Ślub bez wydawania mnóstwa pieniędzy - wspieramy się, pocieszamy i śluby omawiamy! II - Strona 76 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2016-01-14, 22:37   #2251
yasmin24
Raczkowanie

Dot.: Ślub bez wydawania mnóstwa pieniędzy - wspieramy się, pocieszamy i śluby omawia

Cytat:
Napisane przez cranberry juice Pokaż wiadomość
Oczywiscie, profesjonalnie zrobiona dekoracja wyglada uroczo - ale zrozumiałam, że sama chcesz przygotować jakieś dekoracje. Ja bym nie ryzykowała, chyba że jesteś pewna, że potrafisz, bo nie wiem, stroisz centra handlowe lampkami na Boże Narodzenie zawodowo
Sama chcialam, zeby za duzo nie wydawac niepotrzebnie, ale chyba faktycznie nie bede ryzykowac, zeby nie wyszlo jakos jarmarcznie. Czyli bazowac na swiecach jako dodatkowym oswietleniu? Zastanawialam sie nad takich grubych duzych, wlozonych do duzych sloikow przystojonych np koronka, sznurkiem szarym.. Choc boje sie ze ladne sa na zdjeciach i watkach DIY a jak ja to zrobie to wyjdzie wiocha.
No nie mam innych pomyslow na ta sale.. Mialo byc prosto-rustykalnie, jakies koronki wlasnie, juta. Odpadaja wszysytkie kolorowe tiule itd.
Nawet nie wiem jakie kwiaty..
Zaczelismy w sumie dopiero przygotowania, termin wyznaczony na 27.08, myslalam ze spoko, tyle miechow, wszystko ogarne.. A juz zaczynam panikowac. I w zasadzie nie odrywam sie od wizazu, czytam watki po kilkadziesiat stron i coraz wiekszy metlik w glowie
yasmin24 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-01-14, 22:42   #2252
papaPapaya
Zakorzenienie

Dot.: Ślub bez wydawania mnóstwa pieniędzy - wspieramy się, pocieszamy i śluby omawia

Cytat:
Napisane przez yasmin24 Pokaż wiadomość
Sama chcialam, zeby za duzo nie wydawac niepotrzebnie, ale chyba faktycznie nie bede ryzykowac, zeby nie wyszlo jakos jarmarcznie. Czyli bazowac na swiecach jako dodatkowym oswietleniu? Zastanawialam sie nad takich grubych duzych, wlozonych do duzych sloikow przystojonych np koronka, sznurkiem szarym.. Choc boje sie ze ladne sa na zdjeciach i watkach DIY a jak ja to zrobie to wyjdzie wiocha.
No nie mam innych pomyslow na ta sale.. Mialo byc prosto-rustykalnie, jakies koronki wlasnie, juta. Odpadaja wszysytkie kolorowe tiule itd.
Zaczelismy w sumie dopiero przygotowania, termin wyznaczony na 27.08, myslalam ze spoko, tyle miechow, wszystko ogarne.. A juz zaczynam panikowac. I w zasadzie nie odrywam sie od wizazu, czytam watki po kilkadziesiat stron i coraz wiekszy metlik w glowie
przede wszystkim musisz sie zdecydować jak chcialabys zeby wygladala sala, a potem szukać ewentualnych dodatkow. jak nie masz jakiegos zarysu w glowie to ciezko ci bedzie cos wybrac z tego chaosu

13.12.2016 Julian
papaPapaya jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-01-14, 23:07   #2253
sQuaara
Zakorzenienie

moja mama byla na weselu gdzie mlodzi sami stroili sale i przystroili sufit
z 1 strony na druga przewiazali sznurki/ nitki (nie wiem nie pamietam) i zawiesili na pol zgiete takie serwerki papierowe okragle jak pod tort
na zdjeciach wygladalo oblednie
ale Oni mieli sielskie wesele, choc do rystykalnego tez pasuje

dodam ze sielskie to wg mnie "wies tematem przewodnim ale mega gustownie"
Stary 2016-01-15, 07:12   #2254
visionAM
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez yasmin24 Pokaż wiadomość
Moim zdaniem przede wszystkim powinnaś zrezygnować z tych pokrowców i firanek, bo nie pasują do sali. Pompony wyglądałaby super, ale właśnie jest ryzyko, że nie dasz rady sama ładnie nimi przystroic sufitu. No i nie wiem czy tam nie jest za nisko?

Kwiaty zdecydowanie jakieś "polne" w lekkich bukietach, żadnych róż itp.tam nie widzę.

Nie chcesz skorzystać z usług dekoratorki?
visionAM jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-01-15, 10:01   #2255
pestycyda
Zakorzenienie

Dot.: Ślub bez wydawania mnóstwa pieniędzy - wspieramy się, pocieszamy i śluby omaw..

Cytat:
Napisane przez cranberry juice Pokaż wiadomość
Moim zdaniem sala Cię jednak ogranicza, jak dasz tam niebieski, to wyjdzie Ci wesele w barwach Unii Europejskiej... Musisz chyba jednak dobrać coś do tego żółtego na ścianach.

Ehm, przekopałam pół internetu żeby znalezc bardziej trafne zdjęcie mojej sali. Faktycznie w ich galerii na stronie internetowej sciany wydaja sie zolte ale sa kremowe, bezowe. Troche mi kamien spadl z piersi. Sala jest daaaleko ode mnie wiec nie moge po prostu jechac i sprawdzic:pImageUploadedByWizaz Forum1452848408.418011.jpg

Mam nadzieje ze cos widac, bo jakos mi dziwnie ta mobilna aplikacja wizazu dziala. Nie widze czesci zdjec albo sa w zlej jakos (pikseloza).

To dzieczyny jakie dodatki widzicie? Co myslicie?
pestycyda jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-01-15, 10:11   #2256
sQuaara
Zakorzenienie

Dot.: Ślub bez wydawania mnóstwa pieniędzy - wspieramy się, pocieszamy i śluby omaw..

pestycyda, szczerze? kazde :P sala wg mnie nic nie narzuca. jak sie postarasz to zrobisz tam boho ja kbedziesz chciala to teczowe wesele a jak chcesz to francje elegancje
Stary 2016-01-15, 10:27   #2257
papaPapaya
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sQuaara Pokaż wiadomość
pestycyda, szczerze? kazde :P sala wg mnie nic nie narzuca. jak sie postarasz to zrobisz tam boho ja kbedziesz chciala to teczowe wesele a jak chcesz to francje elegancje
jak dla mnie to tylko styl black&white odpada a co do reszty masz racje

13.12.2016 Julian
Stary 2016-01-15, 10:48   #2258
pestycyda
Zakorzenienie

Black'n'white nie przyszedl mi do glowy. Na pewno nie bede szla w kolorowe obrusy. Raczej delikatne dodatki. Słodkiego stolu nie planuje wiec tu kolorow tez nie bedzie. Aktualnie mam jakas faze i co trzeci dzien mi sie zmienia :p

Usiade, pooddycham i poczekam az mi przejdzie
Stary 2016-01-15, 10:50   #2259
papaPapaya
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pestycyda Pokaż wiadomość
Black'n'white nie przyszedl mi do glowy. Na pewno nie bede szla w kolorowe obrusy. Raczej delikatne dodatki. Słodkiego stolu nie planuje wiec tu kolorow tez nie bedzie. Aktualnie mam jakas faze i co trzeci dzien mi sie zmienia :p

Usiade, pooddycham i poczekam az mi przejdzie

mialam tak samo - milion pomyslow na minute
ale w koncu po jakims czasie mi sie to ustatkowało i znazłam swoją idealną inspirację i teraz juz wiem do czego dążyć w obmyślaniu dodatków

13.12.2016 Julian
Stary 2016-01-15, 10:54   #2260
sQuaara
Zakorzenienie

ja tez tak mialam... chcialam TYLE zrobic co jakas PM2015 cos wyslala to mowilam ' matko matko jakie piekne' koniec koncow to co zrobilam zdralo sie w piekna calosc wiec zycze Wam abyscie sie tez zorganizowaly i wyklaruje sie Wam calosc wesela
kwestia obrusow jest dla mnie sprzeczna, tzn raz ze nie jest to tanie (moja sala to jakies 15zl za obrus, nie wiem czy za dzien czy za wesele+poprawiny) dwa ze jak juz kolorowy obrus to nie dawalabym kolorowych winietek,kwiatow itp...
Stary 2016-01-15, 15:20   #2261
very niceee
Zadomowienie

Ja mam dekoracje w cenie sali i święty spokój
Ex Au pair De
very niceee jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-01-15, 16:54   #2262
papaPapaya
Zakorzenienie

jest tu ktos kto sam drukował zaproszenia?
chodzi mi o to, jaka najlepiej gramature kartki wybrac? zeby nie byla za miekka, ale zeby tez przeszla przez zwykla drukarke

13.12.2016 Julian
Stary 2016-01-15, 16:58   #2263
sQuaara
Zakorzenienie

ja drukowalam ja!
zaproszenie na drukarce (w pracy te takie duze stojace) 250g to papier sztwyny ale wciaz latwo sie zgina
na 180g drukowalam winietki itp bo kolorowa drukarka juz 250g nie dala rady, a inna sprawa ze 180g na winietke to wystarczajaco
Stary 2016-01-15, 17:06   #2264
papaPapaya
Zakorzenienie

Cytat:
ja drukowalam ja!
zaproszenie na drukarce (w pracy te takie duze stojace) 250g to papier sztwyny ale wciaz latwo sie zgina
na 180g drukowalam winietki itp bo kolorowa drukarka juz 250g nie dala rady, a inna sprawa ze 180g na winietke to wystarczajaco
ooo, dzieki
leci notka do mojego organizera

13.12.2016 Julian
Stary 2016-01-15, 19:19   #2265
cranberry juice
ctrl alt delete

Ślub bez wydawania mnóstwa pieniędzy - wspieramy się, pocieszamy i śluby omaw...

Cytat:
Let's agree to disagree No tak jak w salonie mam niebieskie sciany, to nie kupuję zielonych dodatków - to analogicznie z kolorem sali na weselu.

Inna sprawa, że o ile wiele rzeczy teoretycznie można zrobić (nawet wesele glamour w remizie ), to.... koszt trochę zniechęca

Edytowane przez cranberry juice
Czas edycji: 2016-01-15 o 19:23
cranberry juice jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-01-15, 19:49   #2266
sQuaara
Zakorzenienie

w mojej wypowiedzi odnosilam sie do tej konkretnej sali, wiec urywek "wg mnie sala nic nie narzuca" znaczy "wg mnie TA sala nic nie narzuca".
ta konkretna o która zapytano
Stary 2016-01-15, 21:40   #2267
pestycyda
Zakorzenienie

Cytat:
w mojej wypowiedzi odnosilam sie do tej konkretnej sali, wiec urywek "wg mnie sala nic nie narzuca" znaczy "wg mnie TA sala nic nie narzuca".
ta konkretna o która zapytano

Nie no coś tam może narzuca ale to fakt, jak ktoś wcześniej napisał, zależy czy myślimy tylko o akcencie kolorowym w kwiatach, winietkach, ☠☠☠☠☠☠☠ach czy porywamy sie na kolorowe obrusy, pokrowce, zaslony itp.

W tej drugiej opcji mozna przesadzic
Stary 2016-01-18, 14:32   #2268
Orange2
Raczkowanie

Witam wszystkie przyszłe Panny Młode i spieszę dzielić się moimi pomysłami na moje wesele.
Wymarzyłam sobie ślub, a mianowicie wesele w stylu rustykalnym. Przede wszystkim dużo świec (być może na podstawkach drewnianych), jakieś koronki, "lekkie" kwiaty (a'la polne) w ozdobionych delikatnie słoikach, itp. Na sufit - jako, że moja sala jest wysoka - chciałabym rozwiesić materiał oraz takie papierowe kule, z których niektóre chciałabym, aby świeciły.
Mam wizję, tylko szczerze boję się, że jak sama się za to zabiorę wyjdzie wiocha :P bardzo lubię takie różne pierdółki, ręczne robótki i zazwyczaj różne rzeczy mi wychodziły... Jeżeli miałabym dużo gotówki na ten cel nie bałabym się zapłacić solidnej dekoratorce, jednak szukamy oszczędności i wydawać 2,5 tys. na dekoratorkę to nam się nie widzi.

Pomyślałam jedynie, że dekoratorka zrobiłaby nam sufit - bo nie mam ani materiału, ani kul (poza tym, macie pomysły jak je oświetlić nie podłączając do prądu?) więc to i tak będzie koszt ok. 500 zł...
Natomiast dodatki na stoły zrobiłabym sama. Co myślicie?

Mam jeszcze pytanie - co z krzesłami na sali? Bo wydaje mi się, że do stylu, który sobie wymarzyłam nie za bardzo pasują pokrowce, ale z drugiej strony krzesła te nie są super reprezentatywne... Jakieś pomysły?

Dodatkowo chciałabym zrobić stolik alkoholowy, ale byłyby tam przede wszystkim alkohole domowej roboty w jakichś ładnych karafkach. Ale jeszcze brak dokładniejszego pomysłu.

Poza tym to jestem nowa w wątku, ale wydaje mi się, że szybko się tu zadomowię
Orange2 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-01-18, 15:12   #2269
sQuaara
Zakorzenienie

pomysl spoko, zresztanie ty jedyna masz taki
co do dekoracji sufitu to sie niewiele wypowiem bo uwazam to za zbedne... sala musi byc duza nie wysoka zeby ten sufit ogladac - zeby bylo to widac bez zadzierania glowy do gory...
co do swiecenia bez pradu - lampki choinkowe/ledy na baterie sa

co do pozostalych dekoracji na prawde nie sztuka sloiki przewiazac koronkami, juta, podstawki na swiece zrobilabym z galezi
Stary 2016-01-18, 20:18   #2270
pantera09
Zakorzenienie

Dziewczyny, co Wam pomaga w wyborze sukni? Przymierzylam dzisiaj 3, w sobotę kolo 10 - to była pierwsza przymiarka i nie wiedziałam czego szukam. I podobają mi się tak różne suknie, że nie wiem jak mam się zdecydować...
11.03.2017
pantera09 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-01-18, 20:27   #2271
Terha
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pantera09 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, co Wam pomaga w wyborze sukni? Przymierzylam dzisiaj 3, w sobotę kolo 10 - to była pierwsza przymiarka i nie wiedziałam czego szukam. I podobają mi się tak różne suknie, że nie wiem jak mam się zdecydować...
Patrz przede wszystkim na krój: czy jest Ci dobrze w sukni która uwypukla biodra, czy lepszy będzie gorset (serduszko, czy prosty),bo np. wolałabyś ukryć co nie co albo dzięki niemu nie będziesz się garbić. Potem skup się na kolorze i materiale. Dla mnie ważne było, aby ozdoby sukni (typu koraliki, czy koronki) nie wyglądały z bliska tandetnie.

Terha jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-01-18, 20:30   #2272
Orange2
Raczkowanie

sQuaara - wiem, że pomysł nie jest jakiś super oryginalny, ale dla mojej rodziny będzie to nowość i w sumie trochę jestem ciekawa reakcji starszego pokolenia - "oooj, nie było wazonów to wzięli słoiki... ojjj"

a co z tymi krzesłami? jutro postaram się wrzucić jakieś foto, co by zobaczyć czy jest sens z tymi pokrowcami czy nie...

i jeszcze jedno - jakie kwiaty są najbardziej w takim prostym stylu? wiem, że fajnie wyglądałyby polne, ale w październiku z pola to chyba tylko wrzos można zebrać?

Cytat:
Ja jeszcze kiecki nie mam, ale wizja w głowie jest. Trochę się zmodyfikował na przestrzeni czasów, ale wiem, czego chce... Ciężko coś Tobie poradzić. Chyba tylko to, żeby mierzyć do skutku, aż poczujesz, że to ta? może pooglądaj sobie w Internecie kiecki i a nuż rzuci Ci się w oczy coś tak... konkretniej?
Stary 2016-01-18, 20:51   #2273
201801191006
Konto usunięte

jak do słoika, to gipsówka
201801191006 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-01-18, 21:28   #2274
sQuaara
Zakorzenienie

loloo co za nowy awatar
dokladnie sloik to gipsowka..a moze wrzosy? czy to pora na wrzos?

co do sukni to mi pomogla cena (zeby nie brac tej ktora mi sie spodobala jako 1:P) a pozniej to sama nie wiem... pani w salonie mi przyniosla powiedziala ze bedzie super.. i bylo wazne dla mnie bylo zeby swobodnie sie w niej pozniej tez bawic i zeby do mnie pasowala
wiele jest sukni ktore wg mnie nadaja sie na krotkie przyjecia a na weselu juz takiej nie widze niestety na mnie...
Stary 2016-01-18, 21:50   #2275
7ff68c701155e8d8df718a53d4dcd8f42fe80c19_6010ad0234c28
Konto usunięte

Wrzosy jak sama nazwa miesiąca wskazuje kwitną we wrześniu

---------- Dopisano o 21:50 ---------- Poprzedni post napisano o 21:48 ----------

I wrzosów z pola (a raczej z lasu, bo to leśne kwiaty) nie radzę zbierać, są pod ochroną
7ff68c701155e8d8df718a53d4dcd8f42fe80c19_6010ad0234c28 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-01-18, 22:13   #2276
sQuaara
Zakorzenienie

[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;54187835]Wrzosy jak sama nazwa miesiąca wskazuje kwitną we wrześniu

---------- Dopisano o 21:50 ---------- Poprzedni post napisano o 21:48 ----------

I wrzosów z pola (a raczej z lasu, bo to leśne kwiaty) nie radzę zbierać, są pod ochroną [/QUOTE]

nigy tak o tym nie myslalam

nie trzeba rwac, wszedzie mozna doniczkowe kupic.. chyba ze to nie wrzosy tylko pochodna tego..
Stary 2016-01-18, 22:23   #2277
pantera09
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Orange2 Pokaż wiadomość
sQuaara - wiem, że pomysł nie jest jakiś super oryginalny, ale dla mojej rodziny będzie to nowość i w sumie trochę jestem ciekawa reakcji starszego pokolenia - "oooj, nie było wazonów to wzięli słoiki... ojjj"

a co z tymi krzesłami? jutro postaram się wrzucić jakieś foto, co by zobaczyć czy jest sens z tymi pokrowcami czy nie...

i jeszcze jedno - jakie kwiaty są najbardziej w takim prostym stylu? wiem, że fajnie wyglądałyby polne, ale w październiku z pola to chyba tylko wrzos można zebrać?

Ja jeszcze kiecki nie mam, ale wizja w głowie jest. Trochę się zmodyfikował na przestrzeni czasów, ale wiem, czego chce... Ciężko coś Tobie poradzić. Chyba tylko to, żeby mierzyć do skutku, aż poczujesz, że to ta? może pooglądaj sobie w Internecie kiecki i a nuż rzuci Ci się w oczy coś tak... konkretniej?

Do krzeseł daj fotki A propozycja wystroju mi się bardzo podoba Trzymam kciuki żeby Ci się udało zrobić to tak jak sobie wymarzylas.

Szukałam, ale w internecie to mi się żadna nie podoba, na zdjęciach nie widać szczegółów itp. itd. Mam już w sumie bardzo określone typy: gorset, wiązany, chętnie koronka. Nie chcę tiulu ani satyny. To już dużo, ale mam problem, długa czy krótka? Tż namawia mnie na krótką, ale w mało której czuje się jak panna młoda. Z drugiej strony w długiej czuję się przesadnie jak na cywilny ślub...

Cytat:
Napisane przez Terha Pokaż wiadomość
Patrz przede wszystkim na krój: czy jest Ci dobrze w sukni która uwypukla biodra, czy lepszy będzie gorset (serduszko, czy prosty),bo np. wolałabyś ukryć co nie co albo dzięki niemu nie będziesz się garbić. Potem skup się na kolorze i materiale. Dla mnie ważne było, aby ozdoby sukni (typu koraliki, czy koronki) nie wyglądały z bliska tandetnie.

O tak zawrzeć myślałam że suknie z jakimś ozdobmym paskiem itp są piękne, dopóki nie zobaczyłam ich z bliska, te ozdoby wydały mi się strasznie tandetne... Nie mówię że tak jest we wszystkich sukniach, ale te co widziałam były słabe. Jedynie w jednej sukni w gorsecie były tak delikatne swiecidelka, że nie było ich widać, ale się błyszczalo i to bylo super

Cytat:
loloo co za nowy awatar
dokladnie sloik to gipsowka..a moze wrzosy? czy to pora na wrzos?

co do sukni to mi pomogla cena (zeby nie brac tej ktora mi sie spodobala jako 1:P) a pozniej to sama nie wiem... pani w salonie mi przyniosla powiedziala ze bedzie super.. i bylo wazne dla mnie bylo zeby swobodnie sie w niej pozniej tez bawic i zeby do mnie pasowala
wiele jest sukni ktore wg mnie nadaja sie na krotkie przyjecia a na weselu juz takiej nie widze niestety na mnie...
No właśnie cena. Na razie najbardziej spodobała mi się taka za 3500 tys, a to jednak za dużo, a jest przepiękna. Szukam teraz tańszego odpowiednika, ale ciągle w głowie siedzi mi też krótka - z założeniem że kupię krótką szłam do salonu :-P Ot taka jestem problemowa:-D
11.03.2017
pantera09 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-01-18, 22:28   #2278
cherry1988
Raczkowanie

Cytat:
Tak jak pisała Tehra - patrz w którym fasonie najlepiej wyglądasz, co zakrywa ewentualne mankamenty figury, a co powoduje że czujesz się w danej sukni dobrze. Ja nie liczyłam na efekt wow! i wybrałam suknię, która podobała mi się i na wieszaku i na mnie, w której było mi wygodnie i zdaniem osób, które mnie w niej widziały, pasowała do mnie

13.10.2013r.

06.12.2014r.

13.08.2016r.
cherry1988 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-01-18, 22:54   #2279
7ff68c701155e8d8df718a53d4dcd8f42fe80c19_6010ad0234c28
Konto usunięte

Cytat:
nigy tak o tym nie myslalam

nie trzeba rwac, wszedzie mozna doniczkowe kupic.. chyba ze to nie wrzosy tylko pochodna tego..
Skądś te miesiące wzięły swoje nazwy praktycznie każdy z nich wiąże się z przyrodą i zmianami w porach roku

Wiem wiem, ale Orange dosłownie napisała o zbieraniu wrzosów z pola
7ff68c701155e8d8df718a53d4dcd8f42fe80c19_6010ad0234c28 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-01-19, 08:56   #2280
Orange2
Raczkowanie

[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;54188960]Skądś te miesiące wzięły swoje nazwy praktycznie każdy z nich wiąże się z przyrodą i zmianami w porach roku

Wiem wiem, ale Orange dosłownie napisała o zbieraniu wrzosów z pola [/QUOTE]

Faktycznie mogło to tak zabrzmieć, ale nie miałam tego na myśli tak dosłownie chodziło raczej o to, żeby było to naturalne w danym okresie czasu. I faktycznie kojarzyłam wrzosy w październikiem, ale miałam nadzieję, że może na początek października jeszcze się załapie

Ale ktoś tutaj wspomniał o gipsówce. Po wpisaniu hasła gipsówka w słoikach na googlach wyskoczyła mi masa tak przewspaniałych obrazków, że chyba znalazłam to, czego szukałam

Co do mojej sali. Jest to sala wiejska. Załączam dwie fotki, jedna z "ubraną" salą, druga z gołą. Na tej drugiej widać też te niewdzięczne krzesła. Sala sama w sumie, że tak powiem, szału nie robi, ale cóż, trzeba było brać co było :P
Ubierać te krzesła chyba, co nie?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg sala 1.JPG (32,6 KB, 91 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg sala 3.jpg (119,1 KB, 87 załadowań)
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości