Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXVIII - Strona 71 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-09-11, 10:32   #2101
Ciemna163
Kociara

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXVIII

Cytat:
Napisane przez anjia Pokaż wiadomość
oj tam. najważniejszy jest makijaż a nie partner czy inne takie zbędne fanty!

mi też makijaż sie szaleńczo podoba.

racja, racja - makijaż i sukienka, a reszta sama sie ogarnie

Cytat:
Napisane przez Czocherovsky Pokaż wiadomość
w ogóle wydaje mi się, że z insta hani zniknęło więcej zdjęć z serii "przed-po" (ale moze mi się wydawac, albo zniknęły wczesniej). Może to jakaś grubsza akcja.
hehe
Ciemna163 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-11, 10:32   #2102
malachite
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez h2o0 Pokaż wiadomość
Ja w końcu nie wiem, czy xs wrzuca takie foty dla własnej satysfakcji czy z chęci motywowania innych- sama napisała, że każdy motywację musi znaleźć w sobie i moim zdaniem to prawda, ja np. jestem taka, że jak sama się na coś nie zdecyduję, to nikt mnie nie przekona, żeby to zrobić. Wczoraj widziałam cytat, który mi się spodobał i warto się nad nim zastanowić: your successfull friends are not posting motivation quotes.
Jej zdjęcia nie są miarodajne.. w ogóle czemu większość vlogerek to takie infantylne stworzenia? Czy my serio chcemy ich słuchać?:/
Według mnie to po prostu taka moda wstawianie zdjęć ''motywacyjnych''.
malachite jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-11, 10:37   #2103
201607110949
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez malachite Pokaż wiadomość
Według mnie to po prostu taka moda wstawianie zdjęć ''motywacyjnych''.
Nie wierzę w to. Wątpię aby ktokolwiek wstawiał tego typu foty kierując się chęcią zmotywowania OBCYCH ludzi. Dla mnie jest to oczywista próba dowartościowania się. Tylko dziwi mnie to bardzo, że Hanka, która przecież nie jest jakaś głupia i mimo wszystko sporo potrafi, leczy kompleksy licząc na poklask poprzez wybór tak żenującej formy.
201607110949 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-11, 10:43   #2104
b57b0c36aac5e3558a14a2d0d269fc6e062f42ab_5d436f084516d
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez stina1983 Pokaż wiadomość
Jeden dzień nieobecności a tu takie wygibasy Niech Hania stanie normalnie, przodem bez udziwnień, w jakiś sportowych ciuchach np. krótkich spodenkach i topie, i pokaże figurę. Bez akrobacji, bez ściągania spodni, bez szarych majciochów i będzie ok

Nie będzie hejtu, wszyscy będą się rozpływać i będzie szczęśliwa
To chyba niemożliwe
W ogóle ciekawe jak przez instagrama zmienił mi się pogląd na temat naszej XS. Nie oglądałam jej nigdy regularnie, ale zawsze uważałam, że jest bardzo kompetentna, szczera, zrównoważona emocjonalnie i nie tak bardzo zakompleksiona. Odkąd śledzę ją na insta, to mam zupełnie odwrotne poglądy i ją wywaliłam z subów. W ogóle niektóre dziewczyny prowadzą bardzo fajnie swoje Instagramy. Zdjęcia są ciekawe, niecodzienne, inspirujące (lubię oglądać m.in. FDAC), a niektórzy wrzucają tylko swoją "japę". Karolina, Oleska i cała banda wyleciały już dawno, bo ileż można oglądać źle ubrane dziewczyny w lustrze, wykrzywione twarze i kawusie z podwójną bitą śmietaną...
b57b0c36aac5e3558a14a2d0d269fc6e062f42ab_5d436f084516d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-11, 10:44   #2105
Ciemna163
Kociara

Cytat:
Napisane przez SALIX Pokaż wiadomość
Nie wierzę w to. Wątpię aby ktokolwiek wstawiał tego typu foty kierując się chęcią zmotywowania OBCYCH ludzi. Dla mnie jest to oczywista próba dowartościowania się. Tylko dziwi mnie to bardzo, że Hanka, która przecież nie jest jakaś głupia i mimo wszystko sporo potrafi, leczy kompleksy licząc na poklask poprzez wybór tak żenującej formy.
Hm, czy aby na pewno? Sorki, włączył mi się wesoły hejterek dzisiaj
Stary 2014-09-11, 11:02   #2106
Selvan
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez anjia Pokaż wiadomość
https://www.youtube.com/watch?v=tw658ZX-4uw
kokosowa i przegląd podkładów do cery tłustej. kiedy ona skróci te filmyyy.
Ja tam lubię, do prasowania są w sam raz.
Cytat:
Napisane przez kustraczek Pokaż wiadomość
Ty masz jakąś schizofrenię? Hanka schudła 30 kg, wg Ciebie w perspektywie dziewięciu miesięcy to nic, a jednocześnie wg Ciebie w ciągu dziewięciu miesięcy powinno się schudnąć max 25,2 kg?
Proszę nie używaj nazwy bardzo poważnej choroby jako zamiennik słowa omamy. W ten sposób, prawdopodobnie nieumyślnie, pokazujesz ją jako coś błahego i nieistotnego.
To tak jakbyś mówiła:
,, Ale schudłaś. Zazdroszczę, normalnie anorektyczka z ciebie."
,, Mam depresję, taka brzydka pogoda jest."
itp.

Cytat:
Napisane przez Raczyna Pokaż wiadomość

podejrzewam że jakieś 3-4 kg by mi zeszło (wagi oczywiście, procentowa zawartość tłuszczu pewnie koło 8-10% mniej) i jakieś dwa rozmiary
Dwa rozmiary 3-4 kg? To ile ty masz wzrostu? Metr piędziesiąt?
Dziwię się bo nawet przy intensywnych ćwiczeniach budujących tkankę mięśniową dla mnie jeden rozmiar to nie mniej niż 6 kg. Chyba, że przed ubierałaś się w zarze a po w orsayu :P

Cytat:
Napisane przez jajajamajka Pokaż wiadomość

Jak robiłam water marble to używałam po prostu kleju duo na skórki.
Jest też dużo tańsza opcja - płyn maskujący do akwareli. Ale wali starym jajem. W zasadzie, DUO też fiołkami nie pachnie.
Jesteś geniuszem!
Już wiem jak wykorzystam więcej duo. Wyrzuciłam już dwa przeterminowane opakowania, z prawie całą zawartością.

Edytowane przez Selvan
Czas edycji: 2014-09-11 o 11:04
Selvan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-11, 11:09   #2107
kustraczek
-ist

Cytat:
Napisane przez Selvan Pokaż wiadomość
Proszę nie używaj nazwy bardzo poważnej choroby jako zamiennik słowa omamy. W ten sposób, prawdopodobnie nieumyślnie, pokazujesz ją jako coś błahego i nieistotnego.
To tak jakbyś mówiła:
,, Ale schudłaś. Zazdroszczę, normalnie anorektyczka z ciebie."
,, Mam depresję, taka brzydka pogoda jest."
itp.
Dziękuję za radę, niemniej jednak uważam Twoją wypowiedź za truizm, a siebie za kogoś, kto doskonale zdaje sobie sprawę z tego, czym jest schizofrenia, depresja i anoreksja i NIGDY z tego nie żartuje - i nie, nie użyłam tego jako zamiennika słowa omamy; czyżbyś kolejny raz nie doczytała?
kustraczek jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-09-11, 11:15   #2108
Ilike_it
Zakorzenienie

Hej
Dziewczyny, czy jest u Was głos w tym filmiku https://www.youtube.com/watch?v=i0mD...ist=WL&index=4 od Basi? U mnie przez cały czas jest muzyka, a chciałabym go obejrzeć. Pierwsza i trzecia część działa.

matura 2014
2.09.14 - prawo jazdy
studentka

blog

Edytowane przez Ilike_it
Czas edycji: 2014-09-11 o 11:17
Ilike_it jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-11, 11:22   #2109
Selvan
Raczkowanie

Cytat:
Dziękuję za radę, niemniej jednak uważam Twoją wypowiedź za truizm, a siebie za kogoś, kto doskonale zdaje sobie sprawę z tego, czym jest schizofrenia, depresja i anoreksja i NIGDY z tego nie żartuje - i nie, nie użyłam tego jako zamiennika słowa omamy; czyżbyś kolejny raz nie doczytała?
Cytowałaś to:
Cytat:
no dokładnie, najlepiej to 0,5-0,7kg tygodniowo
Cytat:
jak dla mnie to jej efekty to żaden osiąg

faszeruje się odżywkami, ćwiczy z trenerem i po 9 (sic!) MIESIĄCACH ma efekty jak po 3 tygodniach intensywnych ćwiczeń...
Cytat:
Ty masz jakąś schizofrenię? Hanka schudła 30 kg, wg Ciebie w perspektywie dziewięciu miesięcy to nic, a jednocześnie wg Ciebie w ciągu dziewięciu miesięcy powinno się schudnąć max 25,2 kg?

No dobra nie omamy tylko hipokryzja albo niekonsekwencja, ale to nie zmienia faktu, że pytanie ,,masz jakąś schizofrenię?'' jest nie w porządku.
Stary 2014-09-11, 11:23   #2110
Fell
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Ilike_it Pokaż wiadomość
Hej
Dziewczyny, czy jest u Was głos w tym filmiku https://www.youtube.com/watch?v=i0mD...ist=WL&index=4 od Basi? U mnie przez cały czas jest muzyka, a chciałabym go obejrzeć. Pierwsza i trzecia część działa.
U mnie też, najpierw muza a później głucha cisza. A wydaje mi się że oglądałam ten odcinek zaraz jak Basia wstawiła i było wszystko ok
Fell jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-11, 11:24   #2111
Selvan
Raczkowanie

Cytat:
Hej
Najpierw jest muzyka a potem cisza.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-09-11, 11:34   #2112
noisette25
Raczkowanie

Bez grzywy zdecydowanie lepiej

https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/...90&oe=5490D62F

Edytowane przez noisette25
Czas edycji: 2014-09-11 o 11:35
noisette25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-11, 11:45   #2113
SouthEater
ciepłe kluchy

W sprawie wycofywania HM 51 to nie traktujcie tego jak prawdy objawionej Tak się skądś dowiedziałam i może dalej rozpuszczam plotkę, która wcale może nie być prawdą.

[1=b57b0c36aac5e3558a14a2d 0d269fc6e062f42ab_5d436f0 84516d;48093448]To chyba niemożliwe
W ogóle ciekawe jak przez instagrama zmienił mi się pogląd na temat naszej XS. Nie oglądałam jej nigdy regularnie, ale zawsze uważałam, że jest bardzo kompetentna, szczera, zrównoważona emocjonalnie i nie tak bardzo zakompleksiona. Odkąd śledzę ją na insta, to mam zupełnie odwrotne poglądy i ją wywaliłam z subów. W ogóle niektóre dziewczyny prowadzą bardzo fajnie swoje Instagramy. Zdjęcia są ciekawe, niecodzienne, inspirujące (lubię oglądać m.in. FDAC), a niektórzy wrzucają tylko swoją "japę". Karolina, Oleska i cała banda wyleciały już dawno, bo ileż można oglądać źle ubrane dziewczyny w lustrze, wykrzywione twarze i kawusie z podwójną bitą śmietaną...[/QUOTE]
Podpisuje się wszystkimi ręcoma Znaczy bez FDAC, bo ona też pierniczy trzy po trzy jak KasiaD, a Karolin, Oleśków to w ogóle nigdy nie subowałam, bo ani to beauty, a już na pewno nie guru.
SouthEater jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-11, 12:07   #2114
yunis30
Raczkowanie

Wardęga i jego pająk mają 74 miliony odświeżeń
yunis30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-11, 12:13   #2115
201607131106
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez yunis30 Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 12:13 ---------- Poprzedni post napisano o 12:12 ----------

No to gratulacje!
201607131106 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-11, 12:17   #2116
Hadassah
Zadomowienie

A może Hania jest szalenie dumna ze swojego postępu (tak jak mamy są dumne z dzieci, czy laski ze swoich partnerów i zalewają nimi insta ) i boli ją to, że nie wszyscy są zachwyceni, albo nie uważają tego za kolosalną zmianę? Sporo osób lubi oglądać przemiany, gdzie mamy obok siebie zdjęcie 100kg i 50kg, i takich też oczekują od Hani... i są zawiedzeni, że to 'tylko' 30kg i że nadal jest duża.

Takie tam domysły, dla mnie upublicznianie życia to kosmos, z drugiej strony bez takich osób publicznych nie dowiedziałabym się tyylu rzeczy dzięki jutubowi i juciuberom

Edytowane przez Hadassah
Czas edycji: 2014-09-11 o 12:19
Hadassah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-11, 12:26   #2117
201604250957
Konto usunięte

kurcze Hanka faktycznie skasowała sporo zdjęć z instagramu, nawet to ze swoją BITCH stylóweczką
201604250957 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-11, 12:36   #2118
Ciemna163
Kociara

Cytat:
Hej
U mnie tak samo, a w ogóle to juz jest któryś taki film u niej. Ostatnio coś chciałam sprawdzić (jakis kosmetyk, który polecała) i było to samo :/ Może by jej o tym napisać?
Stary 2014-09-11, 12:36   #2119
kustraczek
-ist

Cytat:
Napisane przez Selvan Pokaż wiadomość
Cytowałaś to:

No dobra nie omamy tylko hipokryzja albo niekonsekwencja, ale to nie zmienia faktu, że pytanie ,,masz jakąś schizofrenię?'' jest nie w porządku.
Odnosiłam się do całości wypowiedzi Raczyny, w których przeczy sama sobie, jej posty brzmią jakby były pisane przez różne osoby, wymyśla jakieś niestworzone teorie dotyczące pielęgniarek i rzekomej pogardy wizażanek; może za ostro, tu przyznaję Ci rację, to było nie na miejscu, niemniej jednak gdyby ktoś napisał, że wymiotuje po jedzeniu, to zasugerowałabym bulimię. Ale nie porównywałabym tego z przytoczonymi przez Ciebie przykładami odnośnie deprecjonowania anoreksji i depresji, bo to odwracanie kota ogonem. Tutaj kończę, bo walka z wiatrakami mnie nie interesuje
kustraczek jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-09-11, 12:38   #2120
malachite
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez yunis30 Pokaż wiadomość
nie rozumiem fenomenu tego filmu.... jego wcześniejsze produkcje bardziej mi się podobały, no ale sukces jest nie da się zaprzeczyć.
malachite jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-11, 12:49   #2121
201607131106
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez kashmirka Pokaż wiadomość
kurcze Hanka faktycznie skasowała sporo zdjęć z instagramu, nawet to ze swoją BITCH stylóweczką

159 zdjęć glamsypialni też.
Stary 2014-09-11, 12:51   #2122
Cattivo
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez panna mrau Pokaż wiadomość
Ślubny Maxi
Wow piękny. Aż żal tyłek ściska że mój ślub za trylion lat, specjalnie dla tego makijażu utworzyłam nowy folder w zakładkach

Cytat:
Napisane przez h2o0 Pokaż wiadomość
Wczoraj widziałam cytat, który mi się spodobał i warto się nad nim zastanowić: your successfull friends are not posting motivation quotes.

Cytat:
Napisane przez malachite Pokaż wiadomość
nie rozumiem fenomenu tego filmu.... jego wcześniejsze produkcje bardziej mi się podobały, no ale sukces jest nie da się zaprzeczyć.
Ja też nie rozumiem, dlaczego akurat ten stał się tak popularny. Ani mnie to ziębi, ani grzeje, dziwię się za każdym razem, gdy czytam, że ludzie oglądając to umierali ze śmiechu. Ja raczej byłam zaskoczona głupotą ludzi, zwłaszcza tego ostatniego faceta, który najpierw zaczął robić zdjęcia, a potem zaczął uciekać przed psem, mimo że zobaczył go w pełnym świetle. Nie wiem co trzeba mieć w głowie żeby uciekać przed pająkopsem, przecież na pierwszy rzut oka widać, że to jakiś wkręt
Cattivo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-11, 12:58   #2123
201607131106
Konto usunięte

---------- Dopisano o 12:58 ---------- Poprzedni post napisano o 12:57 ----------

Dlaczego zawsze jak na nią patrzę i jej słucham to mam wrażenie, że to takie głupiutkie, puściutkie dziewczątko?
Stary 2014-09-11, 13:01   #2124
201605301111
Konto usunięte

Cytat:
159 zdjęć glamsypialni też.
ja wam mówię, coś jest na rzeczy

---------- Dopisano o 13:01 ---------- Poprzedni post napisano o 13:00 ----------

Cytat:

---------- Dopisano o 12:58 ---------- Poprzedni post napisano o 12:57 ----------

Dlaczego zawsze jak na nią patrzę i jej słucham to mam wrażenie, że to takie głupiutkie, puściutkie dziewczątko?
mam dokładnie to samo

lepiej nie będę pisać co pomyślałam o tej fotce
201605301111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-11, 13:02   #2125
201607131106
Konto usunięte

Cytat:
ja wam mówię, coś jest na rzeczy

No ale czooooo?
Wszyscy się przecież w komciach zachwycali jak trza...

---------- Dopisano o 13:02 ---------- Poprzedni post napisano o 13:01 ----------

Cytat:
mam dokładnie to samo

lepiej nie będę pisać co pomyślałam o tej fotce
Night selfie #glampaula #selfie
Stary 2014-09-11, 13:10   #2126
201605301111
Konto usunięte

Cytat:
No ale czooooo?
Wszyscy się przecież w komciach zachwycali jak trza...

---------- Dopisano o 13:02 ---------- Poprzedni post napisano o 13:01 ----------

Night selfie #glampaula #selfie

ja to jstem szarakiem, pewnie nawet nie umiałabym pojąć jej powodów (nie ten level :C)

http://instagram.com/p/szN-f3m81P/
w międzyczasie aggie znowu atakuje:
torba - jest
zegarek (wcale nie układała specjalnie ręki, tak pewnie wszedł w kadr)- jest
zaprzeczenia "JAKI GRUBAS O CZYM MÓWISZ PRZESTAN!" w komentarzach - są
201605301111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-11, 13:11   #2127
201607110949
Konto usunięte

https://www.facebook.com/12280519109...type=1&theater - zdziwione brwi, wersja hardkor u Zmalowanej.
201607110949 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-11, 13:15   #2128
201607131106
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez SALIX Pokaż wiadomość
https://www.facebook.com/12280519109...type=1&theater - zdziwione brwi, wersja hardkor u Zmalowanej.

Przekoszmarny makijaz oka..

"Brwi jakbys byla wiecznie zdziwionaLubię to! · Odpowiedz · 7
Zmalowana Makeup TV a może jestem co ? szczególnie jak czytam takie komentarze lol

Tak brwi boskie, czym je tak pieknie ksztaltujesz i czym cieniujesz ze wygladaja naturalnie
Zmalowana Makeup TV 2 kolory aquabrow wróciłam do MUFE )

brwi <3"

Chyba z cerą coś nie tak u Zmalowanej.

I czym ona te zdjęcia robi? Nokia 3310?

Edytowane przez 201607131106
Czas edycji: 2014-09-11 o 13:16
Stary 2014-09-11, 13:19   #2129
dacn
Zakorzenienie

Cytat:
Przekoszmarny makijaz oka..

"Brwi jakbys byla wiecznie zdziwionaLubię to! · Odpowiedz · 7
Zmalowana Makeup TV a może jestem co ? szczególnie jak czytam takie komentarze lol

Tak brwi boskie, czym je tak pieknie ksztaltujesz i czym cieniujesz ze wygladaja naturalnie
Zmalowana Makeup TV 2 kolory aquabrow wróciłam do MUFE )

brwi <3"

Chyba z cerą coś nie tak u Zmalowanej.

I czym ona te zdjęcia robi? Nokia 3310?
Brwi okropne.
A cera jeszcze gorsza, mocno zaniedbana, szaroziemista i zmęczona.
dacn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-11, 13:21   #2130
201607131106
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez dacn Pokaż wiadomość
Brwi okropne.
A cera jeszcze gorsza, mocno zaniedbana, szaroziemista i zmęczona.

Widzisz, że pod tą centymetrową warstwą podkładu jest szaroziemista?

Edytowane przez 201607131106
Czas edycji: 2014-09-11 o 13:23
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości