Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XIII - Strona 76 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem

Notka

Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-07-20, 10:43   #2251
amilcia
Wtajemniczenie

Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XIII

Cytat:
Napisane przez pani22ka Pokaż wiadomość

czuję się zbyt dobrze. No właśnie wyłączył, zero objawów
stresujesz się tym ?
A gdzie pozytywne myślenie, też się wyłączyło ?
Kochana, nie każda ma objawy od zaraz - przecież Ty to sama dobrze wiesz.
Będzie dobrze

Amelka - 07.12.2006
Aniołek - 30.11.2010
Daria - 29.01. 2012
amilcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-20, 10:45   #2252
agatkaa1
Zakorzenienie

Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XIII

Dzień dobry....troszkę mnie nie było....

WItam NOWE ANIOŁKOWE MAMY.....przykro mi z powodu Waszych tragedii....przytulam mocno ;*

26,01,2011[*]
23,04,2013[*]

Nasze Szczęście- IGOREK

Edytowane przez agatkaa1
Czas edycji: 2012-07-20 o 10:53
agatkaa1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-20, 11:06   #2253
Maga83
Zakorzenienie

Dzień dobry

Agna, tak jak piszesz, jeden lekarz powie Ci, że to mogło być przyczyną, inny, że nie. Więc pewnie i tak decyzja będzie należała do Ciebie, ale skoro mogła ta infekcja zaszkodzić, to ja bym usunęła te migdałki.

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;35409246]Jeśli będzie czym [/QUOTE]

Ale jestem ciekawa

Cytat:
Napisane przez Nita6 Pokaż wiadomość
zapalenie gardła, zapalenie jamy ustnej , jeszcze trzydniówka i teraz powoli wychodzimy na prostą
No w końcu, ale się namęczycie

Cytat:
Pani, ja też się tym na początku stresowałam. Nawet do TŻ mówiłam, że gdyby mi gin pęcherzyka nie pokazał, to bym nie wierzyła, ze jestem w ciąży. A później dopadły mnie bóle żołądka, zmęczenie i spanie, że TŻ się śmiał, że chciałam objawów, to mam

Agatka
jak wyjazd? Udał się?

Maga83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-20, 11:06   #2254
eseska
Zakorzenienie

CZESC!
Cytat:
Napisane przez york222 Pokaż wiadomość
Witam wszystkie Aniołkowe i Ziemskie mamusie. Całkiem przypadkiem natrafiłam na ten wątek.
Niestety od 27 października 2011 też należę do waszego grona
WITAJ! Bradzo mi przykro!!!!

Cytat:
Napisane przez Ando Pokaż wiadomość
A ja juz po imprezce urodzinowej Dzidki. Ale zrobiłam slodziarskie babeczki, dziadek zrobił brzdąca (jeszcze trochę zostało jesli ktos reflektuje )
Ja poprosze i o przepisy tez!
Cytat:
Napisane przez Agna Pokaż wiadomość
ja mam wyrzuty sumienia przez to, że nie moglam mu dać szczęścia na ktore tak dlugo czekał ....boję się następnej ciąży i to zrozumiałe... nie będzie w cale tak slodko i sielsko -anielsko , to zawsze zostanie z nami...
AGNA! ja Cie błagam nie szukaj winy w sobie!!!!!!!!!!! Tylko sie dziewczyno tym zameczysz i nic Ci to nie da!!!!!

Cytat:
Napisane przez anitaxas Pokaż wiadomość
Generalnie mam doła, takiego że hej i nie wiem co zrobić żeby mi przeszło....
pozwól sobie na smutek, nie staraj sie byc na siłe wesoło - bo tylko będziesz sie meczyc. A Ci znajomi do których jedzuecue, to jacys bliscy///, godni zaufania? jak tak moze warto by wiedzieli o # wtedy i Ty dostaniesz wiecej wsparcia!
Cytat:
Napisane przez PriVativ Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny Tu ciastek.
wczoraj się dowiedziałam że to gronkowiec. dziś już będą wyniki więc mam nadz że powiedzą jaki.

smutno mi że moja niunia musi przechodzić od początku przez takie coś .
PRINCE! bidulka Rozalka, ale jak wiedza co to tez wiadomo jak działac!!!! Fajnie ze wychodzicei do domku!!

ZOSIA
eseska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-20, 11:13   #2255
agatkaa1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Maga83 Pokaż wiadomość

Agatka
jak wyjazd? Udał się?
udał ale szkoda że taki krótki

26,01,2011[*]
23,04,2013[*]

Nasze Szczęście- IGOREK
agatkaa1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-20, 11:19   #2256
moni_ka.g
Zakorzenienie

GG do moni_ka.g

Cytat:
Napisane przez Agna Pokaż wiadomość
powiem szczerze, że strata jest dla mnie tym dotliwsza, że moja szwagierka, też jest teraz w ciązy - dowiedziałam się po poronieniu i dlatego to mnie tak strasznie boli, że ja w końcu po 4rech latach znalazłam dla sibie czas na dziecko, a np. ona o tej samej porze rok temu nie była nawet mężatką, a teraz zbieg okoliczność, że obie byłyśmy w ciązy, a ja musiała swoje dziecko stracić. Boli mnie jeszcze to, że mój mąż strasznie to przeżywa..... zarówno stratę jak i to, że zostanie wójkiem , a w tym samym czasie mógł zostać ojcem, ja mam wyrzuty sumienia przez to, że nie moglam mu dać szczęścia na ktore tak dlugo czekał ....boję się następnej ciąży i to zrozumiałe... nie będzie w cale tak slodko i sielsko -anielsko , to zawsze zostanie z nami...
jak ja straciłam maleństwo, siostra męża była w ciąży, brat cioteczny miał roczną córeczkę i kolejne dziecko w drodze. między naszymi dziećmi (naszym i siostry męża) miało być 4 m-ce różnicy. wiem, że to boli, ale nie można myśleć, że jak ktoś np. rok temu nie miał męża/poukładanego życia to nie zasługuje na dziecko. to tak samo jakby siostra mojego męża pomyślała wtedy o nas, że my nie zasługujemy na dziecko bo jesteśmy po ślubie ponad rok, a oni 3 lata i my nie musimy się starać tak bardzo jak oni, w sensie, że my nie mamy zdiagnozowanych poważnych problemów z zajściem w ciążę i nie czekają nas np. sztuczne metody. nie można tego tak wartościować. każda para, która się stara zasługuje, nie ważne jak długo trwają ich starania. wiem, że za jakiś czas przestaniesz tak myśleć, sama na początku zazdrościłam ciąż w rodzinie, zwłaszcza jak ktoś otwarcie mówił, że nie planowali. jeszcze i do nas uśmiechnie się szczęście.

Cytat:
Napisane przez amilcia Pokaż wiadomość
stresujesz się tym ?
A gdzie pozytywne myślenie, też się wyłączyło ?
Kochana, nie każda ma objawy od zaraz - przecież Ty to sama dobrze wiesz.
Będzie dobrze
ja w poprzedniej ciąży na zmianę raz "narzekałam", że boli mnie brzuch, potem panikowałam, że mnie nie boli. mąż już głupiał i pytał: to w końcu chcesz, żeby cię bolał, czy żeby nie bolał? ale nie wiedziałam co lepsze.
moni_ka.g jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-20, 11:19   #2257
BERBIE
Zakorzenienie

dzień dobry
witaj agatko
Stary 2012-07-20, 11:20   #2258
Dasti80
Zakorzenienie

Dzień dobry

Flower, Natalia
super chłopaki

Cytat:
i tak to z chłopami... dobrze, że Ty to tolerujesz.

nasz kolega po pracy jest tak zmęczony psychicznie, że nie daje rady zajmować się 23 miesięcznym synem , ale jego żona też pracuje... szok. Młody jest cały czas na rękach u mamy. Ona gotuje, piecze, sprząta, pierze... kiedyś stwierdziła, że dość i że musi odpocząć. no i synek ma szytą brew... bo tatuś zasnął przed TV.
Takiego czegoś bym nie tolerowała teraz jest tak ponieważ jestem na macierzyńskim, a poza tym noworodek potrzebuje jednak więcej mamy niż taty. Mój mąż wie że po macierzyńskim jak wrócę do pracy to będzie miał więcej obowiązków i tak jestem w szoku że z moim podejściem z lekka feministycznym tak mało teraz od Niego wymagam może dlatego że mam grzeczne dziecko i wszystko robię przy nim z przyjemnością
Cytat:
Dziewczyny jakie polecacie witaminy w ciąży? Ja biorę teraz Femibion2, ale jego cena jest zabójcza... Chciałabym coś o dobrym składzie, ale w trochę lepszej cenie niż 60zł za 30 tab
VITA-MIN MAMA maja super skład, minerały w postaci helatów i dodatkowo żurawinę kosztuje ok 20zł

Po szklistych oczach je poznasz, po chwiejnym głosie
Po marzeniach w pył obróconych, po kołysankach nie wyśpiewanych
Po imionach nie nadanych, po smutku lepiej lub gorzej skrywanym
Po tym wszystkim poznasz Aniołkowe mamy....

Edytowane przez Dasti80
Czas edycji: 2012-07-20 o 11:23
Dasti80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-20, 11:22   #2259
moni_ka.g
Zakorzenienie

GG do moni_ka.g

byłam u endo z nowymi wynikami, tymi z wczoraj: tsh - 1,899, ft4 - 15,89, anty tpo - 21,90. powiedziała, że dobrze, że powtórzyłam badania, że ths może tak skakać. kazała póki co odstawić eythyrox, ale mieć w razie czego i brać tylko jodid, a teraz zrobić usg tarczycy i wrócić do niej, bo po samych wynikach krwi niewiele można wywnioskować. generalnie mam być pod jej stałą opieką.
moni_ka.g jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-20, 11:26   #2260
pani22ka
Zakorzenienie

Cytat:
stresujesz się tym

Cytat:
A później dopadły mnie bóle żołądka, zmęczenie i spanie, że TŻ się śmiał, że chciałam objawów, to mam
babiszony

Cytat:
Napisane przez moni_ka.g Pokaż wiadomość
ale nie wiedziałam co lepsze.

Cytat:
Napisane przez Dasti80 Pokaż wiadomość
z moim podejściem z lekka feministycznym tak mało teraz od Niego wymagam
hehe jak żadnemu z was to nie przeszkadza, jest świadomość tego co będzie potem - jest OK. przedstawiłam lekko patologiczny - wg mnie - przypadek

Co kupiłaś? Udany shopping?

---------- Dopisano o 11:26 ---------- Poprzedni post napisano o 11:25 ----------

Cytat:
Napisane przez moni_ka.g Pokaż wiadomość
generalnie mam być pod jej stałą opieką.
i tak powinno być.
Wyznaczyła kolejną wizytę?

pani22ka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-20, 11:28   #2261
Maga83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agatkaa1 Pokaż wiadomość
udał ale szkoda że taki krótki
Kochana najważniejsze, że się udał. A miłe chwile zawsze za szybko lecą

Cytat:
VITA-MIN MAMA maja super skład, minerały w postaci helatów i dodatkowo żurawinę kosztuje ok 20zł
O żurawina, w sam raz na mój bolący często pęcherz

Prince dobrze, że już wiecie co jest z Rozalką. No i super, że do domku wychodzicie

Stary 2012-07-20, 11:31   #2262
Dasti80
Zakorzenienie

Perse jak się czujesz w nowych włosach?

Stary 2012-07-20, 11:31   #2263
fiolusiek
Zakorzenienie

Maga Ty też masz problemy z pęcherzem
fiolusiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-20, 11:34   #2264
maksikola
Wtajemniczenie

Witam nowe AM i przytulam.

Amilcia dalej u teściów?

Perse koniecznie pochwal się fryzurą

Pani przepis na podróbę sushi skopiowałam, wykorzystam napewno.

zeberka nie miej żalu do tż-ta. On jest "chłop robotny" i nie da rady siedzieć w domu, tak jest wychowany i doceń to. Całę gospodarstwo jest na jego głowie. Pokaż Kasię

Natalia Mikołaj pije z niekapka?

Zabieram się za obiad: pstrąg smażony i naleśniki
maksikola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-20, 11:40   #2265
Maga83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fiolusiek Pokaż wiadomość
Maga Ty też masz problemy z pęcherzem
No niestety. W poprzedniej ciąży miałam taki atak bólu brzucha, że masakra. Wysłali mnie na usg jamy brzusznej i się okazało, że mam malutkie kamyczki. Więc się pilnuję, żeby dużo pić. A poza tym często przed ciążą mnie łapało zapalenie pęcherza, aż do sikania krwią... Brrr okropny ból.
Rozumiem, że Ciebie też to męczy?

Stary 2012-07-20, 11:43   #2266
Dasti80
Zakorzenienie

Cytat:
A ja mam od wczoraj totalny dół.. po wizycie u gina rozkleiłam się tak że cały wieczór histerycznie przepłakałam.. i nie wiem czemu i co mną tak szarpnęło ale po prostu nie mogłam się uspokoić momentami tak wyłam że nie mogłam złapać oddechu..
Pierwszy taki atak miałam jak wróciłam 3 tygodnie temu ze szpitala..
A myślałam że daję sobie świetnie radę.. a jestem po prostu beznadziejna. Do tego dzisiaj wyjeżdżamy na weekend do znajomych i szczerze to nie wiem jak go przeżyję.. oni nie wiedzą o poronieniach - może to i lepiej.

Współczuję
Cytat:

Nie martw się, objawy jeszcze dadzą znać o sobie
Pamiętasz jak panikowałyśmy z Anią na początku ciąży

---------- Dopisano o 11:43 ---------- Poprzedni post napisano o 11:41 ----------

Cytat:
Co kupiłaś? Udany shopping?
Udany kupiłam kilka pajaców i smoczki

Stary 2012-07-20, 11:44   #2267
fiolusiek
Zakorzenienie

Cytat:
No niestety. W poprzedniej ciąży miałam taki atak bólu brzucha, że masakra. Wysłali mnie na usg jamy brzusznej i się okazało, że mam malutkie kamyczki. Więc się pilnuję, żeby dużo pić. A poza tym często przed ciążą mnie łapało zapalenie pęcherza, aż do sikania krwią... Brrr okropny ból.
Rozumiem, że Ciebie też to męczy?
Ja jak nie wypije w ciągu dnia i nocy ponad 2.5 litra wody to odczuwam pieczenie przy oddawaniu moczu, teraz się pilnuje żeby dużo pić
Gin kazał mi żurawinę jeść, ale jak widziałam skład żurawiny to zrezygnowałam, na pierwszym miejscu w składzie cukier, potem dopiero żurawina Więc po co mam się opychać cukrem Na dodatek przecież spożywanie słodyczy sprzyja rozwojowi bakterii Teraz jem dużo pomarańczy żeby zakwaszać mocz
Stary 2012-07-20, 11:58   #2268
Dasti80
Zakorzenienie

Cytat:

O żurawina, w sam raz na mój bolący często pęcherz
Jak najbardziej

---------- Dopisano o 11:47 ---------- Poprzedni post napisano o 11:44 ----------

Agna, York witamy

---------- Dopisano o 11:49 ---------- Poprzedni post napisano o 11:47 ----------

Prince dobrze że Rozalkę ponaświetlali bo leczenie żółtaczki będąc w domu jest uciążliwe a gronkowca spokojnie wyleczycie

---------- Dopisano o 11:58 ---------- Poprzedni post napisano o 11:49 ----------

Agna nie obwiniaj się, na utratę ciąży mogło mieć wpływ dużo czynników. Infekcje są najbardziej niekorzystne w I trymestrze, ale lepiej dla ciąży wziąść dozwolony antybiotyk niż mieć nieleczona infekcję. 1# to mógł być przypadek, dobrze że robisz badania bo będziesz czuła się bezpieczniej w następnej ciąży. Ja też straciłam 2 ciąże w terminie następnej miesiaczki. W 3 ciąży do 16 tygodnia przeszłam 2 mocne przeziębienia z zapaleniem gardła takim ze dusiłam się flegmą, bałam sie ze to zaszkodzi dziecku na szczęscie nie zaszkodziło.

Stary 2012-07-20, 12:03   #2269
aaaggusia
Rozeznanie

dzień dobry
witam nowe AM - przykro mi, że też Was to spotkało dziewczyny. ale nasze forum napewno będie dla Was dobrą terapią i da dużoooo nadziei
pani Kochana gratulacje!!!! az mi łezka się zakręciła jak przeczytałam ze się udało
perse - napisz jakie robisz te ciastka bo też mam jutro gości i żadnego pomyslu co przygotować...
Natalia, 8 m-cy - szok!!!! dopiero na porodówkę jechalaś
u nas juz 3 miesiac sie zaczal takze leciiii. w pon skonczymy 10 tyg i nawet nie wiem kidy to minelo .
zaczynamy przygotowania do chrzcin i powiedzcie mi co myslicie o takim ubranku
http://szafakrasnali.istore.pl/pl/wa...piecy.html#op1
zobaczylam i sie zakochalam. co prawda mialam nie kupowac bo troche strata kasy ale z drugiej strony to pierwsza tak wazna uroczystosc mojego szkraba

mamusia najszczęśliwsza na świecie
14.05.2012 Mikołaj
aaaggusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-20, 12:09   #2270
fiolusiek
Zakorzenienie

Agusiu mnie się taki podoba
http://allegro.pl/garnitur-do-chrztu...472984981.html
Stary 2012-07-20, 12:11   #2271
Dasti80
Zakorzenienie

Aaaggusia ubranko super podoba mi się to że nie jest całe białe

Stary 2012-07-20, 12:15   #2272
eseska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aaaggusia Pokaż wiadomość
zaczynamy przygotowania do chrzcin i powiedzcie mi co myslicie o takim ubranku
http://szafakrasnali.istore.pl/pl/wa...piecy.html#op1
zobaczylam i sie zakochalam. co prawda mialam nie kupowac bo troche strata kasy ale z drugiej strony to pierwsza tak wazna uroczystosc mojego szkraba
Cytat:
Napisane przez fiolusiek Pokaż wiadomość
aaaaa toz to mali dzentelmeni będą!!!!!!!!!!!

ZOSIA
eseska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-20, 12:26   #2273
pani22ka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maksikola Pokaż wiadomość

ale pyszności.

Cytat:

Nie martw się, objawy jeszcze dadzą znać o sobie
Pamiętasz jak panikowałyśmy z Anią na początku ciąży
hehe aż wróciłam do V części ale Wy byłyście/jesteście tak obcykane w terminologii, że zawsze/wciąż jestem pełna podziwu...
jak Ci pięknie przyrastała beta! (ja zrobię dopiero w środę, bo ponoć bym się nakręcała )

Aleksander zaakceptował wybór Mamuni? Podobają mu się wczorajsze gadżety i ciuchy?

Cytat:
pani Kochana gratulacje!!!! az mi łezka się zakręciła jak przeczytałam ze się udało
dziękuję

Marynarka w kratkę bardzo mi się podoba

Stary 2012-07-20, 12:59   #2274
natalia_23
Zakorzenienie

witam nowe aniołkowe mamusie, tule Was mocno . Z czasem łatwiej żyć, ale nie zapomina się, ból, tęsknota ciągle taka sama...

Cytat:
Napisane przez black secret Pokaż wiadomość

Natalia jejku juz 8 miesiecy ma Szczypior....ale zlecialo....
Ale Szczypior jest superowy.....
zleciało, ciągle się zastanawiam kiedy aż sie gubię w liczeniach ;p

Cytat:
Cześć Dziewczyny.
Podczytuję Was na bieżąco, ale nie ma siły na aktywny udział w dyskusji..

Ale przede wszystkim:
PANI gratulacje!!! i życzę z całego serca szczęśliwej i nudnej, książkowej ciąży! i oby do wiosny

AGNA witaj kochana. Przytulam, chociaż tak wirtualnie życząc dużo siły!

A ja mam od wczoraj totalny dół.. po wizycie u gina rozkleiłam się tak że cały wieczór histerycznie przepłakałam.. i nie wiem czemu i co mną tak szarpnęło ale po prostu nie mogłam się uspokoić momentami tak wyłam że nie mogłam złapać oddechu..
Pierwszy taki atak miałam jak wróciłam 3 tygodnie temu ze szpitala..
A myślałam że daję sobie świetnie radę.. a jestem po prostu beznadziejna. Do tego dzisiaj wyjeżdżamy na weekend do znajomych i szczerze to nie wiem jak go przeżyję.. oni nie wiedzą o poronieniach - może to i lepiej.

też miałam takie napady tule Cię bardzo mocno

Cytat:
Napisane przez adunia89 Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Natalia, wszystkiego najpiękniejszego dla Twojego Szczypiora! Chociaż niezły już z niego boss w tym fotelu

Perse, a czego dokładnie szukasz w bibliotece, bo nie pamiętam?

panika, super pomysł na tą tortillę z łososiem!

W ogóle widze, że Wy często w Biedronce kupujecie, ja mam bliżej Lidla (chociaż Biedra też niedaleko) i jakoś nie miałam okazji poznać tamtejszego asortymentu Przejdę się na pewno po tortillę Jest coś jeszcze wartego polecenia?
dobra ta tortilla ?

Cytat:
hejo dziewczyny
nie wiem co której odpisać, nie czytam na bierząco ....

witam nowe AM - zostańcie z nami , tu dziewczyny znają się na wszystkim ..

Natalia - jaki Miki już duży

a u nas po kolei
zapalenie gardła, zapalenie jamy ustnej , jeszcze trzydniówka i teraz powoli wychodzimy na prostą

Zeberka - może wpadnę do was w przyszlym tygodniu . dam znać ,

Jak wolne ?

Cytat:
Witam nowe AM i przytulam.

Natalia Mikołaj pije z niekapka?

pyszny obiad

Mikołaj najlepiej pije z łyżeczki , z niekapka też sobie dość dobrze radzi, najgorzej z butelki... niestety u nas króluje ciągle pierś

Cytat:

Natalia, 8 m-cy - szok!!!! dopiero na porodówkę jechalaś
u nas juz 3 miesiac sie zaczal takze leciiii. w pon skonczymy 10 tyg i nawet nie wiem kidy to minelo .
dokładnie, wydaje mi się że 2 tygodnie temu rodziłam.
A u was też czas zasuwa !!! już 10 tygodni

perse pokaż fryz

prince dobrze, że wracacie do domu

Mikołaj 19.11.2011
natalia_23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-20, 13:43   #2275
Dasti80
Zakorzenienie

Cytat:
hehe aż wróciłam do V części ale Wy byłyście/jesteście tak obcykane w terminologii, że zawsze/wciąż jestem pełna podziwu...
jak Ci pięknie przyrastała beta! (ja zrobię dopiero w środę, bo ponoć bym się nakręcała )

Aleksander zaakceptował wybór Mamuni? Podobają mu się wczorajsze gadżety i ciuchy?
Hehe, aż zerknęłam sobie do V części wspomnień czar ehhh ta beta i po drodze różne problemy (np. plamienia) stresik był nie ma co
Miło powspominać
Tobie beta też będzie super przyrastać

Ciuchy piorą się, ale na pewno zaakceptuje a smoczki jego ulubione tylko co miesiąc mu nowy daję

Edytowane przez Dasti80
Czas edycji: 2012-07-20 o 13:49
Stary 2012-07-20, 14:08   #2276
Nita6
Zakorzenienie

9 miesięcy
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1.jpg (70,0 KB, 25 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2.jpg (58,0 KB, 25 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 3.jpg (78,3 KB, 27 załadowań)
Nita6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-20, 14:15   #2277
alonka00
Zakorzenienie

GG do alonka00

Hej! My dziś na badaniach byliśmy, TŻ pobrali 2 probówki, mi jedną, cwaniak centralnie patrzył się jak mu igłę wbijają miałam zrobić jeszcze jakieś badanie ale powstrzymałam się i stwierdziłam że nic już nie robię na własną rękę, będę się gina słuchać, chyba nie na darmo jest tym kierownikiem katedry, postanowiłam mu zaufać dziś jakoś tak smutnie, w nocy koło 3 zbieramy się i wyruszamy w góry, TŻ powiedział że mam całą drogę prowadzić a on będzie piwo pił, chyba go pogrzało, dziwię się że nie boi się dawać mi jechać, w końcu od marca mam prawko, ale po tym co zobaczył we wtorek chyba przeszły mu wszystkie obawy wracaliśmy z Lublina, ja miałam jechać z przodu, on z tyłu szwagra naprawionym autem i tak zapierdzielałam i wyprzedzałam że jak dojechaliśmy to Tż zapytał sie kto auto prowadził ja tak mam jak jadę sama i się wczuwam, ale bez szaleństw, nigdy w życiu na trzeciego nie wyprzedzam bo boję się

1.07.2013
alonka00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-20, 14:21   #2278
amilcia
Wtajemniczenie

Cytat:
Amilcia dalej u teściów?
dalej

Amelka - 07.12.2006
Aniołek - 30.11.2010
Daria - 29.01. 2012
amilcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-20, 14:24   #2279
pani22ka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez natalia_23 Pokaż wiadomość
niestety u nas króluje ciągle pierś
ssaczek pewnie dla Ciebie męczące, ale sobie wyobrażam, zadowoloną minkę Mikołaja
Cytat:
9 miesięcy
kiedy? powiedzcie mi kiedy ona tak urosła???
i jaka blondi!!!

Cytat:
Napisane przez alonka00 Pokaż wiadomość
nigdy w życiu na trzeciego nie wyprzedzam bo boję się
obyś zawsze się bała

Cytat:
dalej
i jak?

Stary 2012-07-20, 14:25   #2280
Dasti80
Zakorzenienie

Cytat:
9 miesięcy
Cudne, niebieskie oczka
Cytat:
Napisane przez alonka00 Pokaż wiadomość
Hej! My dziś na badaniach byliśmy, TŻ pobrali 2 probówki, mi jedną, cwaniak centralnie patrzył się jak mu igłę wbijają

wracaliśmy z Lublina, ja miałam jechać z przodu, on z tyłu szwagra naprawionym autem i tak zapierdzielałam i wyprzedzałam że jak dojechaliśmy to Tż zapytał sie kto auto prowadził ja tak mam jak jadę sama i się wczuwam, ale bez szaleństw, nigdy w życiu na trzeciego nie wyprzedzam bo boję się
Auć
Bo kobiety są dobrymi kierowcami no może nie wszystkie

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Być rodzicem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości