|
|
#2101 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Klan cz. II
haha masz lepszą pamięć niż ja
w takim razie Paweł chyba nie miał nigdy romansu?
|
#2102 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
choć tyle było tych wątków aż dziwne, że tyle pamiętam. niektóre sceny to mi się w całości przypomnają a jak czytam streszczenia to dosłownie przypomina mi się jak to oglądałam a 'Klan' oglądam od samego początku. miałam 6(!!!) lat, kiedy rozpoczęła się emisja i tak trwam w tym do dziś |
|
|
|
|
#2103 |
|
Zakorzenienie
|
ja miałam 9 lat więc tez prawie całe
|
#2104 |
|
Konto usunięte
|
ale Pawła chcieli wrobić z romans i molestowanie w pracy z taką czarnowłosa aktorką - postać t aw klanie nazywała sie Renata Grajewska czy jakoś tak
![]() a co do rodziców Zytki - nie dziwię się bo w niektórych wojskowych rodzinach delikatnie mówiąc dzieją się rzeczy dziwne
|
|
|
|
#2105 |
|
Zakorzenienie
|
[1=e8568007f733d5544c729bc 90367d4fe20d6da38_65540b4 a0b460;31419405]raczej nie miał
choć tyle było tych wątków aż dziwne, że tyle pamiętam. niektóre sceny to mi się w całości przypomnają a jak czytam streszczenia to dosłownie przypomina mi się jak to oglądałam a 'Klan' oglądam od samego początku. miałam 6(!!!) lat, kiedy rozpoczęła się emisja i tak trwam w tym do dziś Ja jeszcze miałam 9 lal..... I tak płynie nam życie z Klanem
Every siren often my lullaby Every heartbeat functioning thrown to the night I'm quenched in your light And see the floor rising through a dream Forgotten thoughts lost in a memorable theme And soaked to the skin Mój kulinarny kącik |
|
|
|
#2106 |
|
Zakorzenienie
|
Po zapowiedzi dzisiejszego odcinka jestem pewna, że rodzica hrabianki Zyci jest nienormalna
I wiadomo po kim Zycia to odziedziczyła Wg mnie to Michał wywodzi się, że tak powiem z lepszego rodu
|
|
|
|
#2107 |
|
Naczelna Wizażanka:)
|
Czytałam, że specjalnie dla romansu Pawła ma być wprowadzona nowa bohaterka do Klanu
|
|
#2108 |
|
Zadomowienie
|
Ja też oglądam Klan od młodości
kto z was oglądał jak jeszcze Olka była taka mała z kręconymi włosami i zagrała niby w jakimś filmie czy reklamie i tak tym szpanowała ?
|
#2109 |
|
Konto usunięte
|
tak Olka zagrała w filmie Dwa serca czy coś takiego :0 i Agnieszka jej potargała scenariusz
|
|
|
|
#2110 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Świat się kończy
Every siren often my lullaby Every heartbeat functioning thrown to the night I'm quenched in your light And see the floor rising through a dream Forgotten thoughts lost in a memorable theme And soaked to the skin Mój kulinarny kącik |
|
|
|
|
#2111 |
|
Zakorzenienie
|
I ten film Olki okazał się klapą
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#2112 |
|
|
|
#2113 |
|
Konto usunięte
|
i Olka płakała jak czytała kolejne recenzje mieszające z błotem ten film
|
|
|
|
#2114 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2115 |
|
Konto usunięte
|
o to to to
|
|
|
|
#2116 |
|
Zakorzenienie
|
w tym filmie grał chyba Marek Konrad, który na dodatek przyszedł po Olkę na premierę??
|
#2117 |
|
Zadomowienie
|
I jak sobie zrobiła z włosów przy pomocy kilku gumek do włosów taką sterczącą "palmę" na czubku głowy, a to z okazji że miała iść chyba na tą premierę czy coś z jednym z aktorów z tego filmu, a Agnieszka sie z niej śmiała, że co ona myśli że on przyjdzie do niej z kwiatami czy co, a ten facet naprawde przyszedł z tymi kwiatami
|
#2118 |
|
Konto usunięte
|
i wtedy Agnieszce opadła szczęka
![]() a ja do dziś pamiętam pierwszy odcinek Klanu
|
|
|
|
#2119 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
od samiuśkiego początku to nie oglądałam ![]() Ale pamiętam jak był taki motyw, że Boża jeszcze nie była adoptowana przez Ryśków i nie wiem o co to chodziło, ale ona sie gdzieś przed wszystkimi schowała w jakiejś szopie czy w komórce, a może to ją ktoś tam zamknął? I ją Ryśki w końcu zapłakaną znaleźli.
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#2120 |
|
Zakorzenienie
|
w pierwszym odcinkuu Monika spotkała się z Jerzym w jakims centrum handlowym
wogóle Jureczek na początku był czarnym charakterem
|
#2121 |
|
Konto usunięte
|
tak i Monika też była czarnym charakterem
i jeszcze był motyw że Ela chyb a pomyliła leki i jakieś dziecko zmarło przez to
|
|
|
|
#2122 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2123 |
|
|
Też oglądam Klan od początku
Kiedyś się więcej działo...
|
#2124 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pamiętam jak Beata miała romans z Rafalskim i akurat odkurzała mu w mieszkaniu i wtedy przyszła jego żona
|
|
#2125 |
|
Konto usunięte
|
a ja pamiętam jak Beata się poznała z Rafalskim
![]() zderzyli się na rowerach
|
|
|
|
#2126 |
|
Zakorzenienie
|
ja ostatnio się z moją mam wciągnełam w Klan, chociaż tez towarzyszy mi przez większosć zycia
Szczegolnia irytujaca postacią jest Zyta, a dzisiejsza zpaowiedz odcinka mnie totalnie rozwalila niestety nie pamietam tych sytuacji, o ktorych piszecie kOjarze jedynie, ze na poczatku Bożenkę grała inna aktorka , ae jakos szybko ją zmienili ;D
|
|
|
|
#2127 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2128 | |
|
Raczkowanie
|
[1=e8568007f733d5544c729bc 90367d4fe20d6da38_65540b4 a0b460;31419405]raczej nie miał
choć tyle było tych wątków aż dziwne, że tyle pamiętam. niektóre sceny to mi się w całości przypomnają a jak czytam streszczenia to dosłownie przypomina mi się jak to oglądałam a 'Klan' oglądam od samego początku. miałam 6(!!!) lat, kiedy rozpoczęła się emisja i tak trwam w tym do dziś ja oglądam Klan od jego poczatku, a miałam wtedy 2 lata i pewnie niezbyt duzo rozumiałam, bo to moja babcia oglądała a ja sie bawiłam albo leżałam w wózku xD i nawet jeżeli wiem, ze Klan schodzi na psy, to nie mogę go przestać oglądać, bo mnie ciekawią losy tych postaci ... przecież ja sie wychowałam na Klanie (tak samo jak na Harry'm Potterze )---------- Dopisano o 16:39 ---------- Poprzedni post napisano o 16:35 ---------- Cytat:
zaciekawiłaś mnie ![]() a pamiętacie moze o co chodziło ze zgwałceniem moni przez kolegów Pawła chyba i problemami Władysława co do tej kartki w pamietniku Moni. I ktoś tam chyba miał jakieś zaćmienie umysłu i nie pamietał co się stało wtedy czy jak? w zasadzie to ja tego nie pamietam z Klanu, tylko kiedyś czytałam sobie takie ogólnikowe streszczenia Klanu w necie bo chciałam sobie nadrobić ten początek kiedy ogladałam Klan jako nieświadome dziecko
|
|
|
|
|
#2129 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2130 | ||
|
Zakorzenienie
|
[1=e8568007f733d5544c729bc 90367d4fe20d6da38_65540b4 a0b460;31419009]korzystając z bezsennej nocy, poczytałam trochę streszczeń i już wiem jak to było
(rok 2000) miałam dziewięć lat a pamiętam takie rzeczy ![]() [/QUOTE] To ja miałam wtedy 8 lat, a wydaje mi się, że byłam mniejsza Ja też się dziwię, że to pamiętam![]() ---------- Dopisano o 17:06 ---------- Poprzedni post napisano o 16:59 ---------- Cytat:
![]() A kiedyś u Chojnickich mieszkała koleżanka Beaty, którą chłopak pobił/ zrzucił ze schodów, bo miała całą głowę w bandażach. Ja Klan oglądam od 2 odcinka, bo w czasie emisji pierwszego mama odbierała mnie z przedszkola, a ja się za bardzo ociągałam i nie zdążyłyśmy Miałam wtedy 5 lat.---------- Dopisano o 17:09 ---------- Poprzedni post napisano o 17:06 ---------- Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:35.

w takim razie Paweł chyba nie miał nigdy romansu?

choć tyle było tych wątków
aż dziwne, że tyle pamiętam. niektóre sceny to mi się w całości przypomnają a jak czytam streszczenia to dosłownie przypomina mi się jak to oglądałam
a 'Klan' oglądam od samego początku. miałam 6(!!!) lat, kiedy rozpoczęła się emisja

od samiuśkiego początku to nie oglądałam 

zaciekawiłaś mnie