Kieleckie Panny Młode część XII :) - Strona 74 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2015-01-24, 22:17   #2191
Oluniuniunia
Rozeznanie

Dot.: Kieleckie Panny Młode część XII :)

Cytat:
Napisane przez kalusia87 Pokaż wiadomość
Miałam w MS modzie tak samo na szczęście zapamiętałam nazwy sukni, które miedzy sobą wymieniały ekspedientki. Dla mnie to było żałosne. Suknię oczywiście znalazłam w necie i ze zdjęciem udałam się do krawcowej. A gdyby obsługa była lepsza, pewnie bym ja zamówiła w salonie. Fajna obsługa jest za to w Kiarze. Jest tam taka brunetka, która dobrze doradza i nie jest nachalna
Jezu, jaka paranoja ;/ tam, gdzie ja zamówiłam ta dziewczyna ma zupełnie inne podejście. Pozwala robić zdjęcia przede wszystkim, nie mówiąc już o nazwach sukiem... W Kiarze byłam tylko za butami, ale był straszny młyn.. Nie mniej z tego, co widziałam kątem oka, to faktycznie przyjemne babeczki

26.10.2014

30.04.2015
Oluniuniunia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-01-24, 22:39   #2192
niematakiegokontaerror2
Raczkowanie

Cześć dziewczyny. Dla tych, które nie mają jeszcze pozałatwianych wszystkich spraw , będzie niebawem okazja tj. 14-15 luty 2015 w Galerii Korona. W ubiegłym roku wiele osób podpisało umowy na oświetlenie, na fotografię , z salami weselnymi czy na oprawę muzyczną. Serdecznie zapraszamy.
niematakiegokontaerror2 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-01-24, 23:48   #2193
Escorpio
Zakorzenienie

A ja tak bardzo chciałabym odwiedzić MS Modę, ale jakoś nie mogę się wybrać Muszę zobaczyć starszą panią

Byliśmy dzisiaj z tż oglądać garnitury I już wiemy, że będzie miał granatowy

Edytowane przez Escorpio
Czas edycji: 2015-01-24 o 23:49
Escorpio jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-01-24, 23:52   #2194
Oluniuniunia
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Escorpio Pokaż wiadomość
A ja tak bardzo chciałabym odwiedzić MS Modę, ale jakoś nie mogę się wybrać Muszę zobaczyć starszą panią

A mnie się wydawało, że Ty już masz sukienkę
Granatowe garnitury bardzo mi się podobają i ważne, że decyzja zapadła Polecam Kubenz jeśli chodzi o garnitury

26.10.2014

30.04.2015

Edytowane przez Oluniuniunia
Czas edycji: 2015-01-24 o 23:53
Stary 2015-01-24, 23:57   #2195
ZakochanaZabka
Zadomowienie

dziewczyny wyśle Wam może jutro te oferty jak znajde czas
ZakochanaZabka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-01-25, 00:04   #2196
Escorpio
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Oluniuniunia Pokaż wiadomość
A mnie się wydawało, że Ty już masz sukienkę
Granatowe garnitury bardzo mi się podobają i ważne, że decyzja zapadła Polecam Kubenz jeśli chodzi o garnitury
Mam, mam Ale mnie ta starsza pani nurtuje

O, akurat w Kubenz(ie) nie byliśmy… Ale mamy jeszcze trochę czasu
Stary 2015-01-25, 00:31   #2197
Oluniuniunia
Rozeznanie

Cytat:
Mam, mam Ale mnie ta starsza pani nurtuje

O, akurat w Kubenz(ie) nie byliśmy… Ale mamy jeszcze trochę czasu
My tam kupiliśmy. Dobra cena, dobra jakość, dobra obsługa - czego chcieć więcej Jeszcze się złapaliśmy na promocję studniówkową - gratis była koszula na spinki i mucha
Nie wiem, jak często Twój mąż będzie chodził w tym garniturze, ale jeśli częściej niż raz na ruski rok, to zwróć uwagę na skrętność wełny (im wyższa, tym mniej się gniecie), a poza tym nie kupujcie 100% wełny, bo się będzie "wyświecał", wtedy lepiej 80-85% wełny. Chyba, że garnitur na raz - to w zasadzie obojętne :P

26.10.2014

30.04.2015

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-01-25, 09:58   #2198
Kasia 88
Raczkowanie

Magda Kordowska super zdjęcia robi. Też sie nad nią zastanawiałam, ale miała już nasz termin zajęty, i finalnie podpisujemy umowę z Marcinem Kowalczykiem
Kasia 88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-01-25, 10:02   #2199
martyneczka36
Raczkowanie

Dziewczyny mam problem :/
Otoz nie mozemy sie dogadac co do godziny slubu w kosciele.
Slub bedzie w kwietniu i mamy dwie godziny do wyboru : 15 (chce TZ) lub 16 (ja chce).
Doradzcie ktora bylaby najlepsza w kwietniu?
martyneczka36 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-01-25, 10:11   #2200
Kasia 88
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez grenob Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny. Dla tych, które nie mają jeszcze pozałatwianych wszystkich spraw , będzie niebawem okazja tj. 14-15 luty 2015 w Galerii Korona. W ubiegłym roku wiele osób podpisało umowy na oświetlenie, na fotografię , z salami weselnymi czy na oprawę muzyczną. Serdecznie zapraszamy.
A w jakich godzinach? Bo nie ma żadnego info na stronie internetowej samej korony

---------- Dopisano o 10:11 ---------- Poprzedni post napisano o 10:04 ----------

Cytat:
Napisane przez martyneczka36 Pokaż wiadomość
Slub bedzie w kwietniu i mamy dwie godziny do wyboru : 15 (chce TZ) lub 16 (ja chce).
Ja uważam, że godzina 16.00 jest lepsza i sama bym taką wybrała
Kasia 88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-01-25, 10:25   #2201
mikonada
Zakorzenienie

Cytat:
My tam kupiliśmy. Dobra cena, dobra jakość, dobra obsługa - czego chcieć więcej Jeszcze się złapaliśmy na promocję studniówkową - gratis była koszula na spinki i mucha
Nie wiem, jak często Twój mąż będzie chodził w tym garniturze, ale jeśli częściej niż raz na ruski rok, to zwróć uwagę na skrętność wełny (im wyższa, tym mniej się gniecie), a poza tym nie kupujcie 100% wełny, bo się będzie "wyświecał", wtedy lepiej 80-85% wełny. Chyba, że garnitur na raz - to w zasadzie obojętne :P
My w Dżumli kupilismy, chyba ok 60-70% skrętności.
W wysokiej skretnosci jest po prostu gorąco. Wiadomo jak to w wełnie

Cytat:
Napisane przez Kasia 88 Pokaż wiadomość
A w jakich godzinach? Bo nie ma żadnego info na stronie internetowej samej korony

---------- Dopisano o 10:11 ---------- Poprzedni post napisano o 10:04 ----------

Ja uważam, że godzina 16.00 jest lepsza i sama bym taką wybrała
W ubieglym roku impreza w Koronie byla w godz. 15-18.
W tym roku pewnie podobnie

Co do slubu tez bym wybrala 16
mikonada jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-01-25, 11:41   #2202
Millsy
Raczkowanie

Kupilismy bilety na Walentynki! Idziemy do Willi Hueta😄 musze sobie jakaś maskę zakupić na bal.

My teraz z dziewczynami planujemy panieński, jest tak ciezko zorganizowac datę zeby wszystkim pasowało...no i dlatego ze chcemy za granice to tez zeby loty były w najlepszej cenie.

Zaproszenia juz prawie mam dzis tylko przepisuje na gotowi liste gosci, cześc nazwisk odmieniam cześc nie odmieniam bo brzmi to głupio i nie chce nikogo urazić, ach ten nasz piękny polski język 😜
Millsy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-01-25, 12:09   #2203
niematakiegokontaerror2
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Kasia 88 Pokaż wiadomość
W umowie mamy zapisane od 9-21 ale znając realia wszyscy wystawcy będą w pełni dostępni od 11-20.

---------- Dopisano o 12:09 ---------- Poprzedni post napisano o 12:02 ----------

Cytat:
Martynko, mężczyźni to takie bestie, które potrzebują argumentów by dać się przekonać. Powiedz mu proszę, że godzina 16 jest lepszą porą gdyż zdjęcia będą "cieplejsze" jak słonko będzie bardziej pomarańczowe. Po drugie powiedz mu iż o 22 godzinie to połowa gości będzie już "zmęczona" %. Z racji swojego zawodu fotografa wiem, że najlepsze godziny zaślubin to 16-17:30 o ile nie trzeba jechać na salę weselną 1 godzinę bo i takie opcje się zdarzają.
niematakiegokontaerror2 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-01-25, 12:17   #2204
kocica_1989
Przyczajenie

Hej dziewczyny!!!
Dzięki za wszystkie odpowiedzi
W Kiarze jeszcze nie byłam nie wiem czy pójdę już chyba nie chcę sobie bardziej mieszać. MS moda ma chyba najdziwniejsze "zasady" w całym mieście. Mnie to akurat nie denerwuje a śmieszy polecam iść z czystej ciekawości bo można się nieźle pośmiać
Co do tych zdjęć nigdzie mi nie pozwolili robić a wszędzie pytałam. ALe ok, rozumiem. Co ciekawe-w Jędrzejowie pozwalają w większości, ale obsługa wszędzie jest niemiła albo dziwna. Np. jedna pani zaczęła na mnie niemal krzyczeć że co ja sobie wyobrażam że ona nie ma koronkowych sukien na stanie bo są strasznie drogie bo kosztują ponad 2 tysiące (jakoś jeszcze nie przymierzałam tańszych bo wszystkie są w takich cenach....) Polecała mi ona (i prawie każda inna w Jędrzejowie) suknie księżniczki których nie cierpię wręcz wpychały mi na siłę "bo takie w modzie", "takich się najwięcej szyje" itp. a na moje "CHCĘ SYRENĘ!!!" jakoś mnie dziwnie "odpulały :P Zgłupiałam tam zupełnie. Jedyne co, w jednym maleńkim salon gdzie jest wejście przez pralnię na rynku jeśli mi się nie pomieszało już, pani baaardzo miła ma tam też komis i ten maleńki salon mogę polecić

Któraś chyba pisała o garniturach? SŁUCHAJCIE!!! Mało osób wie, że na hauke bosaka chyba nr 9 (ale w necie znajdziecie na pewno adres dokładny) szyją świetne garnitury za naprawdę małe pieniądze. Babeczki szyją je normalnie do sklepów, ich sklep jest na plantach w galerii. Ale można na hauke iść i uszyją Mam info z pierwszej ręki od gościa który tam szył dla siebie garnitur na ślub swojej córki dał coś ok. 3-4 stówy a garnitur zrobił baaardzo dobre wrażenie nawet na gościach z zagranicy którzy za swoje płacili grube pieniądze i to w euro a żeby było śmiesznie, później i ci goście tam sobie poszyli garnitury bo takie świetne i to za jakie pieniądze. Gorąco polecam, ja tam wysyłam mojego narzeczonego i naszych "tatów"

P.S. Dalej mile widziane opinie o MS Moda i Contessa (zwłaszcza o Contessie bo o niej praktycznie nic nie wiem
kocica_1989 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-01-25, 12:58   #2205
ZakochanaZabka
Zadomowienie

Escorpio i lyoness macie już maile
ZakochanaZabka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-01-25, 15:49   #2206
Oluniuniunia
Rozeznanie

Cytat:
Ja ma o 17 w kwietniu, ze względu na to, że niektórzy na pewno będą szli do pracy jeszcze. Ale i tak bym brała jak najpóźniej, właśnie ze względu na pijaństwo gości, ale też, bo generalnie nie lubię wesel i dla mnie im krócej, tym lepiej. Mój TŻ to nawet chciał na 18, ale już była zajęta jakimś innym kościelnym wydarzeniem.

26.10.2014

30.04.2015
Stary 2015-01-25, 17:19   #2207
Escorpio
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ZakochanaZabka Pokaż wiadomość
Escorpio i lyoness macie już maile
Dziekuję

Cytat:
Ja ma o 17 w kwietniu, ze względu na to, że niektórzy na pewno będą szli do pracy jeszcze. Ale i tak bym brała jak najpóźniej, właśnie ze względu na pijaństwo gości, ale też, bo generalnie nie lubię wesel i dla mnie im krócej, tym lepiej. Mój TŻ to nawet chciał na 18, ale już była zajęta jakimś innym kościelnym wydarzeniem.
Ja też robię o 17, z tego względu,☠że mam gości którzy dojeżdżają. No i tak naprawdę mało kto wytrzymuje do samego końca. Sylwestra robi się ok 19-20, kończy mniej więcej o tej samej co wesele i nikt nie narzeka, że mało czasu miał na wybawienie. Jakby w październiku nie było ciemno po 18, to mszę bym zrobiła o 18
Stary 2015-01-25, 18:44   #2208
anka1897
Wtajemniczenie

Cytat:

Mój również miał granatowy garnitur zakupiony w Lavardzie c. 899 złotych - skład 100 % wełny, splot 130. Polecam zaczekać do kwietnia - wtedy w Twoim Stylu są kupony zniżkowe do sklepów m.in. Lavard, Vistula.
Sklep w Galerii Echo polecam - dużo lepsza obsługa niż w Koronie. Panie nie wciskają produktów na siłę, dobrze doradzają.

Witam się po wczorajszej parapetówce Doszliśmy już do siebie, eksperymentowałam wczoraj z jedzeniem, ale goście bardzo zadowoleni byli Następna w większym gronie i połączona z obejrzeniem filmu z wesela za 3 tygodnie

Aniołek 10 tc [*] 22.11.2019 r.

anka1897 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-01-25, 18:49   #2209
martyneczka36
Raczkowanie

Ja jestem za 16 no ale zobaczymy jak to zostanie.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-01-25, 18:55   #2210
anka1897
Wtajemniczenie

Cytat:
Wybrałabym 16
Masz więcej czasu na wyszykowanie się, goście zjedzą obiad w domu i w Kościele nie siedzą jak na szpilkach bo są głodni i jak najszybciej chcą na salę dojechać, wesele trwa dłużej - goście nie są bardzo zmęczeni, alkohol nie uderza tak szybko do głów

Stary 2015-01-25, 19:05   #2211
martyneczka36
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez anka1897 Pokaż wiadomość
Wybrałabym 16
Masz więcej czasu na wyszykowanie się, goście zjedzą obiad w domu i w Kościele nie siedzą jak na szpilkach bo są głodni i jak najszybciej chcą na salę dojechać, wesele trwa dłużej - goście nie są bardzo zmęczeni, alkohol nie uderza tak szybko do głów

Będę się upierać przy swoim
Stary 2015-01-25, 20:14   #2212
antena22
Zadomowienie

Dziewczyny zastanawiam sie nad kupnem welonu poza salonem bo tam kosztuje 250zł z tym że suknia ma kolor śmietankowy i teraz nie wiem czy kupując np. przez allegro to nie będzie zbyt duże ryzyko. Może jednak lepiej zdecydować się na ten w salonie bo mi dobiorą do sukni? Już sama nie wiem. Z drugiej strony 250 zł to sporo za kawałek tiulu (welon jest długi,bez ozdób i koronki).
Trzymajcie jutro kciuki będę dzwonić do USC żeby dowiedzieć się czy jest szansa przesunięcia ślubu na 16:00
Stary 2015-01-25, 20:24   #2213
Oluniuniunia
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez antena22 Pokaż wiadomość
Dziewczyny zastanawiam sie nad kupnem welonu poza salonem bo tam kosztuje 250zł z tym że suknia ma kolor śmietankowy i teraz nie wiem czy kupując np. przez allegro to nie będzie zbyt duże ryzyko. Może jednak lepiej zdecydować się na ten w salonie bo mi dobiorą do sukni? Już sama nie wiem. Z drugiej strony 250 zł to sporo za kawałek tiulu (welon jest długi,bez ozdób i koronki).
Trzymajcie jutro kciuki będę dzwonić do USC żeby dowiedzieć się czy jest szansa przesunięcia ślubu na 16:00
Będę trzymać!
Co do welonu, poszukaj może takiego z Kielc, albo okolic, żebyś mogła sama zobaczyć kolor. A już super by było, jakbyś mogła go porównać z kawałkiem materiału sukni.

26.10.2014

30.04.2015
Stary 2015-01-25, 20:29   #2214
anka1897
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez antena22 Pokaż wiadomość
Nie dziwię się, że chcesz znaleźć welon poza salonem, 250 zł to dużo jak na kawałek materiału.
Wśród dziewczyn z wątku PM2014 popularne były welony ze strony http://butterfly-dodatkislubne.pl/ Dobra jakość w przystępnej cenie. Dostępne kolory to biały, ivory lub ecru. Sądzę, że w Twoim przypadku powinien pasować ivory.

Stary 2015-01-25, 20:36   #2215
antena22
Zadomowienie

I tak chyba zrobię. Poproszę w salonie o kawałek materiału i sprobuję poszukac czegoś na własną rękę
Stary 2015-01-25, 21:18   #2216
mogg
Zakorzenienie

Antenka ja mam śmietankowa biel suknie a welon ( materiał) mam biały tak mi powiedziała pani krawcowa
mogg jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-01-25, 21:38   #2217
mahoniowa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kalusia87 Pokaż wiadomość
Miałam w MS modzie tak samo na szczęście zapamiętałam nazwy sukni, które miedzy sobą wymieniały ekspedientki. Dla mnie to było żałosne. Suknię oczywiście znalazłam w necie i ze zdjęciem udałam się do krawcowej. A gdyby obsługa była lepsza, pewnie bym ja zamówiła w salonie. Fajna obsługa jest za to w Kiarze. Jest tam taka brunetka, która dobrze doradza i nie jest nachalna
pani brunetka przesympatyczna kobieta

Cytat:
zależy jak daleko macie na salę, ja w maju mam na 15, bo na salę mamy ok 45 min jazdy więc pewnie się dotoczymy tam ok 17, 17.30, później obiad itp itd i zejdzie ze wszystkim..
byliśmy w sierpniu na ślubie o 18, para młoda zjechała ok 19.45 na salę i zdecydowanie za szybko wszystko minęło i ja np się nie wybawiłam do końca

Cytat:
Napisane przez grenob Pokaż wiadomość
W umowie mamy zapisane od 9-21 ale znając realia wszyscy wystawcy będą w pełni dostępni od 11-20.

---------- Dopisano o 12:09 ---------- Poprzedni post napisano o 12:02 ----------

Martynko, mężczyźni to takie bestie, które potrzebują argumentów by dać się przekonać. Powiedz mu proszę, że godzina 16 jest lepszą porą gdyż zdjęcia będą "cieplejsze" jak słonko będzie bardziej pomarańczowe. Po drugie powiedz mu iż o 22 godzinie to połowa gości będzie już "zmęczona" %. Z racji swojego zawodu fotografa wiem, że najlepsze godziny zaślubin to 16-17:30 o ile nie trzeba jechać na salę weselną 1 godzinę bo i takie opcje się zdarzają.
trzeba jeszcze wziąć pod uwagę to, że oni biorą ślub na początku kwietnia, zachód słońca wypada na godzinę 19, biorąc ślub o 17, po 18 już robiłaby się lekka szarówka i mając salę oddaloną tak jak my o ok 45 minut jazdy zajechaliby o zmroku, bez sensu

Dziś u nas męczący i intensywny dzień!
byliśmy rozdać hurtowo zaproszenia - 12 sztuk, uwinęliśmy się w 6 godzin, także tempo niezłe narzucone
jesteśmy specjalistami tego jaka szarlotka najlepsza, bo większości domów nas nią częstowali ogólnie to wrażenia pozytywne, nikt nam póki co nie odmówił, a najbardziej z zaproszenia ucieszyła się 82-letnia ciocia, ta o której zapomniałam kilka dni temu

09.05.2015
mahoniowa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-01-25, 21:42   #2218
Oluniuniunia
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez mahoniowa Pokaż wiadomość
pani brunetka przesympatyczna kobieta

zależy jak daleko macie na salę, ja w maju mam na 15, bo na salę mamy ok 45 min jazdy więc pewnie się dotoczymy tam ok 17, 17.30, później obiad itp itd i zejdzie ze wszystkim..
byliśmy w sierpniu na ślubie o 18, para młoda zjechała ok 19.45 na salę i zdecydowanie za szybko wszystko minęło i ja np się nie wybawiłam do końca

trzeba jeszcze wziąć pod uwagę to, że oni biorą ślub na początku kwietnia, zachód słońca wypada na godzinę 19, biorąc ślub o 17, po 18 już robiłaby się lekka szarówka i mając salę oddaloną tak jak my o ok 45 minut jazdy zajechaliby o zmroku, bez sensu

Dziś u nas męczący i intensywny dzień!
byliśmy rozdać hurtowo zaproszenia - 12 sztuk, uwinęliśmy się w 6 godzin, także tempo niezłe narzucone
jesteśmy specjalistami tego jaka szarlotka najlepsza, bo większości domów nas nią częstowali ogólnie to wrażenia pozytywne, nikt nam póki co nie odmówił, a najbardziej z zaproszenia ucieszyła się 82-letnia ciocia, ta o której zapomniałam kilka dni temu
Kurde, to ciekawe jak bardzo będą niezadowoleni nasi goście.. Nie dość, że późno się zacznie, to jeszcze wcześnie się skończy.. Chyba od razu najlepiej nastawiać ich na "kolację" albo "przyjęcie" a nie na wesele...

Też bym chciała już rozdawać zaproszenia a my dopiero listę do druku wysłaliśmy.. Może do końca tygodnia przyjdą zaproszenia..

26.10.2014

30.04.2015
Stary 2015-01-25, 21:48   #2219
mahoniowa
Zadomowienie

Cytat:
Kurde, to ciekawe jak bardzo będą niezadowoleni nasi goście.. Nie dość, że późno się zacznie, to jeszcze wcześnie się skończy.. Chyba od razu najlepiej nastawiać ich na "kolację" albo "przyjęcie" a nie na wesele...

Też bym chciała już rozdawać zaproszenia a my dopiero listę do druku wysłaliśmy.. Może do końca tygodnia przyjdą zaproszenia..
wiesz, to zależy czego oczekują.. ja pewnie dlatego uważam, że byłam niewybawiona, bo to było wesele osób, które na co dzień mieszkają w Anglii i widujemy się z nimi w porywach 2x w roku

nie ma co generalizować, że będą niezadowoleni, najważniejsze, żeby Wam odpowiadało ja np nie chciałabym wychodzić z kościoła i jechać już na salę o zmroku..

jak dawałam zaproszenia to fajnie jak ktoś powiedział "o jakie ładne", wtedy mogłam się pochwalić, że sama robiłam.. niektórzy natomiast nawet nie wyciągnęli z koperty...

09.05.2015
mahoniowa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-01-25, 21:55   #2220
Oluniuniunia
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez mahoniowa Pokaż wiadomość
wiesz, to zależy czego oczekują.. ja pewnie dlatego uważam, że byłam niewybawiona, bo to było wesele osób, które na co dzień mieszkają w Anglii i widujemy się z nimi w porywach 2x w roku

nie ma co generalizować, że będą niezadowoleni, najważniejsze, żeby Wam odpowiadało ja np nie chciałabym wychodzić z kościoła i jechać już na salę o zmroku..

jak dawałam zaproszenia to fajnie jak ktoś powiedział "o jakie ładne", wtedy mogłam się pochwalić, że sama robiłam.. niektórzy natomiast nawet nie wyciągnęli z koperty...
Ja to bym się upomniała, żeby obejrzeli :P
U nas nie powinno być ciemno o 18, w końcu to już prawie maj.. Ale tak naprawdę, to chyba wszystko mi jedno. A czemu Ty nie chciałabyś ciemności? Bo zdjęcia?

26.10.2014

30.04.2015
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości