|
|
#2191 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Mamusie czerwcowe 2016 cz. 1
Sliweczka sto lat
![]() Fiazo podziwiam ze tak ogarniasz. Masz sile, gratulacje
|
#2192 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ostatnio jechalismy w trase 70 km i oczywiscie w foteliku moje dziecko krzyczy tak jak w wozku.jak wlaczylam te aplikacje to przespal cala trase.na spacerze jak jest szajba we wozku to najpierw uciszam na rekach i jak odloze z apliilkacja przy glowie to i pospi troszke.
|
|
#2193 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny Kinga ma takie kolki, że ccały oddział ja słyszy
wczoraj tak się wdzierala, że aż pielęgniarki się zeszly. Jedną wzięła Kingę a ja w ryk. Dostaje preparat na kolki na receptę i nie pomaga odkąd tu jesteśmy tylko w sobotę wieczorem było spokojnie. Dobre to, że chociaż pielęgniarka pokazała mi jak masowac jej brzuszek na rękach i to pomaga. Tak mi szkoda tego mojego dziecka a nie Bardzo umiem jej pomoc
19.05.2016 Kingusia Edytowane przez agusiia69 Czas edycji: 2016-08-15 o 04:14 |
|
|
|
#2194 |
|
Zakorzenienie
|
Chudziaszek nam raz przy starszaka odparzeniu pomogła dopiero zasypka z nystatyną - próbowaliśmy wszystkiego.
Najlepsze życzenia z okazji urodzin, te spóźnione i aktualne. Agusia u nas na kolki pomaga połączenie delicol+espumisan. Są mniejsze. Pielęgniarki powinny pomóc. Mi kardiolog w szpitalu nawet mówił żeby jak coś to one pomasują. U nas czas bączków i nie ma spania. Już oboje się rozbudziliśmy wiec mogę coś odpisać. Dziękuję za miłe słowa. Nie wyobrażam sobie nie pomóc mamie. Ona mi bardzo pomogła przez te 6 tyg. Teraz jest trochę lżej bo Tomek nie płacze caly czas. Są dni że ma ze dwie drzemki po 2h , wtedy mogę dużo zrobić. W tym tygodniu jest jeszcze teściowa na miejscu więc ewentualnie zajmie się Tomkiem a ja skoczę na 2h i coś zrobię u mamy. Z mamą mieszka jeszcze 2braci, ale wiadomo jak to faceci trzeba im dyspozycje wydawać. Dużo zrobią w domu bo ich nauczyłam, ale trzeba dopilnować |
|
|
|
#2195 |
|
Zakorzenienie
|
Agusia a Windi ?
|
|
|
|
#2196 |
|
Zakorzenienie
|
No tak raz czy dwa można Ale przecież nie codziennie l
|
#2197 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Witaj w gronie " po trzydziestce" U nas fajna noc sen od 21, karmienua o 24 i 3 a pobudka o 6 Mąż jeszcze śpi a ja podziwiam poranne uśniechy
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#2198 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Biedny Ignaś, żeby ten katarek mu minął :-( Mamy jeszcze dwa mrozaczki, ale gdyby coś, pojedyńczo będziemy pewnie zabierać. Kubusiowi nie przechodzi :-( łudzę się że antybiotyk jeszcze nie zaczął działać :-( ale już 20h po pierwszym podaniu, 2 razy dawany :-( ---------- Dopisano o 05:09 ---------- Poprzedni post napisano o 05:04 ---------- Chudziaszku, wrzucę fotki, tylko muszę do kompa zasiąść. |
|
|
|
|
#2199 |
|
Zakorzenienie
|
SLIWECZKA jak mocka? Zdrowia dla Ignasia! A dla Ciebie wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!
FIAZO okey, nie śpieszy się jakoś mocno. Dzięki! CHUDZIASZEK a skora mu schodzi za uchem? Tzn pęka? Jak tak, to ewidentnie alergia na coś.. AGGUSIA biedna Mala. Dobrze, ze pielęgniarki coś pomagają. W którym szpitalu jesteś? MOTYLKU zdrowka dla Kubusia! Czasami trzeba 48h odczekać, az antybiotyk zacznie działać. Oby jednak szybciej byla poprawa! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#2200 |
|
Raczkowanie
|
dzanet ja zwarjuje! 3 razy wyslalam juz do ciebie wiadomosc na priva i nic nie wysyla durnowate urządzenie! Pisze, klikam wyslij,niby robi sie, a potem w wyslanej skrzynce zero wiadomosci!!!!!!wrrrrrrrr rrrrrr grrrrrrrrrr!!!!$%$^&&**(( )*^%%$#$#
|
#2201 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#2202 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2203 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
dobrze że wiesz jak robić masaż. Jeszcze trochę i kolki pójdą w zapomnienie Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 08:26 ---------- Poprzedni post napisano o 08:24 ---------- Mi lekarka mówiła że można dwa razy na dobę... na opakowaniu też chyba jest tak zapisane. Suszarki probowalas? Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 08:28 ---------- Poprzedni post napisano o 08:26 ---------- Cytat:
Jak chcesz miec kopie wiadomości w wyslanych musisz to zaznaczyć Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 08:39 ---------- Poprzedni post napisano o 08:28 ---------- PikPik, Justynka wysłałam Wam zaproszenia do znajomych. Zaajceptujcie je i będę mogla dodać was do grupy Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka |
||
|
|
|
#2204 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dobra masz teściowa Heh,ja myślałam,że tylko mój brat taki ,,dyspozycyjny" :haha: |
|
|
|
|
#2205 |
|
Zakorzenienie
|
Sliweczko najlepszego
witaj w gronie 30+ Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 09:34 ---------- Poprzedni post napisano o 09:31 ---------- U nas spokojna noc 21.30-3.30 , 4-7,7.30-9.00 Teraz lezymy i gaworzymy ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#2206 |
|
Zadomowienie
|
Sliweczka, ja robilam w tortownicy ale podwójna porcje.
|
#2207 |
|
Zakorzenienie
|
Dzanet próbowałam w domu suszarki i efekt był marny
dawalam też espumisan i też dupa.. Dziwię się ze słabo działa ten lek na receptę ale to WINDI można uŻywać tak ccodziennie? Nawet przez 2-3 miesiące??
19.05.2016 Kingusia Edytowane przez agusiia69 Czas edycji: 2016-08-15 o 09:48 |
|
|
|
#2208 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Kolki tak.długo nie trwaja. Biedne jesteście obie jezeli to windi pomaga ja bym uzywala. Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#2209 | |
|
Zakorzenienie
|
Majunia usnela
ja wstaje. Zrobie sobie sniadanko ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 10:07 ---------- Poprzedni post napisano o 10:06 ---------- Cytat:
Raz ja jakiś czas. Żeby potem nie było problemu z praca jelit. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#2210 |
|
Zakorzenienie
|
Dzanet zależy od przypadku. Mojemu starszakowi chyba w 5 miesiącu się skończyły.
Ja to się boje tych rurek. Nie wiem jakieś takie głupie strachy. Dla mnie to tak jakby termometr do tyłka wsadzić |
|
|
|
#2211 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
5 miesięcy....zwariować można Tak jak pisałam, gdyby to.pomagało i dziecko by tak nie cierpiało-uzylabym. Poleciła je pediatra do której mam zaufanie Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#2212 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziewczyny u mnie masakra jakas w rodzinie. Na poprawinach szwagier się upił i zaczepial bardzo homsko kogo się dało... Moja mama zdzielila go w twarz, drugi szwagier chcial spuscic lomot... Na szczęście nas już nie bylo bo mój mąz też bitny. Tamten jest z daleka więc go żona zapakowala i zabrała a tu został kwas... Jeszcze się druga siostra z mężem przez to starła na ostro... Ehh rodzina, rodzina
|
|
#2213 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 09:58 ---------- Poprzedni post napisano o 09:56 ---------- Sliweczko sto lat! spełnienia marzeń i zdrówka! Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2214 | |
|
Ania
|
Cytat:
oby szybko przeszło.. ![]() Co do windi- Ja robilabym wszystko, zeby ulżyć dziecku.. Narazie moze próbuj, jesli bedzie to dlugo trwac(czego Ci nie życzę) to wtedy zrezygnujesz.
16.05.2015r.- ślub!! ![]() 19.05.2016r.- narodziny Hani "Jak na deszczu łza cały ten świat nie znaczy nic a nic... Chwila, która trwa może być najlepszą z Twoich chwil..." -35...28,4kg do celu ![]() |
|
|
|
|
#2215 |
|
Zakorzenienie
|
Z posiewu moczu wyszły 2 bakterie, zastanawiają się czy drugiego antybiotyku małej nie podać. Pewnie zostaniemy tu dłuŻej. Chyba się zarycze na śmierć
19.05.2016 Kingusia Edytowane przez agusiia69 Czas edycji: 2016-08-15 o 13:17 |
|
|
|
#2216 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pobyt w szpitalu nigdy nie jest przyjemny, musicie tam byc dla dobra Kini. Może przez chory pęcherz tak placze?
|
|
#2217 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2218 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bardzo wspolczuje. Mam nadzieje że szybko te choroby się skończą i będziecie mogły się sobą cieszyć. Trzymaj się ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 13:45 ---------- Poprzedni post napisano o 13:42 ---------- My się zbieramy do teściów jakoś mi się nie chce. Do taty podjedziemy dam ciasto. Siostra wieczorem z dziećmi przyjrzda i jutro zostanie z Maja wiec spokojnie pojedziemy załatwić sprawy urzędowe i koniec jeżdżenia mam nadzieje. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#2219 | ||||
|
Zakorzenienie
|
[1=41747266e0fb3b4fece89e2 04f3d610d83e6e72d_5fac7b0 2b3dde;64153521]Boshe co ja bym bez was zrobiła
![]() Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka[/QUOTE] Ja też bym zginęła bez wizażu hahaCytat:
Cytat:
Mama duzo pomogła Tobie teraz to normalne, że Ty pomagasz jej w trudnej sytyacji jaka ją spotkała :/Można codziennie. Sąsiadka z bloku miała z,synkiem takie problemy, że tylko windi pomagało. Mały po 4miesiącu przestał mieć problemy z brzuszkiem i wieczorne placzki minęły! Długo tych windii używała zresztą jeśli tylko to działało to jakie miała wyjście. Patrzeć jak dziecko wydziera się i sama ryczec z bezsilności to raczej długo nie da się wytrzymać. Cytat:
oby szybko pomogli Kingusi ![]() Musisz być teraz silna dla Małej. Cytat:
![]() Sliweczko spoznione sto lat ![]() Chudziaszku biedny Wojtus. Niech ta ciemieniucha już Was opuści! Drapanie i krostki skonsultuj z pediatra. Lepiej dmuchać na zimne! Wracamy z wesela. Dobrze się bawiłam! odbieramy Hanie i psa od rodziców. I ruszamy w trasę do siebie. Nie obrazilabym się jakby dziecko przespalo trasę tak jak ze mną jak jechałam do rodziców ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#2220 |
|
Zakorzenienie
|
Honcia u mnie dieta nic nie zmieniała a czasami wręcz przeciwnie jak się pilnowałam to gorzej niż jak normalnie jadłam.
Współczuję kwasu w rodzinie, niestety często tak jest po alkoholu Agusia spokojnie, pewnie jeszcze raz będą badać jutro i potwierdzać. Pij melisę jak masz jak. Madzia super że wybawiłaś się na weselu. My mamy na koniec września ale nie jedziemy bo 100km i nie byłoby z kim dzieci zostawić bo pokarm zawsze mogę ściągnąć |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:47.

ostatnio jechalismy w trase 70 km i oczywiscie w foteliku moje dziecko krzyczy tak jak w wozku.jak wlaczylam te aplikacje to przespal cala trase.na spacerze jak jest szajba we wozku to najpierw uciszam na rekach i jak odloze z apliilkacja przy glowie to i pospi troszke.
wczoraj tak się wdzierala, że aż pielęgniarki się zeszly. Jedną wzięła Kingę a ja w ryk. Dostaje preparat na kolki na receptę i nie pomaga

sen od 21, karmienua o 24 i 3 a pobudka o 6

dobrze że wiesz jak robić masaż. Jeszcze trochę i kolki pójdą w zapomnienie

haha
tak jak ze mną jak jechałam do rodziców