|
|
#2251 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dzieciaczki Wiosna-Lato 2006 :-)
Jezuuuu ale sie usmialam
![]() ![]() Aparatki ![]() Monika tak, jak napisala Monka z tym Modrzewiem chodzilo mi o drzewo Tzet wlasnie z MODRZEWIA chce te hustawke. Moi rodzice mieszkaja w Polsce, kolo Opola. Nie mam nadal pojecia gdzie to jest... nic mi nie mowia te nazwy( gdzie Ty mieszkasz ) A ile kosztuje to, ze przywiezie to TZet ??? Monka dopiero by Ci w sklepie wyzwaly babki, jakbys powiedziala, ze Ty szynke dla psa chcesz ![]() ![]() Dobrze, ze nic nie powiedzialas ![]() Ale jajaaa
|
|
|
|
#2252 |
|
Zakorzenienie
|
Monka o matko
dopiero teraz zauwazylam ze z modrezwia a przedtem przeczytalam do Modrzewia brr ale jestem rozgarnieta![]() Edytcia no juz widze tzta jak w maluchu jedzie ![]() ![]() Sniezynka nie no ale beka tz robi glownie ze sosny![]() Ale jelop ze mnie
|
|
|
|
#2253 |
|
Zakorzenienie
|
Bossskie jesteście
Jakiś zakrecony dzień dziś Ale to ich wina bo nie można płacić kartą ![]() Monika nie widziałam makijażu bo nie zagladam na makijaże, dawaj nam cynk jak cos wstawiasz Monka jesz wieprzowinkę? To sie dogadałaś w tym mięsnym A tą polędwicę czy szynkę surową to czasem kroją ale to mało gdzie, ja ją bardzo lubię
|
#2254 |
|
Zakorzenienie
|
Hehehe to sie kazdy posmial
![]() Monika jaki jelop jaki jelop poprostu zakretka na maxa Edycia bo moj tz jest muzulmaninem i balby sie ze dzidek od malego mialby stycznosc z kosciolem to potem zrezygnowal by z muzulmanizmu A tak nie ma wiec z wiekiem bedziemy mu opowiadac ze moja taka religia a tz-ta taka i mysle ze wybierze moja Tz tez mowi ze maly jak dorosnie to sobie wybierze ale cos czuje ze tak gada bo jak przyjdzie co do czego to bedzie zly ze dzidek przeszedl na chrzescijanstwo No narazie nie mysle o tym po co sie stresowac itd zle tylko z jednej strony bo powinien konkretnie w jakiejs wierze zyc Ale latwo sie mowi a gorzej w praktyce jest .A niechce zeby mnie i tz-ta poroznila religia Bo narazie nie ma ani jego ani moja religia wplywu na nasze zycie Zyjemy normalnie Jako ta nasza normalnosc mozna nazwac normalnoscia hahaSniezynka i co idziecie czy nie idziecie? W co sie ubierasz? ![]() Bylam na zajeciach lajcikowe psora juz znam zartowac mozna hehe zobaczymy jak wyjdzie na zaliczaniu Jak bedzie waty robil to go skroce o jajca haha Doridee hehe to mialas dzien Nie bylam w rosmanie bo brat mi caly plan popsul ale na bank w poniedzialek bede Kupilam u siebie na osiedlu hugissy -ale ich nie lubie ale pampek nie mieli.Jasne ze jem wieprzowine Robie sobie kanapki na chlebie ryzowym i daje po dwa lub 3 plasterka haha nadrabiam zaleglosci PYCHOTAAA ciekawe kiedy mnie od niej odrzuci Czasem lapie sie ze juz mam wstret ale nastepnego dnia przechodzi.A rosman nie ma strony internetowej czasem?Surowa jesz? Ja chyba jeszcze nie jadlam To byla szynka wedzona surowa- to da sie zjesc tak o bo tak namnie naskoczyly jakbym im ciastko obiecala i nie dala haha No to zaposcilam postem haha ide poprasowac |
|
|
|
#2255 |
|
Zakorzenienie
|
Monka ta szynka nie jest taka zupełnie surowa, po prostu wędzona na zimno chyba
Jest pyszna, spróbuj następnym razem a jeszcze lepsza jest polędwica Śnieżynka Dermacol najlepiej stosować jako korektor, a jeżeli chcesz jako podkład to nakładaj zwilżona gąbeczką
|
#2256 |
|
Zakorzenienie
|
Doridee no ja tez myslalam ze taka ja sie je Ale babki tak namnie skoczyly ze jak to pokrojic ja ze trzeba z nia cos zrobic To albo one jakies tepe cieleciny sa albo nie wiem
Juz sprawdzalam strone i tylko promocje byly W poniedzialek bede to lukne tak z ciekawosci
|
|
|
|
#2257 |
|
Zakorzenienie
|
Doridee ok dam cynk jak cos tam wkleje
![]() Wiecie co jaka jazda!!!! Tz dzis stawia domki dla dzieci i altanki w okolicach W-wy i wyobrażcie sobie jeden klient,ktory kupil altanke,byl tak sfrustrowany tym ze tz mial troche spoznienia ze wydzwanial do mnie i grozil policja normalnie jazda na maxa
|
|
|
|
#2258 |
|
Zakorzenienie
|
[Wiecie co jaka jazda!!!!
Tz dzis stawia domki dla dzieci i altanki w okolicach W-wy i wyobrażcie sobie jeden klient,ktory kupil altanke,byl tak sfrustrowany tym ze tz mial troche spoznienia ze wydzwanial do mnie i grozil policja normalnie jazda na maxa [/quote]moze zona mu nie dala i chodzi nabuzowany bo z zaworka nie sposcil .Ide dzika kapac i tez zastanawiam sie czy wyjsc czy nie Jak wyjde to jutro bede detka na wykladach , o taka
|
|
|
|
#2259 |
|
Zakorzenienie
|
Moje dzidki ukapane
jeszcze ja sie wykapie i bede czekac na tzta zladuje ok 1.00 w nocy,wiec znowu bede siedziec do pozna![]() Jestem glodna jak wilk,musze koniecznie isc cos zjesc bo mnie ssie cholernie A tz dzwonil mowil ze ten facet sie wystraszyl bo juz raz go wypucowali z jakims domem czy cus nie rozmawialismy dlugo pogadamy jak wroci ale mowie wam jak ten gosciu sie darl,bo chodzilo o to ze dzwonil na moja komorke bo jet moj nr na allegro ,mial tzta nr ale zapomnial jaki to?wiec myslal ze moja komorka to tzta komorka i dzwonil do mnie a ja nie odbieralam bo mialam wyciszony tel i zadzwonil na domowy i ryczal jak walniety:ze oszusci,dal sie w konia zrobic tyle pieniedzy i srele morele z jednej strony to mu sie nie dziwie ze tak zareagowal skoro juz zostal oszukany ale to nie regula ze wszyscy ludzie to oszusci ale na szczescie wszystko dobrze-czekam jaki mi komentarz walnie bo wszystkie mam rewelkaMonka idz zaszalej,zabaw sie za mnie tez bo ja tu sama biedna siedze...
|
|
|
|
#2260 |
|
Zakorzenienie
|
Monika no nie ma co sie dziwic chlopowi jak go raz porobili Jedni reaguja na spokojnie a drudzy tak jak on ale zeby chwila spoznienia tak reagowac Czlowiek normalny wie jak to jest z dostawa a to drogi zajete bo korki a to jakis wypadek itd
Wyszaleje sie ale na spokojnie bo jutro mam zajecia No mam taki zamiar ale co z tego wyniknie hehe Czekam na telefon juz sie odresturowalam jeszcze tylko wdzianko i sru Narazie siedze hehe
|
|
|
|
#2261 |
|
Rozeznanie
|
Dziendobry wieczór
![]() MONIKA teraz ludzie są strasznie zestresowani. Coraz więcej ma nerwicę, może i tamu panu coś tam dolega ![]() Doridee miałam podobnie tutaj, tylko że moja karta zablokowała się na płatności w sklepie Kartę odblokowała mi bardzo miła Pani z banku i trwało to 1minutkę Z Oskarem to już sama nie wiem, chyba jednak sa to zęby bo jak mu dziś wieczorem myłam to zapłakał i widać było że coś go zabolało. Poza tym jakoś tak zgrzyta zębami U nas jeszcze nie było nigdy gorączki przy zębach. A jak to wygląda, wyglądało u Was
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#2262 |
|
Zakorzenienie
|
Zancia to w takim razie napewno sa zeby,skoro go zabolalo przy szczotkowaniu
Monka nie zaluj-zabaw sie ![]() A ja jestem wykapana,wydepilowana,wys marowana i wypachniona ale niemam co liczyc dzis na mojego mężuska bo bedzie bardzo zmeczony ...
|
|
|
|
#2263 |
|
Zakorzenienie
|
Monika tylko pamietaj, ze w tym maluchu to oprocz twojego tz-ta, byliscie Wy wszyscy
I jeszcze mi sie przypomnialo ze byla noc jak przyjechalicie.A facetowi nie ma sie co dziwic, ze taki zestresowany, skoro ktos juz go wyrolowal monka fajnie, ze psorek ok. A Kartal chyba zostanie ateista zeby zadnego z Was nie urazic Bo jak rozumiem, narazie, ani Ty, ani tz nie praktykuje tam w Anglii? Ale wiesz co nie wnikam, bo zawsze mowia ze o polityce, religii i czyms tam jeszcze sie nie gada ![]() Doridee ja nie cierpie sklepow gdzie nie mozna placic karta Raz bylam w Biedronce i naladowalam do koszyka, podchodze do kasy i cos mnie piklo, pytam z pewnoscia "karta zaplace, tak?" oczywiscie w biedrone karta nie mozna placic ![]() Ale bylam zla!!zancia Zosia miala goraczke jak jej wychodzily te przednie zeby, ale moze temu, bo zawsze jej wychodzily komplety, tzn. po 4 szt. kazdego rodzaju. A teraz jak jej ida te piatki to miala goraczke, nawet bralysmy antybiotyk, a dopiero po kilku dniach zauwazylam ze to zeby sie kluja |
|
|
|
#2264 |
|
Rozeznanie
|
Edytcia No i Oskar zaczął pchać paluszki do buźki i jemu też komplet zawsze idzie-4 szt. na raz
no tylko jeszcze tam nic w buźce nie widać hmmmMonika a może jednak mężowi się zachce. Im z resztą zawsze się chce Monka i Snieżynka pewnie już parkiety okupują a my w domku się kiśimy. Wiecie co zapraszam na ciacho, upiekłam sernik z brzoskwiniami a co i my zaszalejemy
|
|
|
|
#2265 |
|
Zakorzenienie
|
Zancia masz racje-chocby niewiem jak zmeczeni byli
wiec sie przygotowalam![]() Edytcia o matko to jak my sie tam w piecioro zapakowalismy????Nic dziwnego ze noc nas zastala
|
|
|
|
#2266 |
|
Zakorzenienie
|
Zancia sernik
![]() :slina : zaraz bedziemy u ciebie
|
|
|
|
#2267 |
|
Zakorzenienie
|
zancia to napewno zabki, tylko ze te sie moze dluzej wyrzynaja i dlatego jeszcze nic nie widac
tez sie pisze na sernik ![]() ![]() Monika zancia ma racje faceci jakby nie byli zmeczeni to na to zawsze maja rezerwe
|
|
|
|
#2268 |
|
Zakorzenienie
|
Zancia napisz jeszcze cos o sobie-bo malo o was wiemy
czym sie zajmujesz?bo chyba nie pisalas jeszcze?
|
|
|
|
#2269 |
|
Zakorzenienie
|
ide myc zeby i do spania, jeszcze tu zajrze. Oczy mi sie juz zamykaja, jakas niedospana jestem
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#2270 |
|
Rozeznanie
|
to zapraszam
|
|
|
|
#2271 |
|
Zakorzenienie
|
zancia
ale mi narobilas smaka. a tak przy okazji to my inaczej robimy sernik z brzoskwiniami.ok ja spadam, jutro bedziemy pedzic do kosciloa z palma Papa |
|
|
|
#2272 |
|
Rozeznanie
|
Monika jakoś tak ciężko pisać o sobie....narazie siedzę z Osakrem w domu i nigdzie więcej nie pracuję. Uwielbiam gotować, zrobiłam sobie nawet w zeszłym roku kurs kucharski
W lany poniedziałek jadę do Polski i tym narazie żyję hehe
|
|
|
|
#2273 |
|
Zakorzenienie
|
Zancia apetyczny ten twoj sernik
Edytcia ty leniu |
|
|
|
#2274 |
|
Zakorzenienie
|
No tak jak myslalam-wszyscy polegli
![]() Ide tez!!! |
|
|
|
#2275 |
|
Wtajemniczenie
|
Zencia jak mojej Izie wychodziły 4 i 3 to chorowała a przy 5 to nawet jej wyskoczył węzeł za uchem i tez chorowała i wtedy miała duże i nagłe skoki temperatury, ja bym napewno poszła do lekarza chociażby aby sprawdził czy gardło nie jest czerwone itp ale ja panikara jestem
TŻ jedzie dziś na ukrainę i jak będzie OK to wroci w piątek dawno już na tyle się nie rozstawaliśmywczoraj zrobiliśmy wedlinę i troszkę mamy za słoną kiełbasę ale pocieszam się, że my to robimy 2 raz a moj Tato robił to latami i różnie mu się zdarzyło Iza zjadla wczoraj gruszkę pierwszy raz nie ze słoiczka i chyba bolał ją brzuszek bo spanie w dzien bylo koszmarne jak tylko probowalam wstac i ta sie zorientowala to zaraz byl placz |
|
|
|
#2276 |
|
Zakorzenienie
|
U nas nerwówka na całego z powodu mieszkania, jest jeszcze tyle roboty.. Andrzej mówi, ze dobrze będzie jak wyprowadzimy sie do połowy kwietnia
Fachowców mamy słabych ![]() Ech, nie chce mi sie myśleć Żancia zazdroszczę zapału do gotowania - daj mi troszkę Ja nie lubie gotować Ala tez ostatnio płacze przy myciu zębów - może tez cos nowego sie wykluwa?? Robicie dzieciom prezenty na Wielkanoc?? Jak jest u Was zwyczaj? U nas daje sie tylko symbolicznie czekoladowego zajaca lub jajka I całe szczęście bo z kasą krucho
|
#2277 |
|
Zakorzenienie
|
Cze baby
Mamuska mnie obudzila Wstawaj juz 9 .no zgon ![]() ![]() nie bylam balowac znaczy bylam gdzie sie baluje ale nie tanczylam bo post![]() Edycia ja jeste w Angli niepraktykujaca ale to z mojego lenistwa a jak sa jakies wieksze swieta i mam mozliwosc to jestem w Pl Moj tz tez nie jest maniak religijny ale jak jest wieksze swieto ich to pojdzier na modly O ALLAHU O ALLAHU PUSC MI GLOWNO Z DACHU A z dzidkiem to wyjdzie w praniu i fajnie jest w cos wierzyc cos co ci w trudynych chwilach daje kopa i sile walki Monika i co bylas brana pod uwage? Zancia ja tez uwielbiam gotowac musze sobie jeszcze kuchnie nowa sprawic jakis tv na scianke i moge w kuchni caly czas siedziec To co chyba to byly sa zeby![]() Doridee no to kiszka z tymi fachowcami jednym slowem ale moze nie bedzie tak zle Zleci wam ta przeprowadzka zobaczysz Ciesz sie ze nie musisz w syfie mieszkac Najgossze to mieszkac i robic remont Przypomnialo mi sie hehe na zajaczka malemu kupie cos albo to bedzie duperelka albo jakas zabawka On i tak sie niczym nie bawi nie ma szajby na cos np teletubisie itd Wydaje mi sie ze jest za maly jak bedzie wiekszy to prezenty beda konkretnijesze Choc co za duzo to nie zdrowo hehe Sniezynka jak tam opowiadaj Edytowane przez monka23 Czas edycji: 2008-03-16 o 11:12 |
|
|
|
#2278 |
|
Rozeznanie
|
hejo!!
Wiecie co, to jest trzydniówka jednak, dziś rano Oskar dostał wysypki na piersi, malutkie czerwone kropeczki. Apetyt ma normalny, może pije trochę więcej ale to nawet wskazane przy gorączce. Po rozmowie tel z naszą lekarką ustaliliśmy, że jutro przyjedziemy. Monika to jest te ciasto http://www.mojeciasto.pl/wiosna/wiel..._brzoskwiniami ja je robię na cieście kruchym a brzoskwinie mieszam z masą serową. Aha i daję 1szk. cukru a nie tak jak w przepisie 300g Nad prezencikiem na zajączka nie myślałam jeszcze ale napewno będziemy coś robić dla koleżanki córki. Kupimy wiaderko czekoladowych jajek i może coś tam jeszcze zobaczymy bo w tym tygodniu trzeba będzie się już tym zająć.Idziecie z palmkami pewnie dzisiaj, co?? My zostajemy w domku
|
|
|
|
#2279 |
|
Zakorzenienie
|
Monka niewiem o co biega?
![]() ![]() Doridee u nas jest taki zwyczaj ze w sobote wielkanocna dzieci robia na podworku gniazdka zajaczkowi i ten na drugi dzien przynosi im w te gniazdka pelno slodyczy albo ukrywa sie paczki ze slodyczami i dzieci je szukaja-wtedy maja wielka frajde jak znajdaSzkoda że roboty w mieszkaniu sie wam przeciagaja...wiem cos o takich fachowcach ![]() Zancia dzieki-zrobie sernik na swieta i zobacze jak mi wyjdzie Magda my tez czesto robimy swojskie wędlinki-pycha Bylismy dzis u mamy,obgadac swieta,pojedziemy juz w sobote jak sie uda i zostaniemy do niedzieli wieczor Mama w srode jedzie na zabieg usuniecia tego portu,szkoda ze akurat na same swieta bo bedzie zmeczona a tak wszystko ok.
|
|
|
|
#2280 |
|
Zakorzenienie
|
Zancia to sie wszystko wyjasnilo
Teraz juz jest z gorki Monika chodzilo mi czy jak tz-t wrocil to ... hehe bo pisalas ze jestes wyszykowana i czekaz na tz-ta haha Trzymam kciuki za mame .Wazne ze spedzicie je razem Zmeczona jestem wylanczam sie
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:50.

dopiero teraz zauwazylam ze z modrezwia
Jakiś zakrecony dzień dziś
Ale to ich wina bo nie można płacić kartą 
To sie dogadałaś w tym mięsnym
Jest pyszna, spróbuj następnym razem a jeszcze lepsza jest polędwica

.
Jak wyjde to jutro bede detka na wykladach , o taka
nie rozmawialismy dlugo pogadamy jak wroci
U nas jeszcze nie było nigdy gorączki przy zębach. A jak to wygląda, wyglądało u Was 

...
Raz bylam w Biedronce i naladowalam do koszyka, podchodze do kasy i cos mnie piklo, pytam z pewnoscia "karta zaplace, tak?" oczywiscie w biedrone karta nie mozna placic
:slina : zaraz bedziemy u ciebie