|
|
#2311 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mundial 2014 - część III
Cytat:
Ale za taką kasę to... ![]() Ja ostatnio oglądam non stop tenis i już mam tam swoje ciacha |
|
|
|
|
|
#2312 |
|
Zadomowienie
|
No to Monaco w przyszłym sezonie zrobi we Francji ładne zamieszanie
|
|
#2313 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A Schalke walczy o Leona Goretzke, kolejny młody niemiecki talent. Nie widziałam jak gra, ale podobno jest świetny, jeśli im się uda to odwołam wszystko co pisałam o zarządzie Schalke i tym, że ich ewentualnymi celami transferowymi będą zawodnicy, których można dostać za darmo. Edytowane przez Quentinhill Czas edycji: 2013-05-31 o 21:30 |
|
|
|
|
|
#2314 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
W czerwcu są mistrzostwa europy U-21 i tam będzie duuuuuużo dobrych i młodych zawodników Cieszę się że Włosi mają dość mocny skład W tym miesiącu w kategorii U17 zdobyli srebro (przegrywając finał po karnych z Rosją) ![]() Co do polityki Schalke to wbrew pozorom kupowanie tanich zawodników nie jest złe Przykład Huntelara Kupili go z Milanu na stosunkowo nie duże pieniądze i tam się sprawdza ![]() Ja się pocieszam że do Milanu prawie na pewno przychodzi Andrea Poli ![]() Zapewne wam to nazwisko nic nie mówi za to mi dużo Wierzę w tego chłopaka
|
|
|
#2315 |
|
Zakorzenienie
|
A w Realu dalej cisza, nic oficjalnie jeszcze nie wiadomo kto nowy przyjdzie...
za to ci, którzy teoretycznie mieli przejść do nas zmieniają kluby na inne (np. właśnie Falcao) albo zostają w swoich. Dziś ostatni mecz w tym sezonie o 17.00, będą żegnać Mou
|
|
#2316 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Bramka jest obstawiona, obrona też jest całkiem niezła, w pomocy przepych
|
|
|
#2317 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O, dzisiaj jest finał Pucharu Niemiec! Ciekawe czy Bayern i tutaj wygra, ale pewnie tak
|
|
|
#2318 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Nie interesuje mnie kto zdobędzie puchar Niemiec A sam jadę wspierać swój klub w walce o 2 ligę
|
|
|
#2319 |
|
Zakorzenienie
|
Zaczął się mecz Realu. Kurczę miałam łzy w oczach jak puścili hymn i Mou stał tak w tunelu jakby nie chciał wyjść, choć Krysia go zachęcał do wyjścia
http://24.media.tumblr.com/438fb3c0f...hrcvo1_500.gif http://25.media.tumblr.com/775473e08...hrcvo2_500.gif A potem cichaczem przemknął na ławkę, ale i tak go reporterzy dopadli ![]() No to dziś Real wygrał 4-2, nawet spoko meczyk ![]() Mou pomachał na pożegnanie...
Edytowane przez isa666 Czas edycji: 2013-06-01 o 18:53 |
|
|
|
|
#2320 |
|
Zadomowienie
|
Siemanko
![]() Wczoraj na meczu zmokłem jak kura i teraz czekam na to czy będę chory czy też nie Opłacało się jechać bo moja drużyna wygrała 0-5 i nadal walczy o awans ![]() TRANSFEROWEGO PUDELKA CIĄG DALSZY: Jak donosi transfermarktweb.com, Milan zainteresowany jest usługami 24-letniego bramkarza FC Basel, Yanna Sommera. Rossoneri wydają się być zmobilizowani, aby powoli szukać następcy Christiana Abbiatiego. Szwajcarskim bramkarzem interesują się także ekipy Schalke 04, Borussi Dortmund, Udinese i Olympique Lyon. Jeśli okazałoby się to prawdą to byłbym bardzo szczęśliwy ![]() Gość ma papiery na wielkie europejskie kluby i aż dziw bierze że jeszcze gra w Basel co nie Quentinhill?
|
|
#2321 |
|
Rozeznanie
|
Ja też byłabym przeszczęśliwa gdyby Sommer trafił do Schalke! Co raczej jest wątpliwe, ostatnio czytałam, że Schalke jednak nie chce kupować bramkarza. W każdym razie jestem pewna, że dłużej w Basel nie zostanie, bo tak jak piszesz, już teraz może grać w lepszych klubach.
![]() Okej, więc ostatnia kolejka Ekstraklasy! Oby Podbeskidzie wygrało, a Bełchatów przegrał albo zremisował, proszę bardzo bardzo! ![]() ---------- Dopisano o 16:00 ---------- Poprzedni post napisano o 15:58 ---------- A o 21 na TVP Sport towarzyski mecz Brazylia - Anglia ![]() ---------- Dopisano o 16:17 ---------- Poprzedni post napisano o 16:00 ---------- JEEEEST! Podbeskidzie strzeliło gola w 12 minucie!
|
|
|
|
|
#2322 |
|
Rozeznanie
|
No i Podbeskidzie po wygranej 1:2, zajmuje 14 miejsce i utrzymaliby się nawet jakby Polonia dostała licencję, brawo
A chyba nikt w nich nie wierzył po jesiennej rundzie
Edytowane przez Quentinhill Czas edycji: 2013-06-02 o 19:00 |
|
|
|
|
#2323 |
|
Zakorzenienie
|
Wreszcie konkretne informacje, do Realu wraca Carvajal http://www.realmadrid.pl/index.php?c...d=45881&kom=ok
|
|
#2324 | |
|
Zakorzenienie
|
Nie chcę Realu bez Mou
![]() W środę konkrentne info nt. Barcelony w Gdańsku
|
|
|
|
|
#2325 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#2326 |
|
Zakorzenienie
|
Mi też smutno bez Mou
Ale skoro wybrał Chelsea to mam nadzieję, że tam mu się będzie dobrze wiodło BTW. Będziecie jutro oglądać Polska - Liechtenstein?
|
|
#2327 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#2328 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Właśnie, właśnie. Czy w reprezentacji L. też są jacyś księgowi, barmani czy inni tego typu?
|
|
|
#2329 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
||
|
|
|
|
#2330 |
|
Rozeznanie
|
http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna...wiadomosc.html Powótrka z rozrywki?
|
|
|
|
|
#2331 |
|
Zadomowienie
|
Polska po niezwykle heroicznym boju wywalczyła 2-0 z jednym z najmocniejszych przeciwników w Europie (tuż za Liechtensteinem plasują się inne europejskie potęgi piłkarskie jak Andora i Malta). Chwała naszym piłkarzom za tak przekonujące zwycięstwo
![]() I jeszcze dorzucę jedną ploteczkę transferową: AS Roma odrzuciła opiewającą na 20 milionów euro ofertę Realu Madryt w sprawie transferu Marquinhosa - informuje La Gazzetta dello Sport. Cieszę się że tak dobry piłkarz (jeszcze) zostaje w Serie A
|
|
#2332 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:05 ---------- Poprzedni post napisano o 15:23 ---------- I jeszcze coś dla fanek Messiego! ![]() http://www.youtube.com/watch?v=ruav0KvQOOg ostatnio cały czas oglądam tenis na Eurosporcie i tam ciągle leci ta reklama, a ja za każdym razem się nią zachwycam
|
|
|
|
|
|
#2333 |
|
Zakorzenienie
|
Ja wytrwałam do jakiejś 25. minuty tego meczu i wyłączyłam
![]() Czekam na to piątkowe ważne i emocjonujące starcie z Mołdawią - jak to określił Mr. Szpaku Ploteczki Realowe donoszą, że CR7 przedłużył kontrakt do 2018 r., ale ja jeszcze wolę poczekać na oficjalne info.
|
|
#2334 |
|
Rozeznanie
|
Ale tu cisza...
Wg Bilda Schalke chce kupić Tello |
|
|
|
|
#2335 |
|
Zakorzenienie
|
Nooo, cisza jak makiem zasiał
![]() Zamierzam dziś obejrzeć Polska - Mołdawia, ale nie wiem czy mi sie uda dotrwać do końca
|
|
#2336 |
|
Rozeznanie
|
Zapomniałam, że dzisiaj jest mecz! Chociaż chyba ciekawiej będzie obejrzeć po raz setny Harrego Pottera na tvn.
|
|
|
|
|
#2337 |
|
Zakorzenienie
|
isa zamierzam też obejrzeć z laptopem czymś na uspokjenie
2017 : picie H2O czytanie książek ubieranie się kobieco nie przejmowanie się głupotami regularnie spisywanie wydatków angielski: fce + filmy i seriale głosowanie na lp 3 patenty żeglarskie V i VI nauka pływania c.d. Zakochana od 12.11.2015 roku
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2338 |
|
Zakorzenienie
|
Dziś zdaje się musimy wygrać żeby w ogóle mysleć o wyjściu z grupy, także...
![]() Można już kupić sobie te nowe koszulki Realu. A fe! Tych brzydactw to ja bym za darmo nawet nie chciała
|
|
#2339 |
|
Rozeznanie
|
Ja coś tam czytałam, że jeśli dzisiaj nie wygrają, to zwolnią Fornalika
|
|
|
|
|
#2340 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czokled, gdzie jesteś? Piszczu wzywa http://bi.gazeta.pl/im/fotomon/ciach...01bdaae34e.jpgZnalazłam też tę figurę Mesuta, nawet podobny http://bi.gazeta.pl/im/fotomon/bloxl...012fea460b.jpg
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:58.

Ale za taką kasę to... 

W czerwcu są mistrzostwa europy U-21 i tam będzie duuuuuużo dobrych i młodych zawodników