|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2311 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Koło 30-stki a niemyślące o dzieciach cz. II
Najlepsze jest to, że równie mocno mi się chce tego wywczasu, jak i nowej roboty
Nie wiem, z czego ucieszyłabym się bardziej, jakby przyszło co do czego![]() No i mam nadzieję, że zlot nam wypali Chyba trzeba by się było już niedługo wziąć na serio za jego organizację - może dałoby się z tym ruszyć po Waszych sopockich wojażach![]() ![]() Cytat:
Ja mam zdjęciofobię i często się chowam przed aparatem, ale później tego żałuję, bo ni ma co oglądać
|
|
|
|
|
#2312 |
|
Zakorzenienie
|
To ja bede trzymac kciuki, zeby Ci robota wypalila tuz po powrocie z zaj.ebistych wakacji
I sobie przy okazji tego samego pozycze ![]() naf, nie wiem czemu uciekasz od fotek, jestes fotogeniczna, ze bardzo ladna to wiadoma sprawa, no to ja juz z gory ostrzegam, ze na nastepnym zlocie napitole fotkow 10 x wiecej ![]() mialam juz napisac, ze nie bedziesz miala czego wnukom pokazywac, no czasem sie zapominan ogladam "Goraczke sobotniej nocy" patrze na Johna Travolte i sie tak zastanawiam czemu jeszcze nikt nie wpadl na to, ze jest gejem widac sie skubany dobrze kamufluje o so tu chodzi?
|
#2313 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
I (nie) dziękuję![]() Cytat:
Ale akurat każda z Was miała dobrą rękę do fot, a już Twoja maszyneria to w ogóle była wyższa szkoła jazdy, więc nawet się za bardzo nie obawiałam efektów![]() A tym zapominaniem się - no właśnie, nie wnukom nie będzie co pokazywać, tylko stadu psów (i ewentualnie kotów) ![]() Cytat:
![]() Lou, a co Cię wzięło na takie musicalowe filmy? Masz już coś następnego w tym stylu w kolejce? Stawiam na Dirty Dancing![]() Ja sobie właśnie obrabiam cv w illustratorze, ale ciągle mi się wiesza to dziadostwo
Edytowane przez nafnaf Czas edycji: 2011-07-27 o 01:48 |
|||
|
|
|
#2314 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
bo juz myslalam, ze po tym ostatnim "love story" uaktywnil mi sie jakis paranojo-gejo-radar ![]() Cytat:
Moje cv juz dawno skonczone, wizualnie ladne, niestety zawartosc zalosna ![]() jak Ci sie Illustrator wiesza, to moze sprobuj w InDesignie, jest mniej wymagajacy sprzetowo i lepsiejszy do takich tekstowych robotek ![]() slodkich
sure. fine. whatever. Edytowane przez LouLou25 Czas edycji: 2011-07-27 o 02:32 |
|||
|
|
|
#2315 | |||
|
Zadomowienie
|
Żeby tylko jak J.&A.
Ja się obawiam, że raczej jak Bridget Jones, co to ją miały na starość bodajże owczarki alzackie zeżreć![]() Cytat:
![]() http://truthquake.com/wp-content/upl...-hairspray.jpg Cytat:
![]() Co do cv, u mnie żałosne i jedno, i drugie, ale może jak sobie wstawię podrasowane w fotoszopie zdjęcie, na którym się zrobię na Miss Polonię, to ta żałość tak się w oczy bardzo rzucać nie będzie ![]() ![]() Cytat:
Zostanę jednak na razie przy tym illustratorowym diabelstwie, tylko je jakoś zmuszę do współpracy![]() Lou, wracaj Ty szybko z tego Sopotu - jak myślisz, z kim ja tu sobie będę gadała o 3 w nocy, jak Ciebie nie będzie? Nikt więcej chyba tu nie siedzi do takiej wołającej o pomstę do nieba godziny (no przynajmniej nie w tygodniu )A póki co - dobrej nocy I miłych snówEdytowane przez nafnaf Czas edycji: 2011-07-27 o 11:18 |
|||
|
|
|
#2316 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Zastanawiam się nad jakimś wyjazdem, choćby na tydzień - bo już jesteśmy zmęczeni. Jak tylko mąż skończy kurs, to trzeba coś wymyśleć - tylko pogoda kurcze taka do bani...szkoda pojechać gdzieś, jak będzie lało - ale to chyba nie do ogarnięcia. Chyba coś jest nie tak z ciśnieniem czy cuś - od kilku dni w środku dnia zaczynam się czuć, jakbym nie spała dobę. A wysypiam się przecież...i tak drugą połowę dnia łażę z oczami na zapałki... |
|||
|
|
|
#2317 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
W ogole wczesniej mialam tak,ze latem rano juz sie budzilam sama od siebie i to duzo przed czasem,a teraz budzik mnie dobudzic nie moze.Za wszystkie zyczonka imieninowe dziekuje! Lou-stroj swietny Zani to wspolczuje-nie ma nic gorszego od okresu na wczasach ![]() Pogoda mnie tak wnerwia!!!
|
|
|
#2318 |
|
Zakorzenienie
|
Witam w tak piękne listopadowe, yyy... lipcowe popołudnie
![]() Jula - Turcja! Nie będę się nawet uzewnętrzniać, moje zdanie i tak znasz. Muszę sobie sprawić jakieś zielone buty, coby pod kolor mojego zzielenienia z zazdrości były ![]() Naf, mnie na starość zjedzą oczywiście mopsy. Ostatnio leciała Bridżit w tv i kątem oka zauważyłam, że w filmie owczarki alzackie przechrzcili na niemieckie ![]() Lou, zania, jeśli będziecie miały po drodze do Sopotu albo deszcz będzie się Wam dawał we znaki (tfu, tfu), bardzo polecam zamki Krzyżackie. Sama byłam pierwszy raz w Malborku i jestem pod ogromnym wrażeniem. Przewodniczka tak ciekawie powiadała, że 3 h minęły błyskiem. A jeszcze dodatkowo kolejna bursztynowa błyskotka przybyła mi do kolekcji (nie taki eM zły, jak go malują, chociaż teraz przez ten kołnierz zrobił się marudny niczym stara baba i wolę mu schodzić z oczu ).Idziemy dziś na przyjęcie weselne do znajomych. Postanowili się po 10 latach zalegalizować w podobnym stylu, jak ktoś już tu pisał - sami w usc. Wieczorem będzie tylko mała imprezka. Zresztą, wszyscy przyjdą pewnie z dziećmi, więc i tak nie poszalejemy. Mieliśm trochę kłopot z prezentem dla nich, ale ostatecznie znaleźliśmy śliczną, srebrną maselniczkę, taką "staro" wyglądającą. Będzie chyba ok, bo mają mieszkanie z końca XIXw, w poniemieckiej willi i tak mi się jakoś z nimi skojarzyła. Edytowane przez Rilla82 Czas edycji: 2011-07-27 o 13:00 |
|
|
|
#2319 | |||
|
Zakorzenienie
|
bry
wiecie, ze w Ck CALA noc lalo ![]() ojciec wczoraj stwierdzil, ze niedlugo trzeba bedzie arke budowac I knew it to kiedy on sie zamierza ujawnic, na lozu smierci? Cytat:
![]() A ja sie we wtorek melduje, ale wroce steskniona Cytat:
Cytat:
![]() Zupelnie zapomnialam, ze Malbork calkiem blisko, z tego co widze tylko godzina drogi. Zwiedzialam na koloniach, ale to bylo w 2 klasie podstawowki i niewiele pamietam.
|
|
#2320 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mamy - Sokoliki (niedaleko Wrocławia). Tylko jak będzie pogoda jak teraz, to przerąbane - skały na jurze schną dość szybko (wapień), więc teraz od biedy da się rano na dwie godzinki pojechać. A Sokoliki - to granit, są w lesie, i jak zamoknie, to schnie długo. Ale może się pogoda w sierpniu poprawi. Ciepłe kraje - np Włochy - to rozwiązanie, ale mamy ograniczone fundusze, poza tym - nie dotelepiemy się naszym autem, a ze znajomymi trudno się zgadać...Nic to, coś wymyślimy - musimy, bo mamy tyle roboty, że trzeba koniecznie odpocząć. i pada, pada - od 12-tej non stop... |
|
|
|
|
#2321 |
|
Lux Mundi
|
Prawda
![]() Wczoraj też dość długo siedziała, ale raczej na gg i zanim się zorientowałam, że tutaj taka dyskusja się toczy, to sobie poszłyście spać ![]() Rilla- jeśli nie zapakowałaś jeszcze, to poprosimy zdjęcie maselniczki ![]() Emilko- ciśnienie faktycznie do przyjaznych nie należy;/ A wypad nawet przy złej pogodzie na kilka dni, to jakby nie było nabranie nowych sił Chciałam dziś na morie śmignąć, ale nie ma z kim Psiapsióła pojechała z rana do Kamienia, bo Jej Ciocia robi wystawę w tamtejszym Zamku.Kuzynka siedzie z Babcią, a reszta- albo na smyczy u swoich chuopów, albo w pracy, albo nie pała chęcią do autostopowych podróży, co za ludzie, no! ![]() W rezultacie zrobiłam sobie SPA Day Peeling kawowy, stopy, dłonie, odkłaczanie, a aktualnie siedzę w maskach [ na twarzy błoto z Umartego Morza, a na szyi i dekolcie - siarczkowa z Buska] i popijam witaminkę
|
|
#2322 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja to moze wieczorem jakas farme pieknosci sobie zrobie...Krzaczorami tak zaroslam,ale w taka pogode to nawet golic sie nie chce
![]() Przypomnialo mi sie,jakby ktoras z Was siegala po film"Milion Dolarow" -niby Polska komedia z Karolakiem i ....Grabowskim to: niech Was reka boska broni-szkoda czasu i fatygi.Tak durnego,niesmiesznego,bez nadziejnie nudnego filmu w zyciu nie widzialam.Nie ma takiego okreslenia dla tego filmu,ja sie dziwie,ze takie filmy ktos produkuje? W ogole kto ocenia do jakiego gatunku zaliczyc dany film.Bo to kolo komedii nawet nie lezalo. Masakra!!!
|
|
#2323 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Masaze jakie maja, podwodne, reczne, kapiele, tlenoterapie i inne, bajka ![]() Gip, trza bylo rzucic w trakcie i sie nie meczyc Na nazwisko Karolak juz mi sie odechciewa :/
sure. fine. whatever. Edytowane przez LouLou25 Czas edycji: 2011-07-27 o 15:10 |
|
|
|
|
#2324 |
|
Zakorzenienie
|
Cindy, taki spa day to dobra rzecz
Faktycznie pogoda nie rozpieszcza i ciężko planować jakiekolwiek wypady. We wro już od 8 leje jak z cebra :/ Maselniczkę niestety od razu zapakowałam. Bardzo mi się spodobała, kwadratowa, delikatnie zdobiona z rączką na górze. Upolowaliśmy ją w mensa home. Ale teraz tak sobie myślę, że gdybym wcześniej wpadła na taki pomysł, coś podobnego można by też znaleźć w antykwariatach czy na targach staroci. |
|
|
|
#2325 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Z tym spa to mnie natchnęłaś - też sobie zrobię, tylko muszę najpierw łazienkę posprzątać, bo w obecnej nie chce mi się spa robić...i pedicure koniecznie do tego!! |
|
|
|
|
#2326 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Rilla,u Ciebie leje od 8.U nas od niedzieli ![]() Chyba z ta arka to nieglupi pomysl
|
|
|
#2327 | |||||
|
Zadomowienie
|
Witam w ten buro - ponury deszczowy dzionek
Cytat:
No to mnie zjedzą kundle Przygarnę z jakiegoś schroniska stadko takich największych bidoków - wiecie, takich, co to ich nikt nigdy nie chciał, bo nierasowe, za brzydkie/ za stare/ za małe/ za duże![]() Cytat:
A my będziemy czekać cierpliwie U mnie pada od nocy. Nieprzerwanie. W zasadzie to wygląda już na jakąś minipowódź. I tak ma podobno być do końca miesiąca - no comments ![]() Cytat:
Mam ten pakiet 500 smsów do plusa po groszu i nie mogę go za nic wykończyć, a zaraz ważność mija A podobno od przybytku głowa nie boli![]() Cytat:
![]() Cytat:
Chyba ostatnia, jaka mi się spodobała, to była Pogoda na jutro ze Stuhrem seniorem&juniorem![]() Wreszcie zmontowałam to zakichane cv Dobrze chociaż, że skróty klawiaturowe są zawsze te same
Edytowane przez nafnaf Czas edycji: 2011-07-27 o 15:47 |
|||||
|
|
|
#2328 |
|
Zakorzenienie
|
Macie spa a mnie zapieprz czeka, moze o polnocy skoncze :/
postanowilam zrobic blysk przed wyjazdem ![]() naf, ja pokraczne pieski kocham
sure. fine. whatever. Edytowane przez LouLou25 Czas edycji: 2011-07-27 o 15:50 |
|
|
|
#2329 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Np. taki słodziak
|
|
|
|
|
#2330 |
|
Lux Mundi
|
Dziękować
![]() Takie życie, że najpierw laski ograniczają facetów, bo przecież "jak nie będzie wychodził z kumplami, to mnie nie zdradzi" A później same stają się ofiarami swego genialnego planu ![]() Sama raz nieopatrznie byłam jego wykonawczynią ![]() Co do Buska- myślę, że taki zlot mógłby być ok ![]() I to stanowczo przed 40 ![]() Naf- u mnie słońce było wczoraj ![]() Możliwe więc, że dobrze iż nigdzie nie wybyłam ![]() Sms y posiadam do jutra w ilości sztuk bodajże 60 ![]() A propos jeszcze SPA Day Otworzyłam w końcu moje masło z olejem arganowym-polecam baardzo ! ![]() Pięknie pachnie, dobrze się wchłania, skóra delikatna- żyć, nie umierać ! ![]() A na dodatek nie mam się w co ubrać ![]() I normalnie naszła mnie konkluzja, że się szykuję, jakbym miała dla kogo, heh Emilko- nie sprzątaj teraz, jeśli masz zamiar robić peeling kawowy- po tym i tak łazienka do wymiany z lekka A odpoczynek każdy dobry- byle troszkę oddechu złapać ![]() Ale szukaj faktycznie tego, co odpowiada Wam obojgu Idem wypróbować moje nowe lakiery
|
|
#2331 |
|
Wtajemniczenie
|
Naf-psiakiem mnie powalilas
Laski,a ja mam takie pytanie,pewnie tendencyjne,ale jak Wy to robicie,ze cos piszecie ,chcecie pokazac i piszecie KLIK i to jest wlasnie tam? ![]() Albo macie swoja nazwe,a jest to odnosnik do jakiejs strony. Mam nadzieje,ze mnie rozumiecie i prawie kazda z Was to ma w podpisie
|
|
#2332 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...ub.html&next=1 Kupiłam kiedyś na allegro po 10 pln...Polecam, super pachnie, dobrze peelinguje - a cena śmieszna (teraz nie mogłam go znaleźć, ale widziałam poza allegro po chyba 19pln - więc i tak niedrogo). Jakie masło?? Poka poka...smarowidła co ciała to mój drugi konik... |
|
|
|
|
#2333 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() No to po kolei: Masz otwarty edytor wiadomości Piszesz sobie KLIK (czy tam inne słowo, pod którym ma się link ukrywać ), zaznaczasz je kursorem i klikasz ikonkę z kulą ziemską i spinaczem (na górze edytora; szósta ikonka od prawej w dolnym rzędzie ). Wyskoczy okienko, gdzie musisz wpisać adres www do tego obiektu, który ma być ukryty pod KLIKIEM Zatwierdzasz, no i już Mam nadzieję, że to w miarę zrozumiale wyszło
Edytowane przez nafnaf Czas edycji: 2011-07-27 o 16:27 |
|
|
|
|
#2334 |
|
Lux Mundi
|
Masło takie o
==> https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...-do-ciala.htmlA Twojego peelingu nie znam ![]() Gipssis, tutaj vsio po kolei jak się robi https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=241591
|
|
#2335 |
|
Wtajemniczenie
|
KLik
Dzieki dziewczyny-ucze sie Zobaczymy jaka pojetna jestem ![]() ---------- Dopisano o 16:45 ---------- Poprzedni post napisano o 16:44 ---------- Bystrzacha ze mnie Jeszcze raz wielkie dzieki
|
|
#2336 |
|
Zadomowienie
|
Brawo
|
|
|
|
#2337 | |
|
Zakorzenienie
|
cus ma ze zgryzem nie teges
Cytat:
i tez poniekad znam z autopsji;jak dobrze, ze z tego wyroslam, a raczej 'wyrosniecie' przyszlo samo, wraz ze zwiazkowym doswiadczeniem
|
|
#2338 |
|
Lux Mundi
|
Lou- u mnie podobnie
Skórka w rezultacie nie warta wyprawki. Chociaż ja np. byłam taki asiorek, że im nie wolno było nic, a mnie WSZYSTKO ![]() Gipssis- bardzoż pojętna jesteś ![]()
|
|
#2339 |
|
Zakorzenienie
|
racja
zyj po swojemu i daj zyc innym to imo najlepsza opcja, jeno jeszcze nie spotkalam odpowiednio dojrzalego faceta coby to zniosl ![]() postanowilam kulinarnie zaszalec, piecze mi sie losos z pieczarkami w smetanie
|
#2340 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja lubię łososia w mieszance curry, papryki i sezamu - jedna z bardzo niewielu potraw z ryb, jakie umiem robić. A dziś był - kurczak w miodzie i musztardzie dijon. Pycha absolutna - polecam. Szybkie i za✂✂✂iaszcze... |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:28.

Nie wiem, z czego ucieszyłabym się bardziej, jakby przyszło co do czego
Chyba trzeba by się było już niedługo wziąć na serio za jego organizację - może dałoby się z tym ruszyć po Waszych sopockich wojażach

widac sie skubany dobrze kamufluje
o so tu chodzi?
I (nie) dziękuję

Psiapsióła pojechała z rana do Kamienia, bo Jej Ciocia robi wystawę w tamtejszym Zamku.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)