Schudnij z Jillian Michaels - część IV - Strona 74 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Notka

Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2014-12-29, 06:59   #2191
10september
Raczkowanie

Dot.: Schudnij z Jillian Michaels - część IV

W tym wątku: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=794407 jest mój stan brzucha. Ogólnie ćwiczę od połowy lipca 2013. Zrzuciłam ok. 11-12 kg. Przez ostatni miesiąc przytyłam 2 kg, ale tak mi brzuch wywaliło! Chciałam przytyć, bo straciłam okres... Myślę, że wyglądam normalnie, ale chce mieć mniejszy brzuch. O treningach wiem co nie co, ale cały czas ćwiczyłam z Chodakowską, a ona mi się już znudziła. Słyszałam dobre opinie o Jillian, więc chcę z nią spróbować ćwiczyć. Jakiej masy muszą być hantle? Może być butelka wody 1,5l? Zastanawiam się po jakim czasie są efekty jej ćwiczeń?

Dzięki temu schudłam:
60kg -> 48kg
10september jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-12-30, 21:35   #2192
delfix10
Zakorzenienie

ja dzisiaj lajtowo ,1 level 6w6p ,brzuszek wygląda coraz lepiej a tu coś cisza ,nikt nie ćwiczy ?
delfix10 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-12-30, 21:38   #2193
zoila
Klientka w krawacie

Cytat:
Napisane przez delfix10 Pokaż wiadomość
ja dzisiaj lajtowo ,1 level 6w6p ,brzuszek wygląda coraz lepiej a tu coś cisza ,nikt nie ćwiczy ?
Ja jestem chora . Ale dzisiaj przyszła do mnie książka kucharska Jillian, będę ją studiować

WYMIANA KSIĄŻKOWA

zoila jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-12-30, 22:24   #2194
Kinaa1
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja cwicze ja :brzy dal: caly czas )

Autorka zastrzega sobie prawo do zmiany poglądów bez podania przyczyny
Kinaa1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-12-30, 22:55   #2195
mosumi
Raczkowanie

Cytat:
Oczywiście ćwiczę. Zaczęłam trzeci tydzień BR i program wydaje mi się coraz ciekawszy.
mosumi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-12-31, 15:36   #2196
moniak85
w krainie snu i marzeń

GG do moniak85

ćwiczę i ja. wczoraj zaczęłam ripped in 30 i bardzo mi się podoba dziś też zaraz zabieram się za ćwiczenia, bo o 20 pędzimy na iprezkę
moniak85 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-12-31, 15:58   #2197
Miluchova
Zadomowienie

Ja też ćwiczę, 4 dzień, zaczęłam od beginner shred, żeby się od razu nie rzucać na "głęboką wodę", bo jednak miałam dość sporą przerwę, do tego ten rok jest pod znakiem lenia... 20 minut na początek ok, nie odczuwam tego jakoś bardzo i zaczynam się powoli przyzwyczajać, jak narzucam sobie godzinę i więcej od początku to wytrzymuję 2-3 tyg coś ten rok nie był dla mojej sylwetki łaskawy

Lecę robić ćwiczenia jestem mega zmęczona po pracy, ale to "tylko 20 minut" więc idę bez marudzenia, przy godzinie myślę, że bym sobie odpuściła w końcu zrobiłam jakiś dobry wybór w tym roku
Miluchova jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-12-31, 16:16   #2198
fairyqueen
Rozeznanie

Hej Dziewczyny,
Ja wkroczyłam w inny wymiar ćwiczeń z Jillian, bo dostałam w prezencie pulsometr Pięknie mi pokazuje puls i ilość spalonych kalorii.
Średnio spalam przez pół godziny treningu cardio ok 280-300 kcal, a przez pół godziny treningu siłowego 170-250 kcal, zależy od intensywności programu.
Ćwicząc 6 dni w tygodniu (pół na pół) spalam więc ok 1470 kcal.
To pewnie wynik raczej na utrzymanie formy niż schudnięcie?
fairyqueen jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-12-31, 16:26   #2199
yessabell
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Miluchova Pokaż wiadomość
Ja też ćwiczę, 4 dzień, zaczęłam od beginner shred, żeby się od razu nie rzucać na "głęboką wodę", bo jednak miałam dość sporą przerwę, do tego ten rok jest pod znakiem lenia... 20 minut na początek ok, nie odczuwam tego jakoś bardzo i zaczynam się powoli przyzwyczajać, jak narzucam sobie godzinę i więcej od początku to wytrzymuję 2-3 tyg coś ten rok nie był dla mojej sylwetki łaskawy

Lecę robić ćwiczenia jestem mega zmęczona po pracy, ale to "tylko 20 minut" więc idę bez marudzenia, przy godzinie myślę, że bym sobie odpuściła w końcu zrobiłam jakiś dobry wybór w tym roku
za trening! niby tylko 20 minut, ale na pewno nie pójdzie to na marne, ja dziś odpuściłam, bo nie zdążyłabym po treningu umyć włosów i zakręcić więc musiałam raz dwa kręcić, żeby do 19 się skręciły

Cytat:
Napisane przez fairyqueen Pokaż wiadomość
Hej Dziewczyny,
Ja wkroczyłam w inny wymiar ćwiczeń z Jillian, bo dostałam w prezencie pulsometr Pięknie mi pokazuje puls i ilość spalonych kalorii.
Średnio spalam przez pół godziny treningu cardio ok 280-300 kcal, a przez pół godziny treningu siłowego 170-250 kcal, zależy od intensywności programu.
szczerze mówiąc nie mam pojęcia jak to jest
Stary 2014-12-31, 17:02   #2200
Miluchova
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez fairyqueen Pokaż wiadomość
Hej Dziewczyny,
Jak w tyg dojadasz te 1500, to utrzymasz wszystko zależne od diety jak trzymasz -200 + Cwiczenia, to wychodzi ok. 3000kcal, co już daje gdzieś 0.5kg mniej

Cytat:
Napisane przez yessabell Pokaż wiadomość
za trening! niby tylko 20 minut, ale na pewno nie pójdzie to na marne, ja dziś odpuściłam, bo nie zdążyłabym po treningu umyć włosów i zakręcić więc musiałam raz dwa kręcić, żeby do 19 się skręciły
ja akurat sylwester w domu. Zwykle ćwiczenia odpuszczałam i dużo tańczyłam, albo ćwiczyłam rano
Miluchova jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-01-01, 19:12   #2201
moniak85
w krainie snu i marzeń

GG do moniak85

ja ćwiczyłam również wczoraj i dziś, chociaż dziś ciężko było, noc noeprzespana, siły nie ma, ale dałam radę z posiłków dziś do godz. 19:00 tylko banan i mandarynka, bo wiecie
Stary 2015-01-02, 07:28   #2202
10september
Raczkowanie

Gdzie mogę znaleźć Level 3 30 day Shred?

Dzięki temu schudłam:
60kg -> 48kg
Stary 2015-01-02, 08:51   #2203
moniak85
w krainie snu i marzeń

GG do moniak85

Musisz sobie ściągnąć np z chomi.kuj czy podobnej strony. Też nie miałam i nikt mi nie chciał pomóc mam na kompie, ale chyba nie przejdzie przez maila. Jak chcesz możesz podać to jak przyjdę z pracy to spróbuję Ci wysłać
Stary 2015-01-02, 23:12   #2204
yessabell
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez 10september Pokaż wiadomość
Gdzie mogę znaleźć Level 3 30 day Shred?
https://www.youtube.com/watch?v=RSET9C0_Pus
Stary 2015-01-03, 06:41   #2205
10september
Raczkowanie

Cytat:
Dziękuje! **

Dzięki temu schudłam:
60kg -> 48kg
Stary 2015-01-03, 22:38   #2206
Olkaaaa_s
Zakorzenienie

Cześć, melduje się kolejna fanka Jill We wrześniu przerobiłam Shreda, potem zdradziłam Jillian z Mel B, a ostatnio skończyłam wyzwanie "Spalamy wakacyjne grzeszki" z Tips for Women i chcę więcej Od poniedziałku ćwiczę 6w6p i uwielbiam te ćwiczenia Ale brakuje mi jakiegoś workoutu na tyłek Chciałabym zacząć Killer b&t, ale nie wiem, jak połączyć to z 6w6p- też ćwiczyć codziennie(oczywiście robię "rest day"), czy jednak jakoś to inaczej rozplanować? Niby w tym wyzwaniu, o którym wspominałam, były zawsze i ćwiczenia na brzuch, i tyłek, i ramiona i cardio, ale była to jednak seria 4-6 filmików po 10-15 minut i dlatego chciałam się Was zapytać, jak sobie rozplanować treningi.

Nie mam wagi do zrzucania- zanim zaczęłam ćwiczyć(przełom września/sierpnia), byłam typową skinny fat, która w sezonie biega(do 10 km) i jeździ na rolkach(15-20 km, mniej więcej 4-5 razy w tygodniu). Ważę 55 kg/166 cm wzrostu, a jedynym problematycznym miejscem jest dół brzucha- zaczyna mi się robić kratka, a oczywiście pod pępkiem dalej mam tłuszcz Marzy mi się płaski, umięśniony brzuch oraz ogólnie wysportowane, zadbane ciało, dlatego mam nadzieję, że coś mi doradzicie
Olkaaaa_s jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-01-04, 14:35   #2207
yessabell
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Olkaaaa_s Pokaż wiadomość
Cześć, melduje się kolejna fanka Jill We wrześniu przerobiłam Shreda, potem zdradziłam Jillian z Mel B, a ostatnio skończyłam wyzwanie "Spalamy wakacyjne grzeszki" z Tips for Women i chcę więcej Od poniedziałku ćwiczę 6w6p i uwielbiam te ćwiczenia Ale brakuje mi jakiegoś workoutu na tyłek Chciałabym zacząć Killer b&t, ale nie wiem, jak połączyć to z 6w6p- też ćwiczyć codziennie(oczywiście robię "rest day"), czy jednak jakoś to inaczej rozplanować? Niby w tym wyzwaniu, o którym wspominałam, były zawsze i ćwiczenia na brzuch, i tyłek, i ramiona i cardio, ale była to jednak seria 4-6 filmików po 10-15 minut i dlatego chciałam się Was zapytać, jak sobie rozplanować treningi.

Nie mam wagi do zrzucania- zanim zaczęłam ćwiczyć(przełom września/sierpnia), byłam typową skinny fat, która w sezonie biega(do 10 km) i jeździ na rolkach(15-20 km, mniej więcej 4-5 razy w tygodniu). Ważę 55 kg/166 cm wzrostu, a jedynym problematycznym miejscem jest dół brzucha- zaczyna mi się robić kratka, a oczywiście pod pępkiem dalej mam tłuszcz Marzy mi się płaski, umięśniony brzuch oraz ogólnie wysportowane, zadbane ciało, dlatego mam nadzieję, że coś mi doradzicie
w 2 lvl 6packa jest dużo wykroków, które pozytywnie działają także na nogi i trochę na pupę. Jeśli brakuje Ci ćwiczeń na pupę, to do treningu 6pack dodaj jakieś 20 minut treningu na tę część ciała: np. Mel B, Fitness Blender, Tone it Up lub jakieś własne ćwiczenia wydaje mi się, że lepiej najpierw przerobic cały program six pack a potem zacząć Killer B&T
Stary 2015-01-04, 16:13   #2208
Olkaaaa_s
Zakorzenienie

Cytat:
w 2 lvl 6packa jest dużo wykroków, które pozytywnie działają także na nogi i trochę na pupę. Jeśli brakuje Ci ćwiczeń na pupę, to do treningu 6pack dodaj jakieś 20 minut treningu na tę część ciała: np. Mel B, Fitness Blender, Tone it Up lub jakieś własne ćwiczenia wydaje mi się, że lepiej najpierw przerobic cały program six pack a potem zacząć Killer B&T
Dzięki za poradę, w takim razie chyba dzisiaj zrobię 6wp6+ pośladki z Mel lub 20 minutowy uda i pośladki dla początkujących z Gacką. Albo Mel+ tabata z Gacką na dobicie

Widziałyście gazetki sportowe z Lidla? Od 08.01 będą akcesoria i ubrania sportowe
http://www.lidl.pl/pl/oferta.htm?id=521
http://www.lidl.pl/pl/oferta.htm?id=522

Szkoda, że te ciężarki takie lekkie, ale na matę się chyba skuszę- od stycznia wracam do jogi, a mojej maty do jogi coraz bardziej mi szkoda na bardziej energiczne ćwiczenia
Stary 2015-01-04, 16:28   #2209
Zuzziak
Rozeznanie

Witam,
wracam do ćwiczeń. Już pięknie waga mi spadała, a tu się okazało, że mam kamienie w woreczku, przez co nie mogłam wykonywać ćwiczeń. Kamieni jednak w szpitalu mi nie usunęli, gdyż stwierdzili, że jeszcze mogę z nimi sobie posiedzieć, dieta poszła w i forma spadła. Jednak mimo kamieni, biorę się znów za siebie, brakuje mi Jillian i tych siódmych potów wylewanych co dzień na podłogę Tak więc ruszam z body revolution od początku i czekam na książkę "Idealna sylwetka". Czy doszły jakieś nowe workouty od Jill?

killer abs by Jill
mel b abs / cardio / brzuch
Zuzziak jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-01-04, 16:59   #2210
yessabell
Wtajemniczenie

Cytat:
Dzięki za poradę, w takim razie chyba dzisiaj zrobię 6wp6+ pośladki z Mel lub 20 minutowy uda i pośladki dla początkujących z Gacką. Albo Mel+ tabata z Gacką na dobicie

Widziałyście gazetki sportowe z Lidla? Od 08.01 będą akcesoria i ubrania sportowe
http://www.lidl.pl/pl/oferta.htm?id=521
http://www.lidl.pl/pl/oferta.htm?id=522

Szkoda, że te ciężarki takie lekkie, ale na matę się chyba skuszę- od stycznia wracam do jogi, a mojej maty do jogi coraz bardziej mi szkoda na bardziej energiczne ćwiczenia
ja mam matę z lidla z zeszlego roku i jestem mega zadowolona
Cytat:
Napisane przez Zuzziak Pokaż wiadomość
Witam,
wracam do ćwiczeń. Już pięknie waga mi spadała, a tu się okazało, że mam kamienie w woreczku, przez co nie mogłam wykonywać ćwiczeń. Kamieni jednak w szpitalu mi nie usunęli, gdyż stwierdzili, że jeszcze mogę z nimi sobie posiedzieć, dieta poszła w i forma spadła. Jednak mimo kamieni, biorę się znów za siebie, brakuje mi Jillian i tych siódmych potów wylewanych co dzień na podłogę Tak więc ruszam z body revolution od początku i czekam na książkę "Idealna sylwetka". Czy doszły jakieś nowe workouty od Jill?
mam tę książkę i jest taka sobie, ale na początek dobra, choć lepsza jest Opanuj swój metaobolizm od Jillian ostatnio wyszło One week shed i Beginnr shred, czekamy na Bodyshred, ale ten nie wiem kiedy ma wyjść
Stary 2015-01-04, 17:19   #2211
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Ja dzisiaj robiłam Ewki Body Express i w sumie fajne cwiczenia,ale raczej lajtowe, a na pewno bardziej lajtowe od Killera. Generalnie muszę poszukać coś Ewki ciekawego 45 minutowego, coś w stylu Killera, ale z tych nowszych. A tak to robię dalej six packa zamiennie z Hard Body i Banishem. Ogólnie polubiłąm HB - mozna sie nieźle przy nim spocić i ładnie kształtuje ciało

Live long and prosper
🖖🏻

Edytowane przez Corii
Czas edycji: 2015-01-04 o 17:24
Corii jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-01-04, 17:53   #2212
yessabell
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Corii Pokaż wiadomość
Ja dzisiaj robiłam Ewki Body Express i w sumie fajne cwiczenia,ale raczej lajtowe, a na pewno bardziej lajtowe od Killera. Generalnie muszę poszukać coś Ewki ciekawego 45 minutowego, coś w stylu Killera, ale z tych nowszych. A tak to robię dalej six packa zamiennie z Hard Body i Banishem. Ogólnie polubiłąm HB - mozna sie nieźle przy nim spocić i ładnie kształtuje ciało
wiesz co, nie wiem czy jest teraz coś nowszego od Ewki takiego hardcorowego ktoś mówił, że Body Perfect daje mocno po dupie, ja robiłam to po dłuuugiej przerwie od ćwiczeń i fakt, zmęczyłam się mocno, ale nie spodobało mi się, może Tobie będzie odpowiadać. Podobno nowy trening z Shape'a z Tomkiem jest dość harcorowy, ale ja nie próbowałam. Mnie męczył kiedyś Szok trening.
Stary 2015-01-04, 18:06   #2213
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
wiesz co, nie wiem czy jest teraz coś nowszego od Ewki takiego hardcorowego ktoś mówił, że Body Perfect daje mocno po dupie, ja robiłam to po dłuuugiej przerwie od ćwiczeń i fakt, zmęczyłam się mocno, ale nie spodobało mi się, może Tobie będzie odpowiadać. Podobno nowy trening z Shape'a z Tomkiem jest dość harcorowy, ale ja nie próbowałam. Mnie męczył kiedyś Szok trening.
No własnie mam wrażenie, ze Ewka nie ma niczego takiego hardcorowego, jak Jill np One Week Shreed robiony za jednym zamachem Nie wiem, jak kiedyś, dawno temu mogłam uwazac Killera za masakre na maxa Ale dziękuję, lookne na Body Perfect, a nuż mi podejdzie

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2015-01-04, 19:28   #2214
Olkaaaa_s
Zakorzenienie

Cytat:
ja mam matę z lidla z zeszlego roku i jestem mega zadowolona
Mówisz? W takim razie się skuszę, i może jeszcze siostrze kupię, bo także zaczyna ćwiczyć z Jill i Mel

Co do E.Ch.- lubię wykorzystywać jej przepisy, które podaje na fejsie. Nie są zbyt czasochłonne, często są tanie a dobre. Uwielbiam jej zupę krem z brokuła, marchewki i selera- wg mojej siostry smakuje jak zmiksowane warzywa na patelnie, więc pewnie dlatego tak mi smakuje

Niedługo kupuję sobie w końcu smartfona z normalnym aparatem, to wtedy wstawię zdjęcia mojego brzucha po pierwszych 3 tygodniach 6packa -napisałam to, więc teraz będę musiała się sprężyć z ćwiczeniami
Stary 2015-01-04, 19:34   #2215
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Póki co przejrzałam sobie własnie Body Revolution Jill, bo to jedyne ćwiczenia, których jeszcze nie robiłam Ale chyba nic z tego, bo nie mam tego przyrządu rozciągajacego, którego używaja w niektórych workoutach

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2015-01-04, 19:48   #2216
Czerwone_szpilki
Przyczajenie

Witajcie!
Zaczynam swoją przygodę z Jillian Michaels shred level 1 (dzisiaj pierwszy dzień), więc chętnie do Was dołączę. Plan jest taki - zrobić cały 30 day shred a potem coś trudniejszego. Około roku temu (z kalendarza wynika mi, że to był okres styczeń - kwiecień 2014) ćwiczyłam tylko z Ewą Chodakowską. Teraz postanowiłam wybrać dla siebie coś innego, tj. Jilian. Głównie skusiłam się tym, że shred to 30 min treningi. W sam raz, żeby znowu zacząć ćwiczyć po długiej przerwie.

A propos przepisów Ewy Chodakowskiej - mam obie jej książki Przepis na sukces i Zmień swoje życie z Ewą Chodakowską i stwierdzam, że Przepis jest bardziej dopracowany, bo podaje konkretnie czego i ile dodać, jak się gotuje. Poza tym, pierwszy raz spróbowałam kaszy gryczanej w połączeniu z gałką muszkatołową i serem twarogowym i wbrew pozorom jest to bardzo smaczne i sycące. Książkę polecam.
Czerwone_szpilki jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-01-05, 16:15   #2217
yessabell
Wtajemniczenie

Cytat:
Mówisz? W takim razie się skuszę, i może jeszcze siostrze kupię, bo także zaczyna ćwiczyć z Jill i Mel

Co do E.Ch.- lubię wykorzystywać jej przepisy, które podaje na fejsie. Nie są zbyt czasochłonne, często są tanie a dobre. Uwielbiam jej zupę krem z brokuła, marchewki i selera- wg mojej siostry smakuje jak zmiksowane warzywa na patelnie, więc pewnie dlatego tak mi smakuje

Niedługo kupuję sobie w końcu smartfona z normalnym aparatem, to wtedy wstawię zdjęcia mojego brzucha po pierwszych 3 tygodniach 6packa -napisałam to, więc teraz będę musiała się sprężyć z ćwiczeniami
noo teraz już nie ma odwrotu, musisz szybciutko wstawić zdjęcia a efekty na pewno są, ja miałam mimo tłuszczu na brzuchu
Cytat:
Napisane przez Corii Pokaż wiadomość
Póki co przejrzałam sobie własnie Body Revolution Jill, bo to jedyne ćwiczenia, których jeszcze nie robiłam Ale chyba nic z tego, bo nie mam tego przyrządu rozciągajacego, którego używaja w niektórych workoutach
wbrew pozorom nie trzeba mieć tego ekspandera do tych ćwiczeń, ja modyfikowałam je tak, że używałam przy tym hantli a jakby co, to w czwarek w lidlu ma być taki sprzet
Cytat:
Napisane przez Czerwone_szpilki Pokaż wiadomość
Witajcie!
Zaczynam swoją przygodę z Jillian Michaels shred level 1 (dzisiaj pierwszy dzień), więc chętnie do Was dołączę. Plan jest taki - zrobić cały 30 day shred a potem coś trudniejszego. Około roku temu (z kalendarza wynika mi, że to był okres styczeń - kwiecień 2014) ćwiczyłam tylko z Ewą Chodakowską. Teraz postanowiłam wybrać dla siebie coś innego, tj. Jilian. Głównie skusiłam się tym, że shred to 30 min treningi. W sam raz, żeby znowu zacząć ćwiczyć po długiej przerwie.

A propos przepisów Ewy Chodakowskiej - mam obie jej książki Przepis na sukces i Zmień swoje życie z Ewą Chodakowską i stwierdzam, że Przepis jest bardziej dopracowany, bo podaje konkretnie czego i ile dodać, jak się gotuje. Poza tym, pierwszy raz spróbowałam kaszy gryczanej w połączeniu z gałką muszkatołową i serem twarogowym i wbrew pozorom jest to bardzo smaczne i sycące. Książkę polecam.
witaj w klubie, ja też zabieram się za shreda, jak mi @ przejdzie
Stary 2015-01-05, 16:35   #2218
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
wbrew pozorom nie trzeba mieć tego ekspandera do tych ćwiczeń, ja modyfikowałam je tak, że używałam przy tym hantli a jakby co, to w czwarek w lidlu ma być taki sprzet
Hmm, mówisz? No ale to ćwiczenie, gdzie oni siedzą na ziemi z nogami wyciagniętymi i owijają expandera wokól palców stóp po czym ciągną ramionami - jak to na hantle zmodyfikować?
Kupować nie chcę sprzętu, bo wiem, ze poza tym leżałby nieużywany

A co do Perfect Body Ewki to się nie doszukałam, bo z tego co widze na YT to tak sie nazywa jakis większy program, w którego skłąd wchodzą innne, albo ja niekumata w Ewki ćwiczeniach

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2015-01-05, 18:59   #2219
Olkaaaa_s
Zakorzenienie

Corii, w Lidlu będą akcesoria do ćwiczeń za 20 zeta, w tym różne gumy i ekspandery do ćwiczeń- http://www.lidl.pl/pl/oferta.htm?act...etail&id=27609 (damn, brzmię niczym akwizytor z Lidla).

Wczoraj odpuściłam ćwiczenia, bo tuż przed rozpoczęciem dostałam skurczu w całym brzuchu- nie wiem, jak to określić, jakbym dostała kolki wszędzie między klatką piersiową a biodrami Podczas rozgrzewki, przy cwiczeniu noga w górę- ręka w dół poczułam się tak, jakby ktoś mnie uderzył z byka- mimo, iż nie poznałam tego uczucia Jednak dzisiaj nie ma przeproś, dam popalić mojemu brzuchowi
Stary 2015-01-05, 19:03   #2220
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Corii, w Lidlu będą akcesoria do ćwiczeń za 20 zeta, w tym różne gumy i ekspandery do ćwiczeń- http://www.lidl.pl/pl/oferta.htm?act...etail&id=27609 (damn, brzmię niczym akwizytor z Lidla).
Dziękuje, ale odpowiedziałam wyzej, ze nie chce kupować tego sprzętu, bo i tak lezałby nieuzywany poza tym programem Jill, zdecydowanie wolę ciezarki

Live long and prosper
🖖🏻
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości