Umysł i ciało będzie radosne kiedy 8 kg mniej będzie na wiosnę :) - Strona 78 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-01-15, 22:18   #2311
Karolinek1987
Zakorzenienie

Dot.: Umysł i ciało będzie radosne kiedy 8 kg mniej będzie na wiosnę :)

Cytat:
Napisane przez black_dress Pokaż wiadomość
Śniadanko : dwie kromy chlebia pełnoziarnistego (tak, namówiłam mamę) z szynką drobiową, pomidorkiem + 2 marchewy+ kawusia+ 200 ml soku

II śniadanko : kotlet rybny + 2 pomidory

Obiad: gotowana pierś z kurczaka w ziołach + mizeria z jogurtem naturalnym

Kolacja : Jogurt 0% z biedry (mój ulubiony) i kubuś

Kubuś był zastępstwem czekolady, na którą TŻ chciał mnie w biedrze namówić ale się nie dałam!
Jestem z siebie dumna!

Co więcej!
JEM REGULARNIE 4-5 posiłków

ok 6, 9, 12, 15, 18 - z racji tego, ze chodze szybko spac
no, no dziś bardzo ładnie
jeszcze jak ten kotlet nie był panierowany i smażony na oleju to na 5
a na drugi raz jak Cię skusi na kubusia to zamiast weź taki jednodniowy sok marchewkowy albo nawet pomarańczowy-pyszne są
a dla TŻ za namawianie do złego

a koleżnako, kolacja o 18, bo wcześnie chodzisz psać a która to godzina jest teraz

Edytowane przez Karolinek1987
Czas edycji: 2014-01-15 o 22:20
Karolinek1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-15, 22:24   #2312
black_dress
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Karolinek1987 Pokaż wiadomość
no, no dziś bardzo ładnie
jeszcze jak ten kotlet nie był panierowany i smażony na oleju to na 5
a na drugi raz jak Cię skusi na kubusia to zamiast weź taki jednodniowy sok marchewkowy albo nawet pomarańczowy-pyszne są
a dla TŻ za namawianie do złego

a koleżnako, kolacja o 18, bo wcześnie chodzisz psać a która to godzina jest teraz
To nie byl kotlet tylko pierś na parze z ziołami
Oj wiem ale miałam taką ochotę na słodkie

Dobra, dam mu w dupę, powiem , że od Ciebie

Właśnie za chwilę idę do łóżka. Musiałam się przygotować do jutrzejszych korków. Mam tyle energii w sobie
black_dress jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-15, 22:35   #2313
Karolinek1987
Zakorzenienie

Cytat:
Oj wiem ale miałam taką ochotę na słodkie

Dobra, dam mu w dupę, powiem , że od Ciebie

Właśnie za chwilę idę do łóżka. Musiałam się przygotować do jutrzejszych korków. Mam tyle energii w sobie
miałam na myśli kotlet rybny
aaa apropo korków, to możemy się wymienić, tylko powiedz mi na jaki poziom potrzebujesz? matura, gimnazjum czy jeszcze coś innego?

zlej go porządnie
Stary 2014-01-15, 22:46   #2314
BuryKotZPiwnicy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez babeczki Pokaż wiadomość
Hej dziewuchy
ale się dzisiaj dziwacznie czuję, poszłabym spać, ale za 40 minut będzie TŻ to pośpimy razem

słyszałyście/czytałyście może o olejowaniu paznokci?
ja od wczoraj zaczęłam, po przeczytaniu tego wątku

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=687679

kupiłam już sobie specjalnie olejek Alterra mango&papaja, bo wszyscy go strasznie polecają i od wczoraj wieczorem jeszcze bardziej dbam o pazurki
Tez w sumie przelezalam wiekszosc dnia i sie uczylam, ale cwiczenia 40 minut zaliczone. O olejowaniu slyszalam i chyba tez kupie sobie taki olejek Zdaj recenzje czy skuteczny

Cytat:
To Kocie jedziemy ostro, żeby od 25 była stabilizacja-DAMY RADĘ
Jedziemy ! u mnie dzis calkiem ladnie i byly cwiczenia.

Cytat:
Napisane przez Jovisse Pokaż wiadomość
Chciałam się pochwalić, że dziś tydzień odchudzania, i równiótkie 7 dni = -1,9 kg! Ciężko znaleźć lepszą motywację do trzymania dietki na następny tydzień

Ja dziś na śniadanie jajeczniczka, i kurde... Ni grama chleba, a tak się nią najadłam, że mi wystarczyła na jakieś 5h Kurczę sobie żołądek
za spadek
Cytat:
albo zamiast omijac podwieczorek, poćwicz więcej
a mnie jakoś mniej kusi na podjadanie jak wiem, że mogę tylko kaszę
pochwal się co to za ciuszek
znalazlam na allegro takie sukienki na codzien. Strasznie tanie, kazda srednio 30 zl. Kupie sobie 3 Ciekawe jak z jakoscia

Cytat:
Napisane przez Jovisse Pokaż wiadomość

Nigdy nie jadłam kotletów sojowych, dobre są?
Uwielbiam . Niestety takie smazone lepsze, ale moze jutro zrobie sobie takie w samym jajku

Cytat:
kurde dziewczyny nie pomyślałabym, że ta kasza będzie taka sycąca
zjadłam dziś trochę ponad 800kcal, już drugi dzień z rzędu i ani nie jestem głodna, ani zmęczona, wręcz przeciwnie i czuję się super, dodatkowo nie mam ochoty podjadać o dziwo
chyba dlatego, że nastawiłam się psychicznie, że moge tylko to
Co ciekawe moja mama jest chetna zeby po dietowac kiedys z kasza przez kilka dni . Jutro mam ja w planach na obiad na mleku z jablkiem i kiwi.
Cytat:
W ziolach... pycha musi byc.

Dziewczyny... wybaczcie mi, ale nie mam polskich znakow na klawiaturze . Bede musiala pokombinowac jeszcze z kompem. W dodatku z mam zamienione z y i tak mi sie kijowo pisze z bledami

64,9 ... 64,0 ...58,0

BuryKotZPiwnicy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-15, 23:18   #2315
Karolinek1987
Zakorzenienie

jak masz zamienione y na z to spróbuj zmienić sobie na polski progranisty w prawym dolnym rogu, próbowałaś?

oooo a mama kaszę samą planuje czy z dodatkami? zachęć ją do "suchej" naprawdę smakuje nieźle
a z kiwi....mniam ja sobie już wyszukuje pomysły na urozmaicenie jej za kilka dni
znalazłam fajny blog kulinarny i extra senik http://feeleat.blogspot.com/2013/03/...y-faworyt.html porcja 55kcal!- będzie zrobiony za dwa tygodnie po diecie
kupiłam dziś nasiona chia-słyszalyście? są bardzo zdrowe, mają dużo białka, bardzo dużo błonnika i omega 3 no i czekam na spirulinę aż do mnie dotrze-ale będę oczyszczona niedługo

brawo Kocie za ćwiczenia
ja będę miała teraz gorzej, bo oprócz melb i hula hopa nie planuję nic na najbliższe dni, w weekend tylko wskoczę na orbitka i pojadę na basen, ale jem okoo 800 kcal dziennie więc myślę, że wystarczy

---------- Dopisano o 23:18 ---------- Poprzedni post napisano o 23:02 ----------

uciekam spać bo zaczynam się robić głodna
trzymajcie kciuki, żebym znowu nie ucztowała w nocy

coś tu się cicho zrobiło wieczorami
blackdress śpi, Gryzelda hoduje fasolkę, Babeczki ćwiczy z TŻ, a reszta co ja się pytam?

dobrej nocki
Stary 2014-01-15, 23:35   #2316
black_dress
Raczkowanie

Karolinek1987 dostalam zrype to juz w lozku jestem i z telefonu zapodaje. mam sikny bol kolan ze zaraz sie skicham. Duzo dzis sie nalazilam. Angielski.. Hmmm. kazdh poziom przyjme moge Ci wyxlac narazie jedna ksiazke na e mail bo czekam na reszte. jaki boooolm ;(
Stary 2014-01-15, 23:36   #2317
BuryKotZPiwnicy
Zakorzenienie

Cytat:
jak masz zamienione y na z to spróbuj zmienić sobie na polski progranisty w prawym dolnym rogu, próbowałaś?

oooo a mama kaszę samą planuje czy z dodatkami? zachęć ją do "suchej" naprawdę smakuje nieźle
a z kiwi....mniam ja sobie już wyszukuje pomysły na urozmaicenie jej za kilka dni
znalazłam fajny blog kulinarny i extra senik http://feeleat.blogspot.com/2013/03/...y-faworyt.html porcja 55kcal!- będzie zrobiony za dwa tygodnie po diecie
kupiłam dziś nasiona chia-słyszalyście? są bardzo zdrowe, mają dużo białka, bardzo dużo błonnika i omega 3 no i czekam na spirulinę aż do mnie dotrze-ale będę oczyszczona niedługo

brawo Kocie za ćwiczenia
ja będę miała teraz gorzej, bo oprócz melb i hula hopa nie planuję nic na najbliższe dni, w weekend tylko wskoczę na orbitka i pojadę na basen, ale jem okoo 800 kcal dziennie więc myślę, że wystarczy

---------- Dopisano o 23:18 ---------- Poprzedni post napisano o 23:02 ----------

blackdress śpi, Gryzelda hoduje fasolkę, Babeczki ćwiczy z TŻ, a reszta co ja się pytam?

dobrej nocki
Wiem o czym mówisz z tym językiem, tylko problem tkwił w tym, że to jest laptop z klawiaturą angielską, a sam system jest po niemiecku. Więc nawet nie było polskiego ustawionego jako język w systemie, a co dopiero programisty ALEEEEEEEE jestem MASTER ! i SAMA ustawiłam sobie język polski Jeszcze nigdy nie cieszyłam się tak z polskich znaków Poza tym nawet ze zrobieniem "@" miałam problem i innymi znakami Teraz już mogę wszystko i naciskam klawisze z pamięci Tak to jest jak się nie ma swojego laptopa.

Tak z mamą i siostrą spróbujemy kiedyś na min. 4 dni kaszować najwyżej z przyprawami Juz we wakacje jadłysmy kasza jaglaną na mleku własnie z owocami i bardzo nam smakowała.

Sernik wypróbuję ! W ogóle to byłam u siostry, a ta przygotowała jabłka pieczone w piekarniku. Tak że miały odkrojoną "czapeczkę", wydrążone w środku i do tej dziurki włożone rodzynki i lyżeczka miodu + cynamon. Do piekarnika na 30 minut i na go gałka lodów smietankowych PYCHA ! A całość max 250 kcal.

O nasionach nie słyszałam. Ale dziś kupiłam nasiona kozieradki... będę pić wywar, podobno powodują powiększenie piersi Chyba nie zaszkodzi spróbować, a moje rozmiary są naprawdę marne .

64,9 ... 64,0 ...58,0

Stary 2014-01-16, 00:36   #2318
vyenna
Zadomowienie

Bury kocie, pokaż sukienki

szukam: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...9#post33410649

zapuszczam włosy i okazjonalnie odchudzam
vyenna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-16, 00:45   #2319
BuryKotZPiwnicy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez vyenna Pokaż wiadomość
Bury kocie, pokaż sukienki
myślałam o czymś takim:
http://allegro.pl/sukienka-w-pepitke...854503393.html

http://allegro.pl/urocza-sukienka-ro...884834136.html

http://allegro.pl/tunika-sukienka-sz...854503423.html

Ta ostatnia to już chyba na lato ale ładna przynajmniej na zdjęciach

64,9 ... 64,0 ...58,0

Stary 2014-01-16, 00:49   #2320
syklamen
Zakorzenienie

Lokalizacja: Magiczna kraina Narnia, gdzieś na Latarnianym Pustkowiu...:)

Cytat:
Zapraszamy na bloga, którego współtworzy ze mną koleżanka :
http://kateandzuz.blogspot.com/

Tak, ta druga to ja :P
Piękną masz cerę. Zazdroszczę.
Stary 2014-01-16, 06:38   #2321
d1b06f3951e378bb3fdc33711a759ec9373c9f74_6556ad7364f3f
Konto usunięte

Kocie ładne te sukienki - pierwsza mnie urzekła

Karolinek no na mnie niestety nie ma co liczyć wieczorem, bo prosto z pracy wskakuję do łóżka i niedługo później idę spać ehh żeby to się dało bez tego wiecznego zmęczenia i bólu pleców - masakra

Dzisiaj odbieram drugi wynik badania z krwi - zobaczymy jak urosło, a jutro o 18.45 do gina w końcu zobaczę moją Kropkę na USG

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
d1b06f3951e378bb3fdc33711a759ec9373c9f74_6556ad7364f3f jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-16, 07:12   #2322
Karolinek1987
Zakorzenienie

Cytat:
Karolinek1987 dostalam zrype to juz w lozku jestem i z telefonu zapodaje. mam sikny bol kolan ze zaraz sie skicham. Duzo dzis sie nalazilam. Angielski.. Hmmm. kazdh poziom przyjme moge Ci wyxlac narazie jedna ksiazke na e mail bo czekam na reszte. jaki boooolm ;(
oki, to poszukam czegoś na kompie takie których najczęsciej używam mam w wersji tradycyjnej, ale na komoie też coś sie znajdzie
a co z tymi kolanami? ja miałam ból stawów i po zażywaniu forflexa mi zupełnie przeszło... może spróbuj?

---------- Dopisano o 07:09 ---------- Poprzedni post napisano o 07:06 ----------

Cytat:
Napisane przez BuryKotZPiwnicy Pokaż wiadomość
Wiem o czym mówisz z tym językiem, tylko problem tkwił w tym, że to jest laptop z klawiaturą angielską, a sam system jest po niemiecku. Więc nawet nie było polskiego ustawionego jako język w systemie, a co dopiero programisty ALEEEEEEEE jestem MASTER ! i SAMA ustawiłam sobie język polski Jeszcze nigdy nie cieszyłam się tak z polskich znaków Poza tym nawet ze zrobieniem "@" miałam problem i innymi znakami Teraz już mogę wszystko i naciskam klawisze z pamięci Tak to jest jak się nie ma swojego laptopa.

Tak z mamą i siostrą spróbujemy kiedyś na min. 4 dni kaszować najwyżej z przyprawami Juz we wakacje jadłysmy kasza jaglaną na mleku własnie z owocami i bardzo nam smakowała.

Sernik wypróbuję ! W ogóle to byłam u siostry, a ta przygotowała jabłka pieczone w piekarniku. Tak że miały odkrojoną "czapeczkę", wydrążone w środku i do tej dziurki włożone rodzynki i lyżeczka miodu + cynamon. Do piekarnika na 30 minut i na go gałka lodów smietankowych PYCHA ! A całość max 250 kcal.

O nasionach nie słyszałam. Ale dziś kupiłam nasiona kozieradki... będę pić wywar, podobno powodują powiększenie piersi Chyba nie zaszkodzi spróbować, a moje rozmiary są naprawdę marne .
no to zdolniacha jesteś
ale kusicie tymi jabłkami w końcu tzreba będzie zrobić
ja też planuje zrobić ten serniczek i będzie na pewno na stole na wielkanoc już myślę jak zastąpić pyszności wielkanocne
o to fajnie jak macie kaszę w planach, w kupie raźniej
a o tych nasionach pierwsze słyszę, ale napewno wyoróbuję jak mają takie boskie działanie

---------- Dopisano o 07:10 ---------- Poprzedni post napisano o 07:09 ----------

Cytat:

ooo super te sukienki jak dla mnie ta ostatnia najładniejsza

---------- Dopisano o 07:12 ---------- Poprzedni post napisano o 07:10 ----------

[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;44633024]Kocie ładne te sukienki - pierwsza mnie urzekła

Karolinek no na mnie niestety nie ma co liczyć wieczorem, bo prosto z pracy wskakuję do łóżka i niedługo później idę spać ehh żeby to się dało bez tego wiecznego zmęczenia i bólu pleców - masakra

Dzisiaj odbieram drugi wynik badania z krwi - zobaczymy jak urosło, a jutro o 18.45 do gina w końcu zobaczę moją Kropkę na USG

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE]

no jasne-musisz siw wysypiać
ale fajne musi być takie USG napisz nam potem jak duża ta Twoja fasolka
macie już imię?

dziewczyny albo dostałąm okres-po trzech niesiącach(!) albo znowu się zaczeły plamienia
Stary 2014-01-16, 07:18   #2323
Konto usunięte

Fasolka ma na pewno od 0,36 mm do 1 mm - maleństwo takie

Ja chcę, żeby Dziewczynka była Julia - ale R coś się buntuje. Dla chłopca nie mamy imienia (wolelibyśmy Córkę)

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Edytowane przez d1b06f3951e378bb3fdc33711a759ec9373c9f74_6556ad7364f3f
Czas edycji: 2014-01-16 o 07:30
d1b06f3951e378bb3fdc33711a759ec9373c9f74_6556ad7364f3f jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-16, 07:31   #2324
black_dress
Raczkowanie

Cytat:
oki, to poszukam czegoś na kompie takie których najczęsciej używam mam w wersji tradycyjnej, ale na komoie też coś sie znajdzie
a co z tymi kolanami? ja miałam ból stawów i po zażywaniu forflexa mi zupełnie przeszło... może spróbuj?[COLOR="Silver"]

Ja byłam z tym u lekarza ale on nie wie co to jest. Boli mnie tylko na zmiane pogody. Kurna, musze kupić sobie coś na te kolana bo zdechnę.

Dziś SPADEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEEEK
-0,4 kg czyli mam teraz 100,8
Niedługo dwie cyfry

---------- Dopisano o 07:31 ---------- Poprzedni post napisano o 07:30 ----------

Cytat:
Mi sie tylko pierwsza nie podoba. Hyyy. Może TŻ mi ufunduje w nagrode za zarąbistość
Stary 2014-01-16, 08:45   #2325
babeczki
Zakorzenienie

Cytat:
Tez w sumie przelezalam wiekszosc dnia i sie uczylam, ale cwiczenia 40 minut zaliczone. O olejowaniu slyszalam i chyba tez kupie sobie taki olejek Zdaj recenzje czy skuteczny
podobno pierwsze efekty już po 3 tygodniach, a ja stosuję dopiero 2 dni

Cytat:

dobrej nocki
sernik
i jak nie zjadłaś nic w nocy złego?
no ja wczoraj z TŻ faktycznie byłam ale dziś za to wieczorem się nie widzimy, to wam poświęce wreszcie trochę więcej czasu, a co !

Cytat:
Ale dziś kupiłam nasiona kozieradki... będę pić wywar, podobno powodują powiększenie piersi Chyba nie zaszkodzi spróbować, a moje rozmiary są naprawdę marne .
oo muszę o tym poczytać
[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;44633024]
[/QUOTE]
powodzenia oby wszystko było dobrze

Cytat:

a o tych nasionach pierwsze słyszę, ale napewno wyoróbuję jak mają takie boskie działanie

dziewczyny albo dostałąm okres-po trzech niesiącach(!) albo znowu się zaczeły plamienia
no nasiona ciekawe
to Ty 3 miesiące okresu nie miałaś? byłaś z tym u lekarza? kurde, to niedobrze, coś Ci się rozregulowało, albo też jesteś zafasolkowana

Cytat:

Dziś SPADEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEEEK
-0,4 kg czyli mam teraz 100,8
Niedługo dwie cyfry
brawo!

a ja wczoraj pierwszy raz zjadłam na kolację pieczywo pół grahamki z takim do smarowania chrzanowym serkiem :P
i dziś na wadze przyrost:P
ostatnio było 51,5 a dziś 52,0 ale to dobrze ;] niech się trzyma tych 52

babeczki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-16, 08:48   #2326
babeczki
Zakorzenienie

a sukienki fajne
pierwsze fajna, takie sukienki jak druga - kocham , a 3 nie w moim stylu, ale bardzo fajna i ciekawa ciekawe jak ona wygląda na człowieku na żywo jak to rozmiar uniwersalny, a wygląda na obcisłą..

oo Karolinek, ktoś założył wątek kaszowy
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=738900

ale z tego co widzę, to tam dziewczyna miesza od razu kaszę z warzywami, kurczakiem ;] a w dodatku je inną kaszę niż ty

Edytowane przez babeczki
Czas edycji: 2014-01-16 o 08:51 Powód: dopisanie
Stary 2014-01-16, 09:59   #2327
syklamen
Zakorzenienie

Lokalizacja: Magiczna kraina Narnia, gdzieś na Latarnianym Pustkowiu...:)

Cytat:
Sluchaj, ja bym się bała, gdybym tyle czasu okresu nie miała i poszłabym do lekarza. I Tobie radzę to samo, nawet jeśli go rzeczywiście dostałaś, to coś może być nie tak.
A może rzeczywiście ma to jakiś związek z dietą.
Stary 2014-01-16, 10:01   #2328
BuryKotZPiwnicy
Zakorzenienie

no wlasnie boje sie ze ta ostatnia bedzie za krotka. niby 87 cm, ale na dole jest zdjecie i tam zestawili ja ze spodniami
Ta rozkloszowana czerwona kupie nanpewno, nad tamtymi sie jeszcze zastanowie

A mi znowu waga stanela od 2 dni, a nawet przyrosla, ale czuje to po sobie, taka ociezala jestem.

Omlet z szynka i cebula zjedzony, jeszcze kawa i zaraz sie biore do nauki, pracy i zycia

64,9 ... 64,0 ...58,0

Stary 2014-01-16, 10:24   #2329
Karolinek1987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez babeczki Pokaż wiadomość
podobno pierwsze efekty już po 3 tygodniach, a ja stosuję dopiero 2 dni

no nasiona ciekawe
to Ty 3 miesiące okresu nie miałaś? byłaś z tym u lekarza? kurde, to niedobrze, coś Ci się rozregulowało, albo też jesteś zafasolkowana

brawo!

a ja wczoraj pierwszy raz zjadłam na kolację pieczywo pół grahamki z takim do smarowania chrzanowym serkiem :P
i dziś na wadze przyrost:P
ostatnio było 51,5 a dziś 52,0 ale to dobrze ;] niech się trzyma tych 52
nie jadłam nic! tylko piłam wodę-jestem dumnaaaaa
byłam u lekarza i badania wyszły mi dobre, babka nie wiedziała czemu nie mam ale dziś chyba dostałam, bo mam krwawienia i boli mnie brzuch-ale pierwszy raz się z tego cieszę
o super że jest wątek-dzięki

---------- Dopisano o 10:24 ---------- Poprzedni post napisano o 10:22 ----------

Cytat:
Napisane przez syklamen Pokaż wiadomość
Sluchaj, ja bym się bała, gdybym tyle czasu okresu nie miała i poszłabym do lekarza. I Tobie radzę to samo, nawet jeśli go rzeczywiście dostałaś, to coś może być nie tak.
A może rzeczywiście ma to jakiś związek z dietą.
byłam bo mnie to martwi strasznie, ale dziś chyba dostałam
myślę, że to ma związek z dietą bo wtedy się zaczeło jak straciłam na wadze
Stary 2014-01-16, 10:56   #2330
black_dress
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez syklamen Pokaż wiadomość
Piękną masz cerę. Zazdroszczę.
Dziękuję

---------- Dopisano o 10:56 ---------- Poprzedni post napisano o 10:54 ----------

Cytat:
nie jadłam nic! tylko piłam wodę-jestem dumnaaaaa
byłam u lekarza i badania wyszły mi dobre, babka nie wiedziała czemu nie mam ale dziś chyba dostałam, bo mam krwawienia i boli mnie brzuch-ale pierwszy raz się z tego cieszę
o super że jest wątek-dzięki

---------- Dopisano o 10:24 ---------- Poprzedni post napisano o 10:22 ----------

byłam bo mnie to martwi strasznie, ale dziś chyba dostałam
myślę, że to ma związek z dietą bo wtedy się zaczeło jak straciłam na wadze
Kurde, ja też kiedyś nie miałam okresu przez 3 miechy. Miałam 16 lat. Wtedy moja waga wynosiła 105 kg.
Kosmos. Jak schudłam do 93 to wtedy okres sie pojawił. Dobrze, ze teraz tak nie mam

Maleńka, Ty o siebie dbaj!
Stary 2014-01-16, 13:11   #2331
Karolinek1987
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękuję [COLOR="Silver"]

Kurde, ja też kiedyś nie miałam okresu przez 3 miechy. Miałam 16 lat. Wtedy moja waga wynosiła 105 kg.
Kosmos. Jak schudłam do 93 to wtedy okres sie pojawił. Dobrze, ze teraz tak nie mam

Maleńka, Ty o siebie dbaj!
właśnie wiem już się zbierałam na następną wizytę, tylko zawsze tak się odkłąda lekarza na później, a tu dostałam okres
Stary 2014-01-16, 13:33   #2332
black_dress
Raczkowanie

Cytat:
właśnie wiem już się zbierałam na następną wizytę, tylko zawsze tak się odkłąda lekarza na później, a tu dostałam okres
To po okresie profilaktyczne badania nie zaszkodzą!
Stary 2014-01-16, 15:30   #2333
BuryKotZPiwnicy
Zakorzenienie

Cytat:
heh. tez tak odkladam lekarzy a tu zdrowie najwazniejsze.

Dziewczyny... bylam na zakupach i mi sie udalo znalezc przepiekny sweterek a raczej tunike czarna, do pol lydki i gdzie nie gdzie cekiny. Cos jak ta sukienka, ktora ktoras z Was wklejala jako na wieczor panienski, tylko bez wyciec i to jeszcze za 35 zl... eh. te wyprzedaze

64,9 ... 64,0 ...58,0

Stary 2014-01-16, 15:46   #2334
black_dress
Raczkowanie

Cytat:

Dziewczyny... bylam na zakupach i mi sie udalo znalezc przepiekny sweterek a raczej tunike czarna, do pol lydki i gdzie nie gdzie cekiny. Cos jak ta sukienka, ktora ktoras z Was wklejala jako na wieczor panienski, tylko bez wyciec i to jeszcze za 35 zl... eh. te wyprzedaze
O jaaaaaaa Cie! Gratkiii!
Ja dawno nie byłam na promocjach. Mieszkam w małym mieście :C
Stary 2014-01-16, 16:22   #2335
BuryKotZPiwnicy
Zakorzenienie

Ostatnio tutaj jakoś przycichło, a tu mi jeszcze prawie 3 kg zostały Trzeba zwerbować nowych

64,9 ... 64,0 ...58,0

Stary 2014-01-16, 16:50   #2336
vyenna
Zadomowienie

Ja mam dzisiaj lenia odnośnie gotowania + nie zdążyłam kupić mięsa (u mnie tylko do 15 można kupić :P ), więc dzisiaj znowu będzie obiad w ikei :P A na śniadanie był jeden kabanos i dwie suche kromki chleba razowego. Taki chlebek razowy podgrzany w tosterze jest taki doooooobry.

szukam: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...9#post33410649

zapuszczam włosy i okazjonalnie odchudzam
vyenna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-16, 16:57   #2337
BuryKotZPiwnicy
Zakorzenienie

Cytat:
Ja mam dzisiaj lenia odnośnie gotowania + nie zdążyłam kupić mięsa (u mnie tylko do 15 można kupić :P ), więc dzisiaj znowu będzie obiad w ikei :P A na śniadanie był jeden kabanos i dwie suche kromki chleba razowego. Taki chlebek razowy podgrzany w tosterze jest taki doooooobry.
Mnie się marzy czasami taki chleb prosto z piekarni, jeszcze ciepły i z masłem
Jak będę miała kiedyś jakiś cheat day, to na pewno upiekę sobie chałkę

64,9 ... 64,0 ...58,0

Stary 2014-01-16, 17:57   #2338
babeczki
Zakorzenienie

Cytat:
Taki chlebek razowy podgrzany w tosterze jest taki doooooobry.
Ja dzis na sniadanie zjadlam grahamke z opiekacza taka podgrzana i przypieczona i posmarowan serkiem chrzanowym:p

Stary 2014-01-16, 19:05   #2339
Konto usunięte

Dziewczyny odebrałam dzisiaj wyniki drugiego testu ciążowego z krwi - ilość hormonu wzrosła ponad dwukrotnie, więc jest SUPER!!!
Stary 2014-01-16, 19:38   #2340
Karolinek1987
Zakorzenienie

Cytat:

ja wklejałam zachęciłaś mnie do pojechania na kolejne zakupy

---------- Dopisano o 19:38 ---------- Poprzedni post napisano o 19:37 ----------

Cytat:
Mnie się marzy czasami taki chleb prosto z piekarni, jeszcze ciepły i z masłem
Jak będę miała kiedyś jakiś cheat day, to na pewno upiekę sobie chałkę
a ja marzę o świeżej kajzerce z masełkiem
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości