|
|
#2101 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: zawsze piękne, zawsze młode - 30+ 40+ ciąg dalszy
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2102 | |
|
Zakorzenienie
|
Miszka
![]() ![]() ![]() Jak nie odstawisz komputera - nie zaśniesz... ---------- Dopisano o 00:27 ---------- Poprzedni post napisano o 00:23 ---------- Cytat:
Dobranoc Edytowane przez caffeine Czas edycji: 2015-11-19 o 00:28 |
|
|
|
|
#2103 | ||
|
Gang Iren
|
Cytat:
![]() A co lubisz czytać? Cytat:
Ale pięknie!! Witam się już z domu
|
|
#2104 | |
|
Raczkowanie
Lokalizacja: Z centrum Polski każdy jak zerknie na mapę będzie wiedział.
|
Cytat:
jeden rozwodnik i ma na razie traume a drugi to słowo zakochałem się słyszę od 10 lat co 3 miesiące.Moi równo latkowie.Ale pomimo tego fajni z nich kumple można rzec do wszystkiego.
|
|
|
|
|
#2105 |
|
Zakorzenienie
|
Caffe herbatę sobie zrobiłam hi hi..
Błoga ciszaSoso |
|
|
|
#2106 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2107 |
|
სამართალი
|
Gosia, czytam wszystko, co mi w ręce wpadnie, rodzina śmieje się, że nawet ulotki i instrukcje obsługi ;-)
A tak poważnie, to najbardziej lubię kryminały ale nie pogardzę dobrą literaturą faktu, książką podróżnicza, reportażem, czasami zdarzy się coś popularnonaukowego. Dobra obyczajowka, fantastyka i klasyka też mogą być. I jakieś współczesne dziwolagi. Wyszło całkiem szerokie spektrum. Jedynie z biografiami jakoś nie daje sobie rady. Nie przepadam też za romansem i tematyką historyczną. |
|
|
|
#2108 |
|
Konto usunięte
|
Gdzie jest Kama?
|
|
|
|
#2109 |
|
Zakorzenienie
|
04.27..i nie śpię
![]()
|
|
|
|
#2110 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2111 |
|
Zakorzenienie
|
Cytat z dzisiejszego radiowego poranka- Czwartek czyli taki mały piąteczek
![]() Nadal leje i wieje Kusicie koleżanki mydłem Muszę je szybciutko nabyć Długi dzień mi się zapowiada. Po pracy spotkanie rodziców razem z dziećmi. Hmmm ciekawe co się będzie na nim działo no i kiedy do domu wrócimy..Miszka- OMG albo specjalnie dla Beaty - "o Matko Bosko', czy coś w tym stylu godzina 4;32 a ty nie śpisz? niedobrze Eva- tez byłam na spacerku po południu. Przez chwile przestało nawet padać, ale takich widoków nie miałam ![]() Beata- rozpoczęliśmy i niestety prawie już kończymy nowy serial Blindspot Wciągający ![]() http://www.filmweb.pl/serial/Blindsp...ni-2015-741834 Samartali- witaj Ordynat- twoi kumple to niezła mieszanka. Szczególnie ten kochliwy jest interesujący Gosia- ależ szybko te wakacje w pl ci się skończyły.. i jak "Home sweet home' ?
|
|
|
|
#2112 |
|
Raczkowanie
|
Amelia, ja mam 3 godz. autem do Genewy
Aha, znam tez twoja okolice!Wczoraj bylam zawodowo we Freiburgu, poludniowe Niemcy: tam bylo jeszcze cieplej niz u nas w Zurichu! Co za listopad?! Lunch jedlismy na tarasie, okulary sloneczne niezbedne..., bez kurtek...ale na weekend snieg zapowiadaja ![]() Miszka, mam ten fluid Shiseido, ale I40 tez mi jakos nie podchodzi ![]() A o ile tansze sa w Niemczech kosmetyki niz u nas! ![]() Co zKama?!?!
|
#2113 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2114 | |
|
ForceIsStrongInThisOne...
|
Cytat:
.. a wiesz, ze moze masz racje? moge godzinami gadac o samochodach, motorach I technicznie co lata, plywa, jezdzi a najlepiej gdy przy tym robi drifting I posiada jak najwiekszy silnik Fanatyczka motoryzacji, kupie nowy spojler I komplet najlepszych opon zamiast kolejnej posh torebki ![]() Pilka nozna, a najbardziej rugby Czyli nudna jestem Chcesz kontakt do Szefa Sprzedazy w ADNOC? Maja super lubrykanty, szukaja kontaktu w Polsce. Danusia, Caffe, Samar, Gosia... wszystkie wpadajcie to pospacerujemy. Uwielbiam noc I lazenie po nocach, najlepiej bym spala do 4pm I dopiero jadla sniadanie, co uskuteczniam co weekend mozna powiedziec Miszka, ja cos od Ciebie niedlugo kupie Ty kusicielko, te celebryckie kiecki mnie wbijaja w krzeslo.
|
|
|
#2115 |
|
Zakorzenienie
|
Miszka, też mam oko na jedną sukienke
![]() hej polecicie jakis dobry krem pod oko, skuteczny oczywiście? kończy mi sie dotychczasowy i pora za czymś sie rozejrzec. Ma być dobry i nie za drogi
|
|
#2116 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Będąc w Australii dostałem w prezencie kurtkę rep New Zeland All Blacks taka sportowa wymiana to były czasy a kurtka wisi do dziś w szafie choć za rugby nie przepadam.Do mnie napisałaś o tym szefie?Jeśli tak chętnie skorzystam i tak jak wiele razy już Wam napisałem wszystko robię dla klubu za zupełną darmochę ostatnie dni siedziałem aby odpisać na ofertę telewizyjną i prawa do transmisji zawalam robotę w firmie u siebie ale mam fajnych rodziców rozumieją to. Za rok dwa zrobię sobie wycieczkę do Dubaju w Europie już wszystko widziałem w stanach byłem 2 miesiące i nie kręcą mnie w żaden sposób. Edytowane przez OrdynatMichorowski Czas edycji: 2015-11-19 o 10:14 |
|
|
|
|
#2117 | |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
Ależ dzisiaj zblazowana jestem... ![]() Miszka, współczuje tej bezsenności możesz chociaż odbić sobie troche rano i pospać dłużej ? Gosia jak chłopaki znieśli podróż ?Aussie, mydełko koniecznie kup to tez fajny pomysł na prezent, u mnie hit tegoroczny, wszystkie koleżanki dostają na urodziny albo imieniny ![]() Eva, Ty uważaj bo w przyszłym roku zrobię najazd na Abu. Jestem łasa na podróże Piłka mnie nie kręci, ale samochody juz jak najbardziej tak Samartali, witaj ![]() ---------- Dopisano o 10:04 ---------- Poprzedni post napisano o 10:02 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 10:07 ---------- Poprzedni post napisano o 10:04 ---------- O, na stronie 42 temat kremów pod oczy się zaczął ![]() A tak w ogóle witaj po przerwie
|
|
|
#2118 | |
|
სამართალი
|
Dzień dobry!
Obudził mnie jakiś akwizytor, kiedy usiłowałam dospac po pobudce o 4.20 (nie wiem po jakie licho?) i o 6.15 (mezowski budzik). Było tak ładnie i słonecznie, że miałam ochotę pójść sobie na spacer. Właśnie się zachmurzylo i zaczyna wiać. I znowu nigdzie nie pójdę :-( A już zaplanowalam fajną trasę że sklepami po drodze. Musze kupić zimowa kurtkę - płaszcz. Taką do kolan, lekko dopasowana w pasie, pikowana ale nie w poprzek, tylko pionowo albo na skos, z kapturem i nie brązową ani czarna. W miarę lekka i nie za bardzo błyszczącą. Okazuje się, że to zestaw wymagań nie do spełnienia ---------- Dopisano o 10:20 ---------- Poprzedni post napisano o 10:16 ---------- Cytat:
Edit: doczytałam odpowiedź, cofam się do strony 42. Edytowane przez samartali Czas edycji: 2015-11-19 o 10:23 |
|
|
|
|
#2119 | ||
|
ForceIsStrongInThisOne...
|
Cytat:
Przeczytalam ""na kutasie"", grzecznie nie komentowalam ale przeczytalam raz jeszcze "na kutasie' po czym za trzecim razem wyszlo, ze to kuskus jednak To jestem starsza Moze ma? Kolezanki stwierdzily, ze Kryzys_Wieku_Sredniego wyglada u mnie dosc interesujaco, z tym ze ja ma ten Kryzys (?) od 16-go roku zycia I za cholere nie opada. Wojna, kazda wojna podkreca rozwoj techniczny, ta otatnia moze ewentualnie sprowadzic nas do jaskin ale jak narazie widzialam najnowsze dostepne uzbrojenie na Targach w Abu Dhabi I jest IMPONUJACE - to malo powiedziane. No tak, zachwycam sie bo jakbym mogla to szalalabym w H1 albo innym czyms latajacym Powinnam byla robic kariere wojskowa, niestety w taaaaamtych czasach byla tylko ta "sluszna-odgorna" a do Legii Cudzoziemskiej nie brali kobiet, zreszta mialabym cykora. Cytat:
Wonder, jak najbardziej zapraszam W nocy czym innym sie bawic bedziemy
|
|
|
#2120 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
:r otfl:Eva, jak to mówią, you made my day ![]() ---------- Dopisano o 10:32 ---------- Poprzedni post napisano o 10:29 ---------- Cytat:
|
|
|
#2121 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Wonder pospać mogę,ale wstaję jak z krzyża zdjęta. Dziewczyny na kiecki z butiku-czas oczekiwania -od 20dni do mca.Uprzedzam,by wziąść to pod uwagę.Aaaa mnie bardzo intryguje -co -komu w oko wpadło.. Sati ano dopua z nim ![]() Aussie -nap do Kamy smsa. Nie mam mleka do kawy ![]() Jaśniepani podniosło się ciśnienie. Jan i Marysia -w trybie natychmiastowym-dostali wymówienie z pracy
Edytowane przez Michell72 Czas edycji: 2015-11-19 o 10:35 |
|
|
|
#2122 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#2123 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
zmieniły mi się cholernie priorytety dziś bardziej zależy mi na tym aby innym w tym dzieciom sprawiać radość.To mnie wtedy najbardziej motywuje do tego,iż robię coś co jeszcze komuś się przyda.W polskich annałach już się zapisałem i tak naprawdę nie umrę nigdy dla tych co będą je czytać i analizować.Czas zrobić coś nie tylko dla siebie ale i dla innych to mnie bardziej cieszy,daje kopa i wiem,że coś mam tu jeszcze do zrobienia. A co to jest ADNOC? ta w ogóle z ciekawości pytam? Edytowane przez OrdynatMichorowski Czas edycji: 2015-11-19 o 11:25 |
|
|
|
|
#2124 |
|
Zakorzenienie
|
Ordynat -sprawianie radości drugiemu człowiekowi-bezcenne.Jego wdzięczność,zadowolenie,i skierki w oczach-nadają sens przeszłości,przynoszą pokój dzisiaj i tworzą wizję jutra
W tej nocy bezsennej -(brzmi jak opowieść)wyczytałam ,że V.Beckham przy wzoroście 163cm,waży 45kg Wypowiadali się dietetycy .Część pisała,ze to LEKKA niedowaga a paru,że idealnie
|
|
|
|
#2125 |
|
Zakorzenienie
|
Eva- głodnemu chleb na myśli
a dzisiejsze zdjęcie gdzie ? bo za karę wstawię tu zaraz moje widoki ![]() Kryzys wieku średniego jest przereklamowany a hobby, zainteresowania nie zależą od wieku i dobrze ![]() Ordynat - za pomaganie dzieciom i innym Od lat pomagam dzieciom z domu dziecka i rodzinom pod opieką MOPS. Nic tak nie cieszy jak sprawianie radości najbardziej potrzebującym Amelia, Sati, Caffe- u was też wieje? |
|
|
|
#2126 |
|
Zakorzenienie
|
Oswajam syna z muzyką klasyczną.Wersję tradycyjną ,teraz zastąpiłam- skrzypcami Davida Garretta .Nocturne (Chopin),Air(J.S.Bach),Pa ganini,czy Storm Vivaldiego- umilają nam wieczory..
Eva news z kutasa . ![]() ![]() U nas się to nazywa- Pudelek
|
|
|
|
#2127 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2128 |
|
Zadomowienie
|
Ordynat, z każdym dniem coraz bardziej mnie zaskakujesz
w sensie pozytywnym oczywiscie ![]() Aussie, Tobie rownież należą się ![]() Pogoda się chyba dzisiaj nie moze zdecydować
|
|
#2129 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
godzinami mogę słuchać.---------- Dopisano o 11:53 ---------- Poprzedni post napisano o 11:44 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2130 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziękuje Kochana - przejrzałam do 46 str i kupiłam su:m37 oraz mincera - jak Dana poleca. Zobaczymy jak dojde do końca ;-) Wiem ze mozna używac tego co do całej twarzy, ale ostatnio przesadziłam z kwasami bądz reti i czułam suchość. Poza tym mam fazy że widzę -cos wiecej pod jednym okiem??, co jest dziwne, bo nawet nie lubie spac na tej stronie? To skąd, pytam? I wtedy właśnie chlastnę tym kremem. ![]() O płatkach tez pomyśle. Cytat:
A to nie przeszkadza - a jak rozmiarówka?
Edytowane przez konspiracja Czas edycji: 2015-11-19 o 13:02 |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kobieta 30+
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:04.

i wlecze się paskuda za mną jak cień...

Muszę je szybciutko nabyć
godzina 4;32 a ty nie śpisz? niedobrze 

możesz chociaż odbić sobie troche rano i pospać dłużej ?
:r otfl:
Od lat pomagam dzieciom z domu dziecka i rodzinom pod opieką MOPS. Nic tak nie cieszy jak sprawianie radości najbardziej potrzebującym