|
|
#2251 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Starania o dziecko od 2018 roku część 4
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#2252 |
|
Zakorzenienie
|
Wow, strażak i ratownik! Odpowiedzialne zawody. Nie masz stracha o tego swojego faceta czasem?
![]() Drocia, jest stricte ciążowych nie szukałam, ale mamy zagłębie na Targowej, więc na pewno coś tam sobie wyparzysz ![]() Uf, popakowałam i poukładałam swoje rzeczy z pracy, odgruzowałam też trochę szafę młodego - to dziecko jeszcze się nie urodziło, a już ma więcej rzeczy ode mnie a to przyszła babcia, a to znajomi, a to rodzice z przedszkola... potrzebuję garażu na to wszystko! Ale się cieszę, bo sporo wydatków nam odpada ![]() Motopana, Kołobrzeg! ![]() Misiaq, nie puszczamy kciuków
|
|
|
|
#2253 |
|
Konto usunięte
|
Gajaa wrzuce
dziękuję jedziemy na jeden dzień ale zawsze to coś czuje ból owulacyjny mam nadzieję że przytulanki z wczoraj wystarcza dziś 14 dcWysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2254 |
|
Zakorzenienie
|
Jeden dzień to o jeden więcej niż ja spędzę nad morzem w tym roku, a morze kocham, więc tak czy siak zazdroszczę
![]() Przytulajcie się jeszcze w krzakach nad morzem - to dopiero będzie poczęcie z przytupem
|
|
|
|
#2255 |
|
Konto usunięte
|
Pewnie, że się czasem boję...
Mówicie o motocyklach... Ja miałam w październiku okazję kupić piękną i mega zadbaną Yamahę Virago i głupia ja nie zdecydowałam się teraz żałuję ale jeszcze kiedyś spełnię to marzenie!
|
|
|
|
#2256 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2257 | |
|
Zakorzenienie
|
Mój TŻ się rozchorował na majówkę... Gardło mu siadło, kaszle...
---------- Dopisano o 09:39 ---------- Poprzedni post napisano o 09:37 ---------- Cytat:
I wolę pochodzić wzdłuż plaży niż leżeć i się opalać
|
|
|
|
|
#2258 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jakoś od soboty wchodzę w płodne.
|
|
|
|
#2259 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2260 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzień dobry! ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2261 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2262 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
trzymam kciuki ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2263 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2264 |
|
Zakorzenienie
|
Witam się majówkowo
![]() Wydaje mi się że jest dziś niedziela... Tż poszedł do pracy, dziecko ma drzemkę a ja ogarniam mieszkanie jutro ma nocke, a potem jedziemy do teściowej na dwa dni i w sobotę znów idzie do roboty wiec u nas taka majówka ![]() Ale w połowie miesiąca wybieramy się do Gdańska, mam nadzieję że choć pogoda trochę dopisze ![]() Drocia, również polecam Targową. Co prawda ciuchów ciążowych nie szukałam ale swego czasu często tam bywałam i moNa było znaleźć fajne rzeczy Motopana, udanej podróży ![]() Musiaq, odpoczywaj i trzymam kciuki! Zaczynamy nasz pierwszy cykl starań ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2265 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#2266 |
|
Zakorzenienie
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;83294326]Pewnie, że się czasem boję...
Mówicie o motocyklach... Ja miałam w październiku okazję kupić piękną i mega zadbaną Yamahę Virago i głupia ja nie zdecydowałam się teraz żałuję ale jeszcze kiedyś spełnię to marzenie![/QUOTE]U mnie kolega sprzedawał dwa lata temu. Ale weź.. ładnie wygląda, ale to ze 300 kilo waży a dwa, to ciągle miał problemy ze świecami, bez zapasowych się nie ruszał. Podobno bardzo ciężko i mało kto umie dobrze wyregulować w nim iskrę, i zalewanie świec jest notoryczne ![]() No ja też nie wyobrażam sobie nie być nad morzem w tym roku to chyba ostatni gwizdek, bo potem to szczerze ja też sobie jeszcze nie wyobrażam, jak pomieścić się z tymi wszystkimi bambetlami + łóżeczko w tych maluteńkich pokoikach... mega wyzwanie to będzie, przynajmniej przez jakieś kolejne 6 lat... a potem już niech na kolonie jeździ, ale też przynajmniej odpadną wszystkie łopatki, kubeczki, bez których świat się przecież na pewno skończy
|
|
|
|
#2267 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam takiego ale nie jestem zadowolona. Coś z nim jest nie tak. Albo ze mną Przed ciążą mierzyłam zwykłym i były piękne wyraźne wykresy. Teraz zmieniłam termometr na tego Geratherm i zaczęłam mierzyć w ustach, wykresy nie są tak czytelne i ładne. Wiec problem albo w termonetrze, albo miejscu pomiaru, albo mój organizm figluje no i nie wiem...[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;83294326]Pewnie, że się czasem boję...Mówicie o motocyklach... Ja miałam w październiku okazję kupić piękną i mega zadbaną Yamahę Virago i głupia ja nie zdecydowałam się teraz żałuję ale jeszcze kiedyś spełnię to marzenie![/QUOTE]Asia masz prawko na A? Od zawsze pragnę stworzyć ekipę dziewczyn na motorach i raz na jakiś czas wyruszyć z nimi na przygodę!Ja akurat nie gustuje w czopach, ale co tam motor to motor ☺ byle dwa koła miał, choć.. mojemu mężowi wystarcza już tylko jedno 🤣 jest jednym z pierwszych polskich stunterów. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
|
|
|
#2268 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() Własnie zamarynowaliśmy mięso na obiad, zrobiłam sobie kawę i mam teraz czas dla siebie Później idę się pięknić: peeling, maska na włosy, aaach jak dobrze mieć wolne U nas póki co piękna pogoda i bezchmurne niebo, więc pewnie wybierzemy się do parku czy gdzieś.Dzięki za odpowiedzi odnośnie nadżerki, w takim razie się nią nie martwię, może przed samymi staraniami jeszcze przejdę się na kontrolę. Trzymam kciuki za owocne dni u tych dziewczyn, które są w okolicy owulki
|
|
|
|
#2269 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moj mial w zeszlym roku 3lata(wyslalam ci miejsce gdzie byliśmy![]() ), nie ciagnelismy juz wtedy ze sobą lozeczka turystycznego, bo na spokojnie moze spac na zwykłym jednoosobowym łóżku jakiejs wiekszej ilosci rzeczy tez nie braliśmy, jedynie jedna walizka ciuchów dla naszej trojki i torba plazowa zabawek i tyle zreszta my juz obcykani jesteśmy z tymi wyprawami gdzies dalej od domu bo na wakacje na miesiac zawsze do tz rodzicow jezdzimy wiec wiem co sie przydaje a co nie i jak latwo to ogarnąć ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2270 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to były czasy... Teraz faktycznie jak motor ma z tym problem to jest złom. Ale gaźniki poszły już do lamusa. Nie ma co kupować takiego. Era pompowtryskow nastała! ![]() Masa motoru to jedno ale to środek ciężkości jest ważny dla wygodnej jazdy. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2271 |
|
Konto usunięte
|
Ultra, póki co nie mam, dlatego chciałam 125 i jakbym złapała bakcyla już zupełnie, to pomyślałabym o A
ja właśnie gustuję w chopperach, ścigacze nie dla mnie ![]() ---------- Dopisano o 12:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:00 ---------- Akurat mój ojciec znał faceta, który sprzedawał tamtą virażke i mówił, że jak na zlotach z nim gadał to facet dbał o motor jak o własne dziecko, co z resztą było widać, wycacany ![]() A mój tata akurat też siedzi mocno w motocyklach, ale on się pasjonuje renowacją zabytków
|
|
|
|
#2272 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej dziewczyny, ja leżę w łóżku. Okres daje mi w kość fizycznie i psychicznie. Co prawda krótko się staramy i czasem sobie myślę, że może jeszcze nie jestem gotowa na dziecko, ale wczoraj jak się okres zaczął to się popłakałam. Przykro mi, że nie wszystko idzie zgodnie z planem i cały czas mam gdzieś z tyłu głowy, że może coś jest z nami nie tak. Żałuję że nie zaczęliśmy się starać od razu po ślubie.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2273 |
|
Zakorzenienie
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;83296556]Ultra, póki co nie mam, dlatego chciałam 125 i jakbym złapała bakcyla już zupełnie, to pomyślałabym o A
ja właśnie gustuję w chopperach, ścigacze nie dla mnie ![]() ---------- Dopisano o 12:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:00 ---------- Akurat mój ojciec znał faceta, który sprzedawał tamtą virażke i mówił, że jak na zlotach z nim gadał to facet dbał o motor jak o własne dziecko, co z resztą było widać, wycacany ![]() A mój tata akurat też siedzi mocno w motocyklach, ale on się pasjonuje renowacją zabytków [/QUOTE]Noo nie łatwo kupić dobry, ładny i zadbany motor. Przepusciłaś okazję ![]() Ale jak tata siedzi w temacie to ci jeszcze pomoże ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2274 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
trzymam kciuki za kolejny cykl A jak dlugo sie staracie ? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2275 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2276 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A przyznam, że chciałabym pojechać na wakacje zanim jeszcze wrócę do pracy. Wiadomo, pierwsze będą najgorsze a potem to już będę wiedziała, co ewentualnie dodać do kolejnej listy 'wakacje 2020', a co z niej skreślic
|
|
|
|
|
#2277 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2278 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tez pamietam ze jak pierwszy raz mielismy jechać do rodziców tz, mlody mial wtedy roczek to napakowalam tyyyle rzeczy niepotrzebnie ze ta walizka byla tak zapakowana ze ledwo dalo sie ją zapiac do tego wtedy jeszcze łóżeczko turystycze (swoja droga szczerze polecam! Swietnie sprawdza sie w domu, na wyjazdach czy ogrodzie My mamy caretero grande brazowe, czeka u tz rodzicow na kolejnego lokatora ) i spacerowka(do dzis nie wiem po co ten wozek bralam jak mlody juz zaczynał chodzic a po ogrodzie raczej nie bylo sensu go w nim wozić ) potem zmadrzalam pakuje tylko najpotrzebniejsze rzeczy takze teraz to nawet samo pakowanie jest szybkie latwe i przyjemne w sumie to juz sie nie moge doczekac kiedy znow bede wszystko pakować ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2279 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2280 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
byliśmy na wycieczce rowerowej. Teraz czekamy na obiad i może wieczorem skoczymy do kina. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:05.

dziękuję jedziemy na jeden dzień ale zawsze to coś 
teraz żałuję

Przed ciążą mierzyłam zwykłym i były piękne wyraźne wykresy. Teraz zmieniłam termometr na tego Geratherm i zaczęłam mierzyć w ustach, wykresy nie są tak czytelne i ładne. Wiec problem albo w termonetrze, albo miejscu pomiaru, albo mój organizm figluje
no i nie wiem...[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;83294326]Pewnie, że się czasem boję...
), nie ciagnelismy juz wtedy ze sobą lozeczka turystycznego, bo na spokojnie moze spac na zwykłym jednoosobowym łóżku
zreszta my juz obcykani jesteśmy z tymi wyprawami gdzies dalej od domu bo na wakacje na miesiac zawsze do tz rodzicow jezdzimy wiec wiem co sie przydaje a co nie i jak latwo to ogarnąć 
trzymam kciuki za kolejny cykl 

byliśmy na wycieczce rowerowej. Teraz czekamy na obiad i może wieczorem skoczymy do kina.