|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2281 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Walka Z Tłuszczem
Cytat:
|
|
|
|
|
#2282 |
|
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny ja nadal chora, i to nie na żarty także na razie jem normalnie rosoły te sprawy ..i nie ważę się.. oczywiście nie przesadzam jakoś ale nie mogę ćwiczyć eh, brakuje mi tego. Buziaki i mam nadzieje że Wam idzie lepiej.
|
#2283 |
|
Zakorzenienie
|
Gradisca, wracaj predko do zdrowia
|
#2284 |
|
Raczkowanie
|
Hej wam Dziś juz nie piłam gazowanych napojów tylko jade już na wodzie "Żywiec Zdrój Smako-Łyk" I jeszcze wieczorkiem na 10... Kurczaczek... licznik mi się zepsuł od rowerku i jakoś nie moge naprawić Motywujcie jakoś... Chyba też sobie kupie te hula-hopCIA (ile tak około kosztuje?) Macie jakies fajne ćwiczonka żeby ładnie wyglądał brzuszek?
|
|
|
|
#2285 |
|
Raczkowanie
|
KACZUSIAWAWA! Ja mam w brzuchu prawie tyle,co Ty! To może podtrzymujmy się razem na duchu,to będzie nam łatwiej
bo też strasznie chcę to zrzucić. Informuj o postępach,moje narazie są zerowe ![]() Pozdrawiam! Nati-piękne zdjęcie...
|
|
#2286 |
|
Raczkowanie
|
NATI-która to Twoja ulubiona modelka?
|
|
#2287 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja ulubiona modelka to Miranda Kerr, pewnie jej nie znasz
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#2288 |
|
Raczkowanie
|
nie znam,ale zaraz poszukam coś o niej,żeby poznać
Moja ulubiona to Ana Beatriz-Barros...wg mniej jest śliczna i ma rewelacyjną figurę. Dla mnie ideał
|
|
#2289 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#2290 |
|
Raczkowanie
|
*beatriz* oje też są zerowe... może dlatego że odchudzam się od 24 godzin
Jaką diete stosujesz? Ćwiczenia? I jakie masz wymiary? (wzrost...udo.... piersi.... biodra... bo brzuszek to już wiem) No i jeszcze jeśli można to wiek... Czy ktoś mi odpowie na poprzednie pytanka?? |
|
|
|
#2291 |
|
Rozeznanie
|
Doklądnie bardzo podobaja mi sie wasze fotki na profilku
moja ulubiona modelka to Adriana Lima![]() powodzenia![]() Dzis wogole kicha dzis czuje sie taka brzydka i głupia i buuu i wogole wziełam zjadłam nie to co miałam zjesc i kicha.. źle mi we wszytkim... mimo ze dzis zjadłam nie to co miałam postaram sie pocwiczyc na ten brzch.. wogole raz sie smieje raz płacze... ehhh brak słowwwwwwwwwww
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#2292 |
|
Raczkowanie
|
Tasteme nie przejmuj się!!! Każdy ma czasem takie chwile w których myśli że to wszystko nie ma sensu.. Może przez to że ktoś pzypadkiem nam zrobił na przekutr... Ale trzeba się cieszyć życiem... No ja będe się cieszyła w pełni za jakieś 15kg mniej
|
|
|
|
#2293 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A moje wymiary...szkoda gadać. Biustu-brak-mowie calkiem serio, udo 50cm, biodra 90 cm, i największy (dosłownie) przyjaciel- BRZUCHOL. co wygląda wprost koszmarnie przy mojej niezbyt rozwiniętej budowie jak na mój wiek- prawie 18 lat...A jeśli chodzi o biust,to liczę na to,że jeszcze jakaś droga przed nim jest... pozdrawiam!
|
|
|
#2294 |
|
Raczkowanie
|
Aha! wzrost 166 cm i ćwiczenia-z tym będzie ciężko
Bo nie ćwiczę regularnie,jedyne co robię to pływanie i taniec,ale przydałoyb się coś porobić w domku,tylko nie mam motywacji,no i przydałby mi się pożądny kop w tyłek
|
|
#2295 |
|
Zakorzenienie
|
kaczusiawawa: z tym odchudzaniem to Ty uważaj! Dopiero teraz zauważyłam, że masz 13 lat - w tym wieku przesadna walka z wagą może Ci bardziej zaszkodzić, niż pomóc. W wieku dojrzewania organizm potrzebuje bardzo wielu składników, więc jeżeli chcesz schudnąć, to skup się głównie na ograniczeniu słodyczy, napojów gazowanych no i na ćwiczeniach. I nie przesadź przypadkiem z dostarczaniem organizmowi mniejszej ilości kalorii, bo może to być niebezpieczne.
Swoją drogą co za czasy nastały Ja w wieku lat 13 beztrosko łaziłam po drzewach i nie zastanawiałam się kompletnie nad tym, ile ważę... Czy to współczesność wymusza na tak młodym pokoleniu walkę z kilogramami? Ech, XXI wiek sucks
|
|
|
|
#2296 |
|
Raczkowanie
|
O kurcze,KACZUSIAWAWA, Ty masz 13 lat?to naprawde za młoda jesteś na "gruntowne" odchudzanie! W sumie,to masz super sprawę,bo wystarczy trochę sportu, ograniczenia słodyczy i już sam organizm "wyrośnie". Ja mialam tak w Twoim wieku,schudłam i urosłam oczywiście, ale teraz mi się znów przytyło...
Więc nie musisz się specjalnie przejmować,tylko po prostu o siebię dbać
|
|
#2297 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny wiecie co chyba sie przezuce na picie zielonej herbatki co o niej sadzicie? smaczna jest? a daje jakies efekty? ah i jecze jednoi czy jak sie ja lekko poslodzi to traci swoje wartosci??
|
#2298 |
|
Raczkowanie
|
Co do rozwijania dojrzewana fizycznego to bądźcie pewne że już się całkiem rozwinełam i jestem tego pewna... Akane nie to nie jest siła sukcesu tylko troche przeszkadzający brzuszek... Jeżeli ja mam przytyś i szchudnąć przez kilka lat i tak w kółko to wole schudnąć w tym wieku i utrzymywać tą wage bardzo długo niż skakać (chodzi tu o wage) i mieć brzydkie rostępy... A po drugie czy tu się liczy wiek? Chyba nie
|
|
|
|
#2299 |
|
Zakorzenienie
|
ma.ko: z tego co pamiętam, to nie powinno się słodzić zielonej herbaty... efekty są na pewno, bo wspomaga ona spalanie.
kaczusiawawa: wiek ma gigantyczne znaczenie, to po pierwsze. Po drugie dojrzewać dopiero co zaczęłas, skończysz dopiero za parę lat. Ale ja się bawić w prawienie morałów nie będe - ostrzegłam, Ty zrobisz co zechcesz. Co do brzucha, to i tak najlepiej na jego kształtowanie wpływają ćwiczenia, a nie dieta
Edytowane przez Akane Czas edycji: 2005-10-16 o 21:52 Powód: literówka |
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#2300 |
|
Rozeznanie
|
wiek się jednak liczy, chociażby tym że niestety z wiekiem człowiek zyskuje pewną rozwagę - o której w wątku walka z tłuszczem chodzi. W Twoim wieku myślenie w taki sposób to jedynie droga do anoreksji..15 kg eh, a może byś pobiegała, na wf chodziła, poruszała się .. a nie dieta dieta dieta...
|
#2301 |
|
Zakorzenienie
|
a slodzenie miodem??
|
#2302 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pewnie dlatego, ze ma wystajace kosci biodrowe... po prostu nie zrobila na mnie wrazenia ![]() Beatriz, Tasteme, Kaczusiawawa dziekuje za wiare we mnie ![]() jeszcze daleka droga przede mna, ale mysle, ze dam rade Ma.Ko, zielona herbata jest przepyszna sama w sobie ja polecam ning-hong (zielona z domieszka czarnej). Jak wiesz, na poczatku jest cierpka w smaku, ale kilka dni i nie bedziesz mogla sie obejsc bez niej (oczywiscie nie slodzonej )
|
|
#2303 |
|
Przyczajenie
|
hej
sluchajcie mam ogromny problem. nie jestem moze taka gruba ale mam obzydliwie ogromny tluszcz na biodrach i niemam pojecia co mi pomorze w zrzucaniu go a niedlugo studniiowka!! a niestety niemam hajsu na jakies zabiegi czy nawet fitnes lub silownia. pomozcie!!!!! |
|
|
|
#2304 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2305 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A kupic mozesz takze przez neta: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=66722229 Zaczynam dzis dzien dwiema malymi ryzowymi waflami z dzemem, jogurtem i szklanka maslanki. A pozniej same jablka az do nocy Takie male oczyszczanie organizmu...
|
|
#2306 |
|
Zakorzenienie
|
Ja od rana jestem po kawie, herbatce i jogurcie naturalnym
W tym tygodniu odpuszczam już ważenie (nadciągają "trudne dni"), za to na pewno skontroluję się w następną sobotę. Mam w planach mały wypad do Warszawy w połowie listopada i byłoby dobrze schudnąć do tego wyjazdu (chociaż do 55 kg). Ciekawa jestem po prostu reakcji znajomych, którzy nie widzieli mnie już blisko dwa lata
|
|
|
|
#2307 |
|
Wtajemniczenie
|
Akane-do połwy listopada został miesiąc,więc na pewno zrzucisz ten kilogram i troszkę.Tylko pilnuj się żebyś nie zachorowała!
Ja dwa dni zrobiłam sobie wolne od kompa,żeby od niego odpocząć,ale już nadrobiłam zaległości i wszystko dokładnie przeczytałam.Przede wszystkim: -Nati powodzenia ci życzę w przyszłej karierze modelki -Kaczusiuwawo-nie odchudzaj się,postaw na fitness,a to tez przyniesie rezultaty. Co u mnie? Ano byłam w sobotę na imienianch ,ale zjadłam tylko dwie małe miseczki gulaszu i swoją wałówę w postaci migdałów,słonecznika(1 łyżka) i paryki oraz jabłka.W sobotę ćwiczyłam ok. 1h i troszkę,a w niedzielę prawie półtorej godzinki .Dzisiaj robię wolne od treningu,żeby zregenerować organizm.Gdzieś mnie bolą kości... Ale myślę,że to minie .Już zwiększyłam czas aerobiku do 40 minut a będę zwiększać jeszcze do godzinki.No i jeszcze chcę dołożyć twister bo cały czas o tym zapominam... Dietkę utrzymuj,tyle,że przy tej ilości ruchu musiałam zwiększyć ilość spożywanego jedzenia i zjadam koło 2000 kcal,może 1850 czy 1900kcal To tak,żebym nie zasłabła.dzisaj tylko się przejdę,może na Jasną Górę.Jest tak strasznie zimno,ze aż mi sie nie chce wychodzić,a tak bym chciała iść na spcerek |
|
|
|
#2308 |
|
Zakorzenienie
|
Ja spacerek urządziłam sobie wczoraj
W sumie to był to szybki marsz związany z koniecznością odwiedzenia apteki czynnej w niedzielę (mama mi się rozchorowała). Aura była mało sprzyjająca, ale te 40 minut upłynęło mi całkiem przyjemnie. Generalnie lubię chodzić, mogłabym piechurem zostać Szczególnie, że zazwyczaj na dłuższe, piesze wycieczki, zabieram ze sobą coś do posłuchania - przy muzyce fajniej się wędruje
|
|
|
|
#2309 |
|
Zakorzenienie
|
A ja tak jak postanowilam rano- jablka, no i jeszcze mam pomidorka i ryzowego wafelka. I kubek wody mineralnej. Dam rade mysle- jeszcze czeka mnie niemiecki wieczorem, bleee
|
#2310 |
|
Wtajemniczenie
|
Nati co chcesz od szwabskiego?przecież jest piękny
,ja słucham sobie Vivy niemieckiej i mi sie podoba.No poza tym ,że mój ulubiony skoczek narciarski jest niemcem...
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:15.

Hej wam
I jeszcze wieczorkiem na 10... Kurczaczek... licznik mi się zepsuł od rowerku i jakoś nie moge naprawić
Motywujcie jakoś... Chyba też sobie kupie te hula-hopCIA (ile tak około kosztuje?) Macie jakies fajne ćwiczonka żeby ładnie wyglądał brzuszek?

buuu i wogole wziełam zjadłam nie to co miałam zjesc i kicha..