|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#21841 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pół żartem pół serio -czyli jak chudniemy na wesoło!!!
Cytat:
![]() ja sie za siebie biore maksymalnie po obronie czyli tak od srody póki co to jakoś nie ma do tego głowy Napisz ile masz lat, wzrostu i obecną wage, to bedziemy miały jakikolwiek "obraz" ( ) na Twój temat
|
|
#21842 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
prosze, moze cie posłucha
|
|
#21843 |
|
Zakorzenienie
|
to ja na chwilek uciekam
musze zrobic pare rzeczy w domu i koło domu ale jak sie poruszam to rpzynajmniej obiad sie lepiej strawi
|
#21844 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zapraszamy mao ćwiczenie jak dl amnie super, dzisiaj zaliczyłam już półtora programu na brzuch i pupę i znowu ledwo żyje, cała mokra jestem jakby mnie ktoś woda oblał Jednak szybki zimny prysznic przywrócił mnie do życia, bo jeszcze muszę sie spakować i porobić rożne rzeczy, w sumie cały czas krążę pomiędzy tak jakby dwoma domami, dwa dniu u siebie reszta u tz czyli tez u siebie hehe . No ale co do ćwiczeń, na brzuchu jeszcze nie widzę jakiś super efektów fakt jest płaski bardziej ale juz katuje go jakiś miesiąc, za to pupa rewelacja ja mam (miałam hehe ) płaska jak deska, a teraz lekko w końcu wystaje
|
|
|
|
|
#21845 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o ty mądralowy brzuchu zjadłeś obiad zjadłeś ??....no wiec czego jeszcze chcesz no czego ?? nonie ma już 3 godziny odczekać trzeba a o słodkim zapomnieć, no może czasami ale tylko czasami
|
|
|
|
|
#21846 |
|
Rozeznanie
|
fajowo ze mnie wzielyscie
wiec ja obecnie wazne 61 kilo w ciagu 7 miesiecy schudlam jakie 20kilo wzrost mam 167 na plaskim miseczka juz wkoncu 75D i tak tz powiedzial taka ma zostac inaczej klapsy mam pokusa straszna te klapsy wczesniej mialam ogromna miseczke!!!poprostu masakra ja prawde mowic problemow z odchudzanieniem nie mam same widzicie z jak cos postanowie to tak ma byc nie chce tak skonczyc!!!wstep ogolny mam juz za soba!! wielkie dzieki za przyjecie |
|
|
|
#21847 |
|
Zakorzenienie
|
20 kilo w ciągu 7 miesięcy
kobito jak ty to zrobiłas jakas konkretna dieta czy takie poprostu ograniczanie sie, gadaj mi tu zaraz ![]() hm u mnie to wygląd tak że waże jakieś 58/60kg na 160 teraz w sumie musze sie zważyc, bo juz sama nie wiem a boje sie że może byc wiecej, jednak mi najbardziej zalezy na płaskim, umięsnionym brzuchu takim twardym z zarysowanymi mięsniami achhhhh Tak wiec dla mnie waga w ogole może nie istniec hehe
|
|
|
|
#21848 |
|
Zakorzenienie
|
a tak wogole tozaczynam od 9 lipca diete jamajki
poczytałam ją dokładnie, jakos mi sie spodobała jezcze bardziej niz na początku i zaczne ją sobie
|
|
|
|
#21849 |
|
Rozeznanie
|
agulla wzystkie diety po koleji
jakie znalazlam na necie teraz zaczelam cwiczyc codzinnie na orbitreku i tez znow spadlo, ale jem malo wiecej nie moge poprostu.wrocilam do szpinaku znow ja go uwielbiamdo tego wszystkiego stale kremu ujedrniajace stosowalam teraz nie jest niby tak zle z ta waga ale ja nadal widze tuszczyka na sobie no i stad te cwiczenia tez by ujedrnic skore jeszcze bardziej i biust by tz sie nie zdenerwowalja nie lubie zbytnio slodyczy nie slodze nic do picia jem je tylko w domu co prawda ale nie umiem se ich odmowicoczywiscie pamietam o witaminach i co jakis czas je zwyczajnie pije. wapno, magnes, i te na wlosy o dietach to sie naczytalam tyle ze jedna zaprzecza drugiej!!czlowiek zwariowac moze. w tej chwili cwiczenia i malo kalorii stosuje az mi sie szpinak znudzi chyba ze wyczytam cos fajnego znow na necie |
|
|
|
#21850 |
|
Zakorzenienie
|
hehe rozumiem. zazdroszczę ci tego że nie potrzebujesz słodyczy, ja a widok ciasteczek mam serduszka w oczach, tz sie ze mnie smieje ze łasuch jestem straszny !!!!
|
|
|
|
#21851 |
|
Rozeznanie
|
z takich bomb kalorycznych to pistacje uwielbiam
wszyscy wiedza ze ja nie za bardzo slodycze wiec jak urodzinki ktos ma to naklada malutki kawalek tortu wiec i tak nie musze mowic ze na diecie jestem![]() tutaj sa slodycze tanie i pod dostatkiem.raj dla slodkich pamperkow!!a na dodatek podobno sa pychotka ja jak ide takim dzialem to odruchy wymiotne mam.lubie takajedna czekolade tutaj ale kostka wystarczy i potem TZ ja zjada do konca. on straszny lasuch na slodkie tutaj dla mnie wszystko jest za slodkie.nawet jogurty jak kupie z karmelem to slodkie i mam dosc jeden na dlugo mi wystarczamoze dlatego potrafilam byc na diecie cytrynowej, w srodkowym dniu trzeba wypic sok z 9cytryn ale przezyje sie
|
|
|
|
#21852 |
|
Rozeznanie
|
jesli miaalbym cos polecic z kosmetykow polskich to Eveline cosmetick
ja korzystam z seri 3D najczesciej serum, efekty sa fajne, skora ujedrniona i w ogole tak mi kiedys psiapsila przywiozla z polski i dla mnie rewelacja!!!a kosmetyki sa tanie nie to co vichy
|
|
|
|
#21853 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#21854 |
|
Zakorzenienie
|
dobra ja mykam spac
|
|
|
|
#21855 |
|
Zakorzenienie
|
ee co to mądrala jeszcze nie wstałaś
co to za smutne opisy cio
|
|
|
|
#21856 |
|
Rozeznanie
|
hejka
ja wstalam i nawet po sniadanku no i kawusia. ale dzis pierwszy dzien wakacji mamy wiec tak na powitanie. cos mnie lydki bola wiec wypilam juz magnes i calcium.dzis mam wspanialy humorek prawie jak codzien chociaz jakos zachmurzenie jest u mnie ![]() milego dnia!!! |
|
|
|
#21857 |
|
Rozeznanie
|
firma kochana agullero jest wyjatkowa
ja uzywalam wszystkiego ale nie cale serie tylko serum zawsze na biust takze podobno pojawila sie nowa kolekcja ale ja jej jeszcze nie widzialam musze wejsc na internet i zobaczyc
|
|
|
|
#21858 | |
|
Zakorzenienie
|
Żeby mnie było, wstałam dziś o 7.30! Tylko nie miała dotychczas neta...tak to jest jak sie zapomina zapłacić rachunek
Cytat:
|
|
#21859 |
|
Zakorzenienie
|
W ogóle to strasznie sie ciesze że Ciapulinka (fajny nick
![]() A tak przy okazji to mogłabys jakoś tak mi podesłać troche tego optymizmu i dobrego nastroju???
|
#21860 |
|
Zakorzenienie
|
Co do eveline to też użwyam tego zielonego który tak strasznie chłodzi i fajny jest, protwierdzam
|
#21861 |
|
Zakorzenienie
|
Dzisiaj sie tez staram ładniej jeść, chociaz oczywiscie nie obyło sie bez małe porcji lodów do południa
|
#21862 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak tylko widze jakieś ciacha to
|
|
#21863 |
|
Zakorzenienie
|
agullka byłas dzisiaj na praca.bielsko.pl ?
bo jest znowu pare ofert biurowych
|
#21864 |
|
Zakorzenienie
|
A mi sie wydaje czy Agullka miała dzisiaj rozmowe w sprawie pracy, co???
Bo wiesz, prosze o obszerne relacje
|
#21865 |
|
Rozeznanie
|
madrala dzieki za slowa cudne
probowalam napisac inny wyraz ale cos mi nie wychodzi.hahaha.bo ja dzis mam pierwszy dzien slonecznych wakacji mimo ze pada u mnie od poludnia w tym deszczu musialam isc do sklepu.no coz chociaz nie bylo tak zle bo w sumie cieplo tyle ze spodnie od tylu cale mokre byly wskoczylam w dress wiec.za duzo ale co tam.jak sie chudnie to tak jest.jak juz osiagne swoj cel to wtedy wymienie swoja garderobe teraz musze wymieniac tylko biustonosze i kazdy kolor se kupuje![]() nick to dzieki pomyslowi TZ- ja go nazywam od zawsze ciapek a nie chcialam wejsc na standardowy nick jaki zawsze mam a to temu ze kiedys pisalam(pierwszy raz w zyciu) na jakims forum o dietach.fajne byly kobitki i w ogole.ale w srod nich jedna znalazla sie jakas psychiczna
|
|
|
|
#21866 |
|
Zakorzenienie
|
wlasnie sobie zrobiłam na kolacje serek wiejski z pomidorem, ogórkiem i zieloną cebulką
nie przypuszczałam ze to bedzie takie przepyszne!!!!
|
#21867 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a co do Ciapka to-> Sory, ale tak nazywamy mojego promotora
|
|
#21868 |
|
Rozeznanie
|
musisz kochana kochac swego promotora ja z milosc tak do TZ mowie ale nie powiem jak mnie nazywaa smiech to zdrowie wiec dlaczeo mialabym byc zla na ciebie u mnie juz po burzy hihi ale zrobilo sie nieco chlodno moja kolacja to szpinak byl
|
|
|
|
#21869 |
|
Zakorzenienie
|
No i kto jest dzisiaj pierwszy???
|
#21870 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie tez NARESZCIE chłodniejszy dzień że można jeansy ubrac...mogłoby tak być we wtorek
no ale pewnie ebdzie upał 40stopni!póki co to ide sobie zrobić papu w postacie jajecznicy
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:31.

wtedy bede z siebie zadowolona

póki co to jakoś nie ma do tego głowy
Napisz ile masz lat, wzrostu i obecną wage, to bedziemy miały jakikolwiek "obraz" (
) na Twój temat

prosze, moze cie posłucha
musze zrobic pare rzeczy w domu i koło domu
pokusa straszna te klapsy

jak tylko widze jakieś ciacha to
Sory, ale tak nazywamy mojego promotora
no ale pewnie ebdzie upał 40stopni!