|
|
#2311 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Bollywood
Bess no i co mi tu ziarno niepewnosci zasiewasz? jak my tak daleko od siebie
Zartuje
|
#2312 |
|
Zakorzenienie
|
nie to na pewno nie ten sam ,bo eksio jest teraz w moim miescie...podobno
Ale widocznie mamy podobny gust
|
|
|
|
#2313 |
|
Rozeznanie
|
czyli DOBRY
![]() jakto podobno
|
#2314 |
|
Rozeznanie
|
No nie on jest swietny a jak uwaza ze go piekne dziewczyny nie kochaja to niech zajrzy na nasze forum to sie przekona jakie odczucia wywoluje
![]() http://www.youtube.com/watch?v=FS0Z5Sr-Id0 P.S no jak ja bym tam byla to nie wiem co by sie ze mna stalo!!!!!
|
#2315 |
|
Rozeznanie
|
na tym oblewaniu woda by sie nie skonczylo
a tekst o tyle!!!!! ło matko on to jedan grzeczniutki nie jest i dobrze!
|
#2316 |
|
Zadomowienie
|
klucha wklejalam ten link niedawno i poprostu dalabym wszytsko żeby być na miejscu tej dziewczyny
A o nosku co pogadać nie wolno? W końcu musi być fajny A Twój TŻ klucha...no no...taki mój typ ehhh...Szaruczek....niest ety dzisiaj jestem na nocce więc sobie nic nie obejrze...a chciałam DONA. I tak już te lepszejsze momenty widziałam bo nie mogłam sie powstrzymać I bede też oglądała Dhoom 2....widziałam pare klatek...i wiecie co aż wstyd się przyznać ale Hrithik zaskoczył mnie tym że mi się nawet podobał w tej swojej roli Może jak obejrze film to zmienię zdanie, ale ruszać się umie na pewno o niebo lepiej niż Kermit-Salman
|
#2317 |
|
Zakorzenienie
|
Najpierw o Rani.Sorry ale ja nie widze jej grubosci,pulchnosci czy tam czego co widza inni
?Wg mnie wyglada akurat.Mozedlatego,ze ja lubie takie sylwetki i sama do takiej dąże.![]() Ateraz najwazniejsze.Wchodze sobie na myspace,z nudów nie ukrywam Patrze a tu Sharukh napisal nowy Read Bulletin,a w nim salaam hi how are you people out there..well i have been reading most of my comments and girls really want to be my wife...well my answer to all you girls are you all are my wives...got a new pic whatelse.. Love Yours Shahrukh No wiecie teraz czuje,ze mam męża Wkoncu zalogowal sie po 5miesiacach i dodal mnie ten najbardziej prawdopodobny Szaruś .Sie uhahalam norrmalnie
|
|
|
|
#2318 |
|
Zakorzenienie
|
Klucha, Twój TŻ gdzieś w Indiach był
Trochę jestem nie w temacie, musicie mi wybaczyć aha, Klucha płytki dostaniesz po świętach mam nadzieje, w każdym razie we wtorek zamierzam wysłać
|
|
|
|
#2319 |
|
Raczkowanie
Lokalizacja: Tam gdzie wszystkie zabawki, kwiaty, zwierzęta i moje sny.
|
przepraszam że nie pod temat Ale mam dla was historyjkę
don_gallery_20_470x320.jpg dzień dobry tutaj studio ćwiczeń kaareny kapoor.dzisiaj nauczymy się ruszać bioderkami.i jest zemną Salman Khan on powiedział że nas tego nauczy. salman_khan_5.jpgno paczcie jak kręcę bioderkami. ![]() normal_dabboocal1.jpga to ja Kajol ja wam pokarze fajną fotkę.najpierw kup letnią czekoladę i usiądź przy fontannie i wylej jakoś fajnie czekoladę no i stopami rozpryskuj wodę.nie koniecznie może się udać. odpuść se kaarena
Kwiaty śmieją się do mnie. Lekkie zdaje się być powietrze, A ja cieszę się ogromnie. Biegnę przez pola, zboża, Radości nie ma końca, I jeśli taka wola Boża, Powędruję aż do słońca. Jestem Ciocia Isia! Czekaj Sara Helena już ja Cię rozpieszczę ![]() |
|
|
|
#2320 |
|
Zakorzenienie
|
o fuj-Salman
![]() Wiecie co, a wczoraj na Formule 1 miał być akcent Bolly, bo Priyanka miała machać tą czarno-białą chorągiewką
|
|
|
|
#2321 |
|
Raczkowanie
|
cd
5.jpghmmm kurcze kaarena mam studio bioderek a kajol jakąś super fotkę wiem zrobie program super taniec jak co to uday mnie obroni. 2b140007-9091-9fd2-e7bd-0f7951619476-betawards2005_fb_DC1.jpgno zobaczcie jaka jestem słodka cdn
Kwiaty śmieją się do mnie. Lekkie zdaje się być powietrze, A ja cieszę się ogromnie. Biegnę przez pola, zboża, Radości nie ma końca, I jeśli taka wola Boża, Powędruję aż do słońca. Jestem Ciocia Isia! Czekaj Sara Helena już ja Cię rozpieszczę ![]() |
|
|
|
#2322 |
|
Zakorzenienie
|
pewnie juz wiecie,ze bedzie polskie wydanie KANK i Dona
![]() ( KANK nie moge sie juz doczekac i tych cudownych dodatków,oplacało sie wałkowac ten film,pisac w koło macieju na forum ,mimo, ze nie wszyscy za nim przepadaja jednak zostanie wydany!! )
|
|
|
|
#2323 |
|
Raczkowanie
|
bess to super
piękne...... http://www.youtube.com/watch?v=NArI-5qAPIA&NR=1
|
|
|
#2324 |
|
Zakorzenienie
|
Na TVP 2 - leci dokument o Bolly
|
|
|
|
#2325 |
|
Konto usunięte
|
Ja tak dla odświeżenia wątku
Kolejne filmy, ktore zamierza wydać blink to: "Bluffmaster" - prawdopodobnie w maju (jupiiii), "Kabhi Alvida Naa Kehna" (wcisnął Karanek, ale to dobrze ), "Don - The Chase Begins Again" - tu mialam zaskok, że im sie udało , "Choker Bali" - jakiś film z Ash, "Dil Ka Rishta" - coś z Arjunem Rampalem, podobno gniot :PPoza tym KANK i DON mają być wyświetlane na 3 Bilecie do Bollywood w sierpniu 2007 (tu już padłam ze szczęscia! ).I jeszcze jedno, jeśli wierzyć zapowiedziom, 3 maja o godz.10.50 na TV4 poleci "Devdas"
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2326 |
|
Rozeznanie
|
jaaaaa.......ale lecicie z tematem,ja juz wogole nie nadarzam ;P na poczatku pisalam a teraz nawet nie jestem w temacie co Wy piszecie
ale ciesze sei ze Bollywood w swiecie wizazu dobrze sei trzymaPozdrawiam ![]() Kocham Kajol!!!!!!
|
#2327 |
|
Rozeznanie
|
Dla Justin zeby byla w temacie moj TŻ pojechal na 4 miechy
do Indii w ramach szkolenia wiec juz wklejalam zdj a w pon ew we wtorek wkleje mi jakie mi zdj butow jakis torebek i takich wielgachnych narzut na lozko zrobil i jakies jeszcze wam pozmniejszam i powklejam oczywiscie jezeli jestescie zainteresowane? Justin ja ci plytki tez wysle w ten wtorek bo juz w gdansku jestem narazie w domciu leniuchuje a poza tym nagrywarka mi padla a w gdansku mam inna wiec niestety justin ty i Luba musicie jeszcze troszke poczekac ale wysle je na pewnoPRZERASZAM DZIEWCZYNY NIE BIJCIE
|
#2328 |
|
Rozeznanie
|
esia8 przyjrzalam sie zdjeciu Kajolki,kuuurde swietne...... naprawde swietne ujecie
|
#2329 |
|
Zakorzenienie
|
Nie no Klucha, nie ma pośpiechu
Ja mam filmów Bolly na zapas, więc nie musisz się spieszyć. Też Ci jeszcze nie wysłałam, bo niektórych mi nie chce odtwarzać i muszę sprawdzić na DVD u kumpeli czy działa ![]() Fajnie się ma Twój TŻ, normalnie aż mu zazdroszczę.. A zdjęcia chcemy, chcemy ![]() ![]() Jak tam Wasza miłość do Szaruczka Moja bez zmian ![]() Dziewczyny, dzisiaj dla relaksu obejrzałam sobie Umrao Jaan z Ash. Nawet nieźle sobie poradziła (chociaż i tak jej jeszcze dużo brakowało). Ale najbardziej mi się podobały stroje i music był ekstra, taki tradycyjny, super! ![]() Natomiast widziałam też Khakee również z Ash. Nie przepadam za Bolly filmami akcji, ale ten był nawet spoko, a zakończenie dla mnie było mega zaskakujące! hehe tu już jej poszło gorzej (mówię o Ash), widać się z wiekiem rozwinęła, jeżeli chodzi o grę aktorską..Albo to Abhi jej task służy W każdym razie ten jej wymuszony uśmiech i brak jakiejkolwiek spontaniczności mnie tam dobiły..(niczym w Shabdzie...)![]() Bess gratuluję najlepszego wyniku w Assault Paintball
|
|
|
|
#2330 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny!
![]() Dzieki za płytki! Mam nadzieję, że moje tez do Was dotarły. Klucha, nie ma sprawy teraz i tak mam co ogladać. Spotkałam sie z kolegą, który dopiero co był w Indiach. Nie miałam czasu z nim dłużej porozmawiać. Ale chyba nie żałuję bo pierwsze co mi powiedział to: "straszny kraj, kochana, smród, brud i ubóstwo!"Klucha, żeby tylko Twój Tż miał lepsze zdanie o Indiach
|
#2331 |
|
Zakorzenienie
|
Tam niestety tak jest chyba
Moja mama stwierdziła, że na jednej ulicy w Kalkucie stoją olbrzymie pałace, a obok ludzie umierają z głodu
|
|
|
|
#2332 |
|
Zakorzenienie
|
Mike Tyson robi karierę w Bollywood
2007-04-14 06:03 Na ringu Tyson już raczej nie zarobi przyzwoitych pieniędzy Fot. Brendan Smialowski/EPA Były mistrz świata boksu zawodowego w wadze ciężkiej Mike Tyson (zagrożony w USA karą więzienia za posiadanie narkotyków) zagra w reklamowym filmie indyjskiej kinematografii, w Bollywood, poinformowano w piątek. dalej » Indyjski producent Firoz Nadiadwala jest bliski podpisania umowy z byłym czempionem, który ma pojawić się w reklamowym filmie z serii "Fool-N-Final", którego realizatorem ma być Ahmed Khan. - Prowadzimy rozmowy z panem Tysonem. Umowa jest niemal sfinalizowana - powiedział Khan. Ma on nadzieję, że 20 kwietnia "żelazny Mike" pojawi się w jego reklamowym wideoklipie. Doduś fajnie ,ze wróciłas![]() Luba dzieki za film. i Justin dzieki za gratulacje,omal nie usnełam zdobywajac tytuł championa.Daremna ta gra |
|
|
|
#2333 |
|
Raczkowanie
|
doduŚ które ujęcie
mam jeszcze inne zdjęcia z kajol
|
|
|
#2334 |
|
Zakorzenienie
|
hehe, ja tam walcze w Alien Booya, ale po pewnym czasie mnie biceps boli od strzelania i nie mam tyle zaparcia w sobie, żeby się przedostać na szczyt
![]() Ale dzisiaj mi się trcohę nudzi więc zobaczymy co z tego wyjdzie..Tyson w Bollywood..Już to widzę.. |
|
|
|
#2335 |
|
Zakorzenienie
|
heh gralam w Alien ale myslalam,ze rozwale klawiature,zreszta juz jest biedaczka nieco poturbowana
Ja lubie ta gre z ludzikiem ,wktorej jest metalowy podklad muzyczny Run gun.Justin moze wiesz o co chodzi w grze Saimon??rozumiem co tam jest napisane ale za cholere nie umiem w to grac.:/ ale wracajac do tematu.Jakie filmy polecilybyscie z Saifkiem?? Najlepiej chcialbym jakis romansik,wspolczesny i niezbyt ciezki.Cos a la SN. Mam juz polowe Pareenety ale nie wiem czy bedzie mi sie podobalo,nastawialam sie chyba na cos innego |
|
|
|
#2336 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wspólczesne, zabawne i ładne piosenki. Saif i Rani.
|
|
#2337 |
|
Konto usunięte
|
Dil Chahta Hai - choć mi sie strasznie dłużyło :P Dodatkowy plus Aamirek
(boooski w tym filmie) i Akshaye Khanna i Prieta :P (blee)
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2338 |
|
Zakorzenienie
|
Bess, nie ściągaj, ja już Ci wysyłam, przepraszam, że tak długo
![]() Właśnie obczaiłam tego Saimona. Chodzi o to, żeby naciskać myszką te kolory, które wcześniej pokazuje Simon. Czyli Simon pokazuje zielony, to Ty musisz myszką nacisnąć zielony, póżniej Simon pokazuje zielony i żółty, to Ty musisz myszką zielony i żółty itd..Mam nadzieje, że wyjaśniłam w miarę zrozumiały sposób.. ![]() Ale głupia ta gra i tak, mam słabą pamięć chyba i się tam nie umiem połapać później.. |
|
|
|
#2339 |
|
Zakorzenienie
|
Justin Ty sie lepiej zajmij nauka bo chyba jakies egzaminy mialas!!
Mna sie nie stresuj ja mam troche tych filmów zaległych do obejrzenia i jakos mnie nawet nie ciagnie,tak sobie kolekcjonuje powoli ,ciekawe kiedy to obejrze.A ost kupilam sobie ksiazke o Indiach i tak jest tam takie zdanie ,a propos tego o czym wczesniej pisalyscie " Indie to fascynująca mozaika ludów i miejsc ,kraj który u zwiedzających wywołuje niejednokrotnie skrajne odczucia,nikogo jednak nie pozostawia obojetnym" |
|
|
|
#2340 |
|
Zakorzenienie
|
Kupiłam sobie w Polsce "Żone dla zuchwałych". Niezmiennie mnie bawi końcówka filmu
A chyba powinnam sie wzruszać. ale te sceny walki z rywalem i jego pomocnikami... albo ta mina Szaruczka kiedy stoi na schodach pociagu... wyglada jak szczeniaczek, który prosi, zeby go zabrać do domu... Nie mogę sie opanaować i się podsmiewam
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:14.

Zartuje

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
W końcu musi być fajny

do Indii w ramach szkolenia wiec juz wklejalam zdj a w pon ew we wtorek wkleje mi jakie mi zdj butow jakis torebek i takich wielgachnych narzut na lozko zrobil i jakies jeszcze wam pozmniejszam i powklejam oczywiscie jezeli jestescie zainteresowane? Justin ja ci plytki tez wysle w ten wtorek bo juz w gdansku jestem narazie w domciu leniuchuje a poza tym nagrywarka mi padla
hehe tu już jej poszło gorzej (mówię o Ash), widać się z wiekiem rozwinęła, jeżeli chodzi o grę aktorską..Albo to Abhi jej task służy 
mam jeszcze inne zdjęcia z kajol