|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2101 | ||
|
Kociara
|
Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXVIII
Cytat:
racja, racja - makijaż i sukienka, a reszta sama sie ogarnie ![]() Cytat:
![]()
|
||
|
|
|
#2102 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2103 |
|
Konto usunięte
|
Nie wierzę w to. Wątpię aby ktokolwiek wstawiał tego typu foty kierując się chęcią zmotywowania OBCYCH ludzi. Dla mnie jest to oczywista próba dowartościowania się. Tylko dziwi mnie to bardzo, że Hanka, która przecież nie jest jakaś głupia i mimo wszystko sporo potrafi, leczy kompleksy licząc na poklask poprzez wybór tak żenującej formy.
|
|
|
|
#2104 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() W ogóle ciekawe jak przez instagrama zmienił mi się pogląd na temat naszej XS. Nie oglądałam jej nigdy regularnie, ale zawsze uważałam, że jest bardzo kompetentna, szczera, zrównoważona emocjonalnie i nie tak bardzo zakompleksiona. Odkąd śledzę ją na insta, to mam zupełnie odwrotne poglądy i ją wywaliłam z subów. W ogóle niektóre dziewczyny prowadzą bardzo fajnie swoje Instagramy. Zdjęcia są ciekawe, niecodzienne, inspirujące (lubię oglądać m.in. FDAC), a niektórzy wrzucają tylko swoją "japę". Karolina, Oleska i cała banda wyleciały już dawno, bo ileż można oglądać źle ubrane dziewczyny w lustrze, wykrzywione twarze i kawusie z podwójną bitą śmietaną... |
|
|
|
|
#2105 | |
|
Kociara
|
Cytat:
Sorki, włączył mi się wesoły hejterek dzisiaj
|
|
|
|
|
#2106 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
To tak jakbyś mówiła: ,, Ale schudłaś. Zazdroszczę, normalnie anorektyczka z ciebie." ,, Mam depresję, taka brzydka pogoda jest." itp. Cytat:
Dziwię się bo nawet przy intensywnych ćwiczeniach budujących tkankę mięśniową dla mnie jeden rozmiar to nie mniej niż 6 kg. Chyba, że przed ubierałaś się w zarze a po w orsayu :P Cytat:
Już wiem jak wykorzystam więcej duo. Wyrzuciłam już dwa przeterminowane opakowania, z prawie całą zawartością. Edytowane przez Selvan Czas edycji: 2014-09-11 o 11:04 |
||||
|
|
|
#2107 | |
|
-ist
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2108 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Dziewczyny, czy jest u Was głos w tym filmiku https://www.youtube.com/watch?v=i0mD...ist=WL&index=4 od Basi? U mnie przez cały czas jest muzyka, a chciałabym go obejrzeć. Pierwsza i trzecia część działa. Edytowane przez Ilike_it Czas edycji: 2014-09-11 o 11:17 |
|
|
|
#2109 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
No dobra nie omamy tylko hipokryzja albo niekonsekwencja, ale to nie zmienia faktu, że pytanie ,,masz jakąś schizofrenię?'' jest nie w porządku. |
|||
|
|
|
#2110 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2111 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2112 |
|
Raczkowanie
|
Bez grzywy zdecydowanie lepiej
![]() https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/...90&oe=5490D62F Edytowane przez noisette25 Czas edycji: 2014-09-11 o 11:35 |
|
|
|
#2113 | |
|
ciepłe kluchy
|
W sprawie wycofywania HM 51 to nie traktujcie tego jak prawdy objawionej
Tak się skądś dowiedziałam i może dalej rozpuszczam plotkę, która wcale może nie być prawdą. [1=b57b0c36aac5e3558a14a2d 0d269fc6e062f42ab_5d436f0 84516d;48093448]To chyba niemożliwe ![]() W ogóle ciekawe jak przez instagrama zmienił mi się pogląd na temat naszej XS. Nie oglądałam jej nigdy regularnie, ale zawsze uważałam, że jest bardzo kompetentna, szczera, zrównoważona emocjonalnie i nie tak bardzo zakompleksiona. Odkąd śledzę ją na insta, to mam zupełnie odwrotne poglądy i ją wywaliłam z subów. W ogóle niektóre dziewczyny prowadzą bardzo fajnie swoje Instagramy. Zdjęcia są ciekawe, niecodzienne, inspirujące (lubię oglądać m.in. FDAC), a niektórzy wrzucają tylko swoją "japę". Karolina, Oleska i cała banda wyleciały już dawno, bo ileż można oglądać źle ubrane dziewczyny w lustrze, wykrzywione twarze i kawusie z podwójną bitą śmietaną...[/QUOTE] Znaczy bez FDAC, bo ona też pierniczy trzy po trzy jak KasiaD, a Karolin, Oleśków to w ogóle nigdy nie subowałam, bo ani to beauty, a już na pewno nie guru.
|
|
|
#2114 |
|
Raczkowanie
|
Wardęga i jego pająk mają 74 miliony odświeżeń
|
|
|
|
#2115 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2116 |
|
Zadomowienie
|
A może Hania jest szalenie dumna ze swojego postępu (tak jak mamy są dumne z dzieci, czy laski ze swoich partnerów i zalewają nimi insta
) i boli ją to, że nie wszyscy są zachwyceni, albo nie uważają tego za kolosalną zmianę? Sporo osób lubi oglądać przemiany, gdzie mamy obok siebie zdjęcie 100kg i 50kg, i takich też oczekują od Hani... i są zawiedzeni, że to 'tylko' 30kg i że nadal jest duża.Takie tam domysły, dla mnie upublicznianie życia to kosmos, z drugiej strony bez takich osób publicznych nie dowiedziałabym się tyylu rzeczy dzięki jutubowi i juciuberom
Edytowane przez Hadassah Czas edycji: 2014-09-11 o 12:19 |
|
|
|
#2117 |
|
Konto usunięte
|
kurcze Hanka faktycznie skasowała sporo zdjęć z instagramu, nawet to ze swoją BITCH stylóweczką
|
|
|
|
#2118 | |
|
Kociara
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2119 |
|
-ist
|
Odnosiłam się do całości wypowiedzi Raczyny, w których przeczy sama sobie, jej posty brzmią jakby były pisane przez różne osoby, wymyśla jakieś niestworzone teorie dotyczące pielęgniarek i rzekomej pogardy wizażanek; może za ostro, tu przyznaję Ci rację, to było nie na miejscu, niemniej jednak gdyby ktoś napisał, że wymiotuje po jedzeniu, to zasugerowałabym bulimię. Ale nie porównywałabym tego z przytoczonymi przez Ciebie przykładami odnośnie deprecjonowania anoreksji i depresji, bo to odwracanie kota ogonem. Tutaj kończę, bo walka z wiatrakami mnie nie interesuje
|
|
|
|
#2120 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2121 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2122 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Wow
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2123 |
|
Konto usunięte
|
![]() ---------- Dopisano o 12:58 ---------- Poprzedni post napisano o 12:57 ---------- Dlaczego zawsze jak na nią patrzę i jej słucham to mam wrażenie, że to takie głupiutkie, puściutkie dziewczątko?
|
|
|
|
#2124 | |
|
Konto usunięte
|
ja wam mówię, coś jest na rzeczy
---------- Dopisano o 13:01 ---------- Poprzedni post napisano o 13:00 ---------- Cytat:
lepiej nie będę pisać co pomyślałam o tej fotce |
|
|
|
|
#2125 | |
|
Konto usunięte
|
No ale czooooo? ![]() Wszyscy się przecież w komciach zachwycali jak trza... ---------- Dopisano o 13:02 ---------- Poprzedni post napisano o 13:01 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#2126 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
ja to jstem szarakiem, pewnie nawet nie umiałabym pojąć jej powodów (nie ten level :C) http://instagram.com/p/szN-f3m81P/ w międzyczasie aggie znowu atakuje: torba - jest zegarek (wcale nie układała specjalnie ręki, tak pewnie wszedł w kadr)- jest zaprzeczenia "JAKI GRUBAS O CZYM MÓWISZ PRZESTAN!" w komentarzach - są |
|
|
|
|
#2127 |
|
Konto usunięte
|
https://www.facebook.com/12280519109...type=1&theater - zdziwione brwi, wersja hardkor u Zmalowanej.
|
|
|
|
#2128 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Przekoszmarny makijaz oka.. ![]() "Brwi jakbys byla wiecznie zdziwionaLubię to! · Odpowiedz · 7 Zmalowana Makeup TV a może jestem co ? szczególnie jak czytam takie komentarze lol Tak brwi boskie, czym je tak pieknie ksztaltujesz i czym cieniujesz ze wygladaja naturalnie Zmalowana Makeup TV 2 kolory aquabrow wróciłam do MUFE ) brwi <3" ![]() Chyba z cerą coś nie tak u Zmalowanej. ![]() I czym ona te zdjęcia robi? Nokia 3310? Edytowane przez 201607131106 Czas edycji: 2014-09-11 o 13:16 |
|
|
|
|
#2129 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A cera jeszcze gorsza, mocno zaniedbana, szaroziemista i zmęczona. |
|
|
|
|
#2130 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Widzisz, że pod tą centymetrową warstwą podkładu jest szaroziemista?
Edytowane przez 201607131106 Czas edycji: 2014-09-11 o 13:23 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:54.

Tak się skądś dowiedziałam i może dalej rozpuszczam plotkę, która wcale może nie być prawdą.