|
|
#2311 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wakacyjne Mamy 2012 - część III
Cytat:
|
|
#2312 |
|
Zakorzenienie
|
Depoison u nas z morylem bylo to damo, maly cieszyl sie i poszczal do niego, tak sie tozkrecil ze zapomnial plakac miedzy 18-19 tak jak to robi codziennie
latwo mu sie go chwyta i wklada do buzi jest hicior!
|
|
|
|
#2313 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A jak przekonałaś Luśkę do butli? bo piszesz że przez chwilę się z nia pogodziła... ja już nie wiem co robić...
|
|
#2314 |
|
Zakorzenienie
|
Balbinko jeszcze raz dzięki Ci za tego linka
Położyłam dzisiaj Lu na brzuszku na karimacie i cud! Jak ostatnio na brzuchu mi w ogóle leżeć nie chciała, cała aż chodziła, ręce się rozjeżdżały, głowa co chwilę leciała w dół i był ryk, tak teraz po chwili takiej nerwówki rączki się uspokoiły (stawiam, że to dlatego, że nie miała nic, co mogłaby złapać i ciągnąć), główka poszła ładnie do góry, a jeszcze jak siadłam przed nią i zaczęłam tarmosić folię bąbelkową i nią szeleścić, to już istny raj! Leżała sobie spokojnie, obserwowała folię i - uwaga - w pewnej chwili zaczęła otwierać piąstki, czyli pełen relaks Teraz jestem już pewna - mata piankowa to moje must have, karimata na dłuższą metę się nie sprawdzi, bo jest za wąska Też myślę nad tą matą skip hop Co do butli jak pisałam - zauważyłam, że jak ją mocno do siebie przytulę, tak że ją mocno obejmuje i nie ma jak się wierzgać, a do tego nią kołyszę na boki, to jakoś jej się tą butlę udaje zassać. Wczoraj przez chwilkę, a dzisiaj już ładniej się zassała i zjadła bez ryku, w końcu!
Edytowane przez agunia82 Czas edycji: 2012-10-23 o 12:27 |
|
|
|
#2315 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
w pierwszym momencie zaczęłam oglądać zdjęcia i pomyślałam że Ty tak na serio... Myślę sobie "Laska zwariowała" dopiero potem obczaiłam komentarze heheh niezłe ciuszki
|
|
#2316 |
|
Zakorzenienie
|
no przeciez to logiczne
![]() a tak na poważnie to czasami łapię się, ze o czymś myślę a piszę czy mówię o czymś zupełnie innym. chyba jakieś problemy z głową mam czasami
|
#2317 |
|
Rozeznanie
|
Zwróć uwagę na to, że ta ze zwierzątkami jest mniejsza niż pozostałe (chociaż wizualnie chyba najładniejsza).
|
#2318 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Domowej roboty czy kupnego? słodka wiercipięta Cytat:
Cytat:
Cytat:
A czym zakraplasz? Wodą morską?
|
||||
|
|
|
#2319 |
|
Zakorzenienie
|
wlasnie wrociłysmy bylysmy tez na spacerku/
pediatra mowila ze to wiotkosc krtani i to jest normalne. ufff głowke ma 40 cm wazy 6200 polozyla Ja na brzuszke i ta sie na przedramieniu slicznie podnosila i nawet jeszcze wyzej. Mowila ze bardzo ladnie. O mostku nie powiedziala nic. tzn ze to nic zlego. Bo akurat zobaczyla bo mała przy zmianie pampka tak zrobila i nie zwrcila na to uwagiw eic chyba jest ok.no i na oczku zrobił Jej sie naczyniak.:9 rano zauwazyłam popekane krwinki i rozową plame. I wlasnie to to. Ale nic nie kazała z tym robic/. a i mierzyła małej cisnienie. W jednej rączce wyszlo za wysokie. Zmierzyla w drugie niby lepsze. Ale jutro mamy wyniki krwi min na kreatynine. No i mocz bo mała w nocy niesika i ewidentnie nie moze. ---------- Dopisano o 12:43 ---------- Poprzedni post napisano o 12:43 ---------- pytam o koper bo wydawąło mi sie z eod niego mała wtedy nie robia kupy.(bo wedy Jej dawałam zeby robila a itak nie robila) i niewiem czy jej dawac czy nie?a ta na trawienie mi sie skonczyla i tą bym dawała.
|
#2320 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
BŁAGAM ubierz Fabisia w "bez komentarza" i cyknij foto |
|
|
|
|
#2321 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak, wodą morską Cytat:
a z naczyniakami to ogólnie nic się nie robi, o ile nie zaczynają za bardzo rosnąć. Obserwuj tylko, czy się nadmiernie nie powiększa (ale powody do niepokoju są dopiero, jak naprawdę zaczyna szybko rosnąć i robi się bardzo duży)
|
|
#2322 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Gdzie kiecke kupiłaś i za ilę? Bo chcę kupić sobie taką na wesele siostry ![]() Cytat:
![]() jest, ale tylko w tej dużej puszce, ale ceny nie pamiętam ![]() Tak się bawiłam aparatem, że jak w końcu doszłam co do czego i zrobiłam ze 3 zdjęcia, to bateria padła
|
|||
|
|
|
#2323 |
|
Zakorzenienie
|
heej my juz po szczepieniu.
mala byla bardzo dzielna zaplakala tylko przy wkluciach. pozniej juz byla usmiechnieta. Moja dzielna dzewczynka. Mam nadzieje ze nie wystpia reakcje poszczepienne n razie jest spoko... No i wazy 6580
|
|
|
|
#2324 | |||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
[ Cytat:
Cytat:
Ad.2. Thx! Cytat:
też jej kiedyś na lumpach coś kup i daj w prezencie ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
A co do herbatek to powiem ci, że nieważne jaką karmię i tak mały robi kupkę co trzy dni. Daję tak ok 100ml dziennie. Ogólnie one są wszystkie dosładzane glukozą a glukoza wywołuje zaparcia.---------- Dopisano o 12:54 ---------- Poprzedni post napisano o 12:52 ---------- To wodą morską my też zakraplamy rano i wieczorem. Mały to uwielbia. Cieszy się przy tym jak nie wiem A pytałam boo myślałam, że na katarek coś innego się daje.Idę prasowac |
|||||||
|
|
|
#2325 |
|
Zakorzenienie
|
nie, po prostu częściej jej psikałam i tyle
|
|
#2326 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2327 | |
|
Zadomowienie
|
mi wcześniej z kolei sugerowano, że to pewnie brzuszek i musi samo minąć. Teraz też przychylają się bardziej do koncepcji, że charakter, ale skoro jest możliwość sprawdzenia - to czemu nie?
![]() Cytat:
pojęcia nie mam.Nie wiem ani jaka firma, ani jaki kolor - poznaję po pani na pudełku ![]() Jak będę w drogerii, to postaram się zwrócić na to uwagę ![]() Aha, i bardzo chciałam podziękować karmelkowi za cynk, że mata "Domek" Lamaze jest w Tesco za 149 zł. Rzeczywiście jest - i już jest nasza! |
|
|
|
|
#2328 |
|
Zakorzenienie
|
Anna, myślę o tych tabletkach, jeśli do grudnia laktacja mi nie zaniknie całkowicie, to pewnie po nie sięgnę, nie chcę się mordować z okładaniem kapuchą np.
Prince, duża Rozalka, gratuluję ! I najważniejsze, że zdrowa !! |
|
|
|
#2329 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
to musisz łapać siuśki?
|
|
|
|
|
#2330 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2331 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ciekawe o co poziom kreatyniny ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:02 ---------- Poprzedni post napisano o 13:02 ---------- nom u mojej to akurat nie problem. Bo wystarczy z eJa pogilam po brzuchu i bede mowic siiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiii i zaraz leci ![]() ---------- Dopisano o 13:09 ---------- Poprzedni post napisano o 13:02 ---------- [QUOTE=anna99302;37208847 No to super, że wszystko gra!!! Mój mały też charczy ale ma tak już od dawna więc się aż tak nie martwię. Żadnych innych objawów nie ma. W sensie ładnie je, a z noska mu nic nie leci. A co do herbatek to powiem ci, że nieważne jaką karmię i tak mały robi kupkę co trzy dni. Daję tak ok 100ml dziennie. Ogólnie one są wszystkie dosładzane glukozą a glukoza wywołuje zaparcia.:[/QUOTE]Cytat:
![]() dzis kataru niemaiła. Charczała ale z nosa nie ciekło. I dalej kataru niema [QUOTE=Paulaaa23;37206927]czemu ja nie mam twojego bloga w ulubionych? ![]() a niewiem
|
|
#2332 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
**** Depoison - przypomniałaś mi , że teraz (jeszcze) mam kasę na zastąpienie jedynego wielokrotnie rejestrowanego programu w moim lapku takim, który będzie tylko mój. ![]() Na pewno nie będzie miał tak rozbudowanego menu, jak obecny, ale chyba i tak korzystam głównie z funkcji podstawowych. Zamówiłam: Photoshop Elements 11 PL Win Box: 275 zł + 23% VAT (338,25 zł brutto) |
|
|
|
|
#2333 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Dziś już mnie tak gardło nie boli i mogę prawie normalnie przełykać A jak już mogę jeść to myślę, że szybko do zdrowia wrócę ![]() Został mi kurczak z tego rosołu-chcę zrobić potrawkę z kurczaka żeby się to nie zmarnowało Znalazłam jakiś przepis w necie, ale może któraś z Was ma sprawdzony przepis?
|
||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2334 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() my po spacerku
|
||
|
|
|
#2335 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale pije szalwie, 3 filizanki dziennie. I robie oklady na piersi z roztworu solnego ![]() ---------- Dopisano o 12:15 ---------- Poprzedni post napisano o 12:11 ---------- dziekuje dziewczyny za kciuki jestescie nieocenione za 8 dni lece juuhuuu |
|
|
|
|
#2336 |
|
Zakorzenienie
|
mamka pij herbate mietową
kurde moja dziecko takie grzeczne że zaczynam sie nudzić |
|
|
|
#2337 | |||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() a skąd to ściągnąć?? Prince skąd mam wziąć link do twojego bloga?? Mały się przed chwilą obsrał po samą szyję Wszystko w kupie, kocyk, na którym leżał też
Edytowane przez Paulaaa23 Czas edycji: 2012-10-23 o 13:20 |
|||||||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2338 |
|
Zakorzenienie
|
moja wlasnie spi
![]() a ja dzis doznałam szoku. SPotkalam kumpele i miala do mnie pretensje ze mialam oddzownic co do spaceru(bo kiedys dzownila ona zebysmy szly ale ja dostalam wtedy ten bolesny okres i niemialam sily a bylo mi to anwet na reke) i ona uwaza ze chodze sama a po nia nie zadzownie. Sory ale wjednej klasie bylysmy przez nia sie poklucilam na dobre z przyjaciołką ktora od dziecka znaam z Nia sie ztreszta nie lubiłam,. A teraz mam z nią na spacery chodzic? Jakos mi nie zbytnio sie chce ![]() ---------- Dopisano o 13:20 ---------- Poprzedni post napisano o 13:19 ---------- tak
Ćwiczę Zapuszczam naturalki! Edytowane przez prince_polo Czas edycji: 2012-10-23 o 19:46 |
|
|
|
#2339 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chociaz szalwia tez jest ochydna
|
|
|
|
|
#2340 | ||
|
Zadomowienie
|
hej
![]() coś moja niunia ostatniow nocy śpi niespokojnie i po przeburzeniu na jedzenie, później nie chce usnąć. Już jeste okropnie zmęczona. Dziewczyny arobiłyście mi ochoty na tę matę ![]() Moja niunia od paru dni jak leży na brzuszku to nie potrafi główki podnieść i od razu sę denerwuje a juz to robiła tak ładnie Cytat:
![]() Cytat:
A może byś spróbowała takiej herbatki ale bez dodatku glukozy? np. taką zaparzaną w saszetkach dla dzieci. I zrobić taką słabszą ? Mrówka dzisiaj mój małż po pracy wyśle Ci pampki. Miałam to zrobić wczoraj ale skończył mi się szary papier żeby je zapakować
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:07.

jest hicior!

w pierwszym momencie zaczęłam oglądać zdjęcia i pomyślałam że Ty tak na serio... Myślę sobie "Laska zwariowała"

jaki to jest kręciel 

Gdzie kiecke kupiłaś i za ilę? Bo chcę kupić sobie taką na wesele siostry 
na wieczór daje mu czopek viburcon zeby mógł sie wyciszyc chociaz wtedy. Ale nie wiem czy mozna ten czopek dawac codziennie wiec musze isc do lekarza.....mam wrazenie ze to brzuszek, bo jak masuje i podgrzewam brzuszek to jest spokój i odlatuje....
A myślałam, że nie mogę się gorzej czuć niż wtedy w maju jak trafiłam do szpitala...
pojęcia nie mam.![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
, że teraz (jeszcze) mam kasę na zastąpienie jedynego wielokrotnie rejestrowanego