Zazdrośnice cz. XIV - zima przyszła drogie Panie, więc zacznijmy plotkowanie;) - Strona 75 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-01-25, 20:06   #2221
evak1988
Zadomowienie

GG do evak1988
Dot.: Zazdrośnice cz. XIV - zima przyszła drogie Panie, więc zacznijmy plotkowanie;)

właśnie go to dziwi że ja jestem o nią zazdrosna ale co mnie niepokoi to to że on jak się pokłócimy o nią to czuję się tak jakby ona była dla niego ważniejsza bo z nią zawsze bedzie rozmawiał a jak się ze mną pokłóci to już nie ... Kurcze człowiek się zakocha, wszystko jest fajnie a dopiero po czasie się o takim czymś dowie i to psuje dużo..
Stary 2011-01-25, 20:24   #2222
Parvanti
Zadomowienie

Dot.: Zazdrośnice cz. XIV - zima przyszła drogie Panie, więc zacznijmy plotkowanie;)

Ja tam w przyjaźń damsko-męską nie wierzę, bo sama się rok przyjaźniłam z jednym facetem, nawet mu pomagałam zbliżyć się do mojej przyjaciółki i ich zeswatać, zarzekaliśmy się, że jesteśmy jak rodzeństwo i co...jesteśmy razem.

Ehh dobrze, że mój nie ma żadnych byłych.

A co do problemu evak1988 to jesteście razem krótko i jakby mi niedawno poznany facet powiedział, że mam wybierać pomiędzy nim a przyjacielem którego znam X lat to sorry...Cała sztuka w tym, że powinno się umieć dbać o związek tak, żeby partner czuł, że jest ważny i że nikt mu nie zagraża. Moim najbliższym przyjacielem(po TŻ ofc) jest też facet i potrafię jakoś to pogodzić ze związkiem, zresztą mój TŻ też go bardzo lubi.
Parvanti jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-25, 20:30   #2223
evak1988
Zadomowienie

GG do evak1988

dziewczyny mam dość.. beczę... rozmawaiałam z nim przez telefon... Kłóciliśmy się i przez przypadek dowiedziałam się że on z nią nie jest 5 lat i te 5 lat się przyjaźnią i niekiedy spali ze sobą jak ona nie miała nikogo a on nikogo..... mam dość
Stary 2011-01-25, 20:54   #2224
evelineau
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez evak1988 Pokaż wiadomość
dziewczyny mam dość.. beczę... rozmawaiałam z nim przez telefon... Kłóciliśmy się i przez przypadek dowiedziałam się że on z nią nie jest 5 lat i te 5 lat się przyjaźnią i niekiedy spali ze sobą jak ona nie miała nikogo a on nikogo..... mam dość
fajna przyjaciolka nie zgodzilabym sie na takie cos
a pozatym witam moja imienniczke w tym samym wieku
a mi teraz mezus robi kolacje
gwiazdka tez bym pewnie tez nie spala jak maz nie raz szedl na ryby to jakos samej trudno mi bylo zasnac no ale juz sie nauczylam, ze lezy obok i bez jego przytulenia nie zasne
evelineau jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-25, 20:56   #2225
Caroline1920
Zakorzenienie

Cytat:
tak w oggole to witam Cie w naszym gronie

o matko masakra.... teraz to juz tym bardziej nie zgodzilabym sie na przyjazn miedzy nimi... bo ja tu tej przyjazni nie widze, no chyba, ze przyjazn od seksu...

dalabym sztywne ultimatum... ja albo ona... nie byloby moim zdaniem innego wyjscia...

to jest okropne jak dla mnie... i bardzo Ci wspolczuje bo nie wyobrazam sobie nawet co ja bym czula na Twoim miejscu... chyba po takiej informacji bym padla na miejscu bo nie toleruje czegos takiego i zmienilabym zdanie o tym facecie calkowicie...

w ogole jak on moze po czyms takim mowic Ci, ze traktuje ja jak rodzine i bedzie sie z nia do konca zycia przyjaznil... ciekawe od kiedy z kims z rodziny sie sypia...
no az mi ciesnienie podskoczylo... fujjj

Edytowane przez Caroline1920
Czas edycji: 2011-01-25 o 21:00
Caroline1920 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-25, 21:01   #2226
evelineau
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Caroline1920 Pokaż wiadomość
tak w oggole to witam Cie w naszym gronie

o matko masakra.... teraz to juz tym bardziej nie zgodzilabym sie na przyjazn miedzy nimi... bo ja tu tej przyjazni nie widze, no chyba, ze przyjazn od seksu...

dalabym sztywne ultimatum... ja albo ona... nie byloby moim zdaniem innego wyjscia...

to jest okropne jak dla mnie... i bardzo Ci wspolczuje bo nie wyobrazam sobie nawet co ja bym czula na Twoim miejscu... chyba po takiej informacji bym padla na miejscu bo nie toleruje czegos takiego i zmienilabym zdanie o tym facecie calkowicie...
no dokladnie ja bym sie czula dziwnie w takiej sytuacji
evelineau jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-25, 21:06   #2227
evak1988
Zadomowienie

GG do evak1988

Witam również was wszystkie

I powiedzcie jak ja mam być z nim wiedząc że on z nią itak bedzie się przyjaźnić, będę musiała na nią ciągle patrzyć. W ogóle jakbym była dla niego ważniejsza to by ją olał... a tu jak teraz się dowiedziałam że z nią się przyjaźni 5 lat i zdarzyło się mu z nią przespać jak ona nikogo nie miała i on też nikogo to zaraz mu powiedziałam że nie umię tego zaakceptować i jak ja mam na nią ciągle patrzyć.. To zaraz na mnie nakrzyczał i powiedział że robie mu teatr i że nie chce być z taką osobą..
Dla mnie poprostu jest tak - jeżeli oni ze sobą spali nawet jak nie byli razem a niby się przyjaźnili to znaczy że oni się sobie dalej podobają..i też świadczy o tym to że teraz nie umi z niej zrezygnować..

Ogólnie to dziwne to bylo też jak myśmy się poznali i 2 tyg poźniej jak byłam u niego to mi pokazał w łazience taką szafkę i powiedział że jak coś będę potrzebować to mogę z niej wziąść bo to była szafka od jego ostatniej byłej ( nie tej Beaty tylko innej) ... masakra ... dziwnie się poczułam. Przez to też się pokłóciliśmy i on powiedział że zostawił to jakby ktoś potrzebował bo był singlem i wszystko się mogło zdarzyć..

Edytowane przez evak1988
Czas edycji: 2011-01-25 o 21:12
evak1988 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-01-25, 21:10   #2228
Honey_Girl
Zakorzenienie

Witam dziewczyny... napisałam te koła i czekam na wyniki.. ale źle mi poszło.
Ale i tak dziękuję za trzymanie kciuków.

Witam nową zazdrośnicę.

A tak w ogóle przesadziłam znowu z hula i czuję, że będą siniaki.

Edytowane przez Honey_Girl
Czas edycji: 2011-01-25 o 21:13
Honey_Girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-25, 21:30   #2229
evak1988
Zadomowienie

GG do evak1988

Cytat:
Napisane przez Honey_Girl Pokaż wiadomość
Witam dziewczyny... napisałam te koła i czekam na wyniki.. ale źle mi poszło.
Ale i tak dziękuję za trzymanie kciuków.

Witam nową zazdrośnicę.

A tak w ogóle przesadziłam znowu z hula i czuję, że będą siniaki.
witam również
fajnie że jest taki wątek i przynajmniej idzie porozmawiać na te tematy...
Bardzo źle się czuję i to juz nie ma sensu, nie potrafię się z nim dogadać
Jak powiedział to ona jest częścią jego życia.. ale jest tylko przyjacielem, teraz ma mnie a ona ma innego faceta od jakiegoś czasu. Powiedział też że mnie bardzo kocha i jestem bardzo ważna dla niego. Ze nie chce już niczego z nią tylko chce być ze mną.. Ja sama już nie wiem co o tym wszystkim mysleć..
Stary 2011-01-25, 21:42   #2230
Caroline1920
Zakorzenienie

Cytat:
Witam również was wszystkie

I powiedzcie jak ja mam być z nim wiedząc że on z nią itak bedzie się przyjaźnić, będę musiała na nią ciągle patrzyć. W ogóle jakbym była dla niego ważniejsza to by ją olał... a tu jak teraz się dowiedziałam że z nią się przyjaźni 5 lat i zdarzyło się mu z nią przespać jak ona nikogo nie miała i on też nikogo to zaraz mu powiedziałam że nie umię tego zaakceptować i jak ja mam na nią ciągle patrzyć.. To zaraz na mnie nakrzyczał i powiedział że robie mu teatr i że nie chce być z taką osobą..
Dla mnie poprostu jest tak - jeżeli oni ze sobą spali nawet jak nie byli razem a niby się przyjaźnili to znaczy że oni się sobie dalej podobają..i też świadczy o tym to że teraz nie umi z niej zrezygnować..

Ogólnie to dziwne to bylo też jak myśmy się poznali i 2 tyg poźniej jak byłam u niego to mi pokazał w łazience taką szafkę i powiedział że jak coś będę potrzebować to mogę z niej wziąść bo to była szafka od jego ostatniej byłej ( nie tej Beaty tylko innej) ... masakra ... dziwnie się poczułam. Przez to też się pokłóciliśmy i on powiedział że zostawił to jakby ktoś potrzebował bo był singlem i wszystko się mogło zdarzyć..

ehh no nie wiem co Ci w takim przypadku juz poradzic, ale ja mam bardzo rygorystyczne podejscie do tych spraw i kazalabym wybierac ja albo ona...
a niestety z tego co piszesz to pewnie wybral by ja... przykre to jest...

co do drugiego pogrubionego to widac, ze Twoj facet ma/mial pewien chyba luzny styl/tryb zycia, ktorego ja nie bylabym w stanie zaakceptowac...

Edytowane przez Caroline1920
Czas edycji: 2011-01-25 o 21:44
Caroline1920 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-25, 21:54   #2231
evak1988
Zadomowienie

GG do evak1988

Cytat:
ehh no nie wiem co Ci w takim przypadku juz poradzic, ale ja mam bardzo rygorystyczne podejscie do tych spraw i kazalabym wybierac ja albo ona...
a niestety z tego co piszesz to pewnie wybral by ja... przykre to jest...

tak jestem pewna że ją Tyle razy już mówił że zna ją więcej niż 5 lat i że jest przyjaciółką. Ja przez cały czas myslałam tak i nie zwracałam na to takiej uwagi a teraz się dowiedziałam ze to nie dość jego była to jeszcze w ciagu tych 5 lat zdarzało się że się z nią przespał..
Ja nie wiem może jeszcze bym zrozumiała np jakby on z nią był te 5 lat temu i przez te 5 lat przyjaźni nic by nie było (seksu) tylko by się naprawde troszkę przyjaźnili od czasu do czasu na kawkę spotkali.. Dowiedziałam się jeszcze podczas tej kłótni dzisiaj że był z nią sam na basenie jak był już ze mną w sierpniu..

---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 21:49 ----------

Cytat:
Napisane przez Parvanti Pokaż wiadomość
Ja tam w przyjaźń damsko-męską nie wierzę, bo sama się rok przyjaźniłam z jednym facetem, nawet mu pomagałam zbliżyć się do mojej przyjaciółki i ich zeswatać, zarzekaliśmy się, że jesteśmy jak rodzeństwo i co...jesteśmy razem.

Ehh dobrze, że mój nie ma żadnych byłych.

A co do problemu evak1988 to jesteście razem krótko i jakby mi niedawno poznany facet powiedział, że mam wybierać pomiędzy nim a przyjacielem którego znam X lat to sorry...Cała sztuka w tym, że powinno się umieć dbać o związek tak, żeby partner czuł, że jest ważny i że nikt mu nie zagraża. Moim najbliższym przyjacielem(po TŻ ofc) jest też facet i potrafię jakoś to pogodzić ze związkiem, zresztą mój TŻ też go bardzo lubi.

ja z nim jestem 6 mies i to codziennie z nim jestem, często było nawet tak że pare dni u niego byłam a u siebie tylko 1, 2 (znaczy się ciagle teraz od 4 mies tak jest tylko teraz się pokłóciliśmy i ja u siebie jestem ) W sumie sama juz nie wiem moze i masz rację ale.... oni w ciagu przyjaźni sypiali ze sobą...
Stary 2011-01-25, 22:04   #2232
Parvanti
Zadomowienie

To co napisałaś bardzo zmienia sytuację...W sumie nie wiem co Ci poradzić. Albo mu zaufasz, dasz szansę i nie będziesz się denerwować o ich wyjścia albo postawisz mu wspomniane ultimatum, chociaż moim zdaniem dorosłej osobie nie można niczego zabronić. Skoro ona jest dla niego taka ważna, i Ty też, to powinien starać się abyście się polubiły, może spotykajcie się we trójkę?
Od siebie powiem, że ja bym się nie odnalazła w takim układzie.
Parvanti jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-25, 22:17   #2233
evak1988
Zadomowienie

GG do evak1988

Cytat:
Napisane przez Parvanti Pokaż wiadomość
To co napisałaś bardzo zmienia sytuację...W sumie nie wiem co Ci poradzić. Albo mu zaufasz, dasz szansę i nie będziesz się denerwować o ich wyjścia albo postawisz mu wspomniane ultimatum, chociaż moim zdaniem dorosłej osobie nie można niczego zabronić. Skoro ona jest dla niego taka ważna, i Ty też, to powinien starać się abyście się polubiły, może spotykajcie się we trójkę?
Od siebie powiem, że ja bym się nie odnalazła w takim układzie.
Widzisz ja tak samo jak ty nie miałabym nic przeciwko jakby mój facet miał przyjaciółkę którą bym sama znała (może nawet jakby był tam z nią kiedyś ) ale on z nią w tej przyjaźni pare razy spał i uważa to za normalne... i jeszcze mówi "no i co z tego że z nia spałem teraz jestem z tobą, kocham cie i bym juz tego nie zrobił" Jeszcze jak powiedział że ona jest częścią jego życia i tak zostanie.. Takie dziwne to wszystko dla mnie, o tym basenie z nią też się dowiedziałam po 5 miesiącach.
Z tym spaniem z nią jakoś mnie to jeszcze bardziej dobiło i jak mówi "no i co z tego, no zdarzyło się i tyle ale zawsze jak miałem dziewczynę to takiego czegoś nie robiłem"
Stary 2011-01-25, 23:06   #2234
sweetish
Zakorzenienie

evak1988

Witaj

A dlaczego Ty własciwie z nim jestes?
Jak to sie stalo, ze jestescie parą? z kogo inicjatywy?twojej?jego?

Dopóki robisz to, co zawsze, będziesz mieć to, co zwykle.
sweetish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-25, 23:23   #2235
agnieszkalove
Raczkowanie

GG do agnieszkalove

Sorki dziewczyny ze tak nagle tu wpadlam ni z tego ni z owego podczytuje was codziennie poleććie jakieś dobre hula hop dla poczatkujacej pozdrawiam...
agnieszkalove jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-01-25, 23:24   #2236
evak1988
Zadomowienie

GG do evak1988

Cytat:
Napisane przez sweetish Pokaż wiadomość
evak1988

Witaj

A dlaczego Ty własciwie z nim jestes?
Jak to sie stalo, ze jestescie parą? z kogo inicjatywy?twojej?jego?

Poznałam go przez takiego znajomego i tak jakoś od tego czasu spotykaliśmy się, ja przyznam, nie myslałam że on chce być razem ze mną bo duzo starszy jest i to w sumie on potem rozkręcił a ja widziałam że chce to też chciałam, byłam ostrożna. Nawet sam mi to powiedział.
Powiem że bardzo fajnie z nim było, fajnie się z nim czas spędzało, duże poczucie humoru ma , zawsze próbował mnie rozśmieszyć itp ale z drugiej strony to z tą byłą i jeszcze jak się dowiedziałam że był z nią na basenie sam na sam, był także z taka inną koleżanką na basenie sam na sam a ja się o tym dowiedziałam podczas kłótni, powiedział że nic złego nie zrobił.
Stary 2011-01-25, 23:48   #2237
jagaaaaa
Wtajemniczenie

evak1988 Witam co do twojej sytuacji to dziewczyny już wszystko napisały. jak przeczytałam twoja historie to mi sie wydawało że to może normalne dla 30 parę latka ale co raz bardziej mi się to nie podoba (w moich oczach) ja na pewno nie chciałabym być na twoim miejscu.. przecież jak jesteście razem to ty powinnaś być ważniejsza prawda?

u mnie wszystko ok też miałam sporo nauki ostatnio ale już jestem po wszystkich egzaminach i teraz mam spokój. z TZ tez wszystko ok ale co raz mniej rozmawiamy bo ma sesje i niestety tak będzie wyglądał cały luty prawie ale luty minie i będzie już marzec... i jakoś to o zleci. brakuje mi go.. i w takich chwilach wiem że muszę się tak samo zabrać za naukę.
jagaaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-26, 09:26   #2238
Honey_Girl
Zakorzenienie

Cześć dziewczyny.

Jadę zaraz po wpisy a potem na jakieś małe zakupy.
Muszę się rozglądnąć za butami do mojej kiecki na urodziny.

Stary 2011-01-26, 10:45   #2239
Caroline1920
Zakorzenienie

dziewczyny niedlugo jade na rozmowe o prace... trzymajcie kciuki

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-01-26, 11:50   #2240
evak1988
Zadomowienie

GG do evak1988

To trzymamy kciuki, ja w niedziele też wyjeżdżam spowrotem do de . Ja wam zapomniałam powiedzieć że tam pracuję od czerwca i mieszkam. Tego faceta tam poznałam jakoś w lipcu to z nim jestem 6 mies. Teraz mam urlop i siedzę u mamy w pl nudno na tym urlopie strasznie ale też fajnie pobyc z rodziną jak przez 7 mies mnie nie było (no pare razy na weekend byłam ale to krótko) aaaa w pn znowu do pracy nie wiem jak się pozbieram po tym leniuchowaniu
Stary 2011-01-26, 12:02   #2241
nafiyqa
Zakorzenienie

Caro ja trzymam

TZ wlasnie ode mnie wyszedl... Wczoraj bylismy z jego kumplami w barze, pilam pyszne drinki bezalkoholowe z parasolka i owocami - slicznie wygladaly!!

nafiyqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-26, 14:38   #2242
Honey_Girl
Zakorzenienie

Ale jestem zła ..specjalnie rano wstałam, leciałam po ten durny wpis i co się okazało? że baby nie było.. po prostu sobie nie przyszła
I to już nie pierwszy raz robi nas w konia...

Nie rozumiem jak można tak zlewać studentów.. żadnej informacji, nic..

Za to byłam na zakupach i kupiłam sobie buty do kiecki.

Stary 2011-01-26, 16:49   #2243
Myszunia19
Zakorzenienie

ja jestem wsciekla. wyszlam wczesniej z pracy, chcialam sie pouczyc, i musze zaniesc notatki kolezance a notatki u TZa w aucie i od 15.00 probuje sie do niego dodzwonic i nic. jestem wsciekla i nie wiem co mu powiedziec zeby wiedzial ze jestem o to zla ale znow bez przegiec bo nie chce sie poklocic:/
Myszunia19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-26, 17:35   #2244
szatanica1989
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość
Hahha kurcze, nie moge.
Wlasnie uslyszalam w radiu reklame allegro z...Maciejem
http://www.wirtualnemedia.pl/artykul...legro-pl-wideo
Glupie, bo glupie, ale nie sadzilam, ze Maciej jest tak popularny
To ja go wypromowałam, a potem wszystkie podbijałyśmy popularność!

Evak - witaj

Jeśli o mnie chodzi, mam różne doświadczenia w kwestii przyjaźni damsko - męskiej. Mam kilku kumpli, z jednym dość często się widuję, ale żaden z nich nie jest moim byłym i żaden mnie nie kręci. Mam też na koncie dwóch, którzy mieli być kumplami, ale nagle ich olśniło, że chcą czegoś więcej i czar prysł. Nie chciałabym, żeby mój facet przyjaźnił się ze swoimi byłymi dziewczynami, jeśli chodzi o koleżanki to ok, ale też w granicach przyzwoitości, nadmiaru bliskości w ich relacjach bym nie zniosła.

EDIT: Właśnie doczytałam, że on z nią sypiał Fajna przyjaciółka.

Piszę.

Edytowane przez szatanica1989
Czas edycji: 2011-01-26 o 17:38
szatanica1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-26, 18:39   #2245
Myszunia19
Zakorzenienie

ja tez na byłe bym sie nie zgodziła( na szczescie ich nie ma)
a co do moich notatek to dzwonil i nawet nie widzial ze ja dzwonilam wczesniej pojechal mi teraz po nie:P
Myszunia19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-26, 19:03   #2246
evak1988
Zadomowienie

GG do evak1988

Cytat:
Napisane przez szatanica1989 Pokaż wiadomość

Evak - witaj

Jeśli o mnie chodzi, mam różne doświadczenia w kwestii przyjaźni damsko - męskiej. Mam kilku kumpli, z jednym dość często się widuję, ale żaden z nich nie jest moim byłym i żaden mnie nie kręci. Mam też na koncie dwóch, którzy mieli być kumplami, ale nagle ich olśniło, że chcą czegoś więcej i czar prysł. Nie chciałabym, żeby mój facet przyjaźnił się ze swoimi byłymi dziewczynami, jeśli chodzi o koleżanki to ok, ale też w granicach przyzwoitości, nadmiaru bliskości w ich relacjach bym nie zniosła.

EDIT: Właśnie doczytałam, że on z nią sypiał Fajna przyjaciółka.

witaj

no nie dość że to jego była to jeszcze w czasie ich przyjazni zdarzyło się im przespać..powiedział że ostatni raz to się zdarzyło niby dość dawno z 2 lata temu.
Powiem wam dziewczyny że juz nic z tego nie bedzie dzisiaj to juz wogóle tak się z nim pokłociłam że powiedział - "nie chce juz z toba być" i co jeszcze powiedział.... że idzie do niej pogadać bo z nią idzie pogadać.
Powiedział jeszcze że jestem dziwna, idiotka itp i że jego 2 kumpli normalnie może się spotykać z byłymi, imprezowac z nimi
Stary 2011-01-26, 19:09   #2247
Honey_Girl
Zakorzenienie

Cytat:
witaj

no nie dość że to jego była to jeszcze w czasie ich przyjazni zdarzyło się im przespać..powiedział że ostatni raz to się zdarzyło niby dość dawno z 2 lata temu.
Powiem wam dziewczyny że juz nic z tego nie bedzie dzisiaj to juz wogóle tak się z nim pokłociłam że powiedział - "nie chce juz z toba być" i co jeszcze powiedział.... że idzie do niej pogadać bo z nią idzie pogadać.
Powiedział jeszcze że jestem dziwna, idiotka itp i że jego 2 kumpli normalnie może się spotykać z byłymi, imprezowac z nimi
Widocznie nie jest Ciebie wart.. przeczytałam Twoje wypowiedzi i ewidentnie dawno już wybrał między Tobą a nią.

A te przezwiska to już przegięcie..

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-01-26, 19:23   #2248
nafiyqa
Zakorzenienie

hmm evak, moim zdaniem macie zupelnie rozne podejscia. On nie widzi w tym nic zlego, z drugiej strony Ty sie bedziesz ciagle zadreczac myslami...
Poza tym sama widzisz, ze przy byle jakiej klotni on od razu rzuca haslem "ide do niej, bo z nia mozna pogadac".
Ja np nie mialabym sil, zeby wciaz znosic taka rywalizacje.

Latwo mowic, ale chyba trzeba odpuscic...

---------- Dopisano o 19:23 ---------- Poprzedni post napisano o 19:22 ----------

Cytat:
Napisane przez szatanica1989 Pokaż wiadomość
O kurde, bystrzaku, faktycznie cos w tym jest

nafiyqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-26, 19:32   #2249
Caroline1920
Zakorzenienie

dziekuje za trzymanie kciukow
jednak nic z tego, babka zachowala sie strasznie nie profesjonalnie moim zdaniem...
Stary 2011-01-26, 19:34   #2250
Honey_Girl
Zakorzenienie

Cytat:
dziekuje za trzymanie kciukow
jednak nic z tego, babka zachowala sie strasznie nie profesjonalnie moim zdaniem...
Opowiadaj

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości