Zazdrośnice część 51 :) - Strona 75 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-03-02, 00:46   #2221
BYou
MBZ♥

Dot.: Zazdrośnice część 51 :)

Capri tak się nie da bo każdy może do nich przefaksowac, z konta może podjąć tylko osoba przez Ciebie upoważniona w banku osobiście

Picz dziekuję, już znalazłam zastanaiwiam się czy mogę moją kartą zapłacić w internecie

BYou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-02, 00:49   #2222
zuken
Zakorzenienie

GG do zuken

Peach fajna sprawa z tym glossy box

Ale polski do angielskiego może się schować

http://www.youtube.com/watch?v=AzJq7RiFk1o
zuken jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-02, 00:52   #2223
Hawwa87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez raingirl Pokaż wiadomość
Ja miałam takie jak Hawwa
Ty je miałaś pierwsza, więc to ja miałam takie, jak Ty

Cytat:
Polecam buty z Growikara są genialne - założyłam je gdzieś o 14, zdjęłam grubo po 4.00 rano i pierwszy raz w życiu w ogóle nie poczułam całej przetańczonej nocy
Potwierdzam

Cytat:
Napisane przez BYou Pokaż wiadomość

Kkaś w mojej książeczce zdrowia nie ma grupy
W mojej jest tylko miejsce na wpisanie grupy, ale puste

Cytat:
W mojej też

Wiem tylko, że na pewno nie mam kwi 0 i na pewno mam Rh+ - tyle można wydedukować po tym, że moi rodzice mają AB+ i B+

W sumie to fajnie byłoby wiedzieć, ale badanie na grupę krwi nieźle kosztuje jak się je chce ot tak zrobić
I tak możesz mieć Rh- Znajdź post, jak By o tym pisała

Cytat:

a gdzie to moja Hawwa się podziewa, przecież to Jej pora na pisanie
Kochana moja

Cytat:
Napisane przez Ilsa Lund Pokaż wiadomość
corgiiiiii marzenie TŻta
Podoba mi się, ale ja teraz każdego psa sprawdzam pod kątem gubienia sierści - jak widzę, co się dzieje w domu teściowej, to nie ma mowy o psie, który stale gubi sierść...

Cytat:
Napisane przez zuken Pokaż wiadomość
Tż chrapie i mnie wkurza
Coś o tym wiem

Cytat:

Hawwuś co tak późno
ja będę jutro prasować
Ja tylko uprasuję P. rzeczy na jutro do pracy

A tak późno, bo miałam zajęcia do 17, wpadliśmy do domu na obiad, a wieczorem pojechaliśmy na kręgle ze znajomymi

I ostatnio zaobserwowałam skok temperatury, w końcu i po raz pierwszy od Bożego Narodzenia Może w końcu będzie dobrze

Idę rozczesać włosy i biorę się za to prasowanie

---------- Dopisano o 00:52 ---------- Poprzedni post napisano o 00:50 ----------

A, no i ja mam grupę 0 Rh-... Chyba najrzadziej spotykaną i najbardziej pożądaną przy transfuzjach, ale póki co nie oddawałam krwi... A P. ma B+.

Powód do śmiechu dał mi Bóg

Rdz 21,6

Postanowienia 2014:
Czytam 13/25
Oglądam 13/25
Gram 23/50

Razem
Zaręczeni
Szczęśliwa żona
Hawwa87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-02, 00:58   #2224
capriola_87
Zakorzenienie

Cytat:
Capri tak się nie da bo każdy może do nich przefaksowac, z konta może podjąć tylko osoba przez Ciebie upoważniona w banku osobiście

Picz dziekuję, już znalazłam zastanaiwiam się czy mogę moją kartą zapłacić w internecie
kurde i nic się nie da zrobić? to aż niemożliwe, musi być jakiś sposób
Stary 2012-03-02, 01:02   #2225
BYou
MBZ♥

Hawwuś mocno kciukam Kochana
kurde, nigdy nie byłam na kręglach
ja mam do prasowania pościel, ale jeszcze schnie i tak mi ładnie pachnie lenorem

no i mogę płacić kartą w necie raczej to nie jest dobre

---------- Dopisano o 01:02 ---------- Poprzedni post napisano o 01:00 ----------

Caprioszku nie wiem jak to jest w ang bankach ale podejrzewam, że podobnie jak u nas. a jakbyś tam zadzwoniła? może da się jakoś przetransferować te pieniądze na Twoje konto w Polsce?

Stary 2012-03-02, 01:07   #2226
Hawwa87
Zakorzenienie

Chyba za szybko się pochwaliłam, że będzie dobrze, bo zaczęłam czuć brzuch na @... Zdecydowanie za szybko, biorąc pod uwagę to, że od skoku minęły 3 dni... Muszę jechać zbadać ten progesteron w końcu...

---------- Dopisano o 01:07 ---------- Poprzedni post napisano o 01:06 ----------

By, ja byłam drugi raz na kręglach

Rdz 21,6

Postanowienia 2014:
Czytam 13/25
Oglądam 13/25
Gram 23/50

Razem
Zaręczeni
Szczęśliwa żona
Stary 2012-03-02, 01:10   #2227
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
Ilsa takiego psa ma królowa Anglii?
ja myślałam że ona ma te obrzydliwe spaniele księcia Karola czy jak one się nazywają

---------- Dopisano o 01:10 ---------- Poprzedni post napisano o 01:09 ----------

Cytat:
Napisane przez Hawwa87 Pokaż wiadomość
Podoba mi się, ale ja teraz każdego psa sprawdzam pod kątem gubienia sierści - jak widzę, co się dzieje w domu teściowej, to nie ma mowy o psie, który stale gubi sierść...
to prawda, najwygodniejsze są psy o krótkiej sierści no ale wszystkie trzeba kochać

Ilsa Lund jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-02, 01:13   #2228
BYou
MBZ♥

mój pies ma krótką sierść a i tak gubi, gdyby nie to, że codzień go wyczesuję to bym miała czarno na panelach. a i tak codziennie odkurzam

Hawwuś wkręcasz sobie, mówię CI
trudno się gra?
rzeczywiście masz rzadką grupę

Ilsa no właśnie nie wiem jakie ma Królowa dlatego pytałam

Stary 2012-03-02, 01:17   #2229
Hawwa87
Zakorzenienie

Cytat:
to prawda, najwygodniejsze są psy o krótkiej sierści no ale wszystkie trzeba kochać
Właśnie teściowej pies ma krótką sierść i wszędzie jest pełno kudłów... A moja koleżanka ma collie i zero kłaków. Więc chyba lepiej mieć psa z długą sierścią Ale są też psy, które mają włosy zamiast sierści i te jeszcze mniej gubią.

---------- Dopisano o 01:17 ---------- Poprzedni post napisano o 01:15 ----------

Cytat:
Hawwuś wkręcasz sobie, mówię CI
trudno się gra?
rzeczywiście masz rzadką grupę
Nie wkręcam, czuję to Ale pytanie, jak długo będę się tak czuła, kiedyś mogło to trwać nawet tydzień I mam nadzieję, że minimum tyle czasu jeszcze minie...

A o grze trudno mi powiedzieć - ja czasem zbijam 8-9 kręgli, a czasem nic Ale zabawa fajna

Rdz 21,6

Postanowienia 2014:
Czytam 13/25
Oglądam 13/25
Gram 23/50

Razem
Zaręczeni
Szczęśliwa żona
Stary 2012-03-02, 01:18   #2230
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
Właśnie teściowej pies ma krótką sierść i wszędzie jest pełno kudłów... A moja koleżanka ma collie i zero kłaków. Więc chyba lepiej mieć psa z długą sierścią Ale są też psy, które mają włosy zamiast sierści i te jeszcze mniej gubią.
a czym się różnią psie włosy od psiej sierści ? Mój gubił dużo po zimie bo na działce pozwalaliśmy mu biegać zimą po podwórku to pod normalnym futrem potem wychodził mu latem dodatkowy szary puch, który mu rósł dla ocieplenia

Ilsa Lund jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-02, 01:27   #2231
BYou
MBZ♥

czaruję zeby to jednak nie było to co nie powinno przyjść
muszę TŻ namówić na kręgle

---------- Dopisano o 01:27 ---------- Poprzedni post napisano o 01:20 ----------

dibtranoc moje Piękne

Stary 2012-03-02, 01:32   #2232
Hawwa87
Zakorzenienie

Cytat:
a czym się różnią psie włosy od psiej sierści ? Mój gubił dużo po zimie bo na działce pozwalaliśmy mu biegać zimą po podwórku to pod normalnym futrem potem wychodził mu latem dodatkowy szary puch, który mu rósł dla ocieplenia
Wiesz co, ja się na tym nie znam Jakiś czas temu czytałam o tym odróżnieniu włosa od sierści i związku z linieniem. Różnica chyba była też w podszerstku, ale powtarzam, że ja się na tym nie znam i nie pamiętam dokładnie Pewnie Ola to najlepiej wyjaśni

---------- Dopisano o 01:32 ---------- Poprzedni post napisano o 01:30 ----------

Też zmykam spać, jutro znów fascynujące wykłady na obecność...

Dobranoc

Rdz 21,6

Postanowienia 2014:
Czytam 13/25
Oglądam 13/25
Gram 23/50

Razem
Zaręczeni
Szczęśliwa żona
Stary 2012-03-02, 02:07   #2233
peach_passion
Zakorzenienie

nadrobiłam conieco:P

aleks, superowe buty i będą dobre na inne okazje po ślubie
karola, super te obrazy na ściane
byou, ja też na początku nie umiałam sobie wyobrażić urządzenia tego mieszkania, ale teraz jak tam wchodzę to już mam wizję normalnie widzę panele, meble, kuchnię
zuza, trochę bym zmiękła przy takich kwiatach ale tylko trochę
simply, ja kiedyś myślałam o czymś takim (jajeczka), ale tż nigdy by się na to nie zgodził... i w sumie ja też nie mogłabym żyć z myśla, że on oddał sperme i jakaś baba ma z nim dziecko chociaż taka kasa kusi

byłam dzisiaj na 18nastce kuzyna i byłam potem tak wkurzona, że przez 2 godziny tż bał się do mnie odezwać normalnie tak działają na mnie spendy rodzinne:/ i to bez powodu bo ogólnie było sympatycznie. ech jakaś anty rodzinna jestem. kolejny powód na nierobienie wesela jak mam być po nim tak wkurzona jak dziś to ja wymiękam

wypełniliśmy pity, jutro zanosimy liczyłam na więcej zwrotu, ale dobre i to bedzie na meble do salonu
peach_passion jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-02, 07:12   #2234
justyna_dt
Zakorzenienie

Bry

By, nie czytałam, nie zdążyłam pamiętałam, że "doktora" się skraca "dr.", ale nie byłam pewna, czy stosuje się do całej odmiany przez przypadki zwłaszcza że u nas zwraca się uwagę, aby nie skracać "drem", "drowi" itd.

Głowa mnie boli od rana. Muszę jeszcze dopracować pracę, może jeszcze nie do druku, ale do przejrzenia podczas rozmowy z promotorem. Nie mam siły, jeszcze moja J. wyciąga mnie dzisiaj na jakieś spotkanie knajpiane z kolegami, wybrałabym się, ale nie dziś... No ale już powiedziałam, że będę, soł...

Yamaha WR125X » Suzuki SV650S » Yamaha R6
justyna_dt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-02, 07:16   #2235
patuska18
Zakorzenienie

Hej

Nie wyspałam się zaraz idę do lekarza i na badania. Mam nadzieję, że będzie wszystko ok...

Jakie macie plany na weekend?

Antoś 15.03.2018

patuska18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-02, 07:19   #2236
justyna_dt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez patuska18 Pokaż wiadomość
Hej

Nie wyspałam się zaraz idę do lekarza i na badania. Mam nadzieję, że będzie wszystko ok...

Jakie macie plany na weekend?
Wykorzystać TŻa z koncertu zrezygnowałam

Stary 2012-03-02, 07:26   #2237
patuska18
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justyna_dt Pokaż wiadomość
Wykorzystać TŻa z koncertu zrezygnowałam
To TŻ na pewno będzie ucieszony

Antoś 15.03.2018

Stary 2012-03-02, 07:26   #2238
osz rety
Zakorzenienie

GG do osz rety

Dobry nadrobiłam
Cytat:

No właśnie nie pójdziemy razem na koncert, bo:
a) ja idę na legitymację prasową, nie mam wejścia ot tak,
b) nie będzie mnie w tłumie tylko raczej gdzieś pod sceną i z boku,
c) to zupełnie, zupełnie nie jego klimaty i chyba by mnie zabił śmiechem, jakbym mu zaproponowała jakby to był Rammstein, Metallica albo Linkin Park to co innego
też bym się wybrała na koncerty tych zespołów
Cytat:
By a wiecie co, najgorsze jest to, że mi się wydaje co chwilę, że ja go dręczę, że za dużo piszę, za dużo dzwonię, że za wylewna jestem, że on wcale nie chce tak bardzo. A on mnie dzisiaj pyta... czy on mnie za bardzo nie męczy i napisał, że flaki sobie wypruwa, żeby być ze mną jak najdłużej, więc jak ja mogę nie być pewna czy on chce? Normalnie aż mnie ścisnęło
zakochańce jakie to słitaśne
Cytat:
Napisane przez karola991 Pokaż wiadomość
dibtranoc ide spac;] w koncu wybraliśmy zdjęcia na sciane

http://3.bp.blogspot.com/_UeKpPmoedm...ng+goodbye.png

http://www.wallpaper.si/wp-content/u...California.jpg ten tylko w czarno-białym ;]
fajnie zdjęcia też bym wybrała takie
Cytat:
Napisane przez zuken Pokaż wiadomość
A no i gadałyście o serialach Ja polecam True Blood(czysta krew) o wampirach ale w takim ostrzejszym wydaniu, nie to co pamiętniki wampirów Takie bardziej dla dorosłych, dużo grzmocenia na początku i Bill i Eric Tylko Sookie mnie wkurza

Ogląda któraś??
a mi jakoś się serial nie spodobał - może dlatego, że historia mnie nie zainteresowała i aktorzy tacy jakoś mało przystojni
a Pamiętniki oglądałam, ale mi się znudziły chociaż czasem lubię popatrzeć na Damona (tylko wydaje mi się, że ma lekkiego zyza)
A co do Sagi Zmierzch to no comment ta bladość, ta gra aktorska - cudowne

Dziewczynki mamy piątek! a to oznacza, że weekend się zaczyna

A tak poza tym kocham mego męża - był wczoraj w Toruniu i przywiózł mi pierniczki

"Właściwie już samo życie jest podróżą w czasie. To tylko kwestia szybkości..."
osz rety jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-02, 07:38   #2239
karola991
Zakorzenienie

hej dziewczyny mam dzisiaj fatalny dzień jakoś tak dawno nie miałam więc w końcu naszedł... może na okres
nie miałam ochoty robic awantur o siostrę tż stwierdziałm, żę chyba jestem przewrażliwiona i wrzuciłam na luz, powiedziałam delikatnie tz ze kupiłam lody i czekoladę bo mam fatalny nastrój i miałam zamiar oglądac z nim glupią romantyczna komedię jakąs ryczec jak bóbr i się smiać i wpieprzać lody a on powiedział, że nie wiedział, ze mam takie plany w sumie on nie jest bogiem w myslach mi nie czyta wystarczyłoby abym powiedziała mu o tym wcześniej, także nie powinnam była się złościć prawda ?;>
W ogóle stwierdziałm, że mam to gdzieś czy ona u nas znowu będzie od dzisiaj z Maxem czy nie powiedziałam rano, że klucze od mieszkania ma na stole jak chce przyjmowac u nas gości to proszę aby posprzątała przewietrzyła dom i ugotowała (i wyposażyła lodówkę z tego co weźmie i co maja zamiar jeść) bo ja nie mam na to czasu zresztą nawet mi się nie chce jak cos popsuje bądź puści nas z dymem to jej sprawa będzie za to odpowiadać, czas ja trochę podszkolic bo 18lat juz ma i najwyższa pora dorosnąc i nauczyc się sprzątac , gotować i byc odpowiedzialnym myslicie ze dobrze zrobiłam czy nie powinnam kluczy zostawiać?

a co do planów na weekend to ja mam super plany juz się cieszę na sam weekend
jutro 6-13żabka 14-19t-mobile
w niedzielę mam zamiar wybłagać wolne aby zregenerować siły jak się nie da to 8-16 żabka
Ale pocieszająca mysla jets to, ze jak zarobię kasę to ją wydam na takie pierdoły i wejde do sklepu kupię milion niepotrzebnych rzeczy-bo tak chcę i nikt mi nie bedzie mogl powiedzieć ze one sa bez sensu sasasa
obkupię się w ciuchy i kosmetyki pojde do fryzjera a i nawet sobie sprawie jakieś spa a co!
a i odłoże na weekend majowy już powiedziałam w obu pracach ze mnie nie będzie wyciągnę tż na jakąs fajna wycieczkę i będziemy się dymac na łące w majową noc
ee jem danio i już mi lepiej ja jestem ☠☠☠☠☠☠☠ni#$%&ęta nawet doła porządnego nie umiem mieć;]
Stary 2012-03-02, 07:51   #2240
justyna_dt
Zakorzenienie

Pati, no pewnie będzie zadowolony wypychał mnie na ten koncert, ale jak już napisałam ostatecznie, że nie idę i zostaję z nim, to mi napisał: to dobrze, bo chcę Cię mieć w sobotę całą dla siebie i zakładaliśmy się, kto pierwszy wyskoczy z majtek
osz to chodźmy na koncert grupowo
Karola, ja myślę, że dobrze zrobiłaś, że zluzowałaś, on rzeczywiście nie miał pojęcia o Twoich planach i nie dołuj się, zjedz drugie danio

Stary 2012-03-02, 07:57   #2241
karola991
Zakorzenienie

własnie obejrzałam Antka o matko ale z niego ciacho brałabym go piękny na prawdę cudne dziecko a z tatusiem zdjęcie tak tak słodkie ahhh wyobrazałam sobie jakby tz wygladal z dzidzią

---------- Dopisano o 07:57 ---------- Poprzedni post napisano o 07:53 ----------

nie zjem drugie i pęknę od wczoraj nic jeśc nie mogę mam takie niestrawności w żołądku od razu, że mi sie na wymioty zbiera albo jakaś jelitówka mnie chce dorwac albo nie wiem co..
powiedziałam tz ze chciał mnie chyba otruć tak dla żartu oczywiście, bo on ostatanio gotował obiad, a on to wziąl tak do siebie i cała noc w łóżku mowil ze na prawdę mnie nie chciał otruć ze sie starał z obiadem takie miał wyrzuty sumienia a ja sie z niego smiałam ;]
Stary 2012-03-02, 08:20   #2242
justyna_dt
Zakorzenienie

Cytat:
własnie obejrzałam Antka o matko ale z niego ciacho brałabym go piękny na prawdę cudne dziecko a z tatusiem zdjęcie tak tak słodkie ahhh wyobrazałam sobie jakby tz wygladal z dzidzią

---------- Dopisano o 07:57 ---------- Poprzedni post napisano o 07:53 ----------

nie zjem drugie i pęknę od wczoraj nic jeśc nie mogę mam takie niestrawności w żołądku od razu, że mi sie na wymioty zbiera albo jakaś jelitówka mnie chce dorwac albo nie wiem co..
powiedziałam tz ze chciał mnie chyba otruć tak dla żartu oczywiście, bo on ostatanio gotował obiad, a on to wziąl tak do siebie i cała noc w łóżku mowil ze na prawdę mnie nie chciał otruć ze sie starał z obiadem takie miał wyrzuty sumienia a ja sie z niego smiałam ;]
Teraz chłopak nic nie ugotuje, bo będzie myślał, że Ci nie smakowało

Stary 2012-03-02, 08:39   #2243
najfajniejsza
Zakorzenienie

nie nadrobię was, 500 postów w dzień

dzień dobry!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
najfajniejsza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-02, 08:44   #2244
mikonada
Zakorzenienie

Cytat:
W mojej też

Wiem tylko, że na pewno nie mam kwi 0 i na pewno mam Rh+ - tyle można wydedukować po tym, że moi rodzice mają AB+ i B+

W sumie to fajnie byłoby wiedzieć, ale badanie na grupę krwi nieźle kosztuje jak się je chce ot tak zrobić
Powiem Ci tak: moja mama ma 0 rh+, ojciec A rh+, siostra też A rh+ a ja mam jakimś cudem A rh-

stąd dowiedziałam się jaką grupę mają moi dziadkowie od strony mamy i ojca, zrobiłam tabelkę (kiedyś przy okazji jak się podczas biologii uczyłam o gr krwi) i dowiedziałam się jakie skłonności mają moi rodzice, żebym odziedziczyła czynnik ujemny w krwi.

Cytat:

W mojej jest tylko miejsce na wpisanie grupy, ale puste

I tak możesz mieć Rh- Znajdź post, jak By o tym pisała

A, no i ja mam grupę 0 Rh-... Chyba najrzadziej spotykaną i najbardziej pożądaną przy transfuzjach, ale póki co nie oddawałam krwi... A P. ma B+.
Ja gdzieś widziałam, że miałam wpisaną grupę krwi, przy dokumentach z porodu.. i była A rh-. Ale chciałam się upewnić więc poszłam do stacji krwiodawstwa, oddałam krew, a gdy dostałam wyniki to dowiedziałam się również jaką mam grupę.

DZIEŃ DOBRY!!
mikonada jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-02, 08:46   #2245
karola991
Zakorzenienie

just ale jadłam to dwa dni wiec jak moglo nie smakować
czeeeśc naj

kurcze coraz gorzej się czuję, chyba jednak będę chora
Stary 2012-03-02, 08:48   #2246
mikonada
Zakorzenienie

wogóle! mój tż zaproponował, że za tydzień w czwartek idziemy się uczyć SALSY!

nie wiem co w niego wstąpiło, ale bardzo mi się to podoba

---------- Dopisano o 08:48 ---------- Poprzedni post napisano o 08:47 ----------

Cytat:

ja się wczoraj strułam kebabem. dziękuję za atrakcję

Edytowane przez mikonada
Czas edycji: 2012-03-02 o 08:51
mikonada jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-02, 08:50   #2247
patuska18
Zakorzenienie

Macie jakieś sprawdzone, fajne przepisy na ciacho? ale bez drożdży
ewentualnie muffinki

Antoś 15.03.2018

Stary 2012-03-02, 09:02   #2248
kkasia007
Zadomowienie

Bry
KArola nie bądź chora walnij sete spirytu i przejdzie ci
kkasia007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-02, 09:04   #2249
najfajniejsza
Zakorzenienie

patka, ciasto marchewkowe z kremowym twarożkiem

ja mam w książeczce zdrowia czy czymś takim wpisaną grupę krwi z porodu 0+, ale mama mi mówiła, że podobno to nie jest na sto procent pewne nigdy później nie miałam badanej grupy krwi.
najfajniejsza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-02, 09:11   #2250
patuska18
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez najfajniejsza Pokaż wiadomość
patka, ciasto marchewkowe z kremowym twarożkiem

ja mam w książeczce zdrowia czy czymś takim wpisaną grupę krwi z porodu 0+, ale mama mi mówiła, że podobno to nie jest na sto procent pewne nigdy później nie miałam badanej grupy krwi.
Brzmi pysznie ale jestem uczulona na marchewki i nie wiem jaka by była po tym reakcja

Co do krwi to mojej mamie dawno temu z pracy ukradli torebkę w której były dokumenty ( m.in moja książeczka zdrowia ). Mama musiała mi wyrobić nową i niestety nie mam w niej ani grupy krwi, ani wagi po urodzeniu itp. Nie znałam swojej grupy krwi więc kiedyś stwierdziłam, że pora wybrać się na pobranie.

Antoś 15.03.2018

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości