Dziewczyny jak maliny-starajace i rodzące jaki i tylko wsperające.... - Strona 71 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-08-21, 11:58   #2101
Riana
Wtajemniczenie

GG do Riana
Dot.: Dziewczyny jak maliny-starajace i rodzące jaki i tylko wsperające....

Cytat:
Napisane przez lisek15 Pokaż wiadomość
Przecież na wizażu dowiesz się wszystkiego Skarbnica wiedzy
dokladnie

ząbale
KLIK PLISSS
http://[luksjab]471229[/luksjab]
Riana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-21, 11:58   #2102
marlenka0505
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Riana Pokaż wiadomość
MARLENKO ZNALAZLAM COS TAKIEGO MOZE SIE PRZYDA

.
dziękuję nabiału zbyt wiele nie jadam i wzdymaczy tez unikam więc to raczej nie pokarmowe...ale może z powodu moich nerwów...dało mi to do myślenia...wczoraj się trochę powkurzałam i może to efekt tego....
teraz pomaga mu wiszenie na maminym ręku...brzusiem do brzusia no i daję mu spumisan... na szczęście nie sa to długotrwałe ataki, bardziej jest taki niespokojny

ps mi basimka napisała w esku, że pola ma 56 cm i po porodzie chwilę była przy niej, a teraz leży w inkubatorze.
Stary 2010-08-21, 12:02   #2103
czekajaca na fasolke26
Zadomowienie

Jesteście Kochane!!! obiecuję wam, ze jak tylko gorzej się poczuję ( bo teraz juz sie troszkę polepszyło) to pojadę do tego szpitala, wkońcu najważniejsza jest tutaj Lenka, a nie ja!

lisku kochana, weź połóż się do wyrka i się wygrzej!!!! herbatka do tego z cytrynką i miodkiem, a jak nie przejdzie do poniedziałku to widzę cię u lekarza, bo z przeziębieniem w ciąży nie ma żartów!!! zrozumiano???
tak to niestety bywa z tą klimatyzacją, człowiek po nej zazwyczaj jest chory!!!!!
czekajaca na fasolke26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-21, 12:03   #2104
lisek15
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marlenka0505 Pokaż wiadomość
dziękuję nabiału zbyt wiele nie jadam i wzdymaczy tez unikam więc to raczej nie pokarmowe...ale może z powodu moich nerwów...dało mi to do myślenia...wczoraj się trochę powkurzałam i może to efekt tego....
teraz pomaga mu wiszenie na maminym ręku...brzusiem do brzusia no i daję mu spumisan... na szczęście nie sa to długotrwałe ataki, bardziej jest taki niespokojny

ps mi basimka napisała w esku, że pola ma 56 cm i po porodzie chwilę była przy niej, a teraz leży w inkubatorze.
Jak będziecie miały jeszcze jakieś wiadomości to dawajcie znać. My tu będziemy czekać.

skalpel:4
skalpel 2:1
kiler:1
biegi;1
siłownia:4
boczki:4

Odchudzanko
70,2 - Cel I (67 ) 65,7 - Cel II (63) - Cel III (60) - Cel IV (58)
Kiedy to będzie??
lisek15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-21, 12:03   #2105
marlenka0505
Zakorzenienie

mi położna zostawiła jeszcze nazwę jakiś czobków, ale trochę poczytałam i dopuki nie ma dramatu to na razie nie chcę ich stosować. niby homeopatyczne, ale z tego co wyczytałam to działają uspakajająco a to mi się źle kojarzy... no ale jak będzie trzeba to będziemy stosować. Zresztą we wtorek idziemy do pediatry to wypytam co i jak
Stary 2010-08-21, 12:03   #2106
Riana
Wtajemniczenie

GG do Riana

Cytat:

to duza dziewuszka takie dzieci rodza sie o czasie eeeeeeee to z dzien lub dwa ja potrzymaja w solarce i szybciutko wyjda

ząbale
KLIK PLISSS
Stary 2010-08-21, 12:04   #2107
czekajaca na fasolke26
Zadomowienie

Cytat:

Kurcze tylko chwilkę miała małą
tak myślałam, ze taki wcześniaczek trafi do inkubatorka, ale to pewnie tylko chwilowe!!! ciekawe kiedy wyjdą ze szpitala!!!
Stary 2010-08-21, 12:04   #2108
lisek15
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czekajaca na fasolke26 Pokaż wiadomość
Jesteście Kochane!!! obiecuję wam, ze jak tylko gorzej się poczuję ( bo teraz juz sie troszkę polepszyło) to pojadę do tego szpitala, wkońcu najważniejsza jest tutaj Lenka, a nie ja!

lisku kochana, weź połóż się do wyrka i się wygrzej!!!! herbatka do tego z cytrynką i miodkiem, a jak nie przejdzie do poniedziałku to widzę cię u lekarza, bo z przeziębieniem w ciąży nie ma żartów!!! zrozumiano???
tak to niestety bywa z tą klimatyzacją, człowiek po nej zazwyczaj jest chory!!!!!
Tak jest. Biorę laptopa do łóżka i trochę sobie poleżymy Ale nie wiem czy długo mi się uda pisać bo trochę wypluta jestem.
Idę się przenieść.

biegi;1

Odchudzanko
Kiedy to będzie??
Stary 2010-08-21, 12:06   #2109
marlenka0505
Zakorzenienie

Cytat:
Jak będziecie miały jeszcze jakieś wiadomości to dawajcie znać. My tu będziemy czekać.
ma się rozumieć. Pewnie jak będzie miała czas to odpisze. Pytałam ile punktów dostała Pola i co generalnie mówią lekarze

---------- Dopisano o 12:06 ---------- Poprzedni post napisano o 12:05 ----------

Cytat:
to duza dziewuszka takie dzieci rodza sie o czasie eeeeeeee to z dzien lub dwa ja potrzymaja w solarce i szybciutko wyjda
też tak myślę napisałam jej, że zapowiada się długonoga lasencja
Stary 2010-08-21, 12:07   #2110
Riana
Wtajemniczenie

GG do Riana

Cytat:
Kurcze tylko chwilkę miała małą
tak myślałam, ze taki wcześniaczek trafi do inkubatorka, ale to pewnie tylko chwilowe!!! ciekawe kiedy wyjdą ze szpitala!!!
tak bo inkubator to tak jakby byla w brzuszku ,u mnie tak jak pisalam byly krociutko zacznie przybierac to ja wyciagna tylko niech dopilnuje zeby oczka byly zakryte

ząbale
KLIK PLISSS

Edytowane przez Riana
Czas edycji: 2010-08-21 o 12:08
Stary 2010-08-21, 12:11   #2111
niunia1401
Wtajemniczenie

no ale jest roznica 46 a 56 cm,jak ma 56 i 2,200 to i tak jest dluga ale chudziutka,wiec musi sporo przybyc na wadze,wiec kilka dni inkubator napewno ja czeka ale skoro choc chwilke miala ja przy sobie to stan poli byl dobry,tak by ja odrazu zabrali

http://suwaczki.maluchy.pl/li-59885.png

http://suwaczki.maluchy.pl/li-55516.png
niunia1401 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-21, 12:25   #2112
lisek15
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niunia1401 Pokaż wiadomość
no ale jest roznica 46 a 56 cm,jak ma 56 i 2,200 to i tak jest dluga ale chudziutka,wiec musi sporo przybyc na wadze,wiec kilka dni inkubator napewno ja czeka ale skoro choc chwilke miala ja przy sobie to stan poli byl dobry,tak by ja odrazu zabrali
Miejmy nadzieję.

---------- Dopisano o 12:25 ---------- Poprzedni post napisano o 12:13 ----------

Dziewczynki uciekam spać. Źle się czuję i nie mam na nic siły. Miłej soboty. Zajrzę później.

biegi;1

Odchudzanko
Kiedy to będzie??
Stary 2010-08-21, 12:36   #2113
marlenka0505
Zakorzenienie

Cytat:
z tego co kojarzę, to na koniec ciąży dzieci nabierają masy a już nie rosną... nawet nie wiem przy jakiej wadze wypisują ze szpitala, może tak byc jak pisze Rianka, że jak będzie przybierać to je wypuszczą
Cytat:
Miejmy nadzieję.

---------- Dopisano o 12:25 ---------- Poprzedni post napisano o 12:13 ----------

Dziewczynki uciekam spać. Źle się czuję i nie mam na nic siły. Miłej soboty. Zajrzę później.
odpoczywajcie sen to lekarstwo na wszystko
Stary 2010-08-21, 12:37   #2114
czekajaca na fasolke26
Zadomowienie

ja tez juz powoli ide, muszę się doprowadzić do normalnego stanu, bo wyglądam jakby piorun w miotłę sztrzelił
wezwme kapiel to powinnam sie lepiej poczuć!

dzisiaj juz pewnie nie dam rady wejść na wizaż tak więc kochane jakby coś sie działo to w razie czego mam numer tel do rianki czy aa2 więc jakby co to dam znać!

miłej soboty kochane wam zyczę a raczej zyczymy
Stary 2010-08-21, 14:03   #2115
magnesska
Rozeznanie

GG do magnesska

Cytat:
Kochana nawet mnie tak nie strasz!!!! ja jestem dopiero w 32 tygodniu!!!mała ma jeszcze przynajmniej do 37 tygodnia posiedzieć w brzuszku- wtedy ciążka jest donoszona!!!! wiem to ona sama zadecyduje kiedy będzie chciała przyjść na świat ale tak z drugiej styrony jak czytam, ze basimka ma juz swoja Polę przy sobie to ja tez juz bym hciała mieć swoją Lenkę obok!!!!:love :

---------- Dopisano o 10:19 ---------- Poprzedni post napisano o 09:56 ----------

ide sie położyć do tż do łóżeczka na chwilkę i się przytulę bo nie czuję się za najlepiej! wypiłam cały kubek gorącego kakao, a mała nawet po nim nie fika, a zawsze wariowała jak szalona
Mam nadzieję, że już lepiej? Odpoczywaj kochana, a Lenka niech jeszcze siedzi w brzuszku

My aktualnie po obiadku, mieliśmy ziemniaczki z sosikiem z grzybkami, cebulką i śmietanką
Pazurki pomalowane , mąż chrapie to można poklikać

---------- Dopisano o 13:58 ---------- Poprzedni post napisano o 13:57 ----------

Cytat:
Napisane przez aa2 Pokaż wiadomość
uwierz nam ze my byłyśmy też w szoku no ale basima ma juz swoją niunie i teraz na nie tutaj poczekamy

byłam u kosmetyczki i zrobiłam brwi w końcu nie mam krzaków zaproponowała mi babka oczyszczanie twarzy ale nigdy tego nir robiłam i zastanawiam sie czy iść? moja koleżanka miała bardzo zniszczoną twarz przez kosmetyczke i teraz sie boje za mi też może cos takiego zrobić, hmmmmmmmm
Uśmiałam się tych krzaków Co do oczyszczania to ja bym się bała, ale skoro dobra kosmetyczka to nic nie powinno się stać. Z resztą to też zależy jak dana cera zareaguje, ale myślę, że one już tam dobrze wiedzą co robić Ja sobie robiłam peelingi przed ciążą i wystarczało

---------- Dopisano o 14:00 ---------- Poprzedni post napisano o 13:58 ----------

Cytat:
kochane zajrze do was póxno w nocy ja wróce z tej nieszczęsnej imprezki a teraz ide sie kapać i robić na bóstwo włąsnie sobie poprasowalam i kurcze następnym razem koszula mojego męza poleci do pralni gdzi eteż prasuja bo prasowanie jej to koszmar
buziaki i miłej soboty zyczę laseczki

Udanej zabawy i jak najmniejszego kaca

---------- Dopisano o 14:02 ---------- Poprzedni post napisano o 14:00 ----------

Cytat:
Dziękuję
Ty głodomorze

Jestem chora po powrocie z wczasów. Klimatyzacja mi dała popalić. Mam ogromny katar, jeszcze większy ból gardła, ból głowy i jakieś dziwne rozbicie z bólem kości. Mam nadzieję,że to nie bliżająca się grypa

A Ty też uważaj na Was. Czasem lepiej sprawdzić i mieć spokojną głowę.
Ech bidulko, ja byłam tak załatwiona na początku lata w te upały, więc wiem jak to ból Leć do lekarza i daj znać, mam nadzieję, że wszystko będzie okej

---------- Dopisano o 14:03 ---------- Poprzedni post napisano o 14:02 ----------

Cytat:
Basimko gratulacje!!!!!! Teraz szybciutko wracajcie do domku i do nas:roz a:

lisku gratulacje 26 tygodnia
magnesska gratulacje 20 tygodnia
aa2 miłej zabawy mimo wszystko
czekająca marsz do lekarza sprawdzić co Cię tak boli

u nas nocka nawet znośna...ech po co te kolki istnieją i niepotrzebnie dzieciaczki męczą
Dziękuję kochana
Ech... Współczuję koleczek u Wojtusia
magnesska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-21, 14:07   #2116
magnesska
Rozeznanie

GG do magnesska

Cytat:
lisku do lekarza bo przeziebienia w ciazy niesa wskazane

a no wlasnie sie dziwie dlaczego tak jem przeciez @ dopiero 29 a na objawy ciazowe za wczesnie no chyba ze jest juz fasolinka i sie domaga
U mnie też wcześnie objawiły się głody, więc trzymam kciuki

---------- Dopisano o 14:07 ---------- Poprzedni post napisano o 14:04 ----------

No taaa, ja weszłam to nie ma nikogo No nic... Idę pyknąć w karty i zajrzę za chwilkę
Stary 2010-08-21, 14:34   #2117
Myszeczka86
Zakorzenienie

Cytat:
I JESZCZE TAKIE Najlepszym sposobem na kolki jest Debridat (musisz mieć receptę). Moje dzieci ragowały na Esputikon. Herbatki koprowe nic nie dają, szkoda pieniędzy. Pilnować odbijania po posiłkach, dużo na brzuchu i zazwyczaj będzie troche lepiej. Niestety nie wszystkie dzieci na to ragują (mojej córce nic nie pomogło, cztery miesiące dramatu). Jeżeli dziecka płacze w niebogłosy a nic nie pomaga
jest jeszcze jeden sposób zawsze pomaga ale jest trochę szkodliwy i nie bardzo można go często stosować. Wystaczy dziecku delikatnie włorzyć końcówkię termometru do odbyru (cieńsza część można posmarować olivką) i delikatnie poruszać wówczas gazy same odejdą .. Sposób niezawodny ale stosuj go tylko w sytuacjach dramatycznych gdyż może powodować rozleniwienie kiszki stolcowej i wówczas dziecko nie będzie chciało robić samo kupy. To chyba wszystko.

---------- Dopisano o 11:57 ---------- Poprzedni post napisano o 11:53 ----------

BASIMKA mowila ze chcialaby urodzic a malenstwo tez czulo ze mamie jest ciezko ,zreszta kiedys slyszalam ze jak wlasnie mamy mowia do dziecka ze chcialoby juz miec je przy sobie to dzieciaki na swiat sie pchaja

DEBRIDAT jest na kupkę
Ja julii miałam ten debridat jak miała zaparcia.

---------- Dopisano o 14:29 ---------- Poprzedni post napisano o 14:26 ----------

Cytat:

Mi Basimka napisałą 46 :brzyda l:

---------- Dopisano o 14:34 ---------- Poprzedni post napisano o 14:29 ----------

Dziewczyny, a ja sobie z***ałam chumor bo z TZ sie pokłuciłam
Miałyśmy jechac do Zdowa odpocząć i nie pojechałyśmy bo Mnie tak wk....ł. Chciała bym sie stąd wyprowadzic bo mam ich serdecznie dosc, tylko jak mam to zrobić?? I najważniejsze że TZ sie za mna wyprowadził bo Ja stwierdziłam ze on jest jeszcze nie odcięty od pępowiny. Zawsze sti murem za mamą swoją. Co mam robić??

Juleczka 06.07.2007

Czas na walke
76
- .
70
62,400 20.04.2013

wymarzona osiagnięta 58 a nawet mniej 55,500
Myszeczka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-21, 15:03   #2118
emigra
Zakorzenienie

Cytat:
uwierz nam ze my byłyśmy też w szoku no ale basima ma juz swoją niunie i teraz na nie tutaj poczekamy

byłam u kosmetyczki i zrobiłam brwi w końcu nie mam krzaków zaproponowała mi babka oczyszczanie twarzy ale nigdy tego nir robiłam i zastanawiam sie czy iść? moja koleżanka miała bardzo zniszczoną twarz przez kosmetyczke i teraz sie boje za mi też może cos takiego zrobić, hmmmmmmmm
No ja sie malo nie poplakalam jak zobaczylam jakie wiesci mnie ominely

Jesli ufasz kosmetyczce to idz na te oczyszczanie ja lubie robic ten zabieg i sobie i komus tylko zalezy jakie kosmetyki i czy jestes uczuleniowcem, wtedy niech Ci probe zrobi
Cytat:
witaj emigro z tego wszystkiego z basimka nawet niezauwazylam ze ciebie wczoraj niebylo,co slychac ??????

---------- Dopisano o 11:11 ---------- Poprzedni post napisano o 11:10 ----------

laydy ja tez wyobrazalm sobie ciebie jako czrna laske
za to liska jako blondaska i jest
Hej kochana, a dziekuje u nas dobrze wlasnie pojedlismy obiadku z mezem A u Was jak? Jak sie czujecie z malenstwem?

Lady, mi tez dziwnie wygladasz jako blondynka, chyba tez wyobrazalam sobie Ciebie jako ciemnowlosa
Cytat:
Dlatego trzeba wchodzić codziennie
A że brzuch wielki to ja doskonale wiem
Dziękuję
I niech rosnie bo jest sliczny
Teraz juz wiem ze nie mozna Was na chwile opuscic ciekawe kto nastepny urodzi jak mnie nie bedzie

Ja juz mam mieszkanko wysprzatane lacznie z niektorymi szafkami w kuchni ktore juz bylo wstyd otwierac jak goscie byli w kuchni teraz za to lsnia i jak sie otwiera to na oczy trzeba uwazac bo czystosc az razi z samego rana bylismy z mezulem na zakupach, zapasy porobione teraz tylko pranko skoncze robic, poprasuje i mam wolne od wszystkiego no moze jeszcze lazienke poszoruje, bo w sumie nie pamietam kiedy ja ostatnio sprzatalam o i posciel musze zmienic... ajc juz chcialam sie wymigac

Pamietacie jak ostatnio pisalam o dziecku kolezanki co jest moim zdaniem nadpobudliwe? Probowalam poruszyc ten temat, tzn poruszylam ... i teraz jestem prawdopodobnie najgorsza na swiecie..... Kolezanka mnie objechala, ze jej dziecko jest normalne tylko ma duzo energii i ze wszystkie dzieci sie tak zachowuja itp i generalnie nie moglam dojsc do slowa. Nastepnym razem bede wiedziec zeby sie po prostu nie wtracac miedzy wodke a zakaske .... glupio z mojej strony, bo przeciez moglam przewidziec ze jako matka bedzie ''walczyc'' i nie da zlego o swoim dziecku powiedziec....
07.03.2012, 20:35
3270g, 47 cm
emigra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-21, 15:10   #2119
Pamela86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Myszeczka86 Pokaż wiadomość
Witajcie

Dziewczyny wiecie że chyba Basimka już urodziła
Jejku, ale nie jestem na 100% pewna , ale tak to odebrałam.

---------- Dopisano o 08:35 ---------- Poprzedni post napisano o 08:33 ----------

Basimka urodziła

---------- Dopisano o 08:38 ---------- Poprzedni post napisano o 08:35 ----------

Wczoraj o 23:45

---------- Dopisano o 08:40 ---------- Poprzedni post napisano o 08:38 ----------

POLA waży 2200 a mierzy 46 cm
Jak sie cieszę , jejuuuu.
Basima GRATULUJE!!!!!!! ! NIECH POLEŃKA ROSNIE ZDROWO- WRACAJCIE DO NAS SZYBCIUTKO- BUZIACZKI

LISKU superowe zdjecia a brzusio przesliczny i kuruj sie mycha, wracaj szybko do zdrówka

ladymk śliczna kobietka z ciebie

ja dzis soboe odpoczywam troszke od kompa bo mnie wnerwia, zreszta jak wszystko dookoła
wieczorem jedziemy do mcdonalda ze szwagierka i naszymi mężczyznami na kolacyjke raz na jakis czas nie zaszkodzi
malutka zrobila mi pobudke o 8rano, nie dała mamusi pospac trzeba bylo wstac i zjesc sniadanko

Edytowane przez Pamela86
Czas edycji: 2010-08-21 o 15:13
Pamela86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-21, 15:18   #2120
niunia1401
Wtajemniczenie

no niestety,emigro prawie kazdy tak reaguje jak mowi sie o jego dzieciach,jak bylam teraz w polsce,to tez powiedzialam ze maly szwagierki jest rozpuszczony bo jest to sie obrazila,ale naprawde niebawi sie wogule ani sam ani z dziecimi,ciagle chce na rece a ma potora roczku wiec ogolnie niepowinno tak byc,i tez sie obrazila i mi dowalala ze moje tez takie bedzie,ale to malo prawdopodobne,bo ja tak niewychowam,inez tez jest grzeczna

http://suwaczki.maluchy.pl/li-59885.png

http://suwaczki.maluchy.pl/li-55516.png
niunia1401 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-21, 15:19   #2121
magnesska
Rozeznanie

GG do magnesska

Cytat:
Napisane przez Pamela86 Pokaż wiadomość
Basima GRATULUJE!!!!!!! ! NIECH POLEŃKA ROSNIE ZDROWO- WRACAJCIE DO NAS SZYBCIUTKO- BUZIACZKI

LISKU superowe zdjecia a brzusio przesliczny i kuruj sie mycha, wracaj szybko do zdrówka

ladymk śliczna kobietka z ciebie

ja dzis soboe odpoczywam troszke od kompa bo mnie wnerwia, zreszta jak wszystko dookoła
wieczorem jedziemy do mcdonalda ze szwagierka i naszymi mężczyznami na kolacyjke raz na jakis czas nie zaszkodzi
malutka zrobila mi pobudke o 8rano, nie dała mamusi pospac trzeba bylo wstac i zjesc sniadanko

No to będzie wyżera Szejka bym sobie wypiła mmm Póki co też jesteśmy po fastfudzie Men zamówił pizzę i miała być średnia, a przywieźli kolosa jak na 8 osób Cóż... Będzie i na kolację
W ogóle to zaczęły mnie męczyć potworne zgagi
Nie nerwuj się mała, dzidzia czuję, że mama jest niespokojna

Edytowane przez magnesska
Czas edycji: 2010-08-21 o 15:30
Stary 2010-08-21, 16:19   #2122
Pepus
Wtajemniczenie

GG do Pepus

Cytat:
Napisane przez emigra Pokaż wiadomość
No ja sie malo nie poplakalam jak zobaczylam jakie wiesci mnie ominely

Jesli ufasz kosmetyczce to idz na te oczyszczanie ja lubie robic ten zabieg i sobie i komus tylko zalezy jakie kosmetyki i czy jestes uczuleniowcem, wtedy niech Ci probe zrobi

Hej kochana, a dziekuje u nas dobrze wlasnie pojedlismy obiadku z mezem A u Was jak? Jak sie czujecie z malenstwem?

Lady, mi tez dziwnie wygladasz jako blondynka, chyba tez wyobrazalam sobie Ciebie jako ciemnowlosa

I niech rosnie bo jest sliczny
Teraz juz wiem ze nie mozna Was na chwile opuscic ciekawe kto nastepny urodzi jak mnie nie bedzie

Ja juz mam mieszkanko wysprzatane lacznie z niektorymi szafkami w kuchni ktore juz bylo wstyd otwierac jak goscie byli w kuchni teraz za to lsnia i jak sie otwiera to na oczy trzeba uwazac bo czystosc az razi z samego rana bylismy z mezulem na zakupach, zapasy porobione teraz tylko pranko skoncze robic, poprasuje i mam wolne od wszystkiego no moze jeszcze lazienke poszoruje, bo w sumie nie pamietam kiedy ja ostatnio sprzatalam o i posciel musze zmienic... ajc juz chcialam sie wymigac

Pamietacie jak ostatnio pisalam o dziecku kolezanki co jest moim zdaniem nadpobudliwe? Probowalam poruszyc ten temat, tzn poruszylam ... i teraz jestem prawdopodobnie najgorsza na swiecie..... Kolezanka mnie objechala, ze jej dziecko jest normalne tylko ma duzo energii i ze wszystkie dzieci sie tak zachowuja itp i generalnie nie moglam dojsc do slowa. Nastepnym razem bede wiedziec zeby sie po prostu nie wtracac miedzy wodke a zakaske .... glupio z mojej strony, bo przeciez moglam przewidziec ze jako matka bedzie ''walczyc'' i nie da zlego o swoim dziecku powiedziec....
Emigra to zapraszam do mnie na sprzątanko i kawkę cappuccinko (śmietanowe, marcepanowe i czekoladowe)

Cytat:

E tam moje krzaczory nic nie przebije!

Pepus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-21, 16:25   #2123
LadyMK
Zakorzenienie

dzien dobry
niedawno wrocilismy, a wyjechalismy o 5 masakra... ale TŻ ma sprzęt już i jest zadowolony.
Zaraz idę poleżeć, bo spałam raptem 3,5h w nocy i troche drzemalam w aucie. Oglądałam w nosy super film! "Na marginesie życia" z 2005r, Wielka Brytania
noo cudowny, w pewnym momencie mi łezka poleciała.

Jak to możliwe, że aż tyle z Was widziało mnie w czarnych włoskach? gdzież ja siwa od urodzenia byłam hehehe

Nominacje do Agrafkowego Oskara aktualizowałam:P Takinnko, przepraszam, ale już Cię umieściłam.

BASIMKO! Gratuluje córci! ja jak się urodziłam byłam od niej cięższa o jedyne 50g! a urodziłam się w 9mcu! dokładnie wazylam 2250g, a długości miałam 55cm.

To ile w koncu długości ma Polusia? 46 czy 56?

Riana, obstawiam, że jesteś w ciąży!

Magnesska, u Ciebie to będzie córa czary mary

Uciekam poleżeć

Szczęściara
LadyMK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-21, 16:51   #2124
magnesska
Rozeznanie

GG do magnesska

Cytat:
Napisane przez LadyMK Pokaż wiadomość
dzien dobry
niedawno wrocilismy, a wyjechalismy o 5 masakra... ale TŻ ma sprzęt już i jest zadowolony.
Zaraz idę poleżeć, bo spałam raptem 3,5h w nocy i troche drzemalam w aucie. Oglądałam w nosy super film! "Na marginesie życia" z 2005r, Wielka Brytania
noo cudowny, w pewnym momencie mi łezka poleciała.

Jak to możliwe, że aż tyle z Was widziało mnie w czarnych włoskach? gdzież ja siwa od urodzenia byłam hehehe

Nominacje do Agrafkowego Oskara aktualizowałam:P Takinnko, przepraszam, ale już Cię umieściłam.

BASIMKO! Gratuluje córci! ja jak się urodziłam byłam od niej cięższa o jedyne 50g! a urodziłam się w 9mcu! dokładnie wazylam 2250g, a długości miałam 55cm.

To ile w koncu długości ma Polusia? 46 czy 56?

Riana, obstawiam, że jesteś w ciąży!

Magnesska, u Ciebie to będzie córa czary mary

Uciekam poleżeć
Styl pisania bardziej Nam do czarnuli pasuje
Córa mówisz Faaaajno by było, bo w rodzinie ostatnio same pisiole się rodzą
Stary 2010-08-21, 16:55   #2125
Myszeczka86
Zakorzenienie

Basimka pisała że zrobi nam zdjecie Poli jak przewiozą ja już do niej bo tam gdzie jest nie wolno pstrykać

Juleczka 06.07.2007

Czas na walke
76
- .
70
62,400 20.04.2013

Stary 2010-08-21, 17:00   #2126
LadyMK
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Myszeczka86 Pokaż wiadomość
Basimka pisała że zrobi nam zdjecie Poli jak przewiozą ja już do niej bo tam gdzie jest nie wolno pstrykać
no to czekamy, a ile w koncu ma tej dlugości??

Szczęściara
LadyMK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-21, 18:53   #2127
lisek15
Zakorzenienie

Myszeczko nie zazdroszczę sytuacji. Jeżeli tż jest synusiem mamusi to będzie Wam ciężko odejść. Mam nadzieję,że między Wami już ok.

Basimko czekamy na fotki. Oby Pola wyszła jak najszybciej z inkubatorka.

Ja własnie pojechałam po placka po węgiersku do restauracji. Dzisiaj zbyt wiele nie jadłam. A pasuje jednak coś zjeść. U lek nie byłam bo prócz bólu gardła i kataru to już powoli wracam do siebie. Jak do poniedziałku będzie gorzej to wtedy będę interweniowała.

---------- Dopisano o 18:53 ---------- Poprzedni post napisano o 18:43 ----------

Uciekam leżeć Bawcie się dobrze. Wpadnę jeszcze później.

biegi;1

Odchudzanko
Kiedy to będzie??
Stary 2010-08-21, 19:24   #2128
Myszeczka86
Zakorzenienie

Lisku wiem, ale muszę być wytrwałą i musze odejsc narazie tylko tak zobacze co zrobi, wyjade na tydzien gdzies do sisotry i nie bede nic pisac ani dzwonic. Muszę cos z tym zrobić bo tak sie nie da żyć.

Juleczka 06.07.2007

Czas na walke
76
- .
70
62,400 20.04.2013

Stary 2010-08-21, 19:32   #2129
aa2
Zakorzenienie

heja
ja juz po imprezie uciekliśmy jak tylko sie dało oczywiście po drodze do sklepu i po pifka czekamy właśnie az sie schłodzi i sobie wypije

Emigra a miałam juz kiedyś pytać przeprowadzacie się? bo wie,m ze kiedyś tam mieszkania oglądałaś i taki był plan

Myszko trudno Ci będzie tż-ta odzwyczaic od mamusi ale walcz.mam nadzieję ze szybko dojdziecie do porozumienia

Pepus uwierz mi że już miałam takie brwi że jak się malowałam to widziałam tylko i wyłącznie te krzaki bez względu na to jak starałam się to zatuszować, a musiałam zapuścić bo przez pewien czas sama rwałam a teraz chciałam mieć zrobione z henną no i jakiś ładny kształt, i nareszcie się udało, ja mam jeszcze taki problem że mam troche ciemnych i troche jasnych więc bez henny mam prześwity
aa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-21, 19:48   #2130
Myszeczka86
Zakorzenienie

Cytat:
heja
ja juz po imprezie uciekliśmy jak tylko sie dało oczywiście po drodze do sklepu i po pifka czekamy właśnie az sie schłodzi i sobie wypije

Emigra a miałam juz kiedyś pytać przeprowadzacie się? bo wie,m ze kiedyś tam mieszkania oglądałaś i taki był plan

Myszko trudno Ci będzie tż-ta odzwyczaic od mamusi ale walcz.mam nadzieję ze szybko dojdziecie do porozumienia

Pepus uwierz mi że już miałam takie brwi że jak się malowałam to widziałam tylko i wyłącznie te krzaki bez względu na to jak starałam się to zatuszować, a musiałam zapuścić bo przez pewien czas sama rwałam a teraz chciałam mieć zrobione z henną no i jakiś ładny kształt, i nareszcie się udało, ja mam jeszcze taki problem że mam troche ciemnych i troche jasnych więc bez henny mam prześwity

AA2 to i tak jesteś w lepszej sytuacji niż Ja. Ja mam tak jasne brwi z e bez pomalowania ich czy henny nie zauważyła byś ich. Koszmar dosłownie.

Juleczka 06.07.2007

Czas na walke
76
- .
70
62,400 20.04.2013

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości