|
|
#2221 |
|
MBZ♥
|
Dot.: Zazdrośnice część 51 :)
Capri tak się nie da
bo każdy może do nich przefaksowac, z konta może podjąć tylko osoba przez Ciebie upoważniona w banku osobiście![]() Picz dziekuję, już znalazłam zastanaiwiam się czy mogę moją kartą zapłacić w internecie
|
|
|
|
#2222 |
|
Zakorzenienie
|
Peach fajna sprawa z tym glossy box
![]() Ale polski do angielskiego może się schować ![]() http://www.youtube.com/watch?v=AzJq7RiFk1o |
|
|
|
#2223 | ||
|
Zakorzenienie
|
Ty je miałaś pierwsza, więc to ja miałam takie, jak Ty
![]() Cytat:
W mojej jest tylko miejsce na wpisanie grupy, ale puste ![]() Cytat:
Znajdź post, jak By o tym pisała ![]() Kochana moja Podoba mi się, ale ja teraz każdego psa sprawdzam pod kątem gubienia sierści - jak widzę, co się dzieje w domu teściowej, to nie ma mowy o psie, który stale gubi sierść... Coś o tym wiem ![]() Ja tylko uprasuję P. rzeczy na jutro do pracy A tak późno, bo miałam zajęcia do 17, wpadliśmy do domu na obiad, a wieczorem pojechaliśmy na kręgle ze znajomymi ![]() I ostatnio zaobserwowałam skok temperatury, w końcu i po raz pierwszy od Bożego Narodzenia Może w końcu będzie dobrze ![]() Idę rozczesać włosy i biorę się za to prasowanie ![]() ---------- Dopisano o 00:52 ---------- Poprzedni post napisano o 00:50 ---------- A, no i ja mam grupę 0 Rh-... Chyba najrzadziej spotykaną i najbardziej pożądaną przy transfuzjach, ale póki co nie oddawałam krwi... A P. ma B+.
|
|
#2224 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to aż niemożliwe, musi być jakiś sposób
|
|
#2225 |
|
MBZ♥
|
Hawwuś
![]() kurde, nigdy nie byłam na kręglach ![]() ja mam do prasowania pościel, ale jeszcze schnie i tak mi ładnie pachnie lenorem![]() no i mogę płacić kartą w necie raczej to nie jest dobre---------- Dopisano o 01:02 ---------- Poprzedni post napisano o 01:00 ---------- Caprioszku nie wiem jak to jest w ang bankach ale podejrzewam, że podobnie jak u nas. a jakbyś tam zadzwoniła? może da się jakoś przetransferować te pieniądze na Twoje konto w Polsce? |
|
|
|
#2226 |
|
Zakorzenienie
|
Chyba za szybko się pochwaliłam, że będzie dobrze, bo zaczęłam czuć brzuch na @...
Zdecydowanie za szybko, biorąc pod uwagę to, że od skoku minęły 3 dni... Muszę jechać zbadać ten progesteron w końcu... ![]() ---------- Dopisano o 01:07 ---------- Poprzedni post napisano o 01:06 ---------- By, ja byłam drugi raz na kręglach
|
#2227 | |
|
Zakorzenienie
|
ja myślałam że ona ma te obrzydliwe spaniele księcia Karola czy jak one się nazywają
![]() ---------- Dopisano o 01:10 ---------- Poprzedni post napisano o 01:09 ---------- Cytat:
no ale wszystkie trzeba kochać
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2228 |
|
MBZ♥
|
mój pies ma krótką sierść a i tak gubi, gdyby nie to, że codzień go wyczesuję to bym miała czarno na panelach. a i tak codziennie odkurzam
Hawwuś wkręcasz sobie, mówię CI ![]() trudno się gra? rzeczywiście masz rzadką grupę ![]() Ilsa no właśnie nie wiem jakie ma Królowa dlatego pytałam
|
|
|
|
#2229 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale są też psy, które mają włosy zamiast sierści i te jeszcze mniej gubią.---------- Dopisano o 01:17 ---------- Poprzedni post napisano o 01:15 ---------- Cytat:
Ale pytanie, jak długo będę się tak czuła, kiedyś mogło to trwać nawet tydzień I mam nadzieję, że minimum tyle czasu jeszcze minie...A o grze trudno mi powiedzieć - ja czasem zbijam 8-9 kręgli, a czasem nic Ale zabawa fajna
|
|
#2230 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2231 |
|
MBZ♥
|
czaruję zeby to jednak nie było to co nie powinno przyjść
![]() muszę TŻ namówić na kręgle ![]() ---------- Dopisano o 01:27 ---------- Poprzedni post napisano o 01:20 ---------- dibtranoc moje Piękne
|
|
|
|
#2232 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jakiś czas temu czytałam o tym odróżnieniu włosa od sierści i związku z linieniem. Różnica chyba była też w podszerstku, ale powtarzam, że ja się na tym nie znam i nie pamiętam dokładnie Pewnie Ola to najlepiej wyjaśni ![]() ---------- Dopisano o 01:32 ---------- Poprzedni post napisano o 01:30 ---------- Też zmykam spać, jutro znów fascynujące wykłady na obecność... Dobranoc
|
|
#2233 |
|
Zakorzenienie
|
nadrobiłam conieco:P
aleks, superowe buty i będą dobre na inne okazje po ślubiekarola, super te obrazy na ściane ![]() byou, ja też na początku nie umiałam sobie wyobrażić urządzenia tego mieszkania, ale teraz jak tam wchodzę to już mam wizję normalnie widzę panele, meble, kuchnię![]() zuza, trochę bym zmiękła przy takich kwiatach ![]() simply, ja kiedyś myślałam o czymś takim (jajeczka), ale tż nigdy by się na to nie zgodził... i w sumie ja też nie mogłabym żyć z myśla, że on oddał sperme i jakaś baba ma z nim dziecko ![]() byłam dzisiaj na 18nastce kuzyna i byłam potem tak wkurzona, że przez 2 godziny tż bał się do mnie odezwać jak mam być po nim tak wkurzona jak dziś to ja wymiękam ![]() wypełniliśmy pity, jutro zanosimy liczyłam na więcej zwrotu, ale dobre i to bedzie na meble do salonu
|
|
|
|
#2234 |
|
Zakorzenienie
|
Bry
![]() By, nie czytałam, nie zdążyłam pamiętałam, że "doktora" się skraca "dr.", ale nie byłam pewna, czy stosuje się do całej odmiany przez przypadki zwłaszcza że u nas zwraca się uwagę, aby nie skracać "drem", "drowi" itd.Głowa mnie boli od rana. Muszę jeszcze dopracować pracę, może jeszcze nie do druku, ale do przejrzenia podczas rozmowy z promotorem. Nie mam siły, jeszcze moja J. wyciąga mnie dzisiaj na jakieś spotkanie knajpiane z kolegami, wybrałabym się, ale nie dziś... No ale już powiedziałam, że będę, soł...
|
|
#2235 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Nie wyspałam się zaraz idę do lekarza i na badania. Mam nadzieję, że będzie wszystko ok...Jakie macie plany na weekend?
|
|
#2236 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z koncertu zrezygnowałam
|
|
|
#2237 |
|
Zakorzenienie
|
To TŻ na pewno będzie ucieszony
|
|
#2238 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dobry nadrobiłam
![]() Cytat:
![]() Cytat:
jakie to słitaśneCytat:
![]() Cytat:
![]() a Pamiętniki oglądałam, ale mi się znudziły chociaż czasem lubię popatrzeć na Damona (tylko wydaje mi się, że ma lekkiego zyza )A co do Sagi Zmierzch to no comment ![]() Dziewczynki mamy piątek! a to oznacza, że weekend się zaczyna ![]() A tak poza tym kocham mego męża - był wczoraj w Toruniu i przywiózł mi pierniczki
|
|
#2239 |
|
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny
mam dzisiaj fatalny dzień jakoś tak dawno nie miałam więc w końcu naszedł... może na okres ![]() nie miałam ochoty robic awantur o siostrę tż stwierdziałm, żę chyba jestem przewrażliwiona i wrzuciłam na luz, powiedziałam delikatnie tz ze kupiłam lody i czekoladę bo mam fatalny nastrój i miałam zamiar oglądac z nim glupią romantyczna komedię jakąs ryczec jak bóbr i się smiać i wpieprzać lody a on powiedział, że nie wiedział, ze mam takie plany w sumie on nie jest bogiem w myslach mi nie czyta wystarczyłoby abym powiedziała mu o tym wcześniej, także nie powinnam była się złościć prawda ?;>W ogóle stwierdziałm, że mam to gdzieś czy ona u nas znowu będzie od dzisiaj z Maxem czy nie powiedziałam rano, że klucze od mieszkania ma na stole jak chce przyjmowac u nas gości to proszę aby posprzątała przewietrzyła dom i ugotowała (i wyposażyła lodówkę z tego co weźmie i co maja zamiar jeść) bo ja nie mam na to czasu zresztą nawet mi się nie chce jak cos popsuje bądź puści nas z dymem to jej sprawa będzie za to odpowiadać, czas ja trochę podszkolic bo 18lat juz ma i najwyższa pora dorosnąc i nauczyc się sprzątac , gotować i byc odpowiedzialnym myslicie ze dobrze zrobiłam czy nie powinnam kluczy zostawiać?a co do planów na weekend to ja mam super plany juz się cieszę na sam weekend ![]() jutro 6-13żabka 14-19t-mobile ![]() w niedzielę mam zamiar wybłagać wolne aby zregenerować siły jak się nie da to 8-16 żabka ![]() Ale pocieszająca mysla jets to, ze jak zarobię kasę to ją wydam na takie pierdoły ![]() obkupię się w ciuchy i kosmetyki pojde do fryzjera a i nawet sobie sprawie jakieś spa a co! a i odłoże na weekend majowy już powiedziałam w obu pracach ze mnie nie będzie ee jem danio i już mi lepiej ja jestem ☠☠☠☠☠☠☠ni#$%&ęta nawet doła porządnego nie umiem mieć;]
|
|
#2240 |
|
Zakorzenienie
|
Pati, no pewnie będzie zadowolony
wypychał mnie na ten koncert, ale jak już napisałam ostatecznie, że nie idę i zostaję z nim, to mi napisał: to dobrze, bo chcę Cię mieć w sobotę całą dla siebie i zakładaliśmy się, kto pierwszy wyskoczy z majtek osz to chodźmy na koncert grupowo ![]() Karola, ja myślę, że dobrze zrobiłaś, że zluzowałaś, on rzeczywiście nie miał pojęcia o Twoich planach
|
|
#2241 |
|
Zakorzenienie
|
własnie obejrzałam Antka o matko
ale z niego ciacho piękny na prawdę cudne dziecko a z tatusiem zdjęcie tak tak słodkie ahhh wyobrazałam sobie jakby tz wygladal z dzidzią---------- Dopisano o 07:57 ---------- Poprzedni post napisano o 07:53 ---------- nie zjem drugie i pęknę od wczoraj nic jeśc nie mogę mam takie niestrawności w żołądku od razu, że mi sie na wymioty zbiera albo jakaś jelitówka mnie chce dorwac albo nie wiem co.. powiedziałam tz ze chciał mnie chyba otruć tak dla żartu oczywiście, bo on ostatanio gotował obiad, a on to wziąl tak do siebie i cała noc w łóżku mowil ze na prawdę mnie nie chciał otruć ze sie starał z obiadem takie miał wyrzuty sumienia a ja sie z niego smiałam ;]
|
#2242 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2243 |
|
Zakorzenienie
|
nie nadrobię was, 500 postów w dzień
dzień dobry!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
#2244 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() stąd dowiedziałam się jaką grupę mają moi dziadkowie od strony mamy i ojca, zrobiłam tabelkę (kiedyś przy okazji jak się podczas biologii uczyłam o gr krwi) i dowiedziałam się jakie skłonności mają moi rodzice, żebym odziedziczyła czynnik ujemny w krwi. Cytat:
DZIEŃ DOBRY!!
|
|
#2245 |
|
Zakorzenienie
|
just ale jadłam to dwa dni wiec jak moglo nie smakować
![]() czeeeśc naj kurcze coraz gorzej się czuję, chyba jednak będę chora
|
#2246 | |
|
Zakorzenienie
|
wogóle! mój tż zaproponował, że za tydzień w czwartek idziemy się uczyć SALSY!
nie wiem co w niego wstąpiło, ale bardzo mi się to podoba ![]() ---------- Dopisano o 08:48 ---------- Poprzedni post napisano o 08:47 ---------- Cytat:
Edytowane przez mikonada Czas edycji: 2012-03-02 o 08:51 |
|
|
|
|
#2247 |
|
Zakorzenienie
|
Macie jakieś sprawdzone, fajne przepisy na ciacho?
ale bez drożdży ![]() ewentualnie muffinki
|
|
#2248 |
|
Zadomowienie
|
Bry
![]() KArola nie bądź chora walnij sete spirytu i przejdzie ci |
|
|
|
#2249 |
|
Zakorzenienie
|
patka, ciasto marchewkowe z kremowym twarożkiem
ja mam w książeczce zdrowia czy czymś takim wpisaną grupę krwi z porodu 0+, ale mama mi mówiła, że podobno to nie jest na sto procent pewne nigdy później nie miałam badanej grupy krwi.
|
|
|
|
#2250 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do krwi to mojej mamie dawno temu z pracy ukradli torebkę w której były dokumenty ( m.in moja książeczka zdrowia ). Mama musiała mi wyrobić nową i niestety nie mam w niej ani grupy krwi, ani wagi po urodzeniu itp. Nie znałam swojej grupy krwi więc kiedyś stwierdziłam, że pora wybrać się na pobranie.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:57.

bo każdy może do nich przefaksowac, z konta może podjąć tylko osoba przez Ciebie upoważniona w banku osobiście
zastanaiwiam się czy mogę moją kartą zapłacić w internecie

13.03.2008

a wiecie co, najgorsze jest to, że mi się wydaje co chwilę, że ja go dręczę, że za dużo piszę, za dużo dzwonię, że za wylewna jestem, że on wcale nie chce tak bardzo. A on mnie dzisiaj pyta... czy on mnie za bardzo nie męczy
i napisał, że flaki sobie wypruwa, żeby być ze mną jak najdłużej, więc jak ja mogę nie być pewna czy on chce? Normalnie aż mnie ścisnęło 
i Eric