|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
| Pokaż wyniki sondy: czy robisz zakupy w ciucholandach? | |||
tak - uwielbiam, to wręcz nałóg
|
|
1 269 | 40,87% |
| tak ale rzadko |
|
1 172 | 37,75% |
| nie bo nie |
|
426 | 13,72% |
| to obrzydliwe nosic cos po kims |
|
238 | 7,67% |
| Głosujący: 3105. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#22141 |
|
Przyczajenie
|
Paulinaaa_ Bardzo fajne rzeczy.
Niebieski long , spodniczka i oczywiście butki
|
|
|
|
#22142 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Lumpeksy Ciucholandy
Paulinaaa_ oddaj pierwsze spodnie i trzecie! i to już!
|
|
|
|
#22143 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w pn. byłam na Rowerowej (boczna Narutowicza) zdjęcia będą
|
|
|
|
|
#22144 |
|
Zakorzenienie
|
Paulina! jestem oczarowana od pierwszej do ostatniej rzeczy!najbardziej podoba mi się long wkropy, von bitch
brazowe spodnie do kolan |
|
|
|
#22145 |
|
Rozeznanie
|
Wczoraj wybrałam się na łowy
i uwaga uwaga wyszperałam cudne buty. Śliczne kremowe klapeczki na szpilce Barratts Cudowne sandałki szpileczki w odcieniach złota NewLook (bardzo podobne do tych brązowych Select które wklaiła FISTASZEK tyle że nie na koturnie a na szpilce http://pretty.wizaz.pl/forum/attachm...8&d=1172594622) Torebkę płócienną s.Oliver Spódnica szara Atmosphere dla mamy Tylko z tymi NewLookami chyba będzie prolem bo są o dwa numery za duże, ale może uda mi się je u szewca zmniejszyć jak nie to się zapłaczę i sprzedam na all. No nie mogłam ich nie wziąć tym bardziej że obie pary butków są nowe. Jutro dam fotki bo TZ juz u siebie a on ma telefon z aparatem. |
|
|
|
#22146 | |
|
Zadomowienie
|
Mam taki sam paseczek (pierwszy)- tzn. miałam bo mi się rozpadł na 2 częsci
Śliczne wszystkie spodnie i bluzeczka biała z metką, bardzo takie lubię Cytat:
|
|
|
|
|
#22147 |
|
Raczkowanie
|
Paulina - ty masz chyba szafe z gumy :P
|
|
|
|
#22148 |
|
Wtajemniczenie
|
Paulinaaa ;( popłakałam sie z zazdrosci ;(
Arianka - super torebka... buuuuuuuuuuuuuuuuuuu
|
#22149 |
|
Zadomowienie
|
Paulina - brązy, szarości...super! ale najlepszy to sweterek, spodnie brązowe i boxerka
![]() Fistaszek - cudne butyyyyy!!! jak byś miała je oddać to zgłoś się do mnie :P Dzieki dziewczyny za opinie nt. sweterka H&M, wczoraj go "wygoliłam" golarką do ubrań i jest teraz ładny i bez zmechaceń
|
#22150 |
|
Zadomowienie
|
Paaaulina
http://pretty.wizaz.pl/forum/attachm...0&d=1172611068Swietne bokserki , takze ta niebieska- sliczny kolorek A jaki mniamniuśny sweterek http://pretty.wizaz.pl/forum/attachm...1&d=1172611068 Nie wspomne o boskich szortach - to wszystko w lumpie ???? WOW
|
#22151 |
|
Raczkowanie
|
Hey dziewczyny
Paulinaa jaka fajna kamizelka ja ostatnio mam faze na takie :P Moje zakupki 1 kamizekka HENNES 2zł 2 spódnica RIVER ISLAND 6zł 3 kamizelka WE WOMEN 2 zł |
|
|
|
#22152 |
|
Zakorzenienie
|
Arianka, Paulinaa, fajna19blondyneczka wszystko BOSKIE!! jak ja bym chciala znaleźć przynajmniej raz jakąś kamizelke ;( i jakiś dosyć fajny lump...
|
|
|
|
#22153 |
|
Zakorzenienie
|
Hey!
Tak wszystko to kupilam w lumpie, bo gdzie indziej pluje sobie w twarz, ze tyle pieniedzy mnie to kosztowalo Dzis natomiast, mama mnie sama zaciagnela 1. Bolerko sportowe zara 2. Torba Chanel, nie wyglada "pieknie" na fotce, ale jest swietna i ogromna 3 komory itp 3. koraliki 4. Rurki river island, rzutem na tasme 5. Staniczek z primarka, nowka z metkami 6. Szaliczek bombelkowy, kosztowal 5 zl i byl tak milusi ze musialam go wziasc
|
#22154 |
|
Zakorzenienie
|
wspomniana resztka
|
#22155 |
|
Wtajemniczenie
|
niedobra Paulinka
|
#22156 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#22157 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to jeszcze dzikszy wshut ![]() ![]() ![]() dziś rozszerzyłam obszar łowiecki i znalazłam fajny lumpek 24 za kilo... ![]() kupiłam sobie bluzkę w paski bez metki i wełniane spodnie 7/8 MArks&Spencer za 14 zł :0 wczoraj idealnie leżące dżinsy Dorothy Perkins... pójde z torbami
|
|
#22158 | |
|
perfumove love
|
Cytat:
![]() Paulinaa, Ty znowu stanik, weźźź
|
|
|
|
|
#22159 |
|
Zakorzenienie
|
na Mickiewicza, ale nie tam gdzie zwykle koło szszłykarni (tam zazwyczaj zostawoam pół budżetu) tylko w ciągu budek koło piekarni
|
#22160 |
|
Zakorzenienie
|
Paula - bez komentarza
a teraz kochane dziewczynki musicie mi doradzić Widzialam dzisiaj w lumpku sukienke Vila z metkami, cena na metce 20funtów ;o za 18 zł, oczywiscie wiadomo gdzie. Wszystko super fajnie, tylko wydala mi sie taka babcina :| i nie wiem czy to sie sprzeda. Niby patrze na allegro to wiekszosc jest taka dziwna i babcina ale dobrze schodzą, wiec mam watpliwosci. HELP MI |
|
|
|
#22161 |
|
Raczkowanie
|
Paulinaaa_ Fajna torebka
|
|
|
|
#22162 | ||
|
Raczkowanie
|
Longi świetne spodenki boskie, a i sweterek tez mi sie bardzo podoba
![]() Cytat:
Cytat:
![]() A powiedzcie mi czy firma von dutch to jakaś ciekawsza czy etam? Bo mam jedną bluzkę taką a wcześniej sie z tym nie spotkałam a teraz widze ze dużo dziewczyn ma z niej ciuchy ![]() Dziewczyny z LBNa - na tej Rowerowej jest coś ciekawego??? Bo nawet nie wiedziałam ze jest tam lump |
||
|
|
|
#22163 |
|
Zakorzenienie
|
von dutch to bardzo bardzo dobra firma, gwiazdy hollywood ją noszą, szczególnie kultowe są czapki basebolówki
etam to francuska firma coś klasy reserved.. mam kilka ich ciuchów i terebek od kuzynki z francji
|
#22164 |
|
żona
|
Nie moge
Paulina zadziwiasz
|
|
|
|
#22165 |
|
Zakorzenienie
|
myslalam ze etam to angielska
dobrze ze jest wizaz! von dutch, tak jak elianka mowi, firma ktora lubia gwiazdy
|
#22166 | |
|
Raczkowanie
|
Aaaaaaaaaaa Paulinaaa oddawaj te spodnie River Island!!!!!!!!!!!!
Arianka natomiast oddawaj torebke! W tej chwili!!!! Cytat:
Tak, tzn mieszkam w Swidniku no ale w Lublinie jestem codziennie ;P Pisalam juz pare stron wczesniej cos tam Wzorcownia jest na Staszica, kolo redakcji Dziennika Wschodniego. Mnie tam sie calkiem podoba. Ale nie potrafie powiedziec kiedy dokladnie sa dostawy a kiedy przeceny... Zadnej kartki nie widzialam, a nie pamietam w jakie dni dokladnie tam byłam.. Jestem lumpeksowa "neofitka" ale juz ciezko uzalezniona :P Pozdrawiam ![]() PS> Musze sie w koncu wybrac na Wolska bo widze ze tam fajne rzeczy mozna dostac............
|
|
|
|
|
#22167 |
|
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
Paulina znowu same cudenka!! spodnie,bluzeczki,buty!!: eek:
swietne ![]() A to moje: 1.BLuzeczka turkusowo-brazowa Atmosphere 5 zl 2.Sukienka letnia biala w drobne rozowe kwiatki CLOCKHOUSE 15 zl
|
|
|
|
#22168 | |
|
perfumove love
|
Cytat:
ładne
|
|
|
|
|
#22169 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#22170 |
|
Raczkowanie
|
Paulinaaa_ czy mogę prosić o Twój nick allegro na PW???
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:04.

Myślałam, że Nadbystrzycka w środy
i kosmetyczka wymiata!!
zdjęcia będą 

pluje sobie w twarz, ze tyle pieniedzy mnie to kosztowalo