Koło 30-stki a niemyślące o dzieciach cz. II - Strona 78 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-07-27, 00:56   #2311
nafnaf
Zadomowienie

Dot.: Koło 30-stki a niemyślące o dzieciach cz. II

Cytat:
Napisane przez LouLou25 Pokaż wiadomość
Moze Wam jednak wypali ten wywczas, bede trzymac kciuki;
Najlepsze jest to, że równie mocno mi się chce tego wywczasu, jak i nowej roboty Nie wiem, z czego ucieszyłabym się bardziej, jakby przyszło co do czego Więc może już niech będzie cokolwiek, nie będę wybrzydzać
No i mam nadzieję, że zlot nam wypali Chyba trzeba by się było już niedługo wziąć na serio za jego organizację - może dałoby się z tym ruszyć po Waszych sopockich wojażach
Cytat:
foty bedziemy cykac jak japonscy turysci

Cytat:
A propos fot, ogladalam dzisiaj stare fotki. Te sprzed kilku lat i starsze, gosh ale one mie sie wtedy nie podobaly. Ze nie tak jak trzeba wyszlam i fogle. A teraz takie pikne mi sie wydaja Co dowodzi, ze: a) fotek warto cykac jak najwiecej, b) starosc nie radosc
O tak Ja mam zdjęciofobię i często się chowam przed aparatem, ale później tego żałuję, bo ni ma co oglądać

Napełnijmy pustą miskę
19VI2011
And it all begins where it ends
24VII2012
Almost unreal
nafnaf jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-27, 01:32   #2312
LouLou25
Zakorzenienie

To ja bede trzymac kciuki, zeby Ci robota wypalila tuz po powrocie z zaj.ebistych wakacji I sobie przy okazji tego samego pozycze
naf, nie wiem czemu uciekasz od fotek, jestes fotogeniczna, ze bardzo ladna to wiadoma sprawa, no to ja juz z gory ostrzegam, ze na nastepnym zlocie napitole fotkow 10 x wiecej
mialam juz napisac, ze nie bedziesz miala czego wnukom pokazywac, no czasem sie zapominan

ogladam "Goraczke sobotniej nocy" patrze na Johna Travolte i sie tak zastanawiam czemu jeszcze nikt nie wpadl na to, ze jest gejem widac sie skubany dobrze kamufluje o so tu chodzi?

sure. fine. whatever.

LouLou25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-27, 01:47   #2313
nafnaf
Zadomowienie

Cytat:
To ja bede trzymac kciuki, zeby Ci robota wypalila tuz po powrocie z zaj.ebistych wakacji I sobie przy okazji tego samego pozycze
Oczywiście życzę Ci takiego samego scenariusza I (nie) dziękuję
Cytat:
naf, nie wiem czemu uciekasz od fotek, jestes fotogeniczna, ze bardzo ladna to wiadoma sprawa, no to ja juz z gory ostrzegam, ze na nastepnym zlocie napitole fotkow 10 x wiecej
mialam juz napisac, ze nie bedziesz miala czego wnukom pokazywac, no czasem sie zapominan
Na zlocie się wzięłam w garść i wcale nie uciekałam przed foceniem Ale akurat każda z Was miała dobrą rękę do fot, a już Twoja maszyneria to w ogóle była wyższa szkoła jazdy, więc nawet się za bardzo nie obawiałam efektów
A tym zapominaniem się - no właśnie, nie wnukom nie będzie co pokazywać, tylko stadu psów (i ewentualnie kotów)
Cytat:
ogladam "Goraczke sobotniej nocy" patrze na Johna Travolte i sie tak zastanawiam czemu jeszcze nikt nie wpadl na to, ze jest gejem widac sie skubany dobrze kamufluje o so tu chodzi?
E, no chyba ktoś już na to wpadł, przynajmniej tak pisali kiedyś na pudelku
Lou, a co Cię wzięło na takie musicalowe filmy? Masz już coś następnego w tym stylu w kolejce? Stawiam na Dirty Dancing

Ja sobie właśnie obrabiam cv w illustratorze, ale ciągle mi się wiesza to dziadostwo Może jutro to lepiej dokończę

Napełnijmy pustą miskę
19VI2011
24VII2012
Almost unreal

Edytowane przez nafnaf
Czas edycji: 2011-07-27 o 01:48
Stary 2011-07-27, 02:06   #2314
LouLou25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nafnaf Pokaż wiadomość
A tym zapominaniem się - no właśnie, nie wnukom nie będzie co pokazywać, tylko stadu psów (i ewentualnie kotów)
ze niby skonczymy jak Jarek i Alik? powialo groza
Cytat:
E, no chyba ktoś już na to wpadł, przynajmniej tak pisali kiedyś na pudelku
ufff dopsz, lzej mi na sercu!
bo juz myslalam, ze po tym ostatnim "love story" uaktywnil mi sie jakis paranojo-gejo-radar
Cytat:
Lou, a co Cię wzięło na takie musicalowe filmy? Masz już coś następnego w tym stylu w kolejce? Stawiam na Dirty Dancing
w tv lecialo, sama z sie raczej bym tego nie puscila, chyba ze po kielichu
Moje cv juz dawno skonczone, wizualnie ladne, niestety zawartosc zalosna

jak Ci sie Illustrator wiesza, to moze sprobuj w InDesignie, jest mniej wymagajacy sprzetowo i lepsiejszy do takich tekstowych robotek
slodkich

sure. fine. whatever.

Edytowane przez LouLou25
Czas edycji: 2011-07-27 o 02:32
Stary 2011-07-27, 02:35   #2315
nafnaf
Zadomowienie

Cytat:
ze niby skonczymy jak Jarek i Alik? powialo groza
Żeby tylko jak J.&A. Ja się obawiam, że raczej jak Bridget Jones, co to ją miały na starość bodajże owczarki alzackie zeżreć
Cytat:
ufff dopsz, lzej mi na sercu!
bo juz myslalam, ze po tym ostatnim "love story" uaktywnil mi sie jakis paranojo-gejo-radar
To raczej nie paranoja, proszę Cię ja bardzo
http://truthquake.com/wp-content/upl...-hairspray.jpg
Cytat:
w tv lecialo, sama z sie raczej bym tego nie puscila, chyba ze po kielichu
Moje cv juz dawno skonczone, wizualnie ladne, niestety zawartosc zalosna
Hehe, no coś mi właśnie jakoś nie pasowało z tym, że Ty sobie tą kiczowatąGorączkę tak po dobroci oglądasz
Co do cv, u mnie żałosne i jedno, i drugie, ale może jak sobie wstawię podrasowane w fotoszopie zdjęcie, na którym się zrobię na Miss Polonię, to ta żałość tak się w oczy bardzo rzucać nie będzie
Cytat:
jak Ci sie Illustrator wiesza, to moze sprobuj w InDesignie, jest mniej wymagajacy sprzetowo i lepsiejszy do takich tekstowych robotek
InDesigna mam na swoim starym laptopie, który wala się gdzieś w kawałkach Zostanę jednak na razie przy tym illustratorowym diabelstwie, tylko je jakoś zmuszę do współpracy

Lou, wracaj Ty szybko z tego Sopotu - jak myślisz, z kim ja tu sobie będę gadała o 3 w nocy, jak Ciebie nie będzie? Nikt więcej chyba tu nie siedzi do takiej wołającej o pomstę do nieba godziny (no przynajmniej nie w tygodniu)
A póki co - dobrej nocy I miłych snów

Napełnijmy pustą miskę
19VI2011
24VII2012
Almost unreal

Edytowane przez nafnaf
Czas edycji: 2011-07-27 o 11:18
Stary 2011-07-27, 09:05   #2316
VI4
Zakorzenienie

GG do VI4

Cytat:
Napisane przez pinkswan Pokaż wiadomość
I taka drobna uwaga: jak to dobrze, że istnieje wujek google, który zawsze doradzi. Dowiedziałam się że fasolkę szparagową nie gotuje się 45min a dałabym sobie rękę uciąć, że to czas minimalny
ja tam w takich wypadkach sprawdzam organoleptycznie - najlepszy sposób...przypomniało mi się, że miałam koleżance kilka przepisów posłać - biedna umie gotować tylko ryż z kurczakiem - i jej facet już ma dość...

Cytat:
Napisane przez nuvi Pokaż wiadomość
Moja znajoma chodzila na zumbę, chwaliła sobie. Myślałam o pilatesie, o co tam chodzi konkretnie. To takie bardziej wyciszające ćwiczenia?
wspinanie polecam...we Wrocławiu macie np http://www.zerwa.pl/, http://www.eiger.pl/...

Cytat:
nigdy nie oglądałam - a jest gejem? coś mi chyba się faktycznie o uszy obiło - na jakimś pudelku...

Zastanawiam się nad jakimś wyjazdem, choćby na tydzień - bo już jesteśmy zmęczeni. Jak tylko mąż skończy kurs, to trzeba coś wymyśleć - tylko pogoda kurcze taka do bani...szkoda pojechać gdzieś, jak będzie lało - ale to chyba nie do ogarnięcia.

Chyba coś jest nie tak z ciśnieniem czy cuś - od kilku dni w środku dnia zaczynam się czuć, jakbym nie spała dobę. A wysypiam się przecież...i tak drugą połowę dnia łażę z oczami na zapałki...
VI4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-27, 12:50   #2317
Gipssis
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez VI4 Pokaż wiadomość

Zastanawiam się nad jakimś wyjazdem, choćby na tydzień - bo już jesteśmy zmęczeni. Jak tylko mąż skończy kurs, to trzeba coś wymyśleć - tylko pogoda kurcze taka do bani...szkoda pojechać gdzieś, jak będzie lało - ale to chyba nie do ogarnięcia.

Tu sie chyba najlepiej sprawdza cieple kraje

Chyba coś jest nie tak z ciśnieniem czy cuś - od kilku dni w środku dnia zaczynam się czuć, jakbym nie spała dobę. A wysypiam się przecież...i tak drugą połowę dnia łażę z oczami na zapałki...
Ja mam tak samo.Nie wiem co jest grane W ogole wczesniej mialam tak,ze latem rano juz sie budzilam sama od siebie i to duzo przed czasem,a teraz budzik mnie dobudzic nie moze.

Za wszystkie zyczonka imieninowe dziekuje!

Lou-stroj swietny Oby Wam tylko pogoda dopisala,cobys mogla pokazac swoje wdzieki
Zani to wspolczuje-nie ma nic gorszego od okresu na wczasach

Pogoda mnie tak wnerwia!!!

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-07-27, 12:59   #2318
Rilla82
Zakorzenienie

Witam w tak piękne listopadowe, yyy... lipcowe popołudnie
Jula - Turcja! Nie będę się nawet uzewnętrzniać, moje zdanie i tak znasz. Muszę sobie sprawić jakieś zielone buty, coby pod kolor mojego zzielenienia z zazdrości były

Naf, mnie na starość zjedzą oczywiście mopsy. Ostatnio leciała Bridżit w tv i kątem oka zauważyłam, że w filmie owczarki alzackie przechrzcili na niemieckie

Lou, zania, jeśli będziecie miały po drodze do Sopotu albo deszcz będzie się Wam dawał we znaki (tfu, tfu), bardzo polecam zamki Krzyżackie. Sama byłam pierwszy raz w Malborku i jestem pod ogromnym wrażeniem. Przewodniczka tak ciekawie powiadała, że 3 h minęły błyskiem. A jeszcze dodatkowo kolejna bursztynowa błyskotka przybyła mi do kolekcji (nie taki eM zły, jak go malują, chociaż teraz przez ten kołnierz zrobił się marudny niczym stara baba i wolę mu schodzić z oczu).

Idziemy dziś na przyjęcie weselne do znajomych. Postanowili się po 10 latach zalegalizować w podobnym stylu, jak ktoś już tu pisał - sami w usc. Wieczorem będzie tylko mała imprezka. Zresztą, wszyscy przyjdą pewnie z dziećmi, więc i tak nie poszalejemy.
Mieliśm trochę kłopot z prezentem dla nich, ale ostatecznie znaleźliśmy śliczną, srebrną maselniczkę, taką "staro" wyglądającą. Będzie chyba ok, bo mają mieszkanie z końca XIXw, w poniemieckiej willi i tak mi się jakoś z nimi skojarzyła.

Edytowane przez Rilla82
Czas edycji: 2011-07-27 o 13:00
Rilla82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-27, 14:11   #2319
LouLou25
Zakorzenienie

bry
wiecie, ze w Ck CALA noc lalo
ojciec wczoraj stwierdzil, ze niedlugo trzeba bedzie arke budowac

Cytat:
To raczej nie paranoja, proszę Cię ja bardzo
I knew it to kiedy on sie zamierza ujawnic, na lozu smierci?
Cytat:
Lou, wracaj Ty szybko z tego Sopotu - jak myślisz, z kim ja tu sobie będę gadała o 3 w nocy, jak Ciebie nie będzie?
Cindy zostanie na posterunku
A ja sie we wtorek melduje, ale wroce steskniona

Cytat:
macie juz cos na oku?

Cytat:
Napisane przez Rilla82 Pokaż wiadomość
Lou, zania, jeśli będziecie miały po drodze do Sopotu albo deszcz będzie się Wam dawał we znaki (tfu, tfu), bardzo polecam zamki Krzyżackie.
pomysl nie gupi
Zupelnie zapomnialam, ze Malbork calkiem blisko, z tego co widze tylko godzina drogi. Zwiedzialam na koloniach, ale to bylo w 2 klasie podstawowki i niewiele pamietam.

sure. fine. whatever.

Stary 2011-07-27, 14:27   #2320
VI4
Zakorzenienie

GG do VI4

Cytat:
Idziemy dziś na przyjęcie weselne do znajomych. Postanowili się po 10 latach zalegalizować w podobnym stylu, jak ktoś już tu pisał - sami w usc. Wieczorem będzie tylko mała imprezka. Zresztą, wszyscy przyjdą pewnie z dziećmi, więc i tak nie poszalejemy.
Mieliśm trochę kłopot z prezentem dla nich, ale ostatecznie znaleźliśmy śliczną, srebrną maselniczkę, taką "staro" wyglądającą. Będzie chyba ok, bo mają mieszkanie z końca XIXw, w poniemieckiej willi i tak mi się jakoś z nimi skojarzyła.
fajny prezent

Cytat:
macie juz cos na oku?
mamy - Sokoliki (niedaleko Wrocławia). Tylko jak będzie pogoda jak teraz, to przerąbane - skały na jurze schną dość szybko (wapień), więc teraz od biedy da się rano na dwie godzinki pojechać. A Sokoliki - to granit, są w lesie, i jak zamoknie, to schnie długo. Ale może się pogoda w sierpniu poprawi.

Ciepłe kraje - np Włochy - to rozwiązanie, ale mamy ograniczone fundusze, poza tym - nie dotelepiemy się naszym autem, a ze znajomymi trudno się zgadać...Nic to, coś wymyślimy - musimy, bo mamy tyle roboty, że trzeba koniecznie odpocząć.

i pada, pada - od 12-tej non stop...
Stary 2011-07-27, 14:52   #2321
Cindy28
Lux Mundi

Cytat:

Prawda
Wczoraj też dość długo siedziała, ale raczej na gg i zanim się zorientowałam, że tutaj taka dyskusja się toczy, to sobie poszłyście spać

Rilla- jeśli nie zapakowałaś jeszcze, to poprosimy zdjęcie maselniczki

Emilko- ciśnienie faktycznie do przyjaznych nie należy;/
A wypad nawet przy złej pogodzie na kilka dni, to jakby nie było nabranie nowych sił

Chciałam dziś na morie śmignąć, ale nie ma z kim Psiapsióła pojechała z rana do Kamienia, bo Jej Ciocia robi wystawę w tamtejszym Zamku.
Kuzynka siedzie z Babcią, a reszta- albo na smyczy u swoich chuopów, albo w pracy, albo nie pała chęcią do autostopowych podróży, co za ludzie, no!

W rezultacie zrobiłam sobie SPA Day Peeling kawowy, stopy, dłonie, odkłaczanie, a aktualnie siedzę w maskach [ na twarzy błoto z Umartego Morza, a na szyi i dekolcie - siarczkowa z Buska] i popijam witaminkę

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-07-27, 15:03   #2322
Gipssis
Wtajemniczenie

Ja to moze wieczorem jakas farme pieknosci sobie zrobie...Krzaczorami tak zaroslam,ale w taka pogode to nawet golic sie nie chce

Przypomnialo mi sie,jakby ktoras z Was siegala po film"Milion Dolarow" -niby Polska komedia z Karolakiem i ....Grabowskim to: niech Was reka boska broni-szkoda czasu i fatygi.Tak durnego,niesmiesznego,bez nadziejnie nudnego filmu w zyciu nie widzialam.Nie ma takiego okreslenia dla tego filmu,ja sie dziwie,ze takie filmy ktos produkuje? W ogole kto ocenia do jakiego gatunku zaliczyc dany film.Bo to kolo komedii nawet nie lezalo. Masakra!!!
Stary 2011-07-27, 15:05   #2323
LouLou25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Cindy28 Pokaż wiadomość
albo na smyczy u swoich chuopów
i love u

Cytat:
W rezultacie zrobiłam sobie SPA Day Peeling kawowy, stopy, dłonie, odkłaczanie, a aktualnie siedzę w maskach [ na twarzy błoto z Umartego Morza, a na szyi i dekolcie - siarczkowa z Buska] i popijam witaminkę
Bylam nie tak dawno temu tydzien w Busku, rzut beretem od Ck.
Masaze jakie maja, podwodne, reczne, kapiele, tlenoterapie i inne, bajka Lepsze to od niejednego spa. A przy okazji dobre miejsce na zlot... po 50-tce

Gip, trza bylo rzucic w trakcie i sie nie meczyc
Na nazwisko Karolak juz mi sie odechciewa :/

sure. fine. whatever.

Edytowane przez LouLou25
Czas edycji: 2011-07-27 o 15:10
Stary 2011-07-27, 15:12   #2324
Rilla82
Zakorzenienie

Cindy, taki spa day to dobra rzecz
Faktycznie pogoda nie rozpieszcza i ciężko planować jakiekolwiek wypady. We wro już od 8 leje jak z cebra :/
Maselniczkę niestety od razu zapakowałam. Bardzo mi się spodobała, kwadratowa, delikatnie zdobiona z rączką na górze. Upolowaliśmy ją w mensa home. Ale teraz tak sobie myślę, że gdybym wcześniej wpadła na taki pomysł, coś podobnego można by też znaleźć w antykwariatach czy na targach staroci.
Rilla82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-27, 15:17   #2325
VI4
Zakorzenienie

GG do VI4

Cytat:
Emilko- ciśnienie faktycznie do przyjaznych nie należy;/
A wypad nawet przy złej pogodzie na kilka dni, to jakby nie było nabranie nowych sił

Wiem Cindy wiem - i ja bym nawet pojechała na kilka dni obijania - spacerki, książeczka, długie spanie...tylko mój małżonek by ocipiał, więc szukamy jakieś miejsca do wspinu...No i poza tym - ileż można spacerować. Zwiedzać nie lubię, bo mnie nudzi...musi być wspinanie

Z tym spa to mnie natchnęłaś - też sobie zrobię, tylko muszę najpierw łazienkę posprzątać, bo w obecnej nie chce mi się spa robić...i pedicure koniecznie do tego!!
Stary 2011-07-27, 15:23   #2326
Gipssis
Wtajemniczenie

Cytat:
i love u

Bylam nie tak dawno temu tydzien w Busku, rzut beretem od Ck.
Masaze jakie maja, podwodne, reczne, kapiele, tlenoterapie i inne, bajka Lepsze to od niejednego spa. A przy okazji dobre miejsce na zlot... po 50-tce

Gip, trza bylo rzucic w trakcie i sie nie meczyc
Na nazwisko Karolak juz mi sie odechciewa :/
I tak zrobilam,do konca niedobrnelam-nie dalo rady.

Rilla,u Ciebie leje od 8.U nas od niedzieli
Chyba z ta arka to nieglupi pomysl
Stary 2011-07-27, 15:43   #2327
nafnaf
Zadomowienie

Witam w ten buro - ponury deszczowy dzionek
Cytat:
Naf, mnie na starość zjedzą oczywiście mopsy. Ostatnio leciała Bridżit w tv i kątem oka zauważyłam, że w filmie owczarki alzackie przechrzcili na niemieckie
Hehe No to mnie zjedzą kundle Przygarnę z jakiegoś schroniska stadko takich największych bidoków - wiecie, takich, co to ich nikt nigdy nie chciał, bo nierasowe, za brzydkie/ za stare/ za małe/ za duże Dobra, lepiej nie będę rozwijać tematu, bo już mi się smutno robi
Cytat:
A ja sie we wtorek melduje, ale wroce steskniona
Na szczęście Cindy to też sowa
A my będziemy czekać cierpliwie
Cytat:
i pada, pada - od 12-tej non stop...
U mnie pada od nocy. Nieprzerwanie. W zasadzie to wygląda już na jakąś minipowódź. I tak ma podobno być do końca miesiąca - no comments
Cytat:
Prawda
Wczoraj też dość długo siedziała, ale raczej na gg i zanim się zorientowałam, że tutaj taka dyskusja się toczy, to sobie poszłyście spać
Szkoda, że nie wiedziałam, żeś chętna na nocną dyskusję, to bym Ci smsiora podesłała Mam ten pakiet 500 smsów do plusa po groszu i nie mogę go za nic wykończyć, a zaraz ważność mija A podobno od przybytku głowa nie boli
Cytat:
Chciałam dziś na morie śmignąć, ale nie ma z kim Psiapsióła pojechała z rana do Kamienia, bo Jej Ciocia robi wystawę w tamtejszym Zamku.
Kuzynka siedzie z Babcią, a reszta- albo na smyczy u swoich chuopów, albo w pracy, albo nie pała chęcią do autostopowych podróży, co za ludzie, no!
Cindy, czyżbyś miała u siebie tak niesamowite i rzadko spotykane zjawisko, jak słońce, że chcesz nad morze ruszać?
Cytat:
Napisane przez Gipssis Pokaż wiadomość

Przypomnialo mi sie,jakby ktoras z Was siegala po film"Milion Dolarow" -niby Polska komedia z Karolakiem i ....Grabowskim to: niech Was reka boska broni-szkoda czasu i fatygi.Tak durnego,niesmiesznego,bez nadziejnie nudnego filmu w zyciu nie widzialam.Nie ma takiego okreslenia dla tego filmu,ja sie dziwie,ze takie filmy ktos produkuje? W ogole kto ocenia do jakiego gatunku zaliczyc dany film.Bo to kolo komedii nawet nie lezalo. Masakra!!!
Ja te wszystkie nowsze polskie "komedie" omijam szerokim łukiem Chyba ostatnia, jaka mi się spodobała, to była Pogoda na jutro ze Stuhrem seniorem&juniorem

Wreszcie zmontowałam to zakichane cv Miałam jakaś badziewną wersję Illustratora i musiałam zainstalować inną - a znalazłam tylko wersję hiszpańską To mi brutalnie uświadomiło, że nic już prawie nie pamiętam z tego języka Dobrze chociaż, że skróty klawiaturowe są zawsze te same

Napełnijmy pustą miskę
19VI2011
24VII2012
Almost unreal

Edytowane przez nafnaf
Czas edycji: 2011-07-27 o 15:47
Stary 2011-07-27, 15:44   #2328
LouLou25
Zakorzenienie

Macie spa a mnie zapieprz czeka, moze o polnocy skoncze :/
postanowilam zrobic blysk przed wyjazdem

naf, ja pokraczne pieski kocham tyz planuje w przyszlosci przygarnac ze schroniska...

sure. fine. whatever.

Edytowane przez LouLou25
Czas edycji: 2011-07-27 o 15:50
Stary 2011-07-27, 16:00   #2329
nafnaf
Zadomowienie

Cytat:
naf, ja pokraczne pieski kocham tyz planuje w przyszlosci przygarnac ze schroniska...
Pokraczne są przekochane Np. taki słodziak
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 634281969045900329.jpg (31,7 KB, 15 załadowań)

Napełnijmy pustą miskę
19VI2011
24VII2012
Almost unreal

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-07-27, 16:01   #2330
Cindy28
Lux Mundi

Cytat:
i love u
Dziękować
Takie życie, że najpierw laski ograniczają facetów, bo przecież "jak nie będzie wychodził z kumplami, to mnie nie zdradzi"
A później same stają się ofiarami swego genialnego planu
Sama raz nieopatrznie byłam jego wykonawczynią

Co do Buska- myślę, że taki zlot mógłby być ok
I to stanowczo przed 40

Naf- u mnie słońce było wczoraj dziś miało być tak samo pięknie, ale się wzięło i zmieniło, że się tak wyrażę oględnie
Możliwe więc, że dobrze iż nigdzie nie wybyłam
Sms y posiadam do jutra w ilości sztuk bodajże 60

A propos jeszcze SPA Day Otworzyłam w końcu moje masło z olejem arganowym-polecam baardzo !
Pięknie pachnie, dobrze się wchłania, skóra delikatna- żyć, nie umierać !
A na dodatek nie mam się w co ubrać
I normalnie naszła mnie konkluzja, że się szykuję, jakbym miała dla kogo, heh

Emilko- nie sprzątaj teraz, jeśli masz zamiar robić peeling kawowy- po tym i tak łazienka do wymiany z lekka
A odpoczynek każdy dobry- byle troszkę oddechu złapać
Ale szukaj faktycznie tego, co odpowiada Wam obojgu

Idem wypróbować moje nowe lakiery w pięknych barwach
Stary 2011-07-27, 16:07   #2331
Gipssis
Wtajemniczenie

Naf-psiakiem mnie powalilas

Laski,a ja mam takie pytanie,pewnie tendencyjne,ale jak Wy to robicie,ze cos piszecie ,chcecie pokazac i piszecie KLIK i to jest wlasnie tam?
Albo macie swoja nazwe,a jest to odnosnik do jakiejs strony. Mam nadzieje,ze mnie rozumiecie i prawie kazda z Was to ma w podpisie
Stary 2011-07-27, 16:09   #2332
VI4
Zakorzenienie

GG do VI4

Cytat:
Emilko- nie sprzątaj teraz, jeśli masz zamiar robić peeling kawowy- po tym i tak łazienka do wymiany z lekka
A odpoczynek każdy dobry- byle troszkę oddechu złapać
Ale szukaj faktycznie tego, co odpowiada Wam obojgu
Umyłam wannę, krzyż mnie boli:/ Peeling to taki mam:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...ub.html&next=1
Kupiłam kiedyś na allegro po 10 pln...Polecam, super pachnie, dobrze peelinguje - a cena śmieszna (teraz nie mogłam go znaleźć, ale widziałam poza allegro po chyba 19pln - więc i tak niedrogo).

Jakie masło?? Poka poka...smarowidła co ciała to mój drugi konik...
Stary 2011-07-27, 16:24   #2333
nafnaf
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Gipssis Pokaż wiadomość
Naf-psiakiem mnie powalilas

Laski,a ja mam takie pytanie,pewnie tendencyjne,ale jak Wy to robicie,ze cos piszecie ,chcecie pokazac i piszecie KLIK i to jest wlasnie tam?
Albo macie swoja nazwe,a jest to odnosnik do jakiejs strony. Mam nadzieje,ze mnie rozumiecie i prawie kazda z Was to ma w podpisie
KLIK o tak?
No to po kolei:
Masz otwarty edytor wiadomości Piszesz sobie KLIK (czy tam inne słowo, pod którym ma się link ukrywać), zaznaczasz je kursorem i klikasz ikonkę z kulą ziemską i spinaczem (na górze edytora; szósta ikonka od prawej w dolnym rzędzie). Wyskoczy okienko, gdzie musisz wpisać adres www do tego obiektu, który ma być ukryty pod KLIKIEM Zatwierdzasz, no i już Mam nadzieję, że to w miarę zrozumiale wyszło

Napełnijmy pustą miskę
19VI2011
24VII2012
Almost unreal

Edytowane przez nafnaf
Czas edycji: 2011-07-27 o 16:27
Stary 2011-07-27, 16:29   #2334
Cindy28
Lux Mundi

Cytat:

Jakie masło?? Poka poka...smarowidła co ciała to mój drugi konik
Masło takie o ==> https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...-do-ciala.html
A Twojego peelingu nie znam

Gipssis, tutaj vsio po kolei jak się robi ==>
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=241591
Stary 2011-07-27, 16:45   #2335
Gipssis
Wtajemniczenie

KLik

Dzieki dziewczyny-ucze sie Zobaczymy jaka pojetna jestem

---------- Dopisano o 16:45 ---------- Poprzedni post napisano o 16:44 ----------

Bystrzacha ze mnie

Jeszcze raz wielkie dzieki
Stary 2011-07-27, 16:49   #2336
nafnaf
Zadomowienie

Brawo

Napełnijmy pustą miskę
19VI2011
24VII2012
Almost unreal
Stary 2011-07-27, 16:59   #2337
LouLou25
Zakorzenienie

Cytat:
Pokraczne są przekochane Np. taki słodziak
cus ma ze zgryzem nie teges

Cytat:
Takie życie, że najpierw laski ograniczają facetów, bo przecież "jak nie będzie wychodził z kumplami, to mnie nie zdradzi"
A później same stają się ofiarami swego genialnego planu
Sama raz nieopatrznie byłam jego wykonawczynią
cudowna analiza, bardzo prawdziwa i tez poniekad znam z autopsji;
jak dobrze, ze z tego wyroslam, a raczej 'wyrosniecie' przyszlo samo, wraz ze zwiazkowym doswiadczeniem

sure. fine. whatever.

Stary 2011-07-27, 17:04   #2338
Cindy28
Lux Mundi

Lou- u mnie podobnie
Skórka w rezultacie nie warta wyprawki.
Chociaż ja np. byłam taki asiorek, że im nie wolno było nic, a mnie WSZYSTKO

Gipssis- bardzoż pojętna jesteś
Stary 2011-07-27, 19:03   #2339
LouLou25
Zakorzenienie

Cytat:
Skórka w rezultacie nie warta wyprawki.
racja
zyj po swojemu i daj zyc innym to imo najlepsza opcja, jeno jeszcze nie spotkalam odpowiednio dojrzalego faceta coby to zniosl

postanowilam kulinarnie zaszalec, piecze mi sie losos z pieczarkami w smetanie

sure. fine. whatever.

Stary 2011-07-27, 20:29   #2340
VI4
Zakorzenienie

GG do VI4

Cytat:
racja
zyj po swojemu i daj zyc innym to imo najlepsza opcja, jeno jeszcze nie spotkalam odpowiednio dojrzalego faceta coby to zniosl

postanowilam kulinarnie zaszalec, piecze mi sie losos z pieczarkami w smetanie
smakowe

ja lubię łososia w mieszance curry, papryki i sezamu - jedna z bardzo niewielu potraw z ryb, jakie umiem robić. A dziś był - kurczak w miodzie i musztardzie dijon. Pycha absolutna - polecam. Szybkie i za✂✂✂iaszcze...
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości