|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
| Pokaż wyniki sondy: Tytuł części numer 6 powinien brzmieć: | |||
| My dalej w amoku, niekończącym się słowotoku - bo nasze śluby już w przyszłym roku - PM 2012 |
|
6 | 10,53% |
| Pierwsze suknie to jest znak, że za rok powiemy TAK! - PM 2012 |
|
36 | 63,16% |
| Inpiracje & Wariacje -> Nasze Ślubne Kombinacje - PM 2012 |
|
15 | 26,32% |
| Głosujący: 57. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2311 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Prawda to wszystkim dobrze znana że nasze śluby pobiją ten Kate i WilliamaPM201
Mi się najbardziej podobają z perełkami
|
#2312 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Prawda to wszystkim dobrze znana że nasze śluby pobiją ten Kate i WilliamaPM201
Hej dziewczyny
![]() pisałam kiedyś w wątku, ale bodajże w pierwszej części, czy coś takiego..... ))Nasz ślub i wesele (po milionie pomysłów na milion różnych dat) 28.04.2012 ))generalnie wszystko mamy załatwione, dozbierać pieniążki do końca i hulaj dusza!!! ))problem jedynie z sukienką - żadna nowość )) ale jeszcze dużo czasu, jedynie chciałabym już wybrać przed zimą, bo nie wyobrażam sobie wędrówek w śniegu do kolan i rozbierania miliona warstw w salonach ))Pozdrawiam serdecznie PM 2012, szczególnie z 28 kwietnia bo widzę, że jest nas trochę ))
|
#2313 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mój ślub też w kwietniu
|
|
|
#2314 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale nie wyobrażam sobie, że na wszystkich stołach bedzie alko a u nich nie. Z samej grzeczności im ją damy.Cytat:
|
||
|
|
|
#2315 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2316 |
|
Zakorzenienie
|
Seagirl mi się najbardziej podobają z kryształkiem
![]() LadyWhisper - witaj Skończyłam na dziś naukę, po tym jak po skończonym obiedzie zamiast powiedzieć "dziękuję", powiedziałam "dobranoc" |
|
|
|
#2317 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2318 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2319 |
|
Rozeznanie
|
Nena może udaj się na sjestę...
![]() Co do zaproszeń ja kiedyś już szukałam i znalazłam takie i mi się one podobają można wybrać sobie kolory...ja myślałam o brązowo-złotych... http://allegro.pl/nowosc-eleganckie-...629276851.html.
|
#2320 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ładne mi sie podobają te fioletowe z szara kokardką
|
|
|
|
|
#2321 | |||||
|
Zakorzenienie
|
![]() cześć Kochane tęskniłyście ![]() muszę was przerzucić przez kolano 12 strono normalnie szok.... czytałam że u was nie za ciekawa pogoda była wiec pewnie dlatego.U mnie pogoda była boska wczoraj 5h w jeziorku siedziałam normalnie zjarałam sie jak nie wie m co. Dopiero wczoraj w nocy była niezła burza koło 22 aż niebo się robiło błękitno czerwone od piorunów brrrdzisiaj deszcz lał więc wróciliśmy wcześniej a zaraz znowu gdzieś jedziemy tylko jeszcze nie wiem gdzie Cytat:
ja się urodziłam 14 czerwca dokładnie w Boże ciało :PCytat:
bo chyba tamtą trasę obierzemy Cytat:
płacę 4tys. sporo ale zespół świetny 3 ludzi z czego gitarzysta i wokalistka to małżeństwo pić na pewno nie będą pili bardzo sympatyczni ludzie nie chcą psuć sobie renomy :P A poza tym oni mieszkają w tżta bloku więc 2 klatki odemnie i głupio by było jakby coś odwalili. A tak na marginesie koleś widziałm mnie tylko raz podczas podpisania umowy i teraz co mnie widzi to krzyczy i macha dzieńdobry :P śmiesznie i sympatycznie tak czasami jest tak że ja idę z psami a on mnie gdzieś za krzaka wyluka i już się wita pozytywny facet ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Madziuniusia podoba mi się ta 1 suknia jaki to model i czyja? Jeśli mogę zapytać
|
|
#2322 |
|
Rozeznanie
|
Boziu Dzieczyny jak ja Wam zazdroszczę tego że możecie się opalać....tu w tamtym roku była pogoda super o tej porze maj był bardzo upalny że ja i Tż byliśmy poparzeni (1stopnia) dak grzało a tu słońce świeci mocniej
a w Pl były wtedy powodzie...a w tym roku to jakies nieporozumienie ...
|
#2323 |
|
Zakorzenienie
|
jagodzia fajnie, ze sie wyjazd udal
|
|
|
|
#2324 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to lubię ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||||
|
|
|
#2325 |
|
Zakorzenienie
|
oj tak udał się udał
nie mam co narzekać odstresowałam się to jest to pełne baterie teraz można żyć dalej ;p więc jagódka robi się na bustwo i jedzie do takiej małej popierdówki koło lublina na uwaga: święto pieroga ;p taki festyn coś w tym stylu jeszcze nigdy nie byłam więc pojadę zobaczę co i jak :P najwyżej wcześniej wrócę :P
|
#2326 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
odnalazłabym się w tym miejscu. zwłaszcza przy stoisku z degustacją ![]()
|
|
|
|
|
#2327 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Hejka
![]() Słońce grzeje, pogoda superek, ale @ przyszedł i w głowie mi się kręci Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Bo Ci się w ogóle pory dnia popierdaczą i jeszcze za dnia nas nie będziesz odwiedzać, bo Ci się będzie zdawało, że już noc i wszystkie śpią ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:51 ---------- Poprzedni post napisano o 16:49 ---------- Cytat:
|
||||||
|
|
|
#2328 |
|
Zakorzenienie
|
pierożki .. mniaaaami
mam w zamrazalce z kapusta i grzybami..cos mi sie wydaje moze na kolacje sie skusimy..
|
|
|
|
#2329 | ||
|
Podróżniczka
|
Witajcie, ale piękny dzień dzisiaj, po takim paskudnym wczorajszym.
Byliśmy z TZtem na długiej wycieczce rowerowej i padam trochę z nóg, jednak trochę minie zanim odzyskam formę Świetajska Cytat:
Cytat:
Też już powinnam pomyśleć nad zaproszeniami, bo chcemy z TŻtem dać rodzinie już pół roku wcześniej. Szczególnie tej dalszej części, żeby wiedzieli i planowali urlopy. |
||
|
|
|
#2330 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Do Bychawy się wybierasz tak? Mój brat bliźniak właśnie tam pojechał ![]() Szukaj gdzieś tam mojego sobowtóra w postaci faceta ![]() Wrzucam filmiki na którym Panna Młoda ma fioletowy bukiet z paroma różami w kolorze ecri jak się nie mylę. Może komuś się spodoba bo wiem że dużo osób chce ten kolor za przewodni. http://www.youtube.com/watch?v=8OlnM9bHgmY Można przesunąć przynajmniej do minuty bo z początku go nie widać.
Edytowane przez malwus20 Czas edycji: 2011-05-29 o 17:12 |
|
|
|
|
#2331 | |
|
Podróżniczka
|
Cytat:
Zmykam na mecz podopingować mojego TŻta jak się ugania za piłką ![]() Do później
|
|
|
|
|
#2332 |
|
Zakorzenienie
|
tak tak :P do bychawy :P pierwszy raz zobaczyć co i jak :P ja tam za jakoś specjalnie nie szaleję lubię z mięsem i kapustą,jagodami,truskawk ami
|
#2333 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Będę musiała zrobić. TŻcik też się ucieszy, bo pierogojadek z niego masakryczny Nawet w tej kwestii się dobraliśmy
|
|
|
|
|
#2334 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2335 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W każdym bądź razie- fajnie, że jesteś Niedawno jedna z nowszych dziewczyn nawet wkleiła suknię ślubną, którą Ty mnie kiedyś zainspirowałaś
|
|
#2336 |
|
Zakorzenienie
|
ale mi narobiłyście smaku tymi pierogaaami a mi nie ma kto zrobić a sama nie mam kiedy
ale co jak co nawet jak sama zrobie to i tak nie umywają się do przepysznych pierogów mojej babci ja preferuje ruskie, z serem, z kapustą i grzybami (ale najlepsze są w wigilię) z mięsem ![]() ja właśnie wróciłam z nauk. Dziwnie mi się tam siedziało samej ale na szczęście facetowi się spieszyło na msze więc dziś krótko zwięźle i na temat. Teraz muszę ułożyć modlitwę na rozpoczęcie nasza kolej wybiła akurat na ostatnie spotkanie Nika mam pytanko gdzie jest poradnia u nas na plebani?? bo miałam sie zapytać a TŻ mi dopiero o tym przypomniał jak do domu przyszłam
|
#2337 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Za✂✂✂iaszczy telewizorek
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() No proszę, wygląda na to, że nasze związki zaczęły się tego samego dnia roku chociaż pewnie parę lat wcześniej, niż nasz ![]() Cytat:
Mnie osobiście najbardziej podobają się te zaproszenia z perełkami - sprawiają takie delikatne "śnieżne" wrażenie i są eleganckie ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Fajnie, że wróciłaś, mam nadzieję, że tym razem już z nami zostaniesz ![]() jagodzia, świetnie,że wyjazd się udał i się opaliłaś ![]() Co do pierogów, to też je kochamy, akurat dziś mieliśmy je na obiad
|
|
#2338 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
, będziemy się razem stresowac...Cytat:
, byłam na dniach pierogów jakies 5 lat temu....a może wiecej... nawet fajna impreza byłaCytat:
( taka klitka może 2 na 2 metry... napewno nie wiecej)Z tego co pamietam to twój TŻ mieszka w wiezowcach ( przynajmniej tak sobie ubzdorałam) i jak jestem na placu zabwa z moimi bratanicami to sie rozglądam czy się gdzies tam nie kręcisz
Edytowane przez Nika0208 Czas edycji: 2011-05-29 o 19:13 |
|||
|
|
|
#2339 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czasem kręcę się w tych rejonach najczęściej siedzimy na ławce pod brzozami a to prawie przy placu jest
|
|
#2340 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:22.

))
wątpę. Z tego co pamietam Jagodzia ma własnie taki zespól i trzeba sie Jej zapyatc (ale to jak z jeziora wróci)
12 strono normalnie szok.... czytałam że u was nie za ciekawa pogoda była wiec pewnie dlatego.
18.08.2010 - zaręczyny

akurat na ostatnie spotkanie