|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2311 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Schudnij z Jillian Michaels - część IV
Do roboty
![]() Ale powiem Ci, ze chyba taki dzien, bo tez mam od rana masakrycznego lenia... Ledwo sie zwolklam zeby pocwiczyc :/ Ale przyjemnosci zadnej z tego nie mialam niestety.
|
|
|
#2312 |
|
w krainie snu i marzeń
|
ja wczoraj miałam resetowy dzień, ale dziś chyba też odpuszczę, bo autentycznie nie to, że mi się nie chce, ale chyba nie ucieszyłoby mnie to nawet... tak jakoś dziwnie zawieszona jestem
|
|
|
|
|
#2313 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie cwiczenia tez dzisiaj nie ucieszyly - czuje sie po nich wręcz ch..., zmordowana i zmęczona. Rowniez mialam wczoraj rest day
![]() To jesli nie masz chęci na silowki/cardio to moze jakas joge zrobisz? Jillian ma fajne jogi, a zawsze to zachowanie jakiejs "ciągłości" ćwiczeń
|
|
|
#2314 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
A ja dzisiaj zrobiłam sobie pierwszy raz od prawie miesiaca rest day
![]() Bo w BR jest rest, ale nie gwarantuje sobie, ze bede sie wolnej niedzieli trzymala przez reszte BR ![]()
|
|
#2315 |
|
Raczkowanie
|
Ja przez jakiś czas próbowałam yogi, ale to nie dla mnie, przez tydzień killera abs robiłam, ale się przerzuciłam na 6w6p i pierwszy level za mną, nudził mnie już troszkę, ta powtarzalność ćwiczeń mnie nudziła. Teraz 2 level ćwiczę i odkryłam nowe mięśnie w tyłku
Ale pierwszy dzień levelu 2 był okrutny, myślałam, że płuca wypluję Chyba słabszy dzień miałam
|
|
|
|
|
#2316 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
|
|
|
#2317 | |
|
Strzelaj lub emigruj!
|
Cytat:
|
|
|
#2318 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Weszłam w drugi tydzien BR - rzeczywiscie, troszeczkę bardziej wymagajace cwiczenia od tych z peirwszego tygodnia, ale to dobrze, bo przynajmniej czuć, ze sie ćwiczy
![]() Btw. przyszedł mi nowy biustonosz Najkaowy z wyrpzedazy za 69 zł i myslę jeszcze nad 2 innymi kolorami, ja tak lubie ubranka sportowe ![]()
|
|
#2319 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#2320 | |
|
Strzelaj lub emigruj!
|
Cytat:
|
|
|
#2321 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, dzisiaj wróciłam od początku do 6p6w- zapalenie ucha+ poantybiotykowe sensacje wyłączyły mnie na prawie dwa tygodnie, dlatego mam teraz zaległości w ćwiczeniach oraz- co gorsze- na studiach
Na szczęście wracam do Jill- nie w pełni sił, bo dzisiaj ledwo przetrwałam 1 lvl 6p6w Oprócz Jill mam zamiar jeszcze dorzucić poślady z Mel oraz coś na wewnętrzną stronę ud. Może to moja paranoja, ale mam wrażenie, że moje szczupłe zazwyczaj nogi się powiększyły Czas w końcu kupić sobie miarkę.
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#2322 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
tak zwróciłam na to uwagę, bo ja też zaczęłam BR nieco ponad tydzień temu (tak mi jakoś wyszło, że zaczęłam w sobotę, więc ćwiczę od soboty do czwartku) i chciałam się właśnie pochwalić, że już drugi tydzień jednego programu się trzymam bo ja też tak zmieniam i kombinuję co chwilę, ale postanowiłam tym razem zrobić jakiś program od początku do końca. Także melduję się na nowo w wątku... i obym tym razem wytrwała
|
|
|
#2323 |
|
w krainie snu i marzeń
|
uff... w kocu poćwiczone, bo 2 dni miałam lenia
ja ostatnio kupiłam biustonosz sportowy i getry do ćwiczeń z ...avonu ale muszę przyznać, że ubrania są super, a biustonosz to w ogóle |
|
|
|
|
#2324 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
ale to dlatego, ze mialam wrazenie iz 2 pierwsze workouty nic mi nie daja, ze za latwe, a moze sie myle, moze jednak tzreba spokojnie po kolei wg rozspiski jechac? Ale wtedy musze dodac jeszcze jeden workout polgodzinny bo dla mne to za słabo
|
|
|
#2325 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#2326 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
Kurde, no sama nie wiem alew chyba daruje sobie powrót na tydzien do pierwszego, zostane przy tym i najwyzej dodam six packa
|
|
|
#2327 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, czy któraś z Was ćwiczyła z kettlebell? Z Jillian, ale też niekoniecznie? Chcę poznać opinię…..
|
|
#2328 |
|
Raczkowanie
|
Ja cwiczyłam z kettlem i Jillian i nnych trenerek ogólnie lubię te ćwiczenia, bardzo fajne tylko trudno wagę dobrać jak się nie ma regulowanego, bo najpierw kupiłam sobie za ciężki potem za lekki do nie których ćwiczeń, ale generalnie najlepiej mi się z nim pracuje. ćwiczenia gdzie jest za lekki zastępuje tym ciężkim choć się nieźle umorduje czasami
|
|
|
|
|
#2329 |
|
Zakorzenienie
|
Czy któraś z was wie cos na temat książek Jillian? Warto?
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#2330 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam ,,opanuj swój metabolizm'' i nie ma w niej nic ciekawego tzn nic takiego czego ja bym nie wiedziała.Jillian ciągle mówi że trzeba kupować żywność ekologiczną i ćwiczyć najlepiej na siłowni.
Fajne jest to że są fajnie choroby i objawy opisane. Ja jej nie polecam ale to może dlatego że dużo czytam na temat chorób,ćwiczeń ,odżywiania i dlatego mam już jakąś wiedzę,wiec ta ksiażka nie wniosła w moje życie nic nowego,myślę jednak że będzie ona dobra dla osoby kompletnie ,,zielonej''w tym temacie
kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1235941 ciuchy https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1126161 książki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1144051 wish https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1261853 |
|
|
|
|
#2331 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Poczytaj watek wstecz, o ksiazkach było tutaj bardzo duzo, plus sporo cytowań.
|
|
#2332 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2333 |
|
Raczkowanie
|
ja mam wszystkie książki Jillian. Opanuj swój metabolizm to książka dla osób które mają problemy z hormonami, żeby wiedzieli co się z czego bierze. Ja np mam niedoczynność tarczycy, więc mnie książka zrozumieć pewne rzeczy pozwoliła. Natomiast jeśli chcesz znaleźć fajne porady odnośnie diety, ćwiczeń, stylu życia to gorąco polecam Idealną sylwetkę. Dzięki tym zasadom i ćwiczeniom ogólnie zjechałam 25kg w 10 miesięcy.
“Feel the fear - do it anyway!” Edytowane przez qatar Czas edycji: 2015-01-23 o 19:42 |
|
|
|
|
#2334 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Dzisiaj zrobiłam 2 treningi jeden po drugim - six packa i BR cardio. Ale słabam albo co, bo jak skonczyłam to cardio to serce mi tak strasznie walilo i mroczki prawie miałam przed oczami.
Wczoraj do BR tez dokładałam six packa.
|
|
#2335 |
|
Raczkowanie
|
Kolejna dobra wiadomość
http://www.amazon.com/Jillian-Michae.../dp/B00R4JLJ4G W marcu wychodzi kolejne DVD Jillian Killer Body - 3 workouty po 30 minut "Killer Body is broken down into three incredible 30-minute workouts, each focusing on a different section of your body - buns and thighs, rock hard abs, and lean toned shoulders, biceps and triceps. Complete each workout twice a week, alternating between the three, and take a rest day on Sunday. As always, Jillian offers basic and advanced modifications for each move so you can scale to your level of fitness." - reasumując w pon i czwartek będą uda i pośladki, wt i piąt brzunio a śr i sob ramiona....nawet podoba mi się ten układ ![]() Ahhh BodyShred i teraz to ... mam na co czekać, póki co bawię się w BR drugi raz
“Feel the fear - do it anyway!” Edytowane przez qatar Czas edycji: 2015-01-24 o 14:19 |
|
|
|
|
#2336 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
lizanie torta przez szybkę ![]() Poki co to ona ma tournee po UK zdaje sie. A mnie ten uklad nie do konca podchodzi,a gdzie wymagane 2 razy w tygodniu cardio? Oznacza to, ze cardio trzeba bedzie dolozyc inne i tak.
Live long and prosper 🖖🏻 Edytowane przez Corii Czas edycji: 2015-01-24 o 14:27 |
|
|
|
|
|
#2337 |
|
Raczkowanie
|
Ten body shred niestety można kupić tylko bezpośrednio od JM. na facebooku na jej profilu była podana strona, gdzie można składać zamówienia (ale niestety mamy inny region dvd). Na amazonie próżno szukać, więc póki nie ma tej płyty w normalnej dystryburcji, to trzeba czekać aż ktoś się zlituje i wrzuci do netu. Tak samo było z BR. Zanim był dostępny w sklepach, chyba z pół roku można było go kupić tylko z jednej strony
---------- Dopisano o 14:32 ---------- Poprzedni post napisano o 14:30 ---------- ps Corii zarówno Ty jak i ja mimo to dokładamy cardio
|
|
#2338 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() Ostatnio staram sie nie dorzucac i jechac na samym BR, ale zauwazylam ze rzeźba brzucha zanika i dlatego dolozylam six packa. Wolałabym wiec, zeby cardio w tym nowym workoucie było, bo nie chce mi sie dokłądac z czegoś innego już...
|
|
|
#2339 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Trudno. Na razie boję się treningów 7 i 8, które zaczynam od poniedziałku.
|
|
|
|
|
|
#2340 |
|
Raczkowanie
|
Ja zamiast zrobic przerwe od six packa zrobilam wczoraj i dzis NMTZ
jakbym rano miala wiecej czasu, to bym to cwiczyla, podoba mnie sie. Six packa dokoncze, ale jakos mnie super nie zachwycil.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:27.

Ale pierwszy dzień levelu 2 był okrutny, myślałam, że płuca wypluję

Na szczęście wracam do Jill- nie w pełni sił, bo dzisiaj ledwo przetrwałam 1 lvl 6p6w
Czas w końcu kupić sobie miarkę.

Kurde, no sama nie wiem 

lizanie torta przez szybkę