|
|
#2251 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Akcja - pozbywamy się :)
Dziewczyny tylko mnie nie biczujcie litości dzisiaj kupiłam szminkę Lumene-
za 13 zł.Ależ ja jestem zła,zła i niedobra! Nie mogłam sie opanować!!!
|
|
|
|
#2252 |
|
Zakorzenienie
|
poszedł tonik
|
|
#2253 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Zużyłam:
* żel pod prysznic * wodę toaletową
|
|
|
|
#2254 |
|
Zadomowienie
|
a ja zużyłam żęl do mycia twarzy calma hlc z czego się ie barzo cieszę bo muszę kupić nowy
i krem ziaji oliwkowy, do stó i rąk
|
#2255 |
|
Wtajemniczenie
|
aaa! ja zapomniałam się pochwalić,że zużyłam tusz w 3 m-ce
|
#2256 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2257 |
|
Zadomowienie
|
Powinnam się przyłączyć, z tym że o ile nad kosmetykami pielęgnacyjnymi jako tako panuję to przy kolorówce już dawno straciłam rachubę.
Wyliczenie czas zacząć: Włosy: szampon-3 sztuki odżywka-raz, idealnie wprost ![]() Do mycia: 5 mydełek ( po jednym w każdej łazience i trzy na zapas) żele pod prysznic- 2 sztuki, obydwie na wykończeniu, niestety zamiast płynu do higieny intymnej- mydełko Bambino czy inny Kajtek- zalecenie gina peeling do ciała Do ciała: 1 krem balsamy- 2 nawilżające, 1 ujędrniający, 1 żel antycellulitowy, brązujące - 3 sztuki (jeden na wykończeniu), oliwka, 1 rozświetlający stopy: dezodorant żel chłodzący talk krem balsam na otarcia twarz: mleczko tonik-2 sztuki, i tak prawie nie uzywam żel do mycia mydło Protex krem pod oczy krem nawilżający-3 sztuki, z czego jeden na wykończeniu krem matujący peeling maseczka - 2 sztuki, używam tylko jednej (nie liczę tych saszetkowych, sporo ich )ręce: 2 kremy, jednego już niewiele zostało zapachy: 1 antyperspirant 1 mgiełka 2 wody toaletowe 2 roletki z Avonu A teraz kolorówka :3 podkłady (jednego już tyci tyci zostało) 1 krem koloryzujący mąka zamiast pudru sypkiego 2 pudry sypkie rozświetlające 2 pudry w kamieniu brązujące 2 róże 1 puder brązujący w kulkach 1 brokat w żelu 1 korektor 3 tusze do rzęs (do użytku nadaje się jeden ale pozostałych żal wyrzucić) 4 kredki do oczu 1 eyeliner cienie do powiek....2 w kremie, 5 sypkich, 27 pojedynczych, 3 podwójne, 1 potrójne, 1 poczwórne, w sumie 47 odcieni ![]() szminki 6 sztuk, błyszczyki 12 sztuk, 3 balsamy do ust olejek do paznokci, jeden utwardzacz, jeden płyn do usuwania skórek, 12 lakierów Uffffffff Chyba najgorzej u mnie wyglądają cienie, ale za każdym razem jak jestem w drogerii, muszę kupić jakiś...a to nowa marka a to fajny odcień....Nałóg jak nic
|
|
#2258 |
|
Zakorzenienie
|
ok mój spis najświeższy
(nie licze tego, co mam w kramiku)1. Zel pod prysznic - 4 (w tym olejek Nivea pod prysznic) 2. Peeling do ciala - 2 3. Balsam/olejek do ciała - 4 (w tym olejek Nivea) 4. Antycell/antyrozstępy - 6 (w tym 3x serum Eveline) 5. Peeling do stóp - 1 (ale zamawiam jeszcze kokosowy z Avonu)6. Krem do stóp - 4 7. Szampon - 2 8. Odżywka - 4 (ze spłukiwaniem, bez spłukiwania, do włosów brązowych i mgiełka Radical) 9. Zel do włosów -1 10. Opalanie - 2 11. po opalanie - 312. żel do golenia - 1 - ale zostało jeszcze na 1 użycie i nie planuje zakupu nowego 13. żel do higieny intymnej - 1 14. oliwka - 1 15. Dezodoanty - 4 (2 w sprayu i 2 w kulce --> te same Vichy 16. Mycie Twarzy - 3 (2 x żel i pianka) 17. Demakijaż - 2 18. Demakijaż oczu - 1 19. Toniki - 8 (2 juz na wykończeniu; 1 brązujący, 2 antybakteryjne a reszta to takie nawilżające)20. Maseczki - 6 21. Peeling do twarzy - 2 (jedne na finishu) 22. Kremy - 18 ( 1 brązujący, 5 z filtrami, 6 z kwasami, 1 na noc, 5 "normalne") 23. krem na przebarwienia - 1 (i jakoś nie używam...) 24. Krem do rąk - 1 25. zapachy - 6 (3 wody i 3 mgiełki--> 2 takie same i jedna sie kończy) 26.jedwab/serum - 2 (1 jedawb, 1 serum z avonu) 27. preparat punktowy - 2 28. żel pod oczy - 1 29. krem do skórek - 1 1. podkład - 3 (1 to dermacol) 2. pudry - 6 ("normalne" 2, brąuzjące 2 (kuleczki i w kamieniu), rozswietlające kuleczki, sypki 1) 3. korektor - 2 (antybakteryjny i pod oczy) 4. Baza pod makijaż - 1 5. Cień - 18 (1 w sztyfcie, 10 w kamieniu, 7 sypkich) 6. Tusz - 7 (ale kilka juz na wykończeniu) 7. kredka do oczu - 1 8. usta - 9 (7 błyszczyków, 1 szminka, 1 pomadka ochronna) 9. odżywki - 3 10. lakiery - 9
|
#2259 |
|
|
Hosenko, to z Tobą wcale nie jest tak źle
Ja listę wkleję wieczorem * żel do mycia twarzy * mydło * pastę do zębów
|
|
|
|
#2260 |
|
Rozeznanie
|
kończy mi się
*tusz do rzęs ( o zgrozo )*mus jogurtowy do ciała bielenda (a szkoda bo super jest i jeszcze wrócę do niego
|
|
|
|
#2261 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2262 |
|
Zakorzenienie
|
poszedł kolejny żel do golenia
|
|
#2264 |
|
|
Wklejam listę
Pielęgnacja: * 1 mleczko do twarzy * 3 toniki do twarzy * 2 mydła (1 siarkowe i 1 toaletowe Palmolive) * 5 kremów do twarzy * 2 kremy do twarzy apteczne (Effaclar K, Acne Derm) * 1 maseczka w tubce * 2 maseczki w saszetkach * 2 peelingi do twarzy * 1 peeling do ciała * 2 żele do mycia ciała * 3 balsamy do ciała * 1 oliwka do masażu * 2 szampony do włosów * 3 odżywki do włosów * 1 serum na zniszczone końcówki * 1 krem do stóp * 1 peeling do stóp * 1 dezodorant do stóp * 1 krem do rąk * 2 pasty do zębów * 1 płyn do płukania ust Filtry i opalanie: * 3 wysokie filtry do twarzy (30, 35, +50) * 1 oliwka do opalania * 2 balsamy po opalaniu Kolorówka: * 1 podkład * 2 korektory * 2 pudry prasowane * 4 pudry w kulkach (1 brązujący Sensique, 3 rozświetlające Vollare) * 2 róże * cieni nawet nie liczę ..... * 4 kredki do oczu * 1 kredka do brwi * 1 tusz do rzęs * 1 baza pod tusz * 10 lakierów do paznokci * 1 błyszczyk * 3 pomadki do ust Uff... Mam co zużywac ...
Edytowane przez fuksjaa Czas edycji: 2006-07-20 o 12:51 |
|
|
|
#2266 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chyba tylko kremy do twarzy i balsamy ![]() Ja to dopiero mam kolorówki :/ Zużyłam pastę do zębów, maszynke do golenia ; na wykończeniu jest peeling do stóp(ale już mam nowy) i maseczka do włosów.
|
|
|
#2267 |
|
Zakorzenienie
|
Udało mi się zużyc płyn do hig. int. , dezodorant, żel do mycia twarzy, krem na noc (nie mam już żadnego
ALE coś czuję, że na dniach przybędzie mi trochę towaru
|
|
|
|
#2268 |
|
Zakorzenienie
|
Świetny wątek, motywujący
Na zużycie czekają: 2 żele do mycia twarzy 2 peelingi do twarzy 3 toniki (Benzacne chyba jednak nie zużyję...) 2 kremy pod oczy 3 do opalania(dwa bardzo wysokie filtry, jeden za niski )3 żele pod prysznic 5 maseczek 2 żele do golenia 9 kremów do twarzy 10 balsamów do ciała(jeden antycelulitowy, dwa rozświetlające, jeden brązujący, oliwka, a reszta nawilżacze) 17 pachnideł (perfum, sezodorantów, wód) 2 plyny do kąpieli 3 kremy do stóp dziesiątki cieni (grubo ponad 50 kolorków, głównie brązy, złotka, beże, zielenie, troszkę różu i niebieskiego plus szalone barwy) kilkanaście błyszczyków(szaleję za tymi smakowymi...) dziesiątki lakierów do paznokci, a używam regularnie maks 15 15 tuszy do rzęs(fioletowy, brązowy, śliwkowy, granatowy, podkręcający, wydłużający... a używam jednego 10 pudrów(2 w kulkach, 2 sypkie, brązer, 2 rozświetlające) 4 podkłady (Dermacol używany jako korektor, krem koloryzujący i podkład matujący i nawilżający) Jak mam to wszystko zużyć?? Dobrze, że nie mam obsesji na punkcie kupowania kosmetyków pielęgnacyjnych, mam tu swoich faworytów. Gorzej z kolorówką. Tyle pięknych cieni... błyszczyków... rozświetlaczy... ![]() Ale walczę
|
|
|
|
#2269 |
|
|
Zużyłam krem do twarzy
W różu do policzków zobaczyłam wczoraj denko Ale jeszcze pewnie długo zanim go zużyję. Nawet mi się z nim nie spieszy, bo bardoz go lubię |
|
|
|
#2270 |
|
Rozeznanie
|
wkleję moją dość skromną, i maleńką listę:
kolorówka: lakiery do paznokci24 odżywki do paznokci5 do dekoracji paznokci4 cienie: *kremowe -2 *sypkie -8 *w sztyfcie - 3 *prasowane poj. 2 *prasowane potrójne - 6 *paletka 36 prasowanych róże 3 kuleczki 4 opakowania ( w tym 3 APC błyszczyki5 szminki5 balsamy14 tusze4 puder z drobinkami 1 perfumki 2 antyperspirant 1 pielęgnacja: balsamy 2 (w tym jeden to kwestia 1-2 dni) żel pod prysznic 1 peeling do ciała 2 sól do kąpieli 1 mleko w proszku do kąpieli 1 płyn do higieny intymnej 1 mydełko do twarzy 1 toinik 1 mleczko do demakijażu 1 preparaty apteczne na krostki 4 maseczki do twarzy 3 krem do rąk 1 krem do stóp 1 szampon do włosów 2 (w tym 1 musi ktoś inny spożytkować bo mam zniszczone włosy) pasta do zębów 1 kosmetyki do opalania 5 po opalaniu 1 |
|
|
|
#2271 |
|
|
Chyba tylko balsamów masz dużo i kolorówki, ale to chyba wizażowa norma
|
|
|
|
#2272 |
|
Raczkowanie
|
ja dopiero sie wpisze jak bede miała ponizej 4 sztuk jednego produktu,zamiast sie ograniczać,bo przez KWC strasznie dużo rzeczy chce mieć.
|
|
|
|
#2273 |
|
Rozeznanie
|
Fuksja ja staram się ograniczyć i z pielęgnacją idzie mi dobrze bo zawsze mam niemalże tylko to co potrzebuje (tak na styk) a kolorówka... nie mogę sobie odmówić
|
|
|
|
#2275 |
|
Wtajemniczenie
|
ja koncze zel do mycia twarzy i krem oceanica.troche niefajnie,bo musze kupic nowe
przydalaby mi sie jakas kolorowka,bo mam tylko tusz i jeden blyszczyk
|
#2276 |
|
|
Znowu coś zużyłam
* 2 kremy do twarzy * odżywka do włosów * peeling do ciała Dumna jestem niebywale
|
|
|
|
#2277 |
|
Zadomowienie
|
Wykończyłam żel pod prysznic i jeden błyszczyk, ten najbardziej nielubiany.
|
#2278 | |
|
|
Cytat:
Zużyc coś czego się nie lubi, to nie lada wyczyn |
|
|
|
|
#2279 |
|
Zakorzenienie
|
odzywka do włosów do spłukiwania Pantene
już 2 mam w zapasie
|
|
#2280 |
|
Zakorzenienie
|
zel pod prysznic Jil Sander
olejek kremowy pod prysznic Nivea krem do stop Pollena Ewa krem do rak YR krem do twarzy Avene olejek do opalania YR /ok, to nie do konca zuzylam, po prostu zostawilam na plazy/ a gdzies za dwa dni skoncze plyn do soczewek
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:33.

i krem ziaji oliwkowy, do stó i rąk
)

- 3
(2 juz na wykończeniu; 1 brązujący, 2 antybakteryjne a reszta to takie nawilżające)