kazał się odezwać ,gadałam z nim z 6 minut i chciał się spotkać w realu Był w Berlinie w interesach i spał w hotelu , dawał mi 500 € za seks Edytowane przez Sunsett Czas edycji: 2010-07-04 o 20:56 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:32.

ja sobie obiecałam,że chociaz nie będę miała na kogo głowsowac i tak będę chodziła,bo nie lubię niektórych ludzi,którzy ani razu nie poszli na wybory ale krytykowac i marudzić to oni najlepiej potrafią
To dobrze, że wypełniasz obywatelski obowiązek
a co to by była za praca? jakieś sprzątanie?
o 10 były 33 stopnie
U mnie troszkę popadało, ale teraz znowu wychodzi słonko 
10 były 33 stopnie
bo tak jakoś mi się wyjade