Robię bęc i znów kroczek... bo ja mam dopiero roczek! (list-grud 2009) - Strona 78 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-12-03, 22:17   #2311
zaharia
Rozeznanie

Dot.: Robię bęc i znów kroczek... bo ja mam dopiero roczek! (list-grud 2009)

witam

czytam was dzisiaj na raty, i teraz nie wiem czy nie zapomne o wszytkich:

zeberka - zdrowia dla naszego piotrusia

brombi- przytulanka twojego syna jest orginalna, ale odkad pamietam on z ta koszula urzedowal od narodzin)) slodziak)
miriam ma szmaciana lale, dwie, mala i duza "nyny"- tak je nazwala, caluje, przytula.... a od niedawna podpatrzylam jak karmi ja swoim piciem)) rozkoszne, taka mala mamusia

kachula- brawa dla naszego matiego za postepy

katekatee- ja juz moje robilam 3 razy, zaraz po porodzie i wyszla niedoczynnosc, po tygodniu zycia -ok(wynik moich tabletek na nadczynnosc, ktore bralam przez cala ciaze), jak miala pol roczu - ok, no i teraz kiedy skonczyla rok...musze zrobic

aniulka -wracaj slonce do zdrowia i uwazaj na siebie i fasolke, bo widze, ze u ciebie inetensywne zycie.

simpatica: no wlasnie powtarzam za toba co u malinki , a u kropki???moze ja jakas jestem nie doinformowana....

pietrusia- brawa dla kamilki 11 zabek klaski:
moja ma tylko 4

kochane mam bol zeba, szykuje sie leczenie kanalowe, a ja w ciazy
pomocy, wiem ze niektore z was podczas ciazy leczyly zeby.... jak to wyglada ze znieczuleniem??? a co ze zdjeciem - mozna???
boje sie!!!
12.12.12 zoi

Edytowane przez zaharia
Czas edycji: 2010-12-03 o 22:39
zaharia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-03, 22:18   #2312
zebra666
Zakorzenienie

Konspi ten model nie nadaje się do śpiworka Nigdy nie sypiał w czyms takim , bo lubi swobode. W nocy było naprawde zimno przez pare dni... bo w końcu Tż też musi się połorzyć i w piecu gaśnie... Ale dzisiaj jest już cieplej i po wypłacie kupimy tą tone węgla i jakoś już będzie... Znowu sąsiad przyszedl i coś tam wymyślił z piecem i się lepiej pali. Zobaczymy. Poprzedni piec mieliśmy miałowy ale padł... A miał z 8 lat...tak, że teraz ojciec ma zamiar zrobić sam piec z dobrejj blachy a nie kupić znowu coś co ch... strzeli. Tylko, że tą zime musimy na tym przeżyć co jest... Dobrze, że sąsiad fachowiec nam z tym piecem zrobił i dalej jak coś wymyśli to pomaga...

Kate a nie udawał może Piotrek mnie tak po ostatnim przeziębieniu robił, że już wymiękałam czy chory nadal...a bestia udawała sobie:P

Zaharia ja robiłam zęby w ciąży ale bez znieczulenia. Jednakże dużo czytałam o tym- są znieczulenia dla kobiet w ciąży i zęby lepiej w ciąży leczyć dla dobra właśnie maluszka, który sobie w Tobie rośnie. Tak jak czytałam to kanałowe też w ciązy się robi... tak, że myśle, że bedzie dobrze Współczuje tego cholerstwa:\ Mam na świerzo tą masakre... I tak myśle...co da znieczulenie skoro to po zrobieniu zaczyna się jazda...

Edytowane przez zebra666
Czas edycji: 2010-12-03 o 22:27
zebra666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-03, 22:27   #2313
zaharia
Rozeznanie

aaa i zapomnialam sie pochwalic,
kuplilismy fotelik dla miriam
maxi cosi pearl:
http://dino.sklep.pl/nowy/maxi-cosi-...is-p-5440.html

jutro wycieczka
zobaczymy czy miriam sie tak podoba jak mamusi))

jeszcze wam dodam, ze u nas wczoraj zanotowano jnajwyzsza temp w grudniu od 200 lat))
+31 stopni
kochane lato w pelni, a wy mi o sniegu piszecie

---------- Dopisano o 00:27 ---------- Poprzedni post napisano o 00:24 ----------

Cytat:
Napisane przez zebra666 Pokaż wiadomość
Konspi ten model nie nadaje się do śpiworka Nigdy nie sypiał w czyms takim , bo lubi swobode. W nocy było naparwde zimno przez pare dni... bo w końcu Tż też musi się połorzyć i w piecu gaśnie... Ale dzisiaj jest już cieplej i po wypłacie kupimy tą tone węgla i jakoś już będzie... Znowu sąsiad przyszedl i coś tam wymyślił z piecem i się lepiej pali. Zobaczymy. Poprzedni piec mieliśmy miałowy ale padł... A miał z 8 lat...tak, że teraz ojciec ma zamiar zrobić sam piec z dobrejj blachy a nie kupić znowu coś co ch... strzeli. Tylko, że tą zime musimy na tym przeżyć co jest... Dobrze, że sąsiad fachowiec nam z tym piecem zrobił i dalej jak coś wymyśli to pomaga...

Kate a nie udawał może Piotrek mnie tak po ostatnim przeziębieniu robił, że już wymiękałam czy chory nadal...a bestia udawała sobie:P

Zaharia ja robiłam zęby w ciąży ale bez znieczulenia. Jednakże dużo czytałam o tym- są znieczulenia dla kobiet w ciąży i zęby lepiej w ciąży leczyć dla dobra właśnie maluszka, który sobie w Tobie rośnie. Tak jak czytałam to kanałowe też w ciązy się robi... tak, że myśle, że bedzie dobrze Współczuje tego cholerstwa:\ Mam na świerzo tąmasakre... I tak myśle...co da znieczulenie skoro to po zrobieniu zaczyna się jazda...

zeberko tos mnie pocieszyla, znieczulenie mozna a i tak boli- dziekuje(
kochana u mnie to tylni zab a jesli chodzi o kanaly, nalezy miec fote - a tego chyba w ciazy robic nie mozna
12.12.12 zoi

zaharia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-03, 22:34   #2314
brombusia
Zakorzenienie

Zaharia ja miałam kanałowe, bez zdjęcia mi zrobiła
Znieczulenie miałam, ale rtg robić nie wolno.

Filuś dziękuje za komplementy

brombusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-03, 22:39   #2315
zebra666
Zakorzenienie

Zaharia dokładnie jak Brombi pisze- kanałowe owszem tylko rtg nie W kanałowym jest tak, że się zęba truje... jasne, że poboli na fotelu.. ale to pikuś w porównaniu z tym jak ząb się zatruwa... więc dlatego wydaje mi się znieczulenie bez sensu...tu ketonal po by pomógł a tego nie wolno. Ja nie miałam niestety i 2 h mnie męczyło 2 razy... bo się nie dotruł...ale to było lepsze od tego jak mnie non stop bolał zanim poszłam z nim zrobić...

Mi się nie wyświetliła fota fotelika

Stary 2010-12-03, 22:40   #2316
katekatee
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez zaharia Pokaż wiadomość
jeszcze wam dodam, ze u nas wczoraj zanotowano jnajwyzsza temp w grudniu od 200 lat))
+31 stopni
Właśnie siędzę zmarznięta w rajstopach, leginsach, skarpetach, bluzce i swetrze, grzeje plecy na kaloryferze a ty mi o takich rzeczach piszesz

Fotelik ładny ale mega drogi

http://suwaczki.slub-wesele.pl/200910201762.html

katekatee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-04, 00:01   #2317
kachula27
Zakorzenienie

I jest tak jak mowilam ze zajrze cos koło północy
o 22 wyszlam z pracy,po Matiego,o 22 30 w domu 23 mleko po kapieli i niby zasypia ale jednak nie spi i tak z pol godziny nie lubie juz drugich zmian

Zahario ja owszem robilam ząbka ale w 3 trymestrze i tylko z leciutkim znieczuleniem a musze powiedziec ze mi go wyrywali wiec mozna powiedziec ze na zywca rwany...juz nawet nie pamietam tego bólu bo az tak mnie to nie bolało

Przelecialam tylko szybko i tez musze sie pozalic i poweidziec ze ja znowu sama bo tz nie wrocil znowu na noc do domuprzez te sniegi,ciekawe o ktorej jutro wroci do domu bo ja znowu do pracy na 14 wiec teraz chyba Matika do dziadkow podrzuce........jak nie urok to s...

---------- Dopisano o 00:01 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:57 ----------

I jeszcze wszystkiego najlepszego dla Nedziowego Franulka z okazji roczku

Minutke spoznione ale szczere

Mateuszek jest z nami od 03,11,2009

http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html

Odchudzanko od 28,01,13
Jest mnie mniej o 19,5kg
kachula27 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-12-04, 03:12   #2318
domi7ks
Zakorzenienie

hej mamusie
Moj Tzcik kochany cudowny przyjechal Polusia jak go zobaczyła nie spala do pierwszej a ja nie moge spac, pilismy Porto, rozmawialismy, przYtulalismy sieCUDNIE! jakiego ja mam cudoownego Tz, czemu ja nie doceniam jak go nie ma

bede w poniedzialek AKURAT MI ZIEMNIAKI NA FARMIE UROSNE

buziaczki mamusie, musialam az kompa wlaczyc heheh

---------- Dopisano o 03:12 ---------- Poprzedni post napisano o 03:04 ----------

Cytat:
Napisane przez kachula27 Pokaż wiadomość
I jest tak jak mowilam ze zajrze cos koło północy
o 22 wyszlam z pracy,po Matiego,o 22 30 w domu 23 mleko po kapieli i niby zasypia ale jednak nie spi i tak z pol godziny nie lubie juz drugich zmian

Zahario ja owszem robilam ząbka ale w 3 trymestrze i tylko z leciutkim znieczuleniem a musze powiedziec ze mi go wyrywali wiec mozna powiedziec ze na zywca rwany...juz nawet nie pamietam tego bólu bo az tak mnie to nie bolało

Przelecialam tylko szybko i tez musze sie pozalic i poweidziec ze ja znowu sama bo tz nie wrocil znowu na noc do domuprzez te sniegi,ciekawe o ktorej jutro wroci do domu bo ja znowu do pracy na 14 wiec teraz chyba Matika do dziadkow podrzuce........jak nie urok to s...

---------- Dopisano o 00:01 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:57 ----------

I jeszcze wszystkiego najlepszego dla Nedziowego Franulka z okazji roczku

Minutke spoznione ale szczere

kACHULKA MOJA TAK NIE CHCIALA SPAC NIEDAWO, TO JA ZABAIWALAM I ROZMIESZALAM I OD RAZ UPADLA

Edytowane przez domi7ks
Czas edycji: 2010-12-04 o 03:11
domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-04, 10:47   #2319
kachula27
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość
hej mamusie
Moj Tzcik kochany cudowny przyjechal Polusia jak go zobaczyła nie spala do pierwszej a ja nie moge spac, pilismy Porto, rozmawialismy, przYtulalismy sieCUDNIE! jakiego ja mam cudoownego Tz, czemu ja nie doceniam jak go nie ma

---------- Dopisano o 03:12 ---------- Poprzedni post napisano o 03:04 ----------

kACHULKA MOJA TAK NIE CHCIALA SPAC NIEDAWO, TO JA ZABAIWALAM I ROZMIESZALAM I OD RAZ UPADLA
Domi naciesz sie tz,mojego nadal nie ma

Bry mamusie,milego weekendu ja do pracki sie szykuje

---------- Dopisano o 10:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:45 ----------

I wszystkiego najlepszego dla Blancika od Olci z okazji miesiecznika

Odchudzanko od 28,01,13
Jest mnie mniej o 19,5kg
Stary 2010-12-04, 10:52   #2320
aniulka8204
Wtajemniczenie

witajcie mamusie
ależ mnie dziś dusiło w nocy jak jasna cholera
mam nadzieje że dziś będzie lepiej bo już od wczoraj biore te antybiotyki to może ciut już zadziała

dawno nie pokazywałam mojej Agusi to wstawiam filmik ale robiony telefonem i tak troche niewyraźnie

http://w216.wrzuta.pl/film/1hQeytmmmJO/film0123

wybaczcie bałagan ale ja jeszcze w piżamie haha i zauważyłyście jak Agusia nam załatwiła tapete?

Edytowane przez aniulka8204
Czas edycji: 2010-12-04 o 10:55
aniulka8204 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-04, 10:58   #2321
aniulka8204
Wtajemniczenie

wstawie widok jeszcze z mojego okna, troszeczke niewidać tego faktycznie jakie drzewa są ale dosłownie pomarznięte
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0893.jpg (58,7 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0894.jpg (45,6 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0895.jpg (45,2 KB, 8 załadowań)

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-12-04, 11:15   #2322
aniulka8204
Wtajemniczenie

Zaharia ja też mam wizytę u dentysty na 15 grudnia. mam nadzieje że u mnie obejdzie się bez kanałowego leczenia a pytałam o znieczulenie to powiedziała mi ze nie ma zadnych przeciwskazań do tego by nie podawać znieczulenia kobiecie w ciąży więc ja będę chciała znieczulenie
kiedyś potrafiłam bez znieczulenia poddać się borowaniu zęba a teraz to musze mieć mocniejsze znieczulenie bo po tym co oni dają to mnie i tak boli więc ona juz wie że u mnie musi dać te drugie znieczulenie

ciekawe czemu tak sie to u mnie zmieniło z tym znieczuleniem

---------- Dopisano o 11:15 ---------- Poprzedni post napisano o 11:09 ----------

Cytat:
witam

aniulka -wracaj slonce do zdrowia i uwazaj na siebie i fasolke, bo widze, ze u ciebie inetensywne zycie.

Cytat:
Napisane przez katekatee Pokaż wiadomość
Po pierwsze zdrówka Bardzo Ci współczuje i podziwiam. Mała rozrabiara, przeprowadzka, fasolka no i jeszcze choróbsko Może coś na tżta przenieś
dzięki dziewczyny

no troche mi się wszystkiego nazbierało w tym miesiącu a jeszcze ten duszący kaszel, no ale jakoś dam rade, siostra obiecała mi że pojedziemy jutro tam pomyć i troche postrzątać
fakt że w niedziele no ale trudno ona pracuje i inaczej nie ma szans bo o 18 dopiero jest w domu więc idziemy jutro troche tam pomyc
Stary 2010-12-04, 11:39   #2323
DiTu77
Zakorzenienie

Trzymajcie mnie U nas ospa wietrzna Na razie synek... Tylko patrzeć jak Madzia zacznie się drapać

---------- Dopisano o 11:39 ---------- Poprzedni post napisano o 11:39 ----------

Zdrówka dla reszty chorowitków
DiTu77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-04, 11:47   #2324
aniulka8204
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez DiTu77 Pokaż wiadomość
Trzymajcie mnie U nas ospa wietrzna Na razie synek... Tylko patrzeć jak Madzia zacznie się drapać

---------- Dopisano o 11:39 ---------- Poprzedni post napisano o 11:39 ----------

Ojejku oby przeszło to w miare łagodnie
Stary 2010-12-04, 12:01   #2325
kachula27
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aniulka8204 Pokaż wiadomość
witajcie mamusie
mam nadzieje że dziś będzie lepiej bo już od wczoraj biore te antybiotyki to może ciut już zadziała

dawno nie pokazywałam mojej Agusi to wstawiam filmik ale robiony telefonem i tak troche niewyraźnie

wybaczcie bałagan ale ja jeszcze w piżamie haha i zauważyłyście jak Agusia nam załatwiła tapete?
Agusia ślicznotka:lo ve:
ale Was faktycznie zasypało,u mnie niby snieg jest ale w porownaniu do Was to u nas mało

Cytat:

No to miło macie,zeby szybko przeszło i reszta rodzinki zeby sie nie pochorowała

Mój maly padl po godzinie marudzenia,nie wiem co mu jest,zawsze ładnie zasypial sam a teraz ostatnio taka maruda sie zrobil przy zasypianiu ze

AAA no i Brombi Fifcio ma niezła przytulane,pamietam własnie ze on od urodzenia lubował sie w Twoich koszulach

Odchudzanko od 28,01,13
Jest mnie mniej o 19,5kg
Stary 2010-12-04, 12:25   #2326
gochaa_p
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pietrusia Pokaż wiadomość
Daj do krawcowej, powinna ci szybko przyszyc, moze nawet i na miejscu ci zrobi bo to przeciez znow nie tak duzo pracy jest przy tym.
dałam rade sama
gochaa_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-04, 12:31   #2327
Agusia_a9
Zadomowienie

GG do Agusia_a9

Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość
hej mamusie

zawsze najbarziej doceniamy tzta jak go nie ma w poblizu nacieszcie sie soba

Cytat:
Napisane przez aniulka8204 Pokaż wiadomość
witajcie mamusie

nono jak ona juz ladnie chodzi jak modelka po wybiegu;p

Chcecie wiedziec o ktorej sie obudzilismy z Filipem? o 10:50 poszedl wczoraj spac o 8:30 i spal az do tej godziny. ale sie wyyyspalam

'Uwielbiam ludzi, którzy umieją cieszyć się najbardziej zwykłą chwilą, ludzi którym nie potrzeba zbyt wiele.'

Fifi

Agusia_a9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-04, 12:32   #2328
gochaa_p
Zakorzenienie

Cytat:
witam

czytam was dzisiaj na raty, i teraz nie wiem czy nie zapomne o wszytkich:

zeberka - zdrowia dla naszego piotrusia

brombi- przytulanka twojego syna jest orginalna, ale odkad pamietam on z ta koszula urzedowal od narodzin)) slodziak)
miriam ma szmaciana lale, dwie, mala i duza "nyny"- tak je nazwala, caluje, przytula.... a od niedawna podpatrzylam jak karmi ja swoim piciem)) rozkoszne, taka mala mamusia

kachula- brawa dla naszego matiego za postepy

katekatee- ja juz moje robilam 3 razy, zaraz po porodzie i wyszla niedoczynnosc, po tygodniu zycia -ok(wynik moich tabletek na nadczynnosc, ktore bralam przez cala ciaze), jak miala pol roczu - ok, no i teraz kiedy skonczyla rok...musze zrobic

simpatica: no wlasnie powtarzam za toba co u malinki , a u kropki???moze ja jakas jestem nie doinformowana....

pietrusia- brawa dla kamilki 11 zabek klaski:
moja ma tylko 4

pomocy, wiem ze niektore z was podczas ciazy leczyly zeby.... jak to wyglada ze znieczuleniem??? a co ze zdjeciem - mozna???
boje sie!!!
ja leczyłam ze znieczuleniem ale bez zdjęcia
gochaa_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-04, 12:33   #2329
Agusia_a9
Zadomowienie

GG do Agusia_a9

Cytat:
ojj oby przeszlo szzybko lagodnie i zeby Madziulka sie nie zarazila;*

'Uwielbiam ludzi, którzy umieją cieszyć się najbardziej zwykłą chwilą, ludzi którym nie potrzeba zbyt wiele.'

Fifi

Agusia_a9 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-12-04, 15:47   #2330
zebra666
Zakorzenienie

Ditu o mamo współćzuje

Aniulka Agusia jest cudna! Jak pięknie chodzi Aż mi trudno uwierzyć, że ona w wieku Piotrusia a on ani kroczka nie zrobił.

Stary 2010-12-04, 23:02   #2331
kachula27
Zakorzenienie

ale dzis tutaj cisza,wrocilam z pracy,myslalam ze sobie poczytam a tu pustki

Odchudzanko od 28,01,13
Jest mnie mniej o 19,5kg
Stary 2010-12-04, 23:31   #2332
gucia6
Zakorzenienie

Helo
stęskniłyście się?

może uda mi się trochę ponadrabiać

Cytat:
boje sie!!!
mi dentysta tylko zatruł zęba i miałam kończone po ciąży, głównie ze względu na prześwietlenie. A co do znieczulenia to nie ma przeciwwskazań, ja przynajmniej w ciąży zawsze miałam znieczulenie
I w zależności od mocy znieczulenia, to może trochę boleć, albo i nie. Ja tam przy moich kanałówkach nic nie czułam, a jak "8" mi wyrywali, to nawet nie wiedziałam kiedy poszły

Cytat:
+31 stopni
lato, lato, lato jeszcze tydzień w śniegu a potem słoneczko i ciepełko Ameryki Południowej przez 3 tygodnie
Stary 2010-12-04, 23:34   #2333
Maria2008
Zadomowienie

GG do Maria2008

Gucia ale Ci dobrze
Maria2008 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-04, 23:41   #2334
gucia6
Zakorzenienie

A teraz trochę spóźnione ale bardzo serdeczne życzenia urodzinowe dla
Oliwii, Stasia, Gabrysi, Kingi, Dominisi, Oleńki i Franka

Cytat:
Napisane przez karenina19 Pokaż wiadomość

A mowilam wam juz, ze w niedziele przyjezdza do nas Gucia z mezem i Sandrunia?? Ale sie ciesze
Kurcze, przydaloby sie troche dom ogarnac, bo jutro nie bedzie kiedy - idziemy na kinderbal...ale nie mam sily cos...najwyzej poprosze ladnie Ole, zeby zamyknela oczy...

wystarczy, jeśli zdejmę okulary ... chociaż ostatnio i w okularach nie najlepiej widzę, bo są tak potwornie zniszczone... w poniedziałek idę zamawiać nowe szkła

A teraz to ja już zmykam, bo jutro wyprawa do Kareniny
Stary 2010-12-04, 23:43   #2335
kachula27
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gucia6 Pokaż wiadomość
Helo
stęskniłyście się?

może uda mi się trochę ponadrabiać

mi dentysta tylko zatruł zęba i miałam kończone po ciąży, głównie ze względu na prześwietlenie. A co do znieczulenia to nie ma przeciwwskazań, ja przynajmniej w ciąży zawsze miałam znieczulenie
I w zależności od mocy znieczulenia, to może trochę boleć, albo i nie. Ja tam przy moich kanałówkach nic nie czułam, a jak "8" mi wyrywali, to nawet nie wiedziałam kiedy poszły

lato, lato, lato jeszcze tydzień w śniegu a potem słoneczko i ciepełko Ameryki Południowej przez 3 tygodnie
Gdzieś sie podziewała babo????

Cytat:
Napisane przez gucia6 Pokaż wiadomość
A teraz trochę spóźnione ale bardzo serdeczne życzenia urodzinowe dla
Oliwii, Stasia, Gabrysi, Kingi, Dominisi, Oleńki i Franka

wystarczy, jeśli zdejmę okulary ... chociaż ostatnio i w okularach nie najlepiej widzę, bo są tak potwornie zniszczone... w poniedziałek idę zamawiać nowe szkła

A teraz to ja już zmykam, bo jutro wyprawa do Kareniny
Udanej wyprawy,foty strzelajcie a pozniej bedziecie sie nam tutaj chwalic

Odchudzanko od 28,01,13
Jest mnie mniej o 19,5kg
Stary 2010-12-04, 23:50   #2336
gucia6
Zakorzenienie

No i jeszcze...
Brombi, Filuś śliczny... nie mogę napatrzeć się na tego przystojniaka
A Agusia Aniulki jak zawsze przesłodka

Cytat:
Napisane przez kachula27 Pokaż wiadomość
Gdzieś sie podziewała babo????

Udanej wyprawy,foty strzelajcie a pozniej bedziecie sie nam tutaj chwalic
kiecki letnie kupowałam bo wszystkie stare są dla mnie już nieco za duże i wyglądam w nich jak w worku A powiem szczerze, że nie tak łatwo znaleźć w zimie jakąś fajną sukienkę letnią... no oczywiście też się obudziłam, że sandałów nie mam

Edytowane przez gucia6
Czas edycji: 2010-12-04 o 23:58
gucia6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-05, 09:13   #2337
pietrusia
Zakorzenienie

GG do pietrusia

Pierwsza

Aniulka Agusia juz swietnie smiga widzialam na filmiku ze ma taka krowe do skakania fajne to jest??

Aniołek[*]
pietrusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-05, 09:37   #2338
aniulka8204
Wtajemniczenie

witajcie mamuśki

na wstępie to dziękuję za komentarze filmiku z Agusią

u nas straaasznie zimno, mróz niezły, śniegu mnóstwo, byle by wytrwało chociaż do świąt bo jak na święta ten śnieg zniknie to się wściekne

Pietrusiu ta krowa to jest fajna ale musze trzymać Agusie żeby nie spadła z niej bo ona jest jeszcze za mała i zastanawiam się czy nie dam jej szwagierce bo ona ma 4 letniego synka a on lubi szaleć i skakać
Agusia sama to tylko chwyta za rogi i ją przesówa i ciągle całuje w mordke
Stary 2010-12-05, 09:56   #2339
pietrusia
Zakorzenienie

GG do pietrusia

Aniulka dziekuje za odpowiedz bo wlasnie zastanawialam sie nad taka krowka ale skoro tak mowisz to pewnie sie jeszcze wstrzymam.

Wczoraj bylismyna imieninach u mojej cioci Barbary i Kamilka dostala kolcki drewniane te co w biedronce byly, fajne te kolcki i Kamilka bawi sie nimi ladnie

A to fotka z wczorajszei imprezki
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg SDC17040.jpg (41,1 KB, 35 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg SDC17043.jpg (34,0 KB, 39 załadowań)

Aniołek[*]

Edytowane przez pietrusia
Czas edycji: 2010-12-05 o 10:01
Stary 2010-12-05, 09:59   #2340
pietrusia
Zakorzenienie

GG do pietrusia

A gdzie sie wybieracie na Sylwestra????

My z Tz idziemy na bal.......... Kamilka do tesciowej a my imprezka juz sie nie moge doczekac bo juz dawno my z Tz sami nigdzie nie wychodzili.

Aniołek[*]
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości