|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2101 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Filmiki "urodowe" na Youtube - cz. II
Że taka niska cena za puder - bo jest bardzo niska, ale w stosunku do ceny pudru cena cienia jest wysoka
wkład do kasetki kosztuje 14 zł, w inglocie 8-10 zł dlatego cienie wydawały mi się drogie, ale podkłady pudry i korektory strasznie tanie.
|
|
|
|
#2102 |
|
Rozeznanie
|
Czesc Dziewczyny
tez ogladam sobie filmiki na Youtube te urodowe A widzielyscie OhdearOli ?? hahha masakra !!
|
#2103 |
|
Raczkowanie
|
a czemu masakra?
|
|
|
|
#2104 |
|
Rozeznanie
|
to sobie zobacz... dla mnie ten facet jest chory psychicznie, o ile mozna nazwac go facetem wogole
|
#2105 |
|
Raczkowanie
|
widziałam. ale dlaczego jest chory psychicznie? bo robi makijaże?
|
|
|
|
#2106 |
|
Zakorzenienie
|
Kobo to ma nawet swój wątek już na wizażu - i to od jakiegoś czasu
![]() strasznie mnie własnie ten ich korektor interesuje, za 20zł chyba lepiej wziać od nich taki zestaw niż zamawiac z ebaya paletye... dziewczyny w ogóle pisaly, że jakość tych kosmetyków jest bardzo dobra więc no kuszą kuszą === a niesia ładnie wygląda w tym filmiku - śliczne włosy ma, makijaż taki lekki, dzienny - no ładnie tak i świeżo (a że ja mam maniaczka dziwnych rzeczy jestem to takie spodnie sama już mam w szafie nie nosiłam ich jeszcze bo musze je zwęzić w nogawkach i pasie ciutkę) - chociaż z płaskimi butami to średnio na niej wygląda, ze szpilkami ładnie
Edytowane przez eyo Czas edycji: 2010-09-30 o 23:49 |
|
|
|
#2107 |
|
Raczkowanie
|
mnie też Nieesia bardzo się podobała, w ogóle lubię jej styl
|
|
|
|
#2108 |
|
Zakorzenienie
|
swoją drogą to ja bardzO lubię spodnie typu harem, alladyny i właśnie takie typu chinos bo jako jedyne na rynku takie spodnie mogę dopasować i w pasie i w biodrach
![]() mam ponad 30 cm różnicy między talią a biodrami i spodnie jak w biodrach dobre to w pasie lecą albo odwrotnie, a przy takich spodniach biodra maja być luźne no i nie wygląda to dziwnie jak np. słabo dopasowane rurki
|
|
#2109 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2110 |
|
Raczkowanie
|
No niesia jak zwykle rewelacja
![]() a oglądałyście kiedys filmiki sephory ?http://www.youtube.com/watch?v=9sPS3yhZDHI moim zdaniem bardzo fajne i bardzo przyjemnie sie ją ogląda, blondyna jest fajna, reszta nie za bardzo ale też oglądam
|
#2111 |
|
Zakorzenienie
|
jak ja zazdroszczę nieśce tej kurteczki od sis z lumpa, no strasznie
|
#2112 |
|
Zadomowienie
|
Nieesia chyba gorszy okres ma już za sobą, w ostatnich filmikach wygląda tak pięknie ,że napatrzeć się na nią nie mogę. Twarz ma taką radosną, pełną blasku, włosy chyba też jej urosły.Zdecydowanie zmiana na plus
![]() Za to cały czas mam mieszanie uczucia co do RGP. Już doszłam do wniosku ,że w sumie fajna dziewczyna, jeszcze szkoda mi się jej zrobiło po zobaczeniu filmiku tego psychola a przeczytałam dziś taki jej komentarz: "hej ty daksaman, nie wiem jakiej jestes płci bo kiepskie zdjecie, ja mieszkam w UK od 5 lat i dobrze wiem jak sie wymawia po angielsku, ale w moich filmikach mówie po polsku i do polakow, i dltego bede mówiła PRIMARK, a nie szpanowała akcentem jak debilka bo ty sobie zyczysz zeby było PRAJMARK... nie podoba sie to papa" Wkleję też komentarz do którego się odniosła żeby sprawa była jasna: "Prosze Cie jestes Polka mieszkajaca w UK reklamujesz czy krytykujesz angielskie firmy sklepy , a nawet nie potrafisz je dobrze wymawiac... PRIMARK --- owszem sie pisze w ten sposob lecz wymawia sie PRAJMARK.... :-/ Ja wiem ze 98% polakow w UK nie potrafi dobrze wymowic nawet swego pochodzenia co jest kompletna porazka.... a ogolnie filmiki spoko "Wydaje mi się, że RGP trochę poniosło, jakoś nie mówi MAC (tak jak się pisze) czy Chanel "bo przecież mówi do Polaków a nie do Francuzów".
|
#2113 |
|
Raczkowanie
|
Chyba troche przesadzacie jakby mowila Hanel zamiast Szanel to to by dopiero dziwnie brzmialo i rozumiem ja w zasadzie ze do Polakow mowi PRIMARK, a nie tak jak po brytyjsku bo oprocz tego ze mowilaby PRAJ to dodatkowo jako ze r wystepuje w tym slowie przed spolgloska nie czyta sie go, tudzież moze zamienic sie w "schwa" ale nie w tym przypadku, poniewaz fonetyczne zakonczenie primarku brzmi /ma:k/ czyli dluga samogloska wiec mysle ze to dopiero brzmialo by komicznie szczegolnie dla osob nie majacych stycznosci z angielskim i ktore przykladanie sie do ladnego wymawiania maja w nosie
I w ogole jezeli tak bardzo wam sie nie podoba jak ona wymawia to nie ogladajcie noo jak nieesia w ostatnim filmiku powiedziala 'PRIMARKU' to jakos sie jej nikt nie czepil no ale ok widze ze wam sie nudzi :P
|
|
|
|
#2114 |
|
Rozeznanie
|
Nie dlatego, ze robi makijaze...
Dlatego, ze jak sam twierdzi na codzien uzywa TYLKO podkladu i bronzera i tak chodzi po ulicy, na wieksze imprezy sie maluje, pokazuje co ma w swojej torbie, robi filmiki o swoich butach i swoim pokoju. Zachwyca sie kremami dla BAB i ogolnie jest wg mnie na maksa nie męski. Jakoś nie wyobrażam sobie, ze nazwać go normalnym z tym co robi
|
#2115 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Zupełnie nie zrozumiałaś mojej wypowiedzi. Przecież ja się nie czepiam jej filmików a komentarza (dlatego właśnie go zacytowałam). Skoro decyduje się już na mówienie dla Polaków po polsku (czyli czytaniu tak jak się pisze dany wyraz) to niech będzie konsekwentna a nie używa tej zasady w jednym wypadku. Mam wrażenie ,że RGP najpierw powiedziała PRIMARK a później dorobiła sobie do tego całą ideologię, dlatego widzę pewną niekonsekwencje.
|
|
#2116 |
|
Raczkowanie
|
Aaaaa ale ja sie nie czepiam Ciebie tylko mowie tak ogolem do wszytkich postow na temat wymowy
zeby w ogole zajac stanowisko
|
|
|
|
#2117 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jak kobiety robią filmiki o butach to ok ? nie wiem co ci w nim przeszkadza ,to że jest gejem ? mnie bardziej wk.. RPG niż ten koleś ,fanem jego filmikow nie jestem ale nie powiedziałabym ,że jest nienormalny . |
|
|
|
|
#2118 |
|
Konto usunięte
|
Akurat w tym jednym sie z RGP zgodze, ze do Polakow trzeba mowic, tak aby zrozumieli. Najwazeniejsze, zeby kazdy wiedzial o co chodzi. Gdyby robila filmik po angielsku to powinna mowic prajma;k, ale po polsku to primark. Nie chodzi tu o to, ze my glupi jacys jestesmy, ze nie znamy podstaw tylko jak ktos nie slyszal wczesniej to nie musi wiedziec o co chodzi. Chanel jako szanel jest przyjete w polskim, ale jakby miala np. wypowiadac Zara jako Zera to juz by ludzie mieli problem, 'bylam w Zerze'.
|
|
|
|
#2119 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Nie mam NIC do gejów i akurat takie zachowanie geja by mnie nie zdziwilo wogole, ale on gejem nie jest, bo w filmiku cos w stylu "odpowiedzi na pytania" mowi ze niedawo sie rozstal ze swoje dziewczyną. I dlatego uwazam, ze normalny nie jest
|
|
#2120 |
|
Raczkowanie
|
ja znam nawet 2, wiec nie wszyscy sa gejami
zauwazylam ostatnio, ze coraz wiecej jest facetow wizazystow i stylistow (nie wszyscy wygladaja mi na gejow) - praca dobrze platna, a osobnikow meskich sie ceni w branzy, wiec sie w to pchaja. Poza tym, w takim zawodzie maja mozliwosc pracowania z pieknymi kobietami ![]() Co do RGP - jej z pewnoscia chodzilo o to, zeby wymawiac tak jak sie przyjelo w PL. A w PL, wiadomo - Chanel, Estee Lauder, itp. sie wymawia wlasciwie, ale Primark to juz sie przyjelo, ze "jak piszesz tak czytasz" swoja droga glupio tak
|
|
|
|
#2121 | |
|
Raczkowanie
|
Ludzie, ale wszyscy mówią "Primark" a nie "Prajmark", dam sobie rękę uciąć że jakby powiedziała "Prajmark" to pojawiłby sie komentarz "Myślisz że zaszpanujesz jak powiesz prajmark:/" Albo "Zdecyduj sie, albo mówisz po polsku, albo po angielsku, po co mieszasz angielskie słowa do polskiego języka?" Nie dogodzi wszystkim, nie ma szans
. Ale myślę że w komentarzach mogłaby się jednak troszkę pohamować, tak samo jak jej siostra Marzenka, bo to nie jest fajne, jak w filmikach niby takie słodkie, pozytywne, nie przejmujemy sie niczym, a później jadą komuś równo. Cytat:
|
|
#2122 | |
|
Raczkowanie
|
w angielskich magazynach sa fajne dodatki na listopad. W Marie Claire jest pelnowymiarowy lakier do paznokci (Ciate), a w In Style jest maly krem do rak L'occitane
---------- Dopisano o 11:00 ---------- Poprzedni post napisano o 10:57 ---------- Cytat:
Edytowane przez Purple_tulips Czas edycji: 2010-10-01 o 12:01 |
|
|
|
|
#2123 |
|
BAN stały
|
OhDearOli ma dziewczynę więc gejem na pewno nie jest. Ogólnie wg mnie jest to dość specyficzna osoba... Czasami mam wrażenie, że może transwestyta?
Często słyszę z jego ust: zrobiłAM, poszłAM itp... W sumie to się już na tym nie zastanawiam, zawsze byłam tolerancyjna. Ogólnie fajny z niego chłopak ![]() |
|
|
|
#2124 |
|
Konto usunięte
|
Kurcze to juz taka tolerancja na zasadzie nie mam nic do gejow dopoki jakiegos nie ma obok, nie mam nic do kogos dopoki jest 'normalny'. Co to za wysilek tolerowac cos, czego sie nie widzi? Ja moge powiedziec, ze toleruje elfy, skrzaty i biale myszki.
|
|
|
|
#2125 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
|
#2126 |
|
Przyczajenie
|
Konkursowo.
No w końcu jakaś ciekawa nagroda w konkursie ![]() http://www.youtube.com/watch?v=JmqzQ_UEygI Dziewczyna już była ty kiedyś omawiana. Jestem pod wrażeniem, na prawdę fajnie je to wyszło. http://www.youtube.com/watch?v=b2vCa...watch_response W ogóle fajny konkurs. Szkoda, że się nie przyjął, bo mogłyby być naprawdę ciekawe propozycje. |
|
|
|
#2127 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Badz uprzejma zastanowic sie czasem zanim cos napiszesz. Cytat:
Zreszta, normalnym w Twoim mniemaniu. Smutne to... |
||
|
|
|
#2128 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
są dodatki, ale nie takie fajne :P raczej chińska paleta brokatowych cieni czy coś w tym stylu |
|
|
|
|
#2129 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Wiesz ja moge powiedzieć ,że znam Brada Pitta ![]() Nie wierzę ,że jest "czystym" hetero . Zresztą co to za różnica z kim sypia ,nikt nie zmusza nikogo do oglądania jego filmików. |
||
|
|
|
#2130 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a co do normalności...teoria Einsteina odkryła przed ludzkością piękną i bardzo przydatną sprawę - relatywizm. Normalność to rzecz względna i jeżeli zdamy sobie sprawę, że tak naprawdę nic immanentnie normalne bądź nienormalne nie jest to już połowa sukcesu ![]() ---------- Dopisano o 13:12 ---------- Poprzedni post napisano o 13:09 ---------- Cytat:
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:46.

wkład do kasetki kosztuje 14 zł, w inglocie 8-10 zł 

nie nosiłam ich jeszcze bo musze je zwęzić w nogawkach i pasie ciutkę) - chociaż z płaskimi butami to średnio na niej wygląda, ze szpilkami ładnie