Dieta niełączenia i pogaduchy stosujących cz.II - Strona 79 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-12-31, 08:43   #2341
efonka
Zadomowienie

Dot.: Dieta niełączenia i pogaduchy stosujących cz.II

Cytat:
Napisane przez Rudzix Pokaż wiadomość
jejku dziewczyny ale tu marna cisza
co się dzieje
tydzień mnie nie ma a tu jeden post buuuuuu

weźcie się w garść i piszcie coś !!
Ja w tym tygodniu powinnam mieć w Malborku neta to się będę odzywać... ale nie moge gadać sama do siebie
hej rudzix jak tam w tym malborku ci sie wiedzie- jestem bardzo do tyłu , wiec jesli juz pisałas to opowiedz mi jeszcze raz

Cytat:
Napisane przez bibibibi Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny. Mozna sie przylaczyc do Waszego watku? Tez odchudzam sie dieta nielaczenia. Dopiero 4 tydzien, no i na wadze 5 kilo mniej pomimo kilku grzeszkow. Przez pewien czas jadlam na sniadanie platki z mlekiem, no i po paru dniach uswiadomilam sobie ze to wegle z bialkiem. Teraz na sniadanie staram sie jesc owoce. Zawieraja sporo cukru wiec ponoc dlatego zaleca sie je jesc od rana, ale to wyczytalam w innej diecie. Jestem ciekawa jakie sa Wasze efekty. A oprocz nielaczenia zrezygnowalam tez z miesa. Kiedys nie jadlam pare lat no i znow do tego wrocilam. Od kiedy jestem na diecie czuje sie lepiej, nie mialam ani razu zgagi, ktora mi dosyc czesto dokuczala jednak nie jestem zadowolona z efektow, wiem ze jakbym sie bardziej postara bylo by lepiej, no i to mnie doluje ale nie zamierzam porzucic dietki i od czasu do czasu pozwolic sobie na male przyjemnosci coby dluzej na niej wytrzymac. Pozdrawiam
gratuluje spadku wagi i fajnych efektów no i witamy u nas - im nas wiecej tym lepiej

Cytat:
Napisane przez Beatryczyk Pokaż wiadomość
Dlatego ja dałam sobie spokój, chyba? No ale bynajmniej mam mocne postanowienie poprawy i nowy rok, chce zacząć, bez wzdychania do Niego, wystarczające były dwa lata. Koniec miał tyle szans, ale nie skorzystał, a teraz to ja się zawzięłam Na święta dostałam od niego życzenia, odpisałam po kilku godzinach, żeby sobie nie myślał, że teraz wystarczy jeden jego gest a ja będę znów lecieć jak głupia.
No ale z przyjemniejszych rzeczy jutro już wybieram się do Krakowa na sylwestra Zrobiłam przemeblowanko w pracy i trochę mniej mi wieje (oddaliłam się od nieszczelnego okna )

A co do wagi, to jestem wściekła na siebie przed wieczerzą wigilijną było 54,7 kg a teraz jest 56,4 kg buu ale te ciasteczka mmm, nie mogłam się powstrzymać

No ale od Nowego Roku zabieram się twardo dalej za siebie

Kochane życzę Wam udanego Sylwestra, spędzonego w miłym gronie i aby ten Nowy Rok przyniósł Wam same dobre dni, a także spełnienia wszystkich marzeń i osiągnięcia wszystkich zamierzonych celów
a moze przycisnij tego faceta? sama zainicjuj spotkanie- dla własnego spokoju by miec pewnosc czy wkoncu chce z toba byc czy nie ; a jesli nie to twardo o nim zapomnic i nie marnowac czasu

Witajcie wszytkie - jestem i ja PRZEPRASZAM ze nie pisałam. Remonty nowego mieszkanka całkowicie nas pochłoneły, sprawy ślubu odłożone na bok. do końca stycznia musimy sie wyremontowac na tyle by móc sie wprowadzic
co do diety to nawet sie nie załamuje i nie wchodze na wage postatnmowiłam bardziej zwracac uwage na to co jem i by było tego troche mniej. a i chleba staram sie jesc mniej, nie poganiam efektów bo potem szybko nie wrocic do wagi
3mam kciuki za was =)))
Stary 2010-12-31, 11:03   #2342
efonka
Zadomowienie

wszystkiego najlepszego w nowym roku
Stary 2011-01-03, 07:55   #2343
efonka
Zadomowienie

witam w nowym roku!!!, a tu nikogo nie ma i nie było
napiszcie jak wam sie udał sylwek i jakie postanowienie noworoczne macie
Stary 2011-01-05, 08:49   #2344
Andziusiaech
Zakorzenienie

Odzywajcie sie. A tak w ogole to czemu tutaj nikt nie wchodzi
Andziusiaech jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-07, 10:10   #2345
efonka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Andziusiaech Pokaż wiadomość
Odzywajcie sie. A tak w ogole to czemu tutaj nikt nie wchodzi
a wchodze, moze same zostałyśmy
Andziusiaech;24170914- jak idzie dietka?
Stary 2011-01-07, 19:12   #2346
agusiamyszka
BAN stały

ja wiem ze ta dieta jest na 1000 kcal nie czytam postow i nie wiem jak kto stosuje ta diete ale tak wiec ja sie normalnie odzywiam - nie robie podzialow na pory dnia - ze o tej "to" a o innej "to" bo roznie jestem zajeta i nie wiem co dostane jestem w 3 domach na zmiane (najczesciej tz i swoj, ale czasem jezdze na pol dnia do cioci i jem to co gdzie dostane albo co kupie. czasem rodzic zrobi jakis obiad ktorego nie lubie albo jestem glodna na miescie i sie posilam wlasnie na miescie, czasem z tz wychodze do knajpy i musze wybierac dobre zestawy dla siebie)

ciezko jest mi stwierdzic ze w gotowych produktach nie ma bialek/weglowodanow wiec uznaje je jako wyjatki i tylko oficjalnie nie lacze

postaram sie poszukac przepisu na nalesniki bez jajek i mleka, niestety w nalesnikarni moge zjesc to co daja

poza tym z owocow weglowodanowych wiem ze to banany, i figi imdaktyle i mango
owoce traktuje jako neutralne razem z warzywami (bo wyczytalam ze niektore owoce sa bialkowe)

i wiem ze powinno sie zachowac 4 godziny miedzy bialkami a weglami

dzisiaj ok 11 zjadlam rybe z puszki w sosie pomidorowym i 3-4 lyzki salatki jarzynowej (wiem ze w tej salatce mogly byc ziemniaki ale to byla kupna i nie mialam wyboru, jak bede robic swoja to bez ziemniakow, albo nie zjem ja z miesem/ryba)

przed 15 piers z kurczaka i surowke (niestety smazona w panierce ale tylko w lepszych restauracjach podaja grilowane mieso co przyczynia sie na wieksze $)

ok 17.30 1 i 2/3 pomaranczy (podzielilam ja na czastki i tak mniej wiecej tyle zjadlam)

a na kolecja zrobie sobie kluski slaskie z sosem bo nie mam pomyslu na kolacje i jakos nie mam ochoty na nic innego, wiem ze wegle sie spalaja 2 godziny i wyczytalam ze to dobrze na noc :P

Edytowane przez agusiamyszka
Czas edycji: 2011-01-07 o 19:16
agusiamyszka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-07, 19:33   #2347
celina4
Zadomowienie

a tak w ogóle to na jakiej jesteś diecie ? bo chyba nie na diecie nie łączenia.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-01-07, 21:07   #2348
agusiamyszka
BAN stały

przeczytalam zeby nie laczyc bialek z weglowodanami, bo sie trawia dluzej, wiec zaczynam tego nie robic - jak bede miec ziemniaki, mieso i surowke to zjem tylko mieso i surowke, albo zjem samo spaghetti bez miesna no i bede czekac przed kolejnym posilkiem zeby bialka sie strawily.
niestety, czesto jadam na miescie obiady/lunche/kolacje albo bywam np u rodziny przez ponad pol dnia. ogolnie chce jesc normalne zupy i wszelkie przekaski rybne (ograniczajac te w oleju), nalesniki mozna zjesc z dzemem ale sam nalesnik to zrodlo wegli i bialka, dlatego szukalam zamiennikow

czytalam o tej diecie ze stosuje sie
-1000 kcal -> podzial posilkow na kcal
- generalnie owoce z rana

dla mnie to jest zbyt ograniczona ilosc i owoce na sniadanie chyba zbyt malo tresciwe jedzenie, bo rano zwykle chodze na silownie
poza tym lubie platki z mlekiem wiec jako posilek ta dieta sie wyklucza ale z rana chyba mniej szkodzi

dlatego chcialabym nie laczyc bialek z weglami na cale zycie a nie tylko przez x miesiecy

Czas edycji: 2011-01-07 o 21:09
Stary 2011-01-07, 21:22   #2349
celina4
Zadomowienie

owoc na śniadanie odpada.Płatki można zalać maślanką naturalną bo jest neutralna.Ciężko ci będzie nie łączyć przy takim trybie,ale jeśli uda ci się ograniczyć kalorie to na pewno będą efekty.
Ile ważysz i ile chcesz zrzucić?
Stary 2011-01-07, 21:43   #2350
agusiamyszka
BAN stały

niestety nie lubie naturalnych jogurtow, maslanek i kefirow
ogorki kiszone i kapusta kiszona tez odpada- nie przepadam, uywam slodzika do herbaty, ograniczam fasole i groch (no chyba ze grochowka, albo fasolka po bretonsku ale nie jem kosmicznych ilosci tak czesto)

ryby zadko jem - chyba ze smazone w panierce, albo z puszki, tunczyka biore w wodzie ale reszte w sosie pomidorowym albo jak sa na imieninach domowe - z olejem i cebulka

waze ok 71 na czczo. mysle zeby zrzucic 8 kg, ogolnie to chce zeszczuplec( mam boczki, i brzuch - jestem ciekawa czy torbiele sie przyczyniaja na wielkosc brzucha), waga najmniej wazna , 3 lata temu wazylam 63/4 kg i lepiej wygladalam, jesli chodzi o zdjecia. chodzi o to zeby jesc wszystko a nie tylko codziennie ciapke warzyw i glodzic sie

czytam wlasnie 1 czesc. na portalach pisze o tej diecie jako 1000 kcal i ja mozna stosowac x tygodni. a mnie zalezy o pelnym zywieniu na stale, z malymi ustepstwami
jesli pojade do cioci i bedzie pomidorowka to zjem pomidorowke. jesli bedzie kurczak z warzywami i frytki to zjem kurczaka z warzywami, jesli bedzie spaghetti to zjem spaghetti ale bez miesa

niestety lubie platki z mlekiem czasem zjesc - nie robie tego jakos czesto
Stary 2011-01-08, 15:29   #2351
Rudzix
Raczkowanie

GG do Rudzix

elo siema pozdro
Co sie tutaj dzieje???
Albo co sie tutaj nie dziej?!?
Bardzo bardzo bardzo przepraszam za nieodzywanie sie tyle czasu ale utrudniał mi to brak internetu
Teraz era internetu juz nastała więc odzywać się zamierzam.
Z przykrością stwierdzam że nikt mi znajomy już tu nie pozostał (jedynie Ty dzielna towarzyszko efonko ) a nasze nowe nabytki jakoś niespecjalnie rozmawiają o diecie niełączenia
Zatem nakazuję wszystkim się ogarnąć... jeszcze raz przekazuję życzenia by tegoroczne postanowienia noworoczne były ostatnimi w stylu "schudnę" i bierzmy się w garść
Efonko jak w Malborku... coż powoli... mam już mieszkanie wynajęte, powoli się urządzam, w pracy jest naprawde spoko i nie narzekam. Jedyne co to trochę mało kasy pozostaje mi po opłaceniu mieszkania
Od poniedziałku zaczynam znów dietę i ćwiczenia (nawet nie tyle dla figury tylko dla zdrowia bo coś się sypię ).
Buziaki dla wszyskich

cel I: 67kg
cel II: 62kg
Rudzix jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-09, 09:57   #2352
MAJA47
Raczkowanie

Właśnie jestem w Polsce u mojej siostry gajdusekgosia i wspominamy czasy wspólnego odchudzania. Mamy nadzieję,że nas jeszcze pamietacie Absta, Celina, xxxxx25 ...................? Dziewczyny! Uszy Was nie piekły? U nas oprócz wagi wszystko bez zmian . Zastanawiamy się jaka dietę wybrać . Gosia ma problem bo na wizaż nie może sie zalogować bo zapomniała hasła.
Wielki czas na odchudzanie.Zaraz po powrocie będę się odzywała. Pozdrowienia od Gosi
MAJA47 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-09, 12:16   #2353
celina4
Zadomowienie

Cześć Maja pewnie,że pamiętamy.Co u Ciebie?
Stary 2011-01-09, 15:28   #2354
xxxxx25
Rozeznanie

Witaj Maja47, jak miło że się odezwałaś napisz nam co się z Wami obiema działo przez tak długi czas.

Celinka co u Ciebie nowego i dobrego słychać ?

Może jeszcze Absta się odezwie i MamaKasia ???

Ja w tym roku nie mam postanowienia że schudnę. Postanowiłam sobie po świętach że będę trzymała diete do końca roku, doszłam do wniosku że 3 dni to jakos wytrzymam .....
xxxxx25 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-09, 17:00   #2355
agusiamyszka
BAN stały

ja zgrzeszylam, zrobilam sobie kromki chleba z pomidorem i zakasilam kupna galaretka z kurakiem (na dnie pojemniczka bylo tez jajko)
za mniej wiecej godzine zjadlam sernik - tz ma urodziny i kupilam kawalek serniczka (musze zrobic sernik dukanowski)
a o 14.30 zjadlam rosol z makaronem

Czas edycji: 2011-01-09 o 17:19
Stary 2011-01-10, 07:34   #2356
Beatryczyk
Raczkowanie

Witajcie dziewczyny Przepraszam, że się nie odzywałam, brak czasu i jakoś ostatnio brak sił do stosowania niełączenia. Przez święta poleciałam po bandzie z tym jedzeniem i jakoś nie mogę się pozbierać, nie mogę się zawziąć i znowu wziąć za jazdę na rowerku, jeszcze od wczoraj coś mnie zaczęło rozbierać i dzisiaj ledwo siedzę w pracy... Mam nadzieję, że w końcu wezmę się w garść i wrócę na drogę niełączenia.
Pozdrawiam Was wszystkie cieplutko i witam nową koleżankę agusiamyszka

Ślub 13.07.2013 r.

Było - 64 kg
Jest - 53 kg
Cel - 48 kg
!!!
Beatryczyk jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-10, 21:07   #2357
Rudzix
Raczkowanie

GG do Rudzix

och jak tu się znów wesoło zrobiło
Ja dzisiaj spełniłam wszystkie wytyczne 1 dnia wracania na drogę cnoty
Śniadanie: serek wiejski
Obiad: maminy żurek (wiem wiem ale nie często mam okazję jeść cos od mamy)
Kolacja: surówka z kapusty pekińskiej i 2 jajek + łyżeczka majonezu i odrobina maślanki

Dziewczyny ja już na maxa pozapominałam co się jadało
Przypomnijcie co tam często szamiecie
Jak to jest z jajkami? Na kolacje dobre takie białko? Bo mam mase jajek które musze zjeść a nie mam pomysłu jak (a nie chce na śniadanie) no i one kaloryczne dość...
Jutro na śniadanie na pewno będą otręby

Witam również nową koleżankę agusiamyszka i od razu walę prośbę... wrzuć proszę przepis na dukanowy sernik... smaka mi narobiłaś

Stary 2011-01-11, 08:09   #2358
xxxxx25
Rozeznanie

Rudzix ja też jakoś tak dietkowo się odżywiam Jem gotowane jarzynki z odrobiną gotowanego kurczaka lub 2 łyżkami ryżu. Wprawdzie nic nie chudnę ale za to dobrze się czuje
Stary 2011-01-11, 18:29   #2359
Rudzix
Raczkowanie

GG do Rudzix

Cytat:
Napisane przez xxxxx25 Pokaż wiadomość
Rudzix ja też jakoś tak dietkowo się odżywiam Jem gotowane jarzynki z odrobiną gotowanego kurczaka lub 2 łyżkami ryżu. Wprawdzie nic nie chudnę ale za to dobrze się czuje
No właśnie z tym samopoczuciem u mnie ostatnio znów jakoś słabo więc mam nadzieję, że chociaż to się poprawi
Od wczoraj ćwiczę brzuszki więc już tylko patrzeć jak kaloryfer mi rośnie
Ja nie wiem laski czy ja dobrze jem... o 7:00 zjadłam 3 łyżki otrąb z maślanka odrobiną miodu i 1/2 banana
o 11 serek wiejski a o 16 zrobiłam omleta: 2 jajka, 200g pieczarek, pół pomidora i 1/2 cebuli i czułam się tak pączek masakra... na kolację planuję zjeść kotleta z kapustą pekińską.
No może organizm musi się przyzwyczaić
I wiecie co? Cierpię na zakupocholozm... no cholerka... ustaliłam sobie że wydam przez miesiąc 300zł (mam mase długów i chciałam pooszczędzać) a tu dopieto 2gi dzień a ja już 100zł puściłam, niby na nic ale wchodzę do sklepu tylko po twarożek a wychodzę trzymając dodatkowo serek, oliwki i 2 piwka... nie po to żeby to jeść albo pić ale jakoś że się przyda trzeba się leczyć i znaleść sobie inne hobby

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-01-12, 20:50   #2360
Rudzix
Raczkowanie

GG do Rudzix

ahhh no i znów będę uprawiać monolog ale co tam... BĘDĘ
dzisiaj bardzo byłam dzielna i już opowiadam dlaczego...
7:00 otręby+maślanka+1/2 banana+ miód (standard)
11:00 serek wiejski
16:00 żurek od mamusi
ok 19:30 kawałki sera, kabanosa, papryki i ogórka (bo robiłam koreczki na jutro bo mam gościa) a teraz popijam piwko
iiiiii teraz najważniejsze
ok 18 pyknęłam 8min nogi i 8min ręce, brzucha nie dałam rady bo mnie mięśnie szyi bolą po ost 2 dniach
no to ja się pochwaliłam dobrym dniem kto następny? No i gdzie ten przepis na sernik Dukanowy

Stary 2011-01-13, 00:13   #2361
Indian Summer
Raczkowanie

Nie jeczeć mi tu

Brać sie w garsc i do roboty!!

Ja nie łącze od ponad dwoch lat i zyje...tez pracuje, tez bywam u rodziny...tez czasem nie mam czasu pierdnac, za przeproszeniemale tak mi to weszło w krew, ze mucha nie siada!!
Owszem, zdarza sie, ze połacze...ostatnio zapragnelam swiezej bułki z maslem i zoltym serem i zjadlam ja...ba!!zjadlam 4-hehehe musialam, tak mi sie chciałoooooooooooooooooo: Dale na drugi dzien luzpełna kultura

Przed okresem tez mam napady slodkiego i koniec, po piersi z kurczaka idzie czekolada...

ale to sa wpadki, jednorazowe-wynikajace z potrzeb organizmu a nie z braku silnej woli...

Ja trzymam wage od 2 lat na tym samym poziomie-68-70...jak skonczylam diete ważyłam 65...ale poszło do 68 i trzyma...trzyma jak cholera...ale dobrze mi z ta waga

Nie laczyc mi tu bo psami poszczuje a mam dwa-heheheh

Kochane, ja Was rozumiem...
Praca, obowiazki-człowiek zalatany, głodny-żre cokolwiek...tepo zycia nie da nam odżywiać sie racjonalnie...

Ja tez w biegu:
Rano, bez sniadania spacer z psami
Potem w biegu 4 małe kielbaski z ogorkiem konserwowym
W pracy zapiernicz-2 banany+2 jogurty z muslii+batonik bo padalam na ryj...w domu piers z kurczaka-na szczescie maz zronil obiad bo głodna byłam jak cholera...i tak sie kreci-godzin pilnuje, wszystko cacy...ale to dupa nie odzywianie przy naszym trybie zycia...(ja nie mowie o nielaczeniu, mowie ogolnie)
Człowiek pędzi, wieczorem nie wie, jak sie nazywa i tak to wlasnie wyglada...
grudzien-2008-65,30kg

Łącznie MINUS 15,10kg
na diecie rozdzielnej

Spasłam sie 5 kg-
od poniedziałku 8.11-walcze
jest 69kg
cel 65

kilogram juz zgubilam

Edytowane przez Indian Summer
Czas edycji: 2011-01-13 o 00:22
Indian Summer jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-15, 13:52   #2362
xxxxx25
Rozeznanie

Cześć dziewczyny.
Czy któraś ma ochotę na zastosowanie diety warzywno-owocowej (dr Dąbrowskiej) od poniedziałku? Szukam towarzystwa, bo sama nie dam rady. Kiedyś MamaKasia ją stosowała, schudła i dobrze się na niej czuła i nie przytyła po diecie. Teraz się nie odzywa, ... szkoda Kto jest chętny na 2 tyg diety???? oczekuje odpowiedzi .... tylko czy się doczekam .....
Stary 2011-01-15, 14:34   #2363
celina4
Zadomowienie

Oile dobrze pamiętam to Mama Kasia przerwała ta diete ,coś tam wróciło i zaczęła dukana.

Mnie też trochę wróciło po swiętach i sylwestrze.Teraz jem po prostu mniej,ale raczej wszystko.
Stary 2011-01-15, 18:10   #2364
xxxxx25
Rozeznanie

Celinko ona chyba wytrzymała 2 tyg i mówiła, że na dużo enegrii. Potem faktycznie przeszła na dukana. Ciekawe czy go dokończyła ?
Celinko a ćwiczysz nadal?
Stary 2011-01-15, 19:24   #2365
celina4
Zadomowienie

Przeszła na dukana bo kg chyba wróciły.
Ja nadal ćwiczę jak zawsze aerobik 2 x w tygodniu.Rowerek ,steper i hula-hop jak zawsze stoją w kącie
xxxxx25 zamiast łapać się za następną dietę może idź do dietetyka,tylko takiego dobrego co zapyta co lubisz jeść i ułoży jadłospis.
Stary 2011-01-17, 22:40   #2366
Rudzix
Raczkowanie

GG do Rudzix

witam, witam i o zdrowie pytam
Jak leci dziewczęta?
Ja w zapyziałym Malborku znów rozpoczęłam kolejny tydzień zmagań z pracą i dietą. Tak już powoli zaczynam się przyzwyczajać do tego że tutaj gdzie mieszkam to jest mój dom a nie w Sopocie... jak jeżdżę na weekendy do Sopotu to pomimo że wolę tam być już jakoś tak inaczej
Ale podjęłam ten temat bo zauważam plusy mieszkania samemu (bo przez miesiąc żadnego nie znalazłam) np taki aspekt jak świeczki w łazience... kąpiel z bąbelkami, świeczki i najlepiej kieliszek białego dobrze schłodzonego wina... bajera a w domu już jakoś by to nie wyszło bo zaraz ktoś coś chce od Ciebie albo chce wejść a tutaj taka cisza spokój...
Co do diety to dzisiaj na śniadanko pół banana (no mega jeść mi się nie chciało to chociaż coś wcisnęłam żeby się nazywało że było), o 11 serek wiejski ze szczypiorkiem, 16 omlet z cebuli, pomidora, szpinaku i 2 jajek (no mega pycha) i przed chwilą pół kostki twarogu z maślanką.
Coś mi się wydaje, że za mało jem ale jakoś po pierwsze strasznie mi się nie chce a po drugie nie mam czasu... ostatecznie prawie non stop siedzę więc też nie spalam jakoś specjalnie. Póki co na ten tydzień zarzuciłam moje 8-minutówki ale od przyszłego tygodnia planuję kupić karnet na siłkę i cardio więc może więcej będzie mi się chciało jeść
Buziaki dziewczynki i miłego wszystkiego

xxxxx25 może celina na rację... może warto żeby dietetyk się zajął Tobą zważając na Twoje dolegliwości... kosztów trochę będzie ale raz i porzadnie się weźmiesz i może się uda!!!

Edytowane przez Rudzix
Czas edycji: 2011-01-17 o 22:42
Stary 2011-01-18, 08:57   #2367
xxxxx25
Rozeznanie

Witam
Dietetyka już przerabiałam, zmarnowane pieniądze, więcej nie pójdę....
A co do diety warzywno-owocowej, fajna jest, nie byłam głodna, jadłam sobie cały dzień zupę z marchwi, pietruszki i selera + zioła, bez kostek rosołowych bez miesa bez śmietany itp, ogólnie dobrze się czułam na diecie dzisiaj rano się zważyłam i przytyłam tylko 400g
Stary 2011-01-18, 19:55   #2368
Rudzix
Raczkowanie

GG do Rudzix

ale dostarczyłaś sobie sporą dawkę witamin a to się liczy... ja dziś grzecznie i standardowo by o 16 pójść z rodzicami do McDonalds na kanapkę drwala ... no jakie to jest dobre (a żarcia z MC kijem nie tykam... no chyba że lody) a to naprawde jest extra
i mama powiedziała ze może bym sobie nowe spodnie kupiła bo w tych jak uboga krewna wyglądam ... tak na tyłku mi wisza
małe grzeszki nie przeszkadzają w chudnięciu

Stary 2011-01-19, 14:36   #2369
xxxxx25
Rozeznanie

Nadal trzymam dietkę, nie chodzę głodna i dobrze się czuję, dzisiaj dla odmiany ważę 600gram mniej niż wczoraj Jestem zaskoczona, że nie jestem głodna ..... a jem tylko gotowane jarzynki.
Stary 2011-01-19, 17:39   #2370
Rudzix
Raczkowanie

GG do Rudzix

Zadowolenie jest najważniejsze

A ja dzisiaj 1 i 2 śniadanka standardowo... na obiad pół kostki trawrogu chudego i jajko (to akurat mialam pod ręką ) później zjadłam kilka wędzonych szprotek i 3 plasterki szybki a na kolację mam marchewkę z czosnkiem, pietruszką i oliwą a do tego sałatka z kapusty pekińskiej, ogórków kisz, jajek i szprotek
Dziewczynki gdzie jesteście

Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości