|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
| Pokaż wyniki sondy: czy robisz zakupy w ciucholandach? | |||
tak - uwielbiam, to wręcz nałóg
|
|
1 269 | 40,87% |
| tak ale rzadko |
|
1 172 | 37,75% |
| nie bo nie |
|
426 | 13,72% |
| to obrzydliwe nosic cos po kims |
|
238 | 7,67% |
| Głosujący: 3105. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#21842 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Lumpeksy Ciucholandy
super karo torba szałowa !
|
|
|
|
#21843 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, oglądam i oglądam wasze zdobycze i cały czas czegoś nie rozumiem... gdzie wy te rzeczy kupujecie? Macie grafik na każdy dzień, gdzie akurat jest dostawa? Bo ja a) rzadko widzę coś fajnego (a butów, i to jeszcze niezniszczonych to już w ogóle) b) jak już widzę, to co cena mnie rozwala. Gdzie wy macie te śliczne bluzecki po 4zł? Mi się tylko ostatnio udało kupić genialnego turkusowego longa z dziewczyną z przodu za 10zł, ale oczywiście jest za duży i poleci na allegro
|
|
|
|
#21844 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() bo ja byłam dzis ludzie mnie denerwowali bardziej niz zwykle...przy butach to porażka...prawie dostałam jakimś kaloszem :|Ale zakupy udane...same bluzki bo butów i torebek juz fajnych nie było :/
|
|
#21845 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny czy znajdujecie u siebie szmizjerki jakies fajne? chodza tak za mna ale juz watpic zaczynam czy mi sie cos trafi
..chyba bede zmuszona do normalnego sklepu sie wybrac. Ostatnio mam szczeście do torebek ale co mi z tego..
|
|
|
|
#21846 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Tak byłam na Wolskiej. Z początku też mnie wszyscy denerwowali ale byłam twarda i wytrwałam . A swoją drogą to nie wiem jak Vanilla upolowała aż trzy pary butów. Zazdroszczę ![]() A co do butów to widziałam jak się już przeludniło fajne czarne, skórzane balerinki na małym obcasiku ale r38 a ja mam 39/40 długo się gryzłam czy je wziąć na handel czy zostawić no i... zostawiłam a teraz żałuje strasznie |
|
|
|
|
#21847 |
|
Rozeznanie
|
Kasienka tez zachodze w glowe jak Vanilla mogla zlowic az 3 pary butow i to jakich
moze byla o 9 rano, jako 1 w kolejce, siup na gore i biegiem do tej skrzyni ? rzeczywiscie na wolskiej w piatki to sztuka dorwac sie tam i cos zgarnac a poza tym fajne majciochy, hyy jingle my bells
|
|
|
|
#21848 |
|
Raczkowanie
|
aa 38...moj rozmiar ;( nie widzialam tych balerinek...;( jak nastepnym razem znajdziesz jakies fajne 38 to prosze chowaj dla mnie gdzieś pod spód
|
#21849 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
śliczne, a szczególnie sukienka w groszki
|
|
|
|
|
#21850 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#21851 |
|
Rozeznanie
|
Vanilla-piękne sukienki
Ja dziś odkryłam nowego lumpa i szok!Super ciuchy 1.morska Top shop-ślicznie powiększa co trzeba 2.Long Top shop-aż 44,ale po skróceniu ramiączek będzie boski,super się marszczy,ale w domku znalazłam dziurkę(ale małą)... 3.turkusowa-firme widać,nówka.Ubóstwiam turkus 4.wiązana,znów owersize 42,ale ppo skróceniu ramiączek różowej wewnątrz będzie świetnie długa(powinnam na sobie pokazać )Za wszystko 18 zł Oraz szorty Top shop(co ja z tą marką dziś )z innego lumpka.Suuuper!za 14zł.Zostawiłam w jeszcze jednym cały kosz do przymierzenia jutro,bo każda sztuka 2 zl ,a juz zamykali...
|
#21852 |
|
Wtajemniczenie
|
ta jest super ! http://pretty.wizaz.pl/forum/attachm...0&d=1172265541
A TĄ http://pretty.wizaz.pl/forum/attachm...7&d=1172265541 MAM IDENTYCZNĄ ALE BRĄZOWĄ - super sie NOSI i rzeczywiscie slicznie.. powieksza hahaha ![]() w zalaczniku brazowa kopia Twojej bluzeczki hihi
|
#21853 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Fajnie,że się dobrze nosi,bo pewnie będzie moją ulubioną .Z powodu tego powiększania właśnieA ta fioletowa super leży,cyknę na sobie jak wyschnie
|
|
#21854 |
|
Wtajemniczenie
|
Kasieńka:p i mmaggiee rozsiewam wasze wątpliwości
nie stałam przy bramie, bo dla mnie jako że jestem śpiochem to awykonalne Podobno ludzie stoją tam od 5 rano |
|
|
|
#21855 |
|
Rozeznanie
|
Hej dziewuszki
![]() No ładnie się tu działo podczas moich "bananowych" wakacji Chciałam oczywiście na forum oznajmić dlaczego miałam bana wkońcu czego mam się bać, wstydzić czy też kłamać?Tak więc zostałam zbanowana dokładnie cytuje za kasowanie tekstu .Oczywiście mój błąd, zapałaciłam za to :P mogłam olać system i nie kasować cen zestawów do robienia tipsów na all.. Tak czy siak jakby ktoś chciał całą piękną historie mego bana podeśle na maila A tu widze niezłe manko, Stelios zbanowana ... jak dla mnie mogła mieć 100 nicków, nie robiła ani przekrętów, ani się nie chwaliła, a nawet jakby to co mnie to Paulina oczywiście szaleje jak zawsze jak zawsze świetne ciuchy i co najlepsze nic w r. 36 Kurcze w ogóle stęskniłam się za wami, choć mam mało czasu i własnie pisze na ślepo, to nie powstrzymałam się od tego, aby przeczytać wszystko od strony 668 Pozdrawiam was bardzo gorąco, jak przyleci do mnie bluetooth to bedziemy na bierząco ze wszystkim :P Buziaki moje liebe girls
|
#21856 |
|
Wtajemniczenie
|
caffi super szorty. Tą drugą bluzeczką czarną miałam w koszyku ale odłożyłam w końcu.
Ile można mieć czarnych bluzek ?
|
|
|
|
#21857 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czasem sie zdarzy, ze jestem kiedy indziej. Buty tylko i wylacznie na nowym towarze a fakt faktem na mnie osobe noszaca r 34/36 masa ciuchów w lumpku jest za duza, bo przewaza rozmiar 40, bynajmniej u mnie :P Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#21858 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny,a powiedzcie mi jakie na Wolskiej sa ceny?Bo ja od pewnego czasu(pod wpływem tego forum
.
|
|
#21859 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
To pewnie te handlary od 5 czatują hyhy.Vanilla, bardzo podobają mi się New Looki 38 i ta sukineczka biała, jest prześliczna. Też miałam iść na Wolską ale niestety dalej choruję Molly_k na Wolskiej ceny są chyba najniższe. Najlepiej sama zobacz Bluzki to od 2 zł do 7 zł, buty przeważnie 4- 5 zł, swetereki 5-6zł (tak około )
|
|
|
|
|
#21860 |
|
Wtajemniczenie
|
ciesze sie cinkapooh ze wrocilas
dzis byla u mnie dostawa.. NIE POSZLAM a co ! walcze z nałogiem i uwaga - pierwszy sukces !!!p.s. w poniedzialek juz pewnie pekne :P
|
#21861 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Rewelacja Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#21862 |
|
Rozeznanie
|
Caffi sliczne szorty
wlasnie lublinianki spotkalyscie sie gdzies w lumpeksie z szortami?na wolskiej czasem sa?i jezeli tak to sa powieszone razem z jeansami czy w jakiejs skrzyni? http://pretty.wizaz.pl/forum/attachm...8&d=1172265541 mam taka sama bluzke, rozmiar 40 takze tez musze skrocic ramiaczka, zeby bylo ok ojej mi kopara tez opadla jak przeczytalam, ze ludzie potrafia przyjsc juz o 5 rano
|
|
|
|
#21863 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#21864 |
|
Zadomowienie
|
http://pretty.wizaz.pl/forum/attachm...8&d=1172265541
A ja mam taką turkusową ![]() tylko pod paszkami ją zwężyłam <bo mi sie trafila 40 :P>
|
#21865 |
|
Zakorzenienie
|
też dzisiaj byłam w lumpie
. .zdjęcia wkleje później . . |
|
|
|
#21866 |
|
Rozeznanie
|
Aniołku miło mi
ja też się cieszę, żę tu jestem już .Nafie ![]() brakowało mi Ciebie .... a ta walka z nałogiem
|
#21867 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#21868 |
|
Zakorzenienie
|
oddajcie te sukienki
http://pretty.wizaz.pl/forum/attachm...0&d=1172250336 ja je chcę
|
#21869 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
toś zaszalała fajna ta bluzeczka ja oczywiscie cienko spodnica dorothy perkins i dwie zwykłe do latanmia bluzki i torebeczka mała złota ale nie zaciekawa mowie ci naprawde ciezko u mnie kurcze i ciagle szukam balerinek mopze ktos ma złote w rozm 39?? aha wracam we wtorek bo tesknie juz za toba hi hi hi
|
|
|
#21870 |
|
Zadomowienie
|
No nałóg to jest i to jaki
![]() A to moje dzisiejsze wynalazki: Bokserka Disney ![]() Bluzka Top Shop z fajnym dekoltem Top bez pleców Atmosphere Jeansy Denim biodrówki Pulowerek fioletowy (na bluzkę) Dunnes Stores Pasek srebrny |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:19.

bitwa o wszystko szczególnie o torebki a buty jak dokładali to trzeba było łapac w powietrzu 
ludzie mnie denerwowali bardziej niz zwykle...przy butach to porażka...prawie dostałam jakimś kaloszem :|
..chyba bede zmuszona do normalnego sklepu sie wybrac. Ostatnio mam szczeście do torebek ale co mi z tego..
Z początku też mnie wszyscy denerwowali
Zazdroszczę 

Podobno ludzie stoją tam od 5 rano