|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2311 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Umysł i ciało będzie radosne kiedy 8 kg mniej będzie na wiosnę :)
Cytat:
dziś bardzo ładniejeszcze jak ten kotlet nie był panierowany i smażony na oleju to na 5 a na drugi raz jak Cię skusi na kubusia to zamiast weź taki jednodniowy sok marchewkowy albo nawet pomarańczowy-pyszne są a dla TŻ a koleżnako, kolacja o 18, bo wcześnie chodzisz psać a która to godzina jest teraz
Edytowane przez Karolinek1987 Czas edycji: 2014-01-15 o 22:20 |
|
|
|
|
#2312 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Oj wiem ale miałam taką ochotę na słodkie ![]() Dobra, dam mu w dupę, powiem , że od Ciebie ![]() Właśnie za chwilę idę do łóżka. Musiałam się przygotować do jutrzejszych korków. Mam tyle energii w sobie
|
|
|
|
|
#2313 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
aaa apropo korków, to możemy się wymienić, tylko powiedz mi na jaki poziom potrzebujesz? matura, gimnazjum czy jeszcze coś innego? ![]() zlej go porządnie
|
|
|
|
|
#2314 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O olejowaniu slyszalam i chyba tez kupie sobie taki olejek Zdaj recenzje czy skuteczny Jedziemy ! u mnie dzis calkiem ladnie i byly cwiczenia. Cytat:
za spadekCytat:
Ciekawe jak z jakoscia ![]() Uwielbiam Cytat:
. Jutro mam ja w planach na obiad na mleku z jablkiem i kiwi.W ziolach... pycha musi byc. Dziewczyny... wybaczcie mi, ale nie mam polskich znakow na klawiaturze . Bede musiala pokombinowac jeszcze z kompem. W dodatku z mam zamienione z y i tak mi sie kijowo pisze z bledami
|
|
#2315 |
|
Zakorzenienie
|
jak masz zamienione y na z to spróbuj zmienić sobie na polski progranisty w prawym dolnym rogu, próbowałaś?
![]() oooo a mama kaszę samą planuje czy z dodatkami? zachęć ją do "suchej" naprawdę smakuje nieźle ![]() a z kiwi....mniam ja sobie już wyszukuje pomysły na urozmaicenie jej za kilka dniznalazłam fajny blog kulinarny i extra senik http://feeleat.blogspot.com/2013/03/...y-faworyt.html porcja 55kcal!- będzie zrobiony za dwa tygodnie po diecie ![]() kupiłam dziś nasiona chia-słyszalyście? są bardzo zdrowe, mają dużo białka, bardzo dużo błonnika i omega 3 brawo Kocie za ćwiczenia ![]() ja będę miała teraz gorzej, bo oprócz melb i hula hopa nie planuję nic na najbliższe dni, w weekend tylko wskoczę na orbitka i pojadę na basen, ale jem okoo 800 kcal dziennie więc myślę, że wystarczy ![]() ---------- Dopisano o 23:18 ---------- Poprzedni post napisano o 23:02 ---------- uciekam spać bo zaczynam się robić głodna trzymajcie kciuki, żebym znowu nie ucztowała w nocy coś tu się cicho zrobiło wieczorami ![]() blackdress śpi, Gryzelda hoduje fasolkę, Babeczki ćwiczy z TŻ, a reszta co ja się pytam? ![]() dobrej nocki
|
|
|
|
#2316 |
|
Raczkowanie
|
Karolinek1987 dostalam zrype to juz w lozku jestem i z telefonu zapodaje. mam sikny bol kolan ze zaraz sie skicham. Duzo dzis sie nalazilam. Angielski.. Hmmm. kazdh poziom przyjme moge Ci wyxlac narazie jedna ksiazke na e mail bo czekam na reszte.
jaki boooolm ;(
|
|
|
|
#2317 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ALEEEEEEEE jestem MASTER ! i SAMA ustawiłam sobie język polski Jeszcze nigdy nie cieszyłam się tak z polskich znaków Poza tym nawet ze zrobieniem "@" miałam problem i innymi znakami Teraz już mogę wszystko i naciskam klawisze z pamięci Tak to jest jak się nie ma swojego laptopa.Tak z mamą i siostrą spróbujemy kiedyś na min. 4 dni kaszować najwyżej z przyprawami Juz we wakacje jadłysmy kasza jaglaną na mleku własnie z owocami i bardzo nam smakowała. Sernik ! W ogóle to byłam u siostry, a ta przygotowała jabłka pieczone w piekarniku. Tak że miały odkrojoną "czapeczkę", wydrążone w środku i do tej dziurki włożone rodzynki i lyżeczka miodu + cynamon. Do piekarnika na 30 minut i na go gałka lodów smietankowych O nasionach nie słyszałam. Ale dziś kupiłam nasiona kozieradki... będę pić wywar, podobno powodują powiększenie piersi Chyba nie zaszkodzi spróbować, a moje rozmiary są naprawdę marne
|
|
#2318 |
|
Zadomowienie
|
Bury kocie, pokaż sukienki
|
#2319 |
|
Zakorzenienie
|
myślałam o czymś takim:
http://allegro.pl/sukienka-w-pepitke...854503393.html http://allegro.pl/urocza-sukienka-ro...884834136.html http://allegro.pl/tunika-sukienka-sz...854503423.html Ta ostatnia to już chyba na lato ale ładna przynajmniej na zdjęciach
|
#2320 | |
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: Magiczna kraina Narnia, gdzieś na Latarnianym Pustkowiu...:)
|
Cytat:
|
|
#2321 |
|
Konto usunięte
|
Kocie ładne te sukienki - pierwsza mnie urzekła
![]() Karolinek no na mnie niestety nie ma co liczyć wieczorem, bo prosto z pracy wskakuję do łóżka i niedługo później idę spać ehh żeby to się dało bez tego wiecznego zmęczenia i bólu pleców - masakra Dzisiaj odbieram drugi wynik badania z krwi - zobaczymy jak urosło, a jutro o 18.45 do gina w końcu zobaczę moją Kropkę na USG ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2322 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co z tymi kolanami? ja miałam ból stawów i po zażywaniu forflexa mi zupełnie przeszło... może spróbuj? ---------- Dopisano o 07:09 ---------- Poprzedni post napisano o 07:06 ---------- Cytat:
![]() ale kusicie tymi jabłkami w końcu tzreba będzie zrobićja też planuje zrobić ten serniczek już myślę jak zastąpić pyszności wielkanocneo to fajnie jak macie kaszę w planach, w kupie raźniej ![]() a o tych nasionach pierwsze słyszę, ale napewno wyoróbuję jak mają takie boskie działanie ![]() ---------- Dopisano o 07:10 ---------- Poprzedni post napisano o 07:09 ---------- Cytat:
ooo super te sukienki ![]() ---------- Dopisano o 07:12 ---------- Poprzedni post napisano o 07:10 ---------- [1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;44633024]Kocie ładne te sukienki - pierwsza mnie urzekła ![]() Karolinek no na mnie niestety nie ma co liczyć wieczorem, bo prosto z pracy wskakuję do łóżka i niedługo później idę spać ehh żeby to się dało bez tego wiecznego zmęczenia i bólu pleców - masakra Dzisiaj odbieram drugi wynik badania z krwi - zobaczymy jak urosło, a jutro o 18.45 do gina w końcu zobaczę moją Kropkę na USG ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE] no jasne-musisz siw wysypiać ale fajne musi być takie USG ![]() macie już imię? ![]() dziewczyny albo dostałąm okres-po trzech niesiącach(!) albo znowu się zaczeły plamienia
|
|||
|
|
|
#2323 |
|
Konto usunięte
|
Fasolka ma na pewno od 0,36 mm do 1 mm - maleństwo takie
![]() Ja chcę, żeby Dziewczynka była Julia - ale R coś się buntuje. Dla chłopca nie mamy imienia (wolelibyśmy Córkę) ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Edytowane przez d1b06f3951e378bb3fdc33711a759ec9373c9f74_6556ad7364f3f Czas edycji: 2014-01-16 o 07:30 |
|
|
|
#2324 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja byłam z tym u lekarza ale on nie wie co to jest. Boli mnie tylko na zmiane pogody. Kurna, musze kupić sobie coś na te kolana bo zdechnę. Dziś SPADEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEEEK ![]() -0,4 kg czyli mam teraz 100,8 ![]() Niedługo dwie cyfry ![]() ---------- Dopisano o 07:31 ---------- Poprzedni post napisano o 07:30 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2325 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
i jak nie zjadłaś nic w nocy złego? ![]() no ja wczoraj z TŻ faktycznie byłam ale dziś za to wieczorem się nie widzimy, to wam poświęce wreszcie trochę więcej czasu, a co ! ![]() Cytat:
muszę o tym poczytać ![]() [1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;44633024] Dzisiaj odbieram drugi wynik badania z krwi - zobaczymy jak urosło, a jutro o 18.45 do gina w końcu zobaczę moją Kropkę na USG ![]() [/QUOTE] powodzenia oby wszystko było dobrze ![]() Cytat:
![]() to Ty 3 miesiące okresu nie miałaś? byłaś z tym u lekarza? kurde, to niedobrze, coś Ci się rozregulowało, albo też jesteś zafasolkowana ![]() Cytat:
![]() brawo! ![]() a ja wczoraj pierwszy raz zjadłam na kolację pieczywo pół grahamki z takim do smarowania chrzanowym serkiem :Pi dziś na wadze przyrost:P ostatnio było 51,5 a dziś 52,0
|
|
#2326 |
|
Zakorzenienie
|
a sukienki fajne
pierwsze fajna, takie sukienki jak druga - kocham ciekawe jak ona wygląda na człowieku na żywo jak to rozmiar uniwersalny, a wygląda na obcisłą.. ![]() oo Karolinek, ktoś założył wątek kaszowy https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=738900 ale z tego co widzę, to tam dziewczyna miesza od razu kaszę z warzywami, kurczakiem ;] a w dodatku je inną kaszę niż ty
Życie jest w kolorze, który ma Twoja wyobraźnia Edytowane przez babeczki Czas edycji: 2014-01-16 o 08:51 Powód: dopisanie |
|
|
|
#2327 | |
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: Magiczna kraina Narnia, gdzieś na Latarnianym Pustkowiu...:)
|
Cytat:
A może rzeczywiście ma to jakiś związek z dietą.
|
|
#2328 |
|
Zakorzenienie
|
no wlasnie boje sie ze ta ostatnia bedzie za krotka. niby 87 cm, ale na dole jest zdjecie i tam zestawili ja ze spodniami
Ta rozkloszowana czerwona kupie nanpewno, nad tamtymi sie jeszcze zastanowie A mi znowu waga stanela od 2 dni, a nawet przyrosla, ale czuje to po sobie, taka ociezala jestem. Omlet z szynka i cebula zjedzony, jeszcze kawa i zaraz sie biore do nauki, pracy i zycia
|
#2329 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko piłam wodę-jestem dumnaaaaabyłam u lekarza i badania wyszły mi dobre, babka nie wiedziała czemu nie mam ale dziś chyba dostałam, bo mam krwawienia i boli mnie brzuch-ale pierwszy raz się z tego cieszę![]() o super że jest wątek-dzięki ![]() ---------- Dopisano o 10:24 ---------- Poprzedni post napisano o 10:22 ---------- Cytat:
myślę, że to ma związek z dietą bo wtedy się zaczeło jak straciłam na wadze
|
||
|
|
|
#2330 | |
|
Raczkowanie
|
Dziękuję
![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:56 ---------- Poprzedni post napisano o 10:54 ---------- Cytat:
Kosmos. Jak schudłam do 93 to wtedy okres sie pojawił. Dobrze, ze teraz tak nie mam Maleńka, Ty o siebie dbaj!
|
|
|
|
|
#2331 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2332 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2333 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a tu zdrowie najwazniejsze.Dziewczyny... bylam na zakupach i mi sie udalo znalezc przepiekny sweterek a raczej tunike czarna, do pol lydki i gdzie nie gdzie cekiny. Cos jak ta sukienka, ktora ktoras z Was wklejala jako na wieczor panienski, tylko bez wyciec i to jeszcze za 35 zl... eh. te wyprzedaze
|
|
#2334 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja dawno nie byłam na promocjach. Mieszkam w małym mieście :C |
|
|
|
|
#2335 |
|
Zakorzenienie
|
Ostatnio tutaj jakoś przycichło, a tu mi jeszcze prawie 3 kg zostały
Trzeba zwerbować nowych
|
#2336 |
|
Zadomowienie
|
Ja mam dzisiaj lenia odnośnie gotowania + nie zdążyłam kupić mięsa (u mnie tylko do 15 można kupić :P ), więc dzisiaj znowu będzie obiad w ikei :P A na śniadanie był jeden kabanos i dwie suche kromki chleba razowego. Taki chlebek razowy podgrzany w tosterze jest taki doooooobry.
|
#2337 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak będę miała kiedyś jakiś cheat day, to na pewno upiekę sobie chałkę
|
|
#2338 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dzis na sniadanie zjadlam grahamke z opiekacza taka podgrzana i przypieczona i posmarowan serkiem chrzanowym:p
|
#2339 |
|
Konto usunięte
|
Dziewczyny odebrałam dzisiaj wyniki drugiego testu ciążowego z krwi - ilość hormonu wzrosła ponad dwukrotnie, więc jest SUPER!!!
![]() ![]()
|
|
|
|
#2340 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zachęciłaś mnie do pojechania na kolejne zakupy---------- Dopisano o 19:38 ---------- Poprzedni post napisano o 19:37 ---------- Cytat:
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:47.

dziś bardzo ładnie

Kurczę sobie żołądek 
za spadek
Juz we wakacje jadłysmy kasza jaglaną na mleku własnie z owocami i bardzo nam smakowała.