|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2281 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. XIV
Cytat:
![]() wczesniejsze filmy z nim lubie ![]() ksiazek nie, reszta jest bardziej spokojna. ale mozesz posluchac go online po angielsku, mega pozytywny facet ![]() Cytat:
Cytat:
ja uywam od wiosny, teraz mam druga tubke i jestem bardzo zadowolona, a przesuszenie i odwodnienie to norma dla mojej cery. Bylam i straaasznie zaluje. Jedyny plus ale tez i minus, ze bez poifnormowania mnie zostala zrobiona rekonstrukcja Joico wraz z farbowaniem. Skapnelam sie jak zaczeto nakladac i mierzyc czas tych etapow, a pamietalam, ze za samo rekonstrukcje 2lata temu placilam tam 270zl ze strzyzeniem, takze bylam zla cholernie. na szczescie w farbowaniu to jest taniej i lacznie zaplacilam 300zl. Niestety wyszlo duzo ciemnej, mimo ze bylam uprzedzona ze nie zrobi mi tego co oczekuje, to i tak nie zostalo mi zrobione to co mi przedstawila fryzjerka. Juz sie przyzwyczailam, kolor sie nie wymywa (2tyg w srode minie), wlosy sa odzywione bo to koloryzacja bez amoniaku i faktycznie zrownane poziomy, ale za ciemno i mi to nie pasuje, no i te czerwony tony przebijaja dalej w cieplym swietle. Wiem, ze jakbym jeszcze raz powtorzyla to farbowanie to by bylo juz chlodniej, ale mi niestety poziom nie pasuje, a za dekoloryzacja i farbowanie fryzjerka mi wyliczyla 500-600zl to ja pasuje ![]() A u Ciebie jak? Zdj w zalaczniku:
|
|
|
#2282 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć.
Ja za 3h zobaczę Tż. Wrocławia za bardzo nie zwiedzałam, bo z przyjaciółką poszłyśmy spać o 4 i w centrum byłyśmy o 14, a o 15 musiała jechać na zajęcia. Samej z bagażem średnio mi się chciało, ale na pewno tam wrócę. Byłam na rynku i cudowny. Kupiłam polecamy lakier z Essie Mademoiselle, bo każdy lakier ostatnio u mnie nie wytrzymuje nawet jednego dnia i może on da radę. Co prawda nie używałam Top Coatu, ale bez przesady. ;/ Cytat:
Wracam w poniedziałek, ale niestety busem, czyli 17,5h.
![]() Edytowane przez angelinmyheart Czas edycji: 2012-10-30 o 11:33 |
|
|
|
|
|
#2283 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc dziewczyny
![]() jestem wrocilam cala i zdrowa chociaz warunki na drogach nie sa za ciekawe, a my na letnich oponach, ale na szczescie dzien byl ladny, nie padalo i udalo nam sie dojechac. Z pracy jestem zadowolona, mimo iz napracowalam sie niezle, ale przynajmniej wiedzialam ze sie oplaca:P takze teraz chce sobie pozwolic na male zakupy, potrzebuje butow, jakiejs kurtki, suszarke z dyfuzorem, chcialabym nowe okulary, w sumie lista nie ma konca:P ale troche kupilam juz w DM, glownie produkty do wlosow, ale tez na cellulit, balsam i zel pod prysznic, zmywacz do paznokci itp, ale jeszcze niczego nie testowalam. Ale sie ciesze ze moge odpoczac w koncu, tylko ta pogoda zakichana
|
|
#2284 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() ja już mam wolne, chociaż w sumie to tak nie do końca wolne, ale ważne, że nie muszę na uczelnię jeździć jakieś chętka na zakupy mi się włączyła, tylko nie wiem, co bym mogła kupić, bo w sumie wszystko potrzebne mam zbierałam opakowania po zużytych kosmetykach i w szoku jestem, ile się tego uzbierało
|
|
#2285 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Miałam dzisiaj ogarnąc chemie i nic mi z tego nie wyszło, plany odkładam na jutro... A na teraz prysznic i relax po pracy caate dziękuje za propozycje kremu. Trochę odstrasza mnie cena ale z drugiej strony czasem warto wydać więcej na jedna rzecz niż kupować kilka po parę zł bo na to samo wyjdzie. Muszę to przemyśleć Co do włosów, Twoje prezentują się bardzo zdrowo ale faktycznie przebija ta czerwień, a i ja z nią walczę więc rozumiem Twoje niezadowolenie U mnie bez zmian, tyle że po hennie nie ma śladu. Czerwień jak była tak jest, fryzjer przy ostatnim podcinaniu doradzał mi farbowanie szamponem koloryzującym w odcieniu jasnego brązu, twierdząc że tak bezstresowo dojdę do naturalnego. Ale nie był w stanie polecić żadnej firmy, ja nigdy tego typu szamponów nie używałam i na razie się wstrzymałam. Staram się nie zwracać na tą poświatę uwagi, ale jak długo wytrzymam nie wiem ![]() party_girl fajnie że jesteś Udanych zasłużonych zakupów
|
|
|
#2286 |
|
Zakorzenienie
|
hej
teraz wezmę się za napisanie pracy na pisanie i może poćwiczę jak grejpfrut ułoży sie w zoladku xDjutro tylko 1,5h i wolne pięknie ![]() w ogole wpadla mi w oko szminka z Rimmela 'In Vogue' i jestem bardzo ciekawa czy jest ona w polskim asortymencie, jutro skocze do hebe i ja obadam . Miłego wieczora |
|
|
|
|
#2287 | |
|
Zakorzenienie
|
Twoje włooosy cudo
Cytat:
![]() Nałożyłam sobie biovaxa na włosy na to czepek i czapkę i z godzinę potrzymam, dawno tak nie robiłam i wracam dziś do wcierania Jantara![]() A tak w w ogóle dobry wieczór bo się nie witałam
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#2288 | ||
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
|
#2289 |
|
Zakorzenienie
|
ooo to super
jak tylko jest w chlodnej tonacji to biore mam nadzieje, ze neie bede wygladac jak poćwirz ![]() jestem juz po skalpelu, zaraz szybkie spamowanie, naszykuje sie do szkoly i ide chyba spac. mialam isc do kina, a nie ide no coz. |
|
|
|
|
#2290 |
|
Zadomowienie
|
Cześć kobietki, ale paskudna pogoda za oknem. Mam nadzieje, że na jutro sie trochę polepszy. nie lubie jak pada w święto zmarłych. Wole już 2 stopnie i śnieg leżący. przynajmniej nie ma tej ciapy.
Jak już wspominałam wcieram te ampułki na wypadające włosy, myślicie ze mogę przy tym nałożyć olej na włosy??? raczej nie powinien zaszkodzić. Jedna z odżywek Isana po prostu zrobiła mi siano z włosów i chciałam je trochę nawilżyć. |
|
|
|
|
#2291 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
która to odżywka?
|
|
|
#2292 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#2293 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tylko nie powiem Ci jaki odcien nie daje poswiaty, ale jest wybor kilku brazow, wiec jak wybierzesz jakis jasniejszy to powinno byc dobrze ![]() Cytat:
a wiec pierwsze zakupy mam za soba, kupilam: -legginsy ocieplane, ciepluuutkie ![]() -mgielke termoochronna - butki jesienne plaskie do pol lydki - butki na wysokim obcasie za kostke - spodniczke bandazowa - sweterek kardigan luzno szyty za pupe - zamowilam suszarke z dyfuzorem, nie moge sie doczekac paczki ![]() takze to na tyle, poluje na fajna ale tania kurtke, jedna w Carry mi nawet pasowala i cena nie byla az tak szokujaca ale jednak mam w czym chodzic i nie jest to tak bardzo konieczny zakup, wiec narazie sie wstrzymalam, musze jeszcze pochodzic po innych sklepach
|
|
|
#2294 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Party wiem że Joanny odcień orzechowy brąz super wychodzi ;] Zerknę na nie może nawet dzisiaj A jak długo kolor utrzymuje ci się na włosach? Pokażesz zakupy? ![]() Ja zaraz zmykam do pracy, próbowałam rano ogarnąć chemię i nic totalnie nie rozumiem a to dopiero początek
|
|
|
#2295 |
|
Zakorzenienie
|
a ja dzisiaj kupiłam sobie dwie szminki, nie mogłam się oprzeć
jedna z catrice fuksjowa a druga z rimmel z tej kolekcji kate moss ![]() [poza tym wpadl mi do koszyka krem z essence taki mały do torebki, lakier do włosów, bo czasem niestety musze uzyc i carmex w sloiczku]i mamie kupilam jej ulubiona szminke z bell, a tacie krem do rąk z neutrogeny czy z czegos takiego xD a teraz juz gotowa ide sie spotkac z przyjaciolka nie widzialam jej juz miesiac ! pewnie nie bedziemy mogły się nagadać.miłego popołudnia Edytowane przez ghana Czas edycji: 2012-10-31 o 15:36 |
|
|
|
|
#2296 | ||
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
![]() Zgadzam się, że szamponetki joanny są dobre Jestem ciekawa zdjęć zakupów, szczególnie spódniczki i tego jaką wybrałaś suszarkę A gdzie kupiłaś ocieplane legginsy? ---------- Dopisano o 16:27 ---------- Poprzedni post napisano o 16:25 ---------- Cytat:
Ja teraz używam pomadek noni care i migdałowej yves rocher, no i dorobiłam się tisane w końcu. Zobaczymy co najbardziej z nich mi posłuży.
|
|
|
#2297 | |||||
|
Zakorzenienie
|
przeraża mnie wizja kupowanie kozaków
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Totalnie nie wiedziałam co ze sobą robić![]() Cytat:
Studiowałam/uje politologię i powiem Ci, że jest masa beznadziejnych przedmiotów które trzeba przejść, ale przez 2 lata licencjata miałam takie przedmioty, że za mało czasu byłoWszędzie sie zdarza takie "zapchanie" nudne. Na filologii mam taki jedne teraz ---------- Dopisano o 20:22 ---------- Poprzedni post napisano o 20:13 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
![]() Kupiłam dzisiaj dwie sole do kąpieli w cenie dnia w Naturze ![]() A w sobotę bylam na zjeżdzie blogerek i wyszłam totalnir zaskoczona z czterema siatami kosmetykó
|
|
|
#2298 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zakupy w zal. ![]() Cytat:
)obcasy oczywiscie o wiele ladniejsze na zywo, ale niestety efekt zamszu przy fleszu nieco odebral im uroku;/
|
|
|
#2299 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo wlasnie nim go odstawiłam bardzo przesuszął mi usta, keidy tylko pominelam wieczorną aplikacje. a tak to uzywam pomadki z alterry tej rumiankowej i wczesniej miałam z yves rocher jakos w trakcie wakacji. carmex jednak lepiej spisuje sie na mrozach ![]() Cytat:
![]() zawsze mnie nudzily takie rzeczy jak wlasnie polityka, wos itp, wiec nawet bym sie za to nie brała ![]() Cytat:
to samo t yczy się zelu do kapieli tejze firmy ![]() wrocilam wwlasnie ze spotkania z przyjaciolka i doslownie siedze rpzed kompem z ledwo otwartymi oczyma. a tu jeszcze trzeba na szybko sie umyc, nie wiem jak to zrobie
|
|||
|
|
|
|
#2300 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Party zakupy bardzo fajne, zwłaszcza leginsy i spódniczka Wczoraj spontanicznie kupiłam krem z ziaji kozie mleko, postanowiłam jeszcze raz zaryzykować kupując produkt z niższej półki. Opinie na KWC ma super, pierwsze wrażenie również bardzo dobrze, zobaczymy jak potoczy się współpraca
|
|
|
#2301 | ||
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
to balsam numer jeden, dodatkowo fajnie pachnie i długo utrzymuje się na ustach mam wersję w słoiczku, kupiłam za 5,99 w gemini, gdzie w spp jest za 12,49 ![]() Cytat:
![]() też zabrałam się za 50 twarzy Greya
|
||
|
|
|
|
#2302 | |
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
A super pharm oprócz promocji rzadko się opłaca coś kupować. Pospałam do 11 (pewnie bym i do 13 dospała, gdyby mnie nie obudzono)Umyłam włosy denkując szampon wardii shan, nałożyłam na mokre żel hialuronowy a potem resztki olejków saloos i alverde. Ciało nawilżyłam olejkiem saloos. No i wiadomo takie podstawy jak umycie buzi, hydrolat itd. Reszta wieczorem. A teraz sobie zgrywam zdjęcia na picassę, patrzę co tam słychać w wielkim świecie; za chwilę idę książkę poczytać. party: ładne te buty na obcasie Ale i tak najbardziej podobają mi się zakupy z dm
Janusze reklamy “You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf <3 <3 <3 Edytowane przez kobietasukcesu Czas edycji: 2012-11-01 o 13:17 |
|
|
|
|
|
#2303 | |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Cytat:
W piątek wybieram się do biblioteki Miłego dnia
|
|
|
#2304 |
|
Zakorzenienie
|
hej
a ja już zrobiłam turbospalanie, umylam się i etraz nakładam make up. Po obiedzie ide z mama na cmentarz, a pozniej moze sie poucze hispzanskiego czy czegos w ten desen no i wieczorkiem SPA i dzien zakoncze seanse 'Miasto Śmierci' szkoda, ze dzisiaj tak deszczowo, az sie z domu wychodzic nie chce
|
|
|
|
|
#2305 | |
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
zaczęłam ją już kiedyś, ale potem tak przed sobą schowałam, że będę kończyć dopiero teraz Same niezłe tytuły trafiam- tu taka, wcześniej 'klub niewiernych żon'
|
|
|
#2306 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() wróciłam z cmentarza, zimno mi i mam całe buty w błocie ![]() muszę dzisiaj zafarbować odrosty. wybrałam palette a10, bo kiedyś ładnie mi rozjaśniała. ostatnio po wellatonie 12/1, na który się tu żaliłam, odrost mi zrudział i już na pewno do niego nie wrócę. no i niby mam wolne, ale będę ostro romansować z biochemią, bo muszę dostać dużo punktów z koła.
|
|
#2307 |
|
Zakorzenienie
|
ja jeszcze post anowiłam, że do ewy chodakowskiej bede znopwu robić ABS na brzuch i już to zrobiłam
zmyłam makijaż i powoli zbieram się do spamowania, chociaz mam nieziemnskiego lenia ![]() dobrze, że chociaz nie wymarzłam na cmentarzu, no i że buty w tej ciapie nie przemokły - ale założylam kalosze ![]() kobieto piękne zakupy ciuchowe <3 [dopiero teraz zauwazylam nowe notki na blogu] |
|
|
|
|
#2308 | |
|
Zakorzenienie
|
dzieki
![]() milo slyszec, bo od fryzjerki wrecz nasluchalam sie tylko jakie to mam zniszczone i suche wlosy ![]() Cytat:
![]() wreszcie wybralam tv do domu. teraz kombinuje jak aktywowac karte payback na nowym koncie allegro, a jak zdeaktywowac na starym, wiecie moze? Party, super ze jestes botki bardzo mi sie podobaja ![]() Loluska z tego co mi wiadomo, to niestety wszystko co drogeryjne a w odcieniu brazu wyplukuje sie do czerwono-rudych refleksow. ze swieczka szukac tych co w zloto leca. jednak sama mnie kus joanna multicolor czekoladowy braz, mimo ze piekny, pamietam ze kiedys nosilam go namietnie na Bondzie nie bylam, bo pracowalam do pozna i bilety przepadly. za to w marcu planuje jechac do Czech korzystajac z tego Mydealu http://www.mydeal.pl/rdir.php?utm_so...eal/10797/nlt/ i doczekac sie nie moge
blog ![]() GoCranberry, peeling do ciała z masłem Shea i solą z Bochni Makijażowe TORTury! Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal Edytowane przez caate Czas edycji: 2012-11-01 o 20:26 |
|
|
|
|
|
#2309 |
|
Zakorzenienie
|
ja już się wyspamowałam, siedze w ciepłym szlafroku i chyba co by nie zamulać bezczynnie - obejrzę jakis film
tyle, że mam za duży wybor, wiec pewnie skoncze z niczym.w ogole zauwazylam w tym roku wyjatkowo mało ludzi na cmentarzu. nie wiem czy bylo to spowodowane okropna pogoda czy np dlugim weekendem [ludzie np rozplanopwali sobie na kilka dni kilka cmentarzy] bo doslownie w niektorych alejkach swiecilo pustkami ![]() ja moze w koncu namowie TŻ'ta na tego Bonda. też miałam na wczoraj bilety, ale przyjaciolka na dwa dni wrocila z Kraka wiec sie z nia spotkalam, bo nie widzialam jej ponad miesiac. a i TŻ nie wykazywal checi na seans. zobaczymy, bo jestem tego mega ciekawa. no i Daniel Craig, a raczej jego akcent <3 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:38.

Genialna książka już całą przesłuchałam, nawet notatki porobiłam. Masz więcej takich pozycji?